Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 159 mesaje Membru din: 17/02/2016 |
Postat pe: 29 Februarie 2016, ora 19:39
De la: gabigabi2, la data 2016-02-29 13:40:34 well, cu spray... o zguduit cotorogita sprey-ul si-o push degraba pe 'cel tumburuc, dar, ce-o sa vezi si-o sa mai simti in nara, e oroare provocate de-o naclaita bipeda scalciata urat mirositoare, un jet freonizat cu parturi si-o fetida adiere produse de tigva unei habarniste lumpenjanghinoasa, dotata cu "sprey" si aere. iar morala, e cutremuratoare... atunci cand, turmentata latrinista mai e si vidanjoare, putoarea emanata de tabagica rabida turmentata atotmiasmatoare, gazeaza tot, e sufocanta si/sau chiar ucigatoare! |
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Februarie 2016, ora 22:00
Asta mai zic veselie,
Edelweis, Vijelie, sã rãstoarne toate cele când se danseazã manele ºi ca pulsul sã mai creascã pun ºi eu una Turceascã: www.youtube.com/watch?v=wFEsFpAyXwQ
|
|
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 09:00
Bunã dimineaþa!
'Cafe chantant' pentru doamne ºi domniºoare, dacã sunt... www.youtube.com/watch?v=P6b1NvUZaYY ºi un mãrþiºor: www.youtube.com/watch?v=Y6r25zoF4Ak Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 10:14
www.youtube.com/watch?v=P7AvAXElgQA&index=8&list=PLF44DFBDBB51F35EC
O zi bunã, sã fiþi iubite ºi respectate! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 14:31
De la: zenitt, la data 2016-03-01 10:14:46www.youtube.com/watch?v=P7AvAXElgQA&index=8&list=PLF44DFBDBB51F35EC:: multumim da' si noi va iubim pe dvs, domnilor !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 15:04
De la: gabigabi2, la data 2016-03-01 14:31:27De la: zenitt, la data 2016-03-01 10:14:46www.youtube.com/watch?v=P7AvAXElgQA&index=8&list=PLF44DFBDBB51F35EC:: Mai pune o floare, nu fi zgârcitã! www.youtube.com/watch?v=WmUjJ2GP0j8 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 15:17
si uite si cafeluta de dupa masa ! doreste domnu' s'un dulcetz, un bombon de ciocolata sau o fondanta ?
|
Edelweis 528 mesaje Membru din: 31/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 18:47
De la: zenitt, la data 2016-03-01 09:00:13Bunã dimineaþa! Raporteaza abuz de limbaj
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
|
|
|
|
|
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 18:50
Am reunit si eu toate florile lumii si am pregatit un buchetel viu pentru VOI toti, cu drag :
www.youtube.com/watch?v=C2cMULkbbU0 Primavara sa va gaseasca sanatosi si sa fiti binecuvantati , pe oriunde va aflati !
Raporteaza abuz de limbaj
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
|
|
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 18:57
Somewhere, over the rainbow ...
www.youtube.com/watch?v=fahr069- Martisor fericit lumile mele dragi ! Pe curand ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 11:52
Soarele e sus pe Cer, asa cum ii sta bine zilei perfecte !
Va transmit numai bine din departare, incerc a tine mereu aproape ! www.youtube.com/watch?v=IBpbPmDOkOk Insa... am nevoie de voi UNITI, nu unul impotriva celuilalt sau/si a tuturor ! Va rog, un efort si va fi mai bine,garantat ! Suntem pe 2 Martie 2016, tot ce este sex feminin poarta MARTISOR, imbinand IUBIREA si PURITATEA ! Ei, rosu si alb mai sunt culorile DINAMO ! O zi faina, da? Imi promiteti ca unim si nu mai facem contrariul ? Contez pe voi, da!
|
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 11:59
PS Las un ravas ficiorului Hak' :
Gandeste-te daca chiar sunt : 1. O naluca, 2. Mârshava, 3. Infama... Scuzele iti sunt acceptate inainte de a le cauta inlauntrul tau ! Am fost sincera si ti-am spus ca eu te raportasem si de aceea fusesesi banat ! Crezi ca sinceritatea este atuul nalucilor marshave si infame, flacau razboinic ? NEGATIV,iti soptesc io! Pace tie! Judeca inainte de a-ti lasa cuvintele pe main, te rog! Idem pentru TOTI care in continuare spurcati acest spatiu cu cuvinte nedemne de un om rational, care stie a tine in balanta echilibrata just orice situatie! Pe curand! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 159 mesaje Membru din: 17/02/2016 |
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 12:33
nalucirile iti sunt depozitate-n tigva,
iar marsavia ta e generata de o gandire infantila afazata aflata intr-o absoluta antiteza cu fiinta-ti biomateriala insa, delirul superfluu rezulta dintr-o mentalitate infantila si o gandire puerila defazata cat despre scuze,pardon, asteapta mult si bine pana in clipa fericita-n care ratiunea de pe urma, iti revine. |
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 13:14
De la: gabigabi2, la data 2016-03-01 15:17:10 Toate laolaltã cu mulþumiri. Doreºti un ceai dansant? Opreºte ºi florile! www.youtube.com/watch?v=QhsNUuzc1oc Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 13:20
De la: Edelweis, la data 2016-03-01 18:47:21De la: zenitt, la data 2016-03-01 09:00:13Bunã dimineaþa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 14:48
ei, muzica este ; afara-i soare , dar si un pic de vint....da' ce ne pasa noua , in fond ?! suntem in Cafenea, e cald, e bine si miroase a cafea proaspat risnita !
ce sa vrem mai mult ?
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 19:26
Ce vrem mai mult? Poi este una daraba de utilizator ce si-o cauta cu lumanarea una daraba de plangere penala, nu se remarca ?
Ah, pardon, salut Zenitt, salut Gabriela ! Pentru voi am ganduri bune si dragi ! Si un brat plin cu flori si muzica : www.youtube.com/watch?v=c3IdWZrZjyc Lasciatemi cantare !
|
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 19:29
Hakon, vreau sa degajezi pur si simplu, de buna voie, cafeneaua ! PLEACA ! Cat suntem inca pe pace !
Sau ce? Legea nu e aceeasi pentru fiecare si pentru toti, îhm? PLEACA ! Sa supunem oare la vot, totusi? OK! Cine e ca Hakon sa ramana ? Eu sunt CONTRA ! O seara frumoasa! Prietenii stiu de ce !
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 13:54
De la: Edelweis, la data 2016-03-02 19:29:59Hakon, vreau sa degajezi pur si simplu, de buna voie, cafeneaua ! PLEACA ! Cat suntem inca pe pace ! ehhh, fiind tu printre dealuri , tocmai ce l-ai chemat in cafenea mai zilele trecute si am vrut sa te atentionez ca si el si @ 7993 s-au rahatit aici, dar m-am gindit ca ai vazut, totusi ...dar n-am mai vrut sa te-ntreb de ce o faci ? si de unde atit de contradictorie atitudinea ta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 15:05
uffff, alergai de colo-ncoace ; scrisei pe colo si pe dincolo, da' acu' vreau o cafeluta !
ups.....nu e cafeluta, ca n-o facui si atunci de unde , ha ? gataaaa, gata, am pus ibricul pe foc si se face 1-2 !
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 15:05
uffff, alergai de colo-ncoace ; scrisei pe colo si pe dincolo, da' acu' vreau o cafeluta !
ups.....nu e cafeluta, ca n-o facui si atunci de unde , ha ? gataaaa, gata, am pus ibricul pe foc si se face 1-2 !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 15:09
De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 15:05:20uffff, alergai de colo-ncoace ; scrisei pe colo si pe dincolo, da' acu' vreau o cafeluta ! vreau si io...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 15:15
De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 15:05:20uffff, alergai de colo-ncoace ; scrisei pe colo si pe dincolo, da' acu' vreau o cafeluta ! hai ca si io alergai zilele astea de colo-colo...sa vedem ce-o iesi...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:04
io alergai doar pe aici ! tu pe unde ?
da' pardon de intrebare, important e sa fie intr-un ( ceas) bun !iete si cafeluta ! si tigarile alaturi !
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:16
De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 16:04:14io alergai doar pe aici ! tu pe unde ? am fost sa sprijin niste prieteni de-ai mei pt. candidatura la prim. de sectoare...la pnl sect.5 . la psd sect.4 si pe-un independent la sect.2...toti buni prieteni de-ai mei...sa vedem ....bataia mare-i la sect.5 ...acolo preferat e catelu' de paza al varanului...e preferatu' lui tanti alinuta...vedem luni ce-or decide...
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 17:28
De la: Fl_Orion999, la data 2016-03-03 16:16:26De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 16:04:14io alergai doar pe aici ! tu pe unde ? da? poiii, o sa fiu atenta la candindanti, ca nu-i stiu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 14:19
asa ceva doar in Romania e posibil, in loc de multumiri, dosar penal...
Iasi: Localnici trimisi in judecata pentru ca au asfaltat singuri un drum revistapresei.hotnews.ro/stiri-administratie-20843900-iasi-local... Fostul primar al comunei Butea din Iasi si 6 localnici au fost dati in judecata, dupa ce si-au asfaltat singuri drumul, transmite Digi 24. Oamenii si-au reparat in urma cu 4 ani un kilometru de drum, pana atunci plin de gauri, dar fara a avea autorizatie pentru lucrari, potrivit sursei citate. Tatal unora dintre cei anchetati spune ca "au ajuns sa aiba dosar penal pe banii lor, de ce?". Plombarea gropilor din drumul judetean care trece prin comuna Butea a fost ideea fostului primar Costel Nastase, "care a si suportat costurile, 600 de lei", dupa ce inainte le-a cerut autoritatilor judetene 8 ani sa asfalteze drumul, relateaza Digi 24. Daniel Minciuna, seful Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi, a declarat pentru televiziunea citata ca "am facut atunci o plangere si i-am rugat sa sisteze. (...) Era jumatatea verii si noi inca nu atribuisem contractul de plombe". Localnicii povestesc, insa, ca gaurile erau atat de mari, incat se stricau masinile. Potrivit Digi 24, oamenii au fost trimisi in judecata "zilele trecute" si "risca de la o amenda penala, pana la sase luni de inchisoare". Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 14:20
|
|
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 14:49
De la: Fl_Orion999, la data 2016-03-04 14:19:10asa ceva doar in Romania e posibil, in loc de multumiri, dosar penal... e chiar interesant cum numele unor oameni - ca de ex. , acestui domn Minciuna - li se potriveste manusa , semnalizind celorlalti cam care-i gradul de incredere ce trebuie sa li se acorde !....mda.....39 ani si e cam ciclic, ha ? sa batem in lemn....ehhhh, da' hai sa punem de'o cafeluta, macar sa ne prinda cu ea bauta !
|
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 18:14
UN PIC DE JENA AVEM SI NOI?
mihaibendeac.ro/2015/11/un-pic-de-jena-avem-si-noi.html Inainte sa schimbam clasa politica, e necesara o actiune simpla. Sau, ma rog, care pare simpla. PRIVITUL IN OGLINDA. Cine suntem noi? Nu de alta, dar oamenii politici si factorii de decizie din ultimii 25 de ani nu insumeaza un grup mafiot de 10-15 interlopi. Nu.. 25 de ani inseamna ZECI DE MII de: senatori, deputati, secretari si subsecretari de stat, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, primari, viceprimari, consilieri, sefi de politie locala, consilieri municipali, comunali. De cate ori s-a intamplat ca vreunul dintre acesti, REPET, zeci de mii de cetateni care s-au perindat, sa fi iesit in fata natiunii cu discursul: ”Fratilor! De 2 ani de zile port dupa mine un dispozitiv de inregistrare! Iata ce se intampla!” Apoi, sa arunce dintr-un microbuz genti intregi de casete sau CD-uri si sa ceara protectia oamenilor. Ia sa ne gandim… Hmm.. Niciodata. Acesti zeci de mii de oameni erau tatari? Kurzi? Afgani? Nu prea… Erau cetateni romani. Cu tata roman, mama romanca. Pai, in momentul in care ajungi sa ceri schimbarea TUTUROR, trebuie sa ai in seama doua chestiuni ESENTIALE: 1. CINE VINE? 2. CINE PLEACA. Nu cumva problema este a noastra, a tuturor? Suntem cinstiti cu noi insine? Suntem indeajuns de educati? De evoluati? De RESPONSABILI? Sa facem un exercitiu de imaginatie al dracului de dur. Care ar fi fost reactia tinerilor din Colectiv in cazul in care niste inspectori ISU ar fi intrat in club pe la ora 22.00, ar fi oprit muzica si ar fi spus: ”Acest concert trebuie oprit. Aici nu se respecta minine norme de siguranta.” Dar sa ne raspundem sincer! Care ar fi fost reactia? Evident ca acei criminali au avut buna stiinta in momentu in care au facut acel club asa cum l-au facut. Evident ca, da, coruptia ucide! Evident ca nu noi, ci primaria, autoritatile, trebuie sa se asigure cat de sigur este un local sau cate iesiri de siguranta are un club. Dar cat la suta din populatie ar reactiona normal daca ar primi o amenda pentru ca a aruncat un ambalaj pe jos? Si cat la suta din populatie ar reactiona urat? SA-I SCHIMBAM! DAR SA FIM SIGURI CA NE SCHIMBAM SI NOI! Nu suntem perfecti. Perfect e numai Patriarhul! (sic!) Altminteri, e simplu, psihologic vorbind, sa dai vina pe cineva, pe ceva. Generatia noastra merita mai mult decat generatia parintilor nostri. Sau a bunicilor nostri. Din multe motive. Ei au tacut cu capul plecat in ceausism, apoi au votat fara cap in iliescenism. SA SCHIMBAM TOATA CLASA POLITICA! SA FACEM ASTA! DAR DUPA O SCURTA PRIVIRE IN OGLINDA. ATAT… Cat despre cerintele fata de ”noua” clasa politica. Pai… Au facut niste baieti o proclamatie acum 25 de ani la Timisoara. Daca se poate, macar dupa un sfert de veaca sa incercam sa… Si, totusi, avem un pic de jena pentru faptul ca, brusc, luam situatia in serios abia cand 300 de oameni ard de vii? Pai in ultimii ani au murit MII si MII din cauza starii soselelor, din cauza conditilor din spitale. Doar ca nu au murit in acelasi timp. Ghinion.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

da' si noi va iubim pe dvs, domnilor !
Pentru voi am ganduri bune si dragi ! Si un brat plin cu flori si muzica :
ups.....nu e cafeluta, ca n-o facui si atunci de unde , ha ?
( ceas) bun !
- li se potriveste manusa , semnalizind celorlalti cam care-i gradul de incredere ce trebuie sa li se acorde !
si e cam ciclic, ha ? sa batem in lemn....ehhhh, da' hai sa punem de'o cafeluta, macar sa ne prinda cu ea bauta !