back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2558 2559 2560 2561 2562 2563 2564 2565 2566 2567 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2017, ora 14:30

De la: gabigabi2, la data 2017-09-20 14:41:12 sau poate un ceai de fructe sau @Musetel si astfel ajunge aroma pina la ea, c'o fi terminat si cu mutarea aia o data si ne povesteste pe unde e si cum-ii ?!

Été-te la ea, asta da telepatie! Receptie! Aici...aham: MUSETEL!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2017, ora 14:40

De la: gabigabi2, la data 2017-09-21 14:17:29 ntzzz...n-a ajuns aroma pin' la ea si nici zvonul ca i se doreste prezenta !....asta e!

Ei, nah, ca a ajuns! Iaca-ma-s!

Bine va regasesc, dragi cafegii dragi sufletului meu! Sa fiti binecuvantati de Domnul Savaot!

Am trecut prin multe. In urma unui incendiu , camionul cu lucrurile noastre a ars tot. De s-au salvat niste acte si jucarii de-ale feciorului, e bine. Important e ca s-a salvat sotul meu. In rest, materialul se reface, sanatosi de-om fi! Bucurosi le ducem pe toate, mergem inainte!

Asa ca multe nu avui de aranjat... Solidaritatea oamenilor si a organismelor locale din orasul unde locuim acum, si-au lasat amprenta. Inca mai am lipsa de oarece mobile, dar avand déjà paturi si masa cu scaune , parca mai merge treaba.

E naspa rau sa iti arda toate, nu doresc nimanui , Doamne fereste.

Evident ca am slabit involuntar. Sunt io sociabila si am vorbit cu tot omul ce imi iesea in cale despre situatie. Dar , undeva in strafundul meu, inca ceva ramane nestinsa: durerea.

Bref, trecem peste!

Gabitzule, ma bucur sa stiu ca imi doriti prezenta alaturi. Si voi incerca a va onora si indeplini dorinta. Raman alaturi, cate zile om avea, ok? Te puo cu mare drag! Saluta pe don Nelo, sanatate!

Va salut pe toti, cu drag de voi!

Cu drag...

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2017, ora 14:48

Hapciuuuuuuuuuuuum! Ptiu ce de praf lasat-ati a se depune pe platinile mele, mai!

Bailame....

www.youtube.com/watch?v=a1J44C-PZ3E

O zi mandra ca sufletele vostre! Sa fiti binecuvantati cu toti ai vostri! Nihil sine Deo! Azi o afirm mai des decat in precedent!

PS Salutari si tie, Haak'! Sper ca ti-e bine asa cum ti-e! Doamne ajuta! Onor!

PPS Sefuuuuuuuuuuuuuuuuuuu' Ai uitat sa alimentezi cafenetu' cu grai mandru si mumos, da' sa poa', frate? Poi? Repede, esti solicitat in cafenea!

... nu ma descurc nicicum cu ciopu' ista de bere, fir-ar!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2017, ora 15:02

maiiii, bine ai venit !
bine ca ai reusit sa treci si peste necazurile cu mutatu'....cu pierderea lucrurilor uite, te imbratisez ptr. imbarbatare !
unde te-ai asezat ? mai la sud ? mai pe centru ? cind ai chef, sa povestesti cum e locul si oamenii ..... m-am uitat la Turul Frantei la ciclism si m-am tot gindit la tine pe unde 'oi fi si ce'oi face !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2017, ora 15:08

aaaa...apropo de " mindru si frumos " ...a aparut pe piata romaneasca Cidru .... cu un cocos mindru si frumos pe eticheta , dar si-n reclama facuta la tv , care vesteste lumii ca si din merele romanesti - rosii sau albe , sa le zic asa - se poate face un Cidru la fel de bun ca al francezilor !....asadar : lasa berea aia si gusta din cidrul pus la rece-n frigider si vezi care-ti place : ala din mere rosii sau alalalt ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2017, ora 12:09

De la: gabigabi2, la data 2017-09-21 15:08:45aaaa...apropo de " mindru si frumos " ...a aparut pe piata romaneasca Cidru .... cu un cocos mindru si frumos pe eticheta , dar si-n reclama facuta la tv , care vesteste lumii ca si din merele romanesti - rosii sau albe , sa le zic asa - se poate face un Cidru la fel de bun ca al francezilor !....asadar : lasa berea aia si gusta din cidrul pus la rece-n frigider si vezi care-ti place : ala din mere rosii sau alalalt ?

Multam fain! Servesc cu mare drag suc de mere, ca eu cu petiantele/carbogazoasele nu le am. (Ma umflu si singura in pene, ai de mine, cat ai zice :musetel!!!! )

Noah, asa, ca sa mai facem ziua mai frumoasa, trebuie sa zambim. Cu totii! Suntem cei mai bogati ... stiti de ce? Ca stim sa zambim! Cu totii! Iar lumea , azi, are nevoie de zambetele noastre, ale tuturor. Sa nu obosim a zambi, va provoc! Ne provoc... eu.. pe noi toti!

Azi este Ziua Internationala a PACII! Locuiesc cu ai mei intr-un orasel mititel de vreo 12 000 de locuitori, in sud. Alt accent, aer curat, nicio uzina/fabrica etc ce sa polueze in departament. Este cel mai mic departament al hexagonului (pe care il iubesc si azi o (ca tara!!!) prefer Belgiei... tineti minte ca iubeam mai mult Belgia inainte, stand in nord...), dar este orasul cel mai sportiv . Toti fac sport! Inclusiv licentele sunt mai scumpe ca in nord. Unele produse sunt evident ai ieftine. Salariile mai mici... Dar sa fii in liniste si pace, asta e principalul!

A propos de pace.... www.youtube.com/watch?v=b98YFK5Oubo ............... dedicatie voua, cu drag: I'll be in peace in the valley.... asa sa neajute Dumnezeu! Pace tuturor! Fie ca armele distructive ale lumii sa fie anihilate pe veci! Sa castige omenirea, viata, continuitatea, Dumnezeu cu noi toti! Mai stiti poeziile mele? ''A Sa opera vie '' sa dainuie in veci. Va imbratisez cu drag! Sa fim binecuvantati !

S Merci, Gabitzule draga, pentru imbarbatare! Stii... tata defapt astepta un baiat, un flacau, ce mai! Stiu a repera pantofi, a face una alta din lemne, a schimba becuri... inchid si placi de rigips...sotul m-a invatat.... DAR raman ...Musetel, sper ca mai putin indaratnic decat ma stiati de atatia ani!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2017, ora 12:17

PS... stiu a REPARA pantofi, ca de reperat ii reperez mai ales pe cei maro, preferatii mei... Acum au reaparut la moda pantofii bicolori, stil ce purta si Diana....

Va las cu bine! Pe saptamana viitoare! Aveti grija de voi , toti!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2017, ora 13:42

De la: Musetel, la data 2017-09-22 12:17:21PS... stiu a REPARA pantofi, ca de reperat ii reperez mai ales pe cei maro, preferatii mei... Acum au reaparut la moda pantofii bicolori, stil ce purta si Diana....

Va las cu bine! Pe saptamana viitoare! Aveti grija de voi , toti!

zauuuu ? pfiii, am avut si eu o pereche de pantofi Guban - nu stiu daca sti cit de cautata/ laudata si apreciata era aceasta fabrica de la Timisoara , care lucra mai mult ptr. export - si fata pantofilor aia era din piele grena intercalata cu fisii de piele intoarsa si foarte catifelata , tot grena si astfel impreunate faceau un joc de culoare grozav !....si mai avusei unii in trei culori : bej, maron si verde muschi de padure....frumosi si comozi....azi ma-ncalt cu pantofi adidasi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2017, ora 13:49

De la: Musetel, la data 2017-09-22 12:09:35
De la: gabigabi2, la data 2017-09-21 15:08:45aaaa...apropo de " mindru si frumos " ...a aparut pe piata romaneasca Cidru .... cu un cocos mindru si frumos pe eticheta , dar si-n reclama facuta la tv , care vesteste lumii ca si din merele romanesti - rosii sau albe , sa le zic asa - se poate face un Cidru la fel de bun ca al francezilor !....asadar : lasa berea aia si gusta din cidrul pus la rece-n frigider si vezi care-ti place : ala din mere rosii sau alalalt ?

Multam fain! Servesc cu mare drag suc de mere, ca eu cu petiantele/carbogazoasele nu le am. (Ma umflu si singura in pene, ai de mine, cat ai zice :musetel!!!! )

Noah, asa, ca sa mai facem ziua mai frumoasa, trebuie sa zambim. Cu totii! Suntem cei mai bogati ... stiti de ce? Ca stim sa zambim! Cu totii! Iar lumea , azi, are nevoie de zambetele noastre, ale tuturor. Sa nu obosim a zambi, va provoc! Ne provoc... eu.. pe noi toti!

Azi este Ziua Internationala a PACII! Locuiesc cu ai mei intr-un orasel mititel de vreo 12 000 de locuitori, in sud. Alt accent, aer curat, nicio uzina/fabrica etc ce sa polueze in departament. Este cel mai mic departament al hexagonului (pe care il iubesc si azi o (ca tara!!!) prefer Belgiei... tineti minte ca iubeam mai mult Belgia inainte, stand in nord...), dar este orasul cel mai sportiv . Toti fac sport! Inclusiv licentele sunt mai scumpe ca in nord. Unele produse sunt evident ai ieftine. Salariile mai mici... Dar sa fii in liniste si pace, asta e principalul!

A propos de pace.... www.youtube.com/watch?v=b98YFK5Oubo ............... dedicatie voua, cu drag: I'll be in peace in the valley.... asa sa neajute Dumnezeu! Pace tuturor! Fie ca armele distructive ale lumii sa fie anihilate pe veci! Sa castige omenirea, viata, continuitatea, Dumnezeu cu noi toti! Mai stiti poeziile mele? ''A Sa opera vie '' sa dainuie in veci. Va imbratisez cu drag! Sa fim binecuvantati !

S Merci, Gabitzule draga, pentru imbarbatare! Stii... tata defapt astepta un baiat, un flacau, ce mai! Stiu a repera pantofi, a face una alta din lemne, a schimba becuri... inchid si placi de rigips...sotul m-a invatat.... DAR raman ...Musetel, sper ca mai putin indaratnic decat ma stiati de atatia ani!

stai, stai, stai....ia-o usurel cu " sucul de mere " ca-i dulce- acrisor, usor piscaret si un pic taruletz, adica usor alcoolizat ....asa cam ca o bere buna ! adicatelea , cum zice romanul : e dulce si te duce !

P.S
deci zici ca-i Ziua Pacii si-ti doresti ca toate armele sa taca....hiiiim.... si tocmai ce dl. presedinte e-n America de unde se va-ntoarce si cu un contract de cumparare a unor arme, cica mai moderne ....asadar, lumea se-nnarmeaza , ca sa apare Pacea Lumii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2017, ora 13:52

si pun de'o cafea neagra si fierbinte, caci s-a racorit binisor de ieri pina azi , iar Musetelei ii dau un cidru ca s-a dus mai spre sud, unde-i cald si bine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2017, ora 14:56

na, ca m-am inselat : credeam ca vine TOAMNA pe 23 sept., dar tocmai ce-am auzit la radio ca, uite-o vine chiar acus' !
deci : " a venit Toamna
acopera-mi inima cu ceva...." si s-o intimpinam cu o Cafenea impodobita festiv , un tulburel si o pastrama si merge si o mamaliguta

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2017, ora 14:51

e toamna, e soare si frumos, pastrama-i pregatita, tulburelul face spume....ce mai asteptati ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2017, ora 13:02

pai, ce s-astept ? astept o cafea !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2017, ora 15:55

Cafeaua pt Gabriela e facuta!

Cicoarea mi-e in ceasca!

Am rezolvat ce aveam de rezolvat pe azi....

Ziua Buna!

Da' ce mai faceti? Cum fu week-end-ul,aain? Noi am avut parte d vreme faina, soare si vreo 24 de grade Celsius. Asa ca am urcat pana sus la Cruce. e o belvedere de acolo, splendid peisaj si iti reincarci bateriile pentru o saptamana acolo! Aerul e asa de curat aici, simti mirosul de brad zi de zi! Iar acolo sus, parca esti in inima naturii, serios....

Nu ii place berea, nici cidrul.... Mai beau suc de mere, otet de mere indulcit cu miere si diluat cu apa. Din mere, cam atat.... Cu exceptia prajiturilor si tortului de mere, pe care nu le refuz veci!

Noh... noutati ce sa va spun? Toate is la locul lor, de as gasi ceva de lucru cu programul sa imi permita sa fiu acasa Miercurea, ca aici nu avem scoala Miercurea, ar fi fain.... Deci caut, speranta si optimismul mor ultimele, stiti si voi!

Ce muzica ascultam azi?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2017, ora 16:11

Este o comunitate de români aici, ne descoperim cu fiecare zi ce trece. Am auzit si am si gasit-o déjà pe net, ca este si o biserica ortodoxa la 200 km de noi, unde se regrupeaza concetatenii nostri dragi la o slujba, o masa ulterior slujbei si la o poveste.

Este o catedrala gotica ce dateaza din secolul XIV. A fost atacata in mai multe randuri de diferite popare, a ierdut clopotul ce detinea recordul de cel mai mare clopot din lume, insa , cand intri in catedrala, simti ca peretii sai transmit istoria. Mai este o manastire ce dateaza din secolul XIII...Ma rog ceea ce am mai ramas din ea, grotele unde traise Sfantul Privat, altarul (era inchisa cladirea, deci nu am avut onoarea sa il vad...) Dar pesterile unde traise sfantul, va asigur ca au incarcatura emotionala... E atata liniste in aer, aici, incat nu poti sa nu te calmezi dupa ce ai trait aproape 8 ani in tumultul metropolitan, ba mai mult, noi chiar traiseram intr-un Chicago francez, unde se intampla atat de multe, de nici nu mai vreau sa le reamintesc, atat de negative sunt...au fost.

Amintors pagina, si totusi, amintirile vor supravietui. Doar asa devenim mai puternici, ne imbogatim experientele, ne formam pentru ceea ce urmeaza, nu? Din fiecare pas efectuat in trecutul nostru, am cladit prezentul si continuam sa descoperim viitorul care sper sa fie pozitiv pentru intreaga noastra planeta. Am incredere in Dumnezeu si imi ajunge sa merg mai departe. Iar cine e cu mine, ii multumesc.

Am gasit si muzica....

www.youtube.com/watch?v=GF_Bra8BjP8

O zi minunata sa avem cu totii! Nimic fara Dumnezeu! Aveti grija de voi, toti!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2017, ora 15:12

pfiii, ce m-ai obosit, Musetico, tot alergind dupa tine pe forum, raspunzindu-ti cind colo, cind dincolo...si lasa-ma sa sed un pic si sa-mi trag sufletu', maica si sa-mi trag mai aproape o cana cu cafea ! da' stii ca de cind nu mai fumez, parca nici cafeaua nu-mi mai spune nimicuta ? in sfirsit, o beau asaaaa, din inertie !

deci te-ai cantonat in alta zona , cu speranta ca Totul va fi ok ....pai, ASA SA FIE !

P.S
da' cum adica Miercurea nu e scoala ? adicatelea DE CE nu ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2017, ora 14:36

mai e vreo gura de cafea pe fundul ala de ibric ? ia sa vad ! aaaa, iete ca nu-i !
da' ma duc sa fac, ce s-o mai lungesc atita ?!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2017, ora 16:46

Ziua buna!

Poi nu este scoala Miercurea, s-a revenit la vechiul program , pe care noi in cunoscuseram cand fiul meu a inceput scoala maternelle (gradinita noastra). In 2011 pana in 2013 inclusiv, nu era scoala Miercurea, atat la privat cat si la stat. Apoi scolile de stat au aderat la noul program, cu scoala Miercurea doar 2 ore dimineata, scurtand de 45 de minute programul celorlalte 4 zile ale saptamanii. Acum unele scoli din diferite orase, departamente samd, au reluat vechiul program. e mai bine pentru prunci, ca se odihnesc Miercurea. Ca sunt la scoala Luni, Marti, Joi si Vineri de la 8:30 la 11:30 si de la 13:30 la 16:30. Nasol e pentru parinti, ca daca muncesc amandoi, ori apeleaza la neamuri (la mine sunt departe!!!) ori la centre de recreatie (ale statului, dar arhi-aglomerata, nu mai am loc!!!!), ori la serviciile unei bone, care coste exact cat ia unul din parinti pe ziua respectiva. Deci, nasol si pe vacante, ce sa mai zic...

Imi ramane , iar, ca sa imi gasesc de lucru, ori sa dau peste un angajator care sa accepte sa lucrez sambata in loc de miercuri, ori sa deschid iar ceva. Avand trecutul in spinare, suflu si in iaurt acum, crede-ma! Cred ca sunt pregatita sa trec in audienta la primar pentru a gasi o solutie favorabila. Mi-ar trebui un servici sa fiu in vacanta cand pruncii au vacante. No, nasol, am zis io!

Ei, ne-am cantonat intr-un oras mic, unde oferta de munca e slaba. Comertul nu stiu de armerge, poate alimentatia. A facut o doamna un magazin si aici in aprilie, imbina si ea articolele de marca cu cele facute manual de ea, cum faceam si eu dincolo, dar nu cred ca merge. Sunt multi turisti aici, vizitatori, dar nu prea remarc cumparatori. Se simte lipsa banilor in toate domeniile. Cei ce muncesc, sunt taxati. Cei ce nu muncesc, ori sunt pe foaie de boala permanenta, ori pe ajutoare sociale, dar se reflecta lipsa de bani. In afara de mancare nu prea merge comertul nici aici.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2017, ora 16:50

De la: gabigabi2, la data 2017-09-28 14:36:35mai e vreo gura de cafea pe fundul ala de ibric ? ia sa vad ! aaaa, iete ca nu-i !
da' ma duc sa fac, ce s-o mai lungesc atita ?!

De fumat, am renuntat in 2000. De cafea, m-am lasat de doua saptamani.Corpul pur si simplu refuza cafeaua. Si ma simt mai bine. Savezi cum urc colinele pe aici, ca tot orasul e situat pe coline care mai de care mai abrupte. Iarna , in masina, greu pentru multi! Bicicleta, nici pe atat! Mersul pe jos intretine frumusetea trupului. Nu ma gafai dupa ce urc dealu' sa ajung acasa. M-am cocotat in varf, ca edelweissu'!

Am trecut iar pe cicoare si vitamine. Ceaiuri de asemenea.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2017, ora 16:58

El taxi - Pitbull

www.youtube.com/watch?v=jKrKEQNLvgs

... am ami pus-o, cand o descoperii si io.... dar e faina, ritmata, motivanta ! La miscare!

Mai am in tolba o piesa semnata Lady Gaga, o schimbare remarcabila si inca una a Rihanei, promitatoare! Pana data viitoare, va tzuc cu drag! Numai bine sa se adune! Nimic fara Dumnezeu!

www.youtube.com/watch?v=Z8lUW9SKquY ................. Beautiful Lady on air!

.... e atat de mica, am vazut-o la Grévin.... si e asa frumoasa, sper sa va placa schimbarea....

Love on the Brain www.youtube.com/watch?v=yqR1T5LauFc

Si o zi minunata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2017, ora 14:00

eiii, cu ce intrebare sa-ncep ? cind v-ati hotarit spre acest orasel, nu ati cautat si gasit o oferta de munca aici ? ca doar n-o sa-mi spui ca v-ati asezat aici la plezneala , sperind in cine stie ce minune ? asta ar fi o eroare colosala !
in sfirsit : locul tre' ca arata bine dupa cum povestesti si ochii mintii mele isi inchipuie stradutele urcind in panta printre case si gradini cu flori, ceea ce e o incintare si cred c-ar merge o mica cafenea / ceainarie intr-un asemenea loc ! s'ar fi s'un punct de respiro ptr. turistii care -si trag sufletul urcind pantele !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2017, ora 14:04

si pina deschizi tu micuta cafenea, eu pun de o cafea, aici si te servesc si cu un ardei + un dovlecel , ambii umpluti si un iaurt de pus peste ei + o ploaie de verdeata....am constatat ca are un gust bun patrunjelul verde anul asta, cum de mult nu l-am mai intilnit !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2017, ora 16:08

un cafeluz? un bombon ? o crema de zahar ars sau niste fructe, pur si simlu , nu va tenteaza ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2017, ora 14:52

chestia cu un bombon, o cafelutza, un dulcetz , s-a perimat ? vreti sa ne transformam in mustarie ?
sa punem niste ghirlande de stuf ? niste baloturi de paie pe post de fotolii ? sa aduc o caruta cu ceasla sau o capsunica si un teasc ? un gratar si alte d'alea d' ale gurii : ulcioare , furculite , paharele de tzuica chestii d'astea ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2017, ora 14:57

da' pina una- alta, mie-mi veni pofta de'o cafea ! cine vrea, sa pofteasca !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2017, ora 13:27

baiiii, da' ce mofturosi ati devenitara

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2017, ora 14:55

v-ati speriat de alarma de azi dimineata sau v-ati adus aminte ca e doar un exercitiu ?
acuuu' ce sa zic? un exercitiu cu adevarat de folos ar fi fost daca si populatia Stie ce trebuie sa faca , Realmente , intro situatie de necesitate ! in cit timp tre' sa-si faca un bagaj....ce trebuie sa-si ia in el si unde sa se duca ?!
faptul ca tipa alarmele alea, stirnind in om o senzatie de panica inutila ,e vax albina .....dar, probabil ca si-au dat si autoritatile seama de asta si a tiuit o data si atit, n-a mai tinut o ora !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2017, ora 14:58

ma duc sa-mi fac cinste cu o ciocolata fierbinte, caci am pus gogonelele si am gasit varza " romaneasca ", cu frunza fina numai buna de facut sarmale si nicidecum din aia asa- zis , olandeza ! si, am pus-o si pe ea la borcan, ca sa stiu o socoteala ! ei, acu' poa' sa vina si Craciunul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2017, ora 16:09

Musetico, unde esti fata ? ai trecut pe aici ca o Comeata , ne-ai lasat citiva sclipici din coada ta si ai disparut in neant ! pai, e frumos ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2017, ora 15:07

am pus de'o cafeluta si va invit la o degustare de dulceata de gutui si siiiii la mai ce ? la PELTEAAAAA ! fac si niste foi de clatite daca vreti !

Pagini: << 2558 2559 2560 2561 2562 2563 2564 2565 2566 2567 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: