back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2375 2376 2377 2378 2379 2380 2381 2382 2383 2384 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 14:55

bravul popor roman nu se dezminte niciodata si e gata intotdeauna de mistocareala si hahaiala , dar se mira cum de l-a ales si suportat pe base' 10 ani ! poiii, tocmai d'aia !
mersic de cafea !

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 15:19

Io nici nu stiu de sunt dorita in asta cafenea, pe bune, de aia ezit sa ma strecor neobservata ...

O fo buna cafeaua, multzam Gabitza!

Raporteaza abuz de limbaj
''Iisus Hristos este eternitatea care puncteazã istoria.'' Petre Tutea; ... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului. ... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ; ''Veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 15:29

e si un chec pe masa din bucatarie, serveste-te daca vrei !

ptr. simbata mi-am programat o prajitura din piscoturi !
fac o cafea dulce si aromata cu ceva picaturi de rom si vanilie , trec piscoturile unul cite unul , repede prin ea si le asez pe un platou, unul linga altul ....acopar cu o crema de vanilie si pun urmatorul strat de piscoturi ! imbrac totul cu crema si pudrez cu un pic de cacao sau, poate - ma mai gindesc presar un pic de nes pe deasupra !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 15:42

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 15:19:01

Io nici nu stiu de sunt dorita in asta cafenea, pe bune, de aia ezit sa ma strecor neobservata ...

nimeni nu te da afara de pe nici un topic...tu esti singura care reusesti sa NU treci neobservata datorita felului tau de a fi....incearca o schimbare si poate-ti va fi mai bine....nu este un repros, este o rugaminte....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 15:55

intr-o masura mai mare sau mai mica, toti dorim sa Fim observati si bagati in seama ....sa vina si ceilalti linga noi si sa se discute liber pe orice tema !
neplacerea apare atunci cind cineva ori se da rotund, ori insulta pe toata lumea, ori vrea sa -si impuna regulile lui ....ori aici....macar Aici , suntem Liberi la exprimare, evident , in limite civilizate !
asadar si prin urmare, ia impinge ibricul ala spre mine, Florine !

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:01

De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 15:42:41

nimeni nu te da afara de pe nici un topic...tu esti singura care reusesti sa NU treci neobservata datorita felului tau de a fi....incearca o schimbare si poate-ti va fi mai bine....nu este un repros, este o rugaminte....

Este timpul sa imi spui verde româneste ce ai sa imi reprosezi, Florin.

''Iisus Hristos este eternitatea care puncteazã istoria.'' Petre Tutea; ... Punct cu punct punctam infinitul dand forme neantului. ... Sufleteste ramanem mereu copii. Cand moare copilul, moare intregul nostru, tot. ; ''Veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.'' Isus Christos, Evanghelia dupa Ioan
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:02

De la: gabigabi2, la data 2015-04-21 15:55:25intr-o masura mai mare sau mai mica, toti dorim sa Fim observati si bagati in seama ....sa vina si ceilalti linga noi si sa se discute liber pe orice tema !
neplacerea apare atunci cind cineva ori se da rotund, ori insulta pe toata lumea, ori vrea sa -si impuna regulile lui ....ori aici....macar Aici , suntem Liberi la exprimare, evident , in limite civilizate !

...si ibric inima mea se facu....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:04

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 16:01:56

....sincer....???
deocamdata....NIMIC...da' pe viitor, nu se stie niciodata....

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:09

De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 16:04:22

....sincer....???

Am incercat io sa te schimb? Am cerut io sa schimbi ceva la tine, Florin? In afara ca te-am rugat sa mi te adresezi altfel decat o faci cateodata....In afara ca am vrut sa fie mereu armonie acolo unde sunt. Asta vrei tu sa schimb la mine? Imi pare rau, nu pot, refuz.

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:11

Cu ingaduinta voastra, Gabitza, Florin, ma retrag pe alte topice. O zi faina!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:13

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 16:09:46
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 16:04:22

....sincer....???

Am incercat io sa te schimb? Am cerut io sa schimbi ceva la tine, Florin? In afara ca te-am rugat sa mi te adresezi altfel decat o faci cateodata....In afara ca am vrut sa fie mereu armonie acolo unde sunt. Asta vrei tu sa schimb la mine? Imi pare rau, nu pot, refuz.

de ce-mi atribui tu vorbe nerostite...io te rugam sa te uiti in interiorul sufletului si mintii tale si ....evident ca TU DECIZI daca trebuie sa schimbi ceva...io raman un simplu spectator....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:14

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-21 16:11:29Cu ingaduinta voastra, Gabitza, Florin, ma retrag pe alte topice. O zi faina!

ai acceptul meu...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 16:25

De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-21 16:02:53
De la: gabigabi2, la data 2015-04-21 15:55:25intr-o masura mai mare sau mai mica, toti dorim sa Fim observati si bagati in seama ....sa vina si ceilalti linga noi si sa se discute liber pe orice tema !

...si ibric inima mea se facu....

moaaaama, ce fraza

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 17:54

Klaus Iohannis, la concurenþã cu Jiji Becali, George Copos ºi Cristi Borcea
Klaus-Iohannis-ultima ora

www.ziartricolorul.ro/klaus-iohannis-la-concurenta-cu-jiji-becal...

E grav cã o parte a presei îºi arogã dreptul de a se crede formatoare de opinie, de a ne educa, în ghilimele, scopul fiind, de fapt, deformarea firii umane, a gîndirii ºi acþiunii. Un jurnalist de la „Adevãrul”, nu meritã sã-i scriu numele pe o paginã serioasã, cred cã s-a angajat în slujba unei structuri din sînul Ocultei Mondiale, care doreºte manipularea femeilor tinere ºi întoarcerea lor împotriva faptului firesc de a procrea într-o familie creºtinã. Miºcarea „Childfreedom” zice cã luptã pentru dreptul femeilor de a nu avea niciodatã copii, dar, de fapt, este parte a planului Ocultei Mondiale, care promoveazã depopularea Planetei. Împricinatul articol, „50 de motive pentru care viaþa fãrã copii este mai bunã”, mi-a produs repulsie ºi mînie. Acesta este un semnal cã populaþia globului s-a înmulþit, iar asta îi deranjeazã pe cãlãi, din ce în ce mai cinici ºi mai agresivi. Iar eu am dreptul sã le spun acestora cã nu sînt de acord cu ticãloºiile lor. Vaccinarea ºi susþinerea la nivel de ºefi de state a deviaþilor-sexual sînt ºi ele mijloace naturale de reglare ºi stopare a creºterii populaþiei. Sã ne amintim ceea ce a declarat Bill Gates cu cîþiva ani în urmã: „Astãzi, lumea are 6.8 miliarde de oameni. ªi ar putea creºte pînã la aproximativ nouã miliarde. Dacã am face o treabã foarte eficientã cu noile vaccinuri, cu asistenþa medicalã, cu serviciile de sãnãtate ºi control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sutã..!” Ce-ar fi sã se înceapã cu urmaºii lui?Aºadar, toate motivele înºiruite de jurnalistul plecat cu sorcova, preluate de la Oculta Mondialã, au la bazã un egoism feroce ºi promoveazã destrãbãlarea ca mod de viaþã al femeilor. Motivul cu numãrul 28 spune cã fãrã copii „poþi sã înjuri sau sã umbli goalã prin casã”, fiecare motiv din cele 50 fiind absolut aberant ºi retardat! Rusia, þarã ortodoxã, nu tolereazã dezmãþurile occidentaleDacã astãzi 21 de state ale lumii, cu legislaþii potrivnice firii Dumnezeieºti, au legalizat cãsãtoria între doi indivizi de acelaºi sex, nu este exclus ca într-un viitor nu prea îndepãrtat, violul, crima, hoþia ºi tîlhãria sã fie scoase de sub incidenþa legii, iar zoofilia, necrofilia ºi alte forme de manifestare a maladiilor psihice sã fie promovate ca fiind normale. Pînã mai ieri, la condiþiile de angajare în muncã se adãuga: permisul de conducere categoria B constituie un avantaj! Mîine-poimîine, vom auzi cã homosexualitatea constituie obligativitate eliminatorie! Uite unde am ajuns, ca popor, dupã 25 de ani de capitalism deviant! Specialiºtii globalismului administreazã periodic cîte un vaccin otrãvitor populaþiei, educaþiei, credinþei noastre creºtine ºi fiinþei naþionale. Se mai ocupã cineva de securitatea României? Dacã da, înseamnã cã în curînd nu vom mai avea nici cetãþeni prea mulþi. Chiar credeþi cã nu existã un tratament eficient pentru vindecarea comportamentelor sexuale deviante, chiar credeþi cã nu se pot lua mãsuri drastice de stopare a infestãrii populaþiei creºtine cu microbii Lesbian, Gay, Bisexual ºi Transgender (L.G.B.T.). Existã tratamente, ar fi ºi mãsuri, dar, mai presus de acestea, existã interesul meschin, tot mai agresiv ªi acaparator de a legaliza cãsãtoriile între persoane de acelaºi sex, pentru a stopa natalitatea. Guvernatorul oraºului Sankt Petersburg a aprobat o lege cu amenzi uriaºe pentru cei care fac propagandã sexualã deviantã printre minori. Conform Reuters, legea prevede amenzi de 1.300 de euro pentru persoanele fizice care transmit mesaje propagandistice în favoarea minoritãþilor sexuale ºi pînã la 13.000 de euro pentru organizaþiile care desfãºoarã acþiuni de acest tip, motivînd cã prin efectul acestora, sãnãtatea, dezvoltarea moralã ºi spiritualã a minorilor sînt periclitate. Deputatul Vitaly Milonov, membru al Partidului „Rusia Unitã” al lui Vladimir Putin ºi unul dintre iniþiatorii proiectului legislativ, a afirmat cã aceastã lege a dat semnalul corect cã Rusia nu va tolera dezmãþurile occidentale.Un criminal-mercenar care a ucis cu sînge rece vine la Bucureºti sã-ºi promoveze crimele comise în numele aºa-zisei libertãþi americaneÎntr-o altã ordine de idei, soldatul american Robert O’Neill, care l-ar fi împuºcat pe liderul Al Qaeda, Osama ben Laden, va participa, în 28 mai, la o conferinþã la Bucureºti, la eveniment fiind aºteptaþi militari români ºi membri ai familiilor unor soldaþi morþi în misiunile din Afganistan, transmite Mediafax. Adicã, un criminal-mercenar care a ucis cu sînge rece vine la Bucureºti sã-ºi promoveze crimele comise în numele aºa-zisei libertãþi americane, iar mass-media din România trebuie sã fie impresionatã prin somaþie biologicã. Iatã cum asasinii þin conferinþe pe post de eroi! Conferinþa va fi organizatã de „McCann WorldGroup” ºi „Thiess Holding”, care au anunþat într-o Conferinþã de Presã cã va fi prezent ºi contra-amiralul Scott Moore, cel care a coordonat echipele din timpul mai multor evenimente militare, precum „Furtunã în Deºert”, ori misiuni care au avut loc în Bosnia sau dupã atentatele din 11 septembrie 2001, îmi permit sã adaug, misiuni care fac parte din ciclul „zece rãzboaie americane, zece minciuni mediatice”. „Dacã vom reuºi sã aducem oameni care fac istoria, vom avea multe lucruri de învãþat de la ei, indiferent de domeniu”, a declarat directorul general al „McCann WorldGroup România”, Bogdan Enoiu. Oare cu ce se mãnîncã acest fel de instituþii de comunicare de pe teritoriul þãrii, cã e prima datã cînd aud de ele? Vã înºelaþi amarnic, domnule director general, românii nu vor fi extaziaþi cînd „excelenþa sa”, criminalul american, va pãºi pe pãmîntul românesc, iar România nu îºi va asocia imaginea cu crimele comise de cãtre americani. Eu nu vãd nimic eroic în persoana sa. Este un mercenar care a fost plãtit ca sã ucidã! În goana Americii dupã petrol ºi dupã armele de distrugere în massã, dovedite a fi inexistente în Irak, asasinatele ºi rãzboaiele au devenit politicã de stat în America. Iar Conferinþa din 28 mai, face parte din ciclul „noi promovãm, nu gîndim”. Sãriþii de pe fix ai Occidentului au liber sã se manifeste la noi potrivit pohtelor diabolice. Graba cu scrisul cãrþilor este apanajul elitelor corupte ºi analfabete din puºcãrii, ca sã scape de gratii Ca sã fim la curent cu lozinca „România lucrului bine fãcut”, Klaus Iohannis, Jiji Becali, George Copos ºi Cristi Borcea sînt la concurenþã. Care scrie mai multe cãrþi? Dupã „Pas cu pas”, o carte de paraliteraturã, Iohannis va lansa la Bookfest altã apã de ploaie, intitulatã „Primul pas”. Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran (n-aþi pierdut nimic dacã nu i-aþi citit „opera” despre Tanacu), acum purtãtoarea cu vorba, ºtie de ce preºedintele, scoate carte dupã carte ºi, evident, nu se supãrã. Mai þineþi minte, cred, reclama cu bebeluºul care uda canapeaua ºi mama nu se supãra. Vom fi extrem de dezamãgiþi dacã în noua carte nu a consemnat niciun rînd despre prietenul sãu spînzurat, consilierul Primãriei Sibiu, afaceristul Cristian-Gheorghe Pavel, care l-a sponsorizat pe Klaus Iohannis cu 1,5 milioane de euro în campania prezidenþialã, dupã care, nefericitul, printr-o minune, a fost gãsit spînzurat. Dacã vreþi sã aflaþi mai multe detalii, citiþi editorialul „Morþi suspecte ale sfertului de veac politic românesc”. Aºteptãm cu interes ºi un jurnal de excursii peste hotare. Dom’ preºedinte are cam mult timp liber pentru Frau Merkel, pentru scrisul cãrþilor ºi pentru concedii în afarã, dar insuficient, pentru resuscitarea României! Ceva la Cotroceni nu se leagã! Ziceam ºi eu aºa, pentru cã toatã graba cu scrisul cãrþilor este apanajul „elitelor” corupte ºi analfabete din puºcãrii, ca sã scape de gratii, în avans. Normal ar fi sã aibã rãbdare sã-ºi termine mandatul. Dacã din prima carte nu se pot detecta urmele genului literar pe care pretinde cã-l abordeazã, decît într-o concentraþie suficient de slabã ca sã nu creeze probleme unui consumator de literaturã mainstream, sã sperãm cã în „Primul pas” va reuºi sã punã în evidenþã mãcar valenþele utilitar-recreative, inclusiv, naveta sãptãmînalã Bucureºti-Sibiu, cu escadra de maºini oficiale ºi girofaruri. Cartea nu poate fi privitã nici ca termen de comparaþie, darãmite ca model de imitat. Klaus Iohannis îi face concurenþã Hertei Müller, care a primit Nobelul tot pe niºte texte politice. Paraliteratura nu înseamnã maculaturã, ea este un fel de acadea edulcoratã, nu tinde spre opera de artã, ea realizeazã diferite produse destinate consumului, satisfãcînd anumite trebuinþe ne-artistice, aºadar, perietorii, simpatizanþii ºi linguºitorii se vor înghesui s-o cumpere. Deºi deficitar la capitolul educaþie literarã ºi disproporþionat în asimilarea corectã ºi expresivã a limbii literare române, Klaus Iohannis simte o atracþie pentru lucrurile mari, gata calificate, cum ar fi aceea de scriitor, în mod special pentru împãrþirea autografelor în „bãile de mulþime” de la tîrgurile de carte. În final, permiteþi-mi o conjecturã drãgãlaºã: Dacã Obama a primit atît de uºor „Nobelul” pentru Pace, promovînd ºi practicînd conflictele militare la scarã planetarã, de ce preºedintele Iohannis nu le-ar face concurenþã lui Cãrtãrescu, Hertei Müller, care au primit „Nobelul” pe linii politice, precum veþi citi în editorialul „Nobel, Oscar ºi Gabriel”, ºi celorlalþi mai înainte menþionaþi, aspirînd la un „Nobel” pentru literaturã? Nu de alta, dar atunci cînd nu-ºi aruncã haina pe vreo maºinã, între douã deplasãri, Domn’ Preºedinte investeºte aiurea ºi escaladeazã „Pas cu pas” proiecte moarte din faºã.

MARIA DIANA POPESCU

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 17:54

Piaza-rea Gigi Becali mai bine rãmînea dupã gratii:
gigi becali fotbal

www.ziartricolorul.ro/piaza-rea-gigi-becali-mai-bine-raminea-dup...

STEAUA IA CAFTEALÃ

DUPÃ CAFTEALÃ – DUMINICÃ, A BÃTUT-O, ACASÃ, ULTIMA CLASATÃ, OÞELUL GALAÞI, CU 2-1 (?!)

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 18:02

Hai sã (ne) rîdem de cei care nu-ºi vãd lungul nasului!
www.ziartricolorul.ro/hai-sa-ne-ridem-de-cei-care-nu-si-vad-lung...
„Stimate Domnule, nu vã scriu în calitate de profesor universitar în domeniul Relaþiilor Economice Internaþionale sau doctor în ºtiinþe” – cine scrie asta? Un academician? Un alt cãrturar? Aiurea: fostul securist Dan Voiculescu! De cînd e ãsta profesor universitar, ba chiar ºi doctor în ºtiinþe? În care ºtiinþe? Alea din dovlecii rãscopþi ai paraziþilor Mihai Gâdea ºi Adrian Ursu? Unde ºi ce anume predã þiganul clefãit? Oh, sfîntã mare neruºinare! Toþi þiganii analfabeþi s-au blindat cu patalamale academice: Dan Voiculescu, Gabriel Oprea, Vasile Dîncu, Rãzvan Voncu º.a.

Un alt tuciuriu laudã tot un negriºman. Tovarãºul Cotoi, despre el vorbim. Pe numele de scenã Sever Voinescu. Cotoiaºul cel Sever toarce, din nou, la picioarele pãroase ºi strîmbe ale lui Rãzvan Voncu. Care a tipãrit o carte idioatã, plinã de greºeli gramaticale ºi culturale: „O istorie literarã a vinului în România”. De altfel, în „România Mare” a fost publicat un serial consacrat acestei tîmpenii, pe care autorul l-a întrerupt din silã.

Dar se furiºeazã Cotoi, pe la spate, tiptil, ºi redeschide subiectul. Tot cu greºeli majore, ca ºi Voncu. Una dintre ele sunã aºa: „De pildã, vorbind rapid despre boema literarã de dupã al doilea rãzboi, Rãzvan Voncu…”. Care „al doilea rãzboi”, Cotoi? Al doilea rãzboi balcanic? Al doilea rãzboi al bandelor þigãneºti? Cronicuþa pisiceascã începe cu plãcerile bachice ale purtãtorului de þãcãlie vopsitã: „Îmi place vinul, ºtiu sã-i apreciez calitãþile, cad (?!) destul de repede la farmecele sale ºi îl socotesc o plãcere în sine. Atîta doar, cã îmi place sã-l conjug ºi cu altele. Aºa cum îmi place sã-l îndoi (mãi, cotoi, de ce-l îndoi? – nota red.) cu sifon într-un pahar înalt cu gurã largã”…

Ãsta e primul cotoºman care bea vin, ºi încã din pahar, dupã care cade lat! Vã imaginaþi scena? Ne amintim cã junele Cotoi a fost, o vreme, consilier prezidenþial, la Palatul Cotroceni. O fi venit damboulea înainte de cãderea lui Bãsescu sub masã, sau dupã? Elucubraþiile mîþei cu pretenþii culturale au apãrut în „Excrementul zilei”. Na, cã acum am aflat ce-ngroapã pisica!

Apropo de bãuturã: în „Adevãrul” de joi poate fi vãzut titlul „Alcoolic la 2 ani”. Cine-i ãsta? Un copchil de chinez, pe nume Cheng Cheng, care ar fi „cel mai tînãr alcoolic din lume”. O fi, nu zicem nu, dar el n-are cum sã batã recordurile deþinute de Traian Bãsescu, Sebastian Lãzãroiu, Alin Teodorescu, Ion Bîldea, Angela Bãlan, Ludovic Orban, Vasile Blaga,Corina Creþu – care au fost înþãrcaþi cu pilealã de la vîrste mai fragede. Ce Cheng Cheng? Vrãjealã! Pãi se comparã gãlbejitul ãsta cu machitoarea fruntaºã Angela Bãlan?

Încã o „perlã” la Bac: „Luceafãr blînd, vedea-te-aº mort!”. Cam aici s-a prãbuºit ºcoala româneascã…

Foaia uitãcioasã „Click!” iar dã cu mãmãliga-n geam, zbang: scrie de o „româncã sexy”, care se numeºte Szabo! Probabil cã unguroaicele se cheamã Ionescu, Popescu, Dumitrescu…

Mutãlãul sas Klaus Iohannis a comis-o din nou: „Construcþie politicã care”. Poftã bunã la cacofonie.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 18:03

Românii sînt arestaþi pe capete, dar cel mai mare mafiot arab nu pãþeºte nimic FATHI TAHER LUCREAZÃ PENTRU MAI MULTE SERVICII SECRETE
fathi taher - romanii sint arestati
www.ziartricolorul.ro/romanii-sint-arestati-pe-capete-dar-cel-ma...
Din informaþiile obþinute de la surse provenind din Serviciile de Informaþii româneºti rezultã cã Fathi Taher, de naþionalitate palestinianã, avînd triplã cetãþenie – iordanianã, românã ºi greacã -, a venit în România la mijlocul anilor ’70, sub masca de comerciant. În realitate, aceasta nu reprezenta decît o formã de acoperire a activitãþilor sale din România, menite sã asigure obþinerea resurselor necesare finanþãrii unor acþiuni ale Organizaþiei pentru Eliberarea Palestinei. Pentru o mai bunã conspirare, s-a cãsãtorit cu o româncã, unul dintre argumentele forte în obþinerea cetãþeniei. A bravat, tot timpul, cã e rudã cu suveranul haºemit (Regele Iordaniei). Pentru aspectele menþionate, a intrat în atenþia Serviciilor Speciale române, fiind lucrat în problema „studenþi strãini” pentru finanþarea organizaþiilor studenþilor arabi aflaþi la studii în România ºi, apoi, recrutat de Securitate. De asemenea, a fost în atenþie ºi pentru legãturi cu alte structuri informative externe (KGB, MOSSAD, CIA). Demonstrînd o abilitate înnãscutã, se adapteazã rapid regulilor impuse de organele speciale române ºi furnizeazã informaþii pertinente din mediul de interes, astfel încît este sprijinit sã înfiinþeze în cadrul societãþii ARGUS, înainte de 1980, reprezentanþa unei firme egiptene, care se ocupa, oficial, de exportul de ciment, cherestea, produse metalurgice ºi, în mod mascat, efectua ºi operaþiuni pe linia aportului valutar special, prin tranzacþii cu armament, þigãri, alcool, cafea. în aceste condiþii, dispunea de resurse financiare însemnate, fapt ce îi permitea sã sponsorizeze anumite activitãþi pe linie sportivã ºi sã se apropie de mai-marii zilei la vremea respectivã. Este foarte bine cunoscutã relaþia sa cu Valentin Ceauºescu, prin faptul cã sponsoriza echipa de fotbal Steaua Bucureºti. De altfel, a fost principalul sponsor al echipei atît pentru deplasarea în 1986 la finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla, cît ºi pentru premierea ulterioarã. Dincolo de faptul cã furniza informaþii Serviciilor Speciale române, activitãþile ilicite desfãºurate l-au adus în conflict cu organele de Miliþie, el fiind salvat de la arestare de Dumitru Dragomir, care a intervenit personal pe lîngã ministrul de Interne de atunci, Tudor Postelnicu, pentru punerea în libertate ºi acordarea permisiunii de a pleca din România. Pentru o mai bunã înþelegere a situaþiei, menþionãm cã la firma ARGUS erau înregistrate toate reprezentanþele strãine, iar aceasta era încadratã exclusiv cu ofiþeri activi de Securitate sau colaboratori ai acesteia. Dupã 1991, Fathi Taher s-a întors în România ºi a reluat afacerile, cãutînd în permanenþã, ca ºi în trecut, sã-ºi facã relaþii în toate mediile, vizînd persoane plasate cît mai sus în ierarhii. Aºa a ajuns destul de uºor sã închege relaþii strînse cu oameni de afaceri ºi politicieni români, printre care Viorel Hrebenciuc, Ion Þiriac, Dan Matei Agathon, Nicolae Vãcãroiu, Viorel Cataramã, Traian Bãsescu, Dumitru Dragomir. La un moment dat, afacerile sale, reunite în Taher Investments Group, includeau, integral sau în participaþie, urmãtoarele: * ªcoala Internaþionalã Americanã din Bucureºti; * Hotelul Marriott; * AGI România SA Asigurare-Reasigurare; * Excelent SA Bucureºti; * Petrom Aviation Bucureºti; * Laminate SA Focºani; * Hotel Orizont Predeal; * Real Estates Imobiliare; * Librãria Salingers; * Galeria de artã contemporanã Assemblage; * Restaurantul libanez El Bacha; * Elite Club; * Aviation Transport Services Ltd.
Averea pe care a acumulat-o în timp este greu de calculat. Numele lui Fathi Taher este legat de o serie de afaceri scandaloase, între care afacerea Forum Maritime – Petromin, în care armatorul grec Stelios Katounis a acuzat cã a fost înºelat de palestinian cu 25 milioane de dolari; afacerea „Moira”, în care Taher a cumpãrat mai multe nave româneºti prin firma Maritime Enterprises INC; scandalul „Excelent”, unde directoarea Emilia Tãnãsescu a fost acuzatã de luare de mitã (plãtitã de arab) ºi înstrãinarea ilicitã a societãþii; tentativa de a asigura TAROM prin AGI (societate în al cãrei Consiliu de Administraþie figura ºi Viorel Hrebenciuc); scandalul „Hagi-Steaua”, cînd Taher a fost cooptat în asociaþia care trebuia sã preia clubul; asocierea ocolitã la FC Dinamo, prin firma „DIN-TEAM” SA, alãturi de Dumitru Dragomir. În 1993, conform unui proiect de privatizare al Guvernului Vãcãroiu, prin majorare de capital, Forum Maritime Grecia ar fi urmat sã preia 51% din capitalul social al Petromin, contra sumei de 351 milioane de dolari, tranzacþie în care a fost angrenat ca intermediar F. Taher. Armatorul grec Stelios Katounis a depus drept acont, conform înþelegerilor perfectate, suma de 25 milioane de dolari într-un cont la Banca Þiriac (la sugestia lui N. Vãcãroiu), singurele persoane care aveau acces la acesta fiind Katounis ºi Taher. În urma unui scandal de presã, afacerea a cãzut ºi Guvernul a recomandat renegocierea contractului, dar grecul nu a mai vãzut banii, iar la douã sãptãmîni dupã aceea au început transferurile din contul 45.21.68.64.30: în mod concret, 9.605 dolari cãtre o prietenã a lui Dumitru Tinu; 7.000 de dolari cãtre fiica lui Taher, Suzana; 20.000 de dolari cãtre soþia lui Taher; 75.000 de dolari pentru Taher, personal, sub forma unui Mercedes; alte sume, cu mai multe zerouri, pentru firmele sale Royal Team, Royal House, Taher Investment&Trading. Alte sume iau calea cãtre zona sportului – 40.000 de dolari pentru Viorel Hizo; 251.000 de dolari pentru Federaþia Românã de Fotbal; 30.000 de dolari pentru Clubul Dinamo; 25.000 de dolari pentru Dumitru Dragomir – ºi cãtre vechi relaþii ale aceluiaºi Taher, cum ar fi George Constantin Pãunescu (5 milioane de dolari), Dan Voiculescu (pentru Corporaþia pentru Culturã ºi Artã „Intact”), Hussein A.H. Jaradat (patronul Universitãþii Bogdan Vodã, din Cluj-Napoca). Pe lista beneficiarilor apare cu o sumã de 45.000 de dolari ºi fostul ambasador al Elveþiei la Bucureºti, Jean-Pierre Vetovaglia, cel compromis de Virgil Mãgureanu, prin Floriana Jucan. Cel mai surprinzãtor este însã faptul cã, deºi banii dispãruserã din cont din 1993, Katounis a primit dobîndã pentru întreaga sumã încã 2 ani de zile. Procesul intentat apoi bãncii de cãtre acesta, pentru recuperare, s-a prelungit ani de zile ºi, în final, a dat cîºtig de cauzã bãncii. (Va urma)

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2015, ora 18:05

Doi bandiþi, putred de bogaþi: Ionel Voicu ºi George Marcu
www.ziartricolorul.ro/doi-banditi-putred-de-bogati-ionel-voicu-s...
N-aþi auzit de ãºtia. Sînt din linia a III-a. Dar au averi formidabile.

1) VOICU: a fost mare ºmecher la Casa Asigurãrilor de Sãnãtate a Municipiului Bucureºti. Acum e consilier al ministrului Transporturilor, Ioan Rus. Din Declaraþia de Avere pe 2013 reiese cã are: 9 terenuri (unele de 10.000 de metri pãtraþi!); 7 vile ºi apartamente (o casã de 320 m.p.); multe alte proprietãþi.

2) MARCU: a fost director financiar-contabil la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia” – în prezent, ºef al Agenþiei Naþionale pentru Locuinþe. El i-a vîndut lui Voicu un teren în valoare de 250.000 de euro. Dar a împrumutat, de la acelaºi Voicu, 100.000 de euro. Are mai multe terenuri ºi case, mai ales în Capitalã. Mai multe maºini. La vîrsta de numai 34 de ani! Revenim.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 08:24

bun- bun....da' cafeaua, unde-i cafeaua ?

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 11:28

Buna Ziua !

Cafeaua de dimineata departe ajunge ! Acum e timpul pentru povestea de amiaza !

Un gand bun si numai bine va las in seif, in loc de cafea, sa compenseze orice alta absenta !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 12:54

De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 08:24:21bun- bun....da' cafeaua, unde-i cafeaua ?

buna ziua la toata lumea...inclusiv celor care deja au vazut cafeneaua-n faliment....iaca ce ma gandii io..sa plecam domne de-aici fiecare cu ce poate pe o insula pustie....io m-am gandit sa iau cu mine muntii, padurile, raurile, delta cu dunare cu tot si casa poporului...fiecare sa-si ia cu el ce are el mai drag...regiuni, case, paraie.....si-om bea cafeaua acolo...fara psd, fara pnl, fara basescu, fara politicieni....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 14:55

De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-22 12:54:33
De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 08:24:21bun- bun....da' cafeaua, unde-i cafeaua ?

buna ziua la toata lumea...inclusiv celor care deja au vazut cafeneaua-n faliment....iaca ce ma gandii io..sa plecam domne de-aici fiecare cu ce poate pe o insula pustie....io m-am gandit sa iau cu mine muntii, padurile, raurile, delta cu dunare cu tot si casa poporului...fiecare sa-si ia cu el ce are el mai drag...regiuni, case, paraie.....si-om bea cafeaua acolo...fara psd, fara pnl, fara basescu, fara politicieni....

iiii, ce idee , Florine, dar n-am facut nici-o brinza de ne vom reintilni acolo la o cafea si spun asta ptr. ca....ma rog, asa simt eu : suntem infestati de toti astia ce ne-au hotarit soarta in cei 10 ani de domnie basesciana si nu numai el fiind doar Implinirea a ceea ce s-a croit prost inca din dec. 89 !

da' acu' , aici nexam cafea ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 18:12

De la: gabigabi2, la data 2015-04-22 14:55:31
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-22 12:54:33

iiii, ce idee , Florine, dar n-am facut nici-o brinza de ne vom reintilni acolo la o cafea si spun asta ptr. ca....ma rog, asa simt eu : suntem infestati de toti astia ce ne-au hotarit soarta in cei 10 ani de domnie basesciana si nu numai el fiind doar Implinirea a ceea ce s-a croit prost inca din dec. 89 !

da' acu' , aici nexam cafea ?

www.220.ro/video/faze-tari/Cafea-Made-In-Romania/Ve0M1wWGkR/

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 19:54

Culmea ca si sotul meu imi propusese azi sa cautam o insula .

Florine, de o afli inaintea noastra, pune de doua cesti in plus, te rog, pentru sotul meu si pentru mine, ok ?

Oare o fi Atlantida cea visata unde vrem a ajunge cu totii ? A propos, ca ma incearca o intrebare : Ce parere aveti despre Atlantida ? Trecut sau viitor ? Fictiune sau realitate ? Platon a descris vis, dorinta, fapte din trecut sau profetii din viitor ?

Falimentul a fost refuzat ! Adica, domnule Florin, NU SE ADMITE SA INCHIZI CAFENEAUA MATALE !

Io vreu doua cafele la masa 7, va rog frumos!

.... fara politici, fara taxe, fara impozite, fara ..... eventual o insula, daca nu cerem prea mult....

O seara faina lumilor bune ! Numai bine si curat tuturor ! Cafeneaua va asteapta cu drag la o poveste alcatuita impreuna printre picaturi si arome de cafea adevarata, de acasa ,da, da !

Fosta membra 9am.ro

146 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2015, ora 19:56

PS Nu uitati ca sunt suflete frumoase adunate laolalta la o poveste, da, da !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 13:09

buna ziua suflete ratacitoare...iaca vin c-un ibric de cafea pt. voi...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 13:10

De la: SitNaltTa, la data 2015-04-22 19:54:06Culmea ca si sotul meu imi propusese azi sa cautam o insula .

Florine, de o afli inaintea noastra, pune de doua cesti in plus, te rog, pentru sotul meu si pentru mine, ok ?

Oare o fi Atlantida cea visata unde vrem a ajunge cu totii ? A propos, ca ma incearca o intrebare : Ce parere aveti despre Atlantida ? Trecut sau viitor ? Fictiune sau realitate ? Platon a descris vis, dorinta, fapte din trecut sau profetii din viitor ?

Falimentul a fost refuzat ! Adica, domnule Florin, NU SE ADMITE SA INCHIZI CAFENEAUA MATALE !

Io vreu doua cafele la masa 7, va rog frumos!

.... fara politici, fara taxe, fara impozite, fara ..... eventual o insula, daca nu cerem prea mult....

O seara faina lumilor bune ! Numai bine si curat tuturor ! Cafeneaua va asteapta cu drag la o poveste alcatuita impreuna printre picaturi si arome de cafea adevarata, de acasa ,da, da !

daca-ti doresti sa citesti despre atlantida, iti recomand o carte care mie mi-a placut....

www.eusunt.ro/carte-Incursiuni-in-Atlantida~1149/
autoarea este FLORENTINA MATEESCU

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 13:59

pfiiii, venii la tzanc si inca-i fierbinte, exact asa cum imi place mie ! ....adica SI mie, ca @ Piratul era cel care cerea una mica, neagra si fierbinte si nu vreau sa-l " detronez" furindu-i formula !
cit despre Insula frateeeee, poi noi nu ne prea suportam la larg fiind, daramite de'am fi inghesuiti toti pe o insula ! cita vreme ne ducem oriunde tirind dupa noi aceleasi obiceiuri si metehne, chiar nu conteaza locul unde stam, rezultatul fiind tot ala ....zic si eu , nu dau cu parul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 14:06

aaaa, vorbiti despre Atlantida ? moiiii, o fo, moi, cum sa nu si cum Totul e Ciclic pe pamintul asta, o sa mai fie , intr-o forma sau alta, o transformare radicala a Terrei si va incepe o alta poveste , cu un alt Adam si o alta Eva !

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Aprilie 2015, ora 21:26

De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 14:06:43aaaa, vorbiti despre Atlantida ? moiiii, o fo, moi, cum sa nu si cum Totul e Ciclic pe pamintul asta, o sa mai fie , intr-o forma sau alta, o transformare radicala a Terrei si va incepe o alta poveste , cu un alt Adam si o alta Eva !

Pe cand? Vor mai muºca iar din mar?

Pagini: << 2375 2376 2377 2378 2379 2380 2381 2382 2383 2384 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: