back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2481 2482 2483 2484 2485 2486 2487 2488 2489 2490 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 18:37

paiii, cam asa-i !

ohoho, ce bataie si-ar fi primit aia de la ISU, moaaama !
ce de urlete cu "jos comunismul " si cenzura , ca numai aia opreau tinerii de la distractii d'astea capitalistele, moaaama !
mai zilele trecute au ajuns cu masina-n Dimbovita 2 masini ....pfoaaai, da' ce suparare pe primarie, pe regia apelor...pe ala, pe alalalt ! ....frate , dar ca se conduce Demential , taind benzile, spatiul verde si trotuarul si zburind in apa , nu -si pune nimeni problema ? ca e necesar ca la prima - a doua depasire de viteza , ii reexaminezi , le faci s'un control la mansarda ca poate-s sinucigasi si la a treia abatere LE IEI CARNETUL DEFINITIV ? si mai si lovesc si oameni nevinovati care circula regulamentar , pe unii omorindu-i sau lasindu-i infirmi pe viata !
se pot pune 14 mii de parapete , daca Nu se iau masuri aspre ptr. disciplinarea nebunilor, tot se vor intimpla nenorociri !
zic si eu, nu dati cu pietre !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2016, ora 14:32

cui ii place mincarea de castraveti acri , sa pofteasca ! avem si o fripturica alaturi, ptr. cine doreste ! si o ciorba de perisoare....si cafea si chec .....masa bogata, car' vasazica ....nu degeaba-s Mosii de primavara !

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Martie 2016, ora 15:03

De la: gabigabi2, la data 2016-03-05 14:32:56cui ii place mincarea de castraveti acri , sa pofteasca ! avem si o fripturica alaturi, ptr. cine doreste ! si o ciorba de perisoare....si cafea si chec .....masa bogata, car' vasazica ....nu degeaba-s Mosii de primavara !

sarut mana pt. masa...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2016, ora 15:45

sa-ti fie de bine !
da' chiar iti place mincarea de castraveti ?
e drept ca in alti ani o faceam ceva mai incolo dar, a fost prea cald in iarna asta....ma rog, cu exceptia valului ala de ger cind mi-au si inghetat o leaca, toate borcanele....ei, si uitindu-ma sa vad care-i starea lor, mi-am zis ca-i momentul sa valorificam castravetii si uite asa se nascu cea mincarica ! a mers s'un burgundel dupe

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2016, ora 09:31

buna dimineata...v-astept la o cafea...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2016, ora 09:33

De la: gabigabi2, la data 2016-03-05 15:45:58 sa-ti fie de bine !
e drept ca in alti ani o faceam ceva mai incolo dar, a fost prea cald in iarna asta....ma rog, cu exceptia valului ala de ger cind mi-au si inghetat o leaca, toate borcanele....ei, si uitindu-ma sa vad care-i starea lor, mi-am zis ca-i momentul sa valorificam castravetii si uite asa se nascu cea mincarica ! a mers s'un burgundel dupe

bineinteles ca-mi place....singurele mancaruri pe care le inghit un pic mai greu sunt cele de bame si de gutui...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2016, ora 13:57

De la: Fl_Orion999, la data 2016-03-06 09:33:36
De la: gabigabi2, la data 2016-03-05 15:45:58 sa-ti fie de bine !

bineinteles ca-mi place....singurele mancaruri pe care le inghit un pic mai greu sunt cele de bame si de gutui...

bame ? pfoaiii, da' de cind n-am mai mincat asa ceva !
nu mi-au placut nici mie, desi maica-mea le tinea un pic un apa cu otet , ca sa nu mai fie asa mucilaginoase dar, nzzzz ! asta e !
in schimb, mincarea de gutui....immmm chiar si cea de prune , dar cu aia e o poveste ce se leaga cu cutremurul din ' 77 ! mai stateam inca la soacra-mea si dinsa tocmai ce facuse mincarea de prune si ne astepta cu masa de seara sa venim de la niste prieteni la care ne dusesem in vizita ! am iesit de la ei , am vazut imensitatea aia de luna si am si zis : oau, ne papa vircolacii si, nici n- am ajuns bine acasa ca a si inceput zdupaiala ....zdronc, scirt si iara zdronc se auzea din bucatarie si dupa ce s-a terminat "distractia " a inceput alta , caci toate cazusera de pe rafturile din camara, iar cratita cu mincarea de prune era pe peretele de vis-a-vis de aragaz....ei, si de atunci, eu n-am mai mincat -o !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2016, ora 14:02

eiiii, da' io as pune de'o cafeluta....asaaaa, pentru digestie, dupa masa de prinz !
aaaa, pardonnnn e deja facuta de Florin !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2016, ora 13:34

BLESTEMUL lui Ernest Maftei pentru Iliescu si ai lui

Blestem

Inghiþi-v-ar pãmântul, Gloabe!
Ce-aþi legãnat þara pe dric.
ªi mi-aþi pus neamu-n patru labe,
Ajungã-v-ar blestemul biblic!

Pe cel ce-i încã bolºevic,
L-aº vinde-n lanþuri la tarabe.
Ei! Care ai nevoi de gloabe!
Sã le-nhãmaþi la cîte un dric?

Vreþi iar sã ne târâm ºoltîc?
Cu gândul ºters ºi priviri oarbe?
Orbecãind ca niºte zoabe?
Abia cerºind un firfiric?
Fire-aþi ai dracului de Gloabe!

Ernest Maftei

De la: www.gid-romania.com
Foto: Dinu Lazar
Vezi si: LECTIA DE PATRIOTISM: Batranul si steagul
- See more at: roncea.ro/2010/01/05/blestemul-lui-ernest-maftei-pentru-iliescu-...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2016, ora 13:55

dupa o asa chestie dura , cum sa va mai invit la o cafeluta de relaxare ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2016, ora 17:40

De la: gabigabi2, la data 2016-03-07 13:55:17 dupa o asa chestie dura , cum sa va mai invit la o cafeluta de relaxare ?

ce-are a face una cu cealalta...???
cafeluta-i una si blestemul badiei, alta...
hai sa cinstim in pace o cafeluta bine facuta...

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Martie 2016, ora 09:41

Bunã dimineaþa!
La mulþi ani de 8 Martie, fericire, noroc ºi sã fiþi iubite!

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Martie 2016, ora 09:46

sã inveselim cafaneaua!!!!!!!!!!!!

La inceput incepem cu o pizza:

www.youtube.com/watch?v=2AagW2Eud5M

Melodia votatã de Juriu pentru Eurovizion 2016

www.youtube.com/watch?v=i30h35MRm50

Distracþie plãcutã!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 14:09

se pare ca vrei cu totdinadinsul sa-l contrazici pe M. Eminescu, dovedind
ca-i usor a scrie versuri
insirind cuvinte grele
ce din ura sunt nascute !
esti de toata sila !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 14:13

De la: zenitt, la data 2016-03-08 09:46:54sã inveselim cafaneaua!!!!!!!!!!!!

La inceput incepem cu o pizza:

www.youtube.com/watch?v=2AagW2Eud5M

Melodia votatã de Juriu pentru Eurovizion 2016

www.youtube.com/watch?v=i30h35MRm50

Distracþie plãcutã!

buna si pizza, buna si urarea
multumim de flori si cafea si ptr. ca deja am mesterit mucenicii moldovenesti , puteti sa-i si degustati ....miine o sa mincam si din aia fierti !
La Multi Ani si Doamnelor dvs, dragi barbati !

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 15:01

De la: gabigabi2, la data 2016-03-08 14:09:14
esti de toata sila !

ete-te ca are...

jignit-ai crunt pe scorojita lumpenstalinista miasmata,
care a fost ferventa baba liberala vopsita dintr-o hada colhoznica turmentata,
acum, ii pute mandru versul, iar tigva ii este uluita si se-ntreaba:

cum a putut badia sa-i blesteme, cu evidenta pizma si naduf,
pe bolsevicii cu ideologii emasculate si propagandistii lor infecti cu tot ?
in slujba si-n umbra carora s-a pus si a trudit fervent,
sinistra si perfida babaciune lumpenstalinista ,
ca orice lumpenimbecilizata consecventa!

iar nesimtitul iliescian, hero lovilutionist,
lipsit de caracter, principii, etca, si minimul bun simt,
s-a dat la fund, si-a schimbat ideologic porcaria,
feseneul si idolul, care l-a certificat:
cersau si hero lovilutionist miasmat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 15:21

auzi, esti prost sau te faci ?
vezi ca te faci prea bine si ai dat-o-n bara, ca de atitea dati si n-ai inteles ca mesajul ITI ERA ADRESAT TIE, PERSONAL
si NU are nici-o legatura cu poezia-blestem al badiei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 15:23

De la: gabigabi2, la data 2016-03-08 14:09:14 hakoane, pare ca vrei cu totdinadinsul sa-l contrazici pe M. Eminescu, dovedind
ca-i usor a scrie versuri
insirind cuvinte grele
ce din ura sunt nascute !
esti de toata sila !

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 19:44

De la: gabigabi2, la data 2016-03-08 15:21:58auzi, esti prost sau te faci ?
vezi ca te faci prea bine si ai dat-o-n bara, ca de atitea dati si n-ai inteles ca mesajul ITI ERA ADRESAT TIE, PERSONAL
si NU are nici-o legatura cu poezia-blestem al badiei !

cine-i

De la: gabigabi2, la data 2016-03-07 13:55:17 dupa o asa chestie dura , cum sa va mai invit la o cafeluta de relaxare ?

proasta?!

te-atentionez galant:

sa nu minti sau sa eviti
a raspunde raspicat,

esti intr-un mare pericol
si-o sa te moscolesti iar cu rahat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 13:50

mda, esti chiar prost ! prost, nene, bita de prost si habarnist, caci atunci cind dai de un blestem, indiferent cine l-a aruncat asupra cui, te cari iute si de graba de acolo si nu te mai "relaxezi" la o cafeluta ! ....
P.S
incearca sa intelegi, dar mi-e ca ti-e imposibil, intrucit tu insuti esti blestemul acestui forum !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 14:50

am pregatit si cele 40 de pahare ptr. barbatii ce vor intra in Cafenea ; avem sarmale, mamaliguta si ardei iute, dar avem si mucenici fierti, dar si copti, cu miere si nuca , ptr. toate gusturile, adica
si cafeaua este gata dichisita !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:29

De la: gabigabi2, la data 2016-03-09 14:50:29am pregatit si cele 40 de pahare ptr. barbatii ce vor intra in Cafenea ; avem sarmale, mamaliguta si ardei iute, dar avem si mucenici fierti, dar si copti, cu miere si nuca , ptr. toate gusturile, adica
Poate la sectiunea''' politica'''ai mai mult succes si poate vei primi si o pensie speciala...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:54

Binecuvantat fie omul care crede in Dumnezeu, paseste in legea lui Dumnezeu si se inchina unuia singur Dumnezeu!

Daca credem in Dumnezeu, credem in unicul Sau Fiu, Domnul nostru Isus Cristos!

Cine crede in Dumnezeu, crede in Isus Cristos!

Cautati ADEVARUL si astfel veti fi LIBERI!

Catolicii celebreaza azi memoria celor 40 de soldati deveniti martiri pentru ca crezusera si nu se lepadasera de ISus Cristos nici macar in ceasul mortii lor, fiind torturati efectiv pana si-au dat si ultima suflare!

Dumnezeu este cu cel ce este cu Dumnezeu! Indiferent de religia pe care o imbratiseaza, fiecare om ce este cu Dumnezeu este copilul Sau!

Aveti grija sa ramaneti copiii lui Dumnezeu! Cu bine! Pace tuturor!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:57

De la: symy1, la data 2016-03-09 16:29:10
De la: gabigabi2, la data 2016-03-09 14:50:29am pregatit si cele 40 de pahare ptr. barbatii ce vor intra in Cafenea ; avem sarmale, mamaliguta si ardei iute, dar avem si mucenici fierti, dar si copti, cu miere si nuca , ptr. toate gusturile, adica
Poate la sectiunea''' politica'''ai mai mult succes si poate vei primi si o pensie speciala...

Judeca si fi-vei judecat, ,,pescare''! Ai grija de tine si de sufletul tau!

Symy... ar putea sa fie de la Simeon. Unse fie-ti betele si intelepciunea fie atuul tau, Symy!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 17:01

Parca ar merge un cavei!

Si o cantare ? Sau ma duc eu pe mine insami pe birtutz?

Mda... Aici e inorat, ieri a batut grindina si azi ''adie'' briza cu vreo 120 km per ora! Vreme de ..... mai este cafea?

Tre' sa astept o viata viitoare ca sa gust si io din ciurigaii aceia/mucenici parce le spuneti voi... sau inscrieti Musetelul la masa cee rotunda?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 17:16

No ia sa-mi sculptez io dara cu briceagu' mneu numele in aiasta masa mandra ca un Soare :

Musetel ... sau sa ma semnez pe placul vostru : Mãtricea ?

Sau ... Românicã ?

Sau poate una din aceste sinonime : Matricaria chamomilla, Matricaria suaveolens, Chamomilla chamomilla, Chamomilla recutita ?

Asta da dilema !

No, ma mai gandesc ce 'oi iscali , pana atunci, ia ce muzichii gasii io :

www.youtube.com/watch?v=4y1e2DEf_U0

Sa fiti iubitisi sa cotati cu drag de voi si de ai voshti, da ?

Hai, liberare, hai !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2016, ora 17:30

Cãtãlin Predoiu, preºedintele PNL Bucureºti, a anunþat luni candidaþii liberali pentru primãriile de sector, cu excepþia Sectorului 6, care urmeazã sã fie stabilit ulterior.

www.romaniatv.net/candidatii-pnl-pentru-sectoarele-capitalei-sur...
UPDATE Cãtãlin Predoiu, președintele PNL București, a anunțat, luni, cã liberalii și-au desemnat candidații pentru primãriile sectoarelor 1, 2, 3, 4 și 5, printre aceștia numãrându-se Alexandru Nazare - la sectorul 1 și actualul primar interimar al Capitalei, Rãzvan Sava - la sectorul 4.

"Azi, Comisia de organizare a unificãrii PNL a hotãrât candidații la funcția de primar de sector pentru primãriile 1, 2, 3, 4 și 5. Aceștia sunt urmãtorii: la Primãria sectorului 1 — Alexandru Nazare, la Primãria sectorului 2 vom merge cu Dan Cristian Popescu, la Primãria sectorului 3 cu Florin Ștefan Vasile, la Primãria sectorului 4 cu Rãzvan Sava, iar la Primãria sectorului 5 cu Ovidiu Raețchi", a declarat Predoiu, la Palatul Parlamentului.

În ceea ce privește Primãria sectorului 6, liderul liberal a precizat cã partidul așteaptã în zilele urmãtoare "o cercetare calitativã de anvergurã", urmând ca o decizie privind candidatul PNL sã fie luatã lunea viitoare.

"În orice caz, aș dori sã precizez fãrã echivoc cã nu vom merge la sectorul 6 cu domnul Florescu. Deci dezavuez orice speculație pe aceastã temã. Nici nu s-a pus problema și nici nu se va pune problema sã mergem la sectorul 6 cu domnul Florescu", a adãugat Cãtãlin Predoiu.

Întrebat dacã PNL ia în calcul un tehnocrat pentru aceastã primãrie de sector, Predoiu a rãspuns cã nu și cã în luarea unei decizii liberalii vor pleca de la soluțiile existente în partid.

Președintele PNL București a mai spus cã în desemnarea candidaților liberalii au ținut cont inclusiv de potențialul de creștere.

"Toate sondajele au arãtat cã toți candidații care au fost luați în calcul — în general au fost douã persoane pentru fiecare sector — s-au aflat umãr la umãr, practic în marja de eroare, și s-a avut în vedere atât plasamentul, cât și rezerva de creștere pentru viitor. S-a avut în vedere, de asemenea, durata în care și-au fãcut campanie. Unii au început campania de câteva luni de zile, alții au început-o relativ recent, de trei — patru sãptãmâni, și faptul cã ei sunt plasați unul lângã altul aratã un potențial de creștere mai mare pentru candidatul care a fãcut o campanie intensivã și deja este la egalitate cu celãlalt", a explicat Predoiu.

Comisia de unificare a PNL valideazã luni candidaturile pentru cele 6 sectoare ale Capitalei. Numirile nu vor fi mereu în concordanþã cu sondajele de opiniei, au declarat surse politice citate de Mediafax.

PNL îl susþine pe Alexandru Nazare în cursa pentru Sectorul 1, în locul Dianei Tuºa, care a fost mai bine plasatã în sondaje, au arãtat sursele Mediafax.

La Sectorul 2 cei din PNL vor sã meargã pe mâna lui Cristian Popescu, primul în rezultatele cercetãrilor sociologice comandate de liberali.

La Sectorul 3, liberalii din comisia de unificare ar lua în calcul sã îl valideze pe Florin ªtefan Vasile, nume vehiculat recent pentru aceastã cursã electoralã.

PNL va miza la Sectorul 4 pe actualul primar interimar al Capitalei, Rãzvan Sava, în vreme ce la Sectorul 5 Ovidiu Reþchi ar urma sã fie susþinut de liberali în încercarea de a câºtiga sectorul care a aparþinut fostului lider PSD Marian Vanghelie.

Comisia de unificare poartã încã discuþii pentru a stabili pe cine ar putea susþine în cursa pentru Primãria Sectorului 6, decizia fiind posibil sã fie amânatã, potrivit unor surse din rândul liberalilor.

Liderul PNL Bucureºti, Cãtãlin Predoiu, a explicat duminicã seara cã existã sectoare în care scorurile sunt "extrem de strânse" între candidaþii PNL, iar o decizie finalã va fi luatã pe baza trendului de creºtere pe care îl prezintã un anumit candidat. "Sunt unii care îºi fac campanie de câteva luni ºi alþii doar de o lunã ºi deja le suflã în ceafã", a explicat Predoiu.

Liderul PNL Bucureºti a mai spus cã situaþia cea mai grea este la Sectorul 3, acolo unde actualul primar, Robert Negoiþã, stã mai bine decât orice candidat. ”Acolo vom gãsi un candidat care nu are mamã, nu are tatã ºi care nu are ce pierde”, a spus Predoiu.

Conform cifrelor din sondajele interne ale PNL, consultate de Mediafax, cea mai strânsã luptã în PNL este la Sectorul 1, acolo unde Diana Tuºa este cotatã la 35%, în timp ce Alexandru Nazare este cotat la 30%.

La Sectorul 2, liberalii ºi-au mãsurat candidaþii în raport cu actualul primar, Neculai Onþanu (UNPR). Dacã în luptã ar intra deputatul Cristian Popescu ºi Neculai Onþanu, liberalul ar obþine 32%, în timp ce actualul primar ar lua 50%. În acelaºi timp, dacã liberalul Adrian Neacșu ar fi contracandidatul lui Onþanu, acesta ar obþine 29%, în timp ce actualul primar ºi-ar pãstra procentul de 50%.

În Sectorul 3, liberalii au mãsurat patru candidaþi: Florin Alexe, Eugen Nicolãescu, Cristian Tudorache sau Inocenþiu Voinea, dar fiecare ar obþine sub 20%. Lupta este dominatã însã de actualul primar, Robert Negoiþã, care ar obþine 75%.

La Sectorul 4, clasamentul candidaþilor PNL este strâns. Marius Rogin ar obþine 34%, Honorius Prigoanã ar obþine 33%, în timp ce actualul primar interimar al Capitalei, Rãzvan Sava ar obþine 32%. Având în vedere diferenþele mici între candidaþi, decizia va fi luatã de conducerea PNL, inclusiv pe baza altor date din sondajul extins.

În Sectorul 5, cel mai bine plasat candidat PNL este deputatul Ovidiu Raeþchi, cotat la 28%. Din sondajul PNL a fost eliminat social-democratul Cristian Rizea, cel care a anunþat cã se retrage din cauza problemelor cu DNA. Liberalii l-au mãsurat, în schimb, pe primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, iar acesta ar obþine 33%.

La Sectorul 6, ªtefan Florescu este cotat la 29%, în timp ce deputatul Rãzvan Mironescu este cotat la doar 20%. În acelaºi timp, candidatul PSD, Gabriel Mutu, este cotat la 21%.

Citeste mai mult pe RTV.NET: www.romaniatv.net/candidatii-pnl-pentru-sectoarele-capitalei-sur...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2016, ora 17:34

gata cu liberalii...un simplu foc de paie intr-o galeata de metal...la sectorul 5 si la capitala sunt pierzatori fara drept de apel...la 4 ...vom vedea ...in functie de ce crede lumea c-a facut interimaru' de la capitala in ast rastimp...in rest necunoscuti care n-au ridicat nici un pai in toata viata lor...niste ,,realizati'' cum ar spune o binecunoscuta tuta dreptace semianalfabeta, da' mandra-n toate cele....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2016, ora 08:01

Sclavia moderna – VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29)
https://ceicunoi.wordpress.com/2013/07/01/sclavia-moderna-video-...

pancarta ceicunoi ce-i cu noi mars protest miting manifestatie 15 septembrie 09 2013 rosia montana gaze sist revolutia va veni cand omenirea va realiza ca suntem cu totii sclaviCu toþii suntem sclavi! Acesta este unul dintre adevãrurile dure pe care cei mai mulþi oameni refuzã sã le accepte, pentru cã cei mai mulþi oameni sunt afectaþi de Cea mai mare problemã a omenirii descrisã AICI.

Trãim într-un sistem care îi þine pe oameni sã munceascã cel puþin 8 ore pe zi, cel puþin 5 zile pe sãptãmânã. E cineva care crede cã în Occident sau în þãrile “civilizate” cu bunãstare nu se munceºte? Ba da, se munceºte ºi acolo. Nu vã imaginaþi munca ºi sclavia prin imaginea unui om legat cu lanþuri care dã cu un târnãcop în stâncã! Munca modernã este inclusiv la birou, iar sclavia modernã include ORICE tip de muncã din prezent. Se munceºte peste tot pe planetã! Doar cã unii oameni (sclavi), pentru munca lor, primesc în schimb bunãstare, sã zicem un trai decent… Ideea e cã lumea este condusã de cãtre o mânã de oameni din umbrã (cine nu ºtie acest lucru încã, sã citeascã). Acei oameni controleazã mari corporaþii, instituþii publice ºi entitãþi private, guverne, ºefi de stat, imperii (SUA, UE) etc. Noi suntem toþi niºte sclavi ai lor, direct sau indirect, din 3 mari motive:

1. Pentru cã suntem forþaþi sã muncim ca sã supravieþuim de pe o zi pe alta (suntem siguri cã în zilele noastre, cu tehnologia modernã care existã ºi care este ascunsã publicului, ar mai fi nevoie sã muncim atât de mult?)

2. Pentru cã viaþa noastrã este DEPENDENTÃ DE BANI (banii sunt o chestie prin care în prezent se controleazã mai uºor sclavii; suntem siguri cã NU poate exista o lume fãrã bani, aºa cum sunt ei utilizaþi în prezent?)

3. Pentru cã MUNCA noastrã este TRANSFORMATÃ în BANI, iar o parte din BANII PRODUªI DE NOI (ADICÃ DIN MUNCA NOASTRÃ) SUNT FURAÞI ºi ajung într-un fel sau altul, direct sau indirect, la cei care conduc lumea din umbrã, la corporaþiile lor ºi la marionetele lor politice de la nivel naþional. BANII PRODUªI DE MUNCA NOASTRÃ SE ÎMPART ÎN DOUÃ. Aici este cheia: o parte din bani ajung la noi (sub formã de salariu NET, în mânã, sau profit în cazul firmelor), iar cealalatã parte SE DUCE LA STAT – sub diferite pretexte (taxe, impozite, asigurãri sociale, asigurãri medicale, pensie, investiþii bla bla bla). Toþi banii pe care cetãþenii unui stat, întreprinderile ºi firmele îi cotizeazã la bugetul public devin BANI PUBLICI. ÎN REALITATE, O GRÃMADÃ DIN ACEªTI BANI PUBLICI SUNT FURAÞI !!! Cine nu a vãzut ºi nu a înþeles încã asta înseamnã cã este prea tânãr sau cretin. Cine nu este în stare sã se uite în jur ºi sã observe chestiile astea ºi are nevoie de dovezi negru pe alb (eventual o declaraþie semnatã a politicianului corupt “Da, am furat”) este pur ºi simplu cretin. De fapt, mai corect spus, distrus mental premeditat (detalii AICI). Realitatea este cã NOI MUNCIM PENTRU CA ALÞII SÃ AIBÃ CE FURA! Noi suntem sclavii celor care ne furã banii minþindu-ne în faþã cã ne vor oferi diferite “servicii” în schimbul acelor bani (infrastructurã, sãnãtate, ajutoare sociale, pensii etc). În realitate NU ne oferã decât batjocurã ºi tupeu, în timp ce ei furã de rup din banii munciþi de noi! LIPSA DE TRANSPARENÞÃ ÎN ADMINISTRAÞIA PUBLICÃ DEMONSTREAZÃ ACEST LUCRU! Acei oameni se ÎMBUIBÃ din BANII NOªTRI, munciþi de noi! Conºtientizaþi chestia asta? Uitaþi-vã la vilele, maºinile, poºetele politicienilor din zilele noastre… E suficient ca sã vedeþi o parte din cât au furat… În þãrile civilizate SE FURÃ ºi acolo din acei bani care ajung la stat – din banii publici, însã nu la fel de “pe faþã” ºi poate nu în procente aºa mari ca în România. De asemenea, sclavii din þãrile civilizate chiar primesc la schimb pentru banii daþi “la stat” servicii – sãnãtate, educaþie, securitate, infrastructurã etc etc etc. NOI NU PRIMIM NICI MÃCAR ATÂT! NOI PRIMIM BATJOCURÃ, TUPEU, AROGANÞÃ, servicii medicale de rahat, învatamant nul, nu avem infrastructura rutierã, pensionarii primesc O PENSIE DE RAHAT ARUNCATÃ ÎN SCÂRBÃ cât sã nu moarã de foame astãzi, pe scurt… NU AVEM NICI MÃCAR UN TRAI DECENT! Atât oamenii cu venituri “suficiente” de pe planetã, cât ºi amãrâþii ca noi, românii, sunt cu toþii SCLAVI, pentru cã din munca lor SE FURÃ LA GREU! Pe spinarea lor se lãfãie niºte bestii care conduc aceastã planetã din umbrã, împreunã cu marionetele lor politice din teritoriu (vezi politicienii putrezi de la noi din þarã sau din orice altã þarã). Suntem sclavi pentru cã acceptãm acest lucru ºi muncim fãrã sã cârtim. SUNTEM SCLAVI ªI NICI MÃCAR NU NE PASÃ! Acceptãm sã ni se fure din MUNCA noastrã ºi acceptãm la infinit (ca proºtii), ca alþii sã NU munceascã ºi sã se LÃFÃIE PE BANII – MUNCA – SPINAREA NOASTRÃ! Dar nu suntem în stare sã vedem ºi sã conºtientizãm aceste lucruri. Preferãm sã le ignorãm la infinit. Renunþarea la banul public este o mare mare problemã a poporului român (câteva detalii AICI). Iar cea mai mare problemã este INCAPACITATEA DE A CÃUTA ªI VEDEA ADEVÃRUL DESPRE CE SE ÎNTÂMPLÃ ÎN JUR.

Am mai povestit pe acest blog despre cele 2 sisteme de sclavie la nivel mondial. O sã le reiau aici:

1. Sclavie de tip “Occidental”

În þãrile “dezvoltate”, “civilizate”, în occident ºi nu numai, oamenii sunt sclavi muncitori la fel ca noi din România, doar cã ei au parte de un trai MAI decent decât noi. Acolo (din prisma istoriei, educaþiei popoarelor, din prisma conducãtorilor lor etc), sistemul este mai puþin dur faþã de sclavi. Li se oferã sclavilor bunãstare. Scopul este sã nu se rãscoale vreodatã împotriva sistemului. De aceea li se oferã niºte bunãstare. Dar Sistemul ÎI FURÃ ªI PE EI. ªi ei sunt þinuþi SCLAVI de cãtre stat. Dacã toþi banii care ajung la buget ar fi folosiþi cu adevãrat PENTRU binele societãþii, chiar ºi oamenii relativ bogaþi din Occident ar putea avea ºi mai multã bunãstare, de exemplu în loc de un concediu de 1 lunã pe an, poate ar putea sã-ºi ia un concediu de 2 luni pe an. Dar pentru cã o parte importantã din munca lor este FURATÃ, traiul lor decent rãmâne tot timpul la un nivel care sã îi þinã cuminþi la locurile lor fãrã sã cârteascã. Nu are rost sã dai prea multã bunãstare sclavilor dacã sclavilor le este suficient atât cât primesc acum ºi nu se rãscoalã… ar fi risipã sã le dai mai mult… mai bine pãstrãm noi (cei care conducem) restul banilor produºi de munca sclavilor…

2. Sclavie de tip “Þãri sãrace”

Sclavii din þãrile sãrace (adicã inclusiv noi românii) sunt cei mai amãrâþi dintre sclavi, pentru cã ei nu primesc nici mãcar acel minim trai decent. La aceºti sclavi se aplicã un alt sistem, unul mult mai dur pentru sclavi, dar mult mai avantajos pentru bestiile care beneficiazã de pe urma sclavilor. Aici sclavii sunt asupriþi la maxim, storºi cât de mult se poate de MUNCà ªI BANI, pentru cã sistemul e fãcut de aºa naturã încât sclavii sã fie VULNERABILI – acestea sunt cuvintele de bazã pentru sclavia din þãrile sãrace – vulnerabilitate ºi fricã, fricã privind supravieþuirea de pe o zi pe alta. Pentru cã sunt vulnerabili, sclavii NU cârtesc împotriva Stãpânilor care le oferã acele minime firimituri cât sã trãiascã de pe o zi pe alta. Nu cârtesc, nu comenteazã ºi mai ales NU SE RÃSCOALà pentru cã sunt DEPENDENÞI DE ACELE FIRIMITURI (salarii bugetare de mizerie, salarii insuficiente la privaþi, pensii de mizerie, ajutoare sociale de mizerie etc)! Cum sunt þinuþi sclavii vulnerabili? Prin lipsã de educaþie ºi prin educaþie de rahat (deci nu îºi pot gãsi alte locuri de muncã), prin lipsa locurilor de muncã (nu au unde sã plece din serviciul MIZER pe care îl au, sau nu au unde sã se angajeze ca tineri absolvenþi de ceva), prin manipulãri ordinare de auto-învinovãþire, de tipul “voi sunteþi vinovaþi, mai luaþi-vã un job dacã vreþi bani”, prin sistem medical la pãmânt – care le distruge sãnãtatea ºi/sau nu îi face bine (ci mai rãu îi îmbolnãveºte de multe ori), prin pensie de mizerie, prin salarii de mizerie, pe scurt, prin SÃRÃCIE ºi nivel de trai scãzut. Acesta este sistemul prin care NOI suntem þinuþi drept sclavi muncitori apatici fãrã bunãstare cuminþi la locurile noastre, muncind zi de zi ca proºtii – VULNERABILITATEA, FRICA, SÃRÃCIA, LIPSA UNUI TRAI DECENT, LUPTA ZILNICà PENTRU SUPRAVIEÞUIRE.

Occidentalii (“vesticii”, “bogaþii”, “civilizaþii”) ºi oamenii din þãri sãrace care au o anumitã bunãstare, nu se rãscoalã împotriva sistemului care îi þine pe post de sclavi muncitori (fie ei angajaþi sau patroni) pentru cã au UN MINIM TRAI DECENT (o minimã BUNÃSTARE), iar în imbecilitatea, ignoranþa ºi egoismul lor, nici mãcar nu le pasã cã de fapt, ªI EI SUNT SCLAVI, le este suficient ce au ºi acceptã ca alte persoane (cei din vârful piramidei puterii) sã aibã o viaþã de un milion de ori mai bogatã pe munca lor zilnicã. Sã fiþi sãnãtoºi! Ignoranþã plãcutã!

Esticii, “amãrâþii”, “sãrãntocii” (noi românii ºi alte popoare sãrace) nu se rãscoalã împotriva sistemului care îi þine pe post de sclavi muncitori pentru cã sunt SÃRACI, VULNERABILI, DEPENDENÞI de serviciul mizer ºi le e FRICÃ pentru supravieþuirea de pe o zi e alta.

Sã menþionãm totuºi ºi firmele, companiile, entitãþile private etc. Acestea toate (de la mic la mare, de la Estul la Vestul planetei) PRODUC BANI. O PARTE IMENSÃ DIN ACEI BANI ajunge la STAT prin taxe si impozite de toate felurile. Peste tot în lume existã taxe ºi impozite. Peste tot în lume taxele ºi impozitele ajung la Stat (în bugetul public). Cam peste tot în lume bugetul public este CÃPUªAT ºi FURAT! Deci ºi patronii de firme sunt la fel de sclavi – se zbat zilnic (muncã, stres, alergãturã, împrumuturi, credite, angajaþi, nopþi nedormite etc) sã facã profit, ca sã îl împartã cu… HOÞII de la conducerea statului ºi cu stãpânii lor! Perfect!

Cine ºi cum va schimba acest Sistem mafiot ºi criminal în care trãim? HA HA HA ce glumã bunã! Pãi noi, ca popor, ca omenire, suntem la nivelul la care nici mãcar nu conºtientizãm cã existã un asemenea sistem !!! Atât de distrusã mental este omenirea în prezent. Cum sã schimbi ceva, când tu nici nu ºtii încã faptul cã acel ceva existã… Singura ºansã a omenirii o reprezintã oamenii CARE ªTIU, care s-au trezit deja la realitate, care înþeleg cât de cât cum funcþioneazã lumea pe bune, dacã se unesc ºi luptã inteligent împreunã!

Deºi TOATÃ LUMEA simte pe propria piele efectele negative ale sclaviei moderne, doar foarte puþini reuºesc sã conºtientizeze cã relele din viaþa lor (TOATE RELELE DIN VIAÞA LOR) se întâmplã pentru cã la conducerea popoarelor se aflã oameni IMORALI, de REA CREDINÞÃ ºi CORUPÞI, care menþin la infint un sistem în care suntem cu toþii niºte sclavi ai unor bãieþi “deºtepþi”. Aici e problema: lumea nu face încã aceastã corelaþie: Probleme – Sclavie – Corporaþii – Politicieni – Elitele care conduc lumea. ROMÂNIA, TREZEªTE-TE! Cam asta ar însemna, dupã pãrerea mea, trezirea României: conºtientizarea corelaþiei de mai sus, conºtientizarea vinovaþilor de la nivel naþional (preferabil ºi de la nivel mondial), conºtientizarea CÃ SUNTEM SCLAVI. ªi atunci… ar porni adevãrata revoluþie…

Citiþi ºi textele urmãtoare:

Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31)

Ierarhia nivelurilor cunoasterii situatiei globale din punct de vedere al puterii, al controlului omenirii. Cunoasterea adevarului, nedreptatea mondiala, realitatea inconjuratoare (nom22)
Alte materiale legate de sclavia modernã:

I. Tiranii ºi victimele lor (sursa aici: lorylex.wordpress.com/2013/06/14/tiranii-si-victimele-lor/)

Limitele tiranilor sunt prescrise de rezistenþa celor pe care îi asupresc (Frederick Douglass)

TIRANIA =

1. Orice forma de putere opresiva exercitata asupra mintii umane, spunea Thomas Jeffreson, in special cea exercitata prin tirania politiei politice a guvernului, se numeste tiranie.

2. O guvernare în care puterea absolutã este investitã într-un singur conducãtor.

3. Prima data a fost utilizata in secolul XIV.

Trebuie sa recunoastem si sa admitem ca am permis guvernelor sa se amestece extrem de usor si de adanc in probleme care sunt dincolo de sfera adecvata a politicilor de stat si din acest motiv, viata cetatenilor a ajuns sa fie supusa controlului sub orice forma. De asemenea, le-am permis sa aplice pe noi insine un anumit grad de constrangere care, dupa cum observam, devine din ce in ce mai greu de suportat. Tacerea noastra a generat si mai mult rau deoarece institutiile statului si-au extins peste masura parghiile constrangerilor, ba chiar au nascocit si alte lanturi noi, astfel incat nu mai putem vorbi despre democratie, libertate, speranta, vise, trai decent… Traim cea mai cumplita perioada a sclaviei! Si daca vom tacea in continuare, hidra cu cele cateva capete ne va starpi definitiv.

Romanii se afla in situatia dramatica de a munci o luna de zile aiurea si fara sens. Aproape 80% din venituri sunt returnate statului sau altor institutii economico-financiare (intretinere, chirie, rate bancare, impozite si taxe)! Ne-am obisnuit sa fim obedienti oricaror politici guvernamentale absurde, idioate, criminale iar lipsa de reactie continua chiar si atunci cand supravietuirea majoritatii pare imposibila (vezi scumpirea gazelor cu 160%, facturarea energiei electrice cu aproape 50% peste consumul real al fiecarei locuinte, scumpirea alimentelor, scumpirea combustibililor etc.).

Se pare ca romanii inca n-au invatat nimic din istorie si nici n-au inteles ca puterea nu ofera nimic gratis iar acte de caritate nu face niciodata. Daca nu suntem in stare sa fim uniti si nici nu stim sa ne cerem drepturile, daca nu stim sa strigam intr-un singur glas: STOP!, atunci Romania nu mai are nici un viitor. Degeaba suntem parinti, bunici ori strabunici daca nu ne pasa de tara ce-o vom lasa mostenire urmasilor nostri!!! Nici parintii nostri n-au facut nimic pentru noi, nici noi nu facem nimic pentru copiii nostri.

Suntem zombi, derutati, flamanzi, disperati si totusi… ne taraim suferinta in liniste.

De ce?

II. Sclavia modernã, (sursa aici: silviupricope.wordpress.com/2012/09/14/sclavia-moderna/)

V-aþi întrebat vreodatã de ce lucrurile stau aºa cum le vedem astãzi în societatea modernã? V-aþi întrebat vreodatã care sunt resorturile intime ale ierarhiilor de orice tip? Cum de omul modern de astãzi a consimþit sã-ºi cedeze atât de mult din libertatea personalã? Cum am ajuns la “ferma de oameni” echivalentã cu societatea modernã ºi care sunt cei care au pus la punct aceste metode de creºtere a productivitãþii “turmelor de oameni”? Pentru a rãspunde la aceste întrebãri… ºi multe altele, urmãriþi acest filmuleþ de un sfert de orã.

………………………………………………………………

III. SUNTEM SCLAVI. Trãim într-un sistem care ne foloseºte pe post de sclavi muncitori ºi NICI MÃCAR NU SUNTEM CONªTIENÞI DE ASTA. Redau câteva pasaje relevante gãsite pe site-ul www.fara-secrete.ro: Ne-am nãscut într-o lume controlatã de forþe nevãzute care au invadat ºi care controleazã omenirea de mii de ani / Trebuie sã se ridice o datã vãlul ºi oamenii sã realizeze cu adevãrat cine sunt ºi care este forþa lor / Ne aflãm în pragul unei incredibile schimbãri globale / În spatele acestui proces continuu ºi bine coordonat al globalizarii se ascunde un trib alcãtuit din câteva familii cu sânge pur, a cãror linie genealogicã poate fi trasatã pânã în antichitatea Orientului Mijlociu ºi a Orientului Îndepãrtat / Un numãr restrâns de oameni controleazã destinele marii majoritãþi / Ignoranþa echivaleazã cu fericirea NUMAI PE TERMEN SCURT / Cine renunþã sã mai gândeascã ºi sã îºi mai asume responsabilitãþi, renunþã practic la viaþa sa / Parghiile acestui mecanism de control au fost întotdeauna aceleaºi: þinerea oamenilor într-o stare de ignoranþã, de teamã ºi de conflict interior /Statul fascist global este aproape definitivat.

Lumea noastra (inclusiv România) este la marginea sclaviei si a distrugerii. Suntem condusi de catre o elita de psihopati ce nu au pic de respect pentru viata noastra. Au in serviciul lor o armata de oameni corupti care sunt in stare de orice pentru a-si mentine statutul. Vom permite oare ca acestia sa ne extermine sau sa ne transforme in sclavi sau vom lupta pentru libertate si supravietuire ? (sursa aici: Planul elitelor pentru o noua ordine sociala II)

……………………………….

Sclavia moderna - VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guverne corupte, institutii politizate, corporatiile multinationale conduc lumea Guvernul mondial din umbra noua ordine mondiala sclav
pancarta ceicunoi ce-i cu noi mars protest miting manifestatie 15 septembrie 09 2013 rosia montana gaze sist revolutia va veni cand omenirea va realiza ca suntem cu totii sclavi

Pancarta Ce-i cu noi? pentru marºul din 15 septembrie 2013 Bucureºti pentru Salvarea Roºiei Montane ºi împotriva sclaviei moderne

P.s.: Elitele, cei care conduc lumea din umbrã, ne mai þin de sclavi doar cât au nevoie de noi. Deja la nivel mondial este pus în aplicare un plan de exerminare a unei pãrþi din populaþia omenirii, prin SÃRÃCIE, PENSII MIZERE, SISTEM MEDICAL DEZASTRU ªI CORUPT, TRATAMENTE NEMERNICE (pentru bani – profituri uriaºe în industria medicalã) care omoarã oamenii, VACCINURI, CHIMICALE în APÃ ºi ALIMENTE, CODEX ALIMENTARIUS, OMG (organisme modificate genetic) etc etc etc, pentru cã Noua Ordine Mondialã presupune eliminarea celor care nu “produc” (gãuri în buget) ºi celor care se opun sistemului…

ªtiu cã e greu de conceput, de înþeles ºi de acceptat cã în secolul 21, în “civilizata Uniune Europeanã”, SUNTEM folosiþi pe post de SCLAVI, dar din pãcate ãsta este adevãrul. Citiþi ºi materialele urmãtoare pentru a vã convinge ºi INDIGNAÞI-VÃ!

Bancherii conduc lumea. Documentar VIDEO guvernul din umbra, istorie adevarul despre razboaie, planuri oculte, sclavia moderna prin indatorare (nom33)

2 feb 2014: Unde se duc bãsiștii când se duc?! – Când vom accepta cu toții cã STATUL TOTALITARO-REPRESIV construit în ROMÂNIA în 200 de ani, pentru supraviețuirea cãruia au fost sacrificați Alexandru Ioan Cuza, Ion Antonescu, Gheorghiu DEJ și Ceaușescu este extraordinar de bine pus la punct iar așa zisele cutume legale sunt doar pretexte pentru orbirea cetãțeanului, vom putea trece la urmãtoarea fazã: TRATAMENTUL Societãții ROMÂNEȘTI. (…) TOT ce înseamnã comunicație electronicã, criptatã sau nu, ESTE PERFECT ÎNREGISTRATÃ, LOCALIZATÃ și se știe la nivelul structurilor specializate de informații TOTUL (…) SECRETELE existã ca unii sã poatã CONTROLA restul celorlalți care NU AU ACCES LA SECRETE. Societate umanã, general și planetar vorbind, va face un mare pas înainte când se va realiza TRANSPARENTIZAREA a tot ce se întâmplã într-o societate. (…) Finalizarea CONTROLULUI este cã cetãțeanul obișnuit trebuie sã munceascã ca un sclav și sã moarã sãrac pentru ca cel/cei care au CONTROLUL sã poatã avea un trai de vis.

14 feb 2008: Munca, Rutina, Timpul si Gandirea

28 oct 2013: CIFRELE SCLAVIEI – sondaj procente cat muncesc romanii

22 oct 2013: In drum spre inrobirea totala: Controlul sanatatii si al alimentatiei…

23 sept 2013: Ilie Serbanescu despre Romania si Bulgaria – doi intr-o barca – sclavii imperiului european UE. Colonii in Europa. Suntem sclavi exploatati (nom39)

3 septembrie 2013: Iluzia democraþiei: sclavul perfect e sclavul care se crede liber! – articol foarte bun de pe lupuldacic.wordpress.com

28 iulie 2013: Imaginea sclaviei moderne / Hrãnirea sistematicã cu manele, alcool ºi pornografie imbecilizeazã. Asta ºi doresc de fapt cei care vor sã conducã: o generaþie supusã, redusã la instincte animalice, mulþumitã doar cu satisfacerea lor. Cei care sunt prea inteligenþi pentru a fi imbecilizaþi pe aceastã cale, sunt racolaþi ca slujbaºi direcþi ai sistemului, hrãniþi cu iluzii: împlinire profesionalã, succes, realizare personalã, faimã. Ce vedem adesea în spatele acestor noþiuni? Robie, însingurare, re- ºi de-fulare, divorþuri, copii-problemã…(…) Ne e fricã sã ieºim din mocirla cãlduþã ºi plãcutã a micilor pãcate zilnice, pentru a respira aerul tare ºi curat al înãlþimii duhovniceºti. Pentru cã preferãm mai degrabã robia pe care o învãþãm zilnic de la lume, decât libertatea pe care o învaþã doar Dumnezeu.

10 iulie 2013: Aldous Huxley: REVOLUTIA FINALA sau cum sa-i faci pe oameni SA-SI IUBEASCA ROBIA / „Va exista, in cursul generatiei urmatoare sau nu foarte departe de aceasta, o metoda farmacologica de a-i face pe oameni sa-si iubeasca robia, creand dictaturi fara lacrimi, ca sa spunem asa, si producand un fel delagare de concentrare nedureroase pentru societati intregi, astfel incat oamenilor le vor fi luate libertatile, dar le va placea, fiindca vor fi distrasi de la orice dorinta de a se rascula prin propaganda sau spalarea creierelor, sau prin spalarea creierelor imbunatatita prin metode farmacologice. Si aceasta pare sa fie ultima revolutie.“ – (Aldous Huxley, Tavistock Group, California Medical Scool, 1961)

7 iulie 2013: Mâncare, energie și economie! – despre sclavia modernã ºi soluþii / prioritãþi.

Cele 12 principii ale insclavizarii

VIDEO Distributia averii in SUA. Inechitatea saraci – bogati in America. Perceptia cetatenilor americani despre bogatia averea Statelor Unite. Realitatea ascunsa (nom21)

Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119)

Ce inseamna un trai decent. Ce ar trebui sa avem daca muncim. Drepturile românilor – sclavi muncitori fara bunastare (pol100)

Cat de normali si anormali sunt românii. Bolile societatii romanesti. Normalitate si anormalitate. Rezistenta poporului roman la dezastrul politic economic social medical si ecologic din România (edu49)

Un comentariu despre Venitul Minim Garantat, gãsit la articolul de AICI: Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizeaza inca este ca tehnologia a ajuns deja la punctul in care nu prea mai este nevoie ca oamenii sa munceasca. Cel mai probabil e nevoie ca doar vreo 10% din populatie sa munceasca. Sau in orice caz, varianta mai simpla si mai “echitabila”: majoritatea oamenilor muncesc, dar muncesc doar cate 2-4 ore pe zi. Lucrurile stau asa: exista deja fabrici complet automatizate, si retele de calcul si de telecomunicatii complet automatizate, care permit ca majoritatea populatiei sa beneficieze gratuit de productia realizata. Practic ceea ce se intampla in ziua de azi este ca aceste fabrici automatizate nu sunt proprietatea populatiei, ci sunt proprietatea unui procentaj mic din populatie (maxim 10%). Iar acesti proprietari inca nu sunt dispusi sa distribuie gratuit productia, ci prefera sa le ofere oamenilor “joburi” de mutat hartii din stanga in dreapta, in schimbul unui salariu care sa le dea acces la o mica parte din productie. Restul productiei este ori aruncata, ori capitalizata de catre acesti proprietari, care isi maresc astfel in continuu si in mod inutil stocurile. (Nu uitati ca la ora actuala o mare parte din aceste “stocuri de produtie” si capitaluri sunt de fapt virtuale, electronice. Sunt doar stocuri de informatie, sau uneori doar niste numere scrise intr-un calculator. Practic 50% din oameni la ora actuala lucreaza doar pt a produce niste informatii, care de multe ori sunt redundante pentru ca o alta firma concurenta a obtinut deja aceleasi informatii, si nu era practic nevoie ca alta echipa de oameni sa mai lucreze inca o data sa le reinventeze. Sau in alte cazuri aceste informatii sunt pur si simplu aruncate peste un an de zile, deoarece nu mai sunt utile sau au fost depasite de catre alte informatii mai noi.) In momentul de fata “conducatorii” lumii continua sa mentina acest sistem de munca deoarece se tem de implicatiile pe care le-ar avea la nivel social un somaj de masa. Ce ar face oamenii cu timpul lor liber? Societatea actuala (mai ales cea romaneasca) nu este pregatita pt o astfel de schimbare. (Mai ales ca cele cateva probleme mari pe care le are economia si societatea romaneasca sunt urmatoarele:

– o mare parte din capitalurile castigate ies din tara – sunt repatriate catre tarile “vestice”, unde se afla adevaratii proprietari ai unitatilor de productie (in Romania exista foarte putine firme mari independente; majoritatea sunt subsidiare ale unor firme internationale, cu sediile in paradisuri fiscale)

– munca la romani este de multe ori inutila sau ineficienta – nu se utilizeaza la intreaga capacitate automatizarea si tehnologia informatica

– de multe ori romanii incearca sa exploateze principiul “timpul trece, leafa merge”, si in felul asta muncesc mult timp si produc putin

– romanii nu au pic de educatie financiara si de educatie civica (educatie financiara = ce sa fac cu banii mei, cum sa ii utilizez cel mai bine, cum sa obtin mai multi bani, cum sa stochez banii astfel incat sa ii pun sa lucreze pt mine. dar poate cea mai simpla intrebare la care romanii nu cunosc raspunsul: ce sunt in realitate banii?; educatie civica = suntem toti “frati” si trebuie sa ne purtam civilizat unii cu ceilalti si sa ne ajutam intre noi, nu sa incerce fiecare sa ii pacaleasca pe altii si sa se fereasca sa nu fie pacalit de altii).

14 oct 2013: Piramida bogatilor la nivel mondial. Doar 0,7% din populatie controleaza 41% din totalul banilor

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2016, ora 11:29

unii,
multe basuri au prin tigva
si duhori de emanat,
insa, cel mai stultus este
ala care pune limba
ia cu mana,baga-n bot
si papa tot,
un asemenea flambat kkt!

intr-adevar, un asemenea biped trepanat