Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2018, ora 16:32
" mai vino seara pe la noi,
Ionele draga !" ca lampa e aprinsa si Cafeneaua e deschisa si noi te asteptam cu drag !
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2018, ora 14:45
intr-adevar !
este "imun" la orice argument si marea problema este ca la adapostul unui avatar, numarul acestor oameni care-si permit un asemenea comportament, creste si de unde site.urile de socializare au aparut, tocmai, ca o nevoie de comunicare, sa devina aproape nefrecventabile !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 235 mesaje Membru din: 23/10/2017 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2018, ora 11:49
Lumpenlatrinista miasmata se autovictimizeaza ca o zdreanta.
Ai tupeul si nesimtirea sa vorbesti despre argumente,IPOCRITO mincinoasa NESIMTITA!? reiterez: Numai atunci cand te va ajuta acea tigva vacuumata sa-ti argumentezi elucubratiile pe care le debitezi. Numai atunci cand vei fi in stare sa-ti fundamentezi afirmatiile (inepte) pe care le regurgitezi. Numai atunci cand vei fi in stare sa demonstrezi ca asertiunile si supozitiile (utopice) pe care le vehiculezi iti sunt generate de o gandire analitica bazata pe o cunoastere veritabila acumulata din cunostinte realist- stiintifice. Numai atunci cand vei fi in stare sa dialoghezi dovedind ca esti inzestrata cu ratiune, logica, minim bun simt si simtul realitatii, cerinte minim necesare sustinerii unui dialog al argumentelor, exemplificarilor verificabile si testabile, pertinent, civilizat. NUMAI ATUNCI sa mai deschizi acel plisc miasmat sau sa mai bati acele taste injegosate de la care iti raspandesti cu insistenta in mediul virtual duhorile prostiei si nesimtirii care iti fermenteaza in tigva, Mahalagioaico Acefala Nesimtita Miasmata. ASADAR : Mincinoaso ipocrita ordinara meschina, TU ai fost PRIMA care: a persiflat vulgar (bascalit ieftin), a insultat abject, a jignit obscen, a insinuat aiuristic, a etichetat josnic, a injurat morbid si trivial in PM-uri, fara a fi provocata. Ai comis toate aceste mizerii chiar si atunci cand ai fost IGNORATA. Te-ai dedat la mizerii chiar si dupa ce mi-am anulat contul de utilizator 9am( te citez: ,,am bagat batul prin gard”) . Tu, nesimtito ordinara: ai continuat sa instigi, ai continuat sa minti, ai continuat sa rastalmacesti aiurea, ai continuat sa deversezi un noian de ineptii provocatoare. ai continuat sa te autovictimizezi si sa raportezi adm-ului ca o veritabila delatoare consacrata. ai continuat sa cersesti atentie si ai primit raspunsurile pe care le merita o scursura MIASMATA infecta de teapa ta. Ti-am raspuns exact asa cum ti-am promis si exact asa cum merta o nesimtita, o LUMPENCOLHOZNICA COMINTERNISTA de teapa ta. In concuzie, lumpencomsomolisto ticaloasa nesimtita, ai sa primesti exact ceea ce ai promovat si impamantenit pe acest forum, ai semanat vant si culegi o furtuna pe care o nesimtita stulta miasmata ipocrita meschina si lasa, de calibrul tau, nu isi putea imagina niciodata. Ai crezut ca numai tu poti si ai dreptul sa jignesti, sa insulti,sa etichetezi,sa insinuezi aiurea,sa deversezi ineptii si toate vulgaritatile care iti zac in acea tigva , fara a suporta vreo consecinta a actiei mizerabile pe care ai initiat-o si perpetuat-o ? Iata reactia, primesti cu prisosinta exact ceea ce meriti ordinaro, lumpen cominternisto delatoare nesimtita, fuck off! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2018, ora 14:34
intrucit NIMENI NU te-a investit in functia de consilier tehnic al acestui forum ca sa-ti Permiti a critica sau a insulta parerile Exprimate LIBER de catre ceilalti Useri, ceea ce ai facut tu , s-a incadrat si continua sa se incadreze , in comportamentul DEVIANT al unui individ cu grave probleme psihice !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2018, ora 14:41
De la: gabigabi2, la data 2018-01-12 14:34:20intrucit NIMENI NU te-a investit in functia de consilier tehnic al acestui forum ca sa-ti Permiti a critica sau a insulta parerile Exprimate LIBER de catre ceilalti Useri, ceea ce ai facut tu , s-a incadrat si continua sa se incadreze , in comportamentul DEVIANT al unui individ cu grave probleme psihice ! pareroloago mintal, le-ai ingurgitat LIBER de buna voie si nesilita de nimeni din latrina 3 si le-ai deversat aici, tu, fiind o habarnista analfabeta functional paralela cu realitatea, iar pe cei care nu ti-au impartasit aberatiile si tampeniile pe care le-ai vehiculat, ai inceput ssa-i insulti,,,mijtocaresti" sa-i injuri, jignesti si etichetezi abject, ORDINARO NESIMTITA ! EJECT zdreanta sociala miasmata! de cate ori mai vrei sa-ti repet acest refen, NESIMTITO!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2018, ora 15:10
"promisiunile " astea in stil mafiot, cu ce-o sa-ti fac, cum o sa-ti fac, fa-i-le cui vrea sa te asculte, eu m-am saturat de tine
, tot asa cum se saturase si @ Ra mar sa-l presezi , tu pretinzindu-i obsesiv sa-ti Dovedeasca el tie de unde luase niste informatii despre Einstein si pe care le-a postat pe 9 AM ....asa ca, ideea ca eu "regurgitam" ce tie nu-ti placea sa maninci, desi era DREPTUL meu Democratic sa spun ce vreau sa spun, e o gogoasa umpluta cu .... tie nu-ti place de nimeni si de nimic....doar de tine si alter ego.ul tau ....aka@655!
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 13:34
azi e Anul Nou pe stil vechi ?
daca da, avem sarmale, fripurica, placinte si, bineinteles, cafea, ca d'aia suntem o CAFENEA !
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 14:12
.Ai bulibasit mermelelile care iti zac in acea tigva vacuumata de stulta miasmata nesimtita, bosoroago schizofrenica paranoica.
@Ra Mar a fost si este cel cariuia i te-ai destainuit in schimbul de mesaje private ca ai fost turnatoare la secu. incercand sa-l impresionezi si-n acelasi timp sa epatezi insa @Ra_Mar te-a dat in gat pe forum devoalandu-ti adevaratul character fariseic meschin, MASEUZO nesimtita ipocrita. Chestia cu ,,citatul” lui Einstein A FOST postat ( preluat de pe un site religios copy/paste, tradus eronat si rastalmacit grobian) de habotnica Musetica Transparenta pentru a-si ,,argument” elucubratiile pe care le debita. Hodoroago Stulta Nesimtita Miasmata! Iata citatul original pe care il masacrasera enoriasii crestini pentru a-si fundamenta aberantele misticisme religioase infecte, e.g: ,,There are two ways to live your life ... One - to believe that there are miracles. Another - to believe that everything is a miracle. -Albert Einstein “I want to know how God created this world. I am not interested in this or that phenomenon, in the spectrum of this or that element. I want to know His thoughts, the rest are details. Einstein: The Life and Times” Insa, tu, stulta miasmata facuta gramada, nu stii engleza si inghiti tot ceea ce iti servesc sarlatanii religiosi, enoriasii ignoranti naivi si analfabetii stiintific. Fuck OFF, oligofreno nesimtita miasmata! De la: gabigabi2, la data 2018-01-12 15:10:57"promisiunile " astea in stil mafiot, cu ce-o sa-ti fac, cum o sa-ti fac, fa-i-le cui vrea sa te asculte, eu m-am saturat de tine Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 14:25
De la: __HAAK__, la data 2017-12-30 10:56:17 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 15:11
@Ra mar mi s-a Plins mie, in PM .urile prin care corespondam, ca @ 184- adica TU - il PRESAI in termeni nepotriviti si nu stie ce sa-ti mai faca ! cit despre " confidenta" facuta lui cum ca eu as fi fost nush ce securista, asta e GOGORITA din capul tau....sau al lui, caci Dupa ce i-am dat EU in vileag Duplicitatea, ca un " domn" ce s-a dovedit a fi , s-a raliat cu tine in ura voastra Irationala s'ati inceput cu mizeriile !
si-ti mai spun INCA O DATA : NU AM CLONE si eu nu ti-am scris pe privat ! intelege o data ca tipa aia de-i ziceati "basthanul " rusesc si cu care te-ai intrecut in insulte murdare- foarte murdare , NU ARE legatura cu mine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 15:19
P.S
bey, Hak, ma distrezi la culme cu insistenta cu care-mi scoti ochii cu ce-a postat Radu ! esti uituc, taticu ? ai uitat cu cita URA si Dispret vorbesti despre Romania si romani ? ai uitat de cite ori ti-am spus ca esti o Cobea si ca-n frustrarea ta, ii doresti tarii asteia toate nenorocirile , de care te bucuri ca nebunu' ? car' va sa zica : care-i diferenta intre ce spune fii- miu si ce spui tu , care vrei sa nu mai ramina piatra pe piatra din tara asta ? nu-i aceeasi idee, moi logicuta irationala ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 15:44
De la: gabigabi2, la data 2018-01-12 15:10:57i alter ego.ul tau ....aka@655! paranoia !
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 15:47
De la: 9am_20008, la data 2018-01-10 13:08:06KAAK: comportament verbal de frustrat, labil psihic, si nu esti singurul. Sfat celorlalti: ignorati sau plecati, altceva nu va duce la nimic Mvaaai..iata cum si .ptr ce ti-ai mai facut tu un cont ! La revedere !
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 16:01
De la: gabigabi2, la data 2017-12-30 17:13:37daca nu e clona ta, atunci e nevasta, iubita sau fiu/ fiica ....oricum, e din familia voastra DEMENTA care insista intr-un comportament ABERANT ptr. cineva care se pretide a fi educat, european si democrat , nedindu-ti seama , chinuitule de demoni, ca intre vorbe si comportament este o Contradictie maxima ! Tulburare deliranta , paranoia in stare avansata !!! Nu te mai faci bine , bre babeto , orice tratament ti s-ar recomanda !
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 16:10
De la: 9am_17655, la data 2018-01-13 15:44:34De la: gabigabi2, la data 2018-01-12 15:10:57i alter ego.ul tau ....aka@655! aha, deci NU -ti place ! atunci de ce crezi ca mie-mi plac Minciunile voastre despre clonele mele, cu cit de comunista sau securista sunt si toate porcariile cu care ati umplut forumul ? da' tu poti demonstra ca nu esti clona lui @Hak ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 16:13
De la: 9am_17655, la data 2018-01-13 16:01:16De la: gabigabi2, la data 2017-12-30 17:13:37daca nu e clona ta, atunci e nevasta, iubita sau fiu/ fiica ....oricum, e din familia voastra DEMENTA care insista intr-un comportament ABERANT ptr. cineva care se pretide a fi educat, european si democrat , nedindu-ti seama , chinuitule de demoni, ca intre vorbe si comportament este o Contradictie maxima ! bre madam, eu am aproape 70 ani, dar tu care esti cu cel putin 20 ani mai tinara decit mine, ce justificare ai ptr. toate minciunile si cuvintele murdare pe care mi le-ai adresat ? care e Scuza ta ? CE ti-am facut eu tie , de m-ai facut in toate felurile, fara sa fie ceva ADEVARAT IN TOT CE ATI SPUS DESPRE MINE ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2018, ora 14:53
De la: gabigabi2, la data 2018-01-13 13:34:53azi e Anul Nou pe stil vechi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_20008 1 mesaj Membru din: 15/10/2017 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2018, ora 10:23
Mvaaai..iata cum si .ptr ce ti-ai mai facut tu un cont !
mi am facut pt 9am News ca ce faceti voi aici nu e Forum, e un KaaK t ce arata mizeriile ce va trec la multi prin cap lasand un mare O in urma Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2018, ora 13:17
hai sa-ti fac cinste cu o cafea virtuala si daca mai ai nitica rabdare, fac si niste clatite....
uite asa, ca meriti ! P.S lasa-l in plata Domnului pe @Hak, intrucit e atita de PLIN de el si mindru de misiunea lui Mesianica de Purificare a Lumii, in general....a acestui forum, in special si , probabil , ca asa le " curata " pe toate pe unde trece, ca ramine pustiu in urma lui ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2018, ora 15:28
De la: _Ingrid, la data 2014-01-15 06:49:20Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaa....... bine zis cu "tarlalele nelucrate ", ca azi e si ziua CULTURII, nu numai ziua lui M. Eminescu si iata ca , uitindu-ma sa vad ce s-a scris acum 4 ani,am constat ca si atunci am uitat de Eminescu !....offff...rau lucru ni se mai intimpla cu uitarea asta !
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2018, ora 13:44
pfii, ce zi splendida !
parca as bea o cafeluta de rasfat, dupa prinzul copios pe care tocmai ce l-am hap- hap !
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 09:08
Neata buna !
... zise un Musetel ce cu drag deschise cafenetul! Dor v-o fost de el? Sa-ncepem cu-inceputul: La Multi Ani binecuvantati ! Cu bine ne regasim, Iar in anul asta, dragi frati, numai bine sa intocmim! Azi pasesc cu voi alaturi, cu cele 41 de petale, Si tot azi, de Sfantul Anton, va imbratisez pe fiecare!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 09:31
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 12:06
De la: gabigabi2, la data 2018-01-15 13:17:07hai sa-ti fac cinste cu o cafea virtuala si daca mai ai nitica rabdare, fac si niste clatite.... eradicarea prostiei, combaterea si extinctia prostilor (de calibrul tau), sunt misiuni complexe si dificile, miasmato stulta nesimtita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 14:38
aha, deci te crezi vreun MESIA ! bravos , ai luat calea mintuirilor si a martiriului !
P.S incearca sa-ti eradichezi si proasta crestere si vulgaritatea ; isteria si lipsa de logica si va fi bine ptr. toata lumea , caci inainte de a pretinde de la altii sa devina mai buni, incearca aceasta transformare cu tine ! succes ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 14:44
De la: Musetel, la data 2018-01-17 09:08:13Neata buna ! LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI, Muse' car' va sazica ai facut 41 ani ! Frumos , frumos ! e o virsta minunata si sper sa te bucuri din toata inima de ea ! ce-ai mai facut si de ce nu ne-ai mai vizitat ? uite,in cinstea ta, ma duc sa pun d'un ceai de fructe....mie-mi fac un cappucinno si pun pe masa un pomelo , mere, curmale si smochine ; stafide aurii si nuci prajite cu sare !
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 17:25
De la: gabigabi2, la data 2018-01-17 14:38:13aha, deci te crezi vreun MESIA ! bravos , ai luat calea mintuirilor si a martiriului !citez: ,,"Dati-mi sansa sa fiu dictatorul Romaniei si va fagaduiesc ca ard Romania de la firul ierbii..."( Radu Florea , 27 iulie )" Rapandula infecta, din care cont ai adresat PM-uri injurioase, obscene, vulgare. Lumpen stalinisto latrinista imbecila ticalosita, ai reusit sa treci prin toate subrutinele abjecte ale propriului caracter infect de zdreanta lumpen proletara miasmata. De la a solicita dovezi, cu o nesimtire jegoasa, si pana la a nega dovada indubitabila, care ti-a fost prezentata, ai trecut prin toate situatiile penibile posibile incercand sa musamalizezi o certitudine neconvenabila care iti expune adevaratul caracter si adevarata fata pe care o ascunzi sub masca rezonabilului. De la acuzatii de calomniere ai trecut la disimulari, persiflari si insulte, iar de la insulte ai ajuns la negare prin minciuna si in final, atunci cand nu mai poti evita certitudinea si adevarul, ai trecut la bagatelizarea dovezilor incontestabile care va infatiseaza in toata splendarea exact adevarata fata hidoasa, obscurantsmul abject si promiscuitatea infecta in care baltesti impreuna cu sceleratul urmas, care in nemernicia lui, mostenita de la o stulta ticaloasa miasmata, afirma, citez: ,,"Dati-mi sansa sa fiu dictatorul Romaniei si va fagaduiesc ca ard Romania de la firul ierbii..."( Radu Florea , 27 iulie )" EJECT, siktir pramatie stulta nesimtita ! [/quote][/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 18:21
De la: gabigabi2, la data 2018-01-17 14:44:19De la: Musetel, la data 2018-01-17 09:08:13Neata buna ! Multumesc, Gabi ! Poi... am un alt loc de munca, multumesc lui Dumnezeu! Patroana mea e un om cu suflet mare, mi-e draga si o apreciez enorm. In sfarsit, mi-am gasit angajatorul dorit de atatia ani, ca inainte doar de ... neseriosi am dat. Deci, muncesc cu mare drag. Feciorul creste. Sotul munceste si el. La randul sau va schimba si el angajatorul , revenind incetisor la nivelul sau, pe aproape. Poti face si mie cate un cavei din nou. Imi este mic pulsul si cu cafeaua imi este bine. Cozonac mai ai? Anul acesta nu a facut sotul meu. Eu am lucrat de sarbatori. Deci el a fost bucatarul sef, master-sef-ul, cum il numesc amicii nostri. Suntem o comunitate marunta de români si ne frecventam cat de des putem, fiecare cu munca si toate cele. Suntem intr-o parte a Frantei unde românii predecesori ai nostri ce au pus piciorul pe aceste meleaguri, sunt sportivi de performanta sau doctori. Deci nu suntemcatalogati drept tigani toti, precum eram in Nord. Multumim lui Dumnezeu ca ne-a scos din fostul orasel unde ne iroseam efectiv puterea si viata. Stiu ca am avut invataminte de tras si de experimentat si acolo, am avut bune si rele de trait pentru a fi unde suntemsi ceea ce suntem acum. Nimic fara Dumnezeu. Zilnic vad crucea. De rev chiar am petrecut trecerea dintre ani sus, la cruce, cu concetatenii si prietenii nostri. Este un orasel fain, curat, fara industrie, cu suficiente magazine , mancarea are gust si e sanatoasa. Avem oameni de 80 si ceva deani ce vin zilnic sa isi faca cumparaturile .Merg! E o zona curata , o vale inconjurata de munti in Masivul Central al Frantei. Avem multe rezervatii naturale, pesteri, parcuri de distractii pentru prunci si familii prin imprejurimi. Daca e sa avem fiecare un loc al sufletuluipe acest pamant, un loc drag sufletului, io l-am aflat ê al meu! Noah, ce sa va mai spun? Ah da : Hak'... Chiar imi place Einstein si am inclusiv opoza cu el ( in ceara!!! ). Amu de mai culeg si io una alta de pe citate si se intampla sa fac cautarea in româna, tu nefiind mereu prin preajma , se intampla sa mai postez si erori...elucubrante, nah! De aia, fii pe aproape, sama corectezi cand gresec! Deal?Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 18:27
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 18:34
Razboinici ai lumii fi-vor din nou dezarmati,
Din templurile sfinte zbura-vor miseii; Copii ai bisericii verzi, din nou adunati, Vor imblanzi in salbaticie toti leii. .... mi-au ars multe... printre care si din poezii... unele raman aici... O seara faina tuturor si numai bine ! Nimic fara Dumnezeu! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

, tot asa cum se saturase si @ Ra mar sa-l presezi , tu pretinzindu-i obsesiv sa-ti Dovedeasca el tie de unde luase niste informatii despre Einstein si pe care le-a postat pe 9 AM ....asa ca, ideea ca eu "regurgitam" ce tie nu-ti placea sa maninci, desi era DREPTUL meu Democratic sa spun ce vreau sa spun, e o gogoasa umpluta cu ....
paranoia !
uite asa, ca meriti !
parca as bea o cafeluta de rasfat, dupa prinzul copios pe care tocmai ce l-am hap- hap !
car' va sazica ai facut 41 ani ! Frumos , frumos !
). Amu de mai culeg si io una alta de pe citate si se intampla sa fac cautarea in româna, tu nefiind mereu prin preajma , se intampla sa mai postez si erori...elucubrante, nah! De aia, fii pe aproape, sama corectezi cand gresec!