Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 14:42
Si las si flori in vazele de portelan ce decoreaza de ceva vreme cafeneaua!
Iubirea ca bibelou , tot de portelan, incantata melodios si unic de catre MONDIAL: www.youtube.com/watch?v=SRHu23M2goU Iubirea si Pacea sa fie cu noi toti! Este cea mai sincera dorinta!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 14:55
De la: Musetel, la data 2016-02-15 14:41:10De la: gabigabi2, la data 2016-02-15 14:24:20am gasit cafeaua si am baut-o cu placere, chiar daca era rece, dar tocmai buna ca sa nu ne creasca tensiunea, asa cum ne recomandase , mai ieri- alaltaieri, Florin ! Iarna ? au, Musetelule, e atita de cald ca ma si ingrijoreaza ! daca o mai tine mult asa, mi-e ca-ncep a inmuguri pomii - derutati si ei de atita primavara timpurie s'apoi daca se burzuluieste martie- ca s-a mai intimplat - aleluia fructe ! ps nefiindu-ne-n obisnuita bucatariei noastre , nu-mi place ghimbirul ....are un gust neobisnuit si nu-l pot asimila ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 16:48
se-apropie ,,Five O'clock Tea''....un ceai de oricare este bine venit....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 17:12
o prajiturica, o atentie, un bombon, nu ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 10:29
Neata buna!
Am facut cafea proaspata. Am programat cafetiera vocal! Cum accedeti cafeneaua, piuiti ceva din voce si hop, v-a facut cafeaua! Evident, nu am setat nici cucuta, nici loboda, nici macar patrunjel sau soricioaica. Doar cafea Carte Noire! Dovada ca beau io prima, nah! www.youtube.com/watch?v=njp1Q1ySaro Si las si tonomatu' de muzichii setat: www.youtube.com/watch?v=fZR3ZfesIIw Cum e vremea lamine? Dimineata trebuia sa raschetezi gheata de pe parbriz, ca sa poti demara! Acum e un Soareeeeeeeeeeeeeeeee, yépà!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 10:39
Shake,shake, Shakin' Stevens
:This old house once knew its children This old house once knew its wife This old house was home and comfort As they fought the storms of life This old house once rang with laughter This old house heard many shouts Now it trembles in the darkness When the lightning walks about Ain't gonna need this house no longer Ain't gonna need this house no more Ain't got time to fix the shingles Ain't got time to fix the floor Ain't got time to oil the hinges Nor to mend the window pain Ain't gonna need this house no longer He's getting ready to meet the saints This old house is gettin' shaky This old house is gettin' old This old house has seen the rain This old house has seen the cold Oh his knees are gettin' chilly But he feels no fear or pain 'Cause he sees an angel peepin' Through a broken window pane Ain't gonna need this house no longer Ain't gonna need this house no more Ain't got time to fix the shingles Ain't got time to fix the floor Ain't got time to oil the hinges Nor to mend the window pain Ain't gonna need this house no longer He's getting ready to meet the saints This old house is gettin' shaky This old house is gettin' old This old house has seen the rain This old house has seen the cold Oh his knees are gettin' chilly But he feels no fear or pain 'Cause he sees an angel peepin' Through a broken window pane Ain't gonna need this house no longer Ain't gonna need this house no more Ain't got time to fix the shingles Ain't got time to fix the floor Ain't got time to oil the hinges Nor to mend the window pain Ain't gonna need this house no longer He's getting ready to meet the saints Karaoke : www.youtube.com/watch?v=CgoDYK3IlGg Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 10:42
Sefu'?
M-am razgandit cu separatu'! Defapt nici nu fu ideea me'! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:11
Ziua bunã sã vã fie!
No, dupã ce bãutãrãți cafeaua și v/o pus Mușețel la grele incercãri cu english language and Rook, ciuliți urechile sã râdeți puțin, nu prea mult cã faceți riduri. Moare o bãtrânã și ajunge la ușa Raiului. Aude niște strigãte ciudate și il intreabã pe Sf. Petru; Ce se intâmplã aici? Ce/s urletele astea? -Aaa, o nimica toatã, îi sparge omoplații cuiva sã-i punã aripi de înger. N/apuca bine sã termine Sf. Petru și bãtrânica auzi niște țipete îngrozitoare. -Dar țipetele astea, intrebã bãtrânica? -Aaa, o nimica toatã, raspunse Sfântul, îi sparge țeasta cuiva sã-i implanteze aura. -Atunci eu nu mai vreau in Rai, mai bine mã duc in Iad, zise bãtrânica. - O, acolo va fi și mai rãu, vã sadomizeazã și vã violeazã, rãmâneți aici! - Și ce dacã, cel puțin am gãurile fãcute. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:41
De la: zenitt, la data 2016-02-16 13:11:26Ziua bunã sã vã fie!
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:45
Zenitule, ridurile de la ris "e " bune, ca -s de expresie ...inteligenta, zic eu
ca boul nu ride ! da' o cafeluta, nu prea mare, parca as bea si eu !
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:51
Ai renuntat la cafea? Iata ce efecte se produc in organism
www.primatv.ro/stiri-focus/ai-renuntat-la-cafea-iata-ce-efecte-s... Consumul de cofeinã aduce numeroase beneficii organismului - te trezește, îmbunãtãțește memoria, crește capacitatea de concentrare și alertã și te face mai activ. Însã, persoanele care au renunțat la cofeinã spun cã acest lucru le-a schimbat complet viața. Iatã, așadar, prin ce schimbãri trece organismul dupã ce renunți complet la cofeinã! Schimbãri de dispoziție și stãri de obosealã Dacã ți-ai fãcut un obicei din a bea cafea zilnic, ai observat cu siguranțã ce se întâmplã atunci când ai o zi în care nu consumi cafea. Simptomele includ obosealã excesivã, dureri de cap și schimbãri evidente în ceea ce privește starea de spirit. Vei slãbi Majoritatea persoanelor nu realizeazã cantitatea mare de calorii pe care o conțin bãuturile cofeinizate, de la sucurile care conțin cofeinã și foarte mult zahãr pânã la cele cu amestec de cafea. Astfel, doar o singurã bãuturã cofeinizatã poate conține pânã la 200 de calorii. Vei dormi mai bine și vei avea mai multã energie De obicei, consumul de cafea sau alte bãuturi cofeinizate poate perturba serios somnul, chiar dacã acestea au fost bãute cu șase ora înainte de ora de culcare, aratã un studiu. Rezultatul? Te vei trezi obosit și vei avea nevoie de o nouã dozã de cofeinã, informeaza clicksanatate.ro. Tocmai de aceea, persoanele care renunțã la cofeinã au parte de un somn mai odihnitor și mai adânc decât persoanele care beau chiar și o cantitate micã de cafea, iar pe termen lung organismul tãu va avea mai multã energie. Vei fi mai calm Cofeina acționeazã ca un stimulent asupra sistemului nervos și încurajeazã eliberarea de adrenalinã. În plus, cofeina crește tensiunea arterialã. Renunțã, așadar, la cofeinã și vei fi mai calm și mai puțin anxios în timp. Vei pierde din aportul de antioxidanți Cafeaua este principala sursã de antioxidanți din alimentația americanilor din clasa mijlocie, aratã un studiu recent. Astfel, dacã te-ai hotãrât sã renunți la cafea, o poți înlocui cu una dintre cele mai bogate surse de antioxidanți - ceaiul verde, plus legume și fructe. Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:55
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-16 13:51:12Ai renuntat la cafea? Iata ce efecte se produc in organism se mai spun si vrajeli pt.a umple paginile online.... de exemplu chestia cu caloriile din cafea e pura vrajeala...cafeaua daca este neindulcita sau indulcita cu zaharina are 0 calorii...da' deh...trebuie sa facem pe doctorii atoatestiutori...
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:57
STENOGRAME Deputatul Nicolae Pãun, despre cei pe care îi reprezenta în Parlament: „Ciorile astea nesimþite“. „Nesimþiþii naibii“
adevarul.ro/news/eveniment/deputatul-nicolae-paun-despre-cei-rep... Detalii inedite ies la ivealã în dosarul în care sunt cercetaþi parlamentarii Mãdãlin Voicu ºi Nicolae Pãun. Deputaþii au votat luni în Comisia Juridicã „pentru” reþinerea ºi arestarea celor doi. Asta ºi pentru cã deputatul Pãun ameninþa în cercurile sale de prieteni cã îl va ucide de procurorul de caz, dar ºi pentru cã le spunea celor pe care îi reprezenta în Parlament „ciori nesimþite”. Comisia juridicã a Camerei Deputaþilor a avizat, luni, favorabil solicitarea DNA de reþinere ºi arestare a deputatului Nicolae Pãun, acuzat de trafic de influenþã, fals în declaraþii, deturnare de fonduri ºi spãlare de bani în acelaºi dosar în care este cercetat ºi Mãdãlin Voicu. Pentru reþinerea deputatului minoritãþilor au votat 13 membri ai Comisiei juridice, doi au votat "împotrivã", iar 3 s-au abþinut. ªi pentru arestarea au fost 13 voturi "pentru", douã "împotrivã" ºi trei abþineri. Potrivit unei interceptãri din dosar, Pãun spunea cã îi va da douã cuþite în gât procurorului care face cazul. Mãdãlin Voicu: Bine, bãi, dar ce avem noi de ascuns? Am fãcut ceva? Nicolae Pãun: Nu avem nimic de ascuns ...[foloseºte cuvinte obscene-n.n]...Auzi, mãi? Fac câþiva ani de viaþã, de pârnaie, da’ sã moarã copiii mei, când ies afarã, dacã nu, dau douã cuþite în gât la procurori ºi mã p.. pe ei……. Nicolae Pãun: Bã, auzi? Tu n-ai trãit în anii 60, Mãdã, cum eºti acum. Când þi-am spus eu din primãvarã: mã, vezi cã ãºtia sunt pe noi. Mãdãlin Voicu: Bine, bã, ºi ce sã ne facã? Eu nu am afaceri, n-am combinaþii, n-am ºmecherii……… Nicolae Pãun: Pãi pe tine nu, dar pe mine mã face! Potrivit surselor citate, procurorii DNA aratã cã este extrem de relevant modul in Nicolae Pãun isi arata dispretul fata de comunitatea pe care o reprezintã in Parlamentul Romaniei. “Ciorile astea nesimþite, nu ai vãzut aºa ceva! Zici cã sã stai ºi sã le faci bine, ºi sã alergi sã le faci bine, sã le fie bine, ºi uite”, “Nenorociþii naibii”. Mãdãlin Voicu: Da, cumetre……….. Nicolae Pãun: …….nu poþi sã suni la Finanþe acuma sã mai mã primeascã, sã mai stau o datã de vorbã cu el legat de-o treabã?........ Mãdãlin Voicu: Bãi, pot sã-l sun. sã te programeze……… Nicolae Pãun: ªedinþa de Guvern e mâine, nu? ……….. Mãdãlin Voicu: Da. ªi e ºi plen mâine. îl sun de astãzi ca sã te programeze pentru ºi te anunþ, da?..... Nicolae Pãun: Îhâm... 5 minute......... Mãdãlin Voicu: Da, mã, înþeleg. Dacã poate sã te primeascã azi, te sun imediat …... Nicolae Pãun: Exact. Bun.. Mãdãlin Voicu: Bine. ……. Mãdãlin Voicu: Ce telefon ai, f...-m-aº pe el! .. Nicolae Pãun: Da, da, da, te aud.. Mãdãlin Voicu: Deci du-te acuma, cã te aºteaptã. Nicolae Pãun: Mã duc acuma. Mãdãlin Voicu: Hai! SMS cãtre pila lui Mãdãlin Voicu Nicolae Pãun a trimis un sms cãtre un numãr de telefon primit de la Mãdãlin Voicu: “Mã scuzaþi Nicolae Pãun sunt este vorba de Plx 286/2015 Proiect de lege privind anularea contributiei de asigurari de sanatate pentru anumite categorìi de persoane fizice - este proiect al Guvernului. Cu stimã ºi respect. Nicolae Pãun.” Mãdãlin Voicu i-a trimis un sms lui Nicolae Paun, în care îi cere sã-i dea bani: “Poþi s-o rogi pe dna.Florentina, sa-mi dea banii, maine, in avans? Am multe prbl. Te rog sa intelegi ! Multumesc….Poti sa vorbesti luni, cu Florentina, sa-mi avanseze banii, pe iunie? Multumesc”. Discuþiile cu contabila Faptul ca incasarea sumelor de bani de cãtre Madalin Voicu de la Partida Romilor condusã de deputatul Paun Nicolae nu are la baza o justificare legalã, ci doar remuneratia pentru interventiile deputatului Madalin Voicu asupra unor diferiti demnitari si functionari publici reiese din discuþia dintre Nicolae Pãun ºi contabila Florentina Rotariu. Florentina Rotariu: Da. Nicolae Pãun: Deci eu sper cã pe asta a lui Mãdãlin nu ai trecut-o. Florentina Rotariu: Nu. Nu! Pãi, nu ºtiþi cã... De ce v-am întrebat azi? Nicolae Pãun: ªi oricum noi trebuie sã ne reaºezãm ºi cu salariile, ºi cu astea, ºi nu putem sã mai oferim 4.000 de lei, cã oricum nu se întâmplã nimic. Florentina Rotariu: ªtiu. Pãi, ºi aºa am avut discuþii cu el. Cã iniþial i-am spus sã scrie mãcar douã-trei articole pe lunã...â Nicolae Pãun: Nu mai, lasã, sã ne lase în pace! Domnu', lãsaþi-ne, mergeþi! Florentina Rotariu: Mda. Oricum, staþi aºa, cã contractul lui se ºi închide dacã nu mã înºel acum. Ar trebui sã facem altul. Nicolae Pãun: Nu, nu mai facem altul. S-a închis. Pãi, trebuie sã facem... Pãi, nu mai putem sã mai facem altul, pentru cã nu se justificã ce faceþi. Florentina Rotariu: Deci Voicu Mãdãlin deja se... adicã la 01.12 s-a închis. Mai are luna asta. Nicolae Pãun: Pãi, perfect. Luna asta, dupã care nu putem... dacã ... Nu ºtim, domnu', cã avem alte treburi, o sã vedem dupã congres... Nu, vedem la sfârºitul anului, nici nu-i pomeneºti de nimic, de niciun congres. Nu ºtiu, vedem la sfârºitul anului. Nicolae Pãun: ….Fir-ar ale dracului de proiecte, cã v-am spus cã astea o sã ne... ne mãnâncã capul proiectele astea! …. Cã nici ei nu înþeleg ºi cã erau ãºtia îmbrãcaþi prin fuste pe acolo ºi întreba de antreprenoriat social. ªi ea le-a zis, dom'le, da întrebaþi de antreprenoriat social pe ãºtia? Pãi, ãºtia nu ºtiu, se sperie dacã le spuneþi asta… Nicolae Pãun: Pãi, dacã ãia nu ºtiu sã se iscãleascã...!....Nu ºtiu sã scrie…. Nicolae Pãun: Da, da. D'apãi sã mai fie pe antreprenoriat social, Doamne, fereascã-ne Dumnezeu! …Au fost în jur de 45-50 de persoane chemate. …… Nicolae Pãun: Foarte bine. Pe ce temã?..........: Pe tema cursului. Dacã au fost cursurile þinute, dacã ºi-au primit banii, cum au aflat de cursuri... Discuþiile dintre Pãun ºi vicepreºedintele ANAF-ului Nicolae Pãun il contacteaza pe vicepresedintele ANAF, Gogancea-Vãtãºoiu Mihai, cu care poarta urmatoarea discuþie, în care era vorba de impozitarea unor venituri ale unor membri din Partid Romilor. Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: Vã salut, domnul deputat! Nicolae Pãun: Am onoarea, domnul preºedinte! Cu stimã ºi deosebit respect! Iertaþi-mã, mã puteþi primi ºi pe mine mâine sau când credeþi dumneavoastrã? Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: Categoric, da. Sigur da.. Mâine, dar cred cã nu aceeaºi problemã, vorbim altceva... Nicolae Pãun: Ba da, aceeaºi problem Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: Aceeaºi problemã? Nicolae Pãun: Pãi, nu, noi avem amendamentul formulat, dar am înþeles cã s-a dar drumul de la teritoriu, au început deja sã le dea drumul. Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: Pãi, ok, amendament...... Când facem corecþia! Sunt colegii la camerã? Avem chestia aia cu venitul. CAS-ul de plãtit pe veniturile... nevenituri, aia care... Nicolae Pãun: Da, da, da. Pãi, aia... aia e discutatã deja. Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: Pãi, da, da, nu, dar... Nicolae Pãun: Acuma, n-a bãgat-o, e la Comisie, n-a bãgat pe ordinea de zi.â Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: Aºa. ªi de ce n-o bagã pe ordinea de zi? Nicolae Pãun: Pãi, astãzi încercãm sã vedem de ce nu se bagã pe ordinea de zi. Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: OK., vorbim sãptãmâna viitoare. Vorbesc ºi eu cu colegii, sã-mi fac un inventar, dumneavoastrã aveþi... Sau vreþi înainte de 1 mai sã...? Nicolae Pãun: Nu, nu, nu, sãptãmâna viitoare. Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: Oricum, mi-aþi dat, nu, mi-aþi tema, ºtiu eu despre ce e vorba. Vreau sã vãd cât de mare-i dimensiunea crimei, cã înþeleg cã au plecat hârtiile ºi vã asalteazã, vã reasalteazã... Nicolae Pãun: Ne reasalteazã, da, iar ne iau... Eu i-am calmat un pic, le-am spus, bãi fraþilor, staþi o secundã... Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: Pãi, nu, arãtaþi-le cã e vorba de o rezolvare, doar atât cã ea n-a fost pusã-n operã. ªi dacã se încadreazã în aia, aia e. Nicolae Pãun: Pãi, nu, nu, se încadreazã sigur toatã lumea, numai cã... Gogancea-Vãtãºoiu Mihai: Au o hârtie cu care ulterior apariþiei modificãrii, o sã producem efectele. Nicolae Pãun: “Bãi, cap ºtrumf!” Nicole Pãun i-a contactat pe reprezentanþii din teritoriu ai Partidei Romilor, cãrora le solicitat sã colecteze deciziile de impunere emise de cãtre ANAF . Reprezentant Partida Romilor: Da, ºefu'. Nicolae Pãun: Cãtãlin, pe zona Moldovei... Reprezentant Partida Romilor: Da…. Nicolae Pãun: Puneþi coordonatorii, la Iaºi, ºtii pe cine, la Neamþ, la Bacãu, la Suceava, la Vaslui, cã sun eu în celelalte zone, sã ia legãtura în teritoriu sã vadã dacã cumva apar hârtii de la ANAF-uri. Bãi frate, fãrã niciun comentariu, indiferent de situaþia în care apare, sã ne dea hârtiile ºi le rezolvãm noi…….. Reprezentant Partida Romilor: Am înþeles….. Nicolae Pãun: Sã ne comunice hârtiile, ordinele de pe mail dacã apar, dacã nu le dã pe mail, le transmite poºtal. … Nicolae Pãun: Bãi, cap ºtrumf! Sunã-þi liderii din teritoriu, atât Tulcea, cât ºi Constanþa, mã refer la sucursale, la oraºe, la astea, dacã apar hârtii de la ANAF-uri... útia se pare cã au dat drumul iarãºi necontrolat. … Nicolae Pãun: Pãi, nu, mã, dar tu n-ai sunat liderii. … Acuzaþiile DNA DNA a cerut miercuri încuviinþarea reþinerii ºi arestãrii preventive a deputaþilor Mãdãlin Voicu ºi Nicolae Pãun, pentru trafic de influenþã, fals în declaraþii, deturnare de fonduri, spãlare de bani. Deputatul Nicolae Pãun, care este ºi preºedinte al Asociaþiei Partida Romilor Pro Europa este acuzat de " folosire sau prezentarea cu rea-credinþã de documente ori declaraþii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obþinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fãrã respectarea prevederilor legale, a destinaþiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spãlare a banilor, cumpãrare de influenþã, influenþare a declaraþiilor, toate în formã continuatã". Conform DNA, dosarul vizeazã nereguli în derularea proiectului "Antreprenoriatul social, o ºansã pentru comunitãþile de romi", cu finanþare din fonduri europene, care s-a derulat în perioada 2010-2013. Care era miza Din probele administrate a reieºit cã grupul-þintã al proiectului a fost "constituit în baza unor formulare întocmite prin înscrierea unor date nereale privind participanþii" ºi cã "în momentul semnãrii contractului, deputatul Pãun Nicolae a impus fiecãrui angajat din cadrul proiectului ca, din salariul primit, sã vireze 5% sub formã de donaþie organizaþiei Asociatia Partida Romilor Pro Europa". De asemenea, din probe a rezultat cã "majoritatea banilor destinaþi proiectului (77%) au fost folosiþi pentru plata salariilor angajaþilor proiectului, costurile cu personalul angrenat în implementarea proiectului au fost supraevaluate, la cursurile de pregãtire organizate la douã hoteluri din Sinaia au participat doar 163 de persoane existente în Registrul grupului þintã format din 3.296 persoane". Astfel, "s-a creat un prejudiciu în suma totalã de 12.384.208,72 lei (10.892.425,43 lei reprezentând fonduri europene ºi 1.491.783,29 lei de la bugetul de stat), având în vedere operaþiunile ilicite derulate de conducerea Asociaþiei Partida Romilor ºi de cãtre managementul proiectului". De asemenea, DNA a vizat ºi proiectul cu finanþare europeanã "Acces pe piaþa muncii – O ºansã pentru tine", derulat în aceeaºi perioadã. "A rezultat ca unii dintre participanþi au urmat câteva ore de curs ºi la final au primit un certificat de absolvire, precum ºi sume de bani între 300 ºi 600 de lei, în timp ce alte persoane, deºi s-au înscris la cursuri, nu au participat la niciun curs, dar au primit sume de bani între 300 ºi 600 de lei sau nu au primit deloc", spune DNA. Prejudiciu de 14 milioane de lei Neregulile în administrarea proiectului au dus la un prejudiciu de "14.866.500 lei (13.327.971 lei din bugetul Fondului Social European ºi 1.538.529 lei din bugetul naþional)". "În perioada 2011-2015, în calitate de preºedinte al Asociaþiei Partida Romilor Pro Europa, Pãun Nicolae a plãtit, lunar, sume de bani fixe în cuantum total de 217.300 lei, deputatului Mãdãlin Voicu ºi a asigurat un salariu unei persoane din familia acestuia acestuia (fãrã nicio contraprestaþie), în cadrul unuia din proiectele derulate de Asociaþia Partida Romilor", spune DNA. DNA susþine cã "aceste foloase au fost oferite pentru ca deputatul Mãdãlin Voicu sã intervinã la funcþionari ºi demnitari, intervenþii concretizate în contextul validãrii proiectelor cu finanþare europeanã, în contextul promovãrii unui proiect de lege privind amnistia contribuþiei de asigurãri de sãnãtate pentru anumite categorii de persoane fizice ºi în legãturã cu neîncasarea, de cãtre ANAF, a sumelor aferente deciziilor de impunere emise cãtre persoanele angajate, în mod fictiv, în cadrul Partidei Romilor Pro Europa". De asemenea, DNA precizeazã cã "Mãdãlin Voicu, în exercitarea obligaþiilor ce derivã din calitatea de deputat, a depus declaraþii de avere la Camera Deputaþilor, fãrã a declara sumele de bani obþinute de la Asociaþia Partida Romilor «Pro Europa», totalizând 300.682 lei – venit brut si 217.300 lei venit net". "Aceºti bani proveneau din fondurile alocate derulãrii proiectelor europene despre care Mãdãlin Voicu ºtia ca sunt deturnaþi", precizeazã DNA. Citeste mai mult: adev.ro/o2ld1h Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 13:58
VIDEO Cum trebuie „sã-ºi batã un musulman adevãrat nevasta“. Muftiul Gazei a explicat regulile corecþiilor fizice într-o emisiune TV
adevarul.ro/news/stiri-ciudate/video-trebuie-sa-si-bata-musulman... Muftiul Gazei a explicat, într-o emisiune la televiziunea publicã a Autoritãþii Palestiniene, care este momentul în care un musulman adevãrat poate sã îºi batã nevasta ºi limitele în care pot fi aplicate aceste corecþii fizice. „Loveºte-o, dar nu o face urâtã“ este, pe scurt, mesajul transmis de Hassan Al-Laham cãtre credincioºii care îi ascultã sfaturile. Potrivit acestuia, soþia poate fi bãtutã atunci când greºeºte, dar doar dupã ce a fost avertizatã ºi dupã o separare domesticã. „Avertismentul trebuie sã fie fãcut politicos de soþ cãtre soþia sa, prin dialog, respect ºi umanitate. Cea care stã în faþa lui e o fiinþã umanã. Este o persoanã independentã ºi meritã respect. Nu ai cumpãrat-o ca sclavã ºi nu ai cumãpãrat-o de la piaþã. Este o femeie respectabilã dintr-o familie respectabilã, aºa cum ºi tu eºti un bãrbat respectabil dintr-o familie respectabilã. Avertismentul trebuie fãcut cu cuvinte frumoase, cu un tratament bun ºi o privire pozitivã. Este un avertisment. Când ea face o greºealã, el va explica: «nu ar trebui sã faci asta»“, le-a spus muftiul musulmanilor din Gaza. Dacã avertismentele nu dau roade, urmeazã separarea. „Separarea înseamnã separare în dormitor. În casã, la ora de culcare, dacã el se separã de ea ºi nu vorbeºte cu ea, ea se va întreba de ce, iar el va explica: «Ai fãcut o greºealã ºi sunt furios din cauza asta». Poate asta va duce la reconciliere”, explicã Al-Laham. Abia dupã acest pas, sunt permise bãtãile, însã doar în anumite limite, aproape „ca o glumã”. „Profetul a spus «nu lovi faþa ºi nu o face urâtã». Loviturile nu trebuie sã desfigureze, sã rãneascã sau sã degradeze. Loviturile trebuie sã fie ca o glumã, el o va lovi în glumã. Loviturile sunt ca o amintire cã iubirea ºi prietenia pe care Allah le-a sãdit între cei doi parteneri sunt încã acolo”, mai spune muftiul. Mai mult, bãtãile trebuie aplicate în aºa fel încât sã nu alarmeze poliþia, sã nu rupã membre ºi sã nu provoace sângerãri. Dacã niciunul dintre aceºti paºi nu dã rezultatele dorite, divorþul devine o soluþie acceptabilã, potrivit muftiului Al-Laham. Citeste mai mult: adev.ro/o2mlys Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:07
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:07
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:08
bine asa
....bataia cu saculetul de nisip nu lasa urme !cit despre calmul capatat prin neconsumul de cafea, io nu vreau sa fiu calma....vreau sa ma' nervez... .sa ma revolt si sa protestez : ce-aveti, moi, cu A3 ? va deranjeaza chiar atit de tare cu dezvaluirile ei ? ....mda, se pare ca da !
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:13
De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:08:49bine asa asta-i razbunarea mutului...mutu tace si face sau mutu f...e pamantu'....
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:17
De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:08:49bine asa aha...te-am prins vrajitoareo... d'aia bei cafea ...vrei sa fii nervoasa cu nervii din varfu' capului...
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:27
De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:08:49bine asa ce ma revolta pe mine cel mai mult este tacerea asta suspecta a ,,ziarelor democratice'' si a mediei de ,,dreapta''...adica a dreptacilor...ba chiar si stangistii tac...tot la fel de suspect....baaaaa...e vorba de libertatea presei, a cuvantului si exprimarii libere a opiniilor, optiunilor si a parerilor...asa au facut si cu OTV-ul...nu-i nimic ...le va veni randu' si-atunci isi vor aminti de povestea spusa de lenuta a lu' udrea... www.ziare.com/udrea/arestata/haos-in-parlament-elena-udrea-poate... jurnalul.ro/stiri/politica/elena-udrea-udrea-parlament-udrea-m-a... www.youtube.com/watch?v=MyUDiVErKGQ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:30
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-16 14:17:29De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:08:49bine asa iezact ! da' nu cred ca-i razbunarea lui K.I ci, tot Luluta e cea care i-a dat ordin sefului de la ANAF .....urmeaza sa ne mai spuna dinsul , ca nu el a semnat acel ordin , asa cum ne-a spus si despre " prejudiciul " adus de V. Ponta , in urma caruia ala s-a ales cu dosar penal ! .... ca atare, zi si tu : cum sa stai calm si sa nu vociferez , macar aici ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:44
De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:30:13De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-16 14:17:29De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:08:49bine asa uite vezi...d'aia io nu mai am ce cauta in strada la vreun miting al nu stiu cui sau vreo manifestatie anti-pro a unor dobitoci manipulati...io voi iesi in strada numai in momentu' in care voi gasi cel putin O MIE de nebuni frumosi ai marilor orase care sa gadeasca la fel ca mine...si anume ...nu plecam de-aici pana nu-si dau demisia din parlament, guvern sau orice alta institutie publica , de la parchet si magistratura pana la politie , prefecturi sau primarii sau consilii locale sau judetene absolut toate panaramele indiferent de culoarea politica sau orientarea sexuala si sa-si doneze toate averile lor si ale neamurilor lor pana la al saptelea grad statului roman si ei sa mearga incolonati, in liniste si ordine spre puscariile patriei...
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:49
si, car' va sa zica , tot eu am avut dreptate atunci cind am spus ca e o lupta pe viata si pe moarte intre Socialisti si PPE .ul dnei Merkel si musiu....stii tu care, ala banatul de adm., mi-a zis ca spun numai prostii !
nu-s prostii si nici aiureli : unii au ginduri mari cu Ro si-si asigura suprematia si-n Parlament si-n guvern si-n locale, ca sa n-aibe cine protesta la ce va sa urmeze ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 14:54
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-16 14:44:51De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:30:13De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-16 14:17:29De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 14:08:49bine asa ohoho, asteapta tu mult si bine sa faca aia de care spui tu , de buna voie ,ceea ce-ti doresti ....incep si eu sa cred , desi ma opun din rasputeri altor metode decit cea legala si constitutionala , cum zic : incep sa cred ca doar i-ar putea convinge
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 15:13
Zenitt...
Aveam asteptari superioare din partea ta! Florion... Sa stii tu de la mine ca cel mai mare las nedemn de statutul de OM este barbatul care da intr-o femeie! Gabita...Te tzuc cu drag! Iau din cafeaua ta proaspata, pun o muzichie si va regasesc poate pe maine... Who knows! PS Cel mai slab om din lume este omul care nu poate IERTA si aplica legea razbunarii in speranta ca i-ar creste, eventual, dintii picati la loc! In fine....muzica: www.youtube.com/watch?v=Obi4iELWJ3Y See you soon! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 15:54
Iertarea completa si Totala e atunci cind ai si Uitat de ce ai vrea sa te razbuni si, romanul are o vorba : " razbunarea-i arma prostului " !
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 16:14
De la: Musetel, la data 2016-02-16 15:13:43Zenitt... fii mai explicita, te rog...ai ceva personal sa-mi reprosezi mie....???
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 16:16
De la: gabigabi2, la data 2016-02-16 15:54:15Iertarea completa si Totala e atunci cind ai si Uitat de ce ai vrea sa te razbuni si, romanul are o vorba : " razbunarea-i arma prostului " ! da' ai uitat continuarea...care spune ,,ca-i mai prost cin' nu se razbuna cand are ocazia''...cam asta-i cu ,,legendele urbane'' si cu ,,vocea poporului muncitor''...
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 16:20
Clãtitele cu nucã de cocos și banane sunt gata în 20-30 de minute. Vã prezentãm cum puteți prepara o cantitate pentru 4 porții.
yve.ro/retete-culinare/retete-dulciuri/clatite/clatite-cu-nuca-d... Ingrediente pentru clãtite cu nucã de cocos și banane: 125 g fãinã 2 ouã 15 g unt 200 ml lapte smântãnit 15 g fulgi de nucã de cocos 200 g iaurt grecesc fãrã grãsime 2 banane feliate 2 lingurițe de miere Mod de preparare pentru clãtite cu nucã de cocos și banane: Bateți ouãle într-un bol împreunã cu fãina și laptele, pânã obțineți o compoziție finã, apoi adãugați și fulgii de nucã de cocos (pãstrați o cantitate micã de fulgi de cocos și pentru a presãra deasupra, la final). Puneți apoi bolul deoparte pentru 20 de minute. Topiți untul într-o tigaie, dupã care turnați o parte din compoziție, cât sã se întindã pe fundul tigãii. Lãsați sã se prãjeascã pentru 1 – 2 minute, apoi întoarceți clãtita pe partea cealaltã și o mai lãsați la prãjit încã un minut. Așezați clãtita pe o farfurie caldã și continuați în același mod pentru a face și restul clãtitelor, pânã când se terminã compoziția. Serviți clãtitele cu felii de banane, iaurt, presãrați deasupra câțiva fulgi de nucã de cocos și adãugați puținã miere. Poftã bunã! Ceai de ghimbir – proprietãþi digestive ºi antistres dovedite! www.csid.ro/health/medicina-alternativa/ceai-de-ghimbir-propriet... Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani în medicina ayurvedicã ºi are efecte excelente în combaterea indigestiei, a migrenelor ºi a rãcelilor de sezon. Unele persoane folosesc ghimbirul pentru a scãpa de infecþiile respiratorii, de bronºitã, tuse, crampe menstruale, artritã sau dureri musculare, iar în unele pãrþi ale lumii, ceaiul de ghimbir sub formã de comprese este utilizat în tratarea arsurilor pielii. Ceai de ghimbir - Mod de preparare Este foarte important sã se consume rãdãcina proaspãtã de ghimbir, nu pliculeþele cu prafuri destul de incerte ca origine. Gãseºti în supermarket astfel de bucheþele de ghimbir, care nu sunt scumpe ºi nici nu se oxideazã foarte repede. Preparare: se ia o bucatã de rãdãcinã (aproximativ 5 cm), se spalã bine sub jet de apã rece, se dã prin rãzãtoare. Se pune la fiert un litru de apã ºi când fierbe apa se adaugã ghimbirul rãzuit. Se lasã sã fiarbã timp de un minut, apoi se stinge focul ºi se lasã acoperit 30 de minute, dupã care se strecoarã ºi se consumã în funcþie de necesitãþi. Ceaiul de ghimbir se consumã îndulcit cu miere, cu adaos de suc de lãmâie sau cu mentã ºi are un gust iute, dar foarte plãcut papilelor gustative. sus Ceai de ghimbir - Substanþe active ºi proprietãþi Rãdãcina de ghimbir este bogatã în potasiu, zinc, calciu, cupru ºi magneziu, vitaminele B6, C ºi D, precum ºi uleiuri esenþiale cu multiple proprietãþi benefice, cum este gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phelladrene – au efect afrodisiac, acþioneazã ca tonic general ºi înlãturã oboseala ºi toxinele accumulate în organism. Potrivit ultimelor studii în domeniul medical, ceaiul de ghimbir dispune de efecte benefice asupra organismului: antiemetic, antiseptic, expectorant, antifungic, antiviral, analgezic, hipotensiv, antispasmodic, antiinflamatorii, antibacterian, antifebril ºi antiagregant plachetar. sus Ceai de ghimbir – Beneficii Combate disconfortul digestiv prin îmbunãtãþirea absorbþiei de substanþe benefice din alimente ºi prevenirea supraalimentaþiei. Prin urmare, ceaiul de ghimbir consumat dupã mesele îmbelºugate de Paºte este excelent pentru recãpãtarea controlului asupra digestiei. În plus, consumat zilnic, ceaiul de ghimbir poate preveni apariþia diareei, a flatulenþelor, a balonãrii ºi a indigestiei datoritã substanþelor chimice din compoziþia sa, care tonifiazã musculatura tractului digestiv, ºi împiedicã nivelul crescut de acid gastric, care poate cauza arsuri stomacale. Întãreºte sistemul imunitar datoritã cantitãþii mari de antioxidanþi, care reduc riscul de infecþii sau afecþiuni. De exemplu, o ceaºcã de ceai de ghimbir consumatã zilnic poate reduce semnificativ riscul de accident vascular cerebral deoarece substanþele active din ghimbir blocheazã depozitarea grãsimilor pe artere, reduc nivelul de cholesterol rãu ºi ajutã la prevenirea diferitelor forme de cancer. De asemenea, ceaiul de ghimbir este extrem de eficient în tratarea rãcelilor datoritã faptului cã decongestioneazã cãile nazale superioare, umezeºte muscoasa gâtului, ajutând astfel la ameliorarea tusei, ºi favorizeazã expectoraþia, care grãbeºte astfel procesul de vindecare. În plus, amelioreazã simptomele supãrãtoare ale alergiilor. Ceaiul de ghimbir este excelent ºi pentru o bunã circulaþie a sângelui, previne formarea cheagurilor ºi ajutã la transportul oxigenului ºi asubstanþelor nutritive cãtre toate organele vitale din corp, inclusiv cãtre penis (de unde ºi efectul afrodisiac). Aminoacizii ºi mineralele din rãdãcina de ghimbir promoveazã de asemenea nivelul de eritrocite, drept urmare este reduc riscul de boli cardiovasculare. Dacã porneºti la drum lung iar maºina sau avionul îþi provoacã rãu de miºcare, ceaiul de ghimbir este soluþia idealã. O ceaºcã de ceai înainte de a te urca în maºinã este perfect pentru a reduce nivelul de stres responsabil cu apariþia senzaþiei de rãu de miºcare. De asemenea, gingerolul poate bloca anumiþi chemoreceptori în zona cerebralã, astfel încât este blocatã senzaþia de greaþã sau vomã. Ceaiul de ghimbir face minuni ºi în ceea ce priveºte sãnãtatea articulaþiilor, prevenind mult temuta artritã reumatoidã. Substanþele chimice din ghimbir þin în frâu enzimele COX-1 ºi COX-2, responsabile de apariþia inflamaþiilor în organism. De asemenea, aceste substanþe pot fi utile în tratarea migrenelor, a osteoartritei, a durerilor de spate sau a crampelor musculare. Mare grijã însã la consumul de ghimbir în combinaþie cu medicamente non-steoridiene, deoarece existã riscul crescut de sângerãri ºi alte efecte adverse. Pentru persoanele care se confruntã cu afecþiunea numitã picior de atlet, o boalã cutanatã localizatã între degetele de la picioare, pot face bãi cu ceai de ghimbir, care ajutã la reducerea senzaþiei de mâncãrime, a arsurilor ºi a umflãturilor din zona respectivã. ªi crampele menstruale îºi gãsesc rezolvarea în ceaiul de ghimbir. ªi nici mãcare nu trebuie sã-l bei. E demonstrate ºtiinþific cã o compresã îmbibatã în ceai de ghimbir ºi aplicatã pe regiunea inferioarã a abdomenului poate ameliora durerile ºi relaxeazã musculatura. Iar dacã preferi totuºi sã bei o ceaºcã de ceai de ghimbir, aflã cã te ajutã sã scapi de stres ºi are un excelent efect energizant, motiv pentru care nu îþi recomandãm sã îl consumi seara, ci doar dimineaþa, la primele ore, pentru a face faþã cu brio tuturor sarcinilor de serviciu ºi nu numai. sus Ceai de ghimbir – Contraindicaþii Consumul de ceai de ghimbir este contraindicat bolnavilor cu afecþiuni renale deoarece poate agrava problemele existente. Deºi medicina tradiþionalã sugereazã ca femeile însãrcinate sã bea zilnic o ceaºcã de ceai de ghimbir în primul trimestru de sarcinã (pentru a scãpa de greþurile matinale), nu existã pânã în momentul de faþã rezultate bine argumentate care sã demonstreze cã nu existã nici un efect advers asupra fãtului. Prin urmare, gravidele care se confruntã cu greþuri matinale sunt sfãtuite sã consulte un medic înainte de a consuma ceai de ghimbir. De asemenea, trebuie evitat cu orice preþ consumul în exces de ceai de ghimbir deoarece în loc sã facã bine digestiei, o poate afecta ºi poate da naºtere unor simptome neplãcute precum sindromul de gurã uscatã, diaree, greaþã sau arsuri în capul pieptului, precum ºi hiperaciditate gastricã. Mare atenþie în cazul diabeticilor deoarece ghimbirul consumat în exces poare reduce drastic nivelul de zahâr din sânge cauzând hipoglicemie. Iar dacã urmaþi un tratament medicamentos cu analgezice - precum aspirina sau ibuprofenul - sau antihipertensive, evitaþi ceaiul de ghimbir deoarece scade tensiunea arterialã ºi poate cauza palpitaþii, dar ºi sângerãri neobiºnuite. De asemenea, evitaþi sã consumaþi ceai de ghimbir o perioadã dacã urmaþi sã fiþi supus unei intervenþii chirurgicale. Se pare cã substanþele din aceastã plantã interfereazã cu cele din cadrul unei anestezii generale ºi astfel este anulat efectul dorit. Tocmai din acest motiv, medicii recomandã încetarea administrãrii de ghimbir, sub orice formã, cu cel puþin o sãptãmânã înainte de o intervenþie chirurgicalã. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 07:35
buna dimi...va las cafea din belsug s-aveti spor in activitatile voastre curente...
|
|
|
|

de exemplu chestia cu caloriile din cafea e pura vrajeala...cafeaua daca este neindulcita sau indulcita cu zaharina are 0 calorii...da' deh...trebuie sa facem pe doctorii atoatestiutori...
.sa ma revolt si sa protestez : ce-aveti, moi, cu A3 ? va deranjeaza chiar atit de tare cu dezvaluirile ei ?
....mda, se pare ca da !
d'aia bei cafea ...vrei sa fii nervoasa cu nervii din varfu' capului...
i-ar putea convinge
Aveam asteptari superioare din partea ta!