Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 14:55
bravul popor roman nu se dezminte niciodata si e gata intotdeauna de mistocareala si hahaiala , dar se mira cum de l-a ales si suportat pe base' 10 ani !
poiii, tocmai d'aia ! mersic de cafea !
|
|
Fosta membra 9am.ro 146 mesaje Membru din: 5/08/2014 |
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 15:19
Io nici nu stiu de sunt dorita in asta cafenea, pe bune, de aia ezit sa ma strecor neobservata ... O fo buna cafeaua, multzam Gabitza!
Raporteaza abuz de limbaj
''Iisus Hristos este eternitatea care puncteaz� istoria.'' Petre Tutea;
... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului.
... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ;
''Ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 15:29
e si un chec pe masa din bucatarie, serveste-te daca vrei !
ptr. simbata mi-am programat o prajitura din piscoturi ! fac o cafea dulce si aromata cu ceva picaturi de rom si vanilie , trec piscoturile unul cite unul , repede prin ea si le asez pe un platou, unul linga altul ....acopar cu o crema de vanilie si pun urmatorul strat de piscoturi ! imbrac totul cu crema si pudrez cu un pic de cacao sau, poate - ma mai gindesc presar un pic de nes pe deasupra !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 15:42
De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 15:19:01 nimeni nu te da afara de pe nici un topic...tu esti singura care reusesti sa NU treci neobservata datorita felului tau de a fi....incearca o schimbare si poate-ti va fi mai bine....nu este un repros, este o rugaminte....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 15:55
intr-o masura mai mare sau mai mica, toti dorim sa Fim observati si bagati in seama
....sa vina si ceilalti linga noi si sa se discute liber pe orice tema ! neplacerea apare atunci cind cineva ori se da rotund, ori insulta pe toata lumea, ori vrea sa -si impuna regulile lui ....ori aici....macar Aici , suntem Liberi la exprimare, evident , in limite civilizate ! asadar si prin urmare, ia impinge ibricul ala spre mine, Florine !
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:01
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 15:42:41De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 15:19:01 Este timpul sa imi spui verde rom�neste ce ai sa imi reprosezi, Florin.
... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ;
''Ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:02
De la: gabigabi2, la data 2015-04-21 15:55:25intr-o masura mai mare sau mai mica, toti dorim sa Fim observati si bagati in seama ...si ibric inima mea se facu....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:04
De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 16:01:56De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 15:42:41De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 15:19:01 ....sincer....??? deocamdata....NIMIC...da' pe viitor, nu se stie niciodata....
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:09
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 16:04:22De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 16:01:56De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 15:42:41De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 15:19:01 Am incercat io sa te schimb? Am cerut io sa schimbi ceva la tine, Florin? In afara ca te-am rugat sa mi te adresezi altfel decat o faci cateodata....In afara ca am vrut sa fie mereu armonie acolo unde sunt. Asta vrei tu sa schimb la mine? Imi pare rau, nu pot, refuz. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:11
Cu ingaduinta voastra, Gabitza, Florin, ma retrag pe alte topice. O zi faina!
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:13
De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 16:09:46De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 16:04:22De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 16:01:56De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 15:42:41De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 15:19:01 de ce-mi atribui tu vorbe nerostite...io te rugam sa te uiti in interiorul sufletului si mintii tale si ....evident ca TU DECIZI daca trebuie sa schimbi ceva...io raman un simplu spectator....
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:14
De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 16:11:29Cu ingaduinta voastra, Gabitza, Florin, ma retrag pe alte topice. O zi faina! ai acceptul meu...
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:25
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 16:02:53De la: gabigabi2, la data 2015-04-21 15:55:25intr-o masura mai mare sau mai mica, toti dorim sa Fim observati si bagati in seama moaaaama, ce fraza
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 17:54
Klaus Iohannis, la concuren�� cu Jiji Becali, George Copos �i Cristi Borcea
Klaus-Iohannis-ultima ora www.ziartricolorul.ro/klaus-iohannis-la-concurenta-cu-jiji-becal... E grav c� o parte a presei �i arog� dreptul de a se crede formatoare de opinie, de a ne educa, �n ghilimele, scopul fiind, de fapt, deformarea firii umane, a g�ndirii �i ac�iunii. Un jurnalist de la �Adev�rul�, nu merit� s�-i scriu numele pe o pagin� serioas�, cred c� s-a angajat �n slujba unei structuri din s�nul Ocultei Mondiale, care dore�te manipularea femeilor tinere �i �ntoarcerea lor �mpotriva faptului firesc de a procrea �ntr-o familie cre�tin�. Mi�carea �Childfreedom� zice c� lupt� pentru dreptul femeilor de a nu avea niciodat� copii, dar, de fapt, este parte a planului Ocultei Mondiale, care promoveaz� depopularea Planetei. �mpricinatul articol, �50 de motive pentru care via�a f�r� copii este mai bun�, mi-a produs repulsie �i m�nie. Acesta este un semnal c� popula�ia globului s-a �nmul�it, iar asta �i deranjeaz� pe c�l�i, din ce �n ce mai cinici �i mai agresivi. Iar eu am dreptul s� le spun acestora c� nu s�nt de acord cu tic�lo�iile lor. Vaccinarea �i sus�inerea la nivel de �efi de state a devia�ilor-sexual s�nt �i ele mijloace naturale de reglare �i stopare a cre�terii popula�iei. S� ne amintim ceea ce a declarat Bill Gates cu c��iva ani �n urm�: �Ast�zi, lumea are 6.8 miliarde de oameni. �i ar putea cre�te p�n� la aproximativ nou� miliarde. Dac� am face o treab� foarte eficient� cu noile vaccinuri, cu asisten�a medical�, cu serviciile de s�n�tate �i control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sut�..!� Ce-ar fi s� se �nceap� cu urma�ii lui?A�adar, toate motivele �n�iruite de jurnalistul plecat cu sorcova, preluate de la Oculta Mondial�, au la baz� un egoism feroce �i promoveaz� destr�b�larea ca mod de via�� al femeilor. Motivul cu num�rul 28 spune c� f�r� copii �po�i s� �njuri sau s� umbli goal� prin cas�, fiecare motiv din cele 50 fiind absolut aberant �i retardat! Rusia, �ar� ortodox�, nu tolereaz� dezm��urile occidentaleDac� ast�zi 21 de state ale lumii, cu legisla�ii potrivnice firii Dumnezeie�ti, au legalizat c�s�toria �ntre doi indivizi de acela�i sex, nu este exclus ca �ntr-un viitor nu prea �ndep�rtat, violul, crima, ho�ia �i t�lh�ria s� fie scoase de sub inciden�a legii, iar zoofilia, necrofilia �i alte forme de manifestare a maladiilor psihice s� fie promovate ca fiind normale. P�n� mai ieri, la condi�iile de angajare �n munc� se ad�uga: permisul de conducere categoria B constituie un avantaj! M�ine-poim�ine, vom auzi c� homosexualitatea constituie obligativitate eliminatorie! Uite unde am ajuns, ca popor, dup� 25 de ani de capitalism deviant! Speciali�tii globalismului administreaz� periodic c�te un vaccin otr�vitor popula�iei, educa�iei, credin�ei noastre cre�tine �i fiin�ei na�ionale. Se mai ocup� cineva de securitatea Rom�niei? Dac� da, �nseamn� c� �n cur�nd nu vom mai avea nici cet��eni prea mul�i. Chiar crede�i c� nu exist� un tratament eficient pentru vindecarea comportamentelor sexuale deviante, chiar crede�i c� nu se pot lua m�suri drastice de stopare a infest�rii popula�iei cre�tine cu microbii Lesbian, Gay, Bisexual �i Transgender (L.G.B.T.). Exist� tratamente, ar fi �i m�suri, dar, mai presus de acestea, exist� interesul meschin, tot mai agresiv �i acaparator de a legaliza c�s�toriile �ntre persoane de acela�i sex, pentru a stopa natalitatea. Guvernatorul ora�ului Sankt Petersburg a aprobat o lege cu amenzi uria�e pentru cei care fac propagand� sexual� deviant� printre minori. Conform Reuters, legea prevede amenzi de 1.300 de euro pentru persoanele fizice care transmit mesaje propagandistice �n favoarea minorit��ilor sexuale �i p�n� la 13.000 de euro pentru organiza�iile care desf�oar� ac�iuni de acest tip, motiv�nd c� prin efectul acestora, s�n�tatea, dezvoltarea moral� �i spiritual� a minorilor s�nt periclitate. Deputatul Vitaly Milonov, membru al Partidului �Rusia Unit� al lui Vladimir Putin �i unul dintre ini�iatorii proiectului legislativ, a afirmat c� aceast� lege a dat semnalul corect c� Rusia nu va tolera dezm��urile occidentale.Un criminal-mercenar care a ucis cu s�nge rece vine la Bucure�ti s�-�i promoveze crimele comise �n numele a�a-zisei libert��i americane�ntr-o alt� ordine de idei, soldatul american Robert O�Neill, care l-ar fi �mpu�cat pe liderul Al Qaeda, Osama ben Laden, va participa, �n 28 mai, la o conferin�� la Bucure�ti, la eveniment fiind a�tepta�i militari rom�ni �i membri ai familiilor unor solda�i mor�i �n misiunile din Afganistan, transmite Mediafax. Adic�, un criminal-mercenar care a ucis cu s�nge rece vine la Bucure�ti s�-�i promoveze crimele comise �n numele a�a-zisei libert��i americane, iar mass-media din Rom�nia trebuie s� fie impresionat� prin soma�ie biologic�. Iat� cum asasinii �in conferin�e pe post de eroi! Conferin�a va fi organizat� de �McCann WorldGroup� �i �Thiess Holding�, care au anun�at �ntr-o Conferin�� de Pres� c� va fi prezent �i contra-amiralul Scott Moore, cel care a coordonat echipele din timpul mai multor evenimente militare, precum �Furtun� �n De�ert�, ori misiuni care au avut loc �n Bosnia sau dup� atentatele din 11 septembrie 2001, �mi permit s� adaug, misiuni care fac parte din ciclul �zece r�zboaie americane, zece minciuni mediatice�. �Dac� vom reu�i s� aducem oameni care fac istoria, vom avea multe lucruri de �nv��at de la ei, indiferent de domeniu�, a declarat directorul general al �McCann WorldGroup Rom�nia�, Bogdan Enoiu. Oare cu ce se m�n�nc� acest fel de institu�ii de comunicare de pe teritoriul ��rii, c� e prima dat� c�nd aud de ele? V� �n�ela�i amarnic, domnule director general, rom�nii nu vor fi extazia�i c�nd �excelen�a sa�, criminalul american, va p�i pe p�m�ntul rom�nesc, iar Rom�nia nu �i va asocia imaginea cu crimele comise de c�tre americani. Eu nu v�d nimic eroic �n persoana sa. Este un mercenar care a fost pl�tit ca s� ucid�! �n goana Americii dup� petrol �i dup� armele de distrugere �n mass�, dovedite a fi inexistente �n Irak, asasinatele �i r�zboaiele au devenit politic� de stat �n America. Iar Conferin�a din 28 mai, face parte din ciclul �noi promov�m, nu g�ndim�. S�ri�ii de pe fix ai Occidentului au liber s� se manifeste la noi potrivit pohtelor diabolice. Graba cu scrisul c�r�ilor este apanajul elitelor corupte �i analfabete din pu�c�rii, ca s� scape de gratii Ca s� fim la curent cu lozinca �Rom�nia lucrului bine f�cut�, Klaus Iohannis, Jiji Becali, George Copos �i Cristi Borcea s�nt la concuren��. Care scrie mai multe c�r�i? Dup� �Pas cu pas�, o carte de paraliteratur�, Iohannis va lansa la Bookfest alt� ap� de ploaie, intitulat� �Primul pas�. Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran (n-a�i pierdut nimic dac� nu i-a�i citit �opera� despre Tanacu), acum purt�toarea cu vorba, �tie de ce pre�edintele, scoate carte dup� carte �i, evident, nu se sup�r�. Mai �ine�i minte, cred, reclama cu bebelu�ul care uda canapeaua �i mama nu se sup�ra. Vom fi extrem de dezam�gi�i dac� �n noua carte nu a consemnat niciun r�nd despre prietenul s�u sp�nzurat, consilierul Prim�riei Sibiu, afaceristul Cristian-Gheorghe Pavel, care l-a sponsorizat pe Klaus Iohannis cu 1,5 milioane de euro �n campania preziden�ial�, dup� care, nefericitul, printr-o minune, a fost g�sit sp�nzurat. Dac� vre�i s� afla�i mai multe detalii, citi�i editorialul �Mor�i suspecte ale sfertului de veac politic rom�nesc�. A�tept�m cu interes �i un jurnal de excursii peste hotare. Dom� pre�edinte are cam mult timp liber pentru Frau Merkel, pentru scrisul c�r�ilor �i pentru concedii �n afar�, dar insuficient, pentru resuscitarea Rom�niei! Ceva la Cotroceni nu se leag�! Ziceam �i eu a�a, pentru c� toat� graba cu scrisul c�r�ilor este apanajul �elitelor� corupte �i analfabete din pu�c�rii, ca s� scape de gratii, �n avans. Normal ar fi s� aib� r�bdare s�-�i termine mandatul. Dac� din prima carte nu se pot detecta urmele genului literar pe care pretinde c�-l abordeaz�, dec�t �ntr-o concentra�ie suficient de slab� ca s� nu creeze probleme unui consumator de literatur� mainstream, s� sper�m c� �n �Primul pas� va reu�i s� pun� �n eviden�� m�car valen�ele utilitar-recreative, inclusiv, naveta s�pt�m�nal� Bucure�ti-Sibiu, cu escadra de ma�ini oficiale �i girofaruri. Cartea nu poate fi privit� nici ca termen de compara�ie, dar�mite ca model de imitat. Klaus Iohannis �i face concuren�� Hertei M�ller, care a primit Nobelul tot pe ni�te texte politice. Paraliteratura nu �nseamn� maculatur�, ea este un fel de acadea edulcorat�, nu tinde spre opera de art�, ea realizeaz� diferite produse destinate consumului, satisf�c�nd anumite trebuin�e ne-artistice, a�adar, perietorii, simpatizan�ii �i lingu�itorii se vor �nghesui s-o cumpere. De�i deficitar la capitolul educa�ie literar� �i dispropor�ionat �n asimilarea corect� �i expresiv� a limbii literare rom�ne, Klaus Iohannis simte o atrac�ie pentru lucrurile mari, gata calificate, cum ar fi aceea de scriitor, �n mod special pentru �mp�r�irea autografelor �n �b�ile de mul�ime� de la t�rgurile de carte. �n final, permite�i-mi o conjectur� dr�g�la��: Dac� Obama a primit at�t de u�or �Nobelul� pentru Pace, promov�nd �i practic�nd conflictele militare la scar� planetar�, de ce pre�edintele Iohannis nu le-ar face concuren�� lui C�rt�rescu, Hertei M�ller, care au primit �Nobelul� pe linii politice, precum ve�i citi �n editorialul �Nobel, Oscar �i Gabriel�, �i celorlal�i mai �nainte men�iona�i, aspir�nd la un �Nobel� pentru literatur�? Nu de alta, dar atunci c�nd nu-�i arunc� haina pe vreo ma�in�, �ntre dou� deplas�ri, Domn� Pre�edinte investe�te aiurea �i escaladeaz� �Pas cu pas� proiecte moarte din fa��. MARIA DIANA POPESCU Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 17:54
Piaza-rea Gigi Becali mai bine r�m�nea dup� gratii:
gigi becali fotbal www.ziartricolorul.ro/piaza-rea-gigi-becali-mai-bine-raminea-dup... STEAUA IA CAFTEAL� DUP� CAFTEAL� � DUMINIC�, A B�TUT-O, ACAS�, ULTIMA CLASAT�, O�ELUL GALA�I, CU 2-1 (?!) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 18:02
Hai s� (ne) r�dem de cei care nu-�i v�d lungul nasului!
www.ziartricolorul.ro/hai-sa-ne-ridem-de-cei-care-nu-si-vad-lung... �Stimate Domnule, nu v� scriu �n calitate de profesor universitar �n domeniul Rela�iilor Economice Interna�ionale sau doctor �n �tiin�e� � cine scrie asta? Un academician? Un alt c�rturar? Aiurea: fostul securist Dan Voiculescu! De c�nd e �sta profesor universitar, ba chiar �i doctor �n �tiin�e? �n care �tiin�e? Alea din dovlecii r�scop�i ai parazi�ilor Mihai G�dea �i Adrian Ursu? Unde �i ce anume pred� �iganul clef�it? Oh, sf�nt� mare neru�inare! To�i �iganii analfabe�i s-au blindat cu patalamale academice: Dan Voiculescu, Gabriel Oprea, Vasile D�ncu, R�zvan Voncu �.a. Un alt tuciuriu laud� tot un negri�man. Tovar�ul Cotoi, despre el vorbim. Pe numele de scen� Sever Voinescu. Cotoia�ul cel Sever toarce, din nou, la picioarele p�roase �i str�mbe ale lui R�zvan Voncu. Care a tip�rit o carte idioat�, plin� de gre�eli gramaticale �i culturale: �O istorie literar� a vinului �n Rom�nia�. De altfel, �n �Rom�nia Mare� a fost publicat un serial consacrat acestei t�mpenii, pe care autorul l-a �ntrerupt din sil�. Dar se furi�eaz� Cotoi, pe la spate, tiptil, �i redeschide subiectul. Tot cu gre�eli majore, ca �i Voncu. Una dintre ele sun� a�a: �De pild�, vorbind rapid despre boema literar� de dup� al doilea r�zboi, R�zvan Voncu��. Care �al doilea r�zboi�, Cotoi? Al doilea r�zboi balcanic? Al doilea r�zboi al bandelor �ig�ne�ti? Cronicu�a pisiceasc� �ncepe cu pl�cerile bachice ale purt�torului de ��c�lie vopsit�: ��mi place vinul, �tiu s�-i apreciez calit��ile, cad (?!) destul de repede la farmecele sale �i �l socotesc o pl�cere �n sine. At�ta doar, c� �mi place s�-l conjug �i cu altele. A�a cum �mi place s�-l �ndoi (m�i, cotoi, de ce-l �ndoi? � nota red.) cu sifon �ntr-un pahar �nalt cu gur� larg㔅 �sta e primul coto�man care bea vin, �i �nc� din pahar, dup� care cade lat! V� imagina�i scena? Ne amintim c� junele Cotoi a fost, o vreme, consilier preziden�ial, la Palatul Cotroceni. O fi venit damboulea �nainte de c�derea lui B�sescu sub mas�, sau dup�? Elucubra�iile m��ei cu preten�ii culturale au ap�rut �n �Excrementul zilei�. Na, c� acum am aflat ce-ngroap� pisica! Apropo de b�utur�: �n �Adev�rul� de joi poate fi v�zut titlul �Alcoolic la 2 ani�. Cine-i �sta? Un copchil de chinez, pe nume Cheng Cheng, care ar fi �cel mai t�n�r alcoolic din lume�. O fi, nu zicem nu, dar el n-are cum s� bat� recordurile de�inute de Traian B�sescu, Sebastian L�z�roiu, Alin Teodorescu, Ion B�ldea, Angela B�lan, Ludovic Orban, Vasile Blaga,Corina Cre�u � care au fost �n��rca�i cu pileal� de la v�rste mai fragede. Ce Cheng Cheng? Vr�jeal�! P�i se compar� g�lbejitul �sta cu machitoarea frunta�� Angela B�lan? �nc� o �perl� la Bac: �Luceaf�r bl�nd, vedea-te-a� mort!�. Cam aici s-a pr�bu�it �coala rom�neasc� Foaia uit�cioas� �Click!� iar d� cu m�m�liga-n geam, zbang: scrie de o �rom�nc� sexy�, care se nume�te Szabo! Probabil c� unguroaicele se cheam� Ionescu, Popescu, Dumitrescu� Mut�l�ul sas Klaus Iohannis a comis-o din nou: �Construc�ie politic� care�. Poft� bun� la cacofonie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 18:03
Rom�nii s�nt aresta�i pe capete, dar cel mai mare mafiot arab nu p��e�te nimic FATHI TAHER LUCREAZ� PENTRU MAI MULTE SERVICII SECRETE
fathi taher - romanii sint arestati www.ziartricolorul.ro/romanii-sint-arestati-pe-capete-dar-cel-ma... Din informa�iile ob�inute de la surse provenind din Serviciile de Informa�ii rom�ne�ti rezult� c� Fathi Taher, de na�ionalitate palestinian�, av�nd tripl� cet��enie � iordanian�, rom�n� �i greac� -, a venit �n Rom�nia la mijlocul anilor �70, sub masca de comerciant. �n realitate, aceasta nu reprezenta dec�t o form� de acoperire a activit��ilor sale din Rom�nia, menite s� asigure ob�inerea resurselor necesare finan��rii unor ac�iuni ale Organiza�iei pentru Eliberarea Palestinei. Pentru o mai bun� conspirare, s-a c�s�torit cu o rom�nc�, unul dintre argumentele forte �n ob�inerea cet��eniei. A bravat, tot timpul, c� e rud� cu suveranul ha�emit (Regele Iordaniei). Pentru aspectele men�ionate, a intrat �n aten�ia Serviciilor Speciale rom�ne, fiind lucrat �n problema �studen�i str�ini� pentru finan�area organiza�iilor studen�ilor arabi afla�i la studii �n Rom�nia �i, apoi, recrutat de Securitate. De asemenea, a fost �n aten�ie �i pentru leg�turi cu alte structuri informative externe (KGB, MOSSAD, CIA). Demonstr�nd o abilitate �nn�scut�, se adapteaz� rapid regulilor impuse de organele speciale rom�ne �i furnizeaz� informa�ii pertinente din mediul de interes, astfel �nc�t este sprijinit s� �nfiin�eze �n cadrul societ��ii ARGUS, �nainte de 1980, reprezentan�a unei firme egiptene, care se ocupa, oficial, de exportul de ciment, cherestea, produse metalurgice �i, �n mod mascat, efectua �i opera�iuni pe linia aportului valutar special, prin tranzac�ii cu armament, �ig�ri, alcool, cafea. �n aceste condi�ii, dispunea de resurse financiare �nsemnate, fapt ce �i permitea s� sponsorizeze anumite activit��i pe linie sportiv� �i s� se apropie de mai-marii zilei la vremea respectiv�. Este foarte bine cunoscut� rela�ia sa cu Valentin Ceau�escu, prin faptul c� sponsoriza echipa de fotbal Steaua Bucure�ti. De altfel, a fost principalul sponsor al echipei at�t pentru deplasarea �n 1986 la finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla, c�t �i pentru premierea ulterioar�. Dincolo de faptul c� furniza informa�ii Serviciilor Speciale rom�ne, activit��ile ilicite desf�urate l-au adus �n conflict cu organele de Mili�ie, el fiind salvat de la arestare de Dumitru Dragomir, care a intervenit personal pe l�ng� ministrul de Interne de atunci, Tudor Postelnicu, pentru punerea �n libertate �i acordarea permisiunii de a pleca din Rom�nia. Pentru o mai bun� �n�elegere a situa�iei, men�ion�m c� la firma ARGUS erau �nregistrate toate reprezentan�ele str�ine, iar aceasta era �ncadrat� exclusiv cu ofi�eri activi de Securitate sau colaboratori ai acesteia. Dup� 1991, Fathi Taher s-a �ntors �n Rom�nia �i a reluat afacerile, c�ut�nd �n permanen��, ca �i �n trecut, s�-�i fac� rela�ii �n toate mediile, viz�nd persoane plasate c�t mai sus �n ierarhii. A�a a ajuns destul de u�or s� �nchege rela�ii str�nse cu oameni de afaceri �i politicieni rom�ni, printre care Viorel Hrebenciuc, Ion �iriac, Dan Matei Agathon, Nicolae V�c�roiu, Viorel Cataram�, Traian B�sescu, Dumitru Dragomir. La un moment dat, afacerile sale, reunite �n Taher Investments Group, includeau, integral sau �n participa�ie, urm�toarele: * �coala Interna�ional� American� din Bucure�ti; * Hotelul Marriott; * AGI Rom�nia SA Asigurare-Reasigurare; * Excelent SA Bucure�ti; * Petrom Aviation Bucure�ti; * Laminate SA Foc�ani; * Hotel Orizont Predeal; * Real Estates Imobiliare; * Libr�ria Salingers; * Galeria de art� contemporan� Assemblage; * Restaurantul libanez El Bacha; * Elite Club; * Aviation Transport Services Ltd. Averea pe care a acumulat-o �n timp este greu de calculat. Numele lui Fathi Taher este legat de o serie de afaceri scandaloase, �ntre care afacerea Forum Maritime � Petromin, �n care armatorul grec Stelios Katounis a acuzat c� a fost �n�elat de palestinian cu 25 milioane de dolari; afacerea �Moira�, �n care Taher a cump�rat mai multe nave rom�ne�ti prin firma Maritime Enterprises INC; scandalul �Excelent�, unde directoarea Emilia T�n�sescu a fost acuzat� de luare de mit� (pl�tit� de arab) �i �nstr�inarea ilicit� a societ��ii; tentativa de a asigura TAROM prin AGI (societate �n al c�rei Consiliu de Administra�ie figura �i Viorel Hrebenciuc); scandalul �Hagi-Steaua�, c�nd Taher a fost cooptat �n asocia�ia care trebuia s� preia clubul; asocierea ocolit� la FC Dinamo, prin firma �DIN-TEAM� SA, al�turi de Dumitru Dragomir. �n 1993, conform unui proiect de privatizare al Guvernului V�c�roiu, prin majorare de capital, Forum Maritime Grecia ar fi urmat s� preia 51% din capitalul social al Petromin, contra sumei de 351 milioane de dolari, tranzac�ie �n care a fost angrenat ca intermediar F. Taher. Armatorul grec Stelios Katounis a depus drept acont, conform �n�elegerilor perfectate, suma de 25 milioane de dolari �ntr-un cont la Banca �iriac (la sugestia lui N. V�c�roiu), singurele persoane care aveau acces la acesta fiind Katounis �i Taher. �n urma unui scandal de pres�, afacerea a c�zut �i Guvernul a recomandat renegocierea contractului, dar grecul nu a mai v�zut banii, iar la dou� s�pt�m�ni dup� aceea au �nceput transferurile din contul 45.21.68.64.30: �n mod concret, 9.605 dolari c�tre o prieten� a lui Dumitru Tinu; 7.000 de dolari c�tre fiica lui Taher, Suzana; 20.000 de dolari c�tre so�ia lui Taher; 75.000 de dolari pentru Taher, personal, sub forma unui Mercedes; alte sume, cu mai multe zerouri, pentru firmele sale Royal Team, Royal House, Taher Investment&Trading. Alte sume iau calea c�tre zona sportului � 40.000 de dolari pentru Viorel Hizo; 251.000 de dolari pentru Federa�ia Rom�n� de Fotbal; 30.000 de dolari pentru Clubul Dinamo; 25.000 de dolari pentru Dumitru Dragomir � �i c�tre vechi rela�ii ale aceluia�i Taher, cum ar fi George Constantin P�unescu (5 milioane de dolari), Dan Voiculescu (pentru Corpora�ia pentru Cultur� �i Art� �Intact�), Hussein A.H. Jaradat (patronul Universit��ii Bogdan Vod�, din Cluj-Napoca). Pe lista beneficiarilor apare cu o sum� de 45.000 de dolari �i fostul ambasador al Elve�iei la Bucure�ti, Jean-Pierre Vetovaglia, cel compromis de Virgil M�gureanu, prin Floriana Jucan. Cel mai surprinz�tor este �ns� faptul c�, de�i banii disp�ruser� din cont din 1993, Katounis a primit dob�nd� pentru �ntreaga sum� �nc� 2 ani de zile. Procesul intentat apoi b�ncii de c�tre acesta, pentru recuperare, s-a prelungit ani de zile �i, �n final, a dat c�tig de cauz� b�ncii. (Va urma) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 18:05
Doi bandi�i, putred de boga�i: Ionel Voicu �i George Marcu
www.ziartricolorul.ro/doi-banditi-putred-de-bogati-ionel-voicu-s... N-a�i auzit de �tia. S�nt din linia a III-a. Dar au averi formidabile. 1) VOICU: a fost mare �mecher la Casa Asigur�rilor de S�n�tate a Municipiului Bucure�ti. Acum e consilier al ministrului Transporturilor, Ioan Rus. Din Declara�ia de Avere pe 2013 reiese c� are: 9 terenuri (unele de 10.000 de metri p�tra�i!); 7 vile �i apartamente (o cas� de 320 m.p.); multe alte propriet��i. 2) MARCU: a fost director financiar-contabil la Spitalul de Psihiatrie �Alexandru Obregia� � �n prezent, �ef al Agen�iei Na�ionale pentru Locuin�e. El i-a v�ndut lui Voicu un teren �n valoare de 250.000 de euro. Dar a �mprumutat, de la acela�i Voicu, 100.000 de euro. Are mai multe terenuri �i case, mai ales �n Capital�. Mai multe ma�ini. La v�rsta de numai 34 de ani! Revenim. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 08:24
bun- bun....da' cafeaua, unde-i cafeaua ?
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 11:28
Buna Ziua !
Cafeaua de dimineata departe ajunge ! Acum e timpul pentru povestea de amiaza ! Un gand bun si numai bine va las in seif, in loc de cafea, sa compenseze orice alta absenta !
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 12:54
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 08:24:21bun- bun....da' cafeaua, unde-i cafeaua ? buna ziua la toata lumea...inclusiv celor care deja au vazut cafeneaua-n faliment....iaca ce ma gandii io..sa plecam domne de-aici fiecare cu ce poate pe o insula pustie....io m-am gandit sa iau cu mine muntii, padurile, raurile, delta cu dunare cu tot si casa poporului...fiecare sa-si ia cu el ce are el mai drag...regiuni, case, paraie.....si-om bea cafeaua acolo...fara psd, fara pnl, fara basescu, fara politicieni....
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 14:55
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-22 12:54:33De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 08:24:21bun- bun....da' cafeaua, unde-i cafeaua ? iiii, ce idee , Florine, dar n-am facut nici-o brinza de ne vom reintilni acolo la o cafea si spun asta ptr. ca....ma rog, asa simt eu : suntem infestati de toti astia ce ne-au hotarit soarta in cei 10 ani de domnie basesciana si nu numai el fiind doar Implinirea a ceea ce s-a croit prost inca din dec. 89 !da' acu' , aici nexam cafea ?
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 18:12
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 14:55:31De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-22 12:54:33De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 08:24:21bun- bun....da' cafeaua, unde-i cafeaua ? www.220.ro/video/faze-tari/Cafea-Made-In-Romania/Ve0M1wWGkR/ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 19:54
Culmea ca si sotul meu imi propusese azi sa cautam o insula .
Florine, de o afli inaintea noastra, pune de doua cesti in plus, te rog, pentru sotul meu si pentru mine, ok ? Oare o fi Atlantida cea visata unde vrem a ajunge cu totii ? A propos, ca ma incearca o intrebare : Ce parere aveti despre Atlantida ? Trecut sau viitor ? Fictiune sau realitate ? Platon a descris vis, dorinta, fapte din trecut sau profetii din viitor ? Falimentul a fost refuzat ! Adica, domnule Florin, NU SE ADMITE SA INCHIZI CAFENEAUA MATALE ! Io vreu doua cafele la masa 7, va rog frumos! .... fara politici, fara taxe, fara impozite, fara ..... eventual o insula, daca nu cerem prea mult.... O seara faina lumilor bune ! Numai bine si curat tuturor ! Cafeneaua va asteapta cu drag la o poveste alcatuita impreuna printre picaturi si arome de cafea adevarata, de acasa ,da, da !
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 19:56
PS Nu uitati ca sunt suflete frumoase adunate laolalta la o poveste, da, da !
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 13:09
buna ziua suflete ratacitoare...iaca vin c-un ibric de cafea pt. voi...
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 13:10
De la: SitNaltTa, la data 2015-04-22 19:54:06Culmea ca si sotul meu imi propusese azi sa cautam o insula . daca-ti doresti sa citesti despre atlantida, iti recomand o carte care mie mi-a placut.... www.eusunt.ro/carte-Incursiuni-in-Atlantida~1149/ autoarea este FLORENTINA MATEESCU
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 13:59
pfiiii, venii la tzanc si inca-i fierbinte, exact asa cum imi place mie !
....adica SI mie, ca @ Piratul era cel care cerea una mica, neagra si fierbinte si nu vreau sa-l " detronez" furindu-i formula !cit despre Insula frateeeee, poi noi nu ne prea suportam la larg fiind, daramite de'am fi inghesuiti toti pe o insula ! cita vreme ne ducem oriunde tirind dupa noi aceleasi obiceiuri si metehne, chiar nu conteaza locul unde stam, rezultatul fiind tot ala ....zic si eu , nu dau cu parul !Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 14:06
aaaa, vorbiti despre Atlantida ? moiiii, o fo, moi, cum sa nu si cum Totul e Ciclic pe pamintul asta, o sa mai fie , intr-o forma sau alta, o transformare radicala a Terrei si va incepe o alta poveste , cu un alt Adam si o alta Eva !
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 21:26
De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 14:06:43aaaa, vorbiti despre Atlantida ? moiiii, o fo, moi, cum sa nu si cum Totul e Ciclic pe pamintul asta, o sa mai fie , intr-o forma sau alta, o transformare radicala a Terrei si va incepe o alta poveste , cu un alt Adam si o alta Eva ! Pe cand? Vor mai mu�ca iar din mar?
|
|
|

poiii, tocmai d'aia !
mersic de cafea !
....sa vina si ceilalti linga noi si sa se discute liber pe orice tema !
el fiind doar Implinirea a ceea ce s-a croit prost inca din dec. 89 !
nexam cafea ?