Info
x
Voi stiti cu cine sunteti colegi in forum???
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 21:48
De la: Agatha88_Codrut, la data 2010-05-27 18:56:13Noi stim cu cine suntem colegi pe forum? NU! Prin februarie m-am imprietenit cu un avatar Gigi: el era tanar si inteligent, eu batrana si suficient de intelegatoare, ne permiteam sa facem glume, sa ne raspundem intr-un mod in care nu mi-as fi permis cu altcineva indiferent ca ar fi fost barbat sau femeie. La un moment dat am fost cautata pe facebook de o doamna care mi-a povestit urmatoarele: "Am avut cont pe 9am si multi au inceput sa se ia de mine si uneori faceau chiar glume proaste de aceea mi-am inchis contul si am devenit gigi. De ce iti scriu toate acestea pentru faptul ca este una corina care s-a indragostit de mine si oricat de urat ii scriu ea ma cauta si noaptea. Poate ma ajuti sa scap de ea pentru ca vrea sa ne intalnim. Daca ti-as arata ce scrisori infocate, parca mi-e si sila ca o femeie cu familie e in stare sa umble asa dupa un nume de avatar fara sa stie si altceva despre el." In acest timp corina vazand relatia mea cu gigi si-a facut cont pe mess-ul meu si in fiecare zi ma innebunea cu disperarea ei ca nu poate sa-l vada. Trebuia s-o mint in fel si chip ca sa scap de atata nebunie. La un moment dat i-am scris lui bad aceasta stare si l-am rugat sa-i spuna el. Chiar i-am trimis cateva convorbiri dintre mine si corina ca sa inteleaga despre ce este vorba. Pe 21 aprilie, de ziua lui gigi, bad l-a amenintat s-o lase in pace pe corina si astfel a disparut. Dar corina nu s-a lasat: m-a bombardat in continuare cu disperarea ei, ba a venit si la mine la spital ca sa-i dau telefon lui gigi si ea sa-i asculte vocea. Nu am facut-o pentru ca nu aveam cum in schimb i-am zis ca gigi e mult mai tanar ca are doi copii si e innebunit dupa nevasta-sa. Nu a fost bine: durerea ei a crescut exponential, iar cicaleala ei devenise insuportabila. Simteam ca plesnesc de nervi. Nu mai citisem nicaieri despre un asemenea caz patologic si atunci i-am spus: gigi e femeie! Doua zile nu a crezut si iar mi-a rapit timpul si nervii cu durerea dezamagirii. Curios a fost faptul ca in acest timp de chin mai suferea si pentru adminul unui link: Cuvinte alese, unde mai multi scriam poezie si proza. A inceput sa ma intrebe pe mess ce fel de nevasta are si eu i-am spus(fara s-o cunosc) ca e foarte geloasa. In acelasi timp a aparut a treia emotie si pentru ca eu il cam sacaiam pe x cu probleme care nu aveau legatura cu forumul, corina intra si ma lua la rost. Intr-o seara cand aveam musafiri a avut tupeul sa ma aleaga pe mine sa verifice webcam care nu functiona. I-am explicat ca sunt ocupata dar ti-ai gasit bun simt. Atunci am iesit pe forum cu nervii intinsi la maxim. Daca totul s-ar fi oprit aici nu ar fi fost nimic dar "doamna" suferinda a inceput sa ma faca in tot felul ca si cum eu eram raspunzatoare de labilitatea ei sufleteasca. Mai mult a intervenit si x care mi-a scris ca nu am onoare ca si cum el ar fi avut atunci cand a scos pe un topic continutul unui mesaj fara sa tina seama de repercursiuni. Am fost blamata in fel si chip pe toate topicurile. Nu mi-a luat apararea ci m-a lasat prada tuturor care pe buna dreptate aveau motive sa fie suparati. Am recunoscut greseala si pana la urma lucrurile s-au asezat de la sine. Cei carora le gresisem m-au iertat si am devenit prieteni. Acum cand corina imi trimite acest mesaj: "esti bolnava.du-te naibii...fa cevrei.dar esti bolnava .parerea tuturor.si a mea alui bad a lui camelia.minciunile sint viata ta.dar esti bolnava" Am pastrat scrierea "corecta gramatical" pe care x nu o vede decat la altii. Acum de ce sunt eu nebuna? Pentru ca am pierdut o groaza din timpul meu sa-i suport uraciunea vaicarelilor? Ca nu i-am inchis niciodata mess-ul ca sa inteleaga ca trebuie sa ma lase in pace? Eu nu sunt nebuna ci am tolerat-o luni intregi ziua si noaptea cand scria la cate trei odata pe mesenger si asteptam cate cinci minute pana imi venea randul. As vrea sa mi se spuna cand am mintit eu si de ce sunt eu bolnava si nu e ea? Nu scriam nimic despre aceasta nefasta perioada din viata mea daca nu ma indemna chiar ea si "nebuna" cum ma face, am ascultat-o. Stiti cine este aceasta impostoare care se crede mare doamna? Stiti cit rau poate produce acesta Galina? Stiti cu cine nu s-a certat dintre doamnele de pe forum? Stiti cum putem s-o oprim a mai face rau si altor persoane? IGNORE!,IGNORE!,IGNORE!,IGNORE!,IGNORE!,IGNORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 552 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:12
Stiti cine este aceasta impostoare care se crede mare doamna?
Stiti cit rau poate produce acesta Galina? Stiti cu cine nu s-a certat dintre doamnele de pe forum? Stiti cum putem s-o oprim a mai face rau si altor persoane? IGNORE!,IGNORE!,IGNORE!,IGNORE!,IGNORE!,IGNORE!!!!!!!!!!!!!!!! Cui am facut rau Mariana? Tu ai spalat cele mai murdare rufe si nimeni nu ti-a dat ignore, din contra te-au crirticat. Ai uitat ca intr-un timp intrai si tu la mine pe mess fara sa te invit. La inceput chiar m-am bucurat dar nu stiam ca deja scrisese-si depre mine lucruri urate. Eu de cele mai multe ori scriu separat, nu ma bag toata ziua unde nu am ceva de spus, adica numai sa ma aflu in treaba. Eu voi scrie (nu despre acest capitol care l-am incheiat) ci exact ce voi gasi de cuviinta sa scriu. Nu aveti decat sa nu cititi. Daca am gresit odata din cauza increderii pe care o acord pana la proba contrarie, mi-am cerut iertare si nu am sarit cu pliscul sa accentuez o stare pe care am provocat-o din cauza prea marii increderi pe care o acord tuturor. Eu nu mint, nu ma dau mare numai ca sa ma aplaude forumistii. La ce ne mai foloseste daca nu spunem lucrurilor pe nume? Eu daca ma contrazic intr-o problema cu cineva nu inseamna ca ma cert. Am sa invat si eu de acum, atunci cand nu am nimic de spus sa trimit o adresa de youtube. La revedere Mariana si vorba cuiva drag mie: de cand nu te-ai mai uitat in oglinda? Nu am intrebat cu rautate ci doar sa vezi ca toti suntem uneori mai buni, alteori mai rai dar sa nu abuzam de timpul si rabdarea altora cu lucruri care nu ne intereseaza (ma refer la discutii particulare si nu la topice).
Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil!
Gresim ca sa avem ce sa iertam!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:14
merry, eu ceva "conflicte" cu scantei am mai avut, dar cu respectiva persoana, nu.....
oricum, metoda de rezolvare a problemelor sale, lasa de dorit sa nu fi intrat in detalii cu toti..... Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:29
se vede ca unii cateodata, mai confunda realitatea cu virtualul.....
Draga Hera, numai cel ce ar fi fost in locul meu ar intelege exact cat timp am suportat lucruri care nu ma interesau! Am intrat eu la cineva pe mess in fiecare zi si chiar de doua sau trei ori pe zi cu prostii care nu intereseaza pe nimeni? Eram bolnava, sunt bolnava si nu am nevoie de suferinta altora la care vezi tu, eram nevoita sa gasesc solutii, sa mint, sa-mi stric caracterul, pentru ce? Ca sa ajungi la sfarsit sa-ti scrie ca esti nebuna? Tu stii cate scrisori mi-a scris pe facebook? De ce ? Pentru ca gigi nu era barabat, pentru ca nu am avut cum sa-i telefonez ca ea sa-i asculte vocea? Chiar credeti ca nu aveam lucruri mai importante de facut? Mie imi trebuie liniste! Nu sunt recycle byn-ul nimanui in care sa-si deserte fara nici o noima fiecare suferintele. Macar daca ar fi fost ceva care se putea controla, sa se ajunga la o prietenie in real. Ea voia si eu nu puteam sa-i scriu! Ce ati fi facut voi? Ganditi-va ca eu nu am cerut nimanui sa mi se confeseze dar mi te sa le si razolve. Acum poate fiind surprinse ma condamnati dar numai eu stiu ce inseamna sa ma jigneasca o femeie care nu stie care a fost viata mea, cum am muncit si sunt mandra ca am fost apreciata peste tot si mereu mi s-a cerut sa merg in interesul serviciului in locuri grele de munca. A te harjoni pe net numai ca nu ai alte probleme cum am avut noi, e un fel de zburdalnicie. Esti singura careea i-am raspuns pentru ca am nevoie de liniste si nu de justificari sau oprobriul celorlalti. Eu daca as putea sa fac treaba nu as veni la PC. Cu deosebit respect, Galina.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:30
....maaaaare-i este densitatea, de inepi pe m² ROM'NICO !....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:32
asta ai scos-o din biblia contemporana?
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:33
De la: mytcor, la data 2010-05-27 22:30:31....maaaaare-i este densitatea, de inepi pe m² ROM'NICO !....
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:34
De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:32:49asta ai scos-o din biblia contemporana? bine ai revenit Emile!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:36
mai, dar cum ma ghiciti asa repede?
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:36
De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:32:49asta ai scos-o din biblia contemporana? ...haaaa-azlie !...
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:38
De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:36:28mai, dar cum ma ghiciti asa repede? ...inteligene carpatine Emile, nu glum !....
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:40
De la: mytcor, la data 2010-05-27 22:36:55De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:32:49asta ai scos-o din biblia contemporana? ..de Nicuta Tanase Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:40
De la: mytcor, la data 2010-05-27 22:36:55De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:32:49asta ai scos-o din biblia contemporana? ..de Nicuta Tanase Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:41
De la: norinmunti, la data 2010-05-27 22:29:32se vede ca unii cateodata, mai confunda realitatea cu virtualul..... norisor, oricat de disperata ti se pare situatia, modul asta de exhibitie sentimentala in public e ridicol..... poti sa rezolvi niste "noduri" , poti sa te gandesti la elalalt interlocutor si la sincopele lui de ratiune fara sa-i denigrezi imaginea in public..... au contraire, poti sa-l ajuti sa vada unde greseste....
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:42
Balbaiala naibii
NU DATI!! la balbaiala mea d mai sus ma refer! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:55
norisor, oricat de disperata ti se pare situatia, modul asta de exhibitie sentimentala in public e ridicol.....
poti sa rezolvi niste "noduri" , poti sa te gandesti la elalalt interlocutor si la sincopele lui de ratiune fara sa-i denigrezi imaginea in public..... au contraire, poti sa-l ajuti sa vada unde greseste.... Am spus ca nu mai raspund dar trebuie sa tin seama si de indemnul tau care mi s-ar potrivi daca nu m-ar fi scos pe mine vinovata pentru esecurile ei. Sa scrii tot felul de insulte, pentru ce? Eu am rabdarea ei, ii sunt ruda? De ce nu a apelat la fete de seama ei? Chiar trebuie sa ies cu cele mai murdare lucruri ca sa intelegeti? Nu! Chiar si cu o rabdare de fier tot nu rezisti la nesfarsit. Gandeste-te ca din februarie eu am tot trebuit sa mint, sa gasesc explicatii plauzibile dupa care venea tot ea si ma certa: galina dar ai zis...? Nu vreau sa fie nimeni in locul meu mai ales ca nu am dorit acest lucru si va rog nu mai comentam ca am promis lui Bad ca pun punct dar nu pot sa-l transform in virgula ca sa merg mai departe cu explicatiile. Aici pun ultimul punct. Va multumesc pentru faptul ca nu ati dat IGNORE! Noapte buna.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:56
De la: Ingrid, la data 2010-05-27 22:42:13Balbaiala naibii Bei ! Tu de ce ne pacalesti ? Cred ca ai varsta mea ! Esti precum pisicuta din avatar-asa te simt ! Esti...delicata (fina, gingaa, graioasa) ! Sper ca asta e termenul, asa te simt...nu-mi place sa gresesc !
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:03
De la: karpov, la data 2010-05-27 22:56:02De la: Ingrid, la data 2010-05-27 22:42:13Balbaiala naibii Bei! e o m neagr! are i ghierue, ie nu i-e fric? ...dac eti cuminte i nu m tot pipi poate-i trimit CV-ul, cndva
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:03
De la: norinmunti, la data 2010-05-27 22:55:10norisor, oricat de disperata ti se pare situatia, modul asta de exhibitie sentimentala in public e ridicol..... norisor, tu habar n-ai ce inseamna rabdare.....a mea e de otel, de nu am facut publice niste mizerii umane.... nu dramatiza situatia si nu transforma melodrama tot ce vorbesti pe aici.... femeile uneori isi dau cu firma in cap ca sa faca uz de imaginea de delicatete atat de mult discutata de tagma masculina, pe care, tot ei, o dispretuiesc Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:45
norisor, tu habar n-ai ce inseamna rabdare.....a mea e de otel, de nu am facut publice niste mizerii umane.... nu dramatiza situatia si nu transforma melodrama tot ce vorbesti pe aici.... femeile uneori isi dau cu firma in cap ca sa faca uz de imaginea de delicatete atat de mult discutata de tagma masculina, pe care, tot ei, o dispretuiesc
Draga, rabdarea e pentru a o folosi cand urmaresti sa-ti rezolvi ceva! De exemplu eu am o rabdare de fier (poate chiar de otel) cand umblu din 1996 sa intru in posesia unui pamant pe care il am trecut pe Titlu de proprietate, sunt trecuta la impozit pe el dar in realitate nu exista nicaieri! Am rabdare de fier pentru a-mi rezolva probleme familiale care sunt inerente, dar de ce sa-mi economisesc rabdarea si s-o consum cu cei cu care nu am nimic in comun? Eu mai am varsta voastra ca sa am de unde sa mai adun rabdare? Dar din februarie pana acum nu am consumat-o? Nu a crescut alta la loc. Hai sa incheiem subiectul, va rog foarte mult. O noapte buna la toti!
|
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 00:32
De la: norinmunti, la data 2010-05-27 22:12:48Stiti cine este aceasta impostoare care se crede mare doamna? femeie,tu nu esti suferinda cu inima...tu ai ceva la cap....acolo trebuie sa te tratezi....tu esti ultima femeie din forum care a putut sa-i faca asa ceva unei prietene care venea la tine la spital si iti plingea de mila ca o sa crapi.............da acum pot sa spun cu mina pe inima................crapa dracului odata inveninat-o.............tot tu il instigai pe mirel sa se certe cu toata lumea ca sa-ti acorde tie atentie...........................mizerabila batrina ,cum draqu' sa te compari tu cu o fata tinara si frumoasa .......................tu esti geloasa si pe un avatar darmite pe o persoana normala..............Ancuta nu a fost jignita niciodata de nimeni pina la o excroaca ca tine..............tu vb. de mess?...................tu nesimtit-o care ma pupai in cur pe mess si cind am inchis cu tine, am vazut ce porcarii scrisese-si despre mine................rusine sa-ti fie scroafa batrina!!!....................tu nu ai dreptul sa mai pomenesti numele meu......................spala-te pe dinti cu peria de sirma ca sa te poti apropia de dosul meu !!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 07:21
Repet pentru ultima data: Anca ma cauta nu ca ma lua dracu si-mi plangea de mila ci pentru a afla de la mine ce mai face gigi ca nu-i mai raspundea la mesaje. La spital a venit pentru ca stia ca am nr. lui de telefon si voia sa-i auda vocea. Disperarea ei a fost atat de mare ca intr-un mess am ajuns s-o intreb practic ce doreste: sa faca sex? De ce ma obligati sa scriu atatea mizerii? Eu nu am nevoie de nimeni de pe 9am si nici de pa alte linkuri. Nimeni, niciodata nu va cobori in real de pe virtual pentru ca nu asta mi-e scopul. Intre mine si Bad a fost o relatie plina de respect si intelegere pe care putini au avut-o cu el. Pe mine m-a ajutat mult aceasta relatie pentru ca era cu totul altfel ca cea de pe forum. In orice discutie razbatea o intelepciune pe care nu aveam unde s-o caut. Acum ca imi sari in cap din nou sa nu crezi ca ma provoci sa mai jignesc pe cineva. Cat priveste pe Bad nu l-am smuls fetelor ci l-am aparat de multi care il faceau cum le venea la gura fara sa-mi dau seama ca de fapt asta cauta. Tu care esti asa o credincioasa ca ai de unde sa dai si la altii, tin sa-ti spun ca de la inceput nu ai incaput de mine si ca m-ai jignit cum ti-e firea: cine nu te pupa in fund, e impotriva ta. Uite cum scrii si acum. Ai terminat cu altele si te-ai luat de mine. O sa treaca si aceasta poveste si vei cauta alt avatar pe care sa-l termini. Am incercat de cateva ori sa revenim la o relatie normala si tu o tot tii pe a ta. Atat mai am sa-ti spun: nu voi pleca si a treia oara de pe 9am din cauza ta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 08:15
De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:36:28mai, dar cum ma ghiciti asa repede? Emil, io te bat intr-o zi... Cand discutam si noi? Ai un orar de ma doare capul... Esti ok cu job-ul? Ce-ti fac ingerasii?
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 08:20
se lasa cu tambalau
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 08:21
aduc satarul?
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 08:23
Sataru' e plin de sange, pe la politice...hai ca-l sterg...
Ma omoara Emil...nu reusesc sa-l prind. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 08:26
te ajut ZYZY daca e nevoie.
atunci ai sa il prindem pe Emil
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 12:42
De la: Albinuta, la data 2010-05-28 08:21:15aduc satarul?Faceti dragoste, nu razboi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:32
De la: M_Elody, la data 2010-05-28 12:42:57De la: Albinuta, la data 2010-05-28 08:21:15aduc satarul?Faceti dragoste, nu razboi ! Rodik, nu zic nu, dar nu cu Albinuta... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:35
De la: yxz, la data 2010-05-28 13:32:00A, scuze Zyzy, nu am fost atenta ! Eu am vazut doar satarul si te-am confundat cu albinutele...I AM SORRY !De la: M_Elody, la data 2010-05-28 12:42:57De la: Albinuta, la data 2010-05-28 08:21:15aduc satarul?Faceti dragoste, nu razboi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|