back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2581 2582 2583 2584 2585 2586 2587 2588 2589 2590 >> Sari la pagina:

NicioLaeAen

337 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Septembrie 2018, ora 15:15

Phă, tâmpitâmpi2...
Mai lasă interpretările și scornelile din latrine, că put rău.

Hai să revenim la subiecte mai prozaice.
De la: gabigabi2, la data 2018-09-13 14:25:13 La Multi Ani, dle Nastase si fac cinste cu o cafea, fructe si inghetata si-ti dau voie sa-mi admiri borcanele cu castraveti pusi la murat !

Ai pus castraveții la murat?
Dar gogonele? Că nu prea s-au făcut anul ăsta și sunt scumpe.
Cu gogoșarii cum stai? Când pui și varza?
Nu te pripi cu suspiciunile. Întrebările sunt pe bune.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2018, ora 14:05

maiii....da' n-am spus deja ca am pus si castravetii ? si ca am umplut gogosarii cu varza tocata fideluta , combinata cu morcov si telina ? am spus ! am spus si de gogonelele asortate si DA, sunt SCUMPEEEEE, dar la iarna vor fi ieftine , caci le voi avea gata facute varza, conf. traditiei , se pune de Sf. Dumitru, asa ca mai sunt 3 saptamini si mai bine pina atunci ....
dar, uitindu-ma la borcanele din dulapul unde sunt gazduite,am observat ca-ntr-un borcan cu castraveti s-a depus un fel de pulbere pe ei si nu stiu ce sa fac : sa-l desfac si sa vad ce-i sau sa-l las in pace ? ma gindesc sa nu se fi inmuiat de la chimicale ca ce alt ceva sa fie "praful" ala si sa am timp sa pun altii la murat !....

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2018, ora 14:35

am desfacut pina la urma unul din borcanele "prafuite" ca sa vad ce-i cu chestia aia de pe castraveti si, daca mi i-a stricat sa am timp sa pun altii la murat !
nu, nu-s inmuiati...sunt chiar crocanti si piscareti de la cei citiva ardeiasi subtirei , rosii si iuti de-ti dau lacrimile

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2018, ora 18:17

De la: gabigabi2, la data 2018-10-01 14:35:37am desfacut pina la urma unul din borcanele "prafuite" ca sa vad ce-i cu chestia aia de pe castraveti si, daca mi i-a stricat sa am timp sa pun altii la murat !
nu, nu-s inmuiati...sunt chiar crocanti si piscareti de la cei citiva ardeiasi subtirei , rosii si iuti de-ti dau lacrimile

Phă, tâmpitâmpi2...
Îți recomand castraveții proaspeți. Poți să-i alegi după lungimea și grosimea dorită.
Castraveții murați - mai ales cei "piscareti" - pot provoca usturimi!
Morcovii de asemenea sunt mai buni, mai ales cei tineri.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2018, ora 14:15

ti-am zis ca esti un Obsedat sexual , da ? ai grija ce faci cu minutele alea doua, ca risti o modificare substantiala de lungime si grosime ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2018, ora 14:15

ti-am zis ca esti un Obsedat sexual , da ? ai grija ce faci cu minutele alea doua, ca risti o modificare substantiala de lungime si grosime ....

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2018, ora 22:28

Phă tâmpitâmpi2...
Asta îmi place la tine,. Te prinzi repede.

Ia zi, te duci la referendum?
Presupun că te duci și vei vota DA.
Ai copii? Ți-e frică de homosexuali c-o să ți fure?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2018, ora 14:51

DA !
daaaa....mi-e teama ca vei capata si tu , ca si altii, apucaturi pidosnice si biata rasa omeneasca nu va mai avea decit 2 cai :
- ori se stinge
- ori se corceste , ceea ce se si Doreste !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2018, ora 18:16

De la: gabigabi2, la data 2018-10-03 14:51:37DA !
daaaa....mi-e teama ca vei capata si tu , ca si altii, apucaturi pidosnice si biata rasa omeneasca nu va mai avea decit 2 cai :
- ori se stinge
- ori se corceste , ceea ce se si Doreste !

Phă tâmpitâmpi2...
Vai, ce grijă ai tu de mine!
Și ce dacă devin "pidosnic"? Eu mi-am făcut datoria față de specie.
Dar cu ce te-ar afecta pe tine?
Ți-e frică de faptul că iar rămâi nefu? Eu eram ultima speranță?
N-ai să vezi. Mai bine mă fac lesbian!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2018, ora 15:42

parca ti-am spus DEJA ca mi-e teama ca se Depopuleaza Terra si cind ma voi reincarna , nu-l voi mai gasi decit pe Adam acasa si, tare mi-e teama ca iar tre' sa o iau de la-nceput !

P.S
tot asa de Vulgar vorbesti si acasa cu sotia sau progeniturile tale, cu prietenii / vecinii sau la serviciu ? si voi vreti sa faceti o Revolutie a moralei si a bunului- simt? cu astfel de vulgaritati nejustificate de textul meu , cu lozinci democrate care-ncep cu :M...PSD " sau cu acceptarea extinderii homosexualitatii ?
vai de capul vostru !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2018, ora 23:42

De la: gabigabi2, la data 2018-10-04 15:42:51parca ti-am spus DEJA ca mi-e teama ca se Depopuleaza Terra si cind ma voi reincarna , nu-l voi mai gasi decit pe Adam acasa si, tare mi-e teama ca iar tre' sa o iau de la-nceput !
P.S
tot asa de Vulgar vorbesti si acasa cu sotia sau progeniturile tale, cu prietenii / vecinii sau la serviciu ? si voi vreti sa faceti o Revolutie a moralei si a bunului- simt? cu astfel de vulgaritati nejustificate de textul meu , cu lozinci democrate care-ncep cu :M...PSD " sau cu acceptarea extinderii homosexualitatii ?
vai de capul vostru !

Phă, tâmpitâmpi2...
Hopa! Ți-am zis să te cauți! Unii se cred Napoleon, tu te crezi Eva?
Vrei să fi singură cu Adam, fără concurență,

Dacă te duci la referendum, așa cum cere biserica, atunci ești o bună creștină.
Atunci cum de vorbești de reîncarnare? Unde scrie în biblie sau în scripturi de așa ceva?
Deci ai comis o blasfemie. Rușine să-ți fie!
Să faci 10 mătănii diseară și să spui de 10 ori Tatăl Nostru!

P.S.
Vorbesc așa cu cine o cere. Și tu o ceri!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2018, ora 14:19

esti mirlan ca asa ti-e soiul, nu ca o cer eu !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2018, ora 18:35

Phă, tâmpitâmpi2...

Dacă te duci la referendum, așa cum cere biserica, atunci ești o bună creștină.
Atunci cum de vorbești de reîncarnare? Unde scrie în biblie sau în scripturi de așa ceva?
Deci ai comis o blasfemie. Rușine să-ți fie!
Să faci 10 mătănii diseară și să spui de 10 ori Tatăl Nostru!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2018, ora 14:34

bine !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2018, ora 20:10

Phă, tâmpitâmpi2...
Ca buna ortodoxă, nu te oripilează faptul ca "apucaturi pidosnice" există din belșug printre preoți și călugări? Un exemplu mai cunoscut este Pomohaci.
Ai avea ceva împotriva ca doi popi care se iubesc să se și căsătorească?

Apropo de moralitatea clericilor, se spune că obiceiul papei de a nu se căsători se transmite din tată în fiu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2018, ora 15:33

poiii, draga, d'aia se si spune ca e bine sa Faci CE SPUNE popa, NU ce face popa !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2018, ora 16:55

De la: gabigabi2, la data 2018-10-07 15:33:51poiii, draga, d'aia se si spune ca e bine sa Faci CE SPUNE popa, NU ce face popa !

Phă, tâmpitâmpi2...
Dacă ai face tot ce spune popa, atunci ți-ai iubi aproapele, indiferent dacă e bărbat sau femeie.
Dar nu e bine. Dacă popii îți spun să te duci la referendum că altfel vei ajunge în iad, să nu-i crezi. Raiul și iadul sunt niște născociri d-ale lor.
La fel și îndemnurile lor de a vota pentru PSD.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2018, ora 13:51

hiim... DACA nu realizati ca PSD.ul , dar si BOR a Pus FRINA acestui Referendum,speriat de bau- bau.ul Europei, inseamna ca TOT EU SUNT mai atenta la evenimente decit voi si am o capacitate mai mare de a observa si trage concluzii !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2018, ora 17:20

De la: gabigabi2, la data 2018-10-08 13:51:59hiim... DACA nu realizati ca PSD.ul , dar si BOR a Pus FRINA acestui Referendum,speriat de bau- bau.ul Europei, inseamna ca TOT EU SUNT mai atenta la evenimente decit voi si am o capacitate mai mare de a observa si trage concluzii !

Phă, tâmpitâmpi2...
Oi fi tu "mai atenta la evenimente decit voi" și oi avea "o capacitate mai mare de a observa", dar am văzut și ce concluzii aiurea ai tras!
De exemplu, cu prezența votanților voștri la alegerile din 2016 și cea de la referendum!

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2018, ora 10:48

De la: gabigabi2, la data 2018-10-08 13:51:59hiim... DACA nu realizati ca PSD.ul , dar si BOR a Pus FRINA acestui Referendum,speriat de bau- bau.ul Europei, inseamna ca TOT EU SUNT mai atenta la evenimente decit voi si am o capacitate mai mare de a observa si trage concluzii !

Lumpen latrinisto stulta nesimtita, politrucii ciumei rosii impreuna cu slinoasa pochime isi rup hainele de pe ei si se intrec in declaratii elucubrante de invinovatire a POPORULUI ROMAN de ciuda ca referendumul pentru ,,familia traditionala” nu a intrunit cvorumul necesar validarii, si tu, jegoaso stulta nesimtita, AI SI INCEPUT SA-TI ETALEZI MINCIUNILE ABJECTE si ELUCUBRATIILE PARANOIDE incercand sa le rastalmacesti LA MODUL ABERANT ,atat declaratiile ciumei rosii, cat si pohta ce-au ravnit idolii tai impreua cu slinoasa si preafericita pochime medievala.

Hai siktir, pramatie ordinara stulta nesimtita!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2018, ora 15:34

pardooon : cind am facut eu comparatie cu 2016, niciobrinza ? ai baut ceva , ca-i vremea tulburelului si asta nu numai ca te ia repede de cap, dar te si cufuresti pe unde te apuca , dupa cum se si vede !
in rest :
daca explicatia mea nu vi se pare corecta, dati voi o alta care sa corespunda cu faptul ca lumea nu a iesit la vot
....dar, nu -mi spuneti ca tzatza Leana n-a fost de acord ca fam uniparentala nu-i o familie , ca va faceti si mai mult de ris
sau, ca nea Nae care se iubeste cu mos Ion, prin sura ( sau cu capra vecinului) , n-a vrut sa Valideze Referendumul , el / ei ascultind de directivele UE ca niste cetateni europeni ce sunt !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2018, ora 13:28

De la: gabigabi2, la data 2018-10-09 15:34:42pardooon : cind am facut eu comparatie cu 2016, niciobrinza ? ai baut ceva , ca-i vremea tulburelului si asta nu numai ca te ia repede de cap, dar te si cufuresti pe unde te apuca , dupa cum se si vede !
in rest :
daca explicatia mea nu vi se pare corecta, dati voi o alta care sa corespunda cu faptul ca lumea nu a iesit la vot

Phă, tâmpitâmpi2...
Iată câteva motive găsite de analiști cu glagorie și fără "tulburel" la bord:
- Demobilizarea internă din PSD. Tensiunile din partid au afectat capacitatea de mobilizare.
- Foarte probabil că nemulțumirea transmisă personal de socialiștii europeni premierului Viorica Dăncilă.
- Absența interesului personal. Liderii partidului, baronii, n-au tras fiind complet demotivați.
- Referendum inutil. Numeroși alegători l-au perceput ca un referendum fără rost.
- Votul de blam pentru PSD. Absenteismul la vot a fost și un mod de a sancționa partidul pentru toate derapajele din ultimii ani, de la insistența de modifica legile justiției, până gestionarea dezastruoasă a crizei pestei porcine, care a afectat baza electoratului PSD.
- Liviu Dragnea și-a asumat acest referendum, or asocierea încredere a diminuat considerabil șansele de a scoate oamenii la vot.
- Confuzia reală pentru mulți alegători legată de întrebarea de pe buletinul de vot.
- Lipsa de credibilitate a liderilor PSD-ALDE și a BOR pe tema familiei tradiționale.
- Temă artificială. România nu se afla în pragul unei situații reale, iminente de schimbare a legislației în folosul comunității LGBT
- Griparea motoarelor din partid. Dragnea nu și-a pierdut doar sprijinul unora dintre cei mai importanți baroni locali, ci și sprijinul unui personaj-cheie la alegeri și referendumuri.
Ești în stare să pricepi ceva?
Nu zic să și accepți.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2018, ora 14:14

mai...mai, ce gugumani orgoliosi mai sunteti, mai ... carevasazica , EXACT ce-am zis:
DEMOBILIZAREA PSD.ului si mesajul adus de dna Dancila de la Bruxelles , care i-a facut pe toti sa dea-ndarat !
nu despre asta am spus ? ia mai citeste o data ce-am zis , dar cu ceva mai multa atentie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2018, ora 14:16

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2018, ora 20:58

De la: gabigabi2, la data 2018-10-10 14:16:08

Phă, tâmpitâmpi2...
Vai ce "capacitate mai mare de a observa si trage concluzii" ai tu!
PSD a arătat că se p.șă pe "bau- bau.ul Europei" (probabil "baubau-ul") când au pus-o pe Veorika să se rățoiască in plenul PE.
Iar popii au trimis chiar și duminică pe enoriași nu numai să se ducă la referendum, dar și să voteze DA.
BOR-ul a spus ca PSD-ul e de vină, nu Europa.
Iar chestia cu frâna a aruncat-o Mragnea, că n-a găsit altă rimă.

Pentru că îmi ești simpatică, îți dau un sfat.
Nu te mai uita atât în gura lui Mragnea, nu îi mai sorbi cuvintele, că vei avea de-a face cu Irinuka.
Odată pune mâna pe telefon și dă telefoane pe la ministere, dupa cum îi e obiceiul, și te pârăște lu' Karmensita:
"Vezi că e una prin forum care se tot dă la amantul meu.
Ia vezi ce-i cu ea. Eventual, ia trimite tu jandarmii cu pulane și gaze".

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2018, ora 13:27

NU ma uit in gura lui Dragnea, ca Deja am spus ca-i un Rau ptr. Romania , iar afirmatia facuta de mine pe 9AM este inaintea oricui altcuiva si , mai curind , cred ca el a intrat aici, pe forum si si-a zis ca-i buna ideea si a preluat-o ! pricipisi ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2018, ora 00:27

De la: gabigabi2, la data 2018-10-11 13:27:01NU ma uit in gura lui Dragnea, ca Deja am spus ca-i un Rau ptr. Romania , iar afirmatia facuta de mine pe 9AM este inaintea oricui altcuiva si , mai curind , cred ca el a intrat aici, pe forum si si-a zis ca-i buna ideea si a preluat-o ! pricipisi ?

Phă, tâmpitâmpi2...
Care afirmație? aia cu BOR și PSD e de vină?
Nu pot să cred că Mragnea se uită în gura ta. E cumva și stomatolog?

Irinukaa! Irinukaaaaa! Țiitorul tău se uită în gura femeilor de pe forum.
Spune-i Karmensitei să trimită jandarmii, că ăștia vor să dea o lovitură de stat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2018, ora 15:00

iiii, esti si uituc : aia cu PSD.ul care si-a oprit alegatorii sa iasa la referendum si, n-ar fi prima oara cind s-a-ntimplat la o "potriveala " de idee exprimata mai intii Aici, pe forum si, nici de mirare n-ar fi - ba chiar ar fi indicat - ca politicienii sa-si mai arunce cite un ochi pe site.urile de comunicare, ca sa afle ce mai zice boborul !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2018, ora 20:22

De la: gabigabi2, la data 2018-10-12 15:00:24iiii, esti si uituc : aia cu PSD.ul care si-a oprit alegatorii sa iasa la referendum si, n-ar fi prima oara cind s-a-ntimplat la o "potriveala " de idee exprimata mai intii Aici, pe forum si, nici de mirare n-ar fi - ba chiar ar fi indicat - ca politicienii sa-si mai arunce cite un ochi pe site.urile de comunicare, ca sa afle ce mai zice boborul !

Phă, tâmpitâmpi2...
Zici așa în speranța c-o să te ia Mragnea consilieră?
Poate te vezi și ibovnică! Ai grijă, concurența e mare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2018, ora 14:12

da'ntreaba-ma daca as vrea eu sa-l consiliez ?!

Pagini: << 2581 2582 2583 2584 2585 2586 2587 2588 2589 2590 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: