back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2567 2568 2569 2570 2571 2572 2573 2574 2575 2576 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 13:00

De la: Musetel, la data 2018-01-17 18:21:34
Ah da : Hak'... Chiar imi place Einstein si am inclusiv opoza cu el ( in ceara!!! ). Amu de mai culeg si io una alta de pe citate si se intampla sa fac cautarea in româna, tu nefiind mereu prin preajma , se intampla sa mai postez si erori...elucubrante, nah! De aia, fii pe aproape, sama corectezi cand gresec! Deal?

dealu-i deal si valea vale. stulta-i stulta pana moare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 13:04

De la: gabigabi2, la data 2018-01-17 14:44:19
De la: Musetel, la data 2018-01-17 09:08:13Neata buna !

... zise un Musetel ce cu drag deschise cafenetul!
Dor v-o fost de el? Sa-ncepem cu-inceputul:
La Multi Ani binecuvantati ! Cu bine ne regasim,
Iar in anul asta, dragi frati, numai bine sa intocmim!
Azi pasesc cu voi alaturi, cu cele 41 de petale,
Si tot azi, de Sfantul Anton, va imbratisez pe fiecare!

LA MULTI ANI !
LA MULTI ANI, Muse' car' va sazica ai facut 41 ani ! Frumos , frumos ! e o virsta minunata si sper sa te bucuri din toata inima de ea !
ce-ai mai facut si de ce nu ne-ai mai vizitat ?
uite,in cinstea ta, ma duc sa pun d'un ceai de fructe....mie-mi fac un cappucinno si pun pe masa un pomelo , mere, curmale si smochine ; stafide aurii si nuci prajite cu sare !

Multumesc, Gabi !

Poi... am un alt loc de munca, multumesc lui Dumnezeu! Patroana mea e un om cu suflet mare, mi-e draga si o apreciez enorm. In sfarsit, mi-am gasit angajatorul dorit de atatia ani, ca inainte doar de ... neseriosi am dat. Deci, muncesc cu mare drag. Feciorul creste. Sotul munceste si el. La randul sau va schimba si el angajatorul , revenind incetisor la nivelul sau, pe aproape.

Poti face si mie cate un cavei din nou. Imi este mic pulsul si cu cafeaua imi este bine. Cozonac mai ai? Anul acesta nu a facut sotul meu. Eu am lucrat de sarbatori. Deci el a fost bucatarul sef, master-sef-ul, cum il numesc amicii nostri. Suntem o comunitate marunta de români si ne frecventam cat de des putem, fiecare cu munca si toate cele. Suntem intr-o parte a Frantei unde românii predecesori ai nostri ce au pus piciorul pe aceste meleaguri, sunt sportivi de performanta sau doctori. Deci nu suntemcatalogati drept tigani toti, precum eram in Nord. Multumim lui Dumnezeu ca ne-a scos din fostul orasel unde ne iroseam efectiv puterea si viata. Stiu ca am avut invataminte de tras si de experimentat si acolo, am avut bune si rele de trait pentru a fi unde suntemsi ceea ce suntem acum. Nimic fara Dumnezeu.

Zilnic vad crucea. De rev chiar am petrecut trecerea dintre ani sus, la cruce, cu concetatenii si prietenii nostri. Este un orasel fain, curat, fara industrie, cu suficiente magazine , mancarea are gust si e sanatoasa. Avem oameni de 80 si ceva deani ce vin zilnic sa isi faca cumparaturile .Merg! E o zona curata , o vale inconjurata de munti in Masivul Central al Frantei. Avem multe rezervatii naturale, pesteri, parcuri de distractii pentru prunci si familii prin imprejurimi. Daca e sa avem fiecare un loc al sufletuluipe acest pamant, un loc drag sufletului, io l-am aflat ê al meu!

Noah, ce sa va mai spun?

Ah da : Hak'... Chiar imi place Einstein si am inclusiv opoza cu el ( in ceara!!! ). Amu de mai culeg si io una alta de pe citate si se intampla sa fac cautarea in româna, tu nefiind mereu prin preajma , se intampla sa mai postez si erori...elucubrante, nah! De aia, fii pe aproape, sama corectezi cand gresec! Deal?

ei, da ! sa tot auzim despre asemenea vesti bune si ma bucur din toata inima ca ti-ai gasit un loc in care sa te simti bine si sa vrei sa-ti cresti copilul acolo..... intr-un loc frumos si curat, adica !
felicitari si, cu Dumnezeu inainte !

P.S
inainte de a fi Hak, musiu a avut o cifra ca avatar : @ 184 si s-a certat cu @Ra mar ,tot ptr. un citat din Einstein si l-a presat pina la disperare!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 13:26

si zici d'un "cavei" ? ia sa vad daca n-am si niste decofeinizata pe aici ? nu-ti creste tensiunea cu ea si are , parca, s'un gust ceva mai bun decit cealalta !
oricum, sunt mirata de gustul searbad al cafelei de pe piata si, mi-am zis sa iau boabe si sa mi-o risnesc eu atit cit imi trebuie ptr. o cafeluta proaspata si buna , cu gind ca cealalta, stind in punga cu lunile, cafeaua isi pierde din aroma ei ! ....da' de unde : cind o risnesc se umple casa de miros de cafea buna, dar gustul e fiiiis ! ...asa ca dupa ce termin cu boabele parca - parca as trece pe decofeinizata ....parca-i mai placuta !...parca

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2018, ora 13:14

moiiii si mi-a iesit o ciorba de fasole boabe, o nebunie ! am luat, cam cu o oarecare indoiala - ca doar din asta avea la aprozarul meu - niste fasole miiiica- mititica , alba si rotunda , ca niste dintisori de copil si mi-am zis sa vad cum e ....buuuna, bre, foarte buna si ca timp de fierbere, dar si la gust si s-a asortat cu niste cirnaciori prajiti si o ceapa sparta-n coltul mesei, de n-am cuvinte ....si merge dupa un asa festin si o doza " homeopata " de burgundel ! si mai tirziu putin fac si o placinta cu brinza, dar acum as pune de'o cafea ! cine vrea , cine doreste, sa pofteasca !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2018, ora 14:44

Mananci kkt, comedonato jegoasa miasmata!
Ai dovada aberatiei pe care o vehiculezi si t u, infecto, continui sa deversezi numai minciuni si ineptii abjecte din acea tigva seaca de proasta nesimtita paranoica obsedata.
Siktir, pramatie bosoroaga ordinara!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2018, ora 15:08

hai puiule , du-te si te culca ! se vede ca esti obosit dupa cum aberezi, fara subiect si fara predicat ! hai, nani pui !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2018, ora 15:17

siktir, otreapa soiasa miasmata!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2018, ora 15:24

ssssst, liniste ....hai, mai lasa bautura ca ti-a mincat creierul si du-te la culcare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 14:27

azi am fost , iata , dupa mai mult de'o luna de la marea cumparatura de Sarbatorile de iarna, pe colo- pe colo, ca sa refac stocul..... da' peste ce inghesuiala am dat , mai frate , de unde s-ar zice ca si acei oameni erau in aceeasi situatie ca mine ! ei s'am trecut si pe la Frigocomul de pe bl. Timisoara , ca sa vad ce mai e si pe acolo.... nu mai e nimic din ce-a fost si chiar ma mir, caci e clar ca LDL, Carefour sau Kaufland, i-au luat clientii , desi preturile sunt Categoric mai scazute la acest depozit decit oriunde !
si ce-mi vazura ochii si nu m-am putut abtine , desi numai asta nu-mi trebuie : JUMARI ?!
aoleu ce mari, frumoase si crocante si mai scumpe - 30 ron/ kg - decit pastrama de purcel care era 20, 5 ron/ kg ! de mirare chestia asta, nu-i asa ?
asa ca , o jumara, o atentie, 40 gr. de palinca ( doar cit sa straluceasca ochii putin) , merg la fix impreuna .ca sa-i faca omului pofta de mincare !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 15:08

De la: gabigabi2, la data 2018-01-19 15:24:41ssssst, liniste ....hai, mai lasa bautura ca ti-a mincat creierul si du-te la culcare !

mda!

De la: gabigabi2, la data 2018-01-20 14:27:39

asa ca , o jumara, o atentie, 40 gr. de palinca ( doar cit sa straluceasca ochii putin) , merg la fix impreuna .ca sa-i faca omului pofta de mincare !

siktir, otreapa slinoasa miasmata!
betivanco nesimtita, ai sa dai ortul popii cu ratul infipt in acea tastatura jegoasa borata de la care o stulta nesimtita te teapa ta, care e mai proasta decat a fatat-o ma-sa, a deversat pe un forum public dejectiile pe care le-a ingurgitat din latrinele mahalalei in care a fermentat itreaga viata.

siktir, pramatie ordinara, betiva esti tu impreuna cu fii-tu si tot neamul tau de neispraviti lumpen bolsevici!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 15:15

cind ai de gind sa Realizezi ca Atitudinea ta nu numai ca nu-i corecta, dar e rezultatul unei Erori de Intelegere si sa-ti CERI SCUZE ptr. ca-n toti anii astia m-ai Urmarit, Tracasat , Insultat si Denigrat, Degeaba ?

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 15:18

De la: gabigabi2, la data 2018-01-20 15:15:09 cind ai de gind sa Realizezi ca Atitudinea ta nu numai ca nu-i corecta, dar e rezultatul unei Erori de Intelegere si sa-ti CERI SCUZE ptr. ca-n toti anii astia m-ai Urmarit, Tracasat , Insultat si Denigrat, Degeaba ?

.
scuze?
esti tampita cretinopato slinoasa imputita.
atunci cand iti vei asuma mesajele injurioase, jignirile si vulgaritatile pe care le-ai adresat, pramatie ordinara nesimtita, numai atunci te voi lasa sa-ti faci mendrele pe acest forum esuat lamentabil din cauza prostiei , minciunilor si nesimtirii care te caracterizeaza si pe care le-ai expus aici, lumpen bolsevico latrinista nesimtita.
pana atunci, primesti exact raspunsurile pe care le merita o scursura sociala de factura ta, FUCK OFF!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 15:38

esti NEBUN fara speranta de redresaresi sa te Ierte Dumnezeu ptr. Raul pe care mi-l faci !

fac o ultima incercare de a restabili o relatie pe baze corecte :
INTELEGE o data , ptr. Numele lui Dumnezeu,
ca NU am avut nici o clona
ca NU ti-am trimis PM
si NU te-am insultat !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 15:57

nebunii mai au o sansa, dar o miasmata stulta ticaloasa nesimtita mincinoasa cum esti tu, sansa 0!
FUCK OFF, pramatie ordinara!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 16:26

cu creierii diluati de alcool sau lues, NU ai nici-o sansa de insanatosire, mai ales cind esti convins ca tu esti SANATOS si restul Lumii trebuie Tratatata, Eradicata, dupa cum te-ai si exprimat, asta fiindu-ti Menirea mesianica ! si numai dupa chestia asta ar trebui sa-ti pui intrebarea : DACA NU CUMVA ....?

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 17:04

De la: gabigabi2, la data 2018-01-20 16:26:11 NU ai nici-o sansa de insanatosire, mai ales cind esti convins ca tu esti SANATOS si restul Lumii trebuie Tratatata, Eradicata, dupa cum te-ai si exprimat, asta fiindu-ti Menirea mesianica ! si numai dupa chestia asta ar trebui sa-ti pui intrebarea : DACA NU CUMVA ....?

Nu ma numesc RADU FLOREA, nu cumva asta-i fii-tu ?

CITEZ; ,,"Dati-mi sansa sa fiu dictatorul Romaniei si va fagaduiesc ca ard Romania de la firul ierbii..."( Radu Florea , 27 iulie )"

SIKTIR, PRAMATIE ORDINARA !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2018, ora 14:04

De la: gabigabi2, la data 2018-01-20 14:27:39azi am fost , iata , dupa mai mult de'o luna de la marea cumparatura de Sarbatorile de iarna, pe colo- pe colo, ca sa refac stocul..... da' peste ce inghesuiala am dat , mai frate , de unde s-ar zice ca si acei oameni erau in aceeasi situatie ca mine ! ei s'am trecut si pe la Frigocomul de pe bl. Timisoara , ca sa vad ce mai e si pe acolo.... nu mai e nimic din ce-a fost si chiar ma mir, caci e clar ca LDL, Carefour sau Kaufland, i-au luat clientii , desi preturile sunt Categoric mai scazute la acest depozit decit oriunde !
si ce-mi vazura ochii si nu m-am putut abtine , desi numai asta nu-mi trebuie : JUMARI ?!
aoleu ce mari, frumoase si crocante si mai scumpe - 30 ron/ kg - decit pastrama de purcel care era 20, 5 ron/ kg ! de mirare chestia asta, nu-i asa ?

iiii si ce se asorteaza cel mai bine la jumarile cumparate ieri , iarna si zapada - ca tot este astazi Ziua Mondiala a Zapezii ? exact : SARMALE, neicushorule ! sa bolboroseasca-n cratita cea mare si exulte ' jde mirosuri, care mai de care mai apetisante ....si, o mamaliguta s'un ardei iute linga un paharel de burgundel e tot ce poate fi mai bun la ora asta ! sa va fie de bine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2018, ora 14:03

pfiii ia te uita cum ninge si cit de moale si blinda e caderea fulgilor de nea si , as putea spune , chiar, ca-i de'adreptul melancolica aceasta ninsoare !
haide sa ne revenim si sa dam fuguta la facut un foc vesel in semineu... parca as chema-o si pe donsoara @ Musetel sa bage niscaiva fundal muzical si eu ma duc sa pun mincarea la-ncalzit si de'o cafea, ca sa se stie ca aici e o Cafenea !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2018, ora 07:51

De la: __HAAK__, la data 2018-01-18 13:00:40

dealu-i deal si valea vale. stulta-i stulta pana moare.

Valea?!

Valea vale? Lipseste predicatul! Valea-i vale... sa fie atunci!

...dealu' fost-o trecut de catre rezistenti, Noah !

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2018, ora 07:58

De la: gabigabi2, la data 2018-01-18 13:04:14
De la: gabigabi2, la data 2018-01-17 14:44:19
De la: Musetel, la data 2018-01-17 09:08:13Neata buna !

... zise un Musetel ce cu drag deschise cafenetul!
Dor v-o fost de el? Sa-ncepem cu-inceputul:
La Multi Ani binecuvantati ! Cu bine ne regasim,
Iar in anul asta, dragi frati, numai bine sa intocmim!
Azi pasesc cu voi alaturi, cu cele 41 de petale,
Si tot azi, de Sfantul Anton, va imbratisez pe fiecare!

LA MULTI ANI !
LA MULTI ANI, Muse' car' va sazica ai facut 41 ani ! Frumos , frumos ! e o virsta minunata si sper sa te bucuri din toata inima de ea !
ce-ai mai facut si de ce nu ne-ai mai vizitat ?
uite,in cinstea ta, ma duc sa pun d'un ceai de fructe....mie-mi fac un cappucinno si pun pe masa un pomelo , mere, curmale si smochine ; stafide aurii si nuci prajite cu sare !

Multumesc, Gabi !

Poi... am un alt loc de munca, multumesc lui Dumnezeu! Patroana mea e un om cu suflet mare, mi-e draga si o apreciez enorm. In sfarsit, mi-am gasit angajatorul dorit de atatia ani, ca inainte doar de ... neseriosi am dat. Deci, muncesc cu mare drag. Feciorul creste. Sotul munceste si el. La randul sau va schimba si el angajatorul , revenind incetisor la nivelul sau, pe aproape.

Poti face si mie cate un cavei din nou. Imi este mic pulsul si cu cafeaua imi este bine. Cozonac mai ai? Anul acesta nu a facut sotul meu. Eu am lucrat de sarbatori. Deci el a fost bucatarul sef, master-sef-ul, cum il numesc amicii nostri. Suntem o comunitate marunta de români si ne frecventam cat de des putem, fiecare cu munca si toate cele. Suntem intr-o parte a Frantei unde românii predecesori ai nostri ce au pus piciorul pe aceste meleaguri, sunt sportivi de performanta sau doctori. Deci nu suntemcatalogati drept tigani toti, precum eram in Nord. Multumim lui Dumnezeu ca ne-a scos din fostul orasel unde ne iroseam efectiv puterea si viata. Stiu ca am avut invataminte de tras si de experimentat si acolo, am avut bune si rele de trait pentru a fi unde suntemsi ceea ce suntem acum. Nimic fara Dumnezeu.

Zilnic vad crucea. De rev chiar am petrecut trecerea dintre ani sus, la cruce, cu concetatenii si prietenii nostri. Este un orasel fain, curat, fara industrie, cu suficiente magazine , mancarea are gust si e sanatoasa. Avem oameni de 80 si ceva deani ce vin zilnic sa isi faca cumparaturile .Merg! E o zona curata , o vale inconjurata de munti in Masivul Central al Frantei. Avem multe rezervatii naturale, pesteri, parcuri de distractii pentru prunci si familii prin imprejurimi. Daca e sa avem fiecare un loc al sufletuluipe acest pamant, un loc drag sufletului, io l-am aflat ê al meu!

Noah, ce sa va mai spun?

ei, da ! sa tot auzim despre asemenea vesti bune si ma bucur din toata inima ca ti-ai gasit un loc in care sa te simti bine si sa vrei sa-ti cresti copilul acolo..... intr-un loc frumos si curat, adica !
felicitari si, cu Dumnezeu inainte !

P.S
inainte de a fi Hak, musiu a avut o cifra ca avatar : @ 184 si s-a certat cu @Ra mar ,tot ptr. un citat din Einstein si l-a presat pina la disperare!

De mine nu vrea sa scape... Bref! Ramar plecase pentru ca asa a fost alegerea sa, exact ca cei care au plecat de aici. Nu ne intereseaza pe noi de ce oamenii aleg asa cum aleg. Important este sa tinem barca inlarg, sa nu se izbeasca de malu , ca de circulat, o poarta vantul cu viteza corespunzatoare si suficienta deplasarii continue in scopul supravietuirii.

Sper ca si Hak' sa se molipseasca dela mine si sanemai dea cate o veste buna din cand in cand! Face parte din echipa noastra!

Gabitzule, te tzuc cu drag! Pe cai, ostenii mei! O zi fainain care binele sa domine! Nimic fara Dumnezeu!

www.youtube.com/watch?v=sza4rh1YzsM

Va multumesc, cu drag, pe curand! Gabi, Hak'... stimata audienta ....reverente!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2018, ora 08:00

Strunele imi canta raset si plangere simultan. Suntem umani, megrem mereu inainte! Nimic fara Dumnezeu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2018, ora 14:31

De la: Musetel, la data 2018-01-23 08:00:59Strunele imi canta raset si plangere simultan. Suntem umani, megrem mereu inainte! Nimic fara Dumnezeu!

fruntea sus, puiule, ca" nu mor caii cind vor ciinii " , desi ce sa mai zic ? si ciinii sunt buni la casa omului si la fel de credinciosi precum caii ! .....cu alte cuvinte, am vrut sa spun ca nu stiu cum si de unde a provenit expresia respectiva !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2018, ora 14:32

si hai la o crema de zahar ars si o cafeluta cu dichis !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 09:55

De la: gabigabi2, la data 2018-01-23 14:32:39si hai la o crema de zahar ars si o cafeluta cu dichis !

A propos de zeama dezahar ars, ca asa citii io, sambata ii spuneam colegului meu cumse face ceaiul din zahar ars la noi ,de asemenea zaharulars stins culapte. Hmm, un deliciu!

Mna, apoiieri il facui cu ou si cu otet, ca se plansese ca o muiere responsabilei. Cred ca scosei flacari pe urechi, ca a amutit si a promis ca nu se mai plange, ca voia doar sa ma ajute sa am un om care sa lucreze cu mine.Da' ce, o crezut ca o blonda românca nu face fata stressului?

Ei, toate trec, patronii au vacanta si am avut unele chestiuni neprevazute pe care le-am rezolvat luand inititiva, evident, neglijind din lipsa de timp poate unele chestii ce erau mai putin importante.Pana la urma, treaba misiunea fu indeplinita!

No...as mai avea de spus, dar timpul fuge nemilos , necerandu-mi parerea...

Lost in France, intr-un colt de lume drag sufletului meu, unde oamenii ne iubesc pentru ceea ce suntem si noi ii iubim pentru ceea ce sunt! Multumesc lui Dumnezeu! Nimic fara EL!

www.youtube.com/watch?v=w7MyC0jdIeQ

Pe cai, ostenii mei ? Ce e mai fain decat sa fii ratacit in cel mai drag loc depe pamant? Simplitatea se acorda cu fericirea! O zi faina in care binele sa domine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 14:14

De la: Musetel, la data 2018-01-24 09:55:52
De la: gabigabi2, la data 2018-01-23 14:32:39si hai la o crema de zahar ars si o cafeluta cu dichis !

A propos de zeama dezahar ars, ca asa citii io, sambata ii spuneam colegului meu cumse face ceaiul din zahar ars la noi ,de asemenea zaharulars stins culapte. Hmm, un deliciu!

Mna, apoiieri il facui cu ou si cu otet, ca se plansese ca o muiere responsabilei. Cred ca scosei flacari pe urechi, ca a amutit si a promis ca nu se mai plange, ca voia doar sa ma ajute sa am un om care sa lucreze cu mine.Da' ce, o crezut ca o blonda românca nu face fata stressului?

Ei, toate trec, patronii au vacanta si am avut unele chestiuni neprevazute pe care le-am rezolvat luand inititiva, evident, neglijind din lipsa de timp poate unele chestii ce erau mai putin importante.Pana la urma, treaba misiunea fu indeplinita!

No...as mai avea de spus, dar timpul fuge nemilos , necerandu-mi parerea...

Lost in France, intr-un colt de lume drag sufletului meu, unde oamenii ne iubesc pentru ceea ce suntem si noi ii iubim pentru ceea ce sunt! Multumesc lui Dumnezeu! Nimic fara EL!

www.youtube.com/watch?v=w7MyC0jdIeQ

Pe cai, ostenii mei ? Ce e mai fain decat sa fii ratacit in cel mai drag loc depe pamant? Simplitatea se acorda cu fericirea! O zi faina in care binele sa domine!

aaaa da' ce amintire ai scos la iveala cu acest Ceai din zahar ars si acum mi-a venit in nas mirosul acelui ceai Omniprezent in toate cabanele tineretii mele ! de cum intrai in sala mare a oricarei cabane, vedeai oala aia mare plina cu " ceai",in care pluteau si citeva cojite de lamiiie si trei frunzulite de ceai - la deruta, bineinteles - dar era fierbinte, mirosea bine si era doar 1 leu cana de ceai ! ahhhh si era iarna si era frumos si noi eram tineri si nu ne trebuiau prea multe ca sa fim fericiti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 14:18

si, ptr. ca-i ziua Unirii , va invit sa DAM MINA CU MINA
CEI CU INIMA ROMANA
si sa va doresc Sanatate si numai bine sa va dea Dumnezeu ! La Multi Ani, inca o data, Romania !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 14:36

da' sarmalele ?
da' friptura ?
da' ciorba de purcel, unde-s toate, haaaa ?
da' cafeaua, tortul si fructele ? tztzt nu-i organizare, ce sa mai

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2018, ora 13:50

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2018, ora 14:19

Haideti la cafea, dragilor ! avem s'un pomelo dulce- dulce si frumos curatat de orice pielicica si, apropo de asta : pe tablita unde scria numele lui, tara de origine si pretul/ kg , mai era un anunt : "Coaja galbena nu se maninca " !

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2018, ora 13:57

Pagini: << 2567 2568 2569 2570 2571 2572 2573 2574 2575 2576 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: