Info
x
Voi stiti cu cine sunteti colegi in forum???
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 14:24
De la: florinpreda999, la data 2010-04-02 14:15:40Desigur. Nici carne de vanat n-am mancat mult timp desi am vanator in familie si faceau niste petreceri vanatoresti... dar aveam eu asa o fixatie si pana ce am mancat fara sa stiu ce e , nici n-am gustat.De la: rodik_mi, la data 2010-04-02 14:11:55Se numeste capra si asta e suficient ca sa ma faca sa nici nu-i gust din carne si daca mai e si-a vecinului... sa si-o manance sanatos!pot sa ma opun io,fiecare cu gusturile lui |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 11:32
AM VAZUT UN REPORTAJ LA TV.CA , CAPRA NEAGRAN SI....CAPRIORUL SUNT PE CALE DE DISPARITIEN !!!.........CE E DE FACUT??????????
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 05:29
De la: 9am045616, la data 2010-04-10 11:32:41 Sa-i polenizam artificial. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 05:29
Dar sa vezi ca e pe cale de disparitie orbetele. Eu nu am vazut nici unul niciodata....Dar nici ei pe mine.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 07:28
De la: nastasemihail, la data 2010-04-11 05:29:53Dar sa vezi ca e pe cale de disparitie orbetele. Eu nu am vazut nici unul niciodata....Dar nici ei pe mine. Orbetele e sinonimul cartitei? Ca daca da, va asigur ca nu li s-a pierdut inca specia! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:59
De la: norinmunti, la data 2010-04-12 07:28:58De la: nastasemihail, la data 2010-04-11 05:29:53Dar sa vezi ca e pe cale de disparitie orbetele. Eu nu am vazut nici unul niciodata....Dar nici ei pe mine. Eu din moment ce n am vazut nici...nu existeste.
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:03
De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 14:59:56Daca nu l-ati vazut , nu inseamna ca nu mai exista. Se pot vedea destul de des musuroaiele pe care le face .De la: norinmunti, la data 2010-04-12 07:28:58De la: nastasemihail, la data 2010-04-11 05:29:53Dar sa vezi ca e pe cale de disparitie orbetele. Eu nu am vazut nici unul niciodata....Dar nici ei pe mine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:07
De la: rodik_mi, la data 2010-04-12 15:03:49De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 14:59:56Daca nu l-ati vazut , nu inseamna ca nu mai exista. Se pot vedea destul de des musuroaiele pe care le face .De la: norinmunti, la data 2010-04-12 07:28:58De la: nastasemihail, la data 2010-04-11 05:29:53Dar sa vezi ca e pe cale de disparitie orbetele. Eu nu am vazut nici unul niciodata....Dar nici ei pe mine. Orbetele e o iluzie...nu exista.... Si lupul al fel. Eu nu am vazut nici unul. Si leul la fel. Astia cresc numai la zoo. Sint facuti de oameni...
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:23
De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 15:07:53De la: rodik_mi, la data 2010-04-12 15:03:49De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 14:59:56Daca nu l-ati vazut , nu inseamna ca nu mai exista. Se pot vedea destul de des musuroaiele pe care le face .De la: norinmunti, la data 2010-04-12 07:28:58De la: nastasemihail, la data 2010-04-11 05:29:53Dar sa vezi ca e pe cale de disparitie orbetele. Eu nu am vazut nici unul niciodata....Dar nici ei pe mine. Logica care functioneaza acum la oameni si da incredere.....animalului din ei ca numai ei adica noi existam . Dar urmeaza sacrificarea....acestor ....minciuni.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:30
nuuuuuu, nu pot sa trec peste asa ceva fara sa incerc sa promovez! un limbaj mustind de decentza, cultura, educatie, argumentatie logica si civilizata...!!!
redau niste fragmente acum, la aperitiv, si nu spun numele ilustrului politician si om de cultura, ca sa va fac in ciuda! deci, comorile "limbistice": Jigodie s-o faci pe mãta aia putredã în zona erogenã , cã de când te-a fãcut pe tine ºi a vãzut ce-a realizat ºi-a jurat sã nu se mai ... niciodatã !! Noi poate suntem jigodii , dar avem capul sus !! Tu , o scursurã , nu poþi decât cu capul plecat , marþafoiule !! Deci , ca o concluzie , mãta e JIGODIE , Bà BOULE !!! Mãscãrici coþofan , îþi permiþi prea multe , muuult peste capul tãu !! Hai gata , pauza s-a terminat , capu' la fund !!! Nuhil has cai râla , sã treci gârla !!! Eºti din Galaþi bãi codobaturã ??????? Deci , prin esenþã recalcitrant ! Prost , needucat ºi îngâmfat pe deasupra !!! No , bãi balagladinã , scursurã de bideu cã te-aºtept când o sã fac o invitaþie anume , pentru persoane adevãrate , nu gunoaie ca de-alde tine , sã vinã la mine într-o miniexcursie !!! Pun pariu pe ce vrei tu , cã unul ca tine n-o sã aparã în vecii vecilor !! ªi sti de ce ? Pentru cã o scursurã , are tupeu numai ºi numai ºi numai .... în faþa monitorului !!! Pe mine , mãcar dupã mesajele postate , mã recunoaºte lumea - ºtie cine sunt !!! Pe tine ?????? Hai lasã vraja asta de cãcãnar ciufut , cã nu þine ! La mine nu þine bãi bãloºel !! Dã-mi tu adresa ºi jur cã nu þi-o public !!!! Fii bãrbat , zi unde sã ne întâlnim PUBLIC !!! Sã vedem atunci , care are curajul la el !! Hai sictir , bãi ciuciumbritule , ºtergeþi întâi mucii de pe piept ºi dupã aceea te prezinþi în faþa mea , cu fiþuicã de la taicã-tu , cã-þi dã voie sã iei vreo douã pe cocoaºã !! Pânã atunci , ciocu mic ºi joc de glezne !! Va-fa-n-culo !!!( E tot o zicalã latrinã , unde tu eºti expert !!!) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:39
sa mai vedem doua exemple!
"....ªi de la pãdure iacaTacticoasã vine ... cifra .Mãi Joiana , radarele se monteazã pe zonele restricþiilor de vitezã , care nu au nici o legãturã cu "ºosele de mare vitezã" , care la drept vorbind , tu habar n-ai ce sunt ãlea !!! La ce folosesc ele ... Ticãloaso care eºti pe persoanã fizicã , nonpolitica lu' nea Crin !! Crinu' nu prea þi-a rãsãrit nici înainte , nicx dupe paºtele m.... paºti !! S-o fi ascuns , cã vin ãºtia cu ANI , cu DNA , tot ansamble d'ãstea de trei litere de bagã teroarea În oamenii de bine ai lumii contemporane .... Vacs ºi tu !! Dar la tine e PERMANENT !! Cine pe cine mãta a fãcut cretin bãi moftangiule ???? Aud ??? Ce tot îmi arunci mie vinã , când tu mã îþi permiþi , gratis aºa , sã mã faci cretin ???? Deci încã o datã cretin e cine te-a fãcut mãscãrici pe lumea asta , bãi nichitumba !! N-o mai da la întors cu mine cã la mine nu þine !!! ªi HAI SICTIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mã plictiseºti deja , parameci politic de tot rahatu" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:41
si ca un apogeu al retoricii, culme a dialogului, adevarat ghid pentru toti cei ce indraznesc sa participe in dezbateri de idei, iata si momentul in care distinsul intelectual ii reproseaza cuiva....ce credeti?
pai VULGARITATEA, evident! "Bãi Vãnicã , dar observ cã tu , cu o neruºinare impertinentã de mocofan adevãrat , ai început sã devii ciufut , vulgar chiar !! Cine dracului þi-a dat þie cinstea ºi onoarea , ca cineva ce posteazã (pe orice topic) , sã-þi dea þie raportul ???? Cine dracului te-oi crede , nu ºtiu , dar ºtiu ce multã pregãtire ai !! ªi ºtiu ºi cât de inteligent eºti !! Mai ceva ca un plãvan !!! Hai sictir bãi "musca la baligã" ce eºti tu !! Tu ºi cu meganulitatea aia de anonim !! Bleeeeeaac !" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:45
si un final - deocamdata - pe masura, in care ilustrul nu uita sa aduge un omagiu sublim propriei sale modestii. ahh, maestre, m-ai emotionat!
"Bãi vasile , am altã alternativã pentru tine , aºa.... sã pari un ºmecher !! ªTERGE-ÞI CONTUL !!! Dã dovadã de luptãtor adevãrat , ca Dorinel spre exemplu !! Pe urmã , când te calmezi , revino !! Fi bãrbat , ce mama naibii !!! M-am sãturat de voi , scursuri cu pretenþii de inteligenþi rasaþi... M-am sãturat de figurile voastre de stil !! Sunteþi vai mama vostrã ºi mai aveþi pretenþie ca lumea sã vã vorbeascã , sã dialogheze cu voi !!! Sunteþi praf ! Frustrarea la voi nu are margini !!! Oare înþelegeþi semnificaþia cuvântului frustrare ???? Nu meritaþi decât batjocurã , voi ãºtia de vã autoconsideraþi miejii din dodoaºcã !! Nu meritaþi decât scuipaþi cu venin ... cã asta cred cã vã place la nebunie !! Nebunie din care nu vã mai scoate nimeni , cãci o datã capabili sã tastaþi injurii , înseamnã cã sunteþi ºi înþãrcaþi ( nu toþi , bineînþeles !!) Poate sã nu mai vorbeascã multã lume cu mine , virtual vorbesc , dar cu voi , antibãsescieni convinºi megafrustraþi de alegerile din Decembrie , nu cred cã mai are curajul NIMENI !! Cã la cea mai micã aluzie , voi reacþionaþi violent , jignitor !! Lumea majoritarã , postatoare pe aici , nu are chef , ca din 2 în 2 zile , sã fie împroºcatã de defulajul dejecþiilor voastre verbale !! DAR , suntem eu , Mytcor , Silviu , oameni ce ºtiu viaþa pe viu , o cunosc în detaliu din experienþe personale ºi nu din copy-pasteuri (dejecþii ale altor megafrustraþi de viaþã singuraticã ºi pustie) !! Noi suntem cãliþi !! Deci niºte cãcãnari mojici , gen vasile , vanea sau anonimul ãla de tigriºor murdar de lãptic pe la botic , nu ne pot provoca decât o izbucnire sãnãtoasã în râs !! Pentru cã voi asta sunteþi : DE TOT RÂSUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. Nu cred vasilicã ciuhãpicã , cã tu vrei sã dai nas în nas cu mine !!! NU CRED !!!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:49
Eu maninc portocale....
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:50
Astazi am mincat doar portocale si f putin cascaval. Asa se vindeca ...toata forumita.
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:52
De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 17:49:22Eu maninc portocale.... si mie imi plac, si-s sanatate curata. n-au nici o vina ca le-a fost terfelita in cel mai scarbos noroi culoarea... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:53
De la: pik_nik, la data 2010-04-12 17:52:08De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 17:49:22Eu maninc portocale.... Maninc de toate felurile. sa se bata in mine ptr clonare. Nu-mi pasa ce maninc. Bune sa fie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 16:12
De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 17:53:41si proaspeteDe la: pik_nik, la data 2010-04-12 17:52:08De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 17:49:22Eu maninc portocale....
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 22:48
Pe o parte din ei ii cunoastem virtual......iar cum nu-i cunosc pe toti forumistii .......sant curioasa sa stiu si eu cine sant .
GINA
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 22:50
De la: 9am076753, la data 2010-04-15 22:48:53Pe o parte din ei ii cunoastem virtual......iar cum nu-i cunosc pe toti forumistii .......sant curioasa sa stiu si eu cine sant . modul in care scrie fiecare, cum se manifesta, inseamna cartea de vizita cea mai fidela
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 00:49
De la: camioneros70, la data 2010-03-08 21:42:39Bãiatul ãsta vrea sã distrugã forumul dragii mei !! Blonda sexy,astept la mine domni generosi pentru a le satisface cele mai ascunse fantezii erotice oral, normal, pozitia 69, cunilingus, uro te astept 2 finalizari garantat, pupici, 0761263878 >>> 15 Apr 23:04
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 18:45
De la: pik_nik, la data 2010-04-15 22:50:52Dreptate ai domnule Pik-Nik !Pazeste-mi doamne gura , ca spun cu ea multe prostii dar pazeste-mi si degetele cu care tastez , ca nici de ele n-am a ma plange...De la: 9am076753, la data 2010-04-15 22:48:53Pe o parte din ei ii cunoastem virtual......iar cum nu-i cunosc pe toti forumistii .......sant curioasa sa stiu si eu cine sant . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 06:43
daca ar fi sa-i descriu pe unii forumisti ,inseamna ca ar incepe sa sara tastele si nu cred ca ar suporta tastatura sa sciu ce ar fi la gura mea...
dar pe de alta parte sint foarte multi cu care poti discuta civilizat sau contrazice civilizat [ exclus politicele ]
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:45
copii, marfa proaspata!!!
amicii mei de la cercul intelectualilor rasati(pe ei) mi-au dat o noua lectie de dialog civilizat, educat, de mare finetze as zice! incep cu CICALACA...BALACEANCA, manivela adica, lui ii expira invoirea si-l asteapta baietii cu halatu' Marianna , ai tu numãru' de la deratizare , hingheri ??? Cã scãparã lighioanele ºi ne umplurãm de purici !! Marianna , Florine , Cely , diferenþa între noi ºi animal (ãsta de poceºte tastatura cine ºtie cãrui pentium I ...) este cã noi am avut parte de o naºtere naturalã . Pe el , mic (n-a ºtiut mã-sa cã e gravidã !! ) l-a scãpat în budã !! Noroc cã era obiºnuit cu lichidu' Cami , mai are ºi el fâs de-un pârþ !! Bãiatul e în listã !! Rãbdare zic !! Tutun !!! Dar nu meritã mãcar una parola , zãu !!! So , ignore it ! Simplu !! Da' nu-l mai bãgaþi în seamã fraþilor !!!!!!!!!!!! Voi nu înþelegeþi cã asta urmãreºete scursura societãþii ãsta ? Vã rog eu , mãcar noi sã ne simþim bine !! Lãsaþi-l în frustrãrile lui acolo , cã oricum e vai mama lui de "forumist" !! Are o prietenã , douã @noriîn...munþi ºi @mara54 (nu-l cunoaºte , cã e nouã ...) ºi pa !! Acum e beat mangã ºi delireazã ºi el virtual ! Mare brânzã ! Nu se poate sã nu aveþi puþin de nerv ºi sã rezistaþi instinctului de a replica ! Unuia ca el este egal cu zero ! Nu îl mai poate schimba nimic !! De obicei , peci-urile naturii se autoexclud din societãþi !! Prin simpla prezenþã Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:47
acum, din mo(n)strele de cultura ale vajnicului buric al forumului, si nevasta lui...zbura...pardon, savanta!
dispari bai,infantilule ,lasa-te de bautura,jeg mic si puturos sictir boule,ce-o sa-ti mai inghiti tu limba limbricule pt.jignirile toate aduse tuturor de pe acest forum,ai oleaca de rabdare sa vina vara,mitocanule bubos si ochelarist,ti-a mancat alcoolul si vederea,jegule romeo e jegosu' si julieta-i cateaua lui,ca asa a invatat la zoo,s-o arda cu animalele io zic sa te duci la poponarii si drogatii tai din spania,in romania esti deja cautat,nesimtitule nu pleca cu sataru',lasa-l aici,s-ar putea sa-mi vina idei,pe jegos iar il mananca-n gaoza aia de maimuta nespalata din clipa asta,esti un mort viu,un zoombie,pune-i pe toti care mai cred ca tu reprezinti ceva in fata mea sa se roage pt,viata si sanatatea ta,iti jur ca te calc in picioare si te omor cu mana mea si pe toti care te sustin,jur ca vor avea aceeasi soarta io nu jur stramb niciodata,cand am jurat ca jegosu' asta ma va implora sa-l las in viata,nu am exagerat,gata,punct final,din clipa asta este un zoombie Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:48
rabdare, acum vine savanta, da' v-am last timp sa va puneti batista la gura
ba nesintit mai esti mai ai si o virsta nespalatule,ne cunosti tu personal sa ne jicnesti in halul asta nesimtitule ai grija cum vorbesti florin nu glumeste deci te-ai pus cu cine nu trebuia la vorbele care le-ai spus la adresa lui analfabeta e mata nespalatule chiar nu ai un pic de bun simt in tine handicapatule oricum mari ramine un nesimtit si un ratat nu are nimic e un cretin,jegos sa luat de familia mea va fi un om mort daca el crede ca nu se poate afla unde sta se insala o sa isi plinga si ziua in care sa nascut prostule te-ai pus cu cine nu trebuia asa ca esti un om mort esti un betiv ordinar si apropo handicapatule cite neveste te-a lasat pentru bautura nespalatule esti un prost ce sa recunosti tu daca esti un ratat si betiv ordinar mata e vaca ordinarule pai adi ratatul asta nici rahat in ochii nu merita la cit de jegos si ordinar e tigan esti tu ordinarule Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:50
alorlalti doi nimurici, Victor si capra c3ly, din pacate, nici in gluma sau la mishto nu le pot spune ca-s frumosi si isteti
da' de la victor-sofronie am cules o bucatica de umor involuntar. pardon, "omu" si-a gasit locul, ca orice delicatese din porc "Eu sunt la gratar si ma chinuiesc ! Un moment si vine baiatu .....rabdare............ un picut si se rumeneste "
|
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:58
Bad daca esti corect te rog frumos sa te duci si sa copiezi toate jignirile la care ti s-a raspuns asa...te rog sa nu manipulezi si dezinformezi oamenii....
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 21:01
De la: Merry, la data 2010-04-20 20:58:32Bad daca esti corect te rog frumos sa te duci si sa copiezi toate jignirile la care ti s-a raspuns asa...te rog sa nu manipulezi si dezinformezi oamenii.... merry, un om inteligent (si vinovat) nu mi-ar cere sa fac asta pe tine insa te inteleg
|
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 21:04
De la: pik_nik, la data 2010-04-20 21:01:07De la: Merry, la data 2010-04-20 20:58:32Bad daca esti corect te rog frumos sa te duci si sa copiezi toate jignirile la care ti s-a raspuns asa...te rog sa nu manipulezi si dezinformezi oamenii.... adica ce sa inteleg de aici? sint mai ciudata si mai proasta !..asa au unii impresia despre mine si nu voi ca sa le-o schimb....zii! Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|

AM VAZUT UN REPORTAJ LA TV.CA , CAPRA NEAGRAN SI....CAPRIORUL SUNT PE CALE DE DISPARITIEN !!!.........CE E DE FACUT??????????
Si lupul al fel. Eu nu am vazut nici unul. Si leul la fel. Astia cresc numai la zoo. Sint facuti de oameni...
Logica care functioneaza acum la oameni si da incredere.....animalului din ei ca numai ei adica noi existam . Dar urmeaza sacrificarea....acestor ....minciuni.