Info
x
Voi stiti cu cine sunteti colegi in forum???
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 00:55
De la: florinpreda999, la data 2010-04-29 00:48:41De la: pik_nik, la data 2010-04-29 00:42:54De la: florinpreda999, la data 2010-04-29 00:41:02De la: pik_nik, la data 2010-04-29 00:28:37tigane, la ora asta te-a rascolit sifilisul tau de familie? tigane, ma uimesti!!! ai luat de nevasta o "gaina de la cotetzele din mahala"??? stiam io ca voi doi semanati a....nu, nu mai zic si asta!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 00:56
satra si urmarile unui avort nereusit,priviti si luati aminte cum arata un tigan dupa ce bea
www.facebook.com/search/?post_form_id=0628c5ccacc6a9a7c10f496828...
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 01:02
De la: florinpreda999, la data 2010-04-29 00:56:33satra si urmarile unui avort nereusit,priviti si luati aminte cum arata un tigan dupa ce bea |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 13:02
cuuuuuuu................nemtii, germanii,fascistii si hitleristii
Raporteaza abuz de limbaj |
|
onischor 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 14:51
WTF????
Ce dracu e cu voi? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 265 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 18:23
De la: pik_nik, la data 2010-04-29 01:02:23De la: florinpreda999, la data 2010-04-29 00:56:33satra si urmarile unui avort nereusit,priviti si luati aminte cum arata un tigan dupa ce bea Raporteaza abuz de limbaj |
|
pik_n_ymail_com 46 mesaje Membru din: 30/04/2010 Oras: Caracal |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 18:25
De la: Cronos, la data 2010-04-30 18:23:25De la: pik_nik, la data 2010-04-29 01:02:23De la: florinpreda999, la data 2010-04-29 00:56:33satra si urmarile unui avort nereusit,priviti si luati aminte cum arata un tigan dupa ce bea Raporteaza abuz de limbaj
un cretin e clona mea pe acest forum
|
|
pik_n_ymail_com 46 mesaje Membru din: 30/04/2010 Oras: Caracal |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 18:27
De la: pik_n_ymail_com, la data 2010-04-30 18:25:47De la: Cronos, la data 2010-04-30 18:23:25De la: pik_nik, la data 2010-04-29 01:02:23De la: florinpreda999, la data 2010-04-29 00:56:33satra si urmarile unui avort nereusit,priviti si luati aminte cum arata un tigan dupa ce bea Raporteaza abuz de limbaj
un cretin e clona mea pe acest forum
|
|
|
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 18:29
De la: pik_n_ymail_com, la data 2010-04-30 18:25:47De la: Cronos, la data 2010-04-30 18:23:25De la: pik_nik, la data 2010-04-29 01:02:23De la: florinpreda999, la data 2010-04-29 00:56:33satra si urmarile unui avort nereusit,priviti si luati aminte cum arata un tigan dupa ce bea Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 18:31
De la: onischor, la data 2010-04-30 14:51:55WTF???? Dracu ? Asta mi-e cunoscut ! Stii cumva pe unde dau de el ? S-a dat la "fund" ......
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 19:48
un scurt rezumat al noilor colegi de forum
Cronos = horus/curus + karpov + ENKI + alehin, etc pik_n_ymail = IPU rock_fusion = IPU o sa va tinem la curent in continuare
|
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 19:55
bai, nu ti-a pik-at nik- mic in cap sa crapi o data?
a mai ramas cineva cu care nu te-ai certat? 9 am, dati dobitocul afara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 19:58
De la: 9am186235, la data 2010-05-01 19:55:57bai, nu ti-a pik-at nik- mic in cap sa crapi o data? continua singur
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 23:23
Nu, nu stim cu cine suntem colegi de forum dar incercam sa aflam si in sensul acesta ne ajuta mult postarile facute de de acesti colegi. Sa fim totusi mai atenti la ceea ce dorim sa transmitem prin postarile noastre , ca in functie de acestea vom fi etichetati.
|
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 23:30
De la: M_Elody, la data 2010-05-01 23:23:44Nu, nu stim cu cine suntem colegi de forum dar incercam sa aflam si in sensul acesta ne ajuta mult postarile facute de de acesti colegi. Sa fim totusi mai atenti la ceea ce dorim sa transmitem prin postarile noastre , ca in functie de acestea vom fi etichetati. melody, scenariul cred ca ti-e cunoscut Si aici s-au gasit 2-3 idioti sa se joace cu mai multe conturi. ca atata ii duce pe ei mintea le-am cam stricat jucaria, acum o dau cretinasii din gropi in si mai gropi. Vor sa ma vada plecat de aici si-si inventeaza conturi dupa conturi, sa creeze senzatia de opinie colectiva. In conturile in care sunt cunoscuti posteaza sa-si pastreze reputatia, apoi intra prin cele false ca sa ma injure ![]() Despre limbajul lor, poti sa citesti paginile anterioare ale subiectului, am cules aici cateva "perle" de-ale lor
|
|
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 02:45
de la dordedor
E ultimul mesaj ce va trimit si la care nu astept in seara asta raspuns pentru ca trebuie sa ma culc. Eu sunt foarte bolnava, sunt singura, am avut o viata grea, m-am descurcat printr-o munca sustinuta sa-mi cresc singura copiii. Am crezut ca pe forum pot comunica fara sa aduc atingere peronalitatii unuia sau altuia. Tot timpul am incercat un ton impaciuitor pentru ca eu nu urasc pe nimeni nici virtual si nici in viata de zi cu zi. De aceea eu nu umblu la presupuneri ci daca am ocazia sa constat ceva, asta e! Cum sa va banuiesc ca ati fi altcineva? Si totusi acum ma intreb: ce deranjeaza pe unul sau pe altul daca cineva are mai multe conturi? Important e sa fie civilizat indiferent din ce cont scrie. Cat priveste pe Pyk_nyk, sa nu mai vorbim pentru ca nu sunt in masura sa-i dau sfaturi. Nu cred ca v-ar conveni ca altcineva sa va dirijeze vointa. Fiecare raspunde de el insusi. Totusi uneori parca prea va jigniti reciproc! De ce nu-l ignorati? Nu-l izolati de prietenii dvs? Ce ar mai putea sa scrie atunci? Eu am scris ceva pe "Ce carti ati mai citit" si acel nimic s-a varat sa ma insulte. Ce cauta acolo cand nu stiu daca a citit o carte in viata lui? Asta e o constatare dupa felul in care se exprima, dupa felul in care scrie. De acum voi tine seama numai de interesele mele personale dar trebuie sa va asigur ca nici macar pe Thelma nu o indrum in nici un fel dar mi te pe Pyk_nyk! Eu il pastrez ca pe unul din cei mai buni prieteni, e un om exceptional in relatia de prietenie pe care o incurajam. Nu am de la cine sa cer sfaturi iar el moralmente m-a ajutat extraordinar de mult. Cum as putea sa ii scriu ceva de care sa tina seama? Si pe dvs. incep sa va respect dar numai atata timp cat ne vom respecta reciproc. Va doresc noapte buna! Galina Dar de mine de ce v-ati luat si m-ati insultat atat de rau? Acum o scriu asa ca pe-o intamplare. Tot nu mi-ati raspuns daca amicul e nou sau vechi pe forum si daca nu ati facut-o inseamna ca nu trebuia sa pun intrebarea. Eu personal nu o sa va mai scriu pe forum decat atunci cand vom avea un subiect care se preteaza. Chiar incep sa cred ca ne vom intelege mai ales ca nimeni nu castiga nimic ci din contra pierdem timpul, macar sa-l pierdem cu un rost. M-a bufnit rasul cand ati scris ca florin are ceva de spus! El ori da texte cu copy/paste, ori trimite o adresa de youtube! Ce altceva inteligent ati gasit care sa va ridice gradul de apreciere? A, da! Joaca popa prostu si foloseste ceva cuvinte! Ce e al lui, il dau! O seara placuta langa cei pe care ii iubiti! Nu cred ca v-ati orientat bine dorind sa devenim prieteni. Eu chiar m-am bucurat dar faptul ca-l vorbiti atat de frumos pe Florin care face legea pe forum, nu cred ca ma va accepta. O sa va spun o intamplare. Am intrat pe forum la inceput timida, apoi am incercat sa am numai pareri proprii, sa nu aduc atingere nimanui dar a aparut prietena lui florin care acum e meri si mi-a spurcat fotografiile cu cele mai abjecte expresii. La surprinderea brusca, in loc sa anulez cele scrise, mi-am sters contul. Una din prietenele mele care aici se numeste Thelma iar noi ne cunoastem de mult timp de pe alte linkuri, m-a sfatuit sa-mi refac contul sub alt avatar si cu o alta identitate. meri m-a descoperit si iar m-a facut in fel si chip pe topicuri, expresii de mahala. Atunci am descoperit ca Florin si meri sunt perechea care vrea sa se stie sefii Forumului. Ei nu au acceptat ca cineva sa fie apreciati prin ceea ce scriu si nu doar prin trimiteri la youtube. Florin a intrat pe messengerul meu si mi-a impus pe cine sa am prieteni. A intervenit si IPU care in schimbul prieteniei lui trebuia sa ma despart de anumite avatare. Nu am acceptat si m-a jignit cum in toata viata mea nu am adunat atatea epitete. Pe Pyk_nyk il cunosc de pe linkuri care se ocupa de literatura iar pe altul de fotografii. In cealalta viata unde este Mirel este cu totul altfel. Aici nici eu nu il recunosc si uneori chiar sunt suparata dar nu pot interveni pentru ca nici el nu se amesteca in ceea ce scriu. Nu ne sfatuim in acest sens si eu daca intru pe vreun topic unde posteaza si el nu ne agatam unul de celalalt. Fiecare are felul lui de a gandi si a se exprima. O singura data l-am intrebat si mi-a raspuns cam asa: ei posteaza si cand intru eu ceilalti au impresia ca eu ma iau de ei si nu ca le raspund. Eu cred ca dvs. sau altii care se cred mai cu intelepciune, nu-l mai tratati in fel si chip. Noi nu trebuie sa ne manjim cu lucruri despre care nu stim unii de altii. Si daca cineva e sincer si spune ce are pe suflet sariti toti cu jignirile! De ce nu cu intrebari ajutatoare care sa limpezeasca eroarea? Thelma e o fata minunata dar si ea se apara ca si mine. Nu trebuie sa ne zbatem sa ne eliminam ci sa facem in asa fel sa ne intelegem pentru ca astfel vom respecta si titlurile topicelor. Daca vreti sa-mi raspundeti am doar o nedumerire. prietenul nou care il aveti cate clase are si cine s-a ocupat de educatia lui? Nu poti sa intri nou pe forum si sa incepi sa vomiti in stanga si in dreapta ca esti tu "cel ales"! De aceea si eu cred ca e IPU desi omul cunoaste gramatica, ori noul venit e sub orice critica din toate punctele de vedere. Indiferent cat veti dori sau veti fi lasat sa fim prieteni, va voi respecta, chiar si dupa aceea dar nu vreau sa aveti probleme cu Florin. Eu l-am luat in serios, inca il respect dar prea face ce zice meri. Cand fiecare din noi va fi propriul arbitru, vom avea ce invata unii de la altii, vom afla despre noi si bucurii si dureri si ne vom simti prieteni. Noapte buna! Galina Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 08:33
De la: Cronos, la data 2010-05-02 02:45:31de la dordedor NASPA NASPA NASPA NASPA NASPA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 946 mesaje Membru din: 2/04/2010 |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 08:39
Buna dimineata, norisor!
O zi senina si calda, iti doresc! Scumpa mea, incearca sa nu uiti ca frumusetea ce-o purtam in suflete n-o poate murdari nimeni, oricat de rau intentionat ar fi si oricat de grele i-ar fi vorbele. Aceste personaje ne pot afecta doar in masura in care le permitem noi sa o faca... in masura in care le acordam importanta. Si crede-ma, n-au nici o valoare!
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 09:15
De la: Thelma_, la data 2010-05-03 08:39:49Buna dimineata, norisor! Buna dimineata draga mea Thelma! Sunt doar surprinsa ca s-a inceput un altfel de razboi mult mai periculos. Sa scrii un raspuns la un salut si sa-l gasesti multiplicat de cateva ori nu e putin! In plus mi se trimit direct in computer hieroglife de Youtube si sunt avertizata de antivirus sa nu le deschid. Mai mult de atat ce pot sa spun? Ca ne pupam in scris dar ca inca nu ne-am trezit ca o vorba buna poate insemna ceea ce inseamna ea? Ca inca se incearca distrugerea mea morala? Muncesc degeaba trepadusii pentru ca eu nu rezonez la scopul lor. Dar asta e: cred ca sunt datori sa incerce! |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 09:35
De la: dordedor, la data 2010-05-03 09:15:48De la: Thelma_, la data 2010-05-03 08:39:49Buna dimineata, norisor! Scumpa mea, poti sa faci ceea ce oricine are dreptul sa faca: sa-ti selectezi prietenii, sa faci curatenie in lista, sa deschizi si sa raspunzi doar la mesajele pe care le consideri demne de raspuns. In rest... Dumnezeu cu mila! Caci unde nu-i, nici Domnul nu cere. Nu te mai necajii cu ineptii. Hai, fruntea sus! Te imbratisez!
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 11:26
De la: M_Elody, la data 2010-05-01 23:23:44Nu, nu stim cu cine suntem colegi de forum dar incercam sa aflam si in sensul acesta ne ajuta mult postarile facute de de acesti colegi. Sa fim totusi mai atenti la ceea ce dorim sa transmitem prin postarile noastre , ca in functie de acestea vom fi etichetati.
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 12:14
De la: Thelma_, la data 2010-05-03 09:35:59De la: dordedor, la data 2010-05-03 09:15:48De la: Thelma_, la data 2010-05-03 08:39:49Buna dimineata, norisor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 18:43
recunoasteti "interpretul"?
miros de motorina, bataturi de la manivela, CICALACA BALACEANCA, alea-alea... "Eti prost de pui , bi mpuitule !! Provoci , da !! dar provoci scrb , bi ccnarule !! Eti un imbecil de paznic mpuit !! Ce-i b maimuoiule , nu te-au primit ntr-un alt post ??? Paznic Pi alea ce scrii tu sunt poiezii de portar de u de lift , mi linge blide !! Te-a bgat Ancua -n seam i ai prins aripi , cioara dracului ??? Zt i miroase parchetul , mi limbrici cu ochi !! Cnd o s demonstrezi c merii , promit c ntorc capul i te scuip cu toat inima !! Pn atunci , bi paznicule ... nchide zaru' , fraiere !! PAZNICULEEE !! " |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 19:44
de acelasi autor, in atentia psihiatrilor
sau a serviciilor de ecarisaj "Mihai nu te mai chinui cu la !! e un amrt de paznic , ce vrea s ne conving pe noi ce frustrare maxim induce un astfel de job !! Numai c noi tim demult cine e !!! Tu , nu merit s-i faci snge ru pentru astfel de gunoi !! Eu am pielea tbcit , n-am taine !!! Promit c , de acum ncolo , cu orice risc , nu-l mai las !!! Gata ! Am neles aia , ailalt ... acum nu !!!!! Ancua m-a rugat n mod oficial , am rspuns !! Pot fi nelegtor !! Dar ageamiul , nu i nu !! Pi cine p..da msii se crede sta , frate ??? Toat lumea a plecat din cauza lui ... Repet , cnd e el on line ( i e c un portar are timp nene ) lumea iese .... Din scrb !! Mai trebuie aduse dovezi ??? Cnd ele sunt clare lacrim !!!!! Mama lui de prpdit ordinar !!!" |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 19:59
Nu le mai reposta , idiotule , c le-a citit toat lumea !! Imbecilule !! Nici att nu te duce trtia aia de "n loc de creier" ce o ai !! Prostule !! Nu vezi ce infantiliti execui , mi lingule din gunoaie .... Nu vezi c nu te mai bag nimeni n seam de impertinent i imbecil ce eti ????
Nu te duce glagoria mscriciule nici mcar un pas de furnic !! nu pentru c eti prost de dai n gropi ... cin din prea mult cultur !! Roii , ardei ... dar mai ales castravei !! va'a caga' va !! Fraiere !! Dobitocule !!!
|
Fosta membra 9am.ro 126 mesaje Membru din: 4/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 00:34
De la: Cronos, la data 2010-04-30 18:31:45De la: onischor, la data 2010-04-30 14:51:55WTF???? m-ai strigat??? imi ponegresti numele si reputatia ??? zi mai bine ce-ti doreste sufletelu' ???
|
Fosta membra 9am.ro 310 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:26
De la: diavolul, la data 2010-05-05 00:34:25De la: Cronos, la data 2010-04-30 18:31:45De la: onischor, la data 2010-04-30 14:51:55WTF????
|
Fosta membra 9am.ro 310 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:27
De la: camioneros70, la data 2010-03-08 21:39:05 De la: bad la 8 Martie 2010, 18:58 Pentru : camioneros70 Raporteaza abuz de limbaj |
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:36
De la: camioneros70, la data 2010-03-08 21:38:13 De la: bad la 8 Martie 2010, 17:59 Pentru : camioneros70 AHHH! Simte alaturi de 5 domnisoare stilate si sexi placerea unui masaj erotic cu finalizare garantata si lasa-te purtat de vraja celor mai apetisante femei.Ultracentral, intim si discret,poze reale 06 May 23:10 0726405230..0756527851
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 09:48
Oda prostiei De-ar fi s-i lum pe toi la rnd, i actualii dar i fotii, Cei mai detepi de pe Pmnt Au fost ntotdeaunaPROTII. Nu te ruga la ursitoare S-i fac-n viaa ta vreun rost, Mai bine url-n gura mare : Iubite Doamne, f-m.PROST! .. De ce s tragi ca la galer, S-nvei attea fr rost, De vrei s faci o carier, Ajunge numai s fiiPROST. In lumea asta cu de toate, Unde se-nva contra cost, Pcat c nici o facultate Nu d i diploma de.PROST. . Avem impozite cu carul, Dar notm n srcie i ce buget ar avea statul Dintr-un impozit pe..PROSTIE .. Ei sunt ca iarba, cu duiumul, S nu-i jigneti, s nu-i mproti ! O, Doamne, de ne-ar crete grul Cum cresc recoltele de PROTI. . Si-n lumea asta rsturnat, Unde cei strmbi sunt cei mai drepi, Savanii notri mor de foame i numai PROTII sunt detepi.
|
|
|
|