back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2579 2580 2581 2582 2583 2584 2585 2586 2587 2588 >> Sari la pagina:

NicioLaeAen

337 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 August 2018, ora 18:25

De la: gabigabi2, la data 2018-08-31 13:40:52ce sa-i fac , maica, cind postez eu Creez si asa am invatat acum 60 ani la scoala ....in rest.... vad ca Voi UITATI de "Amanuntul " cu Amenintarile in Clar si Mobilizarile facute pe FBptr. a veni la Revolutia cu lacrimi si singe , chestie ESENTIALA de fapt, caci asta a declansat totul !

P.S
si daca A3 e "latrina", DIGI 24 sau Realitatea ...sau B1 ce sunt : Oficine infestate de Acoperiti ?
deci, dupa opinia ta
e de preferat statul paralel ?

Phă, tâmpitâmpi2...
Esti asa sigura ca postarile alea nu sunt niste provocari lansate de postacii vostri?
Ca sunteti mesteri la provocari.
Mai stii clipul cu nebunul ala pe care l-ati promovat intens? Ca pregatire la represiunea din 10 august.
PS
Iar o iei cu statul paralel? Nici nu stii cu ce se mananca.
Si vezi ca sunt mai multe haznale, doar le urmaresti cu servetul la gat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2018, ora 14:38

usurel cu pianu', baiete, nu mai incercati sa scapati de Raspundere !
nebunul "promovat "pe tv.uri - asa cum spui tu si am si comentat aici, amindoi - era din diaspora si s-a DECLARAT el , cu gurita sa, ca-i Organizatorul mitingului , iar fraza cu LUAT Pistolul jandarmului si Impuscat, ii apartine !
deci, nu-i nicio facatura pesedista, tot asa cum istericul Malin Bot e d'al vostru si a umblat de nebun pe colo si pe dincolo - din banii Cui ?- ptr. a atita diaspora ! ca sa nu mai spun de Liiceanu, CTP , Rares Bogdan , inclusiv don presedinte, care NU VREA sa stea deloc in banca sa Constitutionala , aruncind vorbe prostesti : auzi la el : lumea a fost GAZATA ....ha , inapoi la scoala , sefule !

Raporteaza abuz de limbaj
NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2018, ora 16:01

De la: gabigabi2, la data 2018-09-01 14:38:28usurel cu pianu', baiete, nu mai incercati sa scapati de Raspundere !
nebunul "promovat "pe tv.uri - asa cum spui tu si am si comentat aici, amindoi - era din diaspora si s-a DECLARAT el , cu gurita sa, ca-i Organizatorul mitingului , iar fraza cu LUAT Pistolul jandarmului si Impuscat, ii apartine !
deci, nu-i nicio facatura pesedista, tot asa cum istericul Malin Bot e d'al vostru si a umblat de nebun pe colo si pe dincolo - din banii Cui ?- ptr. a atita diaspora ! ca sa nu mai spun de Liiceanu, CTP , Rares Bogdan , inclusiv don presedinte, care NU VREA sa stea deloc in banca sa Constitutionala , aruncind vorbe prostesti : auzi la el : lumea a fost GAZATA ....ha , inapoi la scoala , sefule !

Phă, tâmpitâmpi2...
Iar o-ntorci ca la haznale?
Daca un nebun spune ca il iubeste pe Mragnea si vrea sa-l f*ta, tu il iei in serios?

Unu' a facut videoclipul ala belicos ca sa se dea mare sau pentru ca e nebun, si voi gata, l-ati promovat ca fiind definitoriu pentru adversarii vostrii.

Asa ati facut si cu Giuliano. Ati sarit 3m de cur in sus ca "iata pozitia lui Trump, a guvernului american, inseamna ca e adevarat".
Pana cand guvernul american a dezmintit si l-a luat pe Giuliano la intrebari.
Giuliana a recunoscut ca a facut-o ca persoana particulara, ca a fost platit din gros si ca, practic, a semnat o scrisoare pusa sub nas de fugarii Adamescu si Popoviciu, prin intermediul lui Freeh.

Asa ca ati luat-o in barba!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2018, ora 15:21

vorbe fara a fi dovedite , caci asta va e talentul : din 5 vorbe 2 sunt adevarate si 3 minciuni , caci tehnica manipularii si a mistificarii e aplicata la greu de voi !
cit despre videoclipul ala " fara importanta " , dar care v-a mobilizat pe voi, nu a fost singular : CUM era cu " M....PSD" ? si cu care ati defilat fericiti si incintati de voi si "gaselnita" voastra propagandistica ( sta-v-ar in git ) si aia tot pesedeul a pus-o la cale ?
sunteti niste Lasi .....asa cum va dovediti si pe acest forum, caci nu apareti nici on line si nici ca postari....adica, NU EXISTATI !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2018, ora 15:23

psssst : Vostri cu un singur i, da ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2018, ora 19:26

De la: gabigabi2, la data 2018-09-02 15:21:14vorbe fara a fi dovedite , caci asta va e talentul : din 5 vorbe 2 sunt adevarate si 3 minciuni , caci tehnica manipularii si a mistificarii e aplicata la greu de voi !
cit despre videoclipul ala " fara importanta " , dar care v-a mobilizat pe voi, nu a fost singular : CUM era cu " M....PSD" ? si cu care ati defilat fericiti si incintati de voi si "gaselnita" voastra propagandistica ( sta-v-ar in git ) si aia tot pesedeul a pus-o la cale ?
sunteti niste Lasi .....asa cum va dovediti si pe acest forum, caci nu apareti nici on line si nici ca postari....adica, NU EXISTATI !

Phă, tâmpitâmpi2...
Exact asta ai facut tu acum, deci detii foarte bine tehnica manipularii.
Vedeoclipul nu ne-a "mobilizat" pe noi, dar l-ati folosit VOI pentru manipulare.
"M.iePSD" (care rau v-a suparat pe VOI) a fost initiativa unui particular, acceptata cu zambete, dar departe de a fi o propaganda, ci o urare.
Nu existam pentru ca nu aparem "ca postari"? Dar cele peste 100 de mesaje (ale mele numai) ce dreaku sunt? Si unde vrei sa aparem online? Forumul asta are aceasta functie?
Atunci, de ce suntem lasi?
P.S.
Ai dreptate: "vostri" se scrie cu un singur "i".
Dar vezi ca in limba romana exista si niste reguli de punctuatie. Printre altele:
- inainte de virgula, punct, punct si virgula, doua puncte, semnul exclamarii si al intrebarii nu se lasa spatiu;
- in textul delimitat de ghilimele sau paranteze nu se lasa spatiu la inceput si la sfarsit (vezi cum am scris eu);
- o propozitie incepe intotdeauna cu litera mare.
Dar eu mai uit mai degraba la continutul mesajului si ma fac ca nu bag de seama micile inadvertente, unele din cauza grabei.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2018, ora 17:05

cum adica nu are forumul asta rubrica " Activitate " sau " Comunitate" de ex si unde , dind un clik se poate vedea cine-i prezent si cine cite postari are in luna respectiva.?! ...eu, de ex. campioana fiind, am deja 11 postarI !

in rest, CIND Veti Recunoaste ca ati PROVOCAT nebunelile cu mitingurile NEAUTORIZATE prin care blocati p. tza Guvernului, culminind cu ziua de 10 august, va sa cada bila de pe cladirea ASE.ului , dovedindu-va fecioria si nevinovatia in cele ale politichiei

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2018, ora 17:25

De la: gabigabi2, la data 2018-09-03 17:05:08 cum adica nu are forumul asta rubrica " Activitate " sau " Comunitate" de ex si unde , dind un clik se poate vedea cine-i prezent si cine cite postari are in luna respectiva.?! ...eu, de ex. campioana fiind, am deja 11 postarI !

in rest, CIND Veti Recunoaste ca ati PROVOCAT nebunelile cu mitingurile NEAUTORIZATE prin care blocati p. tza Guvernului, culminind cu ziua de 10 august, va sa cada bila de pe cladirea ASE.ului , dovedindu-va fecioria si nevinovatia in cele ale politichiei

Phă, tâmpitâmpi2...
Mitingurile alea nu blocheaza neaparat "p. tza Guvernului" (ai vrut sa spui "putza"?), dar sunt deranjante pentru voi. Mitingul din 10 august A FOST AUTORIZAT de Firea voastra. Acum, ca s-a luat in bete cu Mragnea, nu mai e a voastra?
P.S.
Iti reamintesc ca in limba romana exista si niste reguli de punctuatie. Printre altele:
- inainte de virgula, punct, punct si virgula, doua puncte, semnul exclamarii si al intrebarii nu se lasa spatiu;
- in textul delimitat de ghilimele sau paranteze nu se lasa spatiu la inceput si la sfarsit (vezi cum am scris eu);
- o propozitie incepe intotdeauna cu litera mare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2018, ora 13:35

NU A FOST AUTORIZAT NICIUNUL din mitinguri, asta e minciuna voastra, iar Gabi Firea a spus Clar : cind acel asa-zis organizator din diaspora a fost chemat la primarie sa parafeze autorizatia, NU a Venit !
P.S
ce tot spui cu spatiul ce trebuie sau nu trebuie lasat ? nu inteleg !

P.S
mie-mi place de G. F si tare imi vine a crede ca va avea soarta Monei Musca, o alta persoana frumoasa, eleganta si inteligenta, ce-i sufla prea tare-n ceafa lu' nea Base', tocmai inainte de alegerile prezidentiale din 2009 !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2018, ora 20:46

De la: gabigabi2, la data 2018-09-04 13:35:05
ce tot spui cu spatiul ce trebuie sau nu trebuie lasat ? nu inteleg !

Phă, tâmpitâmpi2...
Ti s-a mai spus ca esti redusa mintal. N-ai crezut!
Uita-te la forma postarilor mele - poate ve intelege totusi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2018, ora 14:14

forma postarilor tale NU se Diferentiaza cu nimic de ale mele... in esenta, DA, dar nu ca forma!
mai uita-te tu, ca poate n-ai vazut bine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2018, ora 14:18

REDUSA MINTAL ? bai, retardul tau iti permite sa -ti dai cu parerea asupra inteligentei altora ? HA, ma faci sa rid, amaritule, care te pricepi la INSULTE, dar nu stii sa legi 2 fraze mai de doamne- ajuta !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2018, ora 21:26

De la: gabigabi2, la data 2018-09-05 14:18:56REDUSA MINTAL ? bai, retardul tau iti permite sa -ti dai cu parerea asupra inteligentei altora ? HA, ma faci sa rid, amaritule, care te pricepi la INSULTE, dar nu stii sa legi 2 fraze mai de doamne- ajuta !

Phă, tâmpitâmpi2...
A baut pisica otet? Cu cin' te certi? Cu oglinda?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2018, ora 15:35

bravooos...esti tot mai aproape de mizga in care se balaceste IDOLUL tau, ales ca sa-ti fie model moral !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2018, ora 15:38

De la: NicioLaeAen, la data 2018-09-04 20:46:28
De la: gabigabi2, la data 2018-09-04 13:35:05

Ti s-a mai spus ca esti redusa mintal. N-ai crezut!

iete cine e pisica bautoare...e aia care NU mai stie de la o zi la alta ce scrie ! e altcineva in schimbul 2 care posteaza , cumva si nu te-a informat ce-a scris ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2018, ora 19:55

De la: gabigabi2, la data 2018-09-06 15:35:40bravooos...esti tot mai aproape de mizga in care se balaceste IDOLUL tau, ales ca sa-ti fie model moral !

Phă, tâmpitâmpi2...
Parca ma acuzai ca Base e idolul meu.
Iti schimbi des parerile? Asta e un semn specific batranetii!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2018, ora 14:54

faci pe prostul ? ai grija ca-ti cam iese !
si ca sa-ti raspund :
base' va e Idol la amindoi , adica mirlaniile si vulgaritatile lui sunt Numitorul vostru comun ! unul ca Base n-ar fi ajuns presedinte daca Taria si popularitatea lui nu ar fi stat in oameni ca voi: la fel ca el, croiti pe aceeasi masura !

dar, DA , e adevarat: i-a pacalit pe foarte multi si cu primaria capitalei si cu presedentia, dar inca -si tinea Suvitza pe cap, ascuzindu-i gindurile si firea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2018, ora 15:03

si totusi :
azi e Sf. Maria LA MULTI ANI tuturor celor care poarta acest nume frumos !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2018, ora 18:19

De la: gabigabi2, la data 2018-09-08 14:54:57 faci pe prostul ? ai grija ca-ti cam iese !
si ca sa-ti raspund :
base' va e Idol la amindoi , adica mirlaniile si vulgaritatile lui sunt Numitorul vostru comun ! unul ca Base n-ar fi ajuns presedinte daca Taria si popularitatea lui nu ar fi stat in oameni ca voi: la fel ca el, croiti pe aceeasi masura !

dar, DA , e adevarat: i-a pacalit pe foarte multi si cu primaria capitalei si cu presedentia, dar inca -si tinea Suvitza pe cap, ascuzindu-i gindurile si firea !

Phă, tâmpitâmpi2...
Ai ramas inchistata in trecut. Vezi daca ti-au imprimat pe creierul tau neted "BASE BASE BASE BASE BASE BASE..."?
Afla ca nici latrinele nu mai pedaleaza pe "Base e de vina" sau pe "esti un basist".
Suntem in 2018. Adapteaza-te, asa cum te laudai, la vremurile noi.

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2018, ora 18:21

De la: gabigabi2, la data 2018-09-08 15:03:58 si totusi :
azi e Sf. Maria LA MULTI ANI tuturor celor care poarta acest nume frumos !

La multi ani si tie, chiar daca, probabil, nu te cheama Maria.
Sa traiesti, ca sa avem cu cine discuta, combate, pe cine enerva.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2018, ora 08:42

mai, esti tare de tot cu ancoratul in Base' Base' ...omuleeee, tot ce ni se-ntimpla , atit in viata personala, cit si-n cea sociala si politica ARE RADACINI in TRECUT !
sau, ca sa intelegi mai bine : Azi n-ar exista fara Ieri si Miine se coace Azi, in conf.cu Legea Cauza- Efect !

in rest: chiar te faci ca nu sti cum ma cheama ? si ca sunt printre putinii - fraiera, ce sa zic, - entuziasmati de internet, care a crezut ca-i un spatiu al colaborarii, informarii si amicitiei si , ca atare , mi-am dat si nume si adresa si virsta si am vorbit despre familia mea cu sinceritate , neinchipuindu-mi ca sub lumea mea ideala, colcaie sobolanii ?!

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2018, ora 18:48

De la: gabigabi2, la data 2018-09-09 08:42:58mai, esti tare de tot cu ancoratul in Base' Base' ...omuleeee, tot ce ni se-ntimpla , atit in viata personala, cit si-n cea sociala si politica ARE RADACINI in TRECUT !
sau, ca sa intelegi mai bine : Azi n-ar exista fara Ieri si Miine se coace Azi, in conf.cu Legea Cauza- Efect !
in rest: chiar te faci ca nu sti cum ma cheama ? si ca sunt printre putinii - fraiera, ce sa zic, - entuziasmati de internet, care a crezut ca-i un spatiu al colaborarii, informarii si amicitiei si , ca atare , mi-am dat si nume si adresa si virsta si am vorbit despre familia mea cu sinceritate , neinchipuindu-mi ca sub lumea mea ideala, colcaie sobolanii ?!

Phă, tâmpitâmpi2...
Serios, "tot ce ni se-ntimpla... ARE RADACINI in TRECUT"? Eu ma asteptam ca din viitor! Ce logica de fier ai!
Daca e vorba de trecut, de ce te opresti la Base? El e un produs al FSN-ului.
Deci trebuie sa ne amintim macar de:
- Mariceanu, care a dat gazele din Marea Neagra, contra unui comision gras, desigur;
- Nastase "4 case", care a dat tot petrolul austriecilor, tot contra unui comision, si mai gras;
- nu ultimul pe lista, Iliescu, cu politica lui de "neintinare a idealurilor comunismului";
- sa nu-l mai pomenim pe Ceausescu si pe inaintasii lui.
P.S.
Chiar nu-ti stiu numele si adresa - sunt totusi doar de cateva luni pe forum.
Chiar si asa, nu strica o urare. De bine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2018, ora 13:57

deci ai dovedit ca TOTUL are radacini in trecut, da ? inca de la Traian si Decebal, carevasazica....ca sa nu spun de Facerea Lumii cind Dumnezeu te-a facut pe tine si m-a scos pe mine din coasta ta , ADAME !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2018, ora 19:02

De la: gabigabi2, la data 2018-09-10 13:57:07deci ai dovedit ca TOTUL are radacini in trecut, da ? inca de la Traian si Decebal, carevasazica....ca sa nu spun de Facerea Lumii cind Dumnezeu te-a facut pe tine si m-a scos pe mine din coasta ta , ADAME !

Phă, tâmpitâmpi2 (Eva)...
Admitand fantezia aia cu facerea lumii, daca proveneai din coasta mea, atunci ai fi mostenit cate ceva din ADN-ul meu.
Or, asta nu se vede. Chiar dimpotriva, o iei pe aratura rau de tot.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2018, ora 13:25

trecind peste gluma mea pe care n-ai gustat-o, ca deh : n-avem acelasi ADN, basca faptul ca-s femeie si deci ceva mai spirituala decit tine ca barbat iti spun ca nici nu-i musai sa semanam moi omule ! e ca si cind ai spune ca tu esti IDENTIC cu tatal tau....care-i Identic cu tatal sau....care, etc, etc....nici macar gemenii nu sunt identici , chiar daca sunt univitelini !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2018, ora 15:08

Incerci sa pari desteapta dar esti proasta de bubui.
Gemnii monozigoti poseda acelasi ADN, tuteico, spre deosebire de cei dizigoti care provin din fecundarea a doua ovule diferite.

Hai, plimba-ti starvul lumpen stultus ca puti a latrina in stare de fermentatie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2018, ora 14:32

Tu te dai destept nevoie mare , ca doar asta am si spus ca NICI MACAR gemenii provenind din acelasi ovul nu sunt Identici !
probabil ca n-ai cunoscut niciodata vreo pereche de gemeni ca sa vezi ca , de esti atent si-ncepi sa-i cunosti, observi diferentele dintre ei !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2018, ora 16:32

Tuteico stulta nesimtita, analfabeta functional, nici daca ti-as demonstra cu schita tehnica-n fata , n-ai fi apta cognitiv sa intelegi ceea e ai afirmat si ceea ce continui sa afirmi aka o ineptie rezultata din acea tigva seaca pe care o porti cu fuduluie sub acea basma slinoasa de lumpen latrinista imputita.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2018, ora 14:25

facind abstractie de bizdicii care colcaie pe aici , tinind-o langa in incapatinarea lor prosteasca,tre' sa-i fac o urare lui @ Mihail, caci e ziua lui azi :
La Multi Ani, dle Nastase si fac cinste cu o cafea, fructe si inghetata si-ti dau voie sa-mi admiri borcanele cu castraveti pusi la murat !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2018, ora 23:46

De la: gabigabi2, la data 2018-09-13 14:25:13facind abstractie de bizdicii care colcaie pe aici , tinind-o langa in incapatinarea lor prosteasca,tre' sa-i fac o urare lui @ Mihail, caci e ziua lui azi :
La Multi Ani, dle Nastase si fac cinste cu o cafea, fructe si inghetata si-ti dau voie sa-mi admiri borcanele cu castraveti pusi la murat !

Facând abstractie de #Mihail Nastase, scuze...

Phă, tâmpitâmpi2...
Asa ti-au ajuns? Ca niste "borcanele cu castraveti pusi la murat"?
Nu mai sunt ca-n tinerete, obraznice si dulci, dar tot le lasi pe altii sa ti le admire.
Cumva, contra cost?

Pagini: << 2579 2580 2581 2582 2583 2584 2585 2586 2587 2588 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: