Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Iulie 2017, ora 13:40
din alea zecile de cafelute , parca ar merge una neagra si fierbinte uite asa : fara frisca si inghetata ! simpla- simpla !
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2017, ora 13:12
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2017, ora 13:36
|
Postat pe: 9 Iulie 2017, ora 14:48
De la: florinpreda999, la data 2010-02-01 02:58:02chiar din aceasta dimineata,puteti servi aici orice doriti,de la o cafea simpla pana la cele mai picante stiri din presa,strada sau locul de munca al fiecaruia,domnilor,doa si, iata ca dupa 7, 6 ani , i- a cam sosit sfirsitul si acestui topic, la fel, de altfel ca si lui 9 AM , urmindu-si in nefiinta fratele mai mare , adica Yuppy ! odihneasca-se-n pace !
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 10 Iulie 2017, ora 10:50
Ai da de !
Des pa siiiiii to Adica Slowly, doucement, aain !!!! www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk Bine va regasesc! Salute !
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2017, ora 10:54
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2017, ora 11:02
A, A, AAAAA... elle est bazzardée
www.youtube.com/watch?v=efuKG2xZev0 aham, made en France ! Sarbatorim in week end ! ;) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2017, ora 11:07
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2017, ora 11:10
Subeme la radio....
Questa es mi cancion.... siente lajo que va se souviendo..... Enriqueeeeeeeeee www.youtube.com/watch?v=9sg-A-eS6Ig ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2017, ora 11:17
Shakira si o zi faina, cafegii de suflet !
www.youtube.com/watch?v=sPTn0QEhxds Me enamoréeeeeeeeeeeeeee Mire que cosa bonita.... Trezirea din letargie, 9AM! Mojitos non alcoolisatos para todos! La Soare cu voi! Aveti grija de voi toti! Revin , nu s-o taiat bre cordonu' !
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2017, ora 13:49
' ai taci !
ce-i cu galagia asta pe aici ? ia sa vedem cine-i cel de scutura praful de pe aici ? haaaaa, Musetelule, te-am prins ! ce faci , conita, cum iti este ? ieri ma uitam la Turul Frantei si m-am gindit la tine, iar cind Manolo- asta-i unul dintre comentatori - a dat reteta culinara cu galuscute din stiuca si sos de raci - celebra - a locului prin care au trecut ciclistii , m-am gindit la @ Black ! tu ai aparut deja acu' sa vedem daca a receptionat si ' mnealui semnalul meu eteric ! si da, parca as vrea o ciocolata fierbinte !
|
Postat pe: 11 Iulie 2017, ora 13:51
Black nefiind pe receptie si Musetelu' ocupat cu alte chestii, socoteli - probabil- o sa maninc pepenele galben cu fructe asortate, inghetata si frisca, de una singura ! uite asa, na !
|
Postat pe: 12 Iulie 2017, ora 13:56
ce-i Hakoane, te-am "prins " in semnalul meu ETERIC si te-ai dilatat si tu , umflindu-te ?
pacat ca nu ti-a aparut toata postarea, eu nevazindu-i decit inceputul , dar esential, totusi ! poate ca semnalul meu ezoteric sa fie si puternic si sa te prind in mrejele lui !
|
Postat pe: 12 Iulie 2017, ora 13:57
si fac un cappucino ptr. cine vrea !
P.S
|
Postat pe: 12 Iulie 2017, ora 14:38
Nu le am cu capuccino... Vin cu o cafea neagra si dulce. Salute!
Aici e vreme de toamna.¨Ploua, e vant, diminineata goneau norii catre nord est, acum au luat-o in goana spre sud-vest. Ce mai faci, Gabi? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2017, ora 14:54
Musetelul se muta zilele ce vin, deci e prins cu impachetari, selectari de lucruri, obiecte samd, da jucarii cu sacii spitalului de cardiologie pediatrica din departament, scapa de mobilele mari ca nu le poate transporta ... Se muta in sud, aproape de zona unde se vehiculeaza ca a ajuns si Fecioara Maria si Maria Magdalena dupa plecarea dintre cele lumesti a Fiului Omunlui, Isus Cristos.
A propos, stiti ce scrie azi mare pe pagina de msn? Ca , intr-un anumit departament al hexagonului, apa ce era furnizata imigrantilor, fusese gazata... E strigator la cer.... de e drept si real... in fine... Parasim nordul acesta deoarece cate am cunoscut negative aici, nu le doresc nimanui. Ne-o tinut Domnul slavei vii si intregi, cu unele modificari care cert sunt necesare cunoasterii binelui si raului deopotriva. Ne-a tine in palmele Sale si de acum inainte. Mereu inainte, niciodata inapoi, nu-i asa? Intoarcem pagina dupaun ciclu de .... 7 ani incheiati . Zicea Blackul odata ca io is ciclica, dar cine si ce nu e ciclic in lume, aain? Sper ca ii este bine Blackului acolo unde este, ii doresc din tot sufletul binele lumii atat lui cat si tuturor celor ai sai, tuturor celor care apartinem Domnului slavei. Sper ca toti sa fiti bine, stiu ca mai cititi si nu aveti acces a raspunde , sau v-ati uitat parolele (si mie mi amana trecuta, deci abandonai conectarea!), sau efectiv nu mai credeti ca ar fi ceva de spus, nu mai considerati ca ar fi necesar a spune....Intr-adevar, nu e musai a se scrie, a se grai, a se canta pentru ca ceva sa existe. Stiu ca imi dati dreptate. Reverente tuturor si sper sa va fie bine acolo unde va aflati, pentru ca acolo este nevoie de voi. Fiecare ne aflam acolo unde Dumnezeu considera ca este nevoie de noi. Imi face placere sa merg pe unde EL ma calauzeste. Aleg sa facbinele in orice circumstanta. Sper sa o faceti la fel si voi. PEntru ca in viata asta conteaza doar binele , acesta ne defineste si ne alcatuieste , punctandu-ne in integritate, in infinit. Nush cat mai am internet, ca am reziliat multe cele pe aici, urmand a le reinstala in noua locuinta la vreo 1000 km departare. Da, ma mai indepartez de casa, de Romania. Dar nimic nu este hazard, o stiti si voi. Sufletul ne este etern si el se deplaseaza indiferent de fizic. Aveti grija de voi si pe curand! Promit sa va dau semne, chiar si in gand. MA rog sa lereceptionati la justa lor valoare. IAr celor ce le-am dat motive vreodata de a se supara, sa imi ierte capriciile ce nu stiui a le infrana uneori, alteori poate nu am stiut sa ma fac inteleasa efectiv. Amu asta e, la re! Reverente! Zile faine Domnul sa va dea!
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2017, ora 15:08
De la: Musetel, la data 2017-07-12 14:54:47Musetelul se muta zilele ce vin, deci e prins cu impachetari, selectari de lucruri, obiecte samd, da jucarii cu sacii spitalului de cardiologie pediatrica din departament, scapa de mobilele mari ca nu le poate transporta ... Se muta in sud, aproape de zona unde se vehiculeaza ca a ajuns si Fecioara Maria si Maria Magdalena dupa plecarea dintre cele lumesti a Fiului Omunlui, Isus Cristos. pfoaaaai, la ce lucru greu te-ai inhamat ! dar, cu Dumnezeu Inainte si totul va fi bine ....cred asta din toata inima ! si, sunt pe receptie in continuare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Iulie 2017, ora 15:18
aaaa
m-ai intrebat ce fac si am trecut repede peste intrebare, intrucit mi s-a parut mai importanta mutarea ta ! poiiii, sunt bine ....e cald....foarte cald in Buc. si suntem amenintati c'o vijelie ! in Militari insa , nu stiu cum si de ce, furtunile sunt ceva mai "blinde" decit prin alte cartiere pe unde fac prapad : se inunda strada , se rup copaci , apoi ei cad pe masini si le strica.... acum suntem , de la ora prinzului pina miine noapte, in cod galben de furtuna....dar, momentan e cald de mor !
|
Postat pe: 13 Iulie 2017, ora 14:13
si furtuna anuntata ne-a ocolit - ceea ce nu-i tocmai rau .....desi o ploicica de vara, racoritoare , nu ar fi stricat , totusi
- si pun de'o cafeluta de rasfat ptr. toate lumile !
|
Postat pe: 13 Iulie 2017, ora 15:39
Apoi soarele e la noi, in Nordul hexagonului, se pregateste de sarbatoarea nationala!
Bine te regasesc Gabi, cafenea, cafegii... Ma inhamai la tractiune grea ? Poi... doar la cat pot duce, nu cred ca Domnul Dumnezeu mi-ar da ceva mai greu decat sa pot duce io, asa cum sunt io... Tu ce crezi , Gabi, referitor la Isus Cristos? Niciodata nu te-am intrebat asta... De multe ori, cand sunt in cumpana, ma regasesc intrebandu-ma: Ce-ar fi facut Isus sa fi fost in cazul meu? Este cand ma ambalez in situatii diverse si reactionez la combustie rapida, insa cel mai bun sfetnic mi-este El. Mai stii ca va povestisem ca in urma unui scurt circuit al tv-ului vechi de la vechea adresa , cand fumul era destul de dens in apartamentul situat pe doua nivele, sotul si pruncul dormind, eu dormind, o voce clara, ampla si imposibil de ignorat m-a trezit graind din dreapta sus cu o rezonanta puternica : A murit intr-o zi de Vineri! M-am trezit, evident ca nu era vineri si nu se pomenea de moartea mea. Ci de a Sa. A Fiului Omului, a Fiului lui Dumnezeu. Atatea surse sustin tot felul, printre care si ipoteza ca Isus Cristos ar fi supravietuit rastignirii pe cruce si ca ar fi continuat sa traiasca undeva , intr-un colt de lume pamanteana. Si totusi, a murit intr-o zi de Vineri. De El era vorba . Despre El imi graise Tatal... Ingerul Sau? Pot grai ingerii Sai atat de .... tare incat sa te scoale din ... morti? LAuntrul meu imi spune ca a fost Tatal . Dumnezeu. Doar El! Gabitule... lansez un gand bun in eter. Fie ca toti sa ilperceapa si sa fie pace in lume. asa sa ne ajute Dumnezeu! Nimic fara Dumnezeu! Zicea si Nea Marin ca nu este nevoie sa graim intre noi pentru a comunica. Facea asemanare animalelor, care comunica intre ele. Nu mai departe de pisicile si sau de cainii nostri, fideli companioni fideli... Al meu motan e un scump... cand nu ma composteaza in semn de razbunare ca nu ii dau pateu ca si-a depasit portia zilnica, ori ca nu il las afara ca e frig ori ploua... Uneori face pe taurasul ca sa imi dea de inteles ca vrea ceva, ma impinge efectiv cu fruntea inspre locomotie: Urneste-te, vrea afara! Na, mi-am povestit povestea. Sper sa fie toata lumea ok si in palmele Domnului slavei! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2017, ora 14:57
hai mai, Musetelule, ca am Spus pe topicul celalalt, suficient de mult si de in clar ce cred sau chiar Stiu despre Isus ....ca vorba lui Einstein " Orice prost stie . Scopul este sa INTELEGI " !
in rest : Traiasca Franta si Doamne ce repede trec zilele....parca ieri arboram in Cafenea steagul Americii, de 4 iulie si azi il punem pe cel al Frantei ! o cafea buna- buna , o sampanie, ca nu ? e ziua Frantei si o prajitura cu visine ....asta-i oferta zilei !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2017, ora 15:13
TRAIASCA ROMANIA MARE in vechile-i hotare !!!
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2017, ora 15:15
Am lasat si-un brat de iarba pt. pofticiosi , si-un ibric de cafea aromata...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2017, ora 13:22
iarba ? ce fel de iarba ? ce -ai vrut sa spui ? stii tu ca am avea niste pofticiosi de iarba pe aicI ? ....esti uluitor, cel putin, cu vorba asta !
|
Postat pe: 22 Iulie 2017, ora 13:25
la Pascut iarba nu avem chemare , asa ca pun de o cafea dichisita, ca e simbata . nu ?
.....asta daca nu va tenteaza meniul zilei , care consta-ntr-o ciorba de fasole boabe cu afumatura ; o salata aperitiv cu somon ; o fasole facaluita cu cirnati ; o combinata cu ardei, dovlecei si rosii umplute si iaurt rece si bun ! ....car' vasazica, meniu bogat si pe alese , cu vin si bere rece !
|
Postat pe: 24 Iulie 2017, ora 11:44
De la: gabigabi2, la data 2017-07-22 13:25:16 la Pascut iarba nu avem chemare , asa ca pun de o cafea dichisita, ca e simbata . nu ? poate nu ai tu chemare catre ,,iarba'' , da' e unii care-si iau doza zilnica din asa ceva...de exemplu tuta si cu tutu.... www.youtube.com/watch?v=eQ4xJFw1KrY Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2017, ora 14:15
da' noi n-avem tuti, asa ca am pus de' o cafea ....mai e si tort, inghetata si frisca
|
Postat pe: 25 Iulie 2017, ora 13:57
oleu, mamaaaa ce mai ploaie cu suvoaie ! si bum- bum si fulgerica .....
va invit la o berica sau cafea , in Cafenea si sa urmarim impreuna spectacolul naturii !
|
Postat pe: 26 Iulie 2017, ora 14:20
o zi asa , o alta, altfel ! azi nu ploua ! dar si daca ploua sau nu, o cafeluta tot se face la ibric !
|
Postat pe: 27 Iulie 2017, ora 14:19
nici azi n-a plouat si-i bine ! e racoare, e placut si daca iesiti la o plimbare, intrati si-n Cafenea !
|
|
|

din alea zecile de cafelute , parca ar merge una neagra si fierbinte
uite asa : fara frisca si inghetata ! simpla- simpla !
Black nefiind pe receptie si Musetelu' ocupat cu alte chestii, socoteli - probabil- o sa maninc pepenele galben cu fructe asortate, inghetata si frisca, de una singura !
iarba ?
ce -ai vrut sa spui ?