back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2572 2573 2574 2575 2576 2577 2578 2579 2580 2581 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2018, ora 14:14

mdaaaa....viscolul a trecut, miine-i mare sarbatoare si asteptam sa auzim cucul cintind....pina atunci, haideti la o cafeluta de rasfatz !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2018, ora 16:06

pentru tine va canta buha.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2018, ora 15:40

Buha ? Simbolul intelepciunii ? multumesc si sa stii ca-mi si plac !
...in practica populara exista obiceiul sa-i oferi piine si sare atunci cind o auzi cintind si atunci, pleaca de linga casa , aminind calatoria !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2018, ora 15:42

fructe, tort si cafea , pe alese si saturate ! cine vre sa pofteasca !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2018, ora 16:30

deci : e la fel ca ieri sau alaltaieri sau acu' citeva luni ! biiine asa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2018, ora 14:50

un bombon, o prajiturica ? o cafea ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2018, ora 14:18

deci Nu, prajiturica ! dar niste clatite cu dulceata, da ? si o cafeluta cu dichis ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2018, ora 14:29

da' parca mi-ar merge un cappuccino ? mdaaaa....parca si fac ibricul plin....poate mai apare vreun client !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2018, ora 14:04

am dat in Cite azi si m-am obosit deja !
ce-i cu acest CITE ? e o expresie olteneasca preluata de la prietena si vecina mea Corina si vine de la : " Offff, da' CITE am de facut azi " !
si ziceam deci ca am dat in Cite , caci miine sunt Floriile si da-i si fa curat si pe sus si pe jos si pregateste, Gabio , locul, ptr. flori si salcii !
si mintenas pun si de'o cafea ca se cere !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2018, ora 15:15

si daca ptr. noi sunt Floriile, pentru prietenii nostri catolici azi este Sfinta zi de Paste, asa ca le spun : Cristos a Ainviat ! psssst, Musetico....Ingrid

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2018, ora 15:16

si avem di toate, inclusiv o cafeluta de rasfatz !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2018, ora 15:21

pfii, nu m-au auzit, caci amindoua sunt tare departe de Romania !
oricum, eu m-am gindit la ele cu drag !
si acum , ma duc sa pun de'o cafea ca se cere !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2018, ora 18:24

te-au: EJECT si te IGNORE, dar o stulta nesimtita miasmata cum esti tu, nu observa, nu prciepe si se complace sa balteasca in prostia, iluziile si utopiile care ii fermenteaza in tigva..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2018, ora 13:51

poti baga mina-n foc ptr. ce-ai zis ? ai grija ca s-ar putea sa te arzi !

si, ca sa nu iesim din obiceiul zilei : punem si de o cafea !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 09:12

I-o fi fost frigut la manute, Noah ...

Hei, Ziua Buna !

Bne va regasesc, dedeparte, incerc a tine aproape, dar timpil e condensat, stiti si voi, timpul nu mai e acelasi ca si acum cativa ani...

Multumesc de frumoasele urari de bine, Gabita. De Florii cand fusese si Buna Vestire, amavut gandul la tine, iti si scrisesem in privat ...

Hak', nu ma fii negativ, schimba macar asta, te rog, fii o tzâra mai pozitiv, k man ?

Mno, muzica nu va pui, e Saptamana Patimilor la ortodocsi... Eu am tinut mereu ambele Pasti, decopil , parintii asa m-au educat, a accepta si a respecta toate religiile, pe toti oamenii, indiferent de toate cele ce ne diferentieaza.

Iaca se facura 7 ani de cand tatal meu nu mai e fizic printre noi, insa el continua sa fie , esenta sa continua sa fie cu noi, facandu-se simtita in unele momente speciale.

Cum Gabita nu are acces la clipuri, voigasi eu ceva sava transmit si azi, in afara de aceleasi ganduri bune pentru toti, sa fiti binecuvantati !

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 09:29

Simultan cu momentul postarii precedente, mi-a sclipit un nume in minte : Barnaba. Asta dupa ce Duminica, la masa de Pasti, avusesem un lapsus. Poate gasesc ceva din ceea ce intentionez a va spune... referitor la faptul ca inclusiv in ultiul moment al vietii ne putem schimba, niciodata nu e tarziu.

Credeam ca unul din talharii aflati langa Isus sus pe creuce in momentul rastagnirii, se numea Barnaba. Negasind sustinere scriptica suspiciunii mele, amcazut pe alt Barnaba, unul dintre Apostolii Domnului Isus Cristos, care avea foarte mare incredere in Domnul nostru.

,,Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu, să putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz!“ (2 Cor. 1:3-4).

Si tot nu stiu sigur cum se numea talharul care a crezut in Isus si caruia Isus i-a spus sus pe cruce fiind: Tu vei fi cu mine in Rai...

O zi faina, oameni dragi! Aveti grija de voi! PE curand!

Reverente!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 14:46

De la: Musetel, la data 2018-04-04 09:12:54I-o fi fost frigut la manute, Noah ...

Hei, Ziua Buna !

Bne va regasesc, dedeparte, incerc a tine aproape, dar timpil e condensat, stiti si voi, timpul nu mai e acelasi ca si acum cativa ani...

Multumesc de frumoasele urari de bine, Gabita. De Florii cand fusese si Buna Vestire, amavut gandul la tine, iti si scrisesem in privat ...

Hak', nu ma fii negativ, schimba macar asta, te rog, fii o tzâra mai pozitiv, k man ?

Mno, muzica nu va pui, e Saptamana Patimilor la ortodocsi... Eu am tinut mereu ambele Pasti, decopil , parintii asa m-au educat, a accepta si a respecta toate religiile, pe toti oamenii, indiferent de toate cele ce ne diferentieaza.

Iaca se facura 7 ani de cand tatal meu nu mai e fizic printre noi, insa el continua sa fie , esenta sa continua sa fie cu noi, facandu-se simtita in unele momente speciale.

Cum Gabita nu are acces la clipuri, voigasi eu ceva sava transmit si azi, in afara de aceleasi ganduri bune pentru toti, sa fiti binecuvantati !

te sarut, Musetelule !

n-am primit urarile tale ptr. care-ti multumesc din inima si chiar ma mir, caci de o buna bucata de vreme 9 Am nu ma mai semnalizeaza in legatura cu NIMIC, in legatura cu nimeni ! de ce se intimpla asta ? nu stiu !

si DA, asa e cum spui : cita vreme iubirea si recunostinta ta se va indrepta, constant, spre tatal tau, domnia sa va fi prezent pentru tine, printre voi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 14:54

nu stiu nici eu cum il chema pe acel tilhar- asta daca s-o fi si consfintit numele lui pe vreundeva, dar nu cred - in schimb stiu ca Barnaba a fost cel ales de Pilat din Pont ca sa i se ierte greselile , la cererea poporului strins sub geamurile palatului si de unde el, in acea zi facea o amnistie !
asadar , Barnabas , despre care s-a mai spus ca era un zelot care lupta impotriva stapinirii romane, a fost eliberat si Isus , rastignit si ASA incepe Povestea Mintuirii Noastre !
este evident ca DACA aceste lucruri nu s-ar fi intimplat ASA CUM S-AU INTIMPLAT , nu exista Crestinismul si ca Totul are un Rost in lumea asta , chiar daca noi nu-l vedem imediat ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 14:56

si pun de'o cafeluta,,,un ceiutz de fructe sau o cacao ! ce vrei ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2018, ora 13:17

asaaaa...sunt chiar multumita de ce-am facut si cum am facut si ieri si azi , caci am vopsit si outele de Paste !
n-au iesit ele nemaipomenit de frumos colorate da' n schimb am facut stropi cam prin toata bucataria si, ca atare, pun'te Gabio,pe vinat picaturile de vopsea de oua !

de mincat , am mincat de prinz , asa ca pun de'o cafea ca se cere si va invit si pe voi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2018, ora 14:29

o cafeluta, ceva ? o atentie, o maslina ? nimic, nimic ? bravoooos !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2018, ora 17:05

De la: gabigabi2, la data 2018-04-04 14:54:25 nu stiu nici eu cum il chema pe acel tilhar- asta daca s-o fi si consfintit numele lui pe vreundeva, dar nu cred - in schimb stiu ca Barnaba a fost cel ales de Pilat din Pont ca sa i se ierte greselile , la cererea poporului strins sub geamurile palatului si de unde el, in acea zi facea o amnistie !
asadar , Barnabas , despre care s-a mai spus ca era un zelot care lupta impotriva stapinirii romane, a fost eliberat si Isus , rastignit si ASA incepe Povestea Mintuirii Noastre !
este evident ca DACA aceste lucruri nu s-ar fi intimplat ASA CUM S-AU INTIMPLAT , nu exista Crestinismul si ca Totul are un Rost in lumea asta , chiar daca noi nu-l vedem imediat ?

Ai dreptate cu Barnabas, asa e! Merci!

Nimic nu este hazard, toate circumstantele trebuie considerate, exact ca in mesajul ce il capatasem in urma cu cativa ani, inca eram innord...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2018, ora 17:08

De la: gabigabi2, la data 2018-04-04 14:56:33 si pun de'o cafeluta,,,un ceiutz de fructe sau o cacao ! ce vrei ?

Hai ca beau o cafea neagra cu zahar, cu tine, cu voi! De cand muncesc , avand la serviciu masina adevarata de cafea, mai beau cate una cu colegii, in special dimineata.

... simusai ceva dulce langa, un croissant, un pain au chocolat, un donats.... ai aia ai, sa reiau in curand alergarea pe stadion ! Fecioru' cu bicicleta si io cu 2x2 !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2018, ora 17:10

De la: gabigabi2, la data 2018-04-05 13:17:31asaaaa...sunt chiar multumita de ce-am facut si cum am facut si ieri si azi , caci am vopsit si outele de Paste !
n-au iesit ele nemaipomenit de frumos colorate da' n schimb am facut stropi cam prin toata bucataria si, ca atare, pun'te Gabio,pe vinat picaturile de vopsea de oua !

de mincat , am mincat de prinz , asa ca pun de'o cafea ca se cere si va invit si pe voi !

Noi le-am facut cu colorant alimentar de patiserie sambata trecuta. In gelatina vegetala, cu manusi si cu degetele in colorant. Au iesit faine, in degradé!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2018, ora 17:16

E o zi splendida la noi, avem soare si vreo 20 de grade, dupa ce o saptamana a plouat si era o vree de ziceai ca iti stau norii pe cap. De maine iar vin ploile, asa ca profit sa va trimit soare azi!

Prajitura? Poi hai ca facem o Padurea Neagra nemteasca, delicioasa si simpla! Cu cirese si kirsch!

Pentru cafea contez pe Gabi!

Haakon, servesti cu noi un oahar de vorbe bune si ganduri curate pozitive? Pregateste-ti stropitoarea, in Lunea dePAsti tre' sa mergi la stropit! (E datina din Maramuresul meu natal drag, posibil sa nu ai stiinta d aceasta datina. Cu drag ti-o impartasesc! )

Acestea fiind zise, Sarbatori Frumoase pline se Pace si de Iubire tuturor! Daruiti tot ceea ce vreti sa primiti! Sa fiti binecuvantati!

Cristos a inviat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2018, ora 17:32

De la: Musetel, la data 2018-04-06 17:16:00E o zi splendida la noi, avem soare si vreo 20 de grade, dupa ce o saptamana a plouat si era o vree de ziceai ca iti stau norii pe cap. De maine iar vin ploile, asa ca profit sa va trimit soare azi!

Prajitura? Poi hai ca facem o Padurea Neagra nemteasca, delicioasa si simpla! Cu cirese si kirsch!

Pentru cafea contez pe Gabi!

Haakon, servesti cu noi un oahar de vorbe bune si ganduri curate pozitive? Pregateste-ti stropitoarea, in Lunea dePAsti tre' sa mergi la stropit! (E datina din Maramuresul meu natal drag, posibil sa nu ai stiinta d aceasta datina. Cu drag ti-o impartasesc! )

Acestea fiind zise, Sarbatori Frumoase pline se Pace si de Iubire tuturor! Daruiti tot ceea ce vreti sa primiti! Sa fiti binecuvantati!

Cristos a inviat!

da, puiule drag, conteaza pe mine si-ti multumesc ptr. gindurile tale frumoase ! ce as putea sa-ti doresc mai mult si mai bine decit Pace, Bucurie si Sanatate , tie si familiei tale !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2018, ora 14:03

nu stiu daca voi simtiti , dar e-n aer un freamat...o stare de asteptare a unui moment Magic care vine iar si iar si iar , pina vom intelege ce ni se-ntimpla !
asadar, am pus ibricul la foc si asteptam impreuna Noaptea Minunata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2018, ora 14:36

si freamatul continua, caci e atita vibratie pozitiva, incit ar fi si nefiresc sa nu se simta acest Ceva Extraordinar ce ne inconjoara !

Cristos a Inviat !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2018, ora 14:03

mdaaaa....
dar, dupa cum am mai spus si altadata, eu, am treaba- n-am treaba : intru-n Cafenea mai deschid un geam.... o usa .... mai sterg un praf....
si mai pun si de'o cafea , ca sa -i dau caldura cafenelei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2018, ora 13:34

alooo ! UNDE-i postarea mea de ieri despre Hypatia ?
pe cine a deranjat ea ?
Admini : DACA vrei sa-nchizi acest site , zi-o , domnule , pe bune !

Pagini: << 2572 2573 2574 2575 2576 2577 2578 2579 2580 2581 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: