back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2580 2581 2582 2583 2584 2585 2586 2587 2588 2589 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2018, ora 13:45

ptttui, da' ce ghiveci ai facut dorind sa fi spiritual si nu ti-a iesit deloc si, trebe sa-ti spun ceva , da' sa nu ne auda nimenea : in general cind se vorbeste despre castraveti se subintelege : barbati si bag de seama ca nu prea sti d'astea dar, nu conteaza, in propozitia mea era vorba despre actiunea Acriturilor de Toamna : castraveti intii...apoi gogosari ....apoi gogonelele asortate si.... immmm, Regina muraturilor : Varza acra in devenirea ei de Sarmale !

NicioLaeAen

337 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Septembrie 2018, ora 20:47

De la: gabigabi2, la data 2018-09-14 13:45:28ptttui, da' ce ghiveci ai facut dorind sa fi spiritual si nu ti-a iesit deloc si, trebe sa-ti spun ceva , da' sa nu ne auda nimenea : in general cind se vorbeste despre castraveti se subintelege : barbati si bag de seama ca nu prea sti d'astea dar, nu conteaza, in propozitia mea era vorba despre actiunea Acriturilor de Toamna : castraveti intii...apoi gogosari ....apoi gogonelele asortate si.... immmm, Regina muraturilor : Varza acra in devenirea ei de Sarmale !

Phă, tâmpitâmpi2...
Scuze, am înțeles eu greșit.
Dar, ia stai. Aoleu!
In relațiile tale cu bărbații, ai pastrat ca amintire "castraveții" și i-ai pus la murat in borcane? Cu formol? Ca a lui Terente?
Cred ca iți admiri des borcanele, rememorând zilele de odinioară.
Și mai și inviți alți barbați să ți le vadă.
Le spui povestea fiecărui borcan? Ai și borcane cu mai multi castraveți simultan?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2018, ora 14:30

sa rid ? sa pling ? oricum, inclinatia aproape obsesiva catre sex si vulgaritatea ta, imi spun mie ca ai probleme in acest domeniu !
sfatul zilei : nooo , meri la doctor, in cazul asta si nu te mai da-n stamba pe un forum !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2018, ora 17:20

De la: gabigabi2, la data 2018-09-15 14:30:42 sa rid ? sa pling ? oricum, inclinatia aproape obsesiva catre sex si vulgaritatea ta, imi spun mie ca ai probleme in acest domeniu !
sfatul zilei : nooo , meri la doctor, in cazul asta si nu te mai da-n stamba pe un forum !

Phă, tâmpitâmpi2...
Te-ai supărat! Asta înseamna că mă apropii de adevăr...
În niciun caz nu primesc sfaturi de la tine.
Te pomenești că vrei sa mă examinezi tu. N-ai să vezi - mi-e frică de borcane!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2018, ora 15:51

daca asta ti-e concluzia, inseamna ca esti dus cu capul, baiete !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2018, ora 17:33

De la: gabigabi2, la data 2018-09-16 15:51:44 daca asta ti-e concluzia, inseamna ca esti dus cu capul, baiete !

Phă, tâmpitâmpi2...
Eu mă duc cu picioarele, nu cu capul.
Tu ar trebui să fii dusă în cămașă de forță cu Salvarea la dezintoxicare.
Să fi tratată din cap până-ntre picioare, până scapi de duhoarea pestilențială acumulată în anii de îndoctrinare benevolă.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2018, ora 13:42

asa, asa, brava ....hai mai zi, ca nu le mai auzisem demult vorbele lui Hak !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2018, ora 16:22

De la: gabigabi2, la data 2018-09-17 13:42:43asa, asa, brava ....hai mai zi, ca nu le mai auzisem demult vorbele lui Hak !

Phă, tâmpitâmpi2...
Îti place de Haak, nu-i așa? Peste tot îl vezi pe HAAK.
Ești îndrăgostită?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2018, ora 13:54

pai, sindromul Stockholm e o realitate, nu ? dar, adevarul e ca tu esti un fel de alter ego al lui !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2018, ora 18:36

De la: gabigabi2, la data 2018-09-18 13:54:18pai, sindromul Stockholm e o realitate, nu ? dar, adevarul e ca tu esti un fel de alter ego al lui !

Phă, tâmpitâmpi2...
Sindromul Stockholm!? Te consideri ostatică?
Ai dreptate, ești ostatică propagandei PSD. Și te-ai îndrăgostit de Mragnea.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2018, ora 13:32

ptuiiii, ca si aici tre' sa-ti fac traducerea explicativa: victima isi iubeste Tortionarul , despre asta-i vorba, caci TU m-ai intrebat daca m-am indragostit de @ Hak ! da sau nu ?
offff, Nimic nu sti dar ma tii de vorba fara sens !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2018, ora 13:40

da' mai lasa-ma cu prostiile tale !
hai mai bine sa-ti povestesc ...la o cafeluta de rasfat , ca d'aia suntem intro Cafenea ....ce frumos mi-am aranjat eu in borcan , ptr. la iarna, gogosarii umpluti cu varza tocata fin !
moaaama si ce musaca bunaaaa am facut !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2018, ora 20:15

De la: gabigabi2, la data 2018-09-19 13:32:59ptuiiii, ca si aici tre' sa-ti fac traducerea explicativa: victima isi iubeste Tortionarul , despre asta-i vorba, caci TU m-ai intrebat daca m-am indragostit de @ Hak ! da sau nu ?
offff, Nimic nu sti dar ma tii de vorba fara sens !

Phă tâmpitâmpi2...
Vezi că le-ncurci. Nu e vorba de niciun torționar. Te crezi pe vremea comunismului?
Ia de aci:

Sindromul Stockholm descrie comportamentul unei victime RĂPITE sau CAPTIVE care, în timp, începe să își simpatizeze RĂPITORUL. Persoanele CAPTIVE încep prin a se identifica cu RĂPITORII, ca un mecanism defensiv, din teama de violență. Micile semne de bunătate venite din partea răpitorului sunt amplificate, întrucât într-o situație de captivitate, lipsa perspectivelor este prin definiție imposibilă. Încercările de evadare sunt și ele percepute drept o amenințare, întrucât, într-o tentativă de evadare, există marele risc ca cel răpit să fie afectat și rănit.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2018, ora 13:28

bine , draga ....hai, du-te si ma lasa , caci una-i Dictionarul si alta-i extensia fenomenului , adus aici ca o explicatie a intrebarii tale IDIOATE da' ce sa-ti mai spun eu tie, cind tu esti atit de obtuz ?!

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2018, ora 19:15

De la: NicioLaeAen, la data 2018-09-18 18:36:55
Phă, tâmpitâmpi2...
Sindromul Stockholm!? Te consideri ostatică?
Ai dreptate, ești ostatică propagandei PSD. Și te-ai îndrăgostit de Mragnea.

De la: gabigabi2, la data 2018-09-20 13:28:37bine , draga ....hai, du-te si ma lasa , caci una-i Dictionarul si alta-i extensia fenomenului , adus aici ca o explicatie a intrebarii tale IDIOATE da' ce sa-ti mai spun eu tie, cind tu esti atit de obtuz ?!

Phă, tâmpitâmpi2...
Definiția nu e dintr-un dictionar, ci dintr-un studiu de psihologie.
Eu nu ți-am pus o întrebare, ci doar ți-am demonstrat că ești ostatică si am precizat cui îi esti ostatică.
Dar tu nu-ți dai seama de asta!
Oare?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2018, ora 19:26

De la: gabigabi2, la data 2018-09-22 17:17:30bine, pa ! intelegi ca cucu-n gura !

N-am mai auzit expresia "ca cucu-n gura".
Se refera la momentele când ești concentrată în poziție și nu mai înțelegi nimic din ce se-ntâmplă-n jur?
Tu de unde știi procedeu ăsta? Din proprie experiență?
Era numai cu "cucul" sau era un 69?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2018, ora 14:39

multe n-ai auzit si pe foarte multe nu le sti dar, ai impresia ca sti tot si, ca atare crezi ca nimeni nu mai are ce sa-ti spuna !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2018, ora 14:44

dar, azi a venit TOAMNA in mod oficial si eu am sarbatorit-o punind gogonelele cit mai asortate.... si sunt o minune de gogonele pirguite frumos - frumos si numa' ce te uiti la borcan si-ti face pofta sa le maninci ....da' mai spre iarna, cind va fi slaninuta, jumari si fripturica pe masa !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2018, ora 16:49

De la: gabigabi2, la data 2018-09-23 14:44:30 dar, azi a venit TOAMNA in mod oficial si eu am sarbatorit-o punind gogonelele cit mai asortate.... si sunt o minune de gogonele pirguite frumos - frumos si numa' ce te uiti la borcan si-ti face pofta sa le maninci ....da' mai spre iarna, cind va fi slaninuta, jumari si fripturica pe masa !

Phă, tâmpitâmpi2...
Așa, fă provizii. Poate trebuie sa-i duci iubitului tău la vorbitor.
Dăăă Doamne!
Sper, deși,mă-ndoiesc. La câtă justiție ați acaparat deja și veți mai mai pune mâna...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2018, ora 14:39

offf, ce mai plingi dupa draga de Luluta ! :sml-happy0065 fata buna , ce sa zic : dosare tinute sub cheie cu ANII - vreo 3 la numar, numa' sa nu se ajunga la fratele Mircica, ruda cu Fratele Cel Mare de la Cotroceni.... sau dosarul cu ALRO si ala cu iz de basism si udrism, basca o idee de "draga stolo "... ehhh, ce vremuri !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2018, ora 18:20

De la: gabigabi2, la data 2018-09-24 14:39:16offf, ce mai plingi dupa draga de Luluta ! :sml-happy0065 fata buna , ce sa zic : dosare tinute sub cheie cu ANII - vreo 3 la numar, numa' sa nu se ajunga la fratele Mircica, ruda cu Fratele Cel Mare de la Cotroceni.... sau dosarul cu ALRO si ala cu iz de basism si udrism, basca o idee de "draga stolo "... ehhh, ce vremuri !

Phă, tâmpitâmpi2...
Mircea Băsescu a făcut pușcărie, pe când penalul tău NU. Cine e cu statul paralel?
Nici tu, nici iubitul tău nu o uitați pe Kovesi. Mragnea e speriat chiar că ea conduce acum Parchetul General!
Cât de paranoici puteți fi!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2018, ora 14:16

moiiii nea Naie, ce ziceai ? ca nu ai nimic cu PSD .ul si ca nu-ti place politica ? oauuu, ptr. unu care face asemenea afirmatii , postarile tale sunt cam otravite si ofticoase, asa ca te rog sa te Hotarasti ce declari si sa fi in concordanta cu respectivele declaratii !

P.S
nea Mircica a ajuns la inchisoare DUPA ce a izbucnit scandalul cu arestarea lui Borcea Mondialul si s-a aflat ca exista un dosar ce STA Pitit in sertarele DNA.ului , pe numele lui, de 3 ANI si procurorul Iacobescu a fost mazilit , tocmai ptr. ca insista sa se apropie de fam. Basescu !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2018, ora 17:51

De la: gabigabi2, la data 2018-09-25 14:16:16moiiii nea Naie, ce ziceai ? ca nu ai nimic cu PSD .ul si ca nu-ti place politica ? oauuu, ptr. unu care face asemenea afirmatii , postarile tale sunt cam otravite si ofticoase, asa ca te rog sa te Hotarasti ce declari si sa fi in concordanta cu respectivele declaratii !

P.S
nea Mircica a ajuns la inchisoare DUPA ce a izbucnit scandalul cu arestarea lui Borcea Mondialul si s-a aflat ca exista un dosar ce STA Pitit in sertarele DNA.ului , pe numele lui, de 3 ANI si procurorul Iacobescu a fost mazilit , tocmai ptr. ca insista sa se apropie de fam. Basescu !

Phă, tâmpitâmpi2...
Cu toate acestea, tot a ajuns la pușcărie.
Toate informațiile tale sunt emanate din latrine (TV) și cocine (de ex. LUJU - minciuni despre "lumea justiției", scornite de Savaliuc)
"Potrivit lui Eugen Iacobescu, din interceptările pe care le-ar fi avut la dosar, reieșea că 600.000 de euro au fost daţi lui Mircea Băsescu" - Latrina3
În cazul acesta nu s-au aplicat odioasele protocoale?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2018, ora 13:30

si n-au ajuns acei bani la Mircica si o parte din ei la " batrinul de la Bucuresti " ? deci: unde-i Minciuna spusa de Savaliuc sau de A3 ?
ca a ajuns TOTUSI la inchisoare, fratiorul ? deh, a iesit " tzambalul " prea mare si batista ( PROTOCOLUL, Nicolaie, protocolul ) pusa pe el, prea mica si n-a mai avut cum masamaliza , caci a fost pusa intrebarea in spatiul public : a Stiut Base' ce face fra'su ? a Fost Informat, ca asa se Lauda : ca STIE TOT ?! si daca a Stiut, nu-i Complice ?
....oricum, a scapat ieftin, tinind cont ca i-a mai facut o boacana lu' fra' su' si cu niste arme, daca-ti aduci aminte, da' atunci s-au inchis ochisorii DNA.ului , care n-a vazut, n-a auzit...nu stie nimica, o chestie obisnuita in cazul familiei Basescu in totalitatea ei !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2018, ora 18:54

De la: gabigabi2, la data 2018-09-26 13:30:47si n-au ajuns acei bani la Mircica si o parte din ei la " batrinul de la Bucuresti " ? deci: unde-i Minciuna spusa de Savaliuc sau de A3 ?
ca a ajuns TOTUSI la inchisoare, fratiorul ? deh, a iesit " tzambalul " prea mare si batista ( PROTOCOLUL, Nicolaie, protocolul ) pusa pe el, prea mica si n-a mai avut cum masamaliza , caci a fost pusa intrebarea in spatiul public : a Stiut Base' ce face fra'su ? a Fost Informat, ca asa se Lauda : ca STIE TOT ?! si daca a Stiut, nu-i Complice ?
....oricum, a scapat ieftin, tinind cont ca i-a mai facut o boacana lu' fra' su' si cu niste arme, daca-ti aduci aminte, da' atunci s-au inchis ochisorii DNA.ului , care n-a vazut, n-a auzit...nu stie nimica, o chestie obisnuita in cazul familiei Basescu in totalitatea ei !

Phă, tâmpitâmpi2...
Ce logică alambicată au ăștia din latrine! Doar, doar or scoate concluzia vrută, ca s-o vândă drept adevăr incontestabil.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2018, ora 15:07

nu draga, nu logica antenei e alambicata, Mintea voastra e prea plata si cind vi se spune Adevarul va ia cu ameteala !
de altfel, exact d'aia au grija oficinele sa nu va spuie prea multe, caci stiindu-va moi de cap exista riscul sa cadeti pe ginduri ....ca-i periculos si .cine stie ce va mai rupeti !
P.S
asta inseamna ca Habar n-ai nici ce-a spus Base ' cind a fost intrebat de ziaristi despre afacerea cu arme a lui Mircica ! s- a exprimat cam asa : ca ce nevoie ar mai avea de dusmani si opozitie, ca-l are pe fra' su si daca o tine tot asa, nici nu mai are de ce candida? ( nota : deci era inainte de 2009)

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2018, ora 19:59

De la: gabigabi2, la data 2018-09-27 15:07:35nu draga, nu logica antenei e alambicata, Mintea voastra e prea plata si cind vi se spune Adevarul va ia cu ameteala !
de altfel, exact d'aia au grija oficinele sa nu va spuie prea multe, caci stiindu-va moi de cap exista riscul sa cadeti pe ginduri ....ca-i periculos si .cine stie ce va mai rupeti !
P.S
asta inseamna ca Habar n-ai nici ce-a spus Base ' cind a fost intrebat de ziaristi despre afacerea cu arme a lui Mircica ! s- a exprimat cam asa : ca ce nevoie ar mai avea de dusmani si opozitie, ca-l are pe fra' su si daca o tine tot asa, nici nu mai are de ce candida? ( nota : deci era inainte de 2009)

Phă, tâmpitâmpi2...
Exact ce-ți spuneam: în mintea ta creață, "adevarul" din latrine este incontestabil!
Și să te pună dracu' să nu fii de acord, că te ia mama lui!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2018, ora 15:38

lasa vrajeala ! este ca voua NU VI S- AU SPUS sau aratat aceste scene si e asa cum spun eu ? altfel de unde crezi ca i se tragea URA pe A3? tocmai din cauza asta : era aratat in toata mizeria lui !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2018, ora 16:56

De la: gabigabi2, la data 2018-09-28 15:38:27 lasa vrajeala ! este ca voua NU VI S- AU SPUS sau aratat aceste scene si e asa cum spun eu ? altfel de unde crezi ca i se tragea URA pe A3? tocmai din cauza asta : era aratat in toata mizeria lui !

Phă, tâmpitâmpi2...
Trebuie să recunosc că ai multă dreptate: în latrine exista multă, multă ură.
Și puțină inteligență. Și puțină logică.
Dar multă viclenie. Așa vă prinde în plasă! Și vă inoculează și voua ura.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2018, ora 13:44

URA ? a-l arata pe Mircica cum ia "mormanul " de bani , dat de fam. lu' Bercea ca sa "unga" mult cinstitita institutie a Justitiei, este Ura ?
sau a-l arata pe Base' prins in corzi si intrebat de afacerile lu' fra'su, tot ura e ?
sau a-ntreba-o pe fie-sa cea mare DE UNDE Banii ptr. apartamentul ala DAT ca Spaga, de fapt, si ea raspunde cu o vorba ramasa-n constiinta colectiva ca mostra de tupeu : " din vinzari anterioare ", zise ea !
beyyy, desigur ca oficinele NU doreau ca voi sa va desteptati uitindu-va la toate astea , caci URA lui Base impotriva A3 a functionat ca un Scut impotriva ei, dar si a voastra ! el a zis halt si voi ati yawol, Sefule si v-ati stins si bruma de obiectivitate avuta vreodata !
PACE VOUA, panselutelor !

Pagini: << 2580 2581 2582 2583 2584 2585 2586 2587 2588 2589 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: