back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2481 2482 2483 2484 2485 2486 2487 2488 2489 2490 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 18:37

paiii, cam asa-i !

ohoho, ce bataie si-ar fi primit aia de la ISU, moaaama !
ce de urlete cu "jos comunismul " si cenzura , ca numai aia opreau tinerii de la distractii d'astea capitalistele, moaaama !
mai zilele trecute au ajuns cu masina-n Dimbovita 2 masini ....pfoaaai, da' ce suparare pe primarie, pe regia apelor...pe ala, pe alalalt ! ....frate , dar ca se conduce Demential , taind benzile, spatiul verde si trotuarul si zburind in apa , nu -si pune nimeni problema ? ca e necesar ca la prima - a doua depasire de viteza , ii reexaminezi , le faci s'un control la mansarda ca poate-s sinucigasi si la a treia abatere LE IEI CARNETUL DEFINITIV ? si mai si lovesc si oameni nevinovati care circula regulamentar , pe unii omorindu-i sau lasindu-i infirmi pe viata !
se pot pune 14 mii de parapete , daca Nu se iau masuri aspre ptr. disciplinarea nebunilor, tot se vor intimpla nenorociri !
zic si eu, nu dati cu pietre !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2016, ora 14:32

cui ii place mincarea de castraveti acri , sa pofteasca ! avem si o fripturica alaturi, ptr. cine doreste ! si o ciorba de perisoare....si cafea si chec .....masa bogata, car' vasazica ....nu degeaba-s Mosii de primavara !

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Martie 2016, ora 15:03

De la: gabigabi2, la data 2016-03-05 14:32:56cui ii place mincarea de castraveti acri , sa pofteasca ! avem si o fripturica alaturi, ptr. cine doreste ! si o ciorba de perisoare....si cafea si chec .....masa bogata, car' vasazica ....nu degeaba-s Mosii de primavara !

sarut mana pt. masa...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2016, ora 15:45

sa-ti fie de bine !
da' chiar iti place mincarea de castraveti ?
e drept ca in alti ani o faceam ceva mai incolo dar, a fost prea cald in iarna asta....ma rog, cu exceptia valului ala de ger cind mi-au si inghetat o leaca, toate borcanele....ei, si uitindu-ma sa vad care-i starea lor, mi-am zis ca-i momentul sa valorificam castravetii si uite asa se nascu cea mincarica ! a mers s'un burgundel dupe

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2016, ora 09:31

buna dimineata...v-astept la o cafea...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2016, ora 09:33

De la: gabigabi2, la data 2016-03-05 15:45:58 sa-ti fie de bine !
e drept ca in alti ani o faceam ceva mai incolo dar, a fost prea cald in iarna asta....ma rog, cu exceptia valului ala de ger cind mi-au si inghetat o leaca, toate borcanele....ei, si uitindu-ma sa vad care-i starea lor, mi-am zis ca-i momentul sa valorificam castravetii si uite asa se nascu cea mincarica ! a mers s'un burgundel dupe

bineinteles ca-mi place....singurele mancaruri pe care le inghit un pic mai greu sunt cele de bame si de gutui...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2016, ora 13:57

De la: Fl_Orion999, la data 2016-03-06 09:33:36
De la: gabigabi2, la data 2016-03-05 15:45:58 sa-ti fie de bine !

bineinteles ca-mi place....singurele mancaruri pe care le inghit un pic mai greu sunt cele de bame si de gutui...

bame ? pfoaiii, da' de cind n-am mai mincat asa ceva !
nu mi-au placut nici mie, desi maica-mea le tinea un pic un apa cu otet , ca sa nu mai fie asa mucilaginoase dar, nzzzz ! asta e !
in schimb, mincarea de gutui....immmm chiar si cea de prune , dar cu aia e o poveste ce se leaga cu cutremurul din ' 77 ! mai stateam inca la soacra-mea si dinsa tocmai ce facuse mincarea de prune si ne astepta cu masa de seara sa venim de la niste prieteni la care ne dusesem in vizita ! am iesit de la ei , am vazut imensitatea aia de luna si am si zis : oau, ne papa vircolacii si, nici n- am ajuns bine acasa ca a si inceput zdupaiala ....zdronc, scirt si iara zdronc se auzea din bucatarie si dupa ce s-a terminat "distractia " a inceput alta , caci toate cazusera de pe rafturile din camara, iar cratita cu mincarea de prune era pe peretele de vis-a-vis de aragaz....ei, si de atunci, eu n-am mai mincat -o !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2016, ora 14:02

eiiii, da' io as pune de'o cafeluta....asaaaa, pentru digestie, dupa masa de prinz !
aaaa, pardonnnn e deja facuta de Florin !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2016, ora 13:34

BLESTEMUL lui Ernest Maftei pentru Iliescu si ai lui

Blestem

Inghi�i-v-ar p�m�ntul, Gloabe!
Ce-a�i leg�nat �ara pe dric.
�i mi-a�i pus neamu-n patru labe,
Ajung�-v-ar blestemul biblic!

Pe cel ce-i �nc� bol�evic,
L-a� vinde-n lan�uri la tarabe.
Ei! Care ai nevoi de gloabe!
S� le-nh�ma�i la c�te un dric?

Vre�i iar s� ne t�r�m �olt�c?
Cu g�ndul �ters �i priviri oarbe?
Orbec�ind ca ni�te zoabe?
Abia cer�ind un firfiric?
Fire-a�i ai dracului de Gloabe!

Ernest Maftei

De la: www.gid-romania.com
Foto: Dinu Lazar
Vezi si: LECTIA DE PATRIOTISM: Batranul si steagul
- See more at: roncea.ro/2010/01/05/blestemul-lui-ernest-maftei-pentru-iliescu-...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2016, ora 13:55

dupa o asa chestie dura , cum sa va mai invit la o cafeluta de relaxare ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2016, ora 17:40

De la: gabigabi2, la data 2016-03-07 13:55:17 dupa o asa chestie dura , cum sa va mai invit la o cafeluta de relaxare ?

ce-are a face una cu cealalta...???
cafeluta-i una si blestemul badiei, alta...
hai sa cinstim in pace o cafeluta bine facuta...

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Martie 2016, ora 09:41

Bun� diminea�a!
La mul�i ani de 8 Martie, fericire, noroc �i s� fi�i iubite!

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Martie 2016, ora 09:46

s� inveselim cafaneaua!!!!!!!!!!!!

La inceput incepem cu o pizza:

www.youtube.com/watch?v=2AagW2Eud5M

Melodia votat� de Juriu pentru Eurovizion 2016

www.youtube.com/watch?v=i30h35MRm50

Distrac�ie pl�cut�!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 14:09

se pare ca vrei cu totdinadinsul sa-l contrazici pe M. Eminescu, dovedind
ca-i usor a scrie versuri
insirind cuvinte grele
ce din ura sunt nascute !
esti de toata sila !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 14:13

De la: zenitt, la data 2016-03-08 09:46:54s� inveselim cafaneaua!!!!!!!!!!!!

La inceput incepem cu o pizza:

www.youtube.com/watch?v=2AagW2Eud5M

Melodia votat� de Juriu pentru Eurovizion 2016

www.youtube.com/watch?v=i30h35MRm50

Distrac�ie pl�cut�!

buna si pizza, buna si urarea
multumim de flori si cafea si ptr. ca deja am mesterit mucenicii moldovenesti , puteti sa-i si degustati ....miine o sa mincam si din aia fierti !
La Multi Ani si Doamnelor dvs, dragi barbati !

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 15:01

De la: gabigabi2, la data 2016-03-08 14:09:14
esti de toata sila !

ete-te ca are...

jignit-ai crunt pe scorojita lumpenstalinista miasmata,
care a fost ferventa baba liberala vopsita dintr-o hada colhoznica turmentata,
acum, ii pute mandru versul, iar tigva ii este uluita si se-ntreaba:

cum a putut badia sa-i blesteme, cu evidenta pizma si naduf,
pe bolsevicii cu ideologii emasculate si propagandistii lor infecti cu tot ?
in slujba si-n umbra carora s-a pus si a trudit fervent,
sinistra si perfida babaciune lumpenstalinista ,
ca orice lumpenimbecilizata consecventa!

iar nesimtitul iliescian, hero lovilutionist,
lipsit de caracter, principii, etca, si minimul bun simt,
s-a dat la fund, si-a schimbat ideologic porcaria,
feseneul si idolul, care l-a certificat:
cersau si hero lovilutionist miasmat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 15:21

auzi, esti prost sau te faci ?
vezi ca te faci prea bine si ai dat-o-n bara, ca de atitea dati si n-ai inteles ca mesajul ITI ERA ADRESAT TIE, PERSONAL
si NU are nici-o legatura cu poezia-blestem al badiei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 15:23

De la: gabigabi2, la data 2016-03-08 14:09:14 hakoane, pare ca vrei cu totdinadinsul sa-l contrazici pe M. Eminescu, dovedind
ca-i usor a scrie versuri
insirind cuvinte grele
ce din ura sunt nascute !
esti de toata sila !

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 19:44

De la: gabigabi2, la data 2016-03-08 15:21:58auzi, esti prost sau te faci ?
vezi ca te faci prea bine si ai dat-o-n bara, ca de atitea dati si n-ai inteles ca mesajul ITI ERA ADRESAT TIE, PERSONAL
si NU are nici-o legatura cu poezia-blestem al badiei !

cine-i

De la: gabigabi2, la data 2016-03-07 13:55:17 dupa o asa chestie dura , cum sa va mai invit la o cafeluta de relaxare ?

proasta?!

te-atentionez galant:

sa nu minti sau sa eviti
a raspunde raspicat,

esti intr-un mare pericol
si-o sa te moscolesti iar cu rahat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 13:50

mda, esti chiar prost ! prost, nene, bita de prost si habarnist, caci atunci cind dai de un blestem, indiferent cine l-a aruncat asupra cui, te cari iute si de graba de acolo si nu te mai "relaxezi" la o cafeluta ! ....
P.S
incearca sa intelegi, dar mi-e ca ti-e imposibil, intrucit tu insuti esti blestemul acestui forum !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 14:50

am pregatit si cele 40 de pahare ptr. barbatii ce vor intra in Cafenea ; avem sarmale, mamaliguta si ardei iute, dar avem si mucenici fierti, dar si copti, cu miere si nuca , ptr. toate gusturile, adica
si cafeaua este gata dichisita !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:29

De la: gabigabi2, la data 2016-03-09 14:50:29am pregatit si cele 40 de pahare ptr. barbatii ce vor intra in Cafenea ; avem sarmale, mamaliguta si ardei iute, dar avem si mucenici fierti, dar si copti, cu miere si nuca , ptr. toate gusturile, adica
Poate la sectiunea''' politica'''ai mai mult succes si poate vei primi si o pensie speciala...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:54

Binecuvantat fie omul care crede in Dumnezeu, paseste in legea lui Dumnezeu si se inchina unuia singur Dumnezeu!

Daca credem in Dumnezeu, credem in unicul Sau Fiu, Domnul nostru Isus Cristos!

Cine crede in Dumnezeu, crede in Isus Cristos!

Cautati ADEVARUL si astfel veti fi LIBERI!

Catolicii celebreaza azi memoria celor 40 de soldati deveniti martiri pentru ca crezusera si nu se lepadasera de ISus Cristos nici macar in ceasul mortii lor, fiind torturati efectiv pana si-au dat si ultima suflare!

Dumnezeu este cu cel ce este cu Dumnezeu! Indiferent de religia pe care o imbratiseaza, fiecare om ce este cu Dumnezeu este copilul Sau!

Aveti grija sa ramaneti copiii lui Dumnezeu! Cu bine! Pace tuturor!

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:57

De la: symy1, la data 2016-03-09 16:29:10
De la: gabigabi2, la data 2016-03-09 14:50:29am pregatit si cele 40 de pahare ptr. barbatii ce vor intra in Cafenea ; avem sarmale, mamaliguta si ardei iute, dar avem si mucenici fierti, dar si copti, cu miere si nuca , ptr. toate gusturile, adica
Poate la sectiunea''' politica'''ai mai mult succes si poate vei primi si o pensie speciala...

Judeca si fi-vei judecat, ,,pescare''! Ai grija de tine si de sufletul tau!

Symy... ar putea sa fie de la Simeon. Unse fie-ti betele si intelepciunea fie atuul tau, Symy!

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 17:01

Parca ar merge un cavei!

Si o cantare ? Sau ma duc eu pe mine insami pe birtutz?

Mda... Aici e inorat, ieri a batut grindina si azi ''adie'' briza cu vreo 120 km per ora! Vreme de ..... mai este cafea?

Tre' sa astept o viata viitoare ca sa gust si io din ciurigaii aceia/mucenici parce le spuneti voi... sau inscrieti Musetelul la masa cee rotunda?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 17:16

No ia sa-mi sculptez io dara cu briceagu' mneu numele in aiasta masa mandra ca un Soare :

Musetel ... sau sa ma semnez pe placul vostru : M�tricea ?

Sau ... Rom�nic� ?

Sau poate una din aceste sinonime : Matricaria chamomilla, Matricaria suaveolens, Chamomilla chamomilla, Chamomilla recutita ?

Asta da dilema !

No, ma mai gandesc ce 'oi iscali , pana atunci, ia ce muzichii gasii io :

www.youtube.com/watch?v=4y1e2DEf_U0

Sa fiti iubitisi sa cotati cu drag de voi si de ai voshti, da ?

Hai, liberare, hai !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2016, ora 17:30

C�t�lin Predoiu, pre�edintele PNL Bucure�ti, a anun�at luni candida�ii liberali pentru prim�riile de sector, cu excep�ia Sectorului 6, care urmeaz� s� fie stabilit ulterior.

www.romaniatv.net/candidatii-pnl-pentru-sectoarele-capitalei-sur...
UPDATE C�t�lin Predoiu, președintele PNL București, a anunțat, luni, c� liberalii și-au desemnat candidații pentru prim�riile sectoarelor 1, 2, 3, 4 și 5, printre aceștia num�r�ndu-se Alexandru Nazare - la sectorul 1 și actualul primar interimar al Capitalei, R�zvan Sava - la sectorul 4.

"Azi, Comisia de organizare a unific�rii PNL a hot�r�t candidații la funcția de primar de sector pentru prim�riile 1, 2, 3, 4 și 5. Aceștia sunt urm�torii: la Prim�ria sectorului 1 � Alexandru Nazare, la Prim�ria sectorului 2 vom merge cu Dan Cristian Popescu, la Prim�ria sectorului 3 cu Florin Ștefan Vasile, la Prim�ria sectorului 4 cu R�zvan Sava, iar la Prim�ria sectorului 5 cu Ovidiu Raețchi", a declarat Predoiu, la Palatul Parlamentului.

�n ceea ce privește Prim�ria sectorului 6, liderul liberal a precizat c� partidul așteapt� �n zilele urm�toare "o cercetare calitativ� de anvergur�", urm�nd ca o decizie privind candidatul PNL s� fie luat� lunea viitoare.

"�n orice caz, aș dori s� precizez f�r� echivoc c� nu vom merge la sectorul 6 cu domnul Florescu. Deci dezavuez orice speculație pe aceast� tem�. Nici nu s-a pus problema și nici nu se va pune problema s� mergem la sectorul 6 cu domnul Florescu", a ad�ugat C�t�lin Predoiu.

�ntrebat dac� PNL ia �n calcul un tehnocrat pentru aceast� prim�rie de sector, Predoiu a r�spuns c� nu și c� �n luarea unei decizii liberalii vor pleca de la soluțiile existente �n partid.

Președintele PNL București a mai spus c� �n desemnarea candidaților liberalii au ținut cont inclusiv de potențialul de creștere.

"Toate sondajele au ar�tat c� toți candidații care au fost luați �n calcul � �n general au fost dou� persoane pentru fiecare sector � s-au aflat um�r la um�r, practic �n marja de eroare, și s-a avut �n vedere at�t plasamentul, c�t și rezerva de creștere pentru viitor. S-a avut �n vedere, de asemenea, durata �n care și-au f�cut campanie. Unii au �nceput campania de c�teva luni de zile, alții au �nceput-o relativ recent, de trei � patru s�pt�m�ni, și faptul c� ei sunt plasați unul l�ng� altul arat� un potențial de creștere mai mare pentru candidatul care a f�cut o campanie intensiv� și deja este la egalitate cu cel�lalt", a explicat Predoiu.

Comisia de unificare a PNL valideaz� luni candidaturile pentru cele 6 sectoare ale Capitalei. Numirile nu vor fi mereu �n concordan�� cu sondajele de opiniei, au declarat surse politice citate de Mediafax.

PNL �l sus�ine pe Alexandru Nazare �n cursa pentru Sectorul 1, �n locul Dianei Tu�a, care a fost mai bine plasat� �n sondaje, au ar�tat sursele Mediafax.

La Sectorul 2 cei din PNL vor s� mearg� pe m�na lui Cristian Popescu, primul �n rezultatele cercet�rilor sociologice comandate de liberali.

La Sectorul 3, liberalii din comisia de unificare ar lua �n calcul s� �l valideze pe Florin �tefan Vasile, nume vehiculat recent pentru aceast� curs� electoral�.

PNL va miza la Sectorul 4 pe actualul primar interimar al Capitalei, R�zvan Sava, �n vreme ce la Sectorul 5 Ovidiu Re�chi ar urma s� fie sus�inut de liberali �n �ncercarea de a c�tiga sectorul care a apar�inut fostului lider PSD Marian Vanghelie.

Comisia de unificare poart� �nc� discu�ii pentru a stabili pe cine ar putea sus�ine �n cursa pentru Prim�ria Sectorului 6, decizia fiind posibil s� fie am�nat�, potrivit unor surse din r�ndul liberalilor.

Liderul PNL Bucure�ti, C�t�lin Predoiu, a explicat duminic� seara c� exist� sectoare �n care scorurile sunt "extrem de str�nse" �ntre candida�ii PNL, iar o decizie final� va fi luat� pe baza trendului de cre�tere pe care �l prezint� un anumit candidat. "Sunt unii care �i fac campanie de c�teva luni �i al�ii doar de o lun� �i deja le sufl� �n ceaf�", a explicat Predoiu.

Liderul PNL Bucure�ti a mai spus c� situa�ia cea mai grea este la Sectorul 3, acolo unde actualul primar, Robert Negoi��, st� mai bine dec�t orice candidat. �Acolo vom g�si un candidat care nu are mam�, nu are tat� �i care nu are ce pierde�, a spus Predoiu.

Conform cifrelor din sondajele interne ale PNL, consultate de Mediafax, cea mai str�ns� lupt� �n PNL este la Sectorul 1, acolo unde Diana Tu�a este cotat� la 35%, �n timp ce Alexandru Nazare este cotat la 30%.

La Sectorul 2, liberalii �i-au m�surat candida�ii �n raport cu actualul primar, Neculai On�anu (UNPR). Dac� �n lupt� ar intra deputatul Cristian Popescu �i Neculai On�anu, liberalul ar ob�ine 32%, �n timp ce actualul primar ar lua 50%. �n acela�i timp, dac� liberalul Adrian Neacșu ar fi contracandidatul lui On�anu, acesta ar ob�ine 29%, �n timp ce actualul primar �i-ar p�stra procentul de 50%.

�n Sectorul 3, liberalii au m�surat patru candida�i: Florin Alexe, Eugen Nicol�escu, Cristian Tudorache sau Inocen�iu Voinea, dar fiecare ar ob�ine sub 20%. Lupta este dominat� �ns� de actualul primar, Robert Negoi��, care ar ob�ine 75%.

La Sectorul 4, clasamentul candida�ilor PNL este str�ns. Marius Rogin ar ob�ine 34%, Honorius Prigoan� ar ob�ine 33%, �n timp ce actualul primar interimar al Capitalei, R�zvan Sava ar ob�ine 32%. Av�nd �n vedere diferen�ele mici �ntre candida�i, decizia va fi luat� de conducerea PNL, inclusiv pe baza altor date din sondajul extins.

�n Sectorul 5, cel mai bine plasat candidat PNL este deputatul Ovidiu Rae�chi, cotat la 28%. Din sondajul PNL a fost eliminat social-democratul Cristian Rizea, cel care a anun�at c� se retrage din cauza problemelor cu DNA. Liberalii l-au m�surat, �n schimb, pe primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, iar acesta ar ob�ine 33%.

La Sectorul 6, �tefan Florescu este cotat la 29%, �n timp ce deputatul R�zvan Mironescu este cotat la doar 20%. �n acela�i timp, candidatul PSD, Gabriel Mutu, este cotat la 21%.

Citeste mai mult pe RTV.NET: www.romaniatv.net/candidatii-pnl-pentru-sectoarele-capitalei-sur...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2016, ora 17:34

gata cu liberalii...un simplu foc de paie intr-o galeata de metal...la sectorul 5 si la capitala sunt pierzatori fara drept de apel...la 4 ...vom vedea ...in functie de ce crede lumea c-a facut interimaru' de la capitala in ast rastimp...in rest necunoscuti care n-au ridicat nici un pai in toata viata lor...niste ,,realizati'' cum ar spune o binecunoscuta tuta dreptace semianalfabeta, da' mandra-n toate cele....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2016, ora 08:01

Sclavia moderna � VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29)
https://ceicunoi.wordpress.com/2013/07/01/sclavia-moderna-video-...

pancarta ceicunoi ce-i cu noi mars protest miting manifestatie 15 septembrie 09 2013 rosia montana gaze sist revolutia va veni cand omenirea va realiza ca suntem cu totii sclaviCu to�ii suntem sclavi! Acesta este unul dintre adev�rurile dure pe care cei mai mul�i oameni refuz� s� le accepte, pentru c� cei mai mul�i oameni sunt afecta�i de Cea mai mare problem� a omenirii descris� AICI.

Tr�im �ntr-un sistem care �i �ine pe oameni s� munceasc� cel pu�in 8 ore pe zi, cel pu�in 5 zile pe s�pt�m�n�. E cineva care crede c� �n Occident sau �n ��rile �civilizate� cu bun�stare nu se munce�te? Ba da, se munce�te �i acolo. Nu v� imagina�i munca �i sclavia prin imaginea unui om legat cu lan�uri care d� cu un t�rn�cop �n st�nc�! Munca modern� este inclusiv la birou, iar sclavia modern� include ORICE tip de munc� din prezent. Se munce�te peste tot pe planet�! Doar c� unii oameni (sclavi), pentru munca lor, primesc �n schimb bun�stare, s� zicem un trai decent� Ideea e c� lumea este condus� de c�tre o m�n� de oameni din umbr� (cine nu �tie acest lucru �nc�, s� citeasc�). Acei oameni controleaz� mari corpora�ii, institu�ii publice �i entit��i private, guverne, �efi de stat, imperii (SUA, UE) etc. Noi suntem to�i ni�te sclavi ai lor, direct sau indirect, din 3 mari motive:

1. Pentru c� suntem for�a�i s� muncim ca s� supravie�uim de pe o zi pe alta (suntem siguri c� �n zilele noastre, cu tehnologia modern� care exist� �i care este ascuns� publicului, ar mai fi nevoie s� muncim at�t de mult?)

2. Pentru c� via�a noastr� este DEPENDENT� DE BANI (banii sunt o chestie prin care �n prezent se controleaz� mai u�or sclavii; suntem siguri c� NU poate exista o lume f�r� bani, a�a cum sunt ei utiliza�i �n prezent?)

3. Pentru c� MUNCA noastr� este TRANSFORMAT� �n BANI, iar o parte din BANII PRODU�I DE NOI (ADIC� DIN MUNCA NOASTR�) SUNT FURA�I �i ajung �ntr-un fel sau altul, direct sau indirect, la cei care conduc lumea din umbr�, la corpora�iile lor �i la marionetele lor politice de la nivel na�ional. BANII PRODU�I DE MUNCA NOASTR� SE �MPART �N DOU�. Aici este cheia: o parte din bani ajung la noi (sub form� de salariu NET, �n m�n�, sau profit �n cazul firmelor), iar cealalat� parte SE DUCE LA STAT � sub diferite pretexte (taxe, impozite, asigur�ri sociale, asigur�ri medicale, pensie, investi�ii bla bla bla). To�i banii pe care cet��enii unui stat, �ntreprinderile �i firmele �i cotizeaz� la bugetul public devin BANI PUBLICI. �N REALITATE, O GR�MAD� DIN ACE�TI BANI PUBLICI SUNT FURA�I !!! Cine nu a v�zut �i nu a �n�eles �nc� asta �nseamn� c� este prea t�n�r sau cretin. Cine nu este �n stare s� se uite �n jur �i s� observe chestiile astea �i are nevoie de dovezi negru pe alb (eventual o declara�ie semnat� a politicianului corupt �Da, am furat�) este pur �i simplu cretin. De fapt, mai corect spus, distrus mental premeditat (detalii AICI). Realitatea este c� NOI MUNCIM PENTRU CA AL�II S� AIB� CE FURA! Noi suntem sclavii celor care ne fur� banii min�indu-ne �n fa�� c� ne vor oferi diferite �servicii� �n schimbul acelor bani (infrastructur�, s�n�tate, ajutoare sociale, pensii etc). �n realitate NU ne ofer� dec�t batjocur� �i tupeu, �n timp ce ei fur� de rup din banii munci�i de noi! LIPSA DE TRANSPAREN�� �N ADMINISTRA�IA PUBLIC� DEMONSTREAZ� ACEST LUCRU! Acei oameni se �MBUIB� din BANII NO�TRI, munci�i de noi! Con�tientiza�i chestia asta? Uita�i-v� la vilele, ma�inile, po�etele politicienilor din zilele noastre� E suficient ca s� vede�i o parte din c�t au furat� �n ��rile civilizate SE FUR� �i acolo din acei bani care ajung la stat � din banii publici, �ns� nu la fel de �pe fa�� �i poate nu �n procente a�a mari ca �n Rom�nia. De asemenea, sclavii din ��rile civilizate chiar primesc la schimb pentru banii da�i �la stat� servicii � s�n�tate, educa�ie, securitate, infrastructur� etc etc etc. NOI NU PRIMIM NICI M�CAR AT�T! NOI PRIMIM BATJOCUR�, TUPEU, AROGAN��, servicii medicale de rahat, �nvatamant nul, nu avem infrastructura rutier�, pensionarii primesc O PENSIE DE RAHAT ARUNCAT� �N SC�RB� c�t s� nu moar� de foame ast�zi, pe scurt� NU AVEM NICI M�CAR UN TRAI DECENT! At�t oamenii cu venituri �suficiente� de pe planet�, c�t �i am�r��ii ca noi, rom�nii, sunt cu to�ii SCLAVI, pentru c� din munca lor SE FUR� LA GREU! Pe spinarea lor se l�f�ie ni�te bestii care conduc aceast� planet� din umbr�, �mpreun� cu marionetele lor politice din teritoriu (vezi politicienii putrezi de la noi din �ar� sau din orice alt� �ar�). Suntem sclavi pentru c� accept�m acest lucru �i muncim f�r� s� c�rtim. SUNTEM SCLAVI �I NICI M�CAR NU NE PAS�! Accept�m s� ni se fure din MUNCA noastr� �i accept�m la infinit (ca pro�tii), ca al�ii s� NU munceasc� �i s� se L�F�IE PE BANII � MUNCA � SPINAREA NOASTR�! Dar nu suntem �n stare s� vedem �i s� con�tientiz�m aceste lucruri. Prefer�m s� le ignor�m la infinit. Renun�area la banul public este o mare mare problem� a poporului rom�n (c�teva detalii AICI). Iar cea mai mare problem� este INCAPACITATEA DE A C�UTA �I VEDEA ADEV�RUL DESPRE CE SE �NT�MPL� �N JUR.

Am mai povestit pe acest blog despre cele 2 sisteme de sclavie la nivel mondial. O s� le reiau aici:

1. Sclavie de tip �Occidental�

�n ��rile �dezvoltate�, �civilizate�, �n occident �i nu numai, oamenii sunt sclavi muncitori la fel ca noi din Rom�nia, doar c� ei au parte de un trai MAI decent dec�t noi. Acolo (din prisma istoriei, educa�iei popoarelor, din prisma conduc�torilor lor etc), sistemul este mai pu�in dur fa�� de sclavi. Li se ofer� sclavilor bun�stare. Scopul este s� nu se r�scoale vreodat� �mpotriva sistemului. De aceea li se ofer� ni�te bun�stare. Dar Sistemul �I FUR� �I PE EI. �i ei sunt �inu�i SCLAVI de c�tre stat. Dac� to�i banii care ajung la buget ar fi folosi�i cu adev�rat PENTRU binele societ��ii, chiar �i oamenii relativ boga�i din Occident ar putea avea �i mai mult� bun�stare, de exemplu �n loc de un concediu de 1 lun� pe an, poate ar putea s�-�i ia un concediu de 2 luni pe an. Dar pentru c� o parte important� din munca lor este FURAT�, traiul lor decent r�m�ne tot timpul la un nivel care s� �i �in� cumin�i la locurile lor f�r� s� c�rteasc�. Nu are rost s� dai prea mult� bun�stare sclavilor dac� sclavilor le este suficient at�t c�t primesc acum �i nu se r�scoal� ar fi risip� s� le dai mai mult� mai bine p�str�m noi (cei care conducem) restul banilor produ�i de munca sclavilor�

2. Sclavie de tip ���ri s�race�

Sclavii din ��rile s�race (adic� inclusiv noi rom�nii) sunt cei mai am�r��i dintre sclavi, pentru c� ei nu primesc nici m�car acel minim trai decent. La ace�ti sclavi se aplic� un alt sistem, unul mult mai dur pentru sclavi, dar mult mai avantajos pentru bestiile care beneficiaz� de pe urma sclavilor. Aici sclavii sunt asupri�i la maxim, stor�i c�t de mult se poate de MUNC� �I BANI, pentru c� sistemul e f�cut de a�a natur� �nc�t sclavii s� fie VULNERABILI � acestea sunt cuvintele de baz� pentru sclavia din ��rile s�race � vulnerabilitate �i fric�, fric� privind supravie�uirea de pe o zi pe alta. Pentru c� sunt vulnerabili, sclavii NU c�rtesc �mpotriva St�p�nilor care le ofer� acele minime firimituri c�t s� tr�iasc� de pe o zi pe alta. Nu c�rtesc, nu comenteaz� �i mai ales NU SE R�SCOAL� pentru c� sunt DEPENDEN�I DE ACELE FIRIMITURI (salarii bugetare de mizerie, salarii insuficiente la priva�i, pensii de mizerie, ajutoare sociale de mizerie etc)! Cum sunt �inu�i sclavii vulnerabili? Prin lips� de educa�ie �i prin educa�ie de rahat (deci nu �i pot g�si alte locuri de munc�), prin lipsa locurilor de munc� (nu au unde s� plece din serviciul MIZER pe care �l au, sau nu au unde s� se angajeze ca tineri absolven�i de ceva), prin manipul�ri ordinare de auto-�nvinov��ire, de tipul �voi sunte�i vinova�i, mai lua�i-v� un job dac� vre�i bani�, prin sistem medical la p�m�nt � care le distruge s�n�tatea �i/sau nu �i face bine (ci mai r�u �i �mboln�ve�te de multe ori), prin pensie de mizerie, prin salarii de mizerie, pe scurt, prin S�R�CIE �i nivel de trai sc�zut. Acesta este sistemul prin care NOI suntem �inu�i drept sclavi muncitori apatici f�r� bun�stare cumin�i la locurile noastre, muncind zi de zi ca pro�tii � VULNERABILITATEA, FRICA, S�R�CIA, LIPSA UNUI TRAI DECENT, LUPTA ZILNIC� PENTRU SUPRAVIE�UIRE.

Occidentalii (�vesticii�, �boga�ii�, �civiliza�ii�) �i oamenii din ��ri s�race care au o anumit� bun�stare, nu se r�scoal� �mpotriva sistemului care �i �ine pe post de sclavi muncitori (fie ei angaja�i sau patroni) pentru c� au UN MINIM TRAI DECENT (o minim� BUN�STARE), iar �n imbecilitatea, ignoran�a �i egoismul lor, nici m�car nu le pas� c� de fapt, �I EI SUNT SCLAVI, le este suficient ce au �i accept� ca alte persoane (cei din v�rful piramidei puterii) s� aib� o via�� de un milion de ori mai bogat� pe munca lor zilnic�. S� fi�i s�n�to�i! Ignoran�� pl�cut�!

Esticii, �am�r��ii�, �s�r�ntocii� (noi rom�nii �i alte popoare s�race) nu se r�scoal� �mpotriva sistemului care �i �ine pe post de sclavi muncitori pentru c� sunt S�RACI, VULNERABILI, DEPENDEN�I de serviciul mizer �i le e FRIC� pentru supravie�uirea de pe o zi e alta.

S� men�ion�m totu�i �i firmele, companiile, entit��ile private etc. Acestea toate (de la mic la mare, de la Estul la Vestul planetei) PRODUC BANI. O PARTE IMENS� DIN ACEI BANI ajunge la STAT prin taxe si impozite de toate felurile. Peste tot �n lume exist� taxe �i impozite. Peste tot �n lume taxele �i impozitele ajung la Stat (�n bugetul public). Cam peste tot �n lume bugetul public este C�PU�AT �i FURAT! Deci �i patronii de firme sunt la fel de sclavi � se zbat zilnic (munc�, stres, alerg�tur�, �mprumuturi, credite, angaja�i, nop�i nedormite etc) s� fac� profit, ca s� �l �mpart� cu� HO�II de la conducerea statului �i cu st�p�nii lor! Perfect!

Cine �i cum va schimba acest Sistem mafiot �i criminal �n care tr�im? HA HA HA ce glum� bun�! P�i noi, ca popor, ca omenire, suntem la nivelul la care nici m�car nu con�tientiz�m c� exist� un asemenea sistem !!! At�t de distrus� mental este omenirea �n prezent. Cum s� schimbi ceva, c�nd tu nici nu �tii �nc� faptul c� acel ceva exist� Singura �ans� a omenirii o reprezint� oamenii CARE �TIU, care s-au trezit deja la realitate, care �n�eleg c�t de c�t cum func�ioneaz� lumea pe bune, dac� se unesc �i lupt� inteligent �mpreun�!

De�i TOAT� LUMEA simte pe propria piele efectele negative ale sclaviei moderne, doar foarte pu�ini reu�esc s� con�tientizeze c� relele din via�a lor (TOATE RELELE DIN VIA�A LOR) se �nt�mpl� pentru c� la conducerea popoarelor se afl� oameni IMORALI, de REA CREDIN�� �i CORUP�I, care men�in la infint un sistem �n care suntem cu to�ii ni�te sclavi ai unor b�ie�i �de�tep�i�. Aici e problema: lumea nu face �nc� aceast� corela�ie: Probleme � Sclavie � Corpora�ii � Politicieni � Elitele care conduc lumea. ROM�NIA, TREZE�TE-TE! Cam asta ar �nsemna, dup� p�rerea mea, trezirea Rom�niei: con�tientizarea corela�iei de mai sus, con�tientizarea vinova�ilor de la nivel na�ional (preferabil �i de la nivel mondial), con�tientizarea C� SUNTEM SCLAVI. �i atunci� ar porni adev�rata revolu�ie�

Citi�i �i textele urm�toare:

Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31)

Ierarhia nivelurilor cunoasterii situatiei globale din punct de vedere al puterii, al controlului omenirii. Cunoasterea adevarului, nedreptatea mondiala, realitatea inconjuratoare (nom22)
Alte materiale legate de sclavia modern�:

I. Tiranii �i victimele lor (sursa aici: lorylex.wordpress.com/2013/06/14/tiranii-si-victimele-lor/)

Limitele tiranilor sunt prescrise de rezisten�a celor pe care �i asupresc (Frederick Douglass)

TIRANIA =

1. Orice forma de putere opresiva exercitata asupra mintii umane, spunea Thomas Jeffreson, in special cea exercitata prin tirania politiei politice a guvernului, se numeste tiranie.

2. O guvernare �n care puterea absolut� este investit� �ntr-un singur conduc�tor.

3. Prima data a fost utilizata in secolul XIV.

Trebuie sa recunoastem si sa admitem ca am permis guvernelor sa se amestece extrem de usor si de adanc in probleme care sunt dincolo de sfera adecvata a politicilor de stat si din acest motiv, viata cetatenilor a ajuns sa fie supusa controlului sub orice forma. De asemenea, le-am permis sa aplice pe noi insine un anumit grad de constrangere care, dupa cum observam, devine din ce in ce mai greu de suportat. Tacerea noastra a generat si mai mult rau deoarece institutiile statului si-au extins peste masura parghiile constrangerilor, ba chiar au nascocit si alte lanturi noi, astfel incat nu mai putem vorbi despre democratie, libertate, speranta, vise, trai decent� Traim cea mai cumplita perioada a sclaviei! Si daca vom tacea in continuare, hidra cu cele cateva capete ne va starpi definitiv.

Romanii se afla in situatia dramatica de a munci o luna de zile aiurea si fara sens. Aproape 80% din venituri sunt returnate statului sau altor institutii economico-financiare (intretinere, chirie, rate bancare, impozite si taxe)! Ne-am obisnuit sa fim obedienti oricaror politici guvernamentale absurde, idioate, criminale iar lipsa de reactie continua chiar si atunci cand supravietuirea majoritatii pare imposibila (vezi scumpirea gazelor cu 160%, facturarea energiei electrice cu aproape 50% peste consumul real al fiecarei locuinte, scumpirea alimentelor, scumpirea combustibililor etc.).

Se pare ca romanii inca n-au invatat nimic din istorie si nici n-au inteles ca puterea nu ofera nimic gratis iar acte de caritate nu face niciodata. Daca nu suntem in stare sa fim uniti si nici nu stim sa ne cerem drepturile, daca nu stim sa strigam intr-un singur glas: STOP!, atunci Romania nu mai are nici un viitor. Degeaba suntem parinti, bunici ori strabunici daca nu ne pasa de tara ce-o vom lasa mostenire urmasilor nostri!!! Nici parintii nostri n-au facut nimic pentru noi, nici noi nu facem nimic pentru copiii nostri.

Suntem zombi, derutati, flamanzi, disperati si totusi� ne taraim suferinta in liniste.

De ce?

II. Sclavia modern�, (sursa aici: silviupricope.wordpress.com/2012/09/14/sclavia-moderna/)

V-a�i �ntrebat vreodat� de ce lucrurile stau a�a cum le vedem ast�zi �n societatea modern�? V-a�i �ntrebat vreodat� care sunt resorturile intime ale ierarhiilor de orice tip? Cum de omul modern de ast�zi a consim�it s�-�i cedeze at�t de mult din libertatea personal�? Cum am ajuns la �ferma de oameni� echivalent� cu societatea modern� �i care sunt cei care au pus la punct aceste metode de cre�tere a productivit��ii �turmelor de oameni�? Pentru a r�spunde la aceste �ntreb�ri� �i multe altele, urm�ri�i acest filmule� de un sfert de or�.

������������������������

III. SUNTEM SCLAVI. Tr�im �ntr-un sistem care ne folose�te pe post de sclavi muncitori �i NICI M�CAR NU SUNTEM CON�TIEN�I DE ASTA. Redau c�teva pasaje relevante g�site pe site-ul www.fara-secrete.ro: Ne-am n�scut �ntr-o lume controlat� de for�e nev�zute care au invadat �i care controleaz� omenirea de mii de ani / Trebuie s� se ridice o dat� v�lul �i oamenii s� realizeze cu adev�rat cine sunt �i care este for�a lor / Ne afl�m �n pragul unei incredibile schimb�ri globale / �n spatele acestui proces continuu �i bine coordonat al globalizarii se ascunde un trib alc�tuit din c�teva familii cu s�nge pur, a c�ror linie genealogic� poate fi trasat� p�n� �n antichitatea Orientului Mijlociu �i a Orientului �ndep�rtat / Un num�r restr�ns de oameni controleaz� destinele marii majorit��i / Ignoran�a echivaleaz� cu fericirea NUMAI PE TERMEN SCURT / Cine renun�� s� mai g�ndeasc� �i s� �i mai asume responsabilit��i, renun�� practic la via�a sa / Parghiile acestui mecanism de control au fost �ntotdeauna acelea�i: �inerea oamenilor �ntr-o stare de ignoran��, de team� �i de conflict interior /Statul fascist global este aproape definitivat.

Lumea noastra (inclusiv Rom�nia) este la marginea sclaviei si a distrugerii. Suntem condusi de catre o elita de psihopati ce nu au pic de respect pentru viata noastra. Au in serviciul lor o armata de oameni corupti care sunt in stare de orice pentru a-si mentine statutul. Vom permite oare ca acestia sa ne extermine sau sa ne transforme in sclavi sau vom lupta pentru libertate si supravietuire ? (sursa aici: Planul elitelor pentru o noua ordine sociala II)

������������.

Sclavia moderna - VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guverne corupte, institutii politizate, corporatiile multinationale conduc lumea Guvernul mondial din umbra noua ordine mondiala sclav
pancarta ceicunoi ce-i cu noi mars protest miting manifestatie 15 septembrie 09 2013 rosia montana gaze sist revolutia va veni cand omenirea va realiza ca suntem cu totii sclavi

Pancarta Ce-i cu noi? pentru mar�ul din 15 septembrie 2013 Bucure�ti pentru Salvarea Ro�iei Montane �i �mpotriva sclaviei moderne

P.s.: Elitele, cei care conduc lumea din umbr�, ne mai �in de sclavi doar c�t au nevoie de noi. Deja la nivel mondial este pus �n aplicare un plan de exerminare a unei p�r�i din popula�ia omenirii, prin S�R�CIE, PENSII MIZERE, SISTEM MEDICAL DEZASTRU �I CORUPT, TRATAMENTE NEMERNICE (pentru bani � profituri uria�e �n industria medical�) care omoar� oamenii, VACCINURI, CHIMICALE �n AP� �i ALIMENTE, CODEX ALIMENTARIUS, OMG (organisme modificate genetic) etc etc etc, pentru c� Noua Ordine Mondial� presupune eliminarea celor care nu �produc� (g�uri �n buget) �i celor care se opun sistemului�

�tiu c� e greu de conceput, de �n�eles �i de acceptat c� �n secolul 21, �n �civilizata Uniune European�, SUNTEM folosi�i pe post de SCLAVI, dar din p�cate �sta este adev�rul. Citi�i �i materialele urm�toare pentru a v� convinge �i INDIGNA�I-V�!

Bancherii conduc lumea. Documentar VIDEO guvernul din umbra, istorie adevarul despre razboaie, planuri oculte, sclavia moderna prin indatorare (nom33)

2 feb 2014: Unde se duc b�siștii c�nd se duc?! � C�nd vom accepta cu toții c� STATUL TOTALITARO-REPRESIV construit �n ROM�NIA �n 200 de ani, pentru supraviețuirea c�ruia au fost sacrificați Alexandru Ioan Cuza, Ion Antonescu, Gheorghiu DEJ și Ceaușescu este extraordinar de bine pus la punct iar așa zisele cutume legale sunt doar pretexte pentru orbirea cet�țeanului, vom putea trece la urm�toarea faz�: TRATAMENTUL Societ�ții ROM�NEȘTI. (�) TOT ce �nseamn� comunicație electronic�, criptat� sau nu, ESTE PERFECT �NREGISTRAT�, LOCALIZAT� și se știe la nivelul structurilor specializate de informații TOTUL (�) SECRETELE exist� ca unii s� poat� CONTROLA restul celorlalți care NU AU ACCES LA SECRETE. Societate uman�, general și planetar vorbind, va face un mare pas �nainte c�nd se va realiza TRANSPARENTIZAREA a tot ce se �nt�mpl� �ntr-o societate. (�) Finalizarea CONTROLULUI este c� cet�țeanul obișnuit trebuie s� munceasc� ca un sclav și s� moar� s�rac pentru ca cel/cei care au CONTROLUL s� poat� avea un trai de vis.

14 feb 2008: Munca, Rutina, Timpul si Gandirea

28 oct 2013: CIFRELE SCLAVIEI � sondaj procente cat muncesc romanii

22 oct 2013: In drum spre inrobirea totala: Controlul sanatatii si al alimentatiei�

23 sept 2013: Ilie Serbanescu despre Romania si Bulgaria � doi intr-o barca � sclavii imperiului european UE. Colonii in Europa. Suntem sclavi exploatati (nom39)

3 septembrie 2013: Iluzia democra�iei: sclavul perfect e sclavul care se crede liber! � articol foarte bun de pe lupuldacic.wordpress.com

28 iulie 2013: Imaginea sclaviei moderne / Hr�nirea sistematic� cu manele, alcool �i pornografie imbecilizeaz�. Asta �i doresc de fapt cei care vor s� conduc�: o genera�ie supus�, redus� la instincte animalice, mul�umit� doar cu satisfacerea lor. Cei care sunt prea inteligen�i pentru a fi imbeciliza�i pe aceast� cale, sunt racola�i ca slujba�i direc�i ai sistemului, hr�ni�i cu iluzii: �mplinire profesional�, succes, realizare personal�, faim�. Ce vedem adesea �n spatele acestor no�iuni? Robie, �nsingurare, re- �i de-fulare, divor�uri, copii-problem�(�) Ne e fric� s� ie�im din mocirla c�ldu�� �i pl�cut� a micilor p�cate zilnice, pentru a respira aerul tare �i curat al �n�l�imii duhovnice�ti. Pentru c� prefer�m mai degrab� robia pe care o �nv���m zilnic de la lume, dec�t libertatea pe care o �nva�� doar Dumnezeu.

10 iulie 2013: Aldous Huxley: REVOLUTIA FINALA sau cum sa-i faci pe oameni SA-SI IUBEASCA ROBIA / �Va exista, in cursul generatiei urmatoare sau nu foarte departe de aceasta, o metoda farmacologica de a-i face pe oameni sa-si iubeasca robia, creand dictaturi fara lacrimi, ca sa spunem asa, si producand un fel delagare de concentrare nedureroase pentru societati intregi, astfel incat oamenilor le vor fi luate libertatile, dar le va placea, fiindca vor fi distrasi de la orice dorinta de a se rascula prin propaganda sau spalarea creierelor, sau prin spalarea creierelor imbunatatita prin metode farmacologice. Si aceasta pare sa fie ultima revolutie.� � (Aldous Huxley, Tavistock Group, California Medical Scool, 1961)

7 iulie 2013: M�ncare, energie și economie! � despre sclavia modern� �i solu�ii / priorit��i.

Cele 12 principii ale insclavizarii

VIDEO Distributia averii in SUA. Inechitatea saraci � bogati in America. Perceptia cetatenilor americani despre bogatia averea Statelor Unite. Realitatea ascunsa (nom21)

Review on Romania � situatia dezastruoasa a Rom�niei in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119)

Ce inseamna un trai decent. Ce ar trebui sa avem daca muncim. Drepturile rom�nilor � sclavi muncitori fara bunastare (pol100)

Cat de normali si anormali sunt rom�nii. Bolile societatii romanesti. Normalitate si anormalitate. Rezistenta poporului roman la dezastrul politic economic social medical si ecologic din Rom�nia (edu49)

Un comentariu despre Venitul Minim Garantat, g�sit la articolul de AICI: Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizeaza inca este ca tehnologia a ajuns deja la punctul in care nu prea mai este nevoie ca oamenii sa munceasca. Cel mai probabil e nevoie ca doar vreo 10% din populatie sa munceasca. Sau in orice caz, varianta mai simpla si mai �echitabila�: majoritatea oamenilor muncesc, dar muncesc doar cate 2-4 ore pe zi. Lucrurile stau asa: exista deja fabrici complet automatizate, si retele de calcul si de telecomunicatii complet automatizate, care permit ca majoritatea populatiei sa beneficieze gratuit de productia realizata. Practic ceea ce se intampla in ziua de azi este ca aceste fabrici automatizate nu sunt proprietatea populatiei, ci sunt proprietatea unui procentaj mic din populatie (maxim 10%). Iar acesti proprietari inca nu sunt dispusi sa distribuie gratuit productia, ci prefera sa le ofere oamenilor �joburi� de mutat hartii din stanga in dreapta, in schimbul unui salariu care sa le dea acces la o mica parte din productie. Restul productiei este ori aruncata, ori capitalizata de catre acesti proprietari, care isi maresc astfel in continuu si in mod inutil stocurile. (Nu uitati ca la ora actuala o mare parte din aceste �stocuri de produtie� si capitaluri sunt de fapt virtuale, electronice. Sunt doar stocuri de informatie, sau uneori doar niste numere scrise intr-un calculator. Practic 50% din oameni la ora actuala lucreaza doar pt a produce niste informatii, care de multe ori sunt redundante pentru ca o alta firma concurenta a obtinut deja aceleasi informatii, si nu era practic nevoie ca alta echipa de oameni sa mai lucreze inca o data sa le reinventeze. Sau in alte cazuri aceste informatii sunt pur si simplu aruncate peste un an de zile, deoarece nu mai sunt utile sau au fost depasite de catre alte informatii mai noi.) In momentul de fata �conducatorii� lumii continua sa mentina acest sistem de munca deoarece se tem de implicatiile pe care le-ar avea la nivel social un somaj de masa. Ce ar face oamenii cu timpul lor liber? Societatea actuala (mai ales cea romaneasca) nu este pregatita pt o astfel de schimbare. (Mai ales ca cele cateva probleme mari pe care le are economia si societatea romaneasca sunt urmatoarele:

� o mare parte din capitalurile castigate ies din tara � sunt repatriate catre tarile �vestice�, unde se afla adevaratii proprietari ai unitatilor de productie (in Romania exista foarte putine firme mari independente; majoritatea sunt subsidiare ale unor firme internationale, cu sediile in paradisuri fiscale)

� munca la romani este de multe ori inutila sau ineficienta � nu se utilizeaza la intreaga capacitate automatizarea si tehnologia informatica

� de multe ori romanii incearca sa exploateze principiul �timpul trece, leafa merge�, si in felul asta muncesc mult timp si produc putin

� romanii nu au pic de educatie financiara si de educatie civica (educatie financiara = ce sa fac cu banii mei, cum sa ii utilizez cel mai bine, cum sa obtin mai multi bani, cum sa stochez banii astfel incat sa ii pun sa lucreze pt mine. dar poate cea mai simpla intrebare la care romanii nu cunosc raspunsul: ce sunt in realitate banii?; educatie civica = suntem toti �frati� si trebuie sa ne purtam civilizat unii cu ceilalti si sa ne ajutam intre noi, nu sa incerce fiecare sa ii pacaleasca pe altii si sa se fereasca sa nu fie pacalit de altii).

14 oct 2013: Piramida bogatilor la nivel mondial. Doar 0,7% din populatie controleaza 41% din totalul banilor

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2016, ora 11:29

unii,
multe basuri au prin tigva
si duhori de emanat,
insa, cel mai stultus este
ala care pune limba
ia cu mana,baga-n bot
si papa tot,
un asemenea flambat kkt!

intr-adevar, un asemenea biped trepanat