back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2578 2579 2580 2581 2582 2583 2584 2585 2586 2587 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 17 August 2018, ora 15:15

De la: NicioLaeAen, la data 2018-08-16 17:46:20
De la: gabigabi2, la data 2018-08-16 14:20:34 daca m-as complace a te-ntreba daca mama ta vrea, ar insemna sa ma cobor in sant , cu tine !

Nu te cobori, ca dai peste mama-ta cu gura plina.

si Ea o are plina.
cu a lu' fii-su.

NicioLaeAen

337 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 August 2018, ora 15:43

De la: gabigabi2, la data 2018-08-17 14:50:55 daca vrei sa ne coborim in sant, ca doar atita poti, hai sa te-ntreb ceva ce s-a comentat pe aici si m-a socat : ca sa-ti fie completa educatia sexuala, ai probat si barbatii sau te-au probat ei pe tine ? nu de alta, dar la un moment dat, draga de @ Polixenia facea reclama homosexualilor si m-am gindit ca se refera la tine ?!

Sunt incantat ca te gandesti la mine, dar eu ... numai cu femeile. Care vor!

Insa, e o rusine sa fi homosexual?
Si eu consider ca e o deviatie nenaturala, dar daca un barbat se simte femeie si vrea barbati, ce ai cu el?
Sau o femeie care prefera tandretea delicata a altei femei decat masculinitatea unui barbat, e de condamnat?

Raporteaza abuz de limbaj
NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 17 August 2018, ora 15:45

De la: ___HAAK___, la data 2018-08-17 15:15:49
De la: NicioLaeAen, la data 2018-08-16 17:46:20
De la: gabigabi2, la data 2018-08-16 14:20:34 daca m-as complace a te-ntreba daca mama ta vrea, ar insemna sa ma cobor in sant , cu tine !

Nu te cobori, ca dai peste mama-ta cu gura plina.

si Ea o are plina.
cu a lu' fii-su.

Nu stiam ca ai si-un frate!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2018, ora 15:55

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 August 2018, ora 15:18

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 August 2018, ora 13:54

renovare !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 20 August 2018, ora 20:39

De la: gabigabi2, la data 2018-08-20 13:54:46renovare !

La creier când te renovezi?
Deși nu cred că e posibil.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2018, ora 14:04

de ce sa-mi renovez creierul ?
ca sa seman cu tine?
auuuu, esti in eroare flacau, caci nici mucii nu mi-i dau pe tine sau cei ca tine, care esti un troglodit in gindire si simtire inainte de vreme !....pfff...niste rateuri umane !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 21 August 2018, ora 20:22

De la: gabigabi2, la data 2018-08-21 14:04:31 de ce sa-mi renovez creierul ?
ca sa seman cu tine?
auuuu, esti in eroare flacau, caci nici mucii nu mi-i dau pe tine sau cei ca tine, care esti un troglodit in gindire si simtire inainte de vreme !....pfff...niste rateuri umane !

Ăsta e discursul pe care ț-îl ții în fiecare dimineață când te uiți în oglindă?
Așa de dusă ești încât nu mai faci acordul de gen!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 August 2018, ora 13:13

lasa acordul de gen, ca nu asta-i problema .... tu incearca sa prinzi ideea si corecteaza-ti acel "T - IL" , ca asa se-ntimpla cind vrei sa te dai mare !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 22 August 2018, ora 16:53

De la: gabigabi2, la data 2018-08-22 13:13:48lasa acordul de gen, ca nu asta-i problema .... tu incearca sa prinzi ideea si corecteaza-ti acel "T - IL" , ca asa se-ntimpla cind vrei sa te dai mare !

Phă, tâmpitâmpi2...
Așa e. Corect este "ți-l". Inițial era "îl", dar am încercat să fac o precizare, ca să înțelegi tu mai bine.
Dar nu a fost o încercare de a mă da mare. În cazul ăsta nu aveam de ce. Și față de cine? Față de tine?

Vezi tu, eu mă fac că nu bag de seamă erorile tale, pentru că afirmațiile tale sunt mult mai grave.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2018, ora 09:03

poi, zuzule, tocmai asta-i problema ca ai scris aiurea : " T- il " !
ia mai uita-te o data, dar pune-ti si lupele la ochi de data asta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2018, ora 09:11

De la: NicioLaeAen, la data 2018-08-21 20:22:20
ca sa seman cu tine?
auuuu, esti in eroare flacau, caci nici mucii nu mi-i dau pe tine sau cei ca tine, care esti un troglodit in gindire si simtire inainte de vreme !....pfff...sunteti niste rateuri umane !

azi e 23 August ! iese si Extrema dreapta...sau Extrema Stinga , ca nici voi nu stiti ce sunteti, la o chestie cu lozinci,steaguri, caramizi, borduri si telefoane sclipicioase , la o manifestatie pasnica ? si, eventual , poate mai gasiti cite ceva de dat foc, asaaa, ca sa fie un spectacol pe cinste si sa vada tot mapamondu' in ce hal e Romania ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 23 August 2018, ora 21:38

De la: gabigabi2, la data 2018-08-23 09:11:15
De la: NicioLaeAen, la data 2018-08-21 20:22:20
ca sa seman cu tine?
auuuu, esti in eroare flacau, caci nici mucii nu mi-i dau pe tine sau cei ca tine, care esti un troglodit in gindire si simtire inainte de vreme !....pfff...sunteti niste rateuri umane !

azi e 23 August ! iese si Extrema dreapta...sau Extrema Stinga , ca nici voi nu stiti ce sunteti, la o chestie cu lozinci,steaguri, caramizi, borduri si telefoane sclipicioase , la o manifestatie pasnica ? si, eventual , poate mai gasiti cite ceva de dat foc, asaaa, ca sa fie un spectacol pe cinste si sa vada tot mapamondu' in ce hal e Romania ?

Phă, tâmpitâmpi2...
Un nou exemplu de răspuns ca nuca-n perete.
Și ce prostii conține!
Voi ar trebui să sărbătoriți, ca urmași ai PCR.
Dar țineți-vă golanii în lesă. Spuneți-le să stea cuminți, că nu mai sunt chemați ca la mitingul diasporei și nu mai primesc niciun euro dacă aruncă și "caramizi, borduri" sau dacă se și bat cu jandarmii.
Nu de alta, dar nu mai puteți pe urmă să dați vina pe protestatari ca au vrut să facă și revoluție, și să dea o lovitură de stat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2018, ora 10:06

ufff, da' ce greu pricepi cum se poate Masca o lovitura de stat dind impresia ca-i o revolutie spontan organizata pasnic timp de luni bune si cu obiectiv precis !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 25 August 2018, ora 00:10

De la: gabigabi2, la data 2018-08-24 10:06:08ufff, da' ce greu pricepi cum se poate Masca o lovitura de stat dind impresia ca-i o revolutie spontan organizata pasnic timp de luni bune si cu obiectiv precis !

Phă, tâmpitâmpi2...
Tot la scornirile horror din latrine ai ramas.
Planul VOSTRU a fost elaborat "timp de luni bune si cu obiectiv precis".
Dar Mragnea nu e Erdogan - nu i-a reusit. Asta e nivelul lui. Ar fi vrut el sa aibe in mana totul si sa ne reguleze cum ii vine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 August 2018, ora 15:59

bine ma desteptule : Dragnea a Tinut sub teroare Bucurestiul timp de'o luna si ceva , amenintind cu Revolutia celor 1Milion de diasporeni !
asa e ma, ai dreptate, ce sa mai zic : si Tot El a comunicat si tinut legatura cu Voi, TFL.istii , pe FB in legatura cu ce Trebuie facut pe 10 august dindu-va intilnire-n piata guvernului cu conditia sa fiti Pasnici atunci cind luati cu asalt cladirea ....asa e , ai dreptate !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 26 August 2018, ora 00:39

De la: gabigabi2, la data 2018-08-25 15:59:16bine ma desteptule : Dragnea a Tinut sub teroare Bucurestiul timp de'o luna si ceva , amenintind cu Revolutia celor 1Milion de diasporeni !
asa e ma, ai dreptate, ce sa mai zic : si Tot El a comunicat si tinut legatura cu Voi, TFL.istii , pe FB in legatura cu ce Trebuie facut pe 10 august dindu-va intilnire-n piata guvernului cu conditia sa fiti Pasnici atunci cind luati cu asalt cladirea ....asa e , ai dreptate !

Phă, tâmpitâmpi2...
Te dai proastă că nu-nțelegi!
Care teroare? Poate voi ați fost îngroziți.
Ce treabă a avut Mragnea cu TFL-iștii? Vezi că gândești anapoda?
Mragnea a avut treabă cu întocmirea planului de represiune și angajarea+instruirea huliganilor care au creat pretextul intervenției criminale a jandarmilor. Nici vorbă să fie atacată vreo clădire, doar jandarmii.
Desigur nu el personal, ci prin interpuși, astfel încât nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase - doar îi pute.
Dar, desigur, tu nu ești în stare să înțelegi așa ceva, nicidecum să accepți.
Rămâi în negura convingerilor tale, induse de latrine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 August 2018, ora 08:48

vezi ca esti prost gramada, de nu-mi prinzi ironia si te mai dadeai mare ca TU ma ironizai pe mine ! bai copile, ca sa poti face asa ceva, trebuie sa ai si simtul umorului....sa ai si o minte flexibila, nu ca a ta si sa poti face jocuri de cuvinte ptr. a putea persifla pe cineva, ori tuuuuu Dumnezeu cu mila !
hai, pa si sa ai o duminica minunata !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 26 August 2018, ora 19:05

De la: gabigabi2, la data 2018-08-26 08:48:05 vezi ca esti prost gramada, de nu-mi prinzi ironia si te mai dadeai mare ca TU ma ironizai pe mine ! bai copile, ca sa poti face asa ceva, trebuie sa ai si simtul umorului....sa ai si o minte flexibila, nu ca a ta si sa poti face jocuri de cuvinte ptr. a putea persifla pe cineva, ori tuuuuu Dumnezeu cu mila !
hai, pa si sa ai o duminica minunata !

Phă, tâmpitâmpi2...
Asta e la tine ironie? A spus-o asa, in zeflemea, vezi doamne ca de fapt Mragnea nu are nicio vina si noi il acuzam degeaba.
Chestia este ca tu bagi mana in foc pentru sef-tu.
Te inteleg. Nu poti musca mana (sau alte parti ale trupului) pe care le lingi.
Doar mana aia te plateste pentru fiecare postare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2018, ora 13:44

esti sigur de ce afirmi sau te-ai molipsit de la Mincinosul forumului si faci acuzatii fara acoperire ?
vezi ca , in conf. cu noile reglementari a activitatii in virtual, Cineva contabilizeaza asemenea acuze si daca mi-as pune mintea sa va Dau in judecata pe baza Minciunilor, Insultelor, Acuzatiilor mincinoase facute la adresa mea , chestia asta v-ar costa cam scump, Inconstientilor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2018, ora 13:46

De la: gabigabi2, la data 2018-08-25 15:59:16bine ma desteptule : Dragnea a Tinut sub teroare Bucurestiul timp de'o luna si ceva , amenintind cu Revolutia celor 1Milion de diasporeni !
asa e ma, ai dreptate, ce sa mai zic : si Tot El a comunicat si tinut legatura cu Voi, TFL.istii , pe FB in legatura cu ce Trebuie facut pe 10 august , dindu-va intilnire-n piata guvernului cu conditia sa fiti Pasnici atunci cind luati cu asalt cladirea ....asa e , ai dreptate: el voia sa-si dea jos Guvernul si nu stia cum si d'aia v-a cerut ajutorul !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 27 August 2018, ora 15:26

la ordinul lui mragnea aka condamnatul penal aflat in fruntea ciumei rosii, latrinistii puscariasului imbalosat te-a/ v-au tinut intr-o teroare mediatica indobitocitoare fuey, stulta imputita nesimtita!
ramolisment stalinisto latrinist, gesulapu bre oligofreno purtatoare de doliu sub unghii!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2018, ora 14:03

iar ai pus hirdaul la gura si te adapi din el ?!
adica , nu stiti voi.....sau chiar TU , care ai facut propaganda acelui Milion de diasporeni si ai Amenintat aici, pe forum, NU STI ca se creease in Buc. o stare de nelinistita asteptare a ceea ce urma sa se intimple , Motiv ptr. care s-au si pregatit fortele de ordine ?
baaaa, LASILOOOOR mi-e scarba , baaa, de voi , ptr. ca SUNTETI niste Javre LASE !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 28 August 2018, ora 20:45

De la: gabigabi2, la data 2018-08-28 14:03:41iar ai pus hirdaul la gura si te adapi din el ?!
adica , nu stiti voi.....sau chiar TU , care ai facut propaganda acelui Milion de diasporeni si ai Amenintat aici, pe forum, NU STI ca se creease in Buc. o stare de nelinistita asteptare a ceea ce urma sa se intimple , Motiv ptr. care s-au si pregatit fortele de ordine ?
baaaa, LASILOOOOR mi-e scarba , baaa, de voi , ptr. ca SUNTETI niste Javre LASE !

Phă, tâmpitâmpi2...
Pentru majoritatea oamenilor nu "se creease in Buc. o stare de nelinistita asteptare a ceea ce urma sa se intimple". Doar voi ati fost ingroziti de amploarea unui protest care va facea sa scadeti iar in sondaje si in ochii partenerilor straini.
Nu se punea problema atacarii unei cladiri de catre protestatari (de ce ar fi facut-o?). De aceea ati elaborat planul ala machiavelic, "s-au si pregatit fortele de ordine" plus tocmirea si organizarea huliganilor.
P.S.
Observi ca am fost cavaler si m-am facut ca nu observ greselile de gramatica.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 August 2018, ora 13:52

te contrazici sau ce faci ? cum nu se creease ( asta zici ca-i o greseala ?) , cind INSASI VOI Asteptati cu nerabdare ziua de 10 aug., , logicuta cu defect ?
cum spuneti ca n-aveati ca obiectiv luarea cu Asalt a Guvernului, cind in discursurile celor care va mobilizau pe voi , ca si in discursul celui care Pretindea ca-i organizatorul mitingului si DISPARUT ca magarul in ceata de LAS ce e, asta se cerea : Caderea Guvernului /!
ai si uitat, puisor cu mintea scurta si obrazul gros ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 29 August 2018, ora 16:25

De la: gabigabi2, la data 2018-08-29 13:52:46te contrazici sau ce faci ? cum nu se creease ( asta zici ca-i o greseala ?) , cind INSASI VOI Asteptati cu nerabdare ziua de 10 aug., , logicuta cu defect ?
cum spuneti ca n-aveati ca obiectiv luarea cu Asalt a Guvernului, cind in discursurile celor care va mobilizau pe voi , ca si in discursul celui care Pretindea ca-i organizatorul mitingului si DISPARUT ca magarul in ceata de LAS ce e, asta se cerea : Caderea Guvernului /!
ai si uitat, puisor cu mintea scurta si obrazul gros ?

Phă, tâmpitâmpi2...
De unde ai scos-o aia cu nerabdarea?
Apoi, una e sa zici "Jos Guvernul", alta e sa ataci o cladire in care nu era nimeni. Daca se "cucerea" cladirea ce se rezolva? Cadea guvernul? Dimpotriva, avea noi motive sa treaca la represalii crunte, cu munitie de razboi (asta ati si urmarit de fapt - planul Erdogan).
Pe urma, guvernul dadea linistit un OUG cu amnistia ceruta de penalii vostrii. Si sa vezi dezmat atunci!
P.S.
Corect este "crease". Verbul este "a crea", nu "a creea". N-o zic eu, o zice DEX-ul.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 August 2018, ora 14:18

daaa? ptr. mine corect este CREEA si asa o sa scriu in continuare ....asta e !
cit despre cucerirea unei "cladiri goala " si lipsa de importanta a gestului SIMBOLIC ,ca despre asta-i vorba, de ce n-ati incercat cu vreo cladire dezafectata? ....ca dex. cladirea de pe cheiul Dimbovitei, ce se voia a fi sediul Radioului ? abia ca ati fi curatat locul si primaria v-ar fi fost recunoscatoare !
...da, daaaa abia acum imi dau seama DE CE a fugit Ceausescu din CC : ca sa lase cladirea goala, fara vreo importanta !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 30 August 2018, ora 17:22

De la: gabigabi2, la data 2018-08-30 14:18:29
cit despre cucerirea unei "cladiri goala " si lipsa de importanta a gestului SIMBOLIC ,ca despre asta-i vorba, de ce n-ati incercat cu vreo cladire dezafectata? ....ca dex. cladirea de pe cheiul Dimbovitei, ce se voia a fi sediul Radioului ? abia ca ati fi curatat locul si primaria v-ar fi fost recunoscatoare !
...da, daaaa abia acum imi dau seama DE CE a fugit Ceausescu din CC : ca sa lase cladirea goala, fara vreo importanta !

Phă, tâmpitâmpi2...

Ca de obicei te legi de un amanunt. VOI ati gandit ca faptul de a ataca o cladire are o semnificatie simbolica. De aceea golanii VOSTRII ar fi vrut sa intre acolo. Subtil, nu?
Dar nu s-au inteles cu jandarmii, care primisera ordin sa reprime salbatic protestul - sa gazeze si sa bata pe oricine, protestatari sau atacatori.

Cum in primul rand erau niste copii, acestia s-au speriat si au inceput inca de la ora 16 sa dea cu spray-uri lacrimogene direct in fata protestatarilor mai apropiati, care incercau sa dialogheze cu ei.
Iar cand au intrat si provocatorii VOSTRII si au inceput asaltul, sefii jandarmilor au intrat in panica (le tatatia c_rul de frica) si au dat semnalul de atac.

Ai inteles sau o tii tot asa, pe varianta rau mirositoare din latrine?

De la: gabigabi2, la data 2018-08-30 14:18:29daaa? ptr. mine corect este CREEA si asa o sa scriu in continuare ....asta e !

Adica asta ti-e nivelul. Asa se accepta in rapoarte, nu-i asa?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
verb (VT210) Surse flexiune: DOR
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
infinitiv. infinitiv lung. participiu. gerunziu. imperativ pers. a II-a
(a) crea. . creare. . . . . creat. . . . creând. . creează. creați
numărul. persoana. . . . prezent. . conjunctiv prezent. imperfect. perfect simplu. mai mult ca perfect
singular. I (eu). . . . . . . creez. . . . (să) creez. . . . . . . .cream. . . . creai. . . . . . . . creasem
. . . . . . . a II-a (tu). . . . creezi. . . .(să) creezi. . . . . . . .creai. . . . . creași. . . . . . . creaseși
. . . . . . . a III-a (el,ea). creează. . (să) creeze. . . . . . . crea. . . . . creă. . . . . . . . .crease
plural. . . I (noi). . . . . . .creăm. . . (să) creăm. . . . . . . .cream. . . .crearăm. . . . . .creaserăm
. . . . . . .a II-a (voi). . . . creați. . . .(să) creați. . . . . . . . creați. . . . crearăți. . . . . . .creaserăți
. . . . . . .a III-a (ei,ele) . creează . (să) creeze . . . . . . .creau . . . .creară . . . . . . .creaseră

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2018, ora 13:40

ce sa-i fac , maica, cind postez eu Creez si asa am invatat acum 60 ani la scoala ....in rest.... vad ca Voi UITATI de "Amanuntul " cu Amenintarile in Clar si Mobilizarile facute pe FBptr. a veni la Revolutia cu lacrimi si singe , chestie ESENTIALA de fapt, caci asta a declansat totul !

P.S
si daca A3 e "latrina", DIGI 24 sau Realitatea ...sau B1 ce sunt : Oficine infestate de Acoperiti ?
deci, dupa opinia ta
e de preferat statul paralel ?

Pagini: << 2578 2579 2580 2581 2582 2583 2584 2585 2586 2587 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: