back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2563 2564 2565 2566 2567 2568 2569 2570 2571 2572 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2017, ora 15:03

Neocomunistii lacrimeaza si ridica osanale la catafalcul ex regelui pe care l-au terfelit si ale carui moaste vor fi inhumate pe intuneric.

Acelasi intuneric se va asterne si peste Romania dupa edificarea operiei semnata de Livache-Tariceanu-Nicolicea-Ciordache.

Noapte tenebroasa, Romania! Iti meriti somnul vesnic!
babeto, sa fii mandra ca esti romanca intr-o viitoare gubernie putinista, meriti cu prisosinta postura si locatia aburida a mahoarca, samagon si promiscuitate mujica.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2017, ora 15:34

De la: gabigabi2, la data 2017-12-14 14:10:04face parte din karma colectiva , nu numai a Romaniei , ci a intregii Europe care nu are nici ea un viitor prea luminos !

in rest : ptr. Numele lui Dumnezeu, INTELEGE ca NU EU ti-am scris PM si NU te-am insultat !

ADU o DOVADA daca o ai, altfel tot ce spui face parte din DELIRUL dezvoltat in jurul meu !
de ce tocmai al meu ? ptr. ca ti-am ramas singura la-ndemina, restul parasind , de scirba ta, acest forum !
dar, oricum ar fi, Limbajul, Minciunile, Dezinformarile , Amenintarile proferate de tine, te indica a fi o personalitate debusolata, disarmonica si antisociala !

ramine asa cum am vorbit, chinuitule de demonii care-ti macina mintea !
fa-ti un bine de Craciun si solicita un control psihiatric, te rog eu !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2017, ora 16:37

Dumnezeu sa te apere, ca vad ca tu nu esti in stare sa te protejezi de tine insuti !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2017, ora 23:37

Babeto lumpenlatrinista, mai lasa draku tigara si cafeaua latrinista si savureaza asta cu lamuie pe la five 'clock

,,Ghiceste castigatorul!

www.hotnews.ro

In spatele fiecarui amendament devastator se intrevad cateva siluete cunoscute. Fiecare modificare letala la Codul de Procedura Penala sau la Codul Penal fericeste cel putin un politician celebru. In spatele lui, o turma de infractori mari si mici scapa prin sparturile date in aceste zile cu lovituri de baros legilor penale. PSD, ALDE si UDMR ne propun varianta lor de Paradis, o lume ideala in care infractorii sunt cei care leaga procurorii de maini, nu invers. Priviti mai de aproape umbrele care se agita in spatele lui Iordache&co. Si-au lasat semnatura in clar pe fiecare oroare.

Daca procurorii au gasit cumva in timpul perchezitiilor efectuate in vara in dosarul Tel Drum o multime de probe care pot devenit tot atatea noi dosare penale, autorul anonim al unui amendament PSD – ALDE le transmite procurorilor ca ar fi cazul sa uite de ele. Nu le vor putea folosi daca n-au legatura cu cauza lor.

Aici pun pariu ca v-ati grabit sa-l declarati castigator pe omul cu mustata disparut in ceata, dar sa fim cinstiti. Orice GIO serios se va bucura mult cand va afla ca procurorul va fi obligat sa distruga cu manutele lui probele fara legatura cu dosarul in lucru obtinute la o percheztie. O multime de politicieni au trecut prin experienta neplacuta a unor perchezitii cu final neasteptat.

Stiu la cine v-ati gandit cand ati citit comunicatul DNA despre, intre altele, dezincriminarea marturiei mincinoase. A fost trimis anul trecut in judecata cu toata morga lui de om serios, dar ati fi surprinsi sa aflati cati sunt acuzati ca li s-a lungit putin nasul in timpul anchetei: Dorin Marian, Dan Andronic, Gigi Becali vor scapa si ei de acuzatia rusinoasa de a-i fi trombonit pe procurori.

Cand a depus amendamentul care face aproape imposibila condamnarea unui fugar, UDMR nu s-a gandit nici o secunda la Sebastian Ghita. Omul lor a sters-o la momentul oportun acum vreo patru ani in pusta maghiara si de atunci nu stiu cum sa-l scoata basma curata. Vestea proasta e ca daca amendamentul trece, vor fugi toti din moment ce nu ma pot fi condamnati in lipsa. Vestea buna tot asta este: se goleste Romania de suspecti, vom avea o tara mai curata. Si, da, Ghita se bucura si el din Serbia.

Ceva mai greu de stabilit cine este marele castigator, cu nume si prenume, al eliminarii rapoartelor de constatare din mijloacele de proba. Ce stim deja destul de sigur este ca avem toate sansele sa batem Columbia, sa ajungem raiul traficantilor de droguri. Avem urmatoarele explicatii de la DIICOT:

“Trecand peste faptul ca sunt frecvente situatiile in care nu exista experti pentru anumite domenii sau laboratoare care sa asigure conditii pentru efectuarea unor expertize, in cauzele referitoare la traficul ilicit de droguri de orice fel, referatul de constatare tehnico-stiintifica este singurul act de urmarire penala care certifica existenta sau inexistenta substantelor interzise in materialele supuse verificarii. Fara acest mijloc, activitatea D.I.I.C.O.T., care instrumenteaza circa 1200 de dosare anti-drog lunar va fi blocata din primul moment post-modificare.†O tara saraca, jefuita, dar libera sa traga pe nas sau in vena cat vrea.

De modificarile la recursul in anulare vor beneficia toti ambitiosii prinsi, condamnati definitiv, care au si executat eventual cativa ani, dar care vor sa intoarca o sentinta definitiva pentru a dovedi ca au furat cinstit zeci de milioane de euro. Tocmai pe el sa-l uite?

Un cosmar a banuit ani de zile viata politica romaneasca: arestarile preventive. Catusele. Aici lucrurile s-au rezolvat fara mari subtilitati juridice. Procurorii pur si simplu nu vor mai putea dispune arestari in cazul infractiunilor de coruptie, evaziune fiscala, corupție, evaziune fiscală, spălare de bani, chiar dacă lăsarea lor în libertate ar prezenta pericol pentru ordinea publică. Ciobaneste, cu toporul, dar eficient. Un cadou pentru toti de Mos Craciun.

Iar pentru cei nemultumiti totusi de cadoul de Mos Craciun, PSD si ALDE au venit cu ideea indrazneata ca procurorii sa nu mai poata investiga, strange probe, face perchezitii, realiza un flagrant pana cand nu-l anunta mai intai pe suspect ca urmeaza sa fie anchetat. Altfel, toate probele obtinute sunt nule. Ancheta sa fie, dar sa stim si noi! Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a invocat cazul unui director de institutie care urmeaza sa primeasca mita, care trebuie anuntat dupa un eventual denunt ca urmeaza sa fie cercetat. "Imaginati-va cum e sa suni o persoana care a cerut mita (...) Ce sa mai in investighezi?". Cum e sa suni inainte? E foarte bine, o sa-i raspunda in cor cel putin jumatate din administratie, din directori si ministri! Asa e civilizat, drepturile omului.

In paradisul imaginat de borafasi, presa nu are voie sa vorbeasca despre anchete si dosare iar procurorii sau functionarii prinsi ca dau informatii ziaristilor merg la puscarie. Castigatorii sunt ei, desigur, la gramada, si pe langa ei multi altii.

Dar marii perdanti suntem noi.
Raiul infractorilor este iadul oamenilor cinstiti."

Tara de hoti condusa , reprezentata si administrata de neocomunisti mafioti!
FOFF!

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2017, ora 09:34

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2017, ora 13:05

lasati mai, vaicareala voastra de aparatori ai legilor macoviste puse la dispozitia presedintelui Jucator, atit de iubit si admirat de catre voi, securistu' stroto- camila europeana !
n-aveti grija ca totu' va fi bine, caci se va contrabalansa cu ascultarile - MIIILE - facute de SRI, FARA MANDAT, ca asa tre' prins al infractor : prin invaluire si luat prin surprindere !

P.S
da' am auzit ca lejile istea noi le sunt chiar mai favorabile oamenilor justitiei decit erau cele de dinainte !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2017, ora 13:39

fuey zdreanta lumpencomunistoida, ai citit articolul, citez :

,,Să nu te revolți acum, române! Dar nici când vei plânge apoi pe mormântul copilului tău" din link-ul postat de catre @17655?

ai inteles ceea ce ai citit, daca l-ai citit?

cat de stulta nesimtita ipocrita si ticalosita poti fi,dupa citirea unor asemenea grozavii juridice pe care incearca se le implementeze in NCP si NCPP o sleahta de mafioti pesedist-aldisto-udemeristi , sa vii cu ineptiile pe care le-ai postat in miasmatul text de mai sus?

siktir, otreapa lumpenstalinista miasmata!

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2017, ora 13:48

citez:
www.ziare.com

,,Sa nu te revolti, romane, pentru ca PSD macelareste Codurile penal si de procedura penala! Nu e treaba ta, e a procurorilor, treaba ta acum sunt cozonacul si piftia.

daca fiul tau ar fi lovit pe trecerea de pietoni de o masina si singura proba ca a traversat pe verde ar fi inregistrarea unei camere video dintr-o benzinarie sau aceea din telefonul unui baiat care tocmai atunci isi filma iubita, sa nu te superi cand politistul si procurorul iti vor spune ca inregistrarea aceea nu poate fi folosita pentru ca PSD a exclus inregistrarile video dintre probele care pot fi folosite in proces.

Dar daca dupa aceea fiica ta ar fi rapita de pe strada de o retea de pedofili. Si tu ai putea descoperi ca inainte cu cateva luni, cu ocazia unei perchezitii informatice intr-un caz de evaziune, au fost descoperite intr-un computer dovezi ale existentei acestei retele. Dar pentru ca perchezitia a fost pentru evaziune, dovezile pedofiliei au fost nu numai ignorate, ci au trebuit distruse.

Fiica ta n-ar fi ajuns atunci pe mana pedofililor, care ar fi fost deja in puscarie. Dar acum asta l-ar scapa pe Liviu Dragnea de probele descoperite in computerele Tel Drum, care astfel nu ar mai putea fi folosite in dosarul OLAF. Si pentru asta a fost modificat art 168 CPP, in timp ce aprobai mestecand "portocalele" servite de Gadea, Dragnea si Nicolicea.

Tu, deputat PSD pe care sefii te umilesc si te trateaza ca pe un sclav obligat sa voteze fara sa aiba habar ce, sa nu iesi din vorba lui Dragnea si ridica din nou mana la comanda, dar peste cateva luni ai putea trai tragedia ca sotia ta sa fie violata. Si pe tot parcursul procesului, sotia ta va da fiecare depozitie ochi in ochi cu violatorul, retraind de cine stie cate ori drama.

Va fi chinuita si trauma i se va accentua poate pana la sinucidere, pentru ca acum niste politicieni penali vor sa se asigure ca vor putea intimida orice martor si de aceea modifica CPP.

Sa nu iesi in strada, omule, dar sa fii constient ca daca peste cateva luni mama ta va fi lovita in fata unui bancomat si singura proba va fi inregistrarea camerei bancomatului respectiv, agresorul ar putea ramane nepedepsit pentru ca filmul acela nu mai e proba.

Sa nu te revolti omule, dar sa stii ca daca maine vei fi parte intr-un proces, vei vrea dreptate, dar martorii vor putea minti impotriva ta fara cea mai mica retinere pentru ca marturia mincinoasa a fost practic dezincriminata.

Tu atunci vei pierde, poate vei ajunge in puscarie sau vei ramane fara casa, dar acum asta l-ar scapa pe Calin Popescu Tariceanu de dosarul penal in care exact de asta e acuzat. Asa ca art 273 din Codul penal este mutilat astfel incat divergenta intre marturiile din proces sa fie in regula.

Si daca cel care a comis o infractiune impotriva ta sau a familiei tale va reusi sa dispara inainte de a fi arestat, el nu va putea fi condamnat in absenta. Deci si tu, si anchetatorii veti sta cu mainile legate privind cum se scurge termenul de prescriptie. Dupa care infractorul iti va rade in nas.

El va scapa atunci, pentru ca acum Ghita trebuie sa fie scapat si de aceea art 364 CPP va fi schimbat astfel incat, practic, un disparut sa nu poata fi judecat pentru ca nu poate fi citat legal si nu i se poate aduce la cunostinta cum e cu judecata in lipsa.

Omule, aici nu e vorba despre procurori! Ei vor avea mai putin de lucru. Nu e vorba doar despre coruptie, desi daca politicienii si functionarii vor fura tot mai linistiti, tu vei avea spitale, scoli, drumuri, salariu si pensie tot mai proaste.

Este vorba in primul rand despre siguranta ta, despre viata ta de zi cu zi, despre capacitatea de reactie a autoritatilor impotriva celor mai odioase infractiuni, de la crima, la viol, talharie sau mai stiu eu ce nenorociri.

Iti vor spune ca nu e vina lor, ca asa cere Directiva europeana. ESTE O MINCIUNÄ‚ SFRUNTATA. Poti sa citesti aici textul integral al Directivei privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumtiei de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale si te vei convinge ca niciunde nu se prevede ceea ce pretind PSD-ALDE.

Va dau un exemplu. Proiectul PSD-ALDE interzice anuntarea publica a inceperii urmaririi penale impotriva unei persoane sau a trimiterii in judecata, sub sanctiunea puscariei pentru magistrat.

Ce spune Directiva? "Obligatia prevazuta la alineatul (1) de a nu se referi la persoane suspectate sau acuzate ca si cum ar fi vinovate nu impiedica autoritatile publice sa difuzeze informatii in mod public privind procedurile penale atunci cand acest lucru este strict necesar din motive legate de ancheta penala sau in interes public". O fi de interes public ca un premier e acuzat de luare de mita? E de interes public sa stii ca un om e cautat pentru viol sau crima?

Niciunde nu apar in Directiva prevederi referitoare la perchezitii informatice, la excluderea probelor video sau restul nenorocirilor.

Eu sunt gata sa arunc prosopul dupa acest an apocaliptic inceput cu OUG 13 si incheiat cu OUG 13 la cub. OK, eu sunt gata sa accept ca domnii Dragnea si Tariceanu sa fie scosi prin lege de sub incidenta Codului Penal in ansamblu. Sa poata fura, ucide, viola, talhari, orice, fara niciun risc, daca acesta ar fi pretul pentru ca legile sa ramana in picioare si noi sa traim in minima siguranta.

Pentru ca tara asta sa nu devina imperiul infractorilor imposibil de prins si pedepsit, eu sunt de acord ca Tariceanu si Dragnea sa capete imunitate totala pe toata viata, inclusiv pentru familiile lor, inclusiv pentru iubite.

Dar tu, omule pasiv, tu parlamentar transformat in sclav, tu alegator PSD mintit, sa nu uiti si sa nu te plangi mai tarziu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2017, ora 14:20

ia mai du-te cu vorbele tale de betiv isterizat, nenorocitule de om , bolnav de ura si rautate ! du-te , chinuitule de demoni si ia si martzafuza cu tine , ca-i de teapa ta ! sunteti niste JIGODII in care s-a umflat taritza democratiei , peste noaptea celor 10 de domnie basesciana, dar comportamentul si vocabularul e vai de maidanul pe care ati crescut si de amaritii aia de v-au educat !

NU ati vazut ca si pina acum s-a furat, mintit, inselat ?
n-a umblat Dreptatea cu Capul Spart ?
n-a fost Legea Mama buna ptr. infractori si Ro a fost Jefuita si marele DNA sau DIICOT NU a vazut nimic ? si nici pe Codruta prietena de nadejde a lui T. Basescu, aparindu-l pe Mircica fra' su vs. Bercea mondialu' - alt penal ? ca tot va place voua cuvintul asta ?
NU s-au matrasit probe si belit un procuror ca s-a apropiat prea mult de " batrinul de la bucuresti " carte a luat MITA ? NU s-a tinut acel dosar in sertarul Codrutei , 3 ANI ?
da' de dosarul ALRO mai stie cineva cum l-a terminat si pe ala Codruta - Spaima infractorilor, salvind pe T. B ...pe E. Udrea si pe Stolojan ?
hai. mai dati-va de scirbe basiste ! PUTORILOR , care deveniti justitiabili DOAR la Ordin si la INTERES ! mi-e scirba de voi !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2017, ora 14:21

De la: gabigabi2, la data 2017-12-15 13:05:31lasati mai, vaicareala voastra de aparatori ai legilor macoviste puse la dispozitia presedintelui Jucator, atit de iubit si admirat de catre voi, securistu' stroto- camila europeana !
n-aveti grija ca totu' va fi bine, caci se va contrabalansa cu ascultarile - MIIILE - facute de SRI, FARA MANDAT, ca asa tre' prins al infractor : prin invaluire si luat prin surprindere !

P.S
da' am auzit ca lejile istea noi le sunt chiar mai favorabile oamenilor justitiei decit erau cele de dinainte !

Daca mai aveam o bruma de indoiala in ce priveste "umanitatea " ta , s-a rispit odata cu postarea asta a ta care dovedeste cat de josnica poti sa fii , o prefacuta mincinoasa si perfida , un jeg uman !

Ce ti-as spune eu tie daca ti s-ar intampla una din nenorocirile evidentiate in articolul de mai sus ?

Gisaz , proasta ! La mai multe !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2017, ora 14:26

e bine asa , caci fiecare stie cum sta , atita doar ca eu nu dau nici 2 bani pe voi , ca oameni !

dar chiar NU STII de Cimpul Tactic nascut din Infratirea dintre SRI si DNA ? si de Ascultarile fara mandat , alea care deveneau " DOVADA " de necontestat- indiferent cit de prelucrate sau scoase din context erau ? CHIAR NU STITI ?
atunci voi sunteti COMPLICI la toate astea, caci Anti- basistii au incercat ANI de zile sa termine cu aceasta mizerie zisa Justitie basesciana !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2017, ora 15:22

De la: gabigabi2, la data 2017-12-15 14:20:11ia mai du-te cu vorbele tale de betiv isterizat, nenorocitule de om , bolnav de ura si rautate ! du-te , chinuitule de demoni si ia si martzafuza cu tine , ca-i de teapa ta ! sunteti niste JIGODII in care s-a umflat taritza democratiei , peste noaptea celor 10 de domnie basesciana, dar comportamentul si vocabularul e vai de maidanul pe care ati crescut si de amaritii aia de v-au educat !

NU ati vazut ca si pina acum s-a furat, mintit, inselat ?
n-a umblat Dreptatea cu Capul Spart ?
n-a fost Legea Mama buna ptr. infractori si Ro a fost Jefuita si marele DNA sau DIICOT NU a vazut nimic ? si nici pe Codruta prietena de nadejde a lui T. Basescu, aparindu-l pe Mircica fra' su vs. Bercea mondialu' - alt penal ? ca tot va place voua cuvintul asta ?
NU s-au matrasit probe si belit un procuror ca s-a apropiat prea mult de " batrinul de la bucuresti " carte a luat MITA ? NU s-a tinut acel dosar in sertarul Codrutei , 3 ANI ?
da' de dosarul ALRO mai stie cineva cum l-a terminat si pe ala Codruta - Spaima infractorilor, salvind pe T. B ...pe E. Udrea si pe Stolojan ?
hai. mai dati-va de scirbe basiste ! PUTORILOR , care deveniti justitiabili DOAR la Ordin si la INTERES ! mi-e scirba de voi !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2017, ora 19:55

Penibilo , daca datorita unei justitii , asa cum e ea acum , au scapat unii de pedepse , crezi ca aceste ticaloase modificari aduse legilor justitiei vor mai baga pe cineva la zdup ?

Nici macar pe aia care te vor viola la tine in casa , CRETINO !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2017, ora 15:06

intrucit virsta vine si cu ceva mai multa intelepciune , dar si rabdare , eu astept sa aud ce va spune curtea europeana in legatura cu aceste modificari aduse Legii - eu intelegind ca, de fapt, aceste modificari fiind chiar o Cerinta de aliniere la legislatia UE !

si ma duc sa beau o cafeluta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2017, ora 15:17

De la: 9am_17655, la data 2017-12-15 19:55:28Penibilo , daca datorita unei justitii , asa cum e ea acum , au scapat unii de pedepse , crezi ca aceste ticaloase modificari aduse legilor justitiei vor mai baga pe cineva la zdup ?

Nici macar pe aia care te vor viola la tine in casa , CRETINO !

scumpo, nu mai da atita din fund, ca nu mai vine nimeni sa te violeze, intrucit AI FOST DE ACORD cu legiferarea casatoriilor gay si-n curind vor fi suficient de multi ca sa nu mai ai temeri ! oricum, eu nu te-am auzit pe tine protestind Impotriva ABERATIILOR - venite/ impuse tot de la UE - cu modificarile aduse familiei, care nu mai e obligatoriu sa fie formata dintr-o Mama si un Tata procreatori ....pffff, iata niste cuvinte puse deja la index....ca si baiat- fetita , copii fiind incurajati sa-si dezvolte sexualitatea de mici si cit mai diversificata sa fie daca se poate !
te-a Revoltat acest lucru, " PENIBILO " ? sau tu nu esti o " CRETINA " ca mine care sa-si doreasca o Normalitate banala , nascuta din ordinea firii ?

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2017, ora 16:36

Inca o mostra , dc. mai era nevoie , de raspuns penibil si batut campii pe langa subiect , a la Popeasca .
Acum se revolta pe gay , ca nu mai are cine sa o violeze .

Dar nu a revoltat-o niciodata faptul ca 2 cretini din fruntea tarii s-au gasit sa promoveze familia traditionala .Tariceanu , care a tinut 5 neveste si Dragnea cu amanta care are varsta fiicei lui .
Astia 2 au promovat cu succes familia traditionala in Romania .
Si preoti- gen Pornohaci -s-au zbatut ptr normalitatea si lucrurile firesti din societate .

Sinistro !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2017, ora 14:07

"Popeasca" ?
brava si p'asta o stii si inca o data se vede diferenta intre Lasitatea voastra voi ascunsa in spatele unui avatar si mine
desi-mi spui mie ca bat cimpii, tu esti chiar pe alti cimpi, dar la alt etaj decit mine ....ceva mai jos, desigur ,intrucit reusesti sa faci un ghiveci colosal intre Dragnea , amanta, fiica si Tariceanu cu 5 neveste si Directivele de la UE , de parca ar avea vreo legatura si Tomohaciul cu ingaduinta manifestata si de biserica noastra , nu numai cea catolica .....

P.S
da' parca tu-mi spusesesi mie ca vine nush cine sa ma violeze si eu te linisteam ca te vedeam ingrijorata !
oricum, subiectul discutiei nu era neaparat despre gay ci, despre Directivele UE care trebuiesc implementate aici, exact la fel ca si aceste Modificari aduse legilor justitiei si care pe voi va scoate-n strada ....ceea ce NU s-a-ntimplat la momentul casatoriilor sau adoptiilor gay, ceea ce-nseamna ca Protestele voastre sunt DIRIJATE !
despre ASTA e vorba : ca NU cred o iota in Sinceritatea, Educatia , Europenismul sau Democratia voastra !
DACA ati avea asa ceva , tu sau amicu' de'o teapa cu tine - ca exponenti ai TFListilor pe care-i reprezentati aici , NU m-ati insulta si denigra cu o metoda 100% partinica , tinind de alte timpuri ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2017, ora 14:17

si cum orice discutie cu o persoana dizarmonica sleieste energetic , ma duc sa beau o cafea ca sa ma echilibrez !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 08:49

Care o fi acea Directiva U.E. despre care incerci sa palavragesti tu, babeto?
Este Directiva U.E. pe care ti-a talmacit-o slugoiul puscariasului din latrina 3 sau Directiva U.E. pe care ai citit-o tu, lumpen latrinisto imbecilizata?
Directiva U.E, pe care o invoci, are si ea un Nr., o data calendaristica la care a fost adoptata?
Stii despre ceea ce incerci sa flecaresti sau deversezi aici tot ceea ce ti-au turnat in tigva latrinistii puscariasului ?

Protestul MAGISTRATILOR din Romania nu-ti induce faptul ca mafia neocomunista posdecembrista incearca sa distruga cadrul legal din Romania pentru a-si legaliza furtul si coruptia pe care le-au practicat in ultimii 28 de ani ?

Chiar nu INTELEGI acest aspect sau esti intr-atat de stulta si ticalosita incat, nu poti observa, intelege si constientiza ca, insati tu, babeto neispravita, esti intr-un real pericol si la cheremul criminalilor, hotilor, talharilor, violatorilor, deoarece aceste scursuri sociale infractoare vor fi protejati si aparati de un viitor CP si CPP , iar cetateanul onest, sincer, integru va fi lipsit de mijloacele legale necesare pentru a investiga si proba agresiunea comisa impotriva lui de catre diversi infractori, de la cei care atenteaza la finantele publice si ana la cei care ii pun in pericol itegritatea fzico-psihica sau chiar insasi viata?

Chiar nu intelegi catre ce fel de societate, stat sau catre ceea ce va indreptati si incotro va impinge PSD-ALDE-UDMR prin asa zisa MODIFICARE a legilor JUSTITIEI ?

CONSTITUTIA ROMANIEI, citez:

,,Art. 124 – Înfăptuirea justiţiei

(1) Justiţia se înfăptuieşte în numele legii.
(2) Justiţia este unică, imparţială şi egală pentru toţi."

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 09:06

Constitutia Romaniei, citez:

,,Art. 16 – Egalitatea în drepturi
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege."

intelegi, Ticaloso ?!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 13:52

Hoi' la, hoi' la, la' la

www.youtube.com/watch?v=50hA4Zo4PHw

Descide gazda usile, ca vinim iara' la tinie !

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 13:55

De la: __HAAK__, la data 2017-12-05 15:38:34indiferent de circumstante, un rege veritabil, nu abdica.
este ucis pe campul de lupta sau, indiferent de circumstantele nefavorabile continuarii domniei, onoarea si demnitatea regala il obliga sa se sinucida.
pentru romani, regele mihai a murit la data de 30 decembrie "47,.cel care a decedat astazi este cetateanul mihai.

A propos, citisi mataluta actul de abdicare al MJ regele Mihai?

'' Mihai Iiu
Prin grația lui Dumnezeu și voința națională
Rege al României

La toți de față și viitori, sănătate

În viața Statului român s'au produs în ultimii ani adânci prefaceri politice, economice și sociale, cari au creiat noi raporturi între principalii factori ai vieții de Stat.

Aceste raporturi nu mai corespund astăzi condițiunilor stabilite de Pactul fundamental — Constituția Țării — ele cerând o grabnică și fundamentală schimbare.

În fața acestei situațiuni, în deplină înțelegere cu factorii de răspundere ai Țării, conștient și de răspunderea ce-mi revine, consider că instituția monarhică nu mai corespunde actualelor condițiuni ale vieții noastre de Stat, ea reprezentând o piedică serioasă în calea desvoltării României.

În consecință, pe deplin conștient de importanța actului ce fac în interesul poporului român,

A B D I C

pentru mine și pentru urmașii mei dela Tron, renunțând pentru mine și pentru ei la toate prerogativele ce le-am exercitat ca Rege al României.

Las poporului român libertatea de a-și alege noua formă de Stat.

Mihai

Dat la București,
astăzi 30 Decembrie 1947. "

Liberul arbitru, exact ca de la inceputul omenirii ! " Las poporului român libertatea de a-și alege noua formă de Stat."

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 13:59

cummmm, nici macar magistratii nu sunt mai presus de lege ? adicatelea, Salariile alea NESIMTITE nu ar trebui sa le mai aibe ? si nici pensiile alea ca la balamuc ? si sa nu mai primeasca case , vile sau apartamente de pe la AAPPS ? nasooool, fraticule !

in rest, pe voi # v-am auzit spunind ca PSD.ul , PROFITIND de cerinta UE de aliniere la legislatia ei, a facut aia si ailalta , ceea ce pe voi va ingrijoreaza ca S-AR PUTEA sa si d'aia protestati inainte ca ele sa fie discutate pas cu pas .....

dar, in final, sunt convinsa ca aceste modificari vor trece printre furcile caudine europene si vor fi pieptanate sau chiar returnate ca ne fiind conforme cu legislatia UE !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 14:01

La steaua care a rasarit
E-o cale-atat de lunga,
Ca mii de ani i-au trebuit
Luminii sa ne-ajunga...

Poate de mult s-a stins in drum
In departari albastre,
Iar raza ei abia acum
Luci vederii noastre.

Icoana stelei ce-a murit
Incet pe cer se suie;
Era pe cand nu s-a zarit,
Azi o vedem si nu e.

Tot astfel cand al nostru dor
Pieri in noapte-adanca,
Lumina stinsului amor
Ne urmareste inca.

Mihai Eminescu , LA STEAUA, 1 Decembrie 1886

...1886 an al lui ... 5.... ;)

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 14:03

Buna ziua, Gabi!

www.youtube.com/watch?v=qKH9dDCrXhA

Slobod ii acolinda ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 14:05

De la: Musetel, la data 2017-12-19 13:52:13Hoi' la, hoi' la, la' la

www.youtube.com/watch?v=50hA4Zo4PHw

Descide gazda usile, ca vinim iara' la tinie !

heiii, salut ! ti-am vazut pozele si v-am admirat si, am stiut - ptr. ca ai spus chiar tu ca esti blonda - dar n-am stiut ca esti atit de draguta - draguta !
si ma grabesc sa pun d'un ceai aromat cu macese si alte fructe de padure si aduc si borcanul cu miere si strat de portocale taiate rondele + miere + strat de lamiie + miere ...immmm si ce parfum de tei are mierea, o nebunie !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 14:11

De la: Musetel, la data 2017-12-19 13:55:39
De la: __HAAK__, la data 2017-12-05 15:38:34indiferent de circumstante, un rege veritabil, nu abdica.
este ucis pe campul de lupta sau, indiferent de circumstantele nefavorabile continuarii domniei, onoarea si demnitatea regala il obliga sa se sinucida.
pentru romani, regele mihai a murit la data de 30 decembrie "47,.cel care a decedat astazi este cetateanul mihai.

A propos, citisi mataluta actul de abdicare al MJ regele Mihai?

'' Mihai Iiu
Prin grația lui Dumnezeu și voința națională
Rege al României

La toți de față și viitori, sănătate

În viața Statului român s'au produs în ultimii ani adânci prefaceri politice, economice și sociale, cari au creiat noi raporturi între principalii factori ai vieții de Stat.

Aceste raporturi nu mai corespund astăzi condițiunilor stabilite de Pactul fundamental — Constituția Țării — ele cerând o grabnică și fundamentală schimbare.

În fața acestei situațiuni, în deplină înțelegere cu factorii de răspundere ai Țării, conștient și de răspunderea ce-mi revine, consider că instituția monarhică nu mai corespunde actualelor condițiuni ale vieții noastre de Stat, ea reprezentând o piedică serioasă în calea desvoltării României.

În consecință, pe deplin conștient de importanța actului ce fac în interesul poporului român,

A B D I C

pentru mine și pentru urmașii mei dela Tron, renunțând pentru mine și pentru ei la toate prerogativele ce le-am exercitat ca Rege al României.

Las poporului român libertatea de a-și alege noua formă de Stat.

Mihai

Dat la București,
astăzi 30 Decembrie 1947. "

Liberul arbitru, exact ca de la inceputul omenirii ! " Las poporului român libertatea de a-și alege noua formă de Stat."

,,În fața acestei situațiuni, în deplină înțelegere cu factorii de răspundere ai Țării, conștient și de răspunderea ce-mi revine, consider că instituția monarhică nu mai corespunde actualelor condițiuni ale vieții noastre de Stat, ea reprezentând o piedică serioasă în calea desvoltării României.

A B D I C

pentru mine și pentru urmașii mei dela Tron, renunțând pentru mine și pentru ei la toate prerogativele ce le-am exercitat ca Rege al României."

dupa 2 ani de adevarata harjoana cu bolsevicii prin bucuresti
dupa ce isi instalase ,,guvernul meu" stiind ca alegerile din '47 au fost fraudate de comunisti.
dupa arestarea lui Antonescu, transferarea maresalului in temnitele Moscovei si executarea acestuia pe teritoriul Romaniei dupa un proces in cel mai pur stil stalinist.
insa, despre morti numai adevarul (istoric) este relevant, in rest, lesul intra sub domnia implacabila a legilor chimiei.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 14:17

De la: gabigabi2, la data 2017-12-12 16:56:40
De la: Musetel, la data 2017-12-12 14:16:39Merge iar in panta forumul. Cel putin la mine,aici in munti...

Voiam a grai , pardon, a scrie, ca :

1. Haak nu e comunist!

2. Gabi nu e comunista.

3. Ar fi timpul sa faceti PACE. Sunteti precum doi prunci blastamati care nu se vor impaca nicicum.

4. Sa facem appel la calm. Nu mai bine mer'e caveiu' ista de sunteti calmi si va adresati cuvinte faine, nu asa cum va sloboziti la taste, de va vine asa... e pacat.

5. V-o fi adus Mniculashu' niste bote in topanci, ha?

6. Lasati pe Regele Mihai sa isi regaseasca odihna si mai bine spuneti-ne ce se asteapta de la Diaspora? Cu ce va putem ajuta noi, din afara tarcului ingradit de corupti , hoti si mincinosi?

7. De ce cred ca nu mai sunt apolitica? Considerand ca Ciolos isi desprinde partidul din Platforma 100, ma voi alatura lui.

tu citesti ce se scrie pe aici ?
ai Observat, cumva, bataia de joc a lui @H la adresa Majestatii sale, in timp ce eu am numai lacrimi in Inima ?
dar la adresa religiei si a credinciosilor, ai observat-o ?
dar cum MINTE, Inseala , Denigreaza, Insulta si -i preseaza pe useri si TU STII BINE cum o face, ai observat ?
ca eu il evit si el ma Urmareste si Sicaneaza, ai observat ?
poi, daca ai observat, nu crezi ca din cind in cind , facind apel la Adevarul care ne este drag , mai si trebuie pus la locul lui ca sa nu uite ca e ORICE ALTCEVA decit se pretinde ?

da' chestia ca tu ai devenit apolitica intretimp , e chiar dulcica si invocind acelasi ADEVAR, tu NU ai fost asa niciodata, caci iubirea fata de Base si admiratia fata de Elena Udrea - presedinta a Ro, numai de apolitic nu vorbea !

dar, hai sa ne intelegem : e NORMAL sa ai simpatii politice ; e Normal sa susti pe acel cineva, dar NU e Normal sa INCHIZI OCHII la Incorectitudinea lui, devenind un fanatic !

ha ha ha

1. Nu inteleg de ce Haak nu apara Romania si e mereu impotriva românilor... dar nu e treaba mea, nu voi diseca subiectul si nici pe Haak!

2. Mi-am respectat mereu presedintele si v-am invitat sa il sustineti! Pe Elena Udrea o vedeam raul cel mai inofensiv dintre ceea ce defila pe ulita alegatorilor. Ziceam ca o blonda poate fi si desteapta, si cinstita, si cap de corabie! nu a fost cazul Elenei Udrea care era déjà cu pachetul plin de infractiuni, penala ca si ceilalti. Si am dreptul sa am simpatii fara a fi politic implicata! Pacat ca unii nu pot descifra si acceta asta!

3. Io azi imi sustin presedintele. De data asta el va castiga!
Da, in lupta impotriva coruptiei, in lupta impotriva dezintegrarii tarii noastre, in lupta impotriva dusmanilor României!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 14:24

esti draguta- draguta si roaga-te la Dumnezeu ca nu cumva tocmai acest presedinte sa fie de acord cu ruperea Romaniei si sa asistam la o reasezare a granitelor UE !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2017, ora 14:24

De la: Musetel, la data 2017-12-19 14:17:44
De la: gabigabi2, la data 2017-12-12 16:56:40
De la: Musetel, la data 2017-12-12 14:16:39Merge iar in panta forumul. Cel putin la mine,aici in munti...

Voiam a grai , pardon, a scrie, ca :

1. Haak nu e comunist!

2. Gabi nu e comunista.

3. Ar fi timpul sa faceti PACE. Sunteti precum doi prunci blastamati care nu se vor impaca nicicum.

4. Sa facem appel la calm. Nu mai bine mer'e caveiu' ista de sunteti calmi si va adresati cuvinte faine, nu asa cum va sloboziti la taste, de va vine asa... e pacat.

5. V-o fi adus Mniculashu' niste bote in topanci, ha?

6. Lasati pe Regele Mihai sa isi regaseasca odihna si mai bine spuneti-ne ce se asteapta de la Diaspora? Cu ce va putem ajuta noi, din afara tarcului ingradit de corupti , hoti si mincinosi?

7. De ce cred ca nu mai sunt apolitica? Considerand ca Ciolos isi desprinde partidul din Platforma 100, ma voi alatura lui.

tu citesti ce se scrie pe aici ?
ai Observat, cumva, bataia de joc a lui @H la adresa Majestatii sale, in timp ce eu am numai lacrimi in Inima ?
dar la adresa religiei si a credinciosilor, ai observat-o ?
dar cum MINTE, Inseala , Denigreaza, Insulta si -i preseaza pe useri si TU STII BINE cum o face, ai observat ?
ca eu il evit si el ma Urmareste si Sicaneaza, ai observat ?
poi, daca ai observat, nu crezi ca din cind in cind , facind apel la Adevarul care ne este drag , mai si trebuie pus la locul lui ca sa nu uite ca e ORICE ALTCEVA decit se pretinde ?

da' chestia ca tu ai devenit apolitica intretimp , e chiar dulcica si invocind acelasi ADEVAR, tu NU ai fost asa niciodata, caci iubirea fata de Base si admiratia fata de Elena Udrea - presedinta a Ro, numai de apolitic nu vorbea !

dar, hai sa ne intelegem : e NORMAL sa ai simpatii politice ; e Normal sa susti pe acel cineva, dar NU e Normal sa INCHIZI OCHII la Incorectitudinea lui, devenind un fanatic !

ha ha ha

1. Nu inteleg de ce Haak nu apara Romania si e mereu impotriva românilor... dar nu e treaba mea, nu voi diseca subiectul si nici pe Haak!

Nu intelegi deoarece ,,inghiti pe nemestecate" supozitiile care iti sunt deversate in tigva de toate leprele lumpenstaliniste si de toti sarlatanii religiosi, de aceea nu intelegi.
Gandeste si rationeaza cu propriul creier bazandu-te pe informatii factuale, nu pe supozitii aberante sau utopice ca o NAIVA IGNORANTA.

Pagini: << 2563 2564 2565 2566 2567 2568 2569 2570 2571 2572 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: