Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 17 Decembrie 2018, ora 13:35
Sarbatori fericite, Symy draga, dar daca NU ai vazut ca EU AM CEDAT si ma Rog la Dumnezeu ptr. sanatatea lui si el ma Insulta in continuare, nu am ce-ti face ....poate doar sa-ti recomand niste picaturi - un colir, de ex.- ptr. ochi !
|
|
Postat pe: 17 Decembrie 2018, ora 13:42
ehei, Symy draga, tu esti pilda vie cum de ajunge ca politicul sa bata Adevarul si Omenia !
de ce spun asta ? simplu : ptr. ca @Hak te-a luat la tinta la un moment dat si te-a insultat cum a vrut el , iar eu ti-am tinut partea de fiecare data, dar ptr. ca opiniile mele politice sunt altele decit ale tale, prietenia mea nu a contat ptr. tine si ai inceput sa ma musti si tu ! ....e trist, Symy draga...e foarte trist cind oamenii Uita Esentialul si Efemerul devine atit de important ptr. ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 489 mesaje Membru din: 1/08/2018 |
Postat pe: 17 Decembrie 2018, ora 15:05
Miorlaiala stultei babaciuni care a dat in clocot de oftica.
Ai ajuns tu, o stulta mahalagioaica lumpenstalinisto-latrinista imputita, sa fii avocatul tuturor neispravitilor politruci sau habotnici. HAHAHA!!!!! SIKTIR bre, matalae nu intelegi ceea ce citesti bre,pramatie ordinara! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Decembrie 2018, ora 15:10
Avocat, moi gagauta, avocat ? dar tu de ce raspunzi in locul @ madamei sau al lui @ niciobrinza ? tot avocatul lor esti si tu sau sunteti Toti 3 intr-UNUL ?
da' poate-mi explici ce anume ai citit tu si n-am inteles eu ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Decembrie 2018, ora 13:56
azi suntem in 18 dec. si INCA NU Stiam ce se-ntimpla-n Timisoara si ma tot intreb de ceva vreme LA CE NE-A FOLOSIT c-am aflat si am actionat si UNDE suntem acum ?
|
Postat pe: 19 Decembrie 2018, ora 13:16
am stiut din 16 Dec.1989 h 21:00, numai o stulta nesimtita lumpenstalinista, de teapa ta, nu stia.si nici acum nu stie, de aceea ai votat in ultimii 29 de ani numai politruci oligarhi de sorginte neocomunista
|
Postat pe: 19 Decembrie 2018, ora 14:34
brava tie c-ai stiut ! si daca ai stiut, CE ai Facut, hai ? ai iesit in strada ? ai lipit afise sau impartit fluturasi ? haide, plimba ursul !
in Bucuresti Nu s-a stiut sau , cei ce-au stiut au tacut din gura si se pare ca toate liniile cu Timisoara au fost inchise atunc si nu s-a putut comunica nimic i....asa s-a spus ulterior ! abia o data cu discursul de cu seara a lui Ceausescu vestea a cazut ca traznetul si a doua zi a-nceput "dansul " la care au fost invitati bucurestenii ca parte a unei piese de teatru stradal ! aia da MANIPULARE maiastra ! ma duc sa pun de'o cafea si sa-mi reamintesc frenezia cu care am trait acele clipe de om prost- dar fericit !
|
Postat pe: 19 Decembrie 2018, ora 14:45
@Hakoane, o tii langa cu sorgintea neocomunista
da' tu ce "sorginte " ai, mai gura mare si prost vorbitoare ?!Ion Ratiu sau Radu Cimpeanu erau "mincatori de salam cu soia", asa ca noi ? i-am votat si ce daca ? si pe CDR ,ul lui Emil Constantinescu l-am votat si la ce mi-a/ ne-a folosit , cind atunci au disparut si Taranistii de bine ce-au condus Romania , COMPROMITIND TOTAL capitalismul ? si, fara sa va dati seama de asta si ACUM # Rezist, exact asta face: Compromite orice idee de Opozitie Democratica si Europeana ! TU , Hakon, care te crezi un cognitiv, iti DAI SEAMA CE DESERVICIU faci Romaniei prin atitudinea ta de troglodit antisocial si analfabet politic ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 19 Decembrie 2018, ora 17:23
.lumpenstalinisto latrinista, te autocuntrazici ca o stulta oligofrena congenital, de cand te stiu pe acest forum, ai sustinut cu abnegatie si devotamenta propaganda neocomunista si ai votat candidatii ciumei rosii cu entuziasmul unei nesimtite oligofrena congenital.
hai siktir, scursura sociala infecta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2018, ora 15:42
ca de OBICEI : MINTI !
MINTI si nu stiu de ce-o faci , desi STII foarte bine ca am votat cu I. Ratiu in prima instanta si apoi cu Cimpeanu ? sau asa vrei tu sa- ti justifici mizeriile scrise la adresa mea ? dar, nu cred, caci tu, neavind Constiinta, nu ai nicio jena sa insulti pe oricine ? mai curind cred ca tu NU ai nevoie de vreo justificare, intrucit Mintea ta Bolnava si Touratta aiurea poate fabrica la adresa oricui, orice si , ai NEVOIE, bolnav fiind sa dai p'afara ?! vai de cei ce trebuie sa te Suporte zi de zi ! vai de ei! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2018, ora 16:16
cine minte fuey, lumpenstalinisto latrinista miasmata delatoare la secu?
reciteste-ti textele pe care le-ai postat pe acest forum in care ai afirma ca l-ai votat pe iliescu, nastase,geoana si poanta, scursura sociala miasmata ! hai siktir, lepra comunistoida nesimtita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2018, ora 13:18
am spus eu ca l-am votat pe Nastase ? beyy, ma confunzi ! si mai lasa naibii paharul ala ca ai numai Inchipuiri in capul tau !
|
Postat pe: 21 Decembrie 2018, ora 15:13
ba, ILOGICULE, in fata CUI sa ma fi laudat cu votatul lui Iliescu & com., cind Toti cei ce scriau pe forum erau de Dreapta , chit ca unii erau cu PNL sau cu PDL ?
CINE era de Stinga, mai desteptule de care stii tu? deci : cui ii luam eu fata , epatindu-l si care ar fi fost poanta ? da' chiar bati cimpii fara nicio logica? hai, mai pleaca de aici, zarghitule !
|
Postat pe: 21 Decembrie 2018, ora 17:40
scursura sociala lumpenstaliniso-latrinista, siktir!
|
Postat pe: 22 Decembrie 2018, ora 13:27
Splendida zi de decembrie , cu soare, un pui de frigulet si multe miresme pe la usi , pe la ferestri : ba de sarmale, friptura sau cozonac !....
eu am contribuit la ambianta cu mirosul de sarmale !
|
Postat pe: 22 Decembrie 2018, ora 19:08
Tuteico expirata oligofrena congenital, FERESTRE, nu ferestri, proasto agramata nesimtita!
|
Postat pe: 23 Decembrie 2018, ora 14:23
dupa ce ca esti de'o incultura crasa, mai pui si frina,tontule ! azi am " comis " ciorba" de purcel cu tarhon friptura care se lafaie-n tava si piftia...mmmm ! si acum pun de' o cafeluta !
|
Postat pe: 23 Decembrie 2018, ora 17:39
'ai de mama ei cultura pe care o ai in acea tigva de stulta nesimtita oligofrena.
in tigva ta, babaciune oligofrena, numai pseudocultura, kitsch, mahalagisme, prostie si nesimtire crasa cat cuprinde. n-a exstat text pe care sa-l fi postat pe acest forum in care sa nu iti etalezi agramatismul si prostia care iti zac in acea tigva fudula de proasta nesimtita! fuck off, babeto stulta nesimtita semianalfabeta agramata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2018, ora 13:20
si Ce-ai etalat tu, moi Hakoane, stii ? esti capabil sa-ti faci o evaluare cinstita si corecta ? ![]() eu nu cred si spun asta ptr .ca observ ca insisti in aceeasi nota de Impostura intelectuala ; de fudulie si mirlanie ; de insulta si atac la persoana, basca ai o aptitudine de Tortionar care a presat, chestionat, intimidat , incercind sa preiei controlul asupra mea, de ex,. care ti-am ramas , singura, la-ndemina ...dar, beyyyy, daca nu m-a intimidat comunismul si am spus intotdeauna ce-am crezut, n-ai sa reusesti tocmai tu , acum,, sa-ti fie clar asta ! hai pa si ai grija la cite pahare duci la gura de Sarbatorile astea !
|
Postat pe: 24 Decembrie 2018, ora 20:40
Cum sa te intimideze comunistii daca tu le-ai fost complice, ochiul si timpanul care ai fost si esti cu gura larg deschisa pentru a-si introduce organul, cat si larg deschisa pentru a-ti turna concetatenii la securitatea comunistoida, atat ante, cat si postdecembrist!?
fuck off, pramatie lumpenproletara cominternista! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2018, ora 16:44
Calomniaza, calomniaza Hakoane , ca tot ramine ceva ,,,daca nu ce spui tu despre mine , ramine-n schimb mizeria revarsata pe acest forum la Asresa Tuturor userilor care au plecat de Scirba ta !
|
Postat pe: 27 Decembrie 2018, ora 13:49
heiii, dupa ce treceti de piftii, sarmale si friptura, puteti intra si in Cafenea la o cafea de relaxare !
|
Postat pe: 30 Decembrie 2018, ora 14:57
va doresc LA MULTI ANI cu sanatate si numai bine sa va fie !
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2019, ora 14:43
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2019, ora 06:35
La multi ani !!! Multa sanatate !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2019, ora 06:41
De la: symy1, la data 2018-12-16 16:49:59O sa vin sa va colind pe amandoi la spitalul 9...mare nesimtit esti , ba poate chiar mai mare decat cretinul de hakon
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2019, ora 06:42
O cafea pt. fiecare ....
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2019, ora 06:55
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2019, ora 06:56
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2019, ora 14:14
ahhhh, de cind te-astept, maica mi s-au impainjenit ochii de la atita uitat in lungul ulitei sa vad venind pe cineva.... da' acum ma bucur si pun repede pe masa ce mai e prin casa....
|
|
|

Sarbatori fericite, Symy draga, dar daca NU ai vazut ca EU AM CEDAT si ma Rog la Dumnezeu ptr. sanatatea lui si el ma Insulta in continuare, nu am ce-ti face ....poate doar sa-ti recomand niste picaturi - un colir, de ex.- ptr. ochi !
am spus eu ca l-am votat pe Nastase ? beyy, ma confunzi !
si mai lasa naibii paharul ala ca ai numai Inchipuiri in capul tau !
da' chiar bati cimpii fara nicio logica? hai, mai pleaca de aici, zarghitule !
eu am contribuit la ambianta cu mirosul de sarmale !
ahhhh, de cind te-astept, maica