back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2477 2478 2479 2480 2481 2482 2483 2484 2485 2486 >> Sari la pagina:

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Februarie 2016, ora 19:39

De la: lngrid, la data 2016-02-20 19:19:44
De la: zenitt, la data 2016-02-20 19:16:06Regizorul a încurcat programul a trecut direct la Hot...
The best belly Dance Ever.

Urmeazã Hot Hot...

www.youtube.com/watch?v=OIdCCNfL014

Alla Kushniiiir Incredibily.....

sa vad in 3D Parca aveai si una pe malul marii, printre stanci

N-am una pe acolo aº prefera-o-n Cafenea
s-o vãd dansând la fel ºi ea.

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2016, ora 19:50

De la: lngrid, la data 2016-02-20 19:19:44
De la: zenitt, la data 2016-02-20 19:16:06Regizorul a încurcat programul a trecut direct la Hot...
The best belly Dance Ever.

Urmeazã Hot Hot...

www.youtube.com/watch?v=OIdCCNfL014

Alla Kushniiiir Incredibily.....

sa vad in 3D Parca aveai si una pe malul marii, printre stanci

Nu am una pe acolo aº dori-o-n cafenea sã danseze ca ºi ea,
transparentã în zefir, aidoma Allei Kushnir.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 08:50

De la: gabigabi2, la data 2016-02-20 19:33:58
De la: lngrid, la data 2016-02-20 19:31:35
De la: gabigabi2, la data 2016-02-20 19:29:00 cum te faci bine : hatzhatz o pizza !

Total de acord! [/quote

buna aia cu "anatomia-n patratele " !
va las, va pup si ma duc sa vad cum da in clocot lumea !
pe miine !

buna dimineata ! ia uite ce frumos e afara, special ptr. domnu' Ingrid si eu pun de cafea , una dichisita cu un pic de scortisoara, asa cum ii place doamnei Ingrid !
la multi ani, inca o data si sa aveti o zi minunata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 08:50

De la: gabigabi2, la data 2016-02-20 19:33:58
De la: lngrid, la data 2016-02-20 19:31:35
De la: gabigabi2, la data 2016-02-20 19:29:00 cum te faci bine : hatzhatz o pizza !

Total de acord! [/quote

buna aia cu "anatomia-n patratele " !
va las, va pup si ma duc sa vad cum da in clocot lumea !
pe miine !

buna dimineata ! ia uite ce frumos e afara, special ptr. domnu' Ingrid si eu pun de cafea , una dichisita cu un pic de scortisoara, asa cum ii place doamnei Ingrid !
la multi ani, inca o data si sa aveti o zi minunata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 08:51

iar mi-a dublat postarea moaaama, ce ma 'nerveaza asta !

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 10:03

Bunã dimineaþa ºi o cafea. Pânã pregãteºte Gabi cafeaua vã gâdil sã râdeþi un pic

Ce e politica?
Sigur Gabi ºtie dar un bãiat de vreo 11 ani nu ºtia.
Iatã cum a aflat: (relatarea luaþi-o ca un banc)
Auzea mereu vorbindu-se la televizor, prin casã:
'politica guvernamentalã', 'politica parlamentarã', etc.
Curios sã afle ce e politica îl întrebã pe tatãl sãu;
- Tatã, ce e aia politicã? Tatãl se gândi cum sã-l facã sã înþeleagã
ºi îi explicã: - Uite, eu sunt Finanþele, aduc banii in casã ca tuturor sã ne fie bine. Mamã-ta e Guvernul, ia banii ºi-i administreazã ca sã ne fie bine la toþi. Bunicul e Sindicatul, supravegheazã ca totul sã degurgã normal.
Servitoarea e Clasa Muncitoare, ea munceºte pentru toþi toatã ziua.
Ãla micu din faºã e Viitorul, de care cu toþii trebuie sã avem grijã...
Acum înþelegi ce e politica? Copilul cam nedumerit îi rãspunse:
- Nu prea dar o sã mã gândesc în noaptea asta ºi mâine îþi spun.
Dupã miezul nopþii se trezi in þipetele ºi plânsul celui mic ºi cum nu mai înceta se duse s-o scoale pe mamã-sa sã se ocupe de el.
Mamã-sa dormea tun, o scuturã puþin dar în zadar. Atunci se duse
sã-l scoale pe tatãl sãu, când deschise uºa il vãzu peste Servitoare cum se 'ocupa' de ea. Mai rãmãsese sã-l scoale pe bunicul sãu ºi când deschise
uºa vãzu cã acesta se benocla pe gaura cheii la cea fãceau
tatãl sãu ºi servitoarea. Obosit se întoarse în camera lui ºi adormi pe fotoliu, înfundându-ºi capul în pernã. Dimineaþa când se trezi tatãl sãu il întrebã:
-Ei, ai înþeles pânã la urmã ce e politica?
- Da, rãspuns bãiatul:
- Guvernul doarme nepãsãtor in timp ce Finanþele reguleazã Clasa Muncitoare,
Sindicatul supravegheazã totul iar Viitorul e în Ca*at peste tot.
Asta e politica.

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 12:18

anexa)))) afiliata )))))internetcorp
www.timesnewroman.ro/entry/livetext-intalnirea-somerilor-si-pens...

LIVETEXT! Întâlnirea șomerilor și pensionarilor cu vedetele Antena 3

• Singurul telespectator Antena 3 cu loc de muncã e foarte supãrat cã mitingul e programat la 3 dupã-amiaza și nu poate ajunge;

• Alþi manifestanþi mai în vârstã ar fi vrut ca mitingul sã fi fost programat la 6 dimineaþa, când sunt ei în formã maximã;

• Iohannis a anunþat cã va veni ºi el în piaþã, dar nu va spune nici ziua ºi nici ora, ca sã nu fie vâlvã;

• La protest sunt 50 de jandarmi ºi de 10 ori mai multe bastoane;

• A apãrut ºi un grup de vegani, care anunþã prin megafoane cã ei sunt vegani;

• Tocmai ºi-a fãcut apariþia ºi cortegiul funerar din Teleorman;

• Atenþie, pãrinþi! Au fost vãzuþi mai mulþi copii, probabil lãsaþi cu bunici iresponsabili!

• Existã standuri unde se împart piure, colivã ºi alte alimente moi, preferate de bãtrâni;

• La prima serie de scandãri, zeci de proteze ale fanilor Antena 3 au cãzut pe jos;

• Profitând cã toþi angajaþii Antenelor sunt în Piaþã, ANAF s-a dus ºi le-a închis sediile;

• În Piața Constituției tocmai ºi-a fãcut apariþia ºi un cortegiu funerar din Teleorman;

• Atenþie, pãrinþi! Au fost vãzuþi mai mulþi copii, probabil lãsaþi cu bunici iresponsabili!

• Rezultate preliminare: 40% dintre susținãtorii Antena 3 sunt din Teleorman, 30% din Giurgiu, 25% din Argeș și 5% din București. 100% sunt votanți PSD;

• A venit pe scenã CRBL, care a fost prezentat drept Ricky Dandel, ca sã nu fie bulversaþi bãtrânii anteniºti;

• Gafã din partea organizatorilor. Au chemat și trupa Voltaj, sã cânte “Ca la 20 de ani” ºi plâng toþi pensionarii;

• Existã standuri unde se împart piure, colivã ºi alte alimente moi, preferate de bãtrâni;

• Deºi pare înnorat, de fapt soarele nu se vede de moliile ieºite din paltoanele pensionarilor;

• Torționarul Viºinescu a cerut 24 de ore învoire, ca sã participe și el la întâlnirea cu Antena 3;

• Efectele acestui protest asupra economiei: în cel mai rãu caz PIB-ul va scãdea cu 0%;

• Vestea bunã e cã acum sunt locuri în autobuz și nu mai sunt cozi la Poștã;

• Iohannis nu e singurul neamþ de partea protestatarilor. Alzheimer e ºi el prezent în Piaþa Constituþiei;

• Mugur Ciuvicã a orbit ca o cârtiþã, cã nu mai ieºise din sediu de 2 ani;

• Autocarul cu caracaleni, chemat de Cristiana Anghel, n-a mai ajuns, pentru cã s-a rãsturnat pânã sã iasã din Caracal;

• A fost prins un participant de 25 de ani care este fan Antena 3 ºi i s-a fãcut pe loc dosar de pensie;

• A venit Felix Rache sã spunã niºte glume, dar i le-a furat Mihai Morar, dacã tot era acolo;

• Dacã acum câteva luni au protestat în Piața Constituției ciobanii, azi s-au adunat doar oile;

• Demersul Antena 3 l-a ajutat pe Bãsescu. S-a dus sã-ºi ia pensia, cã erau toþi pensionarii la protest ºi nu era nicio coadã;

• Bucureºtenii care locuiesc pe Blvd. Unirii sunt sfãtuiþi sã închidã bine geamurile, sã nu le intre în case norul toxic de naftalinã care vine dinspre protestatari;

• Protestul se transmite Live în toate azilele de bãtrâni din þarã;

• La plecare, toþi participanþii sunt rugaþi sã treacã pe la mãsuþa lui Mircea Badea, sã primeascã câte-o limbã în cur;

www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/516374/miting_susti...

• BREAKING NEWS! Mitingul de azi tocmai a intrat în Cartea Recordurilor, drept adunarea cu cea mai mare medie de vârstã din istoria omenirii. De asemenea, sunt șanse ca scena pe care au stat vedetele Antena 3 sã obținã recordul pentru scena cu cei mai multi pupincuriști pe m².

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 12:31

Patriarhul profitã de bãtrânii proºti: Azi pe cutia milei scria: “Ajutã Antena 3!”

Când toți se ceartã, Patriarhul câștigã bani. Și azi a fost la fel. Patriarhul a vãzut cât de proști și manipulabili sunt cei veniți la mitingul Antena 3 și s-a gândit sã-i jupoaie. A pus un afiș pe cutia milei cu ”Ajutã Antena 3!” și idioții s-au îmbulzit sã dea bani mai ceva ca la o slujbã normalã.

www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/517174/patriarh_ant...

Ca sã-i facã pe bãtrânii senili sã scoatã și mai mulți bani, Patriarhul le-a spus în timpul slujbei cã dacã nu doneazã vine și Apocalipsa sã le ia sediile Antenelor, nu doar ANAF.

În curtea Patriarhiei erau și doi preoți care se plimbau printre credincioșii anteniști cu tarabe mobile, pe care vindeau cartea de rugãciuni a Sfântului Gâdea Atotpupãtorul. Prețurile erau chiar mai mari decât pentru cãrțile cu Boca, semn cã atunci când Dumnezeu îți dã prostie, pãi îți dã, nu se joacã.

”Dumnezeu a fãcut minunea cea mare! S-au adunat azi în cutia milei mai mulți bani decât prejudiciul din dosarul ICA. Abia aștept licitația pentru sediile Antenelor. Cu banii adunați azi le cumpãr și cumpãr și Antena 3, cã nu mã îndur sã las din mânã asemenea fabricã de bani. Nici nu știu care sunt mai tâmpiți: boșorogii care mi-au dat azi bani, sau statul care nu mi-i impoziteazã”, a declarat Patriarhul.

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 12:36

Iohannis spune de ce a ținut partea Antena 3: ”Pãi eu încasez banii lor de chirie. Ce, nu era clar?”

Puseul de pupincurism al președintelui Klaus Iohannis la adresa Antenei 3 a fost, în sfârșit, clarificat. ”Este vorba strict de bani, fãrã nici o legãturã cu statul de drept sau alte banale motive administrative”, a explicat Iohannis. ”Pur și simplu chiria Antenelor ajunge la mine în buzunar și mi se pare firesc sã primesc în continuare acei bani.”

www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/516745/iohannis_sed...

Iohannis chiar s-a declarat surprins cã oamenii au reacționat atât de dur la declarațiile lui. ”Credeam cã e clar pentru toți românii cã scopul meu în viațã e sã fac bani din chirii pentru clãdiri care nu-mi aparțin de drept. Ce, chiar nu era clar asta? Sunt uluit cã existã oameni care cred cã i-am pupat în cur pe cei de la Antena 3 complet gratuit, fãrã nici un interes personal. Nu, n-am fãcut-o pentru cã sunt idiot, ci pentru cã îmi plac banii. Mult de tot!”

www.timesnewroman.ro/politic/iohannis-spune-de-ce-a-tinut-partea...

Președintele a ținut totdatã sã își cearã scuze pentru cã n-a ajuns la mitingul de azi al Antenei 3. ”N-am vrut sã le creez probleme, sã creadã cei de la Antena 3 cã mã duc acolo ca sã le iau banii de chirie”, s-a scuzat Klaus Iohannis.

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 12:43

Într-un interviu recent, Codruþa Kövesi a arãtat cum sã suceºti gâtul unui corupt fãrã sã urle

Codruþa Kövesi a recunoscut recent, în revista Elle, cã e un om obiºnuit, care citeºte TNR ºi are pasiuni perfect normale. Cu toate acestea, vã sfãtuim sã nu vã pripiþi sã o subestimaþi, pentru cã procuroarea are ºi o laturã de temut! Într-un interviu acordat recent postului AXN Crime, Kövesi ºi-a dezvãluit adevãratele secrete profesionale: a sucit în direct gâtul unui parlamentar vinovat de corupþie.

www.timesnewroman.ro/files/attach/images/127/388925/kovesi_suces...

“Multã lume m-a întrebat cum se suceºte mai bine gâtul unui corupt, ca sã nu se zbatã prea mult ºi sã nu urle”, a declarat Kövesi în faþa camerelor de luat vederi. “L-am adus aici pe Deceneu Petrescu, deputat PSD condamnat recent pentru abuz în serviciu ºi spãlare de bani. O sã vã arãt imediat cum îi putem lua beregata fãrã prea mult scandal, dar vã rog sã-mi aduceþi un prosop, în caz cã sare sânge. Uneori mai sare niºte sânge.”

Sub privirile pline de admiraþie ale echipei de filmare, Kövesi a sucit gâtul parlamentarului corupt cu o delicateþe greu de descris în cuvinte, acesta dându-ºi ultima suflare cât ai clipi, într-o liniºte deplinã. “Pentru o execuþie sumarã, gâtul trebuie sucit de la a 3-a vertebrã cervicalã, în sens trigonometric, iar miºcarea trebuie sã fie rapidã ºi fermã”, a explicat Kövesi.

“În esenþã, procedura e aceeaºi ca în cazul puilor de gãinã, însã politicienii pot avea ºi 200 kg, aºa cã e mai bine sã-i þinem o noapte la rãcoare înainte, ca sã nu fie agitaþi”, a adãugat procuroarea.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 14:23

De la: zenitt, la data 2016-02-21 10:03:20Bunã dimineaþa ºi o cafea. Pânã pregãteºte Gabi cafeaua vã gâdil sã râdeþi un pic

Ce e politica?
Sigur Gabi ºtie dar un bãiat de vreo 11 ani nu ºtia.
Iatã cum a aflat: (relatarea luaþi-o ca un banc)
Auzea mereu vorbindu-se la televizor, prin casã:
'politica guvernamentalã', 'politica parlamentarã', etc.
Curios sã afle ce e politica îl întrebã pe tatãl sãu;
- Tatã, ce e aia politicã? Tatãl se gândi cum sã-l facã sã înþeleagã
ºi îi explicã: - Uite, eu sunt Finanþele, aduc banii in casã ca tuturor sã ne fie bine. Mamã-ta e Guvernul, ia banii ºi-i administreazã ca sã ne fie bine la toþi. Bunicul e Sindicatul, supravegheazã ca totul sã degurgã normal.
Servitoarea e Clasa Muncitoare, ea munceºte pentru toþi toatã ziua.
Ãla micu din faºã e Viitorul, de care cu toþii trebuie sã avem grijã...
Acum înþelegi ce e politica? Copilul cam nedumerit îi rãspunse:
- Nu prea dar o sã mã gândesc în noaptea asta ºi mâine îþi spun.
Dupã miezul nopþii se trezi in þipetele ºi plânsul celui mic ºi cum nu mai înceta se duse s-o scoale pe mamã-sa sã se ocupe de el.
Mamã-sa dormea tun, o scuturã puþin dar în zadar. Atunci se duse
sã-l scoale pe tatãl sãu, când deschise uºa il vãzu peste Servitoare cum se 'ocupa' de ea. Mai rãmãsese sã-l scoale pe bunicul sãu ºi când deschise
uºa vãzu cã acesta se benocla pe gaura cheii la cea fãceau
tatãl sãu ºi servitoarea. Obosit se întoarse în camera lui ºi adormi pe fotoliu, înfundându-ºi capul în pernã. Dimineaþa când se trezi tatãl sãu il întrebã:
-Ei, ai înþeles pânã la urmã ce e politica?
- Da, rãspuns bãiatul:
- Guvernul doarme nepãsãtor in timp ce Finanþele reguleazã Clasa Muncitoare,
Sindicatul supravegheazã totul iar Viitorul e în Ca*at peste tot.
Asta e politica.

vai vai vai !
da' ma duc sa-ti mai aduc o cafeluta ca te face zburdalnic foc !

zenitt

349 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 15:15

De la: gabigabi2, la data 2016-02-21 14:23:20

vai vai vai !

Da ceva de sãrit în sus nu merge, cã dãduºi cafeluþa dulce ca mãtãluþã.

www.youtube.com/watch?v=9k5J01pvpRs

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 16:00

De la: zenitt, la data 2016-02-21 15:15:00
De la: gabigabi2, la data 2016-02-21 14:23:20

vai vai vai !

Da ceva de sãrit în sus nu merge, cã dãduºi cafeluþa dulce ca mãtãluþã.

www.youtube.com/watch?v=9k5J01pvpRs[/quote]

las' ca vine acus' Ingrid cu tortul si taie dulceata cafelei !

pssst : picaturile de sarit in sus sunt in dulapul de linga cel cu medicamente ca, deh : cui pe cui se scoate !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 17:17

pt. toti analfabetii si putorile carora le este mai usor sa ia de la basescu....

Art. 1.810
Tacita relocatiune
(1)
Dacã, dupã împlinirea termenului, locatarul contin
uã sã detnã bunul si sã îsi îndeplineascã
obligatiile fãrã vreo împotrivire din partea locato
rului, se considerã încheiatã o nouã locatiune, în
conditiile celei vechi, inclusiv în privinta garant
iilor.
(2)
Noua locatiune va fi însã pe duratã nedeterminatã,
dacã prin lege sau conventia pãrtilor nu se
prevede altfel

...dobitocilor resapati si ,,multirealizati''pune-ti mana pe carte....nesimtitilor...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2016, ora 19:35

mestere...asta cu nume de c...t pe bat....atat tu , cat si resapata nesimtita si ,,realizata'' si chiar si hermabosococardelu', aveti dreptu' de a ramane cretini , este dreptul vostru...asta nu inseamna ca toata lumea care inca mai poate gandi si chiar o face, trebuie sa va accepte mizeriile si nesimtirile voastre scuipate din plamanii de alcoolic ai basaului chior si preluate din zbor de guritele pretioase ale voastre....va veni vremea in care toate aceste abuzuri vor fi dezvaluite chiar de catre saltimbancii care au facut posibil asa ceva...deocamdata , atat voi cat si stapanii mafioti pe care-i sustineti mai aveti puterea visinescului de a mesteca printre gingii o portie de injuraturi si de a-ncerca sa loviti ca-n tinerete cu pumnu'...

si ca sa-nchei cu cazu' voiculescu-ica-antenele...pt. mine acest caz a fost si este din start compromis si urat mirositor...din cauza de abuz al celor care-ar fi trebuit sa-mparta dreptatea si justitia...restul sunt discutii...atat ...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 08:23

.....lupii baaaa....sariti baaaa ca dau lupii la stana...lupii moralisti imbracati in straie de oi.... hai buna sa va fie inima la fel ca si dimineata .... pusei repede la fiert niste praf de cafea si dadui fuga sa vad ce pagube or facut acesti monstri ,,de dreapta''....

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 09:34

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-21 19:35:52mestere...asta cu nume de c...t pe bat....atat tu , cat si resapata nesimtita si ,,realizata'' si chiar si hermabosococardelu', aveti dreptu' de a ramane cretini , este dreptul vostru...asta nu inseamna ca toata lumea care inca mai poate gandi si chiar o face, trebuie sa va accepte mizeriile si nesimtirile voastre scuipate din plamanii de alcoolic ai basaului chior si preluate din zbor de guritele pretioase ale voastre....va veni vremea in care toate aceste abuzuri vor fi dezvaluite chiar de catre saltimbancii care au facut posibil asa ceva...deocamdata , atat voi cat si stapanii mafioti pe care-i sustineti mai aveti puterea visinescului de a mesteca printre gingii o portie de injuraturi si de a-ncerca sa loviti ca-n tinerete cu pumnu'...

si ca sa-nchei cu cazu' voiculescu-ica-antenele...pt. mine acest caz a fost si este din start compromis si urat mirositor...din cauza de abuz al celor care-ar fi trebuit sa-mparta dreptatea si justitia...restul sunt discutii...atat ...

Ete-te cine vorbeste de abuzuri, abuzatul slninos, fost militian..
Bai Slaninosule, legea este lege atat pentru stanga cat si pentru drepta.
Ai vazut slaninosule ce sustinere au Antenele?
2, 3 mii de fosile in stare avansata de putrefactie , cu pampersii plini de ,,libera evacuare,,.

In cel mai fericit caz ,voi puteti puteti milita pentru modernizarea cimitirelor,nu a democratiei, ca la acesta disciplina ati ramas repetenti !

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:04

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-21 19:35:52

mestere...asta cu nume de c...t pe bat....atat tu , cat si resapata nesimtita si ,,realizata'' si chiar si

si ca sa-nchei cu cazu' voiculescu-ica-antenele... si este din start compromis si urat mirositor...si:

n-ai mirosit c...t-ul astuia!?
l=ai lasat sa-ti puta in spelunca mortilor vii?

beeeeei gagarmaticaca, ai reusit performanta sa editezi tzshpe si-uri pe un singur alineat redactat in format a4, f'ti-ar starea si scoala draku de agramat bashtept.
daca nu ti-ai plantat in text la fiecare 3 cuvinte cate 3 pncte de suspensie, vezi ce sintaxa balmajita si de tot cacatul ti-a rezultat ba',papitoiule rahatit mintal?

ce sa-nchei tu, ba' amarasteanule?

tu nu esti in stare sa-nchei o propozitie fara sa debitezi vreo prostie pandemica ba'!

"si ca sa-nchei cu cazu' voiculescu-ica-antenele"

(si ca sa cu ca) baaaaa' mi-ai afectat retina cu gagarmaticaca ta, daca ai fi vrut sa finalizezi opinia ta despre "voiculescu-ica-antenele", ar fi fost cazul sa afirmi ca :

-nu exista nicio legatura intre: LIBERTATEA DE EXPRIMARE si SOMATIA EMISA de catre ANAF in vederea EVACUARII (amiabile) a UNEI TELEVIZIUNI din IMOBIL AL STATULUI. (imobile confiscate si inscrise in proprietatea statului ,CF, ca urmare si in baza unei HJ di prin care s-a dispus recuperarea prejudiciului de 60 Mil de euro pe care l-a produs Statului Roman condamnatul voiculescu d.

de asemenea, pentru a incheia, ar fi fost cazul sa afirmi ca:
-nimeni nu este mai presus de lege, nici chiar dreptul la libera exprimare nu poate fi exercitat, atat timp cat, (indiferent cine, de la vladica la opinca), ar fi a incalcat legea si se afla sub incidenta legii, executa o pedeasa cuantificata, stabilita si hotarata de magistrat conf. legii.

intai platesti/iti executi pedeapsa, se recupereaza prejudiciul produs, apoi, redobandesti dreptul la libera exprimare si beneficiezi de toate drepturile si garantiile pe care le ofera Constitutia si Legile Statului.

Ai inteles? este unul dintre principiile nescrise ale STATULUI de DREPT!
daca ai fi vrut sa inchei, ba gagarmaicaca, intr-un mod apoteotic , onest si doct, ar fi fost necesar sa ne informezi, (ca un bun cunoscator al bucurestiului de altatada),

-cand au fost construite imobilele respective, de catre cine au fost contruite si cine a finantat constructia imobilelor respective,
-cine a fos proprietrul si cine au fost beneficiarii imbileor respective, atat in perioada antedecembrista cat si post decembrista, iar intr-un final cu happy end fulminant, ar fi treuit sa-nchei cu expunerea unei disertatii in care sa ne prezinti logic si cronologic :
-cum au ajuns imobilele respective in posesia condamnatului voiculescu.

hai, mai lucraza la sintxa frazarii si imbgateste-ti fondul principal lexical pe care va trebui sa-l folosesti in viitor, daca vrei sa-ti mai raspud ba', gargarmaticus de bordura.

mari scursuri, falnice jigodii!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:18

De la: 9am_7993, la data 2016-02-22 09:34:41
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-21 19:35:52mestere...asta cu nume de c...t pe bat....atat tu , cat si resapata nesimtita si ,,realizata'' si chiar si hermabosococardelu', aveti dreptu' de a ramane cretini , este dreptul vostru...asta nu inseamna ca toata lumea care inca mai poate gandi si chiar o face, trebuie sa va accepte mizeriile si nesimtirile voastre scuipate din plamanii de alcoolic ai basaului chior si preluate din zbor de guritele pretioase ale voastre....va veni vremea in care toate aceste abuzuri vor fi dezvaluite chiar de catre saltimbancii care au facut posibil asa ceva...deocamdata , atat voi cat si stapanii mafioti pe care-i sustineti mai aveti puterea visinescului de a mesteca printre gingii o portie de injuraturi si de a-ncerca sa loviti ca-n tinerete cu pumnu'...

Ete-te cine vorbeste de abuzuri, abuzatul slninos, fost militian..
Bai Slaninosule, legea este lege atat pentru stanga cat si pentru drepta.
Ai vazut slaninosule ce sustinere au Antenele?
2, 3 mii de fosile in stare avansata de putrefactie , cu pampersii plini de ,,libera evacuare,,.

In cel mai fericit caz ,voi puteti puteti milita pentru modernizarea cimitirelor,nu a democratiei, ca la acesta disciplina ati ramas repetenti !

exact asta-i motivul pentru care se Banuieste spre Adevereste ca e ceva putred la mijloc : Ura si Incrincenarea voastra in a-i ataca pe cei ce spun altfel decit guru vost' si slugile lui si faptul ca Base' - scorpionul , are multe Datorii la Voiculescu si asta-l innebuneste de dorinta de razbunare !
P.S
da' are vreo importanta-n discutia asta despre situatia A3 ca Florin a fost sau n-a fost militian ? chiar are cine-s eu si ce virsta am ? n-are ,mai , decit in masura in care, in lipsa de argumente, treceti la atac la persoana !

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:23

o fi avut vreo importanta faptul ca visinescu a fost un militian sau nu?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:27

Florine, astia au scuipat in ibricul cu cafea si am aruncat-o
ma duc sa fac una proaspata !

P.S
da' o cursa de sobolani, n-ai p'aici, pe undeva ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:41

De la: _H44KON_, la data 2016-02-22 14:25:05
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-22 08:23:21.... si dadui fuga sa vad ce pagube or facut acesti monstri ,,de dreapta''....

oricat ai incerca s-a scalzi in enjdemii de ape
cu certitudine, toate baiguielile iti vor fi schioape
pentru ca nu te duce mintea, bai nenica
decat la copy/paste de pe guogalica,
nimicul si prostia ti-au inundat fudula tigva
iar nesimtirea si jargonul ieftin iti stau mereu e limba,
nimic nu stii si nici sa-nveti nu poti,
esti cel mai jalnic nesimtit ,
un falnic abject retardat
pe care l-a produs natura
prin ma-ta care te-a fatat!

Mytcore, multe ai pierdut in timp : si bun-simt si eleganta si amabilitate, dar la rime continui sa te pricepi, brava x !

aaaaa si logica ai pierdut -o daca pui un semn de egalitate intre Florin si Visinescu !

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 14:50

De la: gabigabi2, la data 2016-02-22 14:27:37
P.S
da' o cursa de sobolani, n-ai p'aici, pe undeva ?

cum sa n-aiba, are si cursa de(pentru) sobolani.l-au invadat guzganii in jegul de prin cocina in care isi petrece ziua si unde-i putrezeste hoitul

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 15:12

logicuta dupa cum se vede : " editez si etalez " in fiecare zi ceea ce cred si , daca mi-o ajuta Dumnezeu sa-mi tina mintea limpede, o s-o fac si de acum inainte, cit tine atza vietii !

da' de ce te oftici atit de tare ca-ti zic Mytcor si devi furibund ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 15:51

si-n urma ta ce va ramine ? o zdreanta in adapostul de carton in care ai trait si o sticla goala de trascau ?

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 16:02

De la: gabigabi2, la data 2016-02-22 15:51:08si-n urma ta ce va ramine ? o zdreanta in adapostul de carton in care ai trait si o sticla goala de trascau ?

corect. este exact ceea ce ai vazut (ti-a fost revelat))))) in oglida de la baie dupa ce ti-ai tras apa!

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 17:06

De la: _H44KON_, la data 2016-02-22 14:33:44
De la: gabigabi2, la data 2016-02-22 14:27:37
astia au scuipat in ibricul cu cafea si am aruncat-o ma duc sa fac una proaspata !

ati scuipat primii,
iar eu am sa ma c..c
in asta proaspata
pe care incerci s-o faci

s-o lingeti impreuna
precum doi prosti cu craci

Ma c-c si eu, ma c-c si eu....!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 17:31

doi cretini care se-ngina unul pe altul , unul mai "finut " decit celalalt , crezindu-se de bon ton !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 18:27

O cafea servesc si eu!

Va salut din ploaie, va transmit NUMAI BINE, sper saseprinda de scafarliile voastre DE TOATE, DA?

No, si ca sa ma conformez si io la BON TON, cu toate ca prefer SOMON in loc de ton , vin cu fonoteca dupa mine, ca e in trend, azi catolicii celebreaza pe Sfantul Apostol Petru si pe Calugarita Margareta:

O MARGARETA frumoasa, culeasa cu drag din gradinile alese ale mele, na!

www.youtube.com/watch?v=ssdFRTZghso

Da, da, dir la da da ?

Las fereastra deschisa, trebuie aer curat!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 18:32

OOOOOOOOOOOOOOooooooooo, SEFU', treci in careu!

LA MULTI ANI ! Cu drag :

www.youtube.com/watch?v=5XALGXSdWe4

Ti-am lasat un Bordeaux de la mama sa de acasa, din hexagon! Sa il servesti cu doamna ta si sa fiti binecuvantati cu totii! Scarpina motanu' dupa capsor, din partea me'! I s-a vindecat labuta? Trimite-l la motanu' meu sa zburde prin curte, stau io cu ochii pe ei, iar cand plec ii inchid in casa, stai linistit, il lasi pe maini bune, mai stii tu alti drept musetel , ha?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 2477 2478 2479 2480 2481 2482 2483 2484 2485 2486 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: