Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2017, ora 15:52
si nu esti ascultata atunci cind spui ceva, ca doar .vorba zboara , dar postarea ramine colea si e citita ?!
si miine, dis de dimineata, pun de cafea si apoi mergem la defilare ! sa aveti o seara superba !
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2017, ora 15:35
avem flori si steaguri si placinte si fructe ; cafea si un lichior de visine ; un burgundel si o sampanie....pe alese !
La Multi Ani, romanilor de pretutindeni !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2017, ora 10:56
Traiasca ROMANIA MARE in vechile-i hotare !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2017, ora 11:00
https://www.kfea.ro/cafea
https://www.google.ro/search?q=Whisky&newwindow=1&client=firefox...: https://www.emag.ro/supermarket/sampanie-spumant/c Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2017, ora 11:04
www.youtube.com/watch?v=liXsGbLnCOY
Voi spirite viteze a marilor Străbuni Aflaţi în ţara noastră noi mai suntem români Îl mai purtăm în inimi pe bravul Decebal Şi n-am cedat cu toţii l-al cotropirii val Slăviţi Străbuni ai noştri din vremuri de lumini Noi suntem încă oameni, noi mai suntem stăpâni Şi dârji ne ţinem încă pe plaiul românesc În legea cea străbună şi-n dreptul strămoşesc refren: Inimă aprinsă a marelui Străbun Luminează viaţa neamului român Inimă vitează, inimă de foc Dă-ne fericire, pace şi noroc O Doamne, mult Slăvite, din moşi şi din bătrâni Ascultă a noastră rugă, noi vrem să fim români Să-i ardem dintre neamuri pe Iuda şi Cain Să ne spălăm de ură, de teamă şi venin Trezeşte-te române şi nu mai sta-n genunchi Eşti rodul cel mai mândru născut din vechiul Trunchi Ridică-te române, fecior din Decebal Ridica-te Moldovă, ridică-te Ardeal refren... La focul care-nvie veniţi de vă-nchinaţi Români de pretutindeni, veniţi surori şi fraţi Pe inima speranţei juraţi feciori nepoţi O viaţă-n libertate sau moarte pentru toţi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2017, ora 14:00
De la: Fl_Orion999, la data 2017-12-02 11:00:31https://www.kfea.ro/cafea Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2017, ora 14:01
asaaaa
ce mai facem azi , inafara de a " concepe " o cafeluta cu caimac ? si a o bea, bineinteles, cu multa placere , ceea ce va doresc si voua !
|
Postat pe: 4 Decembrie 2017, ora 14:53
ahaaa
e la fel ca ieri, car' vasazica ! biiiine ! pa !
|
|
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2017, ora 13:49
ahhhh....lacrimi, multe lacrimi si durerea unei neimpliniri, caci in cu totul altfel stateau lucrurile la noi DACA atunci, in ' 90 , Iliescu si ai lui nu-l alergau pe sosele patriei pe MJSR Mihai si Romania isi relua cursul firesc al istoriei , redevenind Monarhie !
azi aprindem in Cafenea o luminare si ne luam la revedere de la majestatea sa regele Mihai ! Dumnezeu sa-l odihneasca !
|
Fosta membra 9am.ro 235 mesaje Membru din: 23/10/2017 |
Postat pe: 5 Decembrie 2017, ora 15:38
indiferent de circumstante, un rege veritabil, nu abdica.
este ucis pe campul de lupta sau, indiferent de circumstantele nefavorabile continuarii domniei, onoarea si demnitatea regala il obliga sa se sinucida. pentru romani, regele mihai a murit la data de 30 decembrie "47,.cel care a decedat astazi este cetateanul mihai. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2017, ora 14:58
gindire tipic comunista
....si iata cum coportamentul tau este confirmat de acest panseu ! e foaaarte interesant cum se dau oamenii de gol ! sau, mai stii ? poate nici nu-si dau seama ca ei, desi se pretind europeni si de Dreapta , manifesta Intoleranta, Lipsa de Respect fata de Drepturile celorlalti si sicanarea celorlalti pina la dorinta de a-i distruge, Tipic celor din Extrema Stinga !
|
Postat pe: 6 Decembrie 2017, ora 15:06
dar, am intrat in Cafenea ca sa spun un la multi ani de sf. Nicolae , ocrotitorul copiilor si a celor cu suflete curate !
si, mi-am adus aminte de o povestioara de cam acum vreo 40 ani....cam asa ! aveam un sef de colectiv care, desi era evreu , era o dulceata de om, foarte atent cu toti cei 14 citi eram in colectivul lui si nu uita niciodata ziua cuiva ca sa-l felicite si sa-l cadoriseaca ....si de Craciun si de Anul nou, dar si de mos Niculae el aducea flecustete de pus in pantofi, iar noi ii faceam din hirtie de calc si-i puneam pe biroul lui, primul de linga usa de intrare in birou ! Dumnezeu sa-l odihneasca si pe el, ca-i mult timp decind a plecat si el dincolo ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2017, ora 16:06
Lumpen stalinisto ceausista miasmata, terfelirea unui ex monarh semiautist si atragerea lui in mocirla in care te si va balaciti postdecembrist, numai de la gandirea si mentalitatea bolsevica puteati dobandi asemenea practici abjecte.
Dupa ce l-ati siluit sa abdice, exilat si denigrat patru decenii, postdecebist ati reusit sa-l mai si alergati cu militienii prin Romania pentru a-l expulza din democratia orginala instaurata de kgb-istul Iliescu and Co. De asemenea, ati mai reusit sa-l si mocirliti in promiscuitatea damboviteana in care baltiti, mituindu-l cu retrcedandrea averii regale confiscata de comunistii carora tu si aplaudacii de teapa ta, ii ovationati si pupincureati savurand victoria finala impotriva monarhiei si ex Regelui Mihai. Acum, cu o nesimtire meschina incredibila, a la neocomunistii psd-alde, pregatiti o alta pleasca legislativa,( in fapt, o sinecura pentru asa zisa casa regala a romaniei), prin care contribuabilul roman, din taxele si impozitele pe care le plateste statului republican, va finanta cheltuielile unei asa zise case regale si rentele intreagii camarille a defunctului ex rege. Numai intr-o REPUBLICA (de natura:babaiera) poate fi promulgata o asemenea lege aberanta si totdeodata anti-constitutionala. siktir! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2017, ora 13:50
De la: gabigabi2, la data 2017-12-05 13:49:36ahhhh....lacrimi, multe lacrimi si durerea unei neimpliniri, caci in cu totul altfel stateau lucrurile la noi DACA atunci, in ' 90 , Iliescu si ai lui nu-l alergau pe sosele patriei pe MJSR Mihai si Romania isi relua cursul firesc al istoriei , redevenind Monarhie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2017, ora 13:52
ptr. cine doreste o cafea si-un ceva dulce , usa e deschisa !
|
Postat pe: 8 Decembrie 2017, ora 14:02
hop s' asa si iar asa , a ramas cam tot asa !
|
Postat pe: 9 Decembrie 2017, ora 14:37
s'a murit cafeneaua noastra
floare albastra floare albastra !
|
Postat pe: 10 Decembrie 2017, ora 13:59
vazind cum da cu oaresce lapovita- mai pe la ora 10. 30 - mi- am zis ca : gata, vine iarna si pe ulita noastra , da' uite ia ca n-a fost sa fie !e soare , e placut....nici vintul nu mai bate....e clar ca-i vremea de'o cafea de rasfat !
|
Postat pe: 11 Decembrie 2017, ora 13:52
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 12 Decembrie 2017, ora 14:06
De la: __HAAK__, la data 2017-12-05 15:38:34indiferent de circumstante, un rege veritabil, nu abdica. Si daca e in joc insasi existenta poporului, aain? Sfintii au ales sa fie ucisi in loc sa se lepede de Dumnezeu! Conducatorii curajosi la fel, da, ai dretate... DAR.... daca comunistii l-au santajat cu ceva ? ... ceva ce ar fi putut determina disparitia poporului nostru? Nu ai fost martor, Haak, nu poti judeca decat influentat de informatiile ce au ajuns la tine. Sinuciderea nu este calitatea unui conducator! Este act de lasitate! Abdicarea o fi fost alegerea unui conducator suficient de patriot. PArerea mea, in calitate de simpu cetatean român apolitic....inca! Niciodata nu e prea tarziu, n'asa? Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2017, ora 14:09
De la: gabigabi2, la data 2017-12-06 14:58:32gindire tipic comunista Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2017, ora 14:09
De la: gabigabi2, la data 2017-12-06 14:58:32gindire tipic comunista Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2017, ora 14:16
Merge iar in panta forumul. Cel putin la mine,aici in munti...
Voiam a grai , pardon, a scrie, ca : 1. Haak nu e comunist! 2. Gabi nu e comunista. 3. Ar fi timpul sa faceti PACE. Sunteti precum doi prunci blastamati care nu se vor impaca nicicum. 4. Sa facem appel la calm. Nu mai bine mer'e caveiu' ista de sunteti calmi si va adresati cuvinte faine, nu asa cum va sloboziti la taste, de va vine asa... e pacat. 5. V-o fi adus Mniculashu' niste bote in topanci, ha? 6. Lasati pe Regele Mihai sa isi regaseasca odihna si mai bine spuneti-ne ce se asteapta de la Diaspora? Cu ce va putem ajuta noi, din afara tarcului ingradit de corupti , hoti si mincinosi? 7. De ce cred ca nu mai sunt apolitica? Considerand ca Ciolos isi desprinde partidul din Platforma 100, ma voi alatura lui.
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2017, ora 14:21
De la: gabigabi2, la data 2017-12-09 14:37:14s'a murit cafeneaua noastra Floare alba... Musetel...edelweiss... Prezenta! www.youtube.com/watch?v=eCjZjbipr-0 Sa rasara Soarele, zic! Si in PACE sa horim la o poveste, da?
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2017, ora 16:56
De la: Musetel, la data 2017-12-12 14:16:39Merge iar in panta forumul. Cel putin la mine,aici in munti... tu citesti ce se scrie pe aici ? ai Observat, cumva, bataia de joc a lui @H la adresa Majestatii sale, in timp ce eu am numai lacrimi in Inima ? dar la adresa religiei si a credinciosilor, ai observat-o ? dar cum MINTE, Inseala , Denigreaza, Insulta si -i preseaza pe useri si TU STII BINE cum o face, ai observat ? ca eu il evit si el ma Urmareste si Sicaneaza, ai observat ? poi, daca ai observat, nu crezi ca din cind in cind , facind apel la Adevarul care ne este drag , mai si trebuie pus la locul lui ca sa nu uite ca e ORICE ALTCEVA decit se pretinde ? da' chestia ca tu ai devenit apolitica intretimp , e chiar dulcica si invocind acelasi ADEVAR, tu NU ai fost asa niciodata, caci iubirea fata de Base si admiratia fata de Elena Udrea - presedinta a Ro, numai de apolitic nu vorbea ! dar, hai sa ne intelegem : e NORMAL sa ai simpatii politice ; e Normal sa susti pe acel cineva, dar NU e Normal sa INCHIZI OCHII la Incorectitudinea lui, devenind un fanatic ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Decembrie 2017, ora 17:01
iiiii si tocmai ce pusesem cafeluta-n cana si, luindu-ma cu vorba, am uitat sa ti-o dau ! da' uite-o colea si am pus si niste chec alaturi !
azi am gasit niste cornulete cu dulceata, gata facute , foarte aspectuoase si am si luat , iar acum constat ca sunt si bune la gust si fragede, asa ca poftim de te serveste si din ele !
|
Postat pe: 13 Decembrie 2017, ora 14:54
De la: gabigabi2, la data 2017-12-12 17:01:09iiiii si tocmai ce pusesem cafeluta-n cana si, luindu-ma cu vorba, am uitat sa ti-o dau ! da' uite-o colea si am pus si niste chec alaturi ! mai sunt si cornulete si chec, iar cafeaua e proaspat facuta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2017, ora 11:40
De la: gabigabi2, la data 2017-12-12 16:56:40 .Aberatiile unei patachine ticalosita ipocrita. Mincinoaso ipocrita ordinara meschina, TU ai fost PRIMA care a: persiflat vulgar (bascalit ieftin), insultat abject, jignit obscen, insinuat aiuristic, etichetat josnic, injurat morbid si trivial in PM-uri, fara sa fi provocata. Ai comis toate aceste mizerii chiar si atunci cand ai fost ignorata, te-ai dedat la mizerii chiar si dup ace mi-am anulat contul de utilizator 9am( te citez: ,,am bagat batul prin gardâ€) . Tu, nesimtito ordinara, ai continuat sa instigi, sa minti, sa deversezi un noian de ineptii provocatoare. Ai continuat sa cersesti atentie si ai primit raspunsurile pe care le merita o scursura MIASMATA infecta de teapa ta. Ti-am raspuns exact asa cum ti-am promis si exact asa cum merta o nesimtita O LUMPENCOLHOZNICA COMINTERNISTA de teapa ta. In concuzie, lumpencomsomolisto ticaloasa nesimtita, ai sa primesti exact ceea ce ai promovat si impamantenit pe acest forum, ai semanat vant si culegi o furtuna pe care o nesimtita stulta miasmata ipocrita meschina si lasa, de calibrul tau, nu isi putea imagina niciodata. Ai crezut ca numai tu poti si ai dreptul sa jignesti, sa insulti,sa etichetezi,sa insinuezi aiurea,sa deversezi ineptii si toate vulgaritatile care iti zac in acea tigva , fara a suporta vreo consecinta a actiei mizerabile pe care ai initiat-o si perpetuat-o ? Iata reactia, primesti cu prisosinta exact ceea ce meriti ordinaro, lumpen cominternisto delatoare nesimtita, fuck off! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2017, ora 11:48
De la: __HAAK__, la data 2017-12-06 16:06:34Lumpen stalinisto ceausista miasmata, terfelirea unui ex monarh semiautist si atragerea lui in mocirla in care te si va balaciti postdecembrist, numai de la gandirea si mentalitatea bolsevica puteati dobandi asemenea practici abjecte. Neocomunistii lacrimeaza si ridica osanale la catafalcul ex regelui pe care l-au terfelit si ale carui moaste vor fi inhumate pe intuneric. Acelasi intuneric se va asterne si peste Romania dupa edificarea operiei semnata de Livache-Tariceanu-Nicolicea-Ciordache. Noapte tenebroasa, Romania! Iti meriti somnul vesnic! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2017, ora 14:10
face parte din karma colectiva , nu numai a Romaniei , ci a intregii Europe care nu are nici ea un viitor prea luminos !
in rest : ptr. Numele lui Dumnezeu, INTELEGE ca NU EU ti-am scris PM si NU te-am insultat ! ADU o DOVADA daca o ai, altfel tot ce spui face parte din DELIRUL dezvoltat in jurul meu ! de ce tocmai al meu ? ptr. ca ti-am ramas singura la-ndemina, restul parasind , de scirba ta, acest forum ! dar, oricum ar fi, Limbajul, Minciunile, Dezinformarile , Amenintarile proferate de tine, te indica a fi o personalitate debusolata, disarmonica si antisociala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

sa aveti o seara superba !
ce mai facem azi , inafara de a " concepe " o cafeluta cu caimac ? si a o bea, bineinteles, cu multa placere , ceea ce va doresc si voua !
....si iata cum coportamentul tau este confirmat de acest panseu ! e foaaarte interesant cum se dau oamenii de gol ! sau, mai stii ?
hop s' asa si iar asa , a ramas cam tot asa !
da' chestia ca tu ai devenit apolitica intretimp , e chiar dulcica si invocind acelasi ADEVAR, tu NU ai fost asa niciodata, caci iubirea fata de Base si admiratia fata de Elena Udrea - presedinta a Ro, numai de apolitic nu vorbea !