back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2477 2478 2479 2480 2481 2482 2483 2484 2485 2486 >> Sari la pagina:

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Februarie 2016, ora 19:39

De la: lngrid, la data 2016-02-20 19:19:44
De la: zenitt, la data 2016-02-20 19:16:06Regizorul a încurcat programul a trecut direct la Hot...
The best belly Dance Ever.

Urmează Hot Hot...

www.youtube.com/watch?v=OIdCCNfL014

Alla Kushniiiir Incredibily.....

sa vad in 3D Parca aveai si una pe malul marii, printre stanci

N-am una pe acolo aș prefera-o-n Cafenea
s-o văd dansând la fel și ea.

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2016, ora 19:50

De la: lngrid, la data 2016-02-20 19:19:44
De la: zenitt, la data 2016-02-20 19:16:06Regizorul a încurcat programul a trecut direct la Hot...
The best belly Dance Ever.

Urmează Hot Hot...

www.youtube.com/watch?v=OIdCCNfL014

Alla Kushniiiir Incredibily.....

sa vad in 3D Parca aveai si una pe malul marii, printre stanci

Nu am una pe acolo aș dori-o-n cafenea să danseze ca și ea,
transparentă în zefir, aidoma Allei Kushnir.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 08:50

De la: gabigabi2, la data 2016-02-20 19:33:58
De la: lngrid, la data 2016-02-20 19:31:35
De la: gabigabi2, la data 2016-02-20 19:29:00 cum te faci bine : hatzhatz o pizza !

Total de acord! [/quote

buna aia cu "anatomia-n patratele " !
va las, va pup si ma duc sa vad cum da in clocot lumea !
pe miine !

buna dimineata ! ia uite ce frumos e afara, special ptr. domnu' Ingrid si eu pun de cafea , una dichisita cu un pic de scortisoara, asa cum ii place doamnei Ingrid !
la multi ani, inca o data si sa aveti o zi minunata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 08:50

De la: gabigabi2, la data 2016-02-20 19:33:58
De la: lngrid, la data 2016-02-20 19:31:35
De la: gabigabi2, la data 2016-02-20 19:29:00 cum te faci bine : hatzhatz o pizza !

Total de acord! [/quote

buna aia cu "anatomia-n patratele " !
va las, va pup si ma duc sa vad cum da in clocot lumea !
pe miine !

buna dimineata ! ia uite ce frumos e afara, special ptr. domnu' Ingrid si eu pun de cafea , una dichisita cu un pic de scortisoara, asa cum ii place doamnei Ingrid !
la multi ani, inca o data si sa aveti o zi minunata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 08:51

iar mi-a dublat postarea moaaama, ce ma 'nerveaza asta !

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 10:03

Bună dimineața și o cafea. Până pregătește Gabi cafeaua vă gâdil să râdeți un pic

Ce e politica?
Sigur Gabi știe dar un băiat de vreo 11 ani nu știa.
Iată cum a aflat: (relatarea luați-o ca un banc)
Auzea mereu vorbindu-se la televizor, prin casă:
'politica guvernamentală', 'politica parlamentară', etc.
Curios să afle ce e politica îl întrebă pe tatăl său;
- Tată, ce e aia politică? Tatăl se gândi cum să-l facă să înțeleagă
și îi explică: - Uite, eu sunt Finanțele, aduc banii in casă ca tuturor să ne fie bine. Mamă-ta e Guvernul, ia banii și-i administrează ca să ne fie bine la toți. Bunicul e Sindicatul, supraveghează ca totul să degurgă normal.
Servitoarea e Clasa Muncitoare, ea muncește pentru toți toată ziua.
Ăla micu din fașă e Viitorul, de care cu toții trebuie să avem grijă...
Acum înțelegi ce e politica? Copilul cam nedumerit îi răspunse:
- Nu prea dar o să mă gândesc în noaptea asta și mâine îți spun.
După miezul nopții se trezi in țipetele și plânsul celui mic și cum nu mai înceta se duse s-o scoale pe mamă-sa să se ocupe de el.
Mamă-sa dormea tun, o scutură puțin dar în zadar. Atunci se duse
să-l scoale pe tatăl său, când deschise ușa il văzu peste Servitoare cum se 'ocupa' de ea. Mai rămăsese să-l scoale pe bunicul său și când deschise
ușa văzu că acesta se benocla pe gaura cheii la cea făceau
tatăl său și servitoarea. Obosit se întoarse în camera lui și adormi pe fotoliu, înfundându-și capul în pernă. Dimineața când se trezi tatăl său il întrebă:
-Ei, ai înțeles până la urmă ce e politica?
- Da, răspuns băiatul:
- Guvernul doarme nepăsător in timp ce Finanțele regulează Clasa Muncitoare,
Sindicatul supraveghează totul iar Viitorul e în Ca*at peste tot.
Asta e politica.

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 12:18

anexa)))) afiliata )))))internetcorp
www.timesnewroman.ro/entry/livetext-intalnirea-somerilor-si-pens...

LIVETEXT! Întâlnirea șomerilor și pensionarilor cu vedetele Antena 3

• Singurul telespectator Antena 3 cu loc de muncă e foarte supărat că mitingul e programat la 3 după-amiaza și nu poate ajunge;

• Alți manifestanți mai în vârstă ar fi vrut ca mitingul să fi fost programat la 6 dimineața, când sunt ei în formă maximă;

• Iohannis a anunțat că va veni și el în piață, dar nu va spune nici ziua și nici ora, ca să nu fie vâlvă;

• La protest sunt 50 de jandarmi și de 10 ori mai multe bastoane;

• A apărut și un grup de vegani, care anunță prin megafoane că ei sunt vegani;

• Tocmai și-a făcut apariția și cortegiul funerar din Teleorman;

• Atenție, părinți! Au fost văzuți mai mulți copii, probabil lăsați cu bunici iresponsabili!

• Există standuri unde se împart piure, colivă și alte alimente moi, preferate de bătrâni;

• La prima serie de scandări, zeci de proteze ale fanilor Antena 3 au căzut pe jos;

• Profitând că toți angajații Antenelor sunt în Piață, ANAF s-a dus și le-a închis sediile;

• În Piața Constituției tocmai și-a făcut apariția și un cortegiu funerar din Teleorman;

• Atenție, părinți! Au fost văzuți mai mulți copii, probabil lăsați cu bunici iresponsabili!

• Rezultate preliminare: 40% dintre susținătorii Antena 3 sunt din Teleorman, 30% din Giurgiu, 25% din Argeș și 5% din București. 100% sunt votanți PSD;

• A venit pe scenă CRBL, care a fost prezentat drept Ricky Dandel, ca să nu fie bulversați bătrânii anteniști;

• Gafă din partea organizatorilor. Au chemat și trupa Voltaj, să cânte “Ca la 20 de ani” și plâng toți pensionarii;

• Există standuri unde se împart piure, colivă și alte alimente moi, preferate de bătrâni;

• Deși pare înnorat, de fapt soarele nu se vede de moliile ieșite din paltoanele pensionarilor;

• Torționarul Vișinescu a cerut 24 de ore învoire, ca să participe și el la întâlnirea cu Antena 3;

• Efectele acestui protest asupra economiei: în cel mai rău caz PIB-ul va scădea cu 0%;

• Vestea bună e că acum sunt locuri în autobuz și nu mai sunt cozi la Poștă;

• Iohannis nu e singurul neamț de partea protestatarilor. Alzheimer e și el prezent în Piața Constituției;

• Mugur Ciuvică a orbit ca o cârtiță, că nu mai ieșise din sediu de 2 ani;

• Autocarul cu caracaleni, chemat de Cristiana Anghel, n-a mai ajuns, pentru că s-a răsturnat până să iasă din Caracal;

• A fost prins un participant de 25 de ani care este fan Antena 3 și i s-a făcut pe loc dosar de pensie;

• A venit Felix Rache să spună niște glume, dar i le-a furat Mihai Morar, dacă tot era acolo;

• Dacă acum câteva luni au protestat în Piața Constituției ciobanii, azi s-au adunat doar oile;

• Demersul Antena 3 l-a ajutat pe Băsescu. S-a dus să-și ia pensia, că erau toți pensionarii la protest și nu era nicio coadă;

• Bucureștenii care locuiesc pe Blvd. Unirii sunt sfătuiți să închidă bine geamurile, să nu le intre în case norul toxic de naftalină care vine dinspre protestatari;

• Protestul se transmite Live în toate azilele de bătrâni din țară;

• La plecare, toți participanții sunt rugați să treacă pe la măsuța lui Mircea Badea, să primească câte-o limbă în cur;

www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/516374/miting_susti...

• BREAKING NEWS! Mitingul de azi tocmai a intrat în Cartea Recordurilor, drept adunarea cu cea mai mare medie de vârstă din istoria omenirii. De asemenea, sunt șanse ca scena pe care au stat vedetele Antena 3 să obțină recordul pentru scena cu cei mai multi pupincuriști pe m².

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 12:31

Patriarhul profită de bătrânii proști: Azi pe cutia milei scria: “Ajută Antena 3!”

Când toți se ceartă, Patriarhul câștigă bani. Și azi a fost la fel. Patriarhul a văzut cât de proști și manipulabili sunt cei veniți la mitingul Antena 3 și s-a gândit să-i jupoaie. A pus un afiș pe cutia milei cu ”Ajută Antena 3!” și idioții s-au îmbulzit să dea bani mai ceva ca la o slujbă normală.

www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/517174/patriarh_ant...

Ca să-i facă pe bătrânii senili să scoată și mai mulți bani, Patriarhul le-a spus în timpul slujbei că dacă nu donează vine și Apocalipsa să le ia sediile Antenelor, nu doar ANAF.

În curtea Patriarhiei erau și doi preoți care se plimbau printre credincioșii anteniști cu tarabe mobile, pe care vindeau cartea de rugăciuni a Sfântului Gâdea Atotpupătorul. Prețurile erau chiar mai mari decât pentru cărțile cu Boca, semn că atunci când Dumnezeu îți dă prostie, păi îți dă, nu se joacă.

”Dumnezeu a făcut minunea cea mare! S-au adunat azi în cutia milei mai mulți bani decât prejudiciul din dosarul ICA. Abia aștept licitația pentru sediile Antenelor. Cu banii adunați azi le cumpăr și cumpăr și Antena 3, că nu mă îndur să las din mână asemenea fabrică de bani. Nici nu știu care sunt mai tâmpiți: boșorogii care mi-au dat azi bani, sau statul care nu mi-i impozitează”, a declarat Patriarhul.

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 12:36

Iohannis spune de ce a ținut partea Antena 3: ”Păi eu încasez banii lor de chirie. Ce, nu era clar?”

Puseul de pupincurism al președintelui Klaus Iohannis la adresa Antenei 3 a fost, în sfârșit, clarificat. ”Este vorba strict de bani, fără nici o legătură cu statul de drept sau alte banale motive administrative”, a explicat Iohannis. ”Pur și simplu chiria Antenelor ajunge la mine în buzunar și mi se pare firesc să primesc în continuare acei bani.”

www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/516745/iohannis_sed...

Iohannis chiar s-a declarat surprins că oamenii au reacționat atât de dur la declarațiile lui. ”Credeam că e clar pentru toți românii că scopul meu în viață e să fac bani din chirii pentru clădiri care nu-mi aparțin de drept. Ce, chiar nu era clar asta? Sunt uluit că există oameni care cred că i-am pupat în cur pe cei de la Antena 3 complet gratuit, fără nici un interes personal. Nu, n-am făcut-o pentru că sunt idiot, ci pentru că îmi plac banii. Mult de tot!”

www.timesnewroman.ro/politic/iohannis-spune-de-ce-a-tinut-partea...

Președintele a ținut totdată să își ceară scuze pentru că n-a ajuns la mitingul de azi al Antenei 3. ”N-am vrut să le creez probleme, să creadă cei de la Antena 3 că mă duc acolo ca să le iau banii de chirie”, s-a scuzat Klaus Iohannis.

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 12:43

Într-un interviu recent, Codruța Kövesi a arătat cum să sucești gâtul unui corupt fără să urle

Codruța Kövesi a recunoscut recent, în revista Elle, că e un om obișnuit, care citește TNR și are pasiuni perfect normale. Cu toate acestea, vă sfătuim să nu vă pripiți să o subestimați, pentru că procuroarea are și o latură de temut! Într-un interviu acordat recent postului AXN Crime, Kövesi și-a dezvăluit adevăratele secrete profesionale: a sucit în direct gâtul unui parlamentar vinovat de corupție.

www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/388925/kovesi_suces...

“Multă lume m-a întrebat cum se sucește mai bine gâtul unui corupt, ca să nu se zbată prea mult și să nu urle”, a declarat Kövesi în fața camerelor de luat vederi. “L-am adus aici pe Deceneu Petrescu, deputat PSD condamnat recent pentru abuz în serviciu și spălare de bani. O să vă arăt imediat cum îi putem lua beregata fără prea mult scandal, dar vă rog să-mi aduceți un prosop, în caz că sare sânge. Uneori mai sare niște sânge.”

Sub privirile pline de admirație ale echipei de filmare, Kövesi a sucit gâtul parlamentarului corupt cu o delicatețe greu de descris în cuvinte, acesta dându-și ultima suflare cât ai clipi, într-o liniște deplină. “Pentru o execuție sumară, gâtul trebuie sucit de la a 3-a vertebră cervicală, în sens trigonometric, iar mișcarea trebuie să fie rapidă și fermă”, a explicat Kövesi.

“În esență, procedura e aceeași ca în cazul puilor de găină, însă politicienii pot avea și 200 kg, așa că e mai bine să-i ținem o noapte la răcoare înainte, ca să nu fie agitați”, a adăugat procuroarea.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 14:23

De la: zenitt, la data 2016-02-21 10:03:20Bună dimineața și o cafea. Până pregătește Gabi cafeaua vă gâdil să râdeți un pic

Ce e politica?
Sigur Gabi știe dar un băiat de vreo 11 ani nu știa.
Iată cum a aflat: (relatarea luați-o ca un banc)
Auzea mereu vorbindu-se la televizor, prin casă:
'politica guvernamentală', 'politica parlamentară', etc.
Curios să afle ce e politica îl întrebă pe tatăl său;
- Tată, ce e aia politică? Tatăl se gândi cum să-l facă să înțeleagă
și îi explică: - Uite, eu sunt Finanțele, aduc banii in casă ca tuturor să ne fie bine. Mamă-ta e Guvernul, ia banii și-i administrează ca să ne fie bine la toți. Bunicul e Sindicatul, supraveghează ca totul să degurgă normal.
Servitoarea e Clasa Muncitoare, ea muncește pentru toți toată ziua.
Ăla micu din fașă e Viitorul, de care cu toții trebuie să avem grijă...
Acum înțelegi ce e politica? Copilul cam nedumerit îi răspunse:
- Nu prea dar o să mă gândesc în noaptea asta și mâine îți spun.
După miezul nopții se trezi in țipetele și plânsul celui mic și cum nu mai înceta se duse s-o scoale pe mamă-sa să se ocupe de el.
Mamă-sa dormea tun, o scutură puțin dar în zadar. Atunci se duse
să-l scoale pe tatăl său, când deschise ușa il văzu peste Servitoare cum se 'ocupa' de ea. Mai rămăsese să-l scoale pe bunicul său și când deschise
ușa văzu că acesta se benocla pe gaura cheii la cea făceau
tatăl său și servitoarea. Obosit se întoarse în camera lui și adormi pe fotoliu, înfundându-și capul în pernă. Dimineața când se trezi tatăl său il întrebă:
-Ei, ai înțeles până la urmă ce e politica?
- Da, răspuns băiatul:
- Guvernul doarme nepăsător in timp ce Finanțele regulează Clasa Muncitoare,
Sindicatul supraveghează totul iar Viitorul e în Ca*at peste tot.
Asta e politica.

vai vai vai !
da' ma duc sa-ti mai aduc o cafeluta ca te face zburdalnic foc !

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 15:15

De la: gabigabi2, la data 2016-02-21 14:23:20

vai vai vai !

Da ceva de sărit în sus nu merge, că dăduși cafeluța dulce ca mătăluță.

www.youtube.com/watch?v=9k5J01pvpRs

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 16:00

De la: zenitt, la data 2016-02-21 15:15:00
De la: gabigabi2, la data 2016-02-21 14:23:20

vai vai vai !

Da ceva de sărit în sus nu merge, că dăduși cafeluța dulce ca mătăluță.

www.youtube.com/watch?v=9k5J01pvpRs[/quote]

las' ca vine acus' Ingrid cu tortul si taie dulceata cafelei !

pssst : picaturile de sarit in sus sunt in dulapul de linga cel cu medicamente ca, deh : cui pe cui se scoate !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 17:17

pt. toti analfabetii si putorile carora le este mai usor sa ia de la basescu....

Art. 1.810
Tacita relocatiune
(1)
Dacă, după împlinirea termenului, locatarul contin
uă să detnă bunul si să îsi îndeplinească
obligatiile fără vreo împotrivire din partea locato
rului, se consideră încheiată o nouă locatiune, în
conditiile celei vechi, inclusiv în privinta garant
iilor.
(2)
Noua locatiune va fi însă pe durată nedeterminată,
dacă prin lege sau conventia părtilor nu se
prevede altfel

...dobitocilor resapati si ,,multirealizati''pune-ti mana pe carte....nesimtitilor...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 19:35

mestere...asta cu nume de c...t pe bat....atat tu , cat si resapata nesimtita si ,,realizata'' si chiar si hermabosococardelu', aveti dreptu' de a ramane cretini , este dreptul vostru...asta nu inseamna ca toata lumea care inca mai poate gandi si chiar o face, trebuie sa va accepte mizeriile si nesimtirile voastre scuipate din plamanii de alcoolic ai basaului chior si preluate din zbor de guritele pretioase ale voastre....va veni vremea in care toate aceste abuzuri vor fi dezvaluite chiar de catre saltimbancii care au facut posibil asa ceva...deocamdata , atat voi cat si stapanii mafioti pe care-i sustineti mai aveti puterea visinescului de a mesteca printre gingii o portie de injuraturi si de a-ncerca sa loviti ca-n tinerete cu pumnu'...

si ca sa-nchei cu cazu' voiculescu-ica-antenele...pt. mine acest caz a fost si este din start compromis si urat mirositor...din cauza de abuz al celor care-ar fi trebuit sa-mparta dreptatea si justitia...restul sunt discutii...atat ...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 08:23

.....lupii baaaa....sariti baaaa ca dau lupii la stana...lupii moralisti imbracati in straie de oi.... hai buna sa va fie inima la fel ca si dimineata .... pusei repede la fiert niste praf de cafea si dadui fuga sa vad ce pagube or facut acesti monstri ,,de dreapta''....

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 09:34

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-21 19:35:52mestere...asta cu nume de c...t pe bat....atat tu , cat si resapata nesimtita si ,,realizata'' si chiar si hermabosococardelu', aveti dreptu' de a ramane cretini , este dreptul vostru...asta nu inseamna ca toata lumea care inca mai poate gandi si chiar o face, trebuie sa va accepte mizeriile si nesimtirile voastre scuipate din plamanii de alcoolic ai basaului chior si preluate din zbor de guritele pretioase ale voastre....va veni vremea in care toate aceste abuzuri vor fi dezvaluite chiar de catre saltimbancii care au facut posibil asa ceva...deocamdata , atat voi cat si stapanii mafioti pe care-i sustineti mai aveti puterea visinescului de a mesteca printre gingii o portie de injuraturi si de a-ncerca sa loviti ca-n tinerete cu pumnu'...

si ca sa-nchei cu cazu' voiculescu-ica-antenele...pt. mine acest caz a fost si este din start compromis si urat mirositor...din cauza de abuz al celor care-ar fi trebuit sa-mparta dreptatea si justitia...restul sunt discutii...atat ...

Ete-te cine vorbeste de abuzuri, abuzatul slninos, fost militian..
Bai Slaninosule, legea este lege atat pentru stanga cat si pentru drepta.
Ai vazut slaninosule ce sustinere au Antenele?
2, 3 mii de fosile in stare avansata de putrefactie , cu pampersii plini de ,,libera evacuare,,.

In cel mai fericit caz ,voi puteti puteti milita pentru modernizarea cimitirelor,nu a democratiei, ca la acesta disciplina ati ramas repetenti !

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:04

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-21 19:35:52

mestere...asta cu nume de c...t pe bat....atat tu , cat si resapata nesimtita si ,,realizata'' si chiar si

si ca sa-nchei cu cazu' voiculescu-ica-antenele... si este din start compromis si urat mirositor...si:

n-ai mirosit c...t-ul astuia!?
l=ai lasat sa-ti puta in spelunca mortilor vii?

beeeeei gagarmaticaca, ai reusit performanta sa editezi tzshpe si-uri pe un singur alineat redactat in format a4, f'ti-ar starea si scoala draku de agramat bashtept.
daca nu ti-ai plantat in text la fiecare 3 cuvinte cate 3 pncte de suspensie, vezi ce sintaxa balmajita si de tot cacatul ti-a rezultat ba',papitoiule rahatit mintal?

ce sa-nchei tu, ba' amarasteanule?

tu nu esti in stare sa-nchei o propozitie fara sa debitezi vreo prostie pandemica ba'!

"si ca sa-nchei cu cazu' voiculescu-ica-antenele"

(si ca sa cu ca) baaaaa' mi-ai afectat retina cu gagarmaticaca ta, daca ai fi vrut sa finalizezi opinia ta despre "voiculescu-ica-antenele", ar fi fost cazul sa afirmi ca :

-nu exista nicio legatura intre: LIBERTATEA DE EXPRIMARE si SOMATIA EMISA de catre ANAF in vederea EVACUARII (amiabile) a UNEI TELEVIZIUNI din IMOBIL AL STATULUI. (imobile confiscate si inscrise in proprietatea statului ,CF, ca urmare si in baza unei HJ di prin care s-a dispus recuperarea prejudiciului de 60 Mil de euro pe care l-a produs Statului Roman condamnatul voiculescu d.

de asemenea, pentru a incheia, ar fi fost cazul sa afirmi ca:
-nimeni nu este mai presus de lege, nici chiar dreptul la libera exprimare nu poate fi exercitat, atat timp cat, (indiferent cine, de la vladica la opinca), ar fi a incalcat legea si se afla sub incidenta legii, executa o pedeasa cuantificata, stabilita si hotarata de magistrat conf. legii.

intai platesti/iti executi pedeapsa, se recupereaza prejudiciul produs, apoi, redobandesti dreptul la libera exprimare si beneficiezi de toate drepturile si garantiile pe care le ofera Constitutia si Legile Statului.

Ai inteles? este unul dintre principiile nescrise ale STATULUI de DREPT!
daca ai fi vrut sa inchei, ba gagarmaicaca, intr-un mod apoteotic , onest si doct, ar fi fost necesar sa ne informezi, (ca un bun cunoscator al bucurestiului de altatada),

-cand au fost construite imobilele respective, de catre cine au fost contruite si cine a finantat constructia imobilelor respective,
-cine a fos proprietrul si cine au fost beneficiarii imbileor respective, atat in perioada antedecembrista cat si post decembrista, iar intr-un final cu happy end fulminant, ar fi treuit sa-nchei cu expunerea unei disertatii in care sa ne prezinti logic si cronologic :
-cum au ajuns imobilele respective in posesia condamnatului voiculescu.

hai, mai lucraza la sintxa frazarii si imbgateste-ti fondul principal lexical pe care va trebui sa-l folosesti in viitor, daca vrei sa-ti mai raspud ba', gargarmaticus de bordura.

mari scursuri, falnice jigodii!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:18

De la: 9am_7993, la data 2016-02-22 09:34:41
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-21 19:35:52mestere...asta cu nume de c...t pe bat....atat tu , cat si resapata nesimtita si ,,realizata'' si chiar si hermabosococardelu', aveti dreptu' de a ramane cretini , este dreptul vostru...asta nu inseamna ca toata lumea care inca mai poate gandi si chiar o face, trebuie sa va accepte mizeriile si nesimtirile voastre scuipate din plamanii de alcoolic ai basaului chior si preluate din zbor de guritele pretioase ale voastre....va veni vremea in care toate aceste abuzuri vor fi dezvaluite chiar de catre saltimbancii care au facut posibil asa ceva...deocamdata , atat voi cat si stapanii mafioti pe care-i sustineti mai aveti puterea visinescului de a mesteca printre gingii o portie de injuraturi si de a-ncerca sa loviti ca-n tinerete cu pumnu'...

Ete-te cine vorbeste de abuzuri, abuzatul slninos, fost militian..
Bai Slaninosule, legea este lege atat pentru stanga cat si pentru drepta.
Ai vazut slaninosule ce sustinere au Antenele?
2, 3 mii de fosile in stare avansata de putrefactie , cu pampersii plini de ,,libera evacuare,,.

In cel mai fericit caz ,voi puteti puteti milita pentru modernizarea cimitirelor,nu a democratiei, ca la acesta disciplina ati ramas repetenti !

exact asta-i motivul pentru care se Banuieste spre Adevereste ca e ceva putred la mijloc : Ura si Incrincenarea voastra in a-i ataca pe cei ce spun altfel decit guru vost' si slugile lui si faptul ca Base' - scorpionul , are multe Datorii la Voiculescu si asta-l innebuneste de dorinta de razbunare !
P.S
da' are vreo importanta-n discutia asta despre situatia A3 ca Florin a fost sau n-a fost militian ? chiar are cine-s eu si ce virsta am ? n-are ,mai , decit in masura in care, in lipsa de argumente, treceti la atac la persoana !

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:23

o fi avut vreo importanta faptul ca visinescu a fost un militian sau nu?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:27

Florine, astia au scuipat in ibricul cu cafea si am aruncat-o
ma duc sa fac una proaspata !

P.S
da' o cursa de sobolani, n-ai p'aici, pe undeva ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:41

De la: _H44KON_, la data 2016-02-22 14:25:05
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-22 08:23:21.... si dadui fuga sa vad ce pagube or facut acesti monstri ,,de dreapta''....

oricat ai incerca s-a scalzi in enjdemii de ape
cu certitudine, toate baiguielile iti vor fi schioape
pentru ca nu te duce mintea, bai nenica
decat la copy/paste de pe guogalica,
nimicul si prostia ti-au inundat fudula tigva
iar nesimtirea si jargonul ieftin iti stau mereu e limba,
nimic nu stii si nici sa-nveti nu poti,
esti cel mai jalnic nesimtit ,
un falnic abject retardat
pe care l-a produs natura
prin ma-ta care te-a fatat!

Mytcore, multe ai pierdut in timp : si bun-simt si eleganta si amabilitate, dar la rime continui sa te pricepi, brava x !

aaaaa si logica ai pierdut -o daca pui un semn de egalitate intre Florin si Visinescu !

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:50

De la: gabigabi2, la data 2016-02-22 14:27:37
P.S
da' o cursa de sobolani, n-ai p'aici, pe undeva ?

cum sa n-aiba, are si cursa de(pentru) sobolani.l-au invadat guzganii in jegul de prin cocina in care isi petrece ziua si unde-i putrezeste hoitul

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 15:12

logicuta dupa cum se vede : " editez si etalez " in fiecare zi ceea ce cred si , daca mi-o ajuta Dumnezeu sa-mi tina mintea limpede, o s-o fac si de acum inainte, cit tine atza vietii !

da' de ce te oftici atit de tare ca-ti zic Mytcor si devi furibund ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 15:51

si-n urma ta ce va ramine ? o zdreanta in adapostul de carton in care ai trait si o sticla goala de trascau ?

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 16:02

De la: gabigabi2, la data 2016-02-22 15:51:08si-n urma ta ce va ramine ? o zdreanta in adapostul de carton in care ai trait si o sticla goala de trascau ?

corect. este exact ceea ce ai vazut (ti-a fost revelat))))) in oglida de la baie dupa ce ti-ai tras apa!

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 17:06

De la: _H44KON_, la data 2016-02-22 14:33:44
De la: gabigabi2, la data 2016-02-22 14:27:37
astia au scuipat in ibricul cu cafea si am aruncat-o ma duc sa fac una proaspata !

ati scuipat primii,
iar eu am sa ma c..c
in asta proaspata
pe care incerci s-o faci

s-o lingeti impreuna
precum doi prosti cu craci

Ma c-c si eu, ma c-c si eu....!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 17:31

doi cretini care se-ngina unul pe altul , unul mai "finut " decit celalalt , crezindu-se de bon ton !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 18:27

O cafea servesc si eu!

Va salut din ploaie, va transmit NUMAI BINE, sper saseprinda de scafarliile voastre DE TOATE, DA?

No, si ca sa ma conformez si io la BON TON, cu toate ca prefer SOMON in loc de ton , vin cu fonoteca dupa mine, ca e in trend, azi catolicii celebreaza pe Sfantul Apostol Petru si pe Calugarita Margareta:

O MARGARETA frumoasa, culeasa cu drag din gradinile alese ale mele, na!

www.youtube.com/watch?v=ssdFRTZghso

Da, da, dir la da da ?

Las fereastra deschisa, trebuie aer curat!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 18:32

OOOOOOOOOOOOOOooooooooo, SEFU', treci in careu!

LA MULTI ANI ! Cu drag :

www.youtube.com/watch?v=5XALGXSdWe4

Ti-am lasat un Bordeaux de la mama sa de acasa, din hexagon! Sa il servesti cu doamna ta si sa fiti binecuvantati cu totii! Scarpina motanu' dupa capsor, din partea me'! I s-a vindecat labuta? Trimite-l la motanu' meu sa zburde prin curte, stau io cu ochii pe ei, iar cand plec ii inchid in casa, stai linistit, il lasi pe maini bune, mai stii tu alti drept musetel , ha?

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 2477 2478 2479 2480 2481 2482 2483 2484 2485 2486 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: