back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2473 2474 2475 2476 2477 2478 2479 2480 2481 2482 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 14:42

Si las si flori in vazele de portelan ce decoreaza de ceva vreme cafeneaua!

Iubirea ca bibelou , tot de portelan, incantata melodios si unic de catre MONDIAL:

www.youtube.com/watch?v=SRHu23M2goU

Iubirea si Pacea sa fie cu noi toti! Este cea mai sincera dorinta!

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 14:55

De la: Musetel, la data 2016-02-15 14:41:10
De la: gabigabi2, la data 2016-02-15 14:24:20am gasit cafeaua si am baut-o cu placere, chiar daca era rece, dar tocmai buna ca sa nu ne creasca tensiunea, asa cum ne recomandase , mai ieri- alaltaieri, Florin !
mersic !

Ma altur cu desertul! Va place combinatia dulce-iute?

Daca raspunsul vostru este afirmativ, va invit la o portie de ghimbir razalit, stins cu zeama de lamaie proaspat stoarsa si miere de albine! Putem pune si scortisoara sau cuisoare. Puteti servi si totul stins cu un paharde vin, musai cald, ca inca e iarna!

Iarna ? au, Musetelule, e atita de cald ca ma si ingrijoreaza ! daca o mai tine mult asa, mi-e ca-ncep a inmuguri pomii - derutati si ei de atita primavara timpurie s'apoi daca se burzuluieste martie- ca s-a mai intimplat - aleluia fructe !

ps
nefiindu-ne-n obisnuita bucatariei noastre , nu-mi place ghimbirul ....are un gust neobisnuit si nu-l pot asimila !

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 16:48

se-apropie ,,Five O'clock Tea''....un ceai de oricare este bine venit....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 17:12

o prajiturica, o atentie, un bombon, nu ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 10:29

Neata buna!

Am facut cafea proaspata. Am programat cafetiera vocal! Cum accedeti cafeneaua, piuiti ceva din voce si hop, v-a facut cafeaua! Evident, nu am setat nici cucuta, nici loboda, nici macar patrunjel sau soricioaica. Doar cafea Carte Noire!

Dovada ca beau io prima, nah!

www.youtube.com/watch?v=njp1Q1ySaro

Si las si tonomatu' de muzichii setat:

www.youtube.com/watch?v=fZR3ZfesIIw

Cum e vremea lamine? Dimineata trebuia sa raschetezi gheata de pe parbriz, ca sa poti demara! Acum e un Soareeeeeeeeeeeeeeeee, y�pà!

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 10:39

Shake,shake, Shakin' Stevens :

This old house once knew its children
This old house once knew its wife
This old house was home and comfort
As they fought the storms of life

This old house once rang with laughter
This old house heard many shouts
Now it trembles in the darkness
When the lightning walks about

Ain't gonna need this house no longer
Ain't gonna need this house no more
Ain't got time to fix the shingles
Ain't got time to fix the floor
Ain't got time to oil the hinges
Nor to mend the window pain
He's getting ready to meet the saints

This old house is gettin' shaky
This old house is gettin' old
This old house has seen the rain
This old house has seen the cold

Oh his knees are gettin' chilly
But he feels no fear or pain
'Cause he sees an angel peepin'
Through a broken window pane

This old house is gettin' shaky
This old house is gettin' old
This old house has seen the rain
This old house has seen the cold

Oh his knees are gettin' chilly
But he feels no fear or pain
'Cause he sees an angel peepin'
Through a broken window pane

Karaoke :

www.youtube.com/watch?v=CgoDYK3IlGg

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 10:42

Sefu'?

M-am razgandit cu separatu'! Defapt nici nu fu ideea me'!

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:11

Ziua bun� s� v� fie!
No, dup� ce b�ut�r�ți cafeaua și v/o pus Mușețel la grele incerc�ri cu english language and Rook,
ciuliți urechile s� r�deți puțin, nu prea mult c� faceți riduri.

Moare o b�tr�n� și ajunge la ușa Raiului. Aude niște strig�te ciudate și il intreab� pe Sf. Petru;
Ce se int�mpl� aici? Ce/s urletele astea?
-Aaa, o nimica toat�, �i sparge omoplații cuiva s�-i pun� aripi de �nger.
N/apuca bine s� termine Sf. Petru și b�tr�nica auzi niște țipete �ngrozitoare.
-Dar țipetele astea, intreb� b�tr�nica?
-Aaa, o nimica toat�, raspunse Sf�ntul, �i sparge țeasta cuiva s�-i implanteze aura.
-Atunci eu nu mai vreau in Rai, mai bine m� duc in Iad, zise b�tr�nica.
- O, acolo va fi și mai r�u, v� sadomizeaz� și v� violeaz�, r�m�neți aici!
- Și ce dac�, cel puțin am g�urile f�cute.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:41

De la: zenitt, la data 2016-02-16 13:11:26Ziua bun� s� v� fie!
No, dup� ce b�ut�r�ți cafeaua și v/o pus Mușețel la grele incerc�ri cu english language and Rook,
ciuliți urechile s� r�deți puțin, nu prea mult c� faceți riduri.

Moare o b�tr�n� și ajunge la ușa Raiului. Aude niște strig�te ciudate și il intreab� pe Sf. Petru;
Ce se int�mpl� aici? Ce/s urletele astea?
-Aaa, o nimica toat�, �i sparge omoplații cuiva s�-i pun� aripi de �nger.
N/apuca bine s� termine Sf. Petru și b�tr�nica auzi niște țipete �ngrozitoare.
-Dar țipetele astea, intreb� b�tr�nica?
-Aaa, o nimica toat�, raspunse Sf�ntul, �i sparge țeasta cuiva s�-i implanteze aura.
-Atunci eu nu mai vreau in Rai, mai bine m� duc in Iad, zise b�tr�nica.
- O, acolo va fi și mai r�u, v� sadomizeaz� și v� violeaz�, r�m�neți aici!
- Și ce dac�, cel puțin am g�urile f�cute.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:45

Zenitule, ridurile de la ris "e " bune, ca -s de expresie ...inteligenta, zic eu ca boul nu ride !

da' o cafeluta, nu prea mare, parca as bea si eu !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:51

Ai renuntat la cafea? Iata ce efecte se produc in organism
www.primatv.ro/stiri-focus/ai-renuntat-la-cafea-iata-ce-efecte-s...

Consumul de cofein� aduce numeroase beneficii organismului - te trezește, �mbun�t�țește memoria, crește capacitatea de concentrare și alert� și te face mai activ. �ns�, persoanele care au renunțat la cofein� spun c� acest lucru le-a schimbat complet viața.

Iat�, așadar, prin ce schimb�ri trece organismul dup� ce renunți complet la cofein�!

Schimb�ri de dispoziție și st�ri de oboseal�

Dac� ți-ai f�cut un obicei din a bea cafea zilnic, ai observat cu siguranț� ce se �nt�mpl� atunci c�nd ai o zi �n care nu consumi cafea. Simptomele includ oboseal� excesiv�, dureri de cap și schimb�ri evidente �n ceea ce privește starea de spirit.

Vei sl�bi

Majoritatea persoanelor nu realizeaz� cantitatea mare de calorii pe care o conțin b�uturile cofeinizate, de la sucurile care conțin cofein� și foarte mult zah�r p�n� la cele cu amestec de cafea. Astfel, doar o singur� b�utur� cofeinizat� poate conține p�n� la 200 de calorii.

Vei dormi mai bine și vei avea mai mult� energie

De obicei, consumul de cafea sau alte b�uturi cofeinizate poate perturba serios somnul, chiar dac� acestea au fost b�ute cu șase ora �nainte de ora de culcare, arat� un studiu. Rezultatul? Te vei trezi obosit și vei avea nevoie de o nou� doz� de cofein�, informeaza clicksanatate.ro.

Tocmai de aceea, persoanele care renunț� la cofein� au parte de un somn mai odihnitor și mai ad�nc dec�t persoanele care beau chiar și o cantitate mic� de cafea, iar pe termen lung organismul t�u va avea mai mult� energie.

Vei fi mai calm

Cofeina acționeaz� ca un stimulent asupra sistemului nervos și �ncurajeaz� eliberarea de adrenalin�. �n plus, cofeina crește tensiunea arterial�. Renunț�, așadar, la cofein� și vei fi mai calm și mai puțin anxios �n timp.
Vei pierde din aportul de antioxidanți

Cafeaua este principala surs� de antioxidanți din alimentația americanilor din clasa mijlocie, arat� un studiu recent. Astfel, dac� te-ai hot�r�t s� renunți la cafea, o poți �nlocui cu una dintre cele mai bogate surse de antioxidanți - ceaiul verde, plus legume și fructe.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:55

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-16 13:51:12Ai renuntat la cafea? Iata ce efecte se produc in organism
www.primatv.ro/stiri-focus/ai-renuntat-la-cafea-iata-ce-efecte-s...

Consumul de cofein� aduce numeroase beneficii organismului - te trezește, �mbun�t�țește memoria, crește capacitatea de concentrare și alert� și te face mai activ. �ns�, persoanele care au renunțat la cofein� spun c� acest lucru le-a schimbat complet viața.

Iat�, așadar, prin ce schimb�ri trece organismul dup� ce renunți complet la cofein�!

Schimb�ri de dispoziție și st�ri de oboseal�

Dac� ți-ai f�cut un obicei din a bea cafea zilnic, ai observat cu siguranț� ce se �nt�mpl� atunci c�nd ai o zi �n care nu consumi cafea. Simptomele includ oboseal� excesiv�, dureri de cap și schimb�ri evidente �n ceea ce privește starea de spirit.

Vei sl�bi

Majoritatea persoanelor nu realizeaz� cantitatea mare de calorii pe care o conțin b�uturile cofeinizate, de la sucurile care conțin cofein� și foarte mult zah�r p�n� la cele cu amestec de cafea. Astfel, doar o singur� b�utur� cofeinizat� poate conține p�n� la 200 de calorii.

Vei dormi mai bine și vei avea mai mult� energie

De obicei, consumul de cafea sau alte b�uturi cofeinizate poate perturba serios somnul, chiar dac� acestea au fost b�ute cu șase ora �nainte de ora de culcare, arat� un studiu. Rezultatul? Te vei trezi obosit și vei avea nevoie de o nou� doz� de cofein�, informeaza clicksanatate.ro.

Tocmai de aceea, persoanele care renunț� la cofein� au parte de un somn mai odihnitor și mai ad�nc dec�t persoanele care beau chiar și o cantitate mic� de cafea, iar pe termen lung organismul t�u va avea mai mult� energie.

Vei fi mai calm

Cofeina acționeaz� ca un stimulent asupra sistemului nervos și �ncurajeaz� eliberarea de adrenalin�. �n plus, cofeina crește tensiunea arterial�. Renunț�, așadar, la cofein� și vei fi mai calm și mai puțin anxios �n timp.
Vei pierde din aportul de antioxidanți

Cafeaua este principala surs� de antioxidanți din alimentația americanilor din clasa mijlocie, arat� un studiu recent. Astfel, dac� te-ai hot�r�t s� renunți la cafea, o poți �nlocui cu una dintre cele mai bogate surse de antioxidanți - ceaiul verde, plus legume și fructe.

se mai spun si vrajeli pt.a umple paginile online.... de exemplu chestia cu caloriile din cafea e pura vrajeala...cafeaua daca este neindulcita sau indulcita cu zaharina are 0 calorii...da' deh...trebuie sa facem pe doctorii atoatestiutori...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:57

STENOGRAME Deputatul Nicolae P�un, despre cei pe care �i reprezenta �n Parlament: �Ciorile astea nesim�ite�. �Nesim�i�ii naibii�

adevarul.ro/news/eveniment/deputatul-nicolae-paun-despre-cei-rep...

Detalii inedite ies la iveal� �n dosarul �n care sunt cerceta�i parlamentarii M�d�lin Voicu �i Nicolae P�un. Deputa�ii au votat luni �n Comisia Juridic� �pentru� re�inerea �i arestarea celor doi. Asta �i pentru c� deputatul P�un amenin�a �n cercurile sale de prieteni c� �l va ucide de procurorul de caz, dar �i pentru c� le spunea celor pe care �i reprezenta �n Parlament �ciori nesim�ite�. Comisia juridic� a Camerei Deputa�ilor a avizat, luni, favorabil solicitarea DNA de re�inere �i arestare a deputatului Nicolae P�un, acuzat de trafic de influen��, fals �n declara�ii, deturnare de fonduri �i sp�lare de bani �n acela�i dosar �n care este cercetat �i M�d�lin Voicu. Pentru re�inerea deputatului minorit��ilor au votat 13 membri ai Comisiei juridice, doi au votat "�mpotriv�", iar 3 s-au ab�inut. �i pentru arestarea au fost 13 voturi "pentru", dou� "�mpotriv�" �i trei ab�ineri. Potrivit unei intercept�ri din dosar, P�un spunea c� �i va da dou� cu�ite �n g�t procurorului care face cazul. M�d�lin Voicu: Bine, b�i, dar ce avem noi de ascuns? Am f�cut ceva? Nicolae P�un: Nu avem nimic de ascuns ...[folose�te cuvinte obscene-n.n]...Auzi, m�i? Fac c��iva ani de via��, de p�rnaie, da� s� moar� copiii mei, c�nd ies afar�, dac� nu, dau dou� cu�ite �n g�t la procurori �i m� p.. pe ei��. Nicolae P�un: B�, auzi? Tu n-ai tr�it �n anii 60, M�d�, cum e�ti acum. C�nd �i-am spus eu din prim�var�: m�, vezi c� �tia sunt pe noi. M�d�lin Voicu: Bine, b�, �i ce s� ne fac�? Eu nu am afaceri, n-am combina�ii, n-am �mecherii��� Nicolae P�un: P�i pe tine nu, dar pe mine m� face! Potrivit surselor citate, procurorii DNA arat� c� este extrem de relevant modul in Nicolae P�un isi arata dispretul fata de comunitatea pe care o reprezint� in Parlamentul Romaniei. �Ciorile astea nesim�ite, nu ai v�zut a�a ceva! Zici c� s� stai �i s� le faci bine, �i s� alergi s� le faci bine, s� le fie bine, �i uite�, �Nenoroci�ii naibii�. M�d�lin Voicu: Da, cumetre���.. Nicolae P�un: ��.nu po�i s� suni la Finan�e acuma s� mai m� primeasc�, s� mai stau o dat� de vorb� cu el legat de-o treab�?........ M�d�lin Voicu: B�i, pot s�-l sun. s� te programeze��� Nicolae P�un: �edin�a de Guvern e m�ine, nu? ���.. M�d�lin Voicu: Da. �i e �i plen m�ine. �l sun de ast�zi ca s� te programeze pentru �i te anun�, da?..... Nicolae P�un: �h�m... 5 minute......... M�d�lin Voicu: Da, m�, �n�eleg. Dac� poate s� te primeasc� azi, te sun imediat �... Nicolae P�un: Exact. Bun.. M�d�lin Voicu: Bine. ��. M�d�lin Voicu: Ce telefon ai, f...-m-a� pe el! .. Nicolae P�un: Da, da, da, te aud.. M�d�lin Voicu: Deci du-te acuma, c� te a�teapt�. Nicolae P�un: M� duc acuma. M�d�lin Voicu: Hai! SMS c�tre pila lui M�d�lin Voicu Nicolae P�un a trimis un sms c�tre un num�r de telefon primit de la M�d�lin Voicu: �M� scuza�i Nicolae P�un sunt este vorba de Plx 286/2015 Proiect de lege privind anularea contributiei de asigurari de sanatate pentru anumite categorìi de persoane fizice - este proiect al Guvernului. Cu stim� �i respect. Nicolae P�un.� M�d�lin Voicu i-a trimis un sms lui Nicolae Paun, �n care �i cere s�-i dea bani: �Po�i s-o rogi pe dna.Florentina, sa-mi dea banii, maine, in avans? Am multe prbl. Te rog sa intelegi ! Multumesc�.Poti sa vorbesti luni, cu Florentina, sa-mi avanseze banii, pe iunie? Multumesc�. Discu�iile cu contabila Faptul ca incasarea sumelor de bani de c�tre Madalin Voicu de la Partida Romilor condus� de deputatul Paun Nicolae nu are la baza o justificare legal�, ci doar remuneratia pentru interventiile deputatului Madalin Voicu asupra unor diferiti demnitari si functionari publici reiese din discu�ia dintre Nicolae P�un �i contabila Florentina Rotariu. Florentina Rotariu: Da. Nicolae P�un: Deci eu sper c� pe asta a lui M�d�lin nu ai trecut-o. Florentina Rotariu: Nu. Nu! P�i, nu �ti�i c�... De ce v-am �ntrebat azi? Nicolae P�un: �i oricum noi trebuie s� ne rea�ez�m �i cu salariile, �i cu astea, �i nu putem s� mai oferim 4.000 de lei, c� oricum nu se �nt�mpl� nimic. Florentina Rotariu: �tiu. P�i, �i a�a am avut discu�ii cu el. C� ini�ial i-am spus s� scrie m�car dou�-trei articole pe lun�...� Nicolae P�un: Nu mai, las�, s� ne lase �n pace! Domnu', l�sa�i-ne, merge�i! Florentina Rotariu: Mda. Oricum, sta�i a�a, c� contractul lui se �i �nchide dac� nu m� �n�el acum. Ar trebui s� facem altul. Nicolae P�un: Nu, nu mai facem altul. S-a �nchis. P�i, trebuie s� facem... P�i, nu mai putem s� mai facem altul, pentru c� nu se justific� ce face�i. Florentina Rotariu: Deci Voicu M�d�lin deja se... adic� la 01.12 s-a �nchis. Mai are luna asta. Nicolae P�un: P�i, perfect. Luna asta, dup� care nu putem... dac� ... Nu �tim, domnu', c� avem alte treburi, o s� vedem dup� congres... Nu, vedem la sf�r�itul anului, nici nu-i pomene�ti de nimic, de niciun congres. Nu �tiu, vedem la sf�r�itul anului. Nicolae P�un: �.Fir-ar ale dracului de proiecte, c� v-am spus c� astea o s� ne... ne m�n�nc� capul proiectele astea! �. C� nici ei nu �n�eleg �i c� erau �tia �mbr�ca�i prin fuste pe acolo �i �ntreba de antreprenoriat social. �i ea le-a zis, dom'le, da �ntreba�i de antreprenoriat social pe �tia? P�i, �tia nu �tiu, se sperie dac� le spune�i asta� Nicolae P�un: P�i, dac� �ia nu �tiu s� se isc�leasc�...!....Nu �tiu s� scrie�. Nicolae P�un: Da, da. D'ap�i s� mai fie pe antreprenoriat social, Doamne, fereasc�-ne Dumnezeu! �Au fost �n jur de 45-50 de persoane chemate. �� Nicolae P�un: Foarte bine. Pe ce tem�?..........: Pe tema cursului. Dac� au fost cursurile �inute, dac� �i-au primit banii, cum au aflat de cursuri... Discu�iile dintre P�un �i vicepre�edintele ANAF-ului Nicolae P�un il contacteaza pe vicepresedintele ANAF, Gogancea-V�t�oiu Mihai, cu care poarta urmatoarea discu�ie, �n care era vorba de impozitarea unor venituri ale unor membri din Partid Romilor. Gogancea-V�t�oiu Mihai: V� salut, domnul deputat! Nicolae P�un: Am onoarea, domnul pre�edinte! Cu stim� �i deosebit respect! Ierta�i-m�, m� pute�i primi �i pe mine m�ine sau c�nd crede�i dumneavoastr�? Gogancea-V�t�oiu Mihai: Categoric, da. Sigur da.. M�ine, dar cred c� nu aceea�i problem�, vorbim altceva... Nicolae P�un: Ba da, aceea�i problem Gogancea-V�t�oiu Mihai: Aceea�i problem�? Nicolae P�un: P�i, nu, noi avem amendamentul formulat, dar am �n�eles c� s-a dar drumul de la teritoriu, au �nceput deja s� le dea drumul. Gogancea-V�t�oiu Mihai: P�i, ok, amendament...... C�nd facem corec�ia! Sunt colegii la camer�? Avem chestia aia cu venitul. CAS-ul de pl�tit pe veniturile... nevenituri, aia care... Nicolae P�un: Da, da, da. P�i, aia... aia e discutat� deja. Gogancea-V�t�oiu Mihai: P�i, da, da, nu, dar... Nicolae P�un: Acuma, n-a b�gat-o, e la Comisie, n-a b�gat pe ordinea de zi.� Gogancea-V�t�oiu Mihai: A�a. �i de ce n-o bag� pe ordinea de zi? Nicolae P�un: P�i, ast�zi �ncerc�m s� vedem de ce nu se bag� pe ordinea de zi. Gogancea-V�t�oiu Mihai: OK., vorbim s�pt�m�na viitoare. Vorbesc �i eu cu colegii, s�-mi fac un inventar, dumneavoastr� ave�i... Sau vre�i �nainte de 1 mai s�...? Nicolae P�un: Nu, nu, nu, s�pt�m�na viitoare. Gogancea-V�t�oiu Mihai: Oricum, mi-a�i dat, nu, mi-a�i tema, �tiu eu despre ce e vorba. Vreau s� v�d c�t de mare-i dimensiunea crimei, c� �n�eleg c� au plecat h�rtiile �i v� asalteaz�, v� reasalteaz�... Nicolae P�un: Ne reasalteaz�, da, iar ne iau... Eu i-am calmat un pic, le-am spus, b�i fra�ilor, sta�i o secund�... Gogancea-V�t�oiu Mihai: P�i, nu, ar�ta�i-le c� e vorba de o rezolvare, doar at�t c� ea n-a fost pus�-n oper�. �i dac� se �ncadreaz� �n aia, aia e. Nicolae P�un: P�i, nu, nu, se �ncadreaz� sigur toat� lumea, numai c�... Gogancea-V�t�oiu Mihai: Au o h�rtie cu care ulterior apari�iei modific�rii, o s� producem efectele. Nicolae P�un: �B�i, cap �trumf!� Nicole P�un i-a contactat pe reprezentan�ii din teritoriu ai Partidei Romilor, c�rora le solicitat s� colecteze deciziile de impunere emise de c�tre ANAF . Reprezentant Partida Romilor: Da, �efu'. Nicolae P�un: C�t�lin, pe zona Moldovei... Reprezentant Partida Romilor: Da�. Nicolae P�un: Pune�i coordonatorii, la Ia�i, �tii pe cine, la Neam�, la Bac�u, la Suceava, la Vaslui, c� sun eu �n celelalte zone, s� ia leg�tura �n teritoriu s� vad� dac� cumva apar h�rtii de la ANAF-uri. B�i frate, f�r� niciun comentariu, indiferent de situa�ia �n care apare, s� ne dea h�rtiile �i le rezolv�m noi��.. Reprezentant Partida Romilor: Am �n�eles�.. Nicolae P�un: S� ne comunice h�rtiile, ordinele de pe mail dac� apar, dac� nu le d� pe mail, le transmite po�tal. � Nicolae P�un: B�i, cap �trumf! Sun�-�i liderii din teritoriu, at�t Tulcea, c�t �i Constan�a, m� refer la sucursale, la ora�e, la astea, dac� apar h�rtii de la ANAF-uri... útia se pare c� au dat drumul iar�i necontrolat. � Nicolae P�un: P�i, nu, m�, dar tu n-ai sunat liderii. � Acuza�iile DNA DNA a cerut miercuri �ncuviin�area re�inerii �i arest�rii preventive a deputa�ilor M�d�lin Voicu �i Nicolae P�un, pentru trafic de influen��, fals �n declara�ii, deturnare de fonduri, sp�lare de bani. Deputatul Nicolae P�un, care este �i pre�edinte al Asocia�iei Partida Romilor Pro Europa este acuzat de " folosire sau prezentarea cu rea-credin�� de documente ori declara�ii false, inexacte sau incomplete, av�nd ca rezultat ob�inerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, f�r� respectarea prevederilor legale, a destina�iei fondurilor europene, deturnare de fonduri, sp�lare a banilor, cump�rare de influen��, influen�are a declara�iilor, toate �n form� continuat�". Conform DNA, dosarul vizeaz� nereguli �n derularea proiectului "Antreprenoriatul social, o �ans� pentru comunit��ile de romi", cu finan�are din fonduri europene, care s-a derulat �n perioada 2010-2013. Care era miza Din probele administrate a reie�it c� grupul-�int� al proiectului a fost "constituit �n baza unor formulare �ntocmite prin �nscrierea unor date nereale privind participan�ii" �i c� "�n momentul semn�rii contractului, deputatul P�un Nicolae a impus fiec�rui angajat din cadrul proiectului ca, din salariul primit, s� vireze 5% sub form� de dona�ie organiza�iei Asociatia Partida Romilor Pro Europa". De asemenea, din probe a rezultat c� "majoritatea banilor destina�i proiectului (77%) au fost folosi�i pentru plata salariilor angaja�ilor proiectului, costurile cu personalul angrenat �n implementarea proiectului au fost supraevaluate, la cursurile de preg�tire organizate la dou� hoteluri din Sinaia au participat doar 163 de persoane existente �n Registrul grupului �int� format din 3.296 persoane". Astfel, "s-a creat un prejudiciu �n suma total� de 12.384.208,72 lei (10.892.425,43 lei reprezent�nd fonduri europene �i 1.491.783,29 lei de la bugetul de stat), av�nd �n vedere opera�iunile ilicite derulate de conducerea Asocia�iei Partida Romilor �i de c�tre managementul proiectului". De asemenea, DNA a vizat �i proiectul cu finan�are european� "Acces pe pia�a muncii � O �ans� pentru tine", derulat �n aceea�i perioad�. "A rezultat ca unii dintre participan�i au urmat c�teva ore de curs �i la final au primit un certificat de absolvire, precum �i sume de bani �ntre 300 �i 600 de lei, �n timp ce alte persoane, de�i s-au �nscris la cursuri, nu au participat la niciun curs, dar au primit sume de bani �ntre 300 �i 600 de lei sau nu au primit deloc", spune DNA. Prejudiciu de 14 milioane de lei Neregulile �n administrarea proiectului au dus la un prejudiciu de "14.866.500 lei (13.327.971 lei din bugetul Fondului Social European �i 1.538.529 lei din bugetul na�ional)". "�n perioada 2011-2015, �n calitate de pre�edinte al Asocia�iei Partida Romilor Pro Europa, P�un Nicolae a pl�tit, lunar, sume de bani fixe �n cuantum total de 217.300 lei, deputatului M�d�lin Voicu �i a asigurat un salariu unei persoane din familia acestuia acestuia (f�r� nicio contrapresta�ie), �n cadrul unuia din proiectele derulate de Asocia�ia Partida Romilor", spune DNA. DNA sus�ine c� "aceste foloase au fost oferite pentru ca deputatul M�d�lin Voicu s� intervin� la func�ionari �i demnitari, interven�ii concretizate �n contextul valid�rii proiectelor cu finan�are european�, �n contextul promov�rii unui proiect de lege privind amnistia contribu�iei de asigur�ri de s�n�tate pentru anumite categorii de persoane fizice �i �n leg�tur� cu ne�ncasarea, de c�tre ANAF, a sumelor aferente deciziilor de impunere emise c�tre persoanele angajate, �n mod fictiv, �n cadrul Partidei Romilor Pro Europa". De asemenea, DNA precizeaz� c� "M�d�lin Voicu, �n exercitarea obliga�iilor ce deriv� din calitatea de deputat, a depus declara�ii de avere la Camera Deputa�ilor, f�r� a declara sumele de bani ob�inute de la Asocia�ia Partida Romilor �Pro Europa�, totaliz�nd 300.682 lei � venit brut si 217.300 lei venit net". "Ace�ti bani proveneau din fondurile alocate derul�rii proiectelor europene despre care M�d�lin Voicu �tia ca sunt deturna�i", precizeaz� DNA.

Citeste mai mult: adev.ro/o2ld1h

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:58

VIDEO Cum trebuie �s�-�i bat� un musulman adev�rat nevasta�. Muftiul Gazei a explicat regulile corec�iilor fizice �ntr-o emisiune TV

adevarul.ro/news/stiri-ciudate/video-trebuie-sa-si-bata-musulman...

Muftiul Gazei a explicat, �ntr-o emisiune la televiziunea public� a Autorit��ii Palestiniene, care este momentul �n care un musulman adev�rat poate s� �i bat� nevasta �i limitele �n care pot fi aplicate aceste corec�ii fizice. �Love�te-o, dar nu o face ur�t� este, pe scurt, mesajul transmis de Hassan Al-Laham c�tre credincio�ii care �i ascult� sfaturile. Potrivit acestuia, so�ia poate fi b�tut� atunci c�nd gre�e�te, dar doar dup� ce a fost avertizat� �i dup� o separare domestic�. �Avertismentul trebuie s� fie f�cut politicos de so� c�tre so�ia sa, prin dialog, respect �i umanitate. Cea care st� �n fa�a lui e o fiin�� uman�. Este o persoan� independent� �i merit� respect. Nu ai cump�rat-o ca sclav� �i nu ai cum�p�rat-o de la pia��. Este o femeie respectabil� dintr-o familie respectabil�, a�a cum �i tu e�ti un b�rbat respectabil dintr-o familie respectabil�. Avertismentul trebuie f�cut cu cuvinte frumoase, cu un tratament bun �i o privire pozitiv�. Este un avertisment. C�nd ea face o gre�eal�, el va explica: �nu ar trebui s� faci asta��, le-a spus muftiul musulmanilor din Gaza. Dac� avertismentele nu dau roade, urmeaz� separarea. �Separarea �nseamn� separare �n dormitor. �n cas�, la ora de culcare, dac� el se separ� de ea �i nu vorbe�te cu ea, ea se va �ntreba de ce, iar el va explica: �Ai f�cut o gre�eal� �i sunt furios din cauza asta�. Poate asta va duce la reconciliere�, explic� Al-Laham. Abia dup� acest pas, sunt permise b�t�ile, �ns� doar �n anumite limite, aproape �ca o glum�. �Profetul a spus �nu lovi fa�a �i nu o face ur�t�. Loviturile nu trebuie s� desfigureze, s� r�neasc� sau s� degradeze. Loviturile trebuie s� fie ca o glum�, el o va lovi �n glum�. Loviturile sunt ca o amintire c� iubirea �i prietenia pe care Allah le-a s�dit �ntre cei doi parteneri sunt �nc� acolo�, mai spune muftiul. Mai mult, b�t�ile trebuie aplicate �n a�a fel �nc�t s� nu alarmeze poli�ia, s� nu rup� membre �i s� nu provoace s�nger�ri. Dac� niciunul dintre ace�ti pa�i nu d� rezultatele dorite, divor�ul devine o solu�ie acceptabil�, potrivit muftiului Al-Laham.

Citeste mai mult: adev.ro/o2mlys

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:07

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:07

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:08

bine asa ....bataia cu saculetul de nisip nu lasa urme !

cit despre calmul capatat prin neconsumul de cafea, io nu vreau sa fiu calma....vreau sa ma' nervez... .sa ma revolt si sa protestez : ce-aveti, moi, cu A3 ? va deranjeaza chiar atit de tare cu dezvaluirile ei ? ....mda, se pare ca da !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:13

De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:08:49bine asa ....bataia cu saculetul de nisip nu lasa urme !

cit despre calmul capatat prin neconsumul de cafea, io nu vreau sa fiu calma....vreau sa ma' nervez... .sa ma revolt si sa protestez : ce-aveti, moi, cu A3 ? va deranjeaza chiar atit de tare cu dezvaluirile ei ? ....mda, se pare ca da !

asta-i razbunarea mutului...mutu tace si face sau mutu f...e pamantu'....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:17

De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:08:49bine asa ....bataia cu saculetul de nisip nu lasa urme !

aha...te-am prins vrajitoareo... d'aia bei cafea ...vrei sa fii nervoasa cu nervii din varfu' capului...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:27

ce ma revolta pe mine cel mai mult este tacerea asta suspecta a ,,ziarelor democratice'' si a mediei de ,,dreapta''...adica a dreptacilor...ba chiar si stangistii tac...tot la fel de suspect....baaaaa...e vorba de libertatea presei, a cuvantului si exprimarii libere a opiniilor, optiunilor si a parerilor...asa au facut si cu OTV-ul...nu-i nimic ...le va veni randu' si-atunci isi vor aminti de povestea spusa de lenuta a lu' udrea...

www.ziare.com/udrea/arestata/haos-in-parlament-elena-udrea-poate...

jurnalul.ro/stiri/politica/elena-udrea-udrea-parlament-udrea-m-a...

www.youtube.com/watch?v=MyUDiVErKGQ

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:30

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-16 14:17:29

aha...te-am prins vrajitoareo... d'aia bei cafea ...vrei sa fii nervoasa cu nervii din varfu' capului...

iezact !

da' nu cred ca-i razbunarea lui K.I ci, tot Luluta e cea care i-a dat ordin sefului de la ANAF .....urmeaza sa ne mai spuna dinsul , ca nu el a semnat acel ordin , asa cum ne-a spus si despre " prejudiciul " adus de V. Ponta , in urma caruia ala s-a ales cu dosar penal ! ....
ca atare, zi si tu : cum sa stai calm si sa nu vociferez , macar aici ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:44

De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:30:13

iezact !

da' nu cred ca-i razbunarea lui K.I ci, tot Luluta e cea care i-a dat ordin sefului de la ANAF .....urmeaza sa ne mai spuna dinsul , ca nu el a semnat acel ordin , asa cum ne-a spus si despre " prejudiciul " adus de V. Ponta , in urma caruia ala s-a ales cu dosar penal ! ....

uite vezi...d'aia io nu mai am ce cauta in strada la vreun miting al nu stiu cui sau vreo manifestatie anti-pro a unor dobitoci manipulati...io voi iesi in strada numai in momentu' in care voi gasi cel putin O MIE de nebuni frumosi ai marilor orase care sa gadeasca la fel ca mine...si anume ...nu plecam de-aici pana nu-si dau demisia din parlament, guvern sau orice alta institutie publica , de la parchet si magistratura pana la politie , prefecturi sau primarii sau consilii locale sau judetene absolut toate panaramele indiferent de culoarea politica sau orientarea sexuala si sa-si doneze toate averile lor si ale neamurilor lor pana la al saptelea grad statului roman si ei sa mearga incolonati, in liniste si ordine spre puscariile patriei...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:49

si, car' va sa zica , tot eu am avut dreptate atunci cind am spus ca e o lupta pe viata si pe moarte intre Socialisti si PPE .ul dnei Merkel si musiu....stii tu care, ala banatul de adm., mi-a zis ca spun numai prostii !
nu-s prostii si nici aiureli : unii au ginduri mari cu Ro si-si asigura suprematia si-n Parlament si-n guvern si-n locale, ca sa n-aibe cine protesta la ce va sa urmeze !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:54

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-16 14:44:51
De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:30:13

iezact !

uite vezi...d'aia io nu mai am ce cauta in strada la vreun miting al nu stiu cui sau vreo manifestatie anti-pro a unor dobitoci manipulati...io voi iesi in strada numai in momentu' in care voi gasi cel putin O MIE de nebuni frumosi ai marilor orase care sa gadeasca la fel ca mine...si anume ...nu plecam de-aici pana nu-si dau demisia din parlament, guvern sau orice alta institutie publica , de la parchet si magistratura pana la politie , prefecturi sau primarii sau consilii locale sau judetene absolut toate panaramele indiferent de culoarea politica sau orientarea sexuala si sa-si doneze toate averile lor si ale neamurilor lor pana la al saptelea grad statului roman si ei sa mearga incolonati, in liniste si ordine spre puscariile patriei...

ohoho, asteapta tu mult si bine sa faca aia de care spui tu , de buna voie ,ceea ce-ti doresti ....incep si eu sa cred , desi ma opun din rasputeri altor metode decit cea legala si constitutionala , cum zic : incep sa cred ca doar i-ar putea convinge

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 15:13

Zenitt... Aveam asteptari superioare din partea ta!

Florion... Sa stii tu de la mine ca cel mai mare las nedemn de statutul de OM este barbatul care da intr-o femeie!

Gabita...Te tzuc cu drag! Iau din cafeaua ta proaspata, pun o muzichie si va regasesc poate pe maine... Who knows!

PS Cel mai slab om din lume este omul care nu poate IERTA si aplica legea razbunarii in speranta ca i-ar creste, eventual, dintii picati la loc!

In fine....muzica:

www.youtube.com/watch?v=Obi4iELWJ3Y

See you soon!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 15:54

Iertarea completa si Totala e atunci cind ai si Uitat de ce ai vrea sa te razbuni si, romanul are o vorba : " razbunarea-i arma prostului " !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 16:14

De la: Musetel, la data 2016-02-16 15:13:43Zenitt... Aveam asteptari superioare din partea ta!

Florion... Sa stii tu de la mine ca cel mai mare las nedemn de statutul de OM este barbatul care da intr-o femeie!

Gabita...Te tzuc cu drag! Iau din cafeaua ta proaspata, pun o muzichie si va regasesc poate pe maine... Who knows!

PS Cel mai slab om din lume este omul care nu poate IERTA si aplica legea razbunarii in speranta ca i-ar creste, eventual, dintii picati la loc!

In fine....muzica:

www.youtube.com/watch?v=Obi4iELWJ3Y

See you soon!

fii mai explicita, te rog...ai ceva personal sa-mi reprosezi mie....???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 16:16

De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 15:54:15Iertarea completa si Totala e atunci cind ai si Uitat de ce ai vrea sa te razbuni si, romanul are o vorba : " razbunarea-i arma prostului " !

da' ai uitat continuarea...care spune ,,ca-i mai prost cin' nu se razbuna cand are ocazia''...cam asta-i cu ,,legendele urbane'' si cu ,,vocea poporului muncitor''...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 16:20

Cl�titele cu nuc� de cocos și banane sunt gata �n 20-30 de minute. V� prezent�m cum puteți prepara o cantitate pentru 4 porții.
yve.ro/retete-culinare/retete-dulciuri/clatite/clatite-cu-nuca-d...
Ingrediente pentru cl�tite cu nuc� de cocos și banane:

125 g f�in�
2 ou�
15 g unt
200 ml lapte sm�nt�nit
15 g fulgi de nuc� de cocos
200 g iaurt grecesc f�r� gr�sime
2 banane feliate
2 lingurițe de miere

Mod de preparare pentru cl�tite cu nuc� de cocos și banane:

Bateți ou�le �ntr-un bol �mpreun� cu f�ina și laptele, p�n� obțineți o compoziție fin�, apoi ad�ugați și fulgii de nuc� de cocos (p�strați o cantitate mic� de fulgi de cocos și pentru a pres�ra deasupra, la final). Puneți apoi bolul deoparte pentru 20 de minute.
Topiți untul �ntr-o tigaie, dup� care turnați o parte din compoziție, c�t s� se �ntind� pe fundul tig�ii. L�sați s� se pr�jeasc� pentru 1 � 2 minute, apoi �ntoarceți cl�tita pe partea cealalt� și o mai l�sați la pr�jit �nc� un minut.
Așezați cl�tita pe o farfurie cald� și continuați �n același mod pentru a face și restul cl�titelor, p�n� c�nd se termin� compoziția.
Serviți cl�titele cu felii de banane, iaurt, pres�rați deasupra c�țiva fulgi de nuc� de cocos și ad�ugați puțin� miere.

Poft� bun�!

Ceai de ghimbir � propriet��i digestive �i antistres dovedite!
www.csid.ro/health/medicina-alternativa/ceai-de-ghimbir-propriet...

Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani �n medicina ayurvedic� �i are efecte excelente �n combaterea indigestiei, a migrenelor �i a r�celilor de sezon.

Unele persoane folosesc ghimbirul pentru a sc�pa de infec�iile respiratorii, de bron�it�, tuse, crampe menstruale, artrit� sau dureri musculare, iar �n unele p�r�i ale lumii, ceaiul de ghimbir sub form� de comprese este utilizat �n tratarea arsurilor pielii.

Ceai de ghimbir - Mod de preparare

Este foarte important s� se consume r�d�cina proasp�t� de ghimbir, nu plicule�ele cu prafuri destul de incerte ca origine. G�se�ti �n supermarket astfel de buche�ele de ghimbir, care nu sunt scumpe �i nici nu se oxideaz� foarte repede.

Preparare: se ia o bucat� de r�d�cin� (aproximativ 5 cm), se spal� bine sub jet de ap� rece, se d� prin r�z�toare. Se pune la fiert un litru de ap� �i c�nd fierbe apa se adaug� ghimbirul r�zuit. Se las� s� fiarb� timp de un minut, apoi se stinge focul �i se las� acoperit 30 de minute, dup� care se strecoar� �i se consum� �n func�ie de necesit��i.

Ceaiul de ghimbir se consum� �ndulcit cu miere, cu adaos de suc de l�m�ie sau cu ment� �i are un gust iute, dar foarte pl�cut papilelor gustative.
sus
Ceai de ghimbir - Substan�e active �i propriet��i

R�d�cina de ghimbir este bogat� �n potasiu, zinc, calciu, cupru �i magneziu, vitaminele B6, C �i D, precum �i uleiuri esen�iale cu multiple propriet��i benefice, cum este gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phelladrene � au efect afrodisiac, ac�ioneaz� ca tonic general �i �nl�tur� oboseala �i toxinele accumulate �n organism.

Potrivit ultimelor studii �n domeniul medical, ceaiul de ghimbir dispune de efecte benefice asupra organismului: antiemetic, antiseptic, expectorant, antifungic, antiviral, analgezic, hipotensiv, antispasmodic, antiinflamatorii, antibacterian, antifebril �i antiagregant plachetar.
sus
Ceai de ghimbir � Beneficii

Combate disconfortul digestiv prin �mbun�t��irea absorb�iei de substan�e benefice din alimente �i prevenirea supraalimenta�iei. Prin urmare, ceaiul de ghimbir consumat dup� mesele �mbel�ugate de Pa�te este excelent pentru rec�p�tarea controlului asupra digestiei.
�n plus, consumat zilnic, ceaiul de ghimbir poate preveni apari�ia diareei, a flatulen�elor, a balon�rii �i a indigestiei datorit� substan�elor chimice din compozi�ia sa, care tonifiaz� musculatura tractului digestiv, �i �mpiedic� nivelul crescut de acid gastric, care poate cauza arsuri stomacale.

�nt�re�te sistemul imunitar datorit� cantit��ii mari de antioxidan�i, care reduc riscul de infec�ii sau afec�iuni. De exemplu, o cea�c� de ceai de ghimbir consumat� zilnic poate reduce semnificativ riscul de accident vascular cerebral deoarece substan�ele active din ghimbir blocheaz� depozitarea gr�similor pe artere, reduc nivelul de cholesterol r�u �i ajut� la prevenirea diferitelor forme de cancer.

De asemenea, ceaiul de ghimbir este extrem de eficient �n tratarea r�celilor datorit� faptului c� decongestioneaz� c�ile nazale superioare, umeze�te muscoasa g�tului, ajut�nd astfel la ameliorarea tusei, �i favorizeaz� expectora�ia, care gr�be�te astfel procesul de vindecare. �n plus, amelioreaz� simptomele sup�r�toare ale alergiilor.

Ceaiul de ghimbir este excelent �i pentru o bun� circula�ie a s�ngelui, previne formarea cheagurilor �i ajut� la transportul oxigenului �i asubstan�elor nutritive c�tre toate organele vitale din corp, inclusiv c�tre penis (de unde �i efectul afrodisiac). Aminoacizii �i mineralele din r�d�cina de ghimbir promoveaz� de asemenea nivelul de eritrocite, drept urmare este reduc riscul de boli cardiovasculare.

Dac� porne�ti la drum lung iar ma�ina sau avionul ��i provoac� r�u de mi�care, ceaiul de ghimbir este solu�ia ideal�. O cea�c� de ceai �nainte de a te urca �n ma�in� este perfect pentru a reduce nivelul de stres responsabil cu apari�ia senza�iei de r�u de mi�care. De asemenea, gingerolul poate bloca anumi�i chemoreceptori �n zona cerebral�, astfel �nc�t este blocat� senza�ia de grea�� sau vom�.

Ceaiul de ghimbir face minuni �i �n ceea ce prive�te s�n�tatea articula�iilor, prevenind mult temuta artrit� reumatoid�. Substan�ele chimice din ghimbir �in �n fr�u enzimele COX-1 �i COX-2, responsabile de apari�ia inflama�iilor �n organism. De asemenea, aceste substan�e pot fi utile �n tratarea migrenelor, a osteoartritei, a durerilor de spate sau a crampelor musculare. Mare grij� �ns� la consumul de ghimbir �n combina�ie cu medicamente non-steoridiene, deoarece exist� riscul crescut de s�nger�ri �i alte efecte adverse.

Pentru persoanele care se confrunt� cu afec�iunea numit� picior de atlet, o boal� cutanat� localizat� �ntre degetele de la picioare, pot face b�i cu ceai de ghimbir, care ajut� la reducerea senza�iei de m�nc�rime, a arsurilor �i a umfl�turilor din zona respectiv�.

�i crampele menstruale �i g�sesc rezolvarea �n ceaiul de ghimbir. �i nici m�care nu trebuie s�-l bei. E demonstrate �tiin�ific c� o compres� �mbibat� �n ceai de ghimbir �i aplicat� pe regiunea inferioar� a abdomenului poate ameliora durerile �i relaxeaz� musculatura.

Iar dac� preferi totu�i s� bei o cea�c� de ceai de ghimbir, afl� c� te ajut� s� scapi de stres �i are un excelent efect energizant, motiv pentru care nu ��i recomand�m s� �l consumi seara, ci doar diminea�a, la primele ore, pentru a face fa�� cu brio tuturor sarcinilor de serviciu �i nu numai.
sus
Ceai de ghimbir � Contraindica�ii

Consumul de ceai de ghimbir este contraindicat bolnavilor cu afec�iuni renale deoarece poate agrava problemele existente.

De�i medicina tradi�ional� sugereaz� ca femeile �ns�rcinate s� bea zilnic o cea�c� de ceai de ghimbir �n primul trimestru de sarcin� (pentru a sc�pa de gre�urile matinale), nu exist� p�n� �n momentul de fa�� rezultate bine argumentate care s� demonstreze c� nu exist� nici un efect advers asupra f�tului. Prin urmare, gravidele care se confrunt� cu gre�uri matinale sunt sf�tuite s� consulte un medic �nainte de a consuma ceai de ghimbir.

De asemenea, trebuie evitat cu orice pre� consumul �n exces de ceai de ghimbir deoarece �n loc s� fac� bine digestiei, o poate afecta �i poate da na�tere unor simptome nepl�cute precum sindromul de gur� uscat�, diaree, grea�� sau arsuri �n capul pieptului, precum �i hiperaciditate gastric�.

Mare aten�ie �n cazul diabeticilor deoarece ghimbirul consumat �n exces poare reduce drastic nivelul de zah�r din s�nge cauz�nd hipoglicemie.

Iar dac� urma�i un tratament medicamentos cu analgezice - precum aspirina sau ibuprofenul - sau antihipertensive, evita�i ceaiul de ghimbir deoarece scade tensiunea arterial� �i poate cauza palpita�ii, dar �i s�nger�ri neobi�nuite.

De asemenea, evita�i s� consuma�i ceai de ghimbir o perioad� dac� urma�i s� fi�i supus unei interven�ii chirurgicale. Se pare c� substan�ele din aceast� plant� interfereaz� cu cele din cadrul unei anestezii generale �i astfel este anulat efectul dorit. Tocmai din acest motiv, medicii recomand� �ncetarea administr�rii de ghimbir, sub orice form�, cu cel pu�in o s�pt�m�n� �nainte de o interven�ie chirurgical�.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 07:35

buna dimi...va las cafea din belsug s-aveti spor in activitatile voastre curente...

Pagini: << 2473 2474 2475 2476 2477 2478 2479 2480 2481 2482 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: