back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Voi stiti cu cine sunteti colegi in forum???

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 21:11

De la: Merry, la data 2010-04-20 21:04:03
De la: pik_nik, la data 2010-04-20 21:01:07
De la: Merry, la data 2010-04-20 20:58:32Bad daca esti corect te rog frumos sa te duci si sa copiezi toate jignirile la care ti s-a raspuns asa...te rog sa nu manipulezi si dezinformezi oamenii....

merry, un om inteligent (si vinovat) nu mi-ar cere sa fac asta
pe tine insa te inteleg

adica ce sa inteleg de aici? sint mai ciudata si mai proasta !..asa au unii impresia despre mine si nu voi ca sa le-o schimb....zii!

merry, lasa asa
tu nu vezi ca nici nu te-am pomenit printre kkdemicieni?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 21:20

nici nu poti pentru ca nu am raspuns provocator dar tu de ce nu te poti abtine sa te iei de lume ca deasta si ei iti vorbesc la fel ca si tine...este loc sub soare pt toata lumea...daca tu nu ai provoca ,ar fi mult mai linistit forumul...te rog Bad daca ai ceva cu cineva poti sa-i interpelezi doar aici pe topic sau in privat...aici poti sa-i faci cum vrei tu dar lasane si pe noi linistiti...

Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 21:26

De la: Merry, la data 2010-04-20 21:20:20nici nu poti pentru ca nu am raspuns provocator dar tu de ce nu te poti abtine sa te iei de lume ca deasta si ei iti vorbesc la fel ca si tine...este loc sub soare pt toata lumea...daca tu nu ai provoca ,ar fi mult mai linistit forumul...te rog Bad daca ai ceva cu cineva poti sa-i interpelezi doar aici pe topic sau in privat...aici poti sa-i faci cum vrei tu dar lasane si pe noi linistiti...

mai merry, stiu ca nu te conving, da' daca ai rabdare, reciteste.
eu am o vorba permanenta cu wc-ul public c3ly. toti ceilalti ati intervenit de buna voie, fara sa va invit eu
ei, dar daca ati intervenit, nu era nepoliticos sa nu va raspund?

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 22:13

ah, uitasem, de 9 minute e 1-0 pentru barça

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 22:25

De la: pik_nik, la data 2010-04-20 22:13:16ah, uitasem, de 9 minute e 1-0 pentru barça

a egalat inter......castiga .....oare cine?

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 16:53

Nu, nu stiu cu cine-s colega de forum si nici nu m-a interesat prea mult atata timp cat ne-am simtit bine, am comunicat si am petrecut timpul liber in mod agreabil.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 18:12

Din pacate, asa cum ati remarcat cu totii limbajul folosit de unii colegi a facut sa scada calitatea postarilor. Pacat. Imi pare sincer rau si regret ca nu am avut cu totii maturitatea de a ne face sa ne simtim bine in acest timp petrecut in virtual . Nu aveam nimic de pierdut nici unii nici altii.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 22:23

De la: herra, la data 2010-04-20 22:25:34
De la: pik_nik, la data 2010-04-20 22:13:16ah, uitasem, de 9 minute e 1-0 pentru barça

internazionale milano-----c.f.barcelona 3--1

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 22:43

De la: florinpreda999, la data 2010-04-21 22:23:24

io l-am ghacit din prima......victoria....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 23:11

De la: herra, la data 2010-04-21 22:43:53
De la: florinpreda999, la data 2010-04-21 22:23:24

io l-am ghacit din prima......victoria....
si de ce nu jucasi la pariuri sportive,poate ajungeai si tu fara casa,fara masa,fara nimic,exact ca marele moralizator de deschise topicu' aista ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 09:39

Toti suntem niste avatare a caror imagini ni le putem schimba din minut in minut sau pastra tot timpul. Dar pentru a colationa pe diferite topicuri, unora nu le ajunge doar sa trateze subiectul ci trebuie sa umble si in biografiile reale sau imaginare, sa jigneasca, sa-ti impuna conditii cu cine sa fii prieten si cu cine nu si daca nu asculti risti sa fii marginalizat! In loc sa gasim prietenie, sa putem sa lasam aici ganduri, probleme pe care nu le putem rezolva in viata reala, e mai usor sa gasim epitete pentru fiecare si nu sunt de ici, de colea ci din mizeria strazii. Oare chiar m-ar influenta intr-o completare de raspuns la un topic daca cel caruia ii aduc completarea respectiva ca si-a pierdut averea la jocuri de noroc? Sau ca nu are nici casa nici masa ci doar profita de fraieri pe care ii exploateaza pentru ca inca nu le cunosc apetitul dupa "mancat degeaba","ospitalitate fortata" si dupa aceea se folosesc de ei ca de niste carpe? De ce trebuie sa ma intereseze ca daca cineva a avut inspiratia sa gaseasca o tema de topic e deja proprietate si iti face observatii ca trebuie sa completezi numai ideile haotice din capul lui? Cu cat o persoana deschide mai multe subiecte cu atat se crede indreptatit ca trebuie sa-i canti numai lui in struna! Poate strigatul lui Bad cand a deschis acest topic a fost indreptatit sau poate nu, dar ce ne intereseaza biografiile celor care scriu din moment ce si ale noastre proprii abia ca nu le intelegem pentru ca totdeauna mintea de pe urma te obliga sa te reevaluezi! De ce sunt torturate talentele unora cand stim ca fiecare din noi are un filon care poate sa dezvolte o ramura din arta dar nu se poate pregati in domeniu sau nu e constient de el ca sa-l exploateze , sa-l imbunatateasca si sa-l arate lumii? Am gasit aici ca cei mai banali, mai neinsemnati oameni vor sa para cei mai de seama desi in societate nu au produs nimic care sa-i imortalizeze ca patina a lucrului bine facut! Dar daca ei nu pot, de ce sa nu murdareasca pe cei care s-au straduit totusi si uneori chiar au reusit? Un om care habar nu are ce e limba romana, gramatica ei si care in loc sa gandeasca la o fraza care continua un subiect tratat te trimit la hieroglife You tube pagini intregi, vin si iti spurca curatenia sufletului! La ce sa stai langa ei? Sunt oameni minunati care apar rareori pe forum si atunci cu teama ca ori le va sari cineva in cap sa-l inaduse cu o fraza nelalocul ei ori chiar ii impune ce sa scrie! Cate topicuri sunt tratate la ceea ce a vrut sa fie titlul? Cei care scriu aiurea crezand ca sunt inspirati nu se gandesc totusi ca sub avataruri se ascund suflete zbucimate de problemele reale, ca sunt intretinute de o gandire impaciuitoare, de o frumusete a eului pe care vor s-o impartaseasca? La urma cu ce te alegi? Cu scarba! Dar oare asta am vrut? Asta ne imbunatateste personalitatea? In incheiere imi iau ramas bun de la Gigi de care trebuia sa ma despart ca sa-mi pastrez prieten pe Ipu, de la Pyk-nyk de a carui talent in arta fotografica si in literatura m-am indragostit, de toate fetele si baietii ( nu scriu nume pentru ca uitand vreounul, s-ar crede ca nu intra in acest preambul), care nu m-au jignit, care m-au incurajat sau m-au atentionat, dar a ramane in continuare inseamna a nu tine seama de ceea ce inca mai exista in sufletul meu mai ales ca am unde sa impart ganduri, idei, de unde pot primi fara teama ca voi fi jignita, ganduri, idei.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:07

Norinmunti, sper ca...ramai printre noi, pe forum, nu?

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:13

De la: norinmunti, la data 2010-04-22 09:39:34Toti suntem niste avatare a caror imagini ni le putem schimba din minut in minut sau pastra tot timpul. Dar pentru a colationa pe diferite topicuri, unora nu le ajunge doar sa trateze subiectul ci trebuie sa umble si in biografiile reale sau imaginare, sa jigneasca, sa-ti impuna conditii cu cine sa fii prieten si cu cine nu si daca nu asculti risti sa fii marginalizat! In loc sa gasim prietenie, sa putem sa lasam aici ganduri, probleme pe care nu le putem rezolva in viata reala, e mai usor sa gasim epitete pentru fiecare si nu sunt de ici, de colea ci din mizeria strazii. Oare chiar m-ar influenta intr-o completare de raspuns la un topic daca cel caruia ii aduc completarea respectiva ca si-a pierdut averea la jocuri de noroc? Sau ca nu are nici casa nici masa ci doar profita de fraieri pe care ii exploateaza pentru ca inca nu le cunosc apetitul dupa "mancat degeaba","ospitalitate fortata" si dupa aceea se folosesc de ei ca de niste carpe? De ce trebuie sa ma intereseze ca daca cineva a avut inspiratia sa gaseasca o tema de topic e deja proprietate si iti face observatii ca trebuie sa completezi numai ideile haotice din capul lui? Cu cat o persoana deschide mai multe subiecte cu atat se crede indreptatit ca trebuie sa-i canti numai lui in struna! Poate strigatul lui Bad cand a deschis acest topic a fost indreptatit sau poate nu, dar ce ne intereseaza biografiile celor care scriu din moment ce si ale noastre proprii abia ca nu le intelegem pentru ca totdeauna mintea de pe urma te obliga sa te reevaluezi! De ce sunt torturate talentele unora cand stim ca fiecare din noi are un filon care poate sa dezvolte o ramura din arta dar nu se poate pregati in domeniu sau nu e constient de el ca sa-l exploateze , sa-l imbunatateasca si sa-l arate lumii? Am gasit aici ca cei mai banali, mai neinsemnati oameni vor sa para cei mai de seama desi in societate nu au produs nimic care sa-i imortalizeze ca patina a lucrului bine facut! Dar daca ei nu pot, de ce sa nu murdareasca pe cei care s-au straduit totusi si uneori chiar au reusit? Un om care habar nu are ce e limba romana, gramatica ei si care in loc sa gandeasca la o fraza care continua un subiect tratat te trimit la hieroglife You tube pagini intregi, vin si iti spurca curatenia sufletului! La ce sa stai langa ei? Sunt oameni minunati care apar rareori pe forum si atunci cu teama ca ori le va sari cineva in cap sa-l inaduse cu o fraza nelalocul ei ori chiar ii impune ce sa scrie! Cate topicuri sunt tratate la ceea ce a vrut sa fie titlul? Cei care scriu aiurea crezand ca sunt inspirati nu se gandesc totusi ca sub avataruri se ascund suflete zbucimate de problemele reale, ca sunt intretinute de o gandire impaciuitoare, de o frumusete a eului pe care vor s-o impartaseasca? La urma cu ce te alegi? Cu scarba! Dar oare asta am vrut? Asta ne imbunatateste personalitatea? In incheiere imi iau ramas bun de la Gigi de care trebuia sa ma despart ca sa-mi pastrez prieten pe Ipu, de la Pyk-nyk de a carui talent in arta fotografica si in literatura m-am indragostit, de toate fetele si baietii ( nu scriu nume pentru ca uitand vreounul, s-ar crede ca nu intra in acest preambul), care nu m-au jignit, care m-au incurajat sau m-au atentionat, dar a ramane in continuare inseamna a nu tine seama de ceea ce inca mai exista in sufletul meu mai ales ca am unde sa impart ganduri, idei, de unde pot primi fara teama ca voi fi jignita, ganduri, idei.

Ce-ntelegem noi de aici? Prostia si rautatea au puterea la modul real. Norisor nu mai posteaza, ba chiar se retrage. E singura? nu ! in general s-au retras de pe forum persoanele care au o cultura si niste standarde proprii sub care se simt injosite. Fie ca si-au sters contul fie ca stau asteptand sa se linistesca cotcodaceala, seara de seara eu insumi stau si vad cata lume cu care mi-ar placea sa discut este online dar nu posteaza...Bravo tovarasi, ati reusit, va doresc sa va simteti bine.

Norisor, din partea mea poti fi prietena cu IPU si cu oricine, tu te consumi, dar adaugi plusvaloare celui pe care-l onorezi cu atentia ta. Eu te cunosc si nu pot fi influentat de fenomenele de pe forum astfel incat acest lucru sa se schimbe.

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:15

De la: xzy, la data 2010-04-22 10:07:07Norinmunti, sper ca...ramai printre noi, pe forum, nu?

Buna dimineata soare!
Si tu te-ai intristat?

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
reio

486 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:22

Fiecare face ce vrea insa, nu cred ca este cazul sa pleci dupa un forum pentru ca se gasesc cativa care sa dea cu KaKa in toata lumea. De obicei, astia pleaca dupa nu prea mult timp.
Nu te obliga nimeni sa postezi, poti sa intri doar atunci cand vrei.
Si eu ma enervez de multe ori, dar asta e cand intri pe net trebuie sa fi constient ca nu o sa gasesti soar oameni interesanti, culti sau cu bun simt. Personal intru numai pentru a ma amuza si a mai vedea din cand in cand, luari de pozitii in teme cat de cat interesante.
Deci, noridelavulcan ia o . Platesc io

reio

486 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:25

uf ! la am facut neste greseli, nu ma corectati, please !!

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:28

De la: GigiOctan, la data 2010-04-22 10:15:27
De la: xzy, la data 2010-04-22 10:07:07Norinmunti, sper ca...ramai printre noi, pe forum, nu?

Buna dimineata soare!
Si tu te-ai intristat?

Buna dimineata, Octan.
Evident...ca m-am infuriat. Se pare ca trebuie musai sa apartinem de o gasca si sa-i respectam regulile. Nu mai putem avea pareri proprii. Riscam sa fim arsi pe rug.

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:28

Norisor, te rog, opreste-te!!! nu mai sterge, stai un pic deoparte daca ai greata mare, dar nu pleca!!

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:29

De la: reio, la data 2010-04-22 10:25:07uf ! la am facut neste greseli, nu ma corectati, please !!

Reio, te vom corecta doar la niste greseli de gandire...

Semnat: ''fo una cu satarul''

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:33

Norisooor...hai, sa ignoram. Uite, eu zic sa ne facem propria noastra comunitate: de scarbiti. Ce zici???

reio

486 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:34

De la: xzy, la data 2010-04-22 10:29:48
De la: reio, la data 2010-04-22 10:25:07uf ! la am facut neste greseli, nu ma corectati, please !!

Reio, te vom corecta doar la niste greseli de gandire...

Semnat: ''fo una cu satarul''

am scapat !!!

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:35

De ce plangi? de ce stergi tot? Ai aflat ca oamenii sunt rai? abia acum? Galina, pentru un analfabet, doi, tu plangi si dai cu piciorul care nu doresc decat sa te iubeasca? N-ai mai auzit injuraturi? pe cine injoseste injuratura? Iti spun eu draga mea, pe cel care o emite! Nu le face pe plac, nu merita sa triumfe tot ei!!

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:36

De la: reio, la data 2010-04-22 10:34:00br />

am scapat !!!

Asa crezi???
Dulce naivitate...

Abia acum incepe...

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:42

Bad, unde esti???

Uite, ce ne face Norisor...

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:43

norisor, scumpa mea, lumea virtuala nu-i cu nimic mai buna sau mai rea decat cea reala! Nu te poate obliga nimeni sa-ti faci prieteni pe cine nu doresti, pe cine nu placi si nu-ti impartaseste scara de valori!
Ignora-i pe cei care te deranjeaza, priveste prin ei ca si cum ar fi transparenti, prefa-te ca nu-i vezi... ei oricum nu fac parte din lumea ta.
Prietena draga, ramai!

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:55

Norisor, din tot forumul asta tu esti cea mai puternica. Poate nu-ti dai seama...dar, noi asa te percepem. Si percepem bine fiindca nu esti o falsa. Scrii exact ce gandesti.
Norisor, lumea asta virtuala este aidoma celei reale. Cu bune si rele. Cu personaje placute si nesuferite. Cu limbaje elegante si grotesti. Totul e sa selectam doar ceea ce se potriveste sufletelor noastre. Selectia este cea care ne mentine pe aici. Restul...sunt vorbe in vant.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:02

norisor, sa fie foarte clar, nu pleci nicaieri!
ai vazut limbajul alora care-si tin educatia prin youtube si prin rezervoarele de motorina ale camionului, a femeilor nascute batrane, sau din greseala, invidioare,, bolnave?
Ei bine norisor, astia sunt umplutura prin forumuri, balastul, ciuma buboasa a societatii. Vrei sa le faci lor un bine?
Stai aici, ii ignoram cand vrem noi, ne stergem praful pantofilor pe boturile lor galbene de ciuda, ne simtim bine. Si in viata reala dai peste asemenea gunoaie, desi, e drept, acolo nu esti obligata sa-i asculti si sa le citesti...linkurile.
Deci ramane cum am stabilit, da? Ramai aici, sa-ti fie limpede!!!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:05

of..trebuie sa o invat sa-si reacceseze contu...ca daca nu o iau pe sus.fac o ora pina la ea..ma sui pe atv lui Nicu si pe sus o iau

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:06

nu pot accesa privatul...

reio

486 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:14

lasati-o mhai ! sa se linisteasca. Cred ca o sa-i treaca cand o sa vada ca mai sunt si alt fel de oameni pe aici, in afara de scrantitzi si aruncatori de bale.
Altfel, daca nu ii mai convine, lasati fata in pace. De ce vreti sa o obligati sa posteze daca nu-i mai place ?
Sfaturi da, impunerea punctului tau de vedere altuia NU.
Am zis

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului voi stiti cu cine sunteti colegi in forum???
Mergi la: