Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:22
haideti cu totii sa beti o cafea.....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:23
De la: zenitt, la data 2015-04-23 21:26:34De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 14:06:43aaaa, vorbiti despre Atlantida ? moiiii, o fo, moi, cum sa nu si cum Totul e Ciclic pe pamintul asta, o sa mai fie , intr-o forma sau alta, o transformare radicala a Terrei si va incepe o alta poveste , cu un alt Adam si o alta Eva ! stii bancu cu MARU.....??? da' bancu cu 23 AUGUST....???
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:24
www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/1989+Anul+care+a+schimbat+lumea/
www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/1989+Anul+care+a+schimbat+lum...+ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:26
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-24 12:24:45www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/1989+Anul+care+a+schimbat+lumea/ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:31
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:52
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:55
Gest extrem de ciudat la Administratia Prezidentiala
administratia prezidentiala www.ziartricolorul.ro/gest-extrem-de-ciudat-la-administratia-pre... Departamentul de comunicare al Administratiei Prezidentiale a transmis doua comunicate, aparent diametral opuse, cu ocazia congresului UDMR de saptam�na trecuta. Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie organizat la Cluj-Napoca, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii. �n primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confronta cu �multe chestiuni ramase nerezolvate�, cu �subiecte sensibile�, cum ar fi autonomia, si vorbea despre �extinderea drepturilor minoritatilor�. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii maghiari de la Transindex.ro. �Exista multe chestiuni ramase nerezolvate, deziderate ale minoritatilor nationale privind respectarea efectiva a drepturilor conferite de lege, dar si nevoia de garantii mai bune pentru protejarea si promovarea identitatii lor nationale. Exista, �n acelasi timp, multe provocari care vizeaza �ntreaga societate si clasa politica �n ansamblul ei�, este un fragment din comunicatul initial �n care presedintele recunoaste ca minoritatea maghiara se confrunta cu probleme. �Dialogul si constructia pas cu pas �mpreuna cu liderii politici ai majoritatii reprezinta singura solutie viabila. Doar asa putem evita calculele electoraliste sau discursurile pline de stereotipuri, cum se �nt�mpla adesea atunci c�nd se discuta �n spatiul public despre autonomie. Subiectele sensibile �n relatiile dintre majoritate si minoritate pot fi abordate doar pe calea dialogului, chiar daca eforturile necesare par uneori enorme si distanta dintre cele doua parti insurmontabila. At�t respectarea sau extinderea drepturilor minoritatilor, c�t si decizii majore precum conturul regiunilor pot fi obtinute si consolidate doar deschiz�nd si mentin�nd canale de comunicare cu toate partidele politice care au un cuv�nt de spus �n politica rom�neasca�, se arata �n comunicatul initial al presedintelui Rom�niei, potrivit sursei citate. �n primul mesaj se vorbea si despre coruptie si integritate, �n contextul �n care UDMR se confrunta cu problema deputatului fugar Marko Attila, �n cazul caruia DNA a cerut arestarea preventiva, si cu cazul Nagy Zsolt, condamnat definitiv la �nchisoare. La Congresul de la Cluj-Napoca, unul din consilierii lui Klaus Iohannis a citit un comunicat mult mai scurt. Din text lipseau partile privitoare la drepturile minoritatilor si la cazurile de coruptie, un subiect delicat pentru UDMR. Jurnalistii de la Transindex sustin ca au contactat Administratia Prezidentiala, dar cei de la Biroul de presa de la Cotroceni au spus ca nu s�nt abilitati sa raspunda. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:55
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:57
Ar trebui ca toat� clasa politic� s� intre �n p�m�nt de ru�ine
traian_basescu-generic principal NUMAI EU AM AVUT CURAJUL S� DEMASC �NCHISORILE C.I.A.! Un jet de ap�, puternic, cu dezinfectant, �ncepe s� m�ture la canal toat� clasa politic�. Ast�zi, p�n� �i Senatul SUA recunoa�te �i condamn� prezen�a lag�relor de tortur� ale CIA pe teritoriul altor ��ri. ��ri printre care se afl�, din p�cate, �i Rom�nia. �nc� de la �nceput, eu am rostit adev�rul. Mai �nt�i despre bunc�rul zidit sub baza din comuna Mihail Kog�lniceanu. Un spa�iu de 56 de hectare, sc�pat, total, de sub autoritatea Statului Rom�n. O zon� �decupat� din teritoriul na�ional al Rom�niei. Acolo se afl� �i un aeroport subteran, �n care intr� avioanele f�r� probleme, f�r� nici o eviden��. Aveam informa�ii c� �i �n acele catacombe au fost tortura�i oameni. Apoi, am primit date �i despre o �nchisoare CIA din Capital�. Eu am furnizat elemente concrete, despre zboruri �i destina�ii ulterioare. �n 2005, pre�edintele Adun�rii Parlamentare a Consiliului Europei, Ren� van der Linden, a sosit, special, la Bucure�ti, pentru a purta un dialog, cu mine. L-am primit �n cabinetul meu, de vicepre�edinte al Senatului, de fa�� cu mai mul�i senatori �i deputa�i PRM. I-am d�ruit Medalia Jubiliar� a Senatului, placat� cu aur. Convorbirea a fost filmat�, la vedere, de echipa mea. Am �i difuzat-o pe un post TV. Apoi, la finalul lui 2006, trebuia s� conduc o delega�ie a Senatului Rom�niei la Londra. Numai c� ambasadorul SUA la Bucure�ti, Nicholas Taubman, s-a deplasat, val-v�rtej, la Palatul Victoria �i i-a poruncit premierului C.P. T�riceanu s� fac� tot ce e posibil s� anuleze acea vizit� (?!). Zis �i f�cut. �n vremea aceea, doi colegi de Senat, Teodor Mele�canu �i Norica Nicolai, au negat, cu vehemen��, existen�a acestor �nchisori. Eu am fost pedepsit � ei au fost r�spl�ti�i. �n 2008, �i eu, �i PRM, am fost sco�i din Parlamentul Rom�niei, printr-o fraud� ordinar�, dictat� �i dirijat� de Traian B�sescu. Eu am primit biciul, ceilal�i doi au primit z�h�relul: Mele�canu a devenit directorul SIE iar Nicolai � membr� a Parlamentului European. Ce-i drept, �i eu am intrat �n acel forum, �n 2009, �ntruc�t Mafia Electoral� n-a avut �ncotro, scorul era prea mare ca s� poat� fi fraudat. A doua oar� nu mi s-a mai permis, �n 2014, dar Norica Nicolai a intrat din nou, fiindc� a fost foarte ascult�toare �i cooperant�. Atunci c�nd am fost membru al P.E. am rostit un discurs acuzator, �n Aula de la Strasbourg. Probabil c� �n acel moment s-a luat decizia s� nu mai am o alt� ocazie. Bine, cel pu�in, c� am sc�pat cu via�� � pe al�ii, killerii yankei i-au cur��at. Ast�zi, Dosarul �nchisorilor CIA s-a �mbog��it. Adev�rul e recunoscut �i de americani, nu mai poate fi ascuns. Dac� am fi o �ar�, cu adev�rat, democratic�, principalii r�uf�c�tori, sau t�inuitori, ar trebui judeca�i �i �nchi�i. M� refer la Ion Iliescu, Ioan Talpe�, Teodor Mele�canu, Ioan Mircea Pa�cu, Traian B�sescu �i la al�ii ca ei. Am spus toate acestea pentru a pricepe rom�nii, dar �i str�inii, cine �i ce politic� a f�cut �n �ara asta; cine �i cum a ap�rat Interesul Na�ional. To�i lacheii americani au fost complici la torturarea unor fiin�e umane. Pentru c� acesta e fondul problemei: americanii n-au voie, prin Lege, s� schingiuiasc� oameni pe teritoriul lor, a�a c� au g�sit ni�te slugoi nenoroci�i, ba prin Rom�nia, ba prin Polonia. �i ne mai mir�m c� ne bate Dumnezeu at�t de r�u� CORNELIU VADIM TUDOR 23 aprilie 2015 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:57
�n plin val de arest�ri, popularitate �i sus�inere extern� � �efa DNA, luat� la �ntreb�ri pentru toate e�ecurile sale din vremea Parchetului General
INTERPELARE www.ziartricolorul.ro/in-plin-val-de-arestari-popularitate-si-su... �n perioada 2006-2012, actualul procurer-�ef al Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie, doamna Laura Codru�a K�vesi, a de�inut func�ia de procuror general al Parchetului de pe l�ng� �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie, calitate �n care a avut �i atribu�ii de conducere �i coordonare a Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie �i a Direc�iei de Investigare a Infrac�iunilor de Crim� Organizat� �i Terorism. �n aceast� perioad� a fost �nregistrat� cea mai mare �i p�guboas� contraband� cu carburan�i, �ig�ri, legume �i fructe, precum �i cea mai vizibil� corup�ie �n sistemul vamal din Rom�nia. De asemenea au fost �nregistrate cele mai multe �i mai mari retroced�ri frauduloase din activitatea Autorit��ii Na�ionale pentru Restituirea Propriet��ilor. �n aceast� perioad� s-a produs devalizarea aproape total� a Fondului Proprietatea, la care a devenit pre�edinte al Consiliului de Administra�iei fostul ambasador american la Bucure�ti, Mark Gitenstein (cunoscut drept un sus�in�tor constant �i vehement al doamnei Laura Codru�a K�vesi). Tot acum au fost �nregistrate cele mai multe retroced�ri nelegale de propriet��i imobiliare c�tre urma�i ai unor fo�ti grofi maghiari, care au fost desp�gubi�i �n perioada interbelic�, dup� procesul optan�ilor, sau ale c�ror propriet��i au fost confiscate �n baza unor sentin�e de condamnare pentru crime de r�zboi, dup� a doua conflagra�ie mondial�. �n aceast� perioad� a fost institu�ionalizat� corup�ia la Ministerul Dezvolt�rii Regionale �i Turismului. Tot �n aceast� perioad� Curtea de Conturi a constatat, iar fo�ti angaja�i ai Agen�iei Na�ionale de Integritate au sesizat o serie de abuzuri �i fraude s�v�r�ite de �efii acestei institu�ii, pre�edintele Alexandru C�t�lin Macovei �i secretarul general Horia Georgescu. De asemenea, au fost �nregistrate cele mai mari fraude �i au fost pl�tite cele mai mari comisioane nelegale privind derularea contractelor Microsoft �i EADS. Pentru considerentele expuse, solicit s� verifica�i �i s�-mi comunica�i dac�, �n perioada 2006-2012, Parchetul de pe l�ng� �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie, Direc�ia Na�ional� Anticorup�ie �i Direc�ia de Investigare a Infrac�iunilor de Crim� Organizat� �i Terorism s-au sesizat din oficiu, �n urma dezv�luirilor din pres�, ori dac� au fost sesizate de Servicii de Informa�ii (SRI, DGIPI �.a.), institu�ii guvernamentale, organiza�ii neguvernamentale sau cet��eni �n leg�tur� cu implicarea �n fapte de corup�ie sau de crim� organizat� a fostului pre�edinte al Agen�iei Na�ionale pentru Administrare Fiscal�, Sorin Blejnar (2009-2012), a fostului pre�edinte al Autorit��ii Na�ionale pentru Restituirea Propriet��ilor, Crinu�a Dumitrean (2009-2011), a fostului pre�edinte al Agen�iei Na�ionale de Integritate, Alexandru C�t�lin Macovei, �i a fostului secretar general Horia Georgescu (2008-2012), a fostului ministru al Dezvolt�rii Regionale �i Turismului, Elena Udrea (2009-2012), ori referitor la devalizarea Fondului Proprietatea, derularea contractului pentru licen�e Microsoft �i a contractului pentru securizarea frontierelor �ncheiat cu concernul EADS, sau retroced�rile c�tre pretin�i urma�i ai unor fo�ti grofi maghiari din Transilvania, care au fost desp�gubi�i �n perioada interbelic�, dup� procesul optan�ilor, sau ale c�ror propriet��i au fost confiscate �n baza unor sentin�e de condamnare pentru crime de r�zboi, dup� a doua conflagra�ie mondial�, urm�nd s�-mi preciza�i num�rul dosarelor instrumentate �i solu�iile emise �n aceste cazuri. Av�nd �n vedere c� ave�i �i calitatea de �ef al Ministerului Public, solicit s�-i cere�i doamnei Laura Codru�a K�vesi o not� explicativ� �n acest sens, din care s�-mi remite�i o copie �mpreun� cu r�spunsul. VALER MARIAN, Senator Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:01
S� mori de r�s: Alina Bic� nu-l prime�te pe Traian B�sescu
alina-bica-o intrebare pe zi www.ziartricolorul.ro/sa-mori-de-ris-alina-bica-nu-l-primeste-pe... Fosta �ef� DIICOT Alina Bic� spune c� nu �l va primi pe Traian B�sescu dac� acesta va dori s� vin� la domiciliul s�u pentru a o vizita. Traian B�sescu a declarat, mar�i, la B1 TV, c� vrea s� o viziteze pe Alina Bica, recent ie�it� din Penitenciarul T�rg�or �i plasat� �n arest la domiciliu. �M-a� bucura enorm dac� doamna Bic� ar fi de acord s� �i fac o vizit�, a afirmat B�sescu. El a spus c� fosta �ef� DIICOT �e un profesionist des�v�r�it �i un om care are o anume statur� moral�. Traian B�sescu a sus�inut, totodat�, c� nu crede c� Bic�, Georgescu �i Udrea au luat mit�, ei fiind oameni �n care a crezut �i pe care i-a girat. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:02
De la: zenitt, la data 2015-04-23 21:26:34De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 14:06:43aaaa, vorbiti despre Atlantida ? moiiii, o fo, moi, cum sa nu si cum Totul e Ciclic pe pamintul asta, o sa mai fie , intr-o forma sau alta, o transformare radicala a Terrei si va incepe o alta poveste , cu un alt Adam si o alta Eva ! io stiu ? poate vor imparti un pepene sau ,se va gasi un alt motiv ptr. a porni in noua calatorie !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:10
O �NTREBARE PE ZI
Unde au disp�rut liderii de sindicat din �ara asta? Ne referim la Bogdan Hossu, Dumitru Costin, Marius Petcu, Matei Br�tianu, Ioan R�doi �i la al�ii, care, vorba aia, �i-au f�cut suma �i s-au dat la fund�???
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:13
HAI S� (NE) R�DEM CU PAPAGALUL TURTURIC�!
Dan-Turturica hai sa ne ridem www.ziartricolorul.ro/hai-sa-ne-ridem-cu-papagalul-turturica/ Am mai scris despre obsesia lefegiilor de la fi�uica mortuar� �Rom�nia liber� pentru titlurile care �ncep cu turn�toria de copii p�r�cio�i �CUM�. Pro�tii �tia se iau de m�n� cu zuzele de la �Click!�, care nu se pot dezb�ra de �UITE!�. La ziarul unguresc de limba rom�n� troneaz�, pe post de redactor-�ef, clipiciosul Dan Cristian Turturic�, fiul cunoscutului turn�tor la Securitate Constantin Turturic�. O familie de cretini. �n nr. de miercuri, 29 ianuarie 2014, am �nt�lnit o avalan�� de �CUM�, repet�m, �n titluri: 1) �CUM a ajuns Armata pe post de companie de drumuri�; 2) �CUM a r�mas PP-DD f�r� grup parlamentar�; 3) �CUM dispare PP-DD�; 4) �CUM s-au descurcat asigur�torii (?!) �n 2013″; 5) �CUM a ajuns Armata s� �in� loc de companie de drumuri�. A�adar, de nu mai pu�in de 5 ori, �ntr-o singur� edi�ie de ziar! C�t� lips� de imagina�ie! Ce s�r�cie de idei! �i �nc� ceva, f�c�torul de g�ina� (turtura�) Turturic�: ce-o fi aia �asigur�torii�? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:20
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-24 14:01:47S� mori de r�s: Alina Bic� nu-l prime�te pe Traian B�sescu pe amarita aia de Ridzi , care face puscarie ptr. EBA , nu numai ca n-a aparat-o sau vizitat-o, dar a si vorbit urit despre ea... deh , ceea ce putea spune Ridzi STIE toata lumea, dar ceea ce Stie Bica, Georgescu si Udrea mai ales, e Asteptat de toata lumea si lui ii tremura genunchii , deja ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:21
Tovar�și pupenklauși, s� facem din Sibiu un nou Scornicești!
sibiu.justitiarul.ro/tovarasi-pupenklausi-sa-facem-din-sibiu-un-... O doamn� pe nume Elena Lotrean ( Asociația �Future Capital Sibiu�), de care nu mai auzisem p�n� ieri, vine... O doamn� pe nume Elena Lotrean ( Asociația �Future Capital Sibiu�), de care nu mai auzisem p�n� ieri, vine cu n�strușnica idee a traseului memorial Klaus Werner Iohannis! Eu știam c� aceste rute turistice se ivesc dup� decesul unor mari personalit�ți culturale sau științifice care au l�sat omenirii ceva palpabil și care merit� recunoștinț� veșnic�, ele nefiind �dedicate� unor politicieni c�t se poate de vii și inutili. Iat� ce declara siropos aceast� nostalgic� a turismului comunist de tip Doftana: �Cunoaște și recunoaște Sibiul așa cum l-a descoperit Președintele, cu ochi de copil, de adolescent, de �ndr�gostit, de profesor, de primar, cu ochi care te �nt�mpina binevoitor, te urm�resc curios și te �ndeamn� la descoperiri. Turism, educație, cultur�. Educație? ��Kakaia� educația?� � strig� invidios Stalin din morm�nt. Cultur�? Poate cult� CULTUL PERSONALIT�ȚII pentru un �Președinte� omniprezent și scris musai cu majuscul�! Aceast� ofert� �turistic� va demara �ncep�nd cu data de 1 mai 2015 și va purta numele �Drumul președintelui� (https://www.facebook.com/Drumulpresedintelui?fref=ts), probabil ca replic� la șoseaua �Transalpina�, cunoscut� și ca �Drumul regelui�! Cinstea de a c�lca pe urma pașilor prezidențiali se pl�tește cu 50 de lei. Cic� �prima doamn� a fost foarte �nc�ntat� de aceast� inițiativ� nord-coreean� �n stil Kim Jong-il. Aștept cu ner�bdare s� �nt�lnesc grupuri de turiști pl�ng�nd �n hohote �n fața unei b�nci din parcul Astra, atunci c�nd ghidul le va spune c� acolo tovar�șul Klaus a m�ncat covrigi pentru prima oar� �mpreun� cu tovar�șa Carmen, pe vremea c�nd era un �anticomunist privat�! Ce mai spune tovar�șa Lotrean Elena, botezat� astfel de p�rinții s�i �n cinstea savantului de renume mondial, tovar�șa Elena Ceaușescu: �Este un tur mai special, porne�te de la casa unde a copil�rit c�nd era foarte mic pre�edintele, casa de pe Papiu Ilarian, �i se termin� la Prim�rie, e o rut� frumoas�, atinge toate punctele importante din via�a domniei sale, toate care sunt �n centrul istoric, nu o s� ie�im din centrul istoric�. Am �nțeles c� publicul vizat pentru pelerinajul la �ieslea� casei p�rintești o s� fie, �n general, unul t�n�r, cu v�rste p�n� �n 35 de ani. Normal, fiindc� automat celor de peste 40 de ani doar amintirea excursiilor școlare la casa memorial� Ceaușescu din Scornicești sau la �nchisoarea Doftana le provoac� greaț�! Atunci, hai s� g�sim o nou� generație c�reia s�-i sp�l�m creierii și s� o pervertim ca pup�toare a urmelor pașilor noului idol și amușin�toare a d�rei l�sate de �floarea beșina sasului�! Hai s� construim �omul nou�, adorator al conduc�torului de esenț� divin� de la Cotroceni, �n bun� tradiție ceaușist�. Fiindc� am pomenit �floarea� cunoscut� �n Ardeal ca �beșina sasului�, s� reamintesc cititorilor ce spunea propagandistul Emil Hurezeanu, un pupenklaus notoriu, despre aceast� plant� la televizor, �n septembrie 2008: �rom�nii i-au zis a�a pentru c� miroase frumos, �n numele bunei convie�uiri cu sa�ii�. De unde s� știe marele analist c� beșina sasului nu este o floare, ci o umil� ciuperc� puturoas�, �Lasiosphaera gigantea�, pe numele ei latinesc? (www.upm.ro/ldmd/LDMD-02/Lds/Lds%2002%2064.pdf) Poți s� mai spui altceva� dec�t �pas cu pas� spre penibilul absolut? ��n primul r�nd viz�m publicul rom�n, �n prima faz�, pentru c� este o personalitate a Rom�niei, ne dorim de fapt s� st�rnim curiozitatea pentru c� atunci c�nd e�ti curios �i reu�e�ti s� �nve�i �i s� descoperi�, mai d� pe goarn� distinsa politruc� sibianc�. Ce mare personalitate a Rom�niei este domnul Klaus Werner Iohannis ca s�-l l�ud�m și ce acte de vitejie a f�ptuit ca s�-l glorific�m, c� �n cele patru luni, de c�nd activeaz� ca președinte al Rom�niei, nu a f�cut absolut nimic notabil pentru țar�? Doar plimb�ri aiurea, decorații, declarații belicoase la adresa Rusiei, mesaje de compasiune pentru locuitorii altor ț�ri � doar pentru rom�ni, nu! � concedii private și mesaje f�r� substanț�, dar �ntr-o ridicol� limb� de lemn, pe Facebook! Dup� ce acest individ, mut și lipsit de personalitate, a fost plimbat �n campania electoral� ca un �prapur� � vorba lui Ion Cristoiu �, acuma este musai s� canoniz�m același personaj mediocru și f�r� pic de charism�, deși este �nc� �n viaț�? Iat� simple comparații și un periplu prin istoria relativ recent�, nu pe �Drumul președintelui� pavat cu �floarea� beșina sasului� Nicolae Ceaușescu scria c�rți? Nu, nu le scria, dar avea trep�dușii lui, �culturnicii�, care-i alc�tuiau c�rți din combinarea mai multor discursuri. Tocmai au ap�rut dezv�luiri c� la fel a fost �scris� și cartea �Pas cu pas�, din interviurile date de Klaus Iohannis de-a lungul timpului, iar acest montaj a fost comercializat av�ndu-l ca autor pe Iohannis, la fel ca �n cazul �operelor� tovar�șului Nicolae Ceaușescu. Este m�car o singur� zi de la Dumnezeu f�r� s� apar� Klaus Iohannis �n mass-media? Nu! La fel era și pe vremea lui Ceaușescu, doar c� acela nu beneficia de at�tea canale de telviziune care s�-i �nchine ode simultan și s�-i aduc� osanale chiar și noaptea, �n reluare, non-stop! Exista un cult a personalit�ții pentru consoarta dicatatorului? Da, era celebrul �Cabinet doi�, adic� taman instituția �primei doamne� pe care se chinuiesc s� ne-o bage pe g�t propagandiștii cuplului Iohannis! �l critica cineva pe Ceaușescu? Nu! P�i, pe Iohannis are cineva curajul s�-l critice, deși face gaf� dup� gaf�? Se vizita Scorniceștiul natal al �tovar�șului� ca prinos de recunoștinț�? Da! Se va vizita și Sibiul natal al �domnului� �n același scop omagial? Da! Comparații multe și relevante, o singur� concluzie: Klaus Iohannis, pentru noi, este Ceaușescu doi! Simina BARBU Nota redacției: Pentru sibieni nu este o noutate promovarea insistent� a imaginii lui Klaus Iohannis și cultul personalit�ții construit special pentru acest satrap local. Ei au fost obligați s� suporte timp de 14 ani o propagand� dezm�țat� pentru care și ministrul propagandei naziste, Joseph Goebbels, ar fi fost invidios! Iat� ce scriam noi despre propaganda iohannisian� �n anul 2009: www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-johannis-un-mit-creat-artif... Iat� și aici o scurt� not� tot din publicația noastr�, din data de 20 aprilie 2010, deci �n urm� cu cinci ani: Menestrelii Kaiser-ului. Datorit� crizei de imagine a primarului, care se suprapune cu criza economic� mondial�, biroul de pres� al prim�riei a transmis presei sibiene, de rit pupincurist, un articol comandat despre sl�virea primarului sibian pe alte meridiane. Articolul de prosl�vire fiind �n limba spaniol�, f�tucile au omis s� specifice �i �ara �n care apare publica�ia cu pricina (�El Nuevo Herald�) sau nu au �tiut nici ele, c� pentru �copy-paste� de pe internet nu-�i trebuie mult� carte �i nici cuno�tin�e geografice! A�a c� �gugu�tiuci� de la s�pt�m�nalul �Turnul Sfatului� s-au gr�bit s� titreze materialul primit de la prim�rie cu eclatantul: �Elogia�i �n Spania: Pe m�inile lui Johannis, Sibiul a �tiut s� �mbine istoria �i modernizarea�. Ce zici, Franz? �El Nuevo Herald� apare �n Miami, Florida, U.S.A., fiind practic o copie a cotidianului �The Miami Herald�, dar editat �n limba spaniol�, special pentru minoritatea de origine cubanez� de acolo. Dup� ce au f�cut b�c�lie cititorii, printre comentariile de pe edi�ia on-line a s�pt�m�nalului cu nume de obiectiv turistic, redactorii au rectificat titlul, �nlocuind Spania cu State! Care State? S� fie State Potcovaru, �la din telenovela �ig�neasc� de la tembelizor, numit� ,,State de Rom�nia�? �Elogiile� erau de fapt nu ale �spaniolilor�, ci ale biroului de pres� din prim�rie,care a avut grij� s� trimit� materialul �n cauz� �i la �Tribuna�, unde a ap�rut sub un titlu � �original� �i acesta! � la fel de r�sun�tor ca �i la papagalii ceilal�i: �El Nuevo Herald: Sibiul, una dintre bijuteriile ��rii�. Iat� �i un scurt pasaj, selectat din ziarul lui nea Ilie Carabulea, dar cu traducerea venit� direct de la prim�ria lui nea Klaus: �Pe str�zile pietruite � curate �i f�r� trafic � , a�a cum se petrece �n pu�ine ora�e rom�ne�ti, trec �n fiecare an mii de turi�ti, care g�sesc �n acest burg vechi al fostului imperiu austro-ungar acela�i aer central european ca �n Praga, Viena ori Trieste. Spanioli, francezi, germani, italieni � to�i cutreier� str�zile, printre casele perfect vopsite, unde �i beau cafelele, la picioarele turnurilor ora�ului�. Sublinierile ne apar�in, iar pasajele eviden�iate astfel ne-au provocat un z�mbet amar, pentru c� vedem zilnic halul �n care arat� �str�zile pietruite � curate �i f�r� trafic�. Ele sunt sufocate de un trafic infernal, fiind �i pline de gropi, care le vin de hac autoturismelor sibienilor! C�t despre �casele perfect vopsite�, se vede treaba c� autorul nici m�car nu a vizitat ora�ul, ci doar a privit fotografiile de pe site-ul prim�riei. P�n� �i casele de pe Corso, spoite �n grab� pentru �Capitala cultural� a Europei� din anul 2007, au �nceput s� piard� buc��i mari de tencuial�, iar �n cur�i nu v� sf�tuim s� intra�i, dac� nu vre�i s� suferi�i �ocuri vizuale sau olfactive. Nu o s� ne apuc� s� disec�m toate inadverten�ele din articolul omagial, mai ales c� �ia din Florida habar nu au unde-i Rom�nia pe hart�, dar�mite Sibiul, ci dorim s� v� atragem aten�ia asupra unor �coinciden�e�. 1) �n Jacksonville, tot statul american Florida, locuie�te Ion Ba�tea, escrocul �mpreun� cu care so�ii Iohannis au furat dou� case din centrul Sibiului prin folosirea unor falsuri, recunoscute definitiv �i irevocabil de justi�ia rom�n�! Cele dou� familii p�streaz� rela�iile �n continuare �i se viziteaz� reciproc. 2) C�nd a ap�rut articolul �n presa sibian� , luni 22 martie 2010 � prompt biroul de pres� al prim�riei, fiindc� articolul a fost publicat �n �El Nuevo Herald� cu o zi �nainte, �n 21 martie, edi�ia de duminic� (�publicado el domingo�), ziua tirajului redus �i a materialelor de umplutur� pentru toate ziarele din lume � Iohannis tocmai sosise din concediul s�u anual din Republica Dominican�, care este �la doi pa�i� de Florida, tot �n Caraibe. 3) Iat� ce declara so�ia primarului, �n ziarul �Monitorul de Sibiu� ( �Johannis, �n blogosfer�, 05.12.2007 ) despre un blog ini�iat de ea la liceul �Gheorghe Laz�r�, unde activeaz� ca profesoar�: �Avem un proiect cu o Universitate din Florida, de vreo cinci ani, cu care colabor�m prin internet. Am f�cut ni�te proiecte foarte interesante �mpreuna. Copiii no�tri au scris despre locurile lor preferate din ora�, cei din Florida au scris despre locurile lor preferate�)�. Cu cinci ani �nainte, �n 2002, se stabilise definitiv �n statul Florida, prin emigrare, complicele so�ilor Iohannis, Ba�tea Ioan, �mpreun� cu familia. Aceasta avea o fiic�, proasp�t� absolvent� a liceului �Gheorghe Laz�r�, unde toat� lumea �tia c� este �nepoata� doamnei profesoare de englez�, Carmen Iohannis. Aiurea, poate doar dac� ho�ia �mpreun� (�together� cum ar spune doamna profesoar�, �n limba pe care o pred�) ar induce automat �i grade de rudenie! Din aceste �coinciden�e�, doar cei care nu au creierele sp�late �i neuronii pu�i pe bigudiuri vor �n�elege de unde p�n� unde un ziar din Florida pomene�te de un or�el din Europa, necunoscut publicului american, articolul culmin�nd cu sl�virea primarului. Nu mai conteaz� c� oda de omagiere este compus� �n spaniol� �i ziarul a ap�rut duminica, zi �n care americanii din Florida sunt la plaj�. Important era s� apar� traducerea �n presa local�, ca s� fie cople�i�i sibienii de importan�a planetar� a �t�tucului� neam�. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:24
am pus pe masa linga cafea, niste inghetata si frisca ! eu mi-am decorat cana si cine mai vrea sa pofteasca !
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:35
De la: gabigabi2, la data 2015-04-24 14:24:19am pus pe masa linga cafea, niste inghetata si frisca ! eu mi-am decorat cana si cine mai vrea sa pofteasca ! deocamdata io...
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:37
Propaganda, �n�lbitor pentru banii lui Iohannis șapte case
Posted by Justitiarul 6 days ago Iohannis solidariza, din insula de lux Madeira, cu s�racii printr-un mesaj controversat de pe Facebook. Este vorba de urarea de... sibiu.justitiarul.ro/propaganda-inalbitor-pentru-banii-lui-iohan... Iohannis solidariza, din insula de lux Madeira, cu s�racii printr-un mesaj controversat de pe Facebook. Este vorba de urarea de Paști, scris� aiurea �Cristos a-nviat�, deși normal era �Hristos a �nviat�. �n fine, nu mai stau s� explic de ce așa este corect și nu cum au scris postacii de serviciu iohanusieni, cei care-i posteaz� permanent cuget�rile inepte și lozincarde exprimate �ntr-o ridicol� limb� de lemn sau ur�rile banale și scrise greșit ca aceasta, fiindc� au f�cut-o deja alții mai competenți și cu studii teologice. �n schimb, am s� m� refer la mesajul filmat, unde Klaus Werner Iohannis citește de pe prompter un text șablon, o lectur� facil�, dar plat� și recitat� exact ca un robot lipsit de sentimente. Iat� ce ne citește domnul președinte ca un �politruc� conștiincios ce este: �S� �mp�rțim bucuria �nvierii cu semenii noștri, care poate nu au ce s� pun� pe mas�, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperiș deasupra capului.� (stirileprotv.ro/stiri/politic/politicienii-s-au-intrecut-in-urar...) C�t� ipocrizie și tupeu dospit, maturat și ajuns la stadiul de nesimțire! Adic� tu, unul cu șapte case, din care una ai pierdut-o ca fiind luat� prin acte false, �ți permiți s�-i c�inezi pe cei f�r� �un acoperiș deasupra capului�? Tu, care ai evacuat abuziv, ca primar, sute de rom�ni din casele pe care le-ai retrocedat unei organizații hitleriste desființat� de Convenția de Armistițiu și regele Mihai �n septembrie � octombrie 1944, dar resuscitat� oficial tot de tine �n anul 2007, ai acuma obr�znicia de a-i comp�timi pe cei f�r� ad�post? (www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-ca...) S� vedem, referitor la colecția de case a individului �ncoțopenit de oculta mondial� �n fruntea Rom�niei, cum se �ncearc� aburirea poporului prin propaganda mass-media și cur�țirea �petelor� frauduloase cu ��n�lbitorii� minciunii. Iat� ce spune despre nunta din anul 1989 a familiei de profesori Iohannis o verișoar� a �primei doamne� � o alt� doamn�, probabil secund�, numit� Doina L�zurca � �ntr-o publicație de scandal, dar preluat� ulterior de aproape toat� presa rom�neasc�: �Petrecerea s-a tinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gramada de invitati, vreo 200 de oameni, adica o suta de familii. Mai multi au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastra, pentru ca Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales ca multi sasi plecasera deja din Romania. Iar Ioan, tatal lui Carmen, era un blanar respectat, au venit multi la nunta doar pentru ca il stiau pe el�(�) �Tin minte ca darul a fost cam 2.000 de lei de persoana, adica 4.000 de lei de familie, cam cat era un salariu bun pe vremea aia. Uite asa, Klaus si Carmen au strans la nunta vreo 400.000 de lei, sa nu se mai mire unii ca de unde au avut la Revolutie 10.000 de dolari ca sa-si cumpere casa. De acolo ii aveau, de la nunta. Si au avut si niste nasi tocmai din Austria, niste prieteni de-ai lor�. (www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-s-a-aflat-cum-i-a-cumparat-klaus-...) Minciuni ordinare și manipulare din greu! Și eu am avut nunta �n anii �80, așa c� pot s� dau detalii despre cum se desf�șurau nunțile pe vremea aceea. �n primul r�nd, nu era �o tax� fix� de participare și darul �n bani nu era per persoan�, ci per familie! O pereche d�dea �ntre 500 și 1.000 de lei la nunt�, �n funcție și de localul unde se desf�șura nunta (costul �tac�mului�/nuntaș), doar nașii și p�rinții ofereau 5.000 lei! Restaurantul hotelului BTT (�Parc�) era modest, nu se �ncadra la categoria restaurante de lux ca s� justifice daruri exorbitante din parte nuntașilor. La vremea respectiv� Sibiul avea doar un singur restaurant select: ��mp�ratul Romanilor�. Restul: �Bulevard�, �Continental�, �Transilvania�, Hanul �Dumbrava�, �Sibiul Nou�, �Silva� (hotelul Partidului), �Unicum� sau �Parc� (hotelul BTT-ului) erau de m�na a doua, chiar dac� unele erau �ncadrate la Categoria I. Salariul mediu �n Rom�nia anului 1989 era de 2.100 de lei (4.000 de lei avea salariul un colonel MapN sau directorul unei �ntreprinderi mijlocii), deci nu era posibil ca o singur� familie s�-i onoreze pe miri cu dou� salarii medii (4.000 de lei / familie), așa cum relatez� mincinoasa trompeta propagandistic�! O familie de tineri c�s�toriți nu scotea aproape o jum�tate de milion de lei la nunt�, nici dac� toți invitații ar fi fost ciobani, responsbili de c�rciumi, aprozariști, ofițeri superiori, medici ginecologi sau chirurgi, adic� cele mai avute categorii sociale din acele vremuri! �n nici un caz nu se f�ceau bani la o nunt� cu invitați profesori și t�rani din județul Mureș, de unde era originar socrul mic, L�zurca Ioan. Care �bl�nar respectat�? S� fim serioși! Dar nu chiar așa de serioși precum homosexualii sau Emil Hurezeanu, fiindc� și el susținea c� L�zurca, socrul lui Iohannis era un bl�nar renumit, cu clientel� select� și plin de bani. O minciun� c�t Casa Poporului! Ioan L�zurca era doar un am�r�t de �c�ciular�, adic� el confecționa doar c�ciuli de blan�, pe care le comercializa nevast�-sa, Georgeta L�zurca, prin t�rgul de vechituri al Sibiului, la ieșirea din oraș c�tre Mediaș! Ce s� mai zicem� Nici m�car imaginație nu au propagandiștii iohanusieni, din moment ce au plagiat un alt clasic �n viaț�, pe ex-ministrul Finanțelor, Darius V�lcov, c� �la a scos-o primul pe asta cu nuntașii, justific�ndu-și averea ilegal� cu banii f�cuți din nunți! Este aberant s� spui c� niște bani obținuți la o nunt� din anul 1989 au fost folosiți pentru cump�rarea unui imobil �n anul 1992, dar la aceștia s-au ad�ugat: aportul financiar al p�rinților și bunicilor( dixit Klaus Iohannis!), banii obținuți din salarii și meditații (același Iohannis!) și bani din v�nz�ri imobiliare anterioare (la fel, sursa Klaus Iohannis!), dar el (tot Klaus Werner Iohannis!) s� mai aib� totuși și acuma un cont de 9.000 de dolari din anul 1990! ioha 9000 dolari Prima cas� a costat 70.000 de m�rci germane, conform declarației lui Iohannis, adic� aproximativ 35.000 de dolari. Așa c� man�nc� rahat verișoara care zice c� și-a luat casa cu 10.000 de dolari c�știgați, chipurile, la nunt�! O dovad� c� minte este p�n� și faptul c� Iohannis a afirmat c� și-a cumparat cu banii de la nunt� mai �nt�i un apartament (alt�dat� a spus c� dou�, le mai �ncurc� și el s�racul, la at�tea locuințe!), doar dup� aceea și-a luat o cas�, cu banii obținuți din v�nzarea apartamentului (ca v�nz�rile anterioare ale Ioanei B�sescu!), cu ce i-au dat bunicii și socrii, bașca meditații și salarii, plus economii, m�ncat iaurt cu grisine și eugenii. Dar, s� vezi miracol, nu doar c� s-au adunat banii pentru un autoturism �Dacia 1300� și cei 70.000 de m�rci necesari pentru cump�rarea unei case, �n 1992, dar au mai r�mas �n cont și 9.000 de dolari din anul 1990, c�nd tot rom�nul avea ceva dol�rei prin b�nci, mai ales c� doar cu c�teva luni �nainte te b�ga Miliția la �nchisoare și dac� te prindea cu un singur dolar prin buzunare! S� fie clar, �n anul 1990, dup� ce soții Iohannis �și cump�raser� deja apartamentul la bloc și o mașin� cu așa-zișii bani de la nunta din 1989, nu puteau r�m�ne și cu cei 9.000 de dolari, uitați �n conturi din același an 1990, dec�t din �afaceri� precum cele investigate de subsemnatul, adic� traficul internațional de copii, demarat și el tot �n fatidicul an 1990! (www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-wern...) La fel, tot de acolo, din tranzacțiile cu carne vie, provenea și �grosul� celor 70.000 de m�rci germane cu care s-a achiziționat casa din anul 1992 de c�tre familia Klaus Werner și Carmen Georgeta Iohannis. Marius Albin MARINESCU Raporteaza abuz de limbaj
|
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 21:04
De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-24 14:10:03O �NTREBARE PE ZI Tac m�lc pentru ca si ei au furat cot la cot cu politicienii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 21:22
De la: gabigabi2, la data 2015-04-24 14:02:50De la: zenitt, la data 2015-04-23 21:26:34De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 14:06:43aaaa, vorbiti despre Atlantida ? moiiii, o fo, moi, cum sa nu si cum Totul e Ciclic pe pamintul asta, o sa mai fie , intr-o forma sau alta, o transformare radicala a Terrei si va incepe o alta poveste , cu un alt Adam si o alta Eva ! Eva din rai imp�rtea marul doar cu Adam, in zilele noastre Evele impat pepenele cu mai multi. Adic� sunt miloase. Doi buni prieteni avoca�i, pasiona�i de schi, pleac� s� schieze pe cel mai �nalt munte, cu cel mai mare grad de dificultate. La un moment dat, �i surprinde o mare furtun� de z�pad�, urmat� de o avalan��. Cu chiu - cu vai, se t�r�sc prin z�pad� �i, c�nd pierduser� orice speran��, ajung �n fa�a unui castel coco�at �n v�rful muntelui. Ferici�i, bat la poart�, strig� �i, �ntr-un sf�r�it, apare st�p�na castelului, o blond� superb�. - Ce vre�i?, �i �ntreab� aceasta. - G�zduire peste noapte, r�spund ei. - �ti�i, nu se poate... So�ul meu, Baronul, a murit abia de dou� s�pt�m�ni �i nu se poate ca eu, femeie singur�, s� primesc �n toiul nop�ii doi b�rba�i singuri... - Dar, doamn�, nu v� g�ndi�i c� ne condamna�i la moarte, zic ei... Suntem la 50 km de cea mai apropiat� a�ezare, afar� se �nnopteaz� �i mai este �i furtun�... V� rug�m! - Bine, se molcome�te blonda, ar exista o solu�ie...Dormi�i �n grajd! - Vai, v� mul�umim, ne-a�i salvat via�a. V� promitem ca m�ine, la prima or�, s� plecam f�r� s� v� deranj�m... Zis �i f�cut. Cei doi se culc� �n grajd. �n timpul nop�ii,unul dintre ei se ridic� �i zice c� trebuie s� mearg� s� se u�ureze. A doua zi, cei doi prieteni pleac� de diminea�� f�r� s� mai deranjeze st�p�na casei. La nou� luni dup� incident, la biroul de avocatur� al celor doi sose�te un curier care �nm�neaz� o scrisoare unuia dintre ei. Acesta cite�te scrisoarea �i intr� val - v�rtej �n biroul celuilalt. - Acum nou� luni, c�nd am �nnoptat la castelul blondei �i tu ai ie�it noaptea s� faci pipi, nu cumva ai intrat �n cas� la gazd�?! - Ba da... - �i nu cumva a�i f�cut... - Ba da... Na, ce vrei, ea, t�n�r� v�duv�, ai v�zut �i tu cum ar�ta...Oameni suntem... - Aha!...Si nu cumva te-ai recomandat cu numele meu?! - Ba da... Na, ce s� fac? �tii c� eu sunt �nsurat... Tu e�ti burlac, era mai simplu a�a... Dar de ce?! Ce s-a �nt�mplat? - Nimic... nimic... - Zi, omule, nu m� mai fierbe... Am dat de necaz, nu?! - Nu, boule... S�-mi fie de bine...Cucoana a murit luna trecut� �i, pentru c� al�turi de mine a tr�it cea mai pasional� noapte a vie�ii ei, m-a trecut �n testament ca unic mo�tenitor al averii ei de 50 milioane de euro! **************** Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 06:57
hahaha
....e cu tilc bancul tau si ar fi ceva de discutat pe tema lui, dar acu' ma duc sa pun de cafea , ca ma cam grabesc !o zi buna, tuturor !
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 14:52
am venit si io sa ,,talcuiesc'' ....da' pan' la urma imi fac o cafea si-mi trece....
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 14:58
Presa nebun�, nebun�, nebun�
www.ziartricolorul.ro/presa-nebuna-nebuna-nebuna/ Din Vest �i din Est, de ani de zile, presa l-a criticat din greu pe Vladimir Putin al Rusiei, s-a str�duit din r�sputeri s�-i pun� �n spate toate relele ��rii sale �i ale lumii, s� bat�-n cuie opinia general� c� guverneaz� ca un dictator, c� �i-a intimidat sau lichidat adversarii, c� �i-a �nsp�im�ntat vecinii etc. Apoi, c� toate s-au �ntors �mpotriva lui din 2014 �ncoace, de c�nd cu evenimentele din Ucraina, c� ele au fost o lovitur� teribil� pentru omul de la Kremlin. C� acesta s-a ales doar cu Crimeea, c� numai cu o mobilizare masiv� de for�e militare proprii � deci agresoare pe p�m�nturi str�ine � a reu�it s� impun� un pumn de rebeli f�r� cauz� �n Estul ��rii, de la Done�k la Lugansk, c� situa�ia economic� a Rusiei este dezastruoas�, din pricina embargoului occidental �i, mai ales, din cauza unor sl�biciuni �i e�ecuri proprii ale ru�ilor. De mai bine de un an, povestea pornit� din Vest spune c� Putin este un �nou Hitler�, care amenin�� Europa, pe baltici �i pe cei de la Marea Neagr�, inclusiv Rom�nia, �i c� �ncearc� �s� re�nvie Uniunea Sovietic�. �i c� bombardierele lui strategice, purt�toare de bombe nucleare, h�r�uiesc NATO, ad�nc �n interiorul spa�iului euro-atlantic. �ntr-un cuv�nt, c� Putin este un geniu al r�ului, c� Rusia calc�, negre�it, pe urmele fostei URSS �i c�, sub actualul ei lider, a ajuns o �andrama ce se va pr�bu�i �n cur�nd. �i totu�i, campania aparent neobosit� a mass-media din Vest, de demonizare a lui Putin, pare s� nu mai fie at�t de conving�toare pentru publicul-�int� ales. Pare s� fi ostenit. Ast�zi, acest public vestic are nenum�rate surse mediatice de informare, de la servicii de �tiri externe, p�n� la site-uri occidentale de pe Internet. Agendele politice �ascunse� ale unor guverne s�nt expuse, sursele alternative de �tiri �i comentarii, extrem de bine informate, pun la dispozi�ia oamenilor exact ceea ce ziarele, agen�iile de �tiri �i televiziunile �cooperante� cu Puterea trec sub t�cere. �i se pare c�, �n ultima vreme, campaniile mediatice ale acestei prese �cooperante� din Vest �i, slav� Domnului!, �i din Est, �i pierd tot mai mult efectul. O lovitur� devastatoare, �lovitura de gra�ie�, ca s� spunem a�a, le-a dat-o decizia de zilele trecute a revistei americane �Time�, cea mai reputat� surs� de �tiri �i comentarii interna�ionale din lume, de a-l nominaliza pe Vladimir Putin �Omul Anului 2014″. Se poate numi �lovitur� de gra�ie�, pentru c� nominalizarea liderului rus a fost f�cut� nu de s�pt�m�nalul american, ci de cititorii s�i, �n principal de publicul din Statele Unite, Canada �i Marea Britanie. Exact acela�i public-�int�, vizat de campania Anti-Putin a mass-media �cooperant㔅 din SUA, Canada �i Marea Britanie! Nu prea a mai r�mas ceva de comentat, varianta ca decizia celor de la �Time� s� fi fost cump�rat� cu bani de Kremlin se exclude� Iar onorabila �Time� ne aduce �n situa�ia s� ne punem �ntreb�rile: de ce, oare, este considerat Vladimir Putin una dintre personalit��ile cele mai influente din lume?; de ce, dup� ce a anexat Crimeea, a st�rnit un r�zboi civil �n Ucraina (dixit mass-media �cooperant�) �i a trimis arme �n Iran, de ce r�m�ne cea mai influent� figur� din lume? De ce �i fascineaz� pe oameni mai mult dec�t al�i lideri, dec�t Papa, Obama, Angela Merkel, sau Xi Jinping? Cum ��ndr�zne�te� s� fie mai popular, la americani �i englezi, ca Lady Gaga, sau Rihanna? De unde aceast� popularitate a sa? Motiva�iile s�nt, sigur, mai multe. Una ar fi c�, �n mega-torentul actual de informa�ii, idei �i deprinderi noi, adic� globaliste, Putin vorbe�te de valori vechi �i moralizatoare, �i previne dispari�ia lor: patriotism, familie, credin�� �n Dumnezeu, m�ndrie na�ional�, demnitate, patrie, ap�rarea patriei �i dreptatea patriei, �n cel mai bun sens al dictonului anglo-saxon: Right or Wrong, my Country. �i, �n sf�r�it, o alt� motiva�ie a popularit��ii liderului rus, �n opinia distinsului politolog �i profesor american Ian Bremmer, de la New York University, ar fi c�, de c�te ori c�nd cele mai puternice ��ri din lume �l mustr� pe Putin cu cuvintele: �Poart�-te cuviincios, sau ia vezi cㅔ, nominalizatul nr. 1 al lui �Time� alege �Ia vezi c�!�. �i, astfel, fascineaz�, crede profesorul Bremmer. RADU TOMA Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 14:59
Adrian N�stase, un om sarac (?!)
Trucaj nastase-gaini www.ziartricolorul.ro/explicatie-trucaj-nastase-la-arestarea-lui... Explica�ie trucaj N�stase: La arestarea lui Adrian N�stase, procurorii au g�sit �n casa acestuia 400.000 de euro. Bani de buzunar. Sau de pia��. Acum, cresc�torul de g�ini ouatoare se vait� c� e s�rac (?!). Tupeu de bulangiu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:00
profit si eu de cafeaua facuta de tine si pun pe masa prajitura din piscoturi ! sa fie primit, nu ?
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:00
Eugen Tomac l-a amenin�at pe Traian B�sescu, la miezul nop�ii, c� va divulga modul cum au fost deturnate 4.000.000 de euro destinate Basarabiei
eugen-tomac ultima ora www.ziartricolorul.ro/eugen-tomac-l-a-amenintat-pe-traian-basesc... Acum, chiar c� se str�nge la�ul �n jurul Chiorului! �n fiecare zi, nelegiuitul e str�ns cu u�a. �n noaptea de s�mb�t� spre duminic� (mai exact, �ntre orele 24 �i 2,30!) el a fost vizitat, la Palatul Scrovi�tea, de numitul Eugen Tomac. Figur� �tears�, de ciol�nar �igan care pretinde c� reprezint� pe cineva, acesta a avut, c��iva ani, o func�ie important�: �ef al Departamentului pentru rela�iile cu rom�nii de pretutindeni. Ce-i drept, s-a c���rat pe umerii altui �mecher, Dorin Chirtoac�, primarul Chi�in�ului (ofi�er acoperit SIE), care �i e rud� � un fel de veri�or. Ce l-a adus pe tolomacul Tomac, �n puterea nop�ii, la Pacientul Na�ional? El l-a amenin�at pe Pazvante Chiorul c�, dac� ajunge s� fie arestat, va divulga modul cum s-au deturnat nu mai pu�in de 4.000.000 de euro care, chipurile, au fost date de Statul Rom�n pentru fra�ii de peste Prut: biserici, tonete cump�rate de unele firme pentru vinderea presei rom�ne �n Basarabia �i Bucovina de Nord (adic� �n Republica Moldova �i Ucraina). �n realitate, banii au fost folosi�i pentru campaniile, din 2009, ale lui Traian B�sescu �i fiicei sale, Elena. Se mai vehiculeaz� c� suma deturnat� e cu mult mai mare: 15.000.000 de euro. Eugen Tomac a mai spus c� el n-o s� tac�, a�a cum tace Elena Udrea. Traian B�sescu l-a sf�tuit s� renun�e la cet��enia rom�n� �i s� se retrag�, o vreme, �n Basarabia � dar moldoveanul a refuzat. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:02
Am rupt orice leg�tur� cu Antenele furajate, cu �bani negri�, din �antaj, de mafiotul Dan Voiculescu
Dan-Voiculescu - cu coarne generic principal Comunicat de Pres� Am luat aceast� decizie ca urmare a insultelor �i minciunilor incalificabile, proferate, de mai multe ori, de numitul Dan Capatos. �n�eleg c� individul respectiv st� r�u cu nervii (�nghite pumni de Xanax), dar nu �n�eleg de ce conducerea Trustului Intact tolereaz� vomismentele lui de om bolnav. Nu are rost s� intru �n am�nunte, lumea �l �tie ca pe-un cal breaz pe acest specimen sinistru, care e capabil de orice m�r��vie pentru un nenorocit de rating. De c��iva ani, grecoteiul f�r� caracter, crescut la �coala vidanjelor ,,Libertatea� �i �Evenimentul Zilei�, s-a �nh�itat cu o golanc� nenorocit�, pe nume Oana Z�voranu, cu care are contract (?!). �ntrebarea care se pune este: Dan Capatos are contract �i cu cel cu care satanista are, �i ea, un contract, adic� Diavolul? Eu am publicat mai multe File din Dosarul Vr�jitoarelor, din care se vede, limpede, cum aceast� dement� �l implor� pe Satana s-o omoare pe mama ei. E un caz unic, f�r� precedent �n Istoria Rom�niei! P�n� la urm�, practicile de �magie neagr� ale vr�jitoarelor, pl�tite cu sute de mii de euro, au dat rezultat: biata femeie a murit! �n loc s-o trateze pe descreierat� ca pe-o ciumat�, Dan Capatos o �ine �i mai aproape, o ap�r�, �i pune la zid pe cei care au �ndr�znit s�-i spun� c� a luat-o razna. Ce m-a deranjat cel mai mult? Atacurile murdare care s-au dat la Antena 1, mar�i, 21 aprilie, �mpotriva mea. �i asta, dup� ce, cu c�teva ore �nainte, micul fanariot �mi d�duse un SMS, prin care m� ruga s� vin la emisiunea lui, fiindc� Oana Z�voranu vrea s� se �mpace cu mine. Am refuzat, cu sc�rb�. Nu putem tr�i ca porcii. 1) Acest a�a-zis ziarist a pretins c� eu i-am cerut s� intervin� pe l�ng� unii oameni de afaceri, care s�-mi dea bani (?!). �n realitate, eu i-am cerut s� identifice ni�te posibili cump�r�tori ai bogatei mele colec�ii de documente istorice, culturale, muzeale. Colec�ie pe care am expus-o, de altfel, �i la alte posturi: Pro TV, Rom�nia TV etc. S� aib� pr�p�ditul �sta de Capatos at��ia ani c��i bani i-am cerut eu! De altfel, eu am participat la zeci, poate sute de emisiuni ale Antenelor, unde am f�cut ratinguri uria�e (odat�, la emisiunea lui Dan Negru, am avut un �Minut de Aur� de 20 de puncte) � am cerut, vreodat�, vreo plat�, cum cer al�i invita�i? Eu nu primesc �bani negri� de la Dan Voiculescu care, de altfel, din pricina asta zace �n pu�c�rie. Constat c� �v�n�toarea de oameni� e o boal� lung� �i grea a focarului de infec�ie l�sat �n urma lui de Varan. �i mai �mi era mil� de el� 2) Maimu�a turbat� Oana Z�voranu a l�trat, mar�i noaptea, c� eu a� tr�i cu o avocat�. E o minciun� ordinar�, care poate fi demontat� foarte u�or. Eu tr�iesc �ntre oameni, m� v�d cu ei, am avut mai multe procese � care-i problema? Minciuna e la fel de scelerat� ca �i fabula�iile curvei de �igani c� eu a� fi vrut s-o violez, �nchiz�nd, cu cheia, u�a cabinetului meu de vicepre�edinte al Senatului (?!). Asta e o idee fix� a vagaboandei, care, dup� ce a trecut de 40 de ani �i �i-a f�cut numeroase opera�ii estetice, tr�ie�te �n iluzia c� o tot violeaz� cineva � a�a a min�it �i �n privin�a unui administrator de imobil. Cine se uit� �n gura de canal a acestei scorpii e mai nebun ca ea. ��i trebuie mult� neru�inare ca, dup� ce ai debutat �n via�a de prostituat�, la v�rsta de 14 ani, fiind plasat� la clien�i de interlopul Fane C�rlig, s� inventezi asemenea pove�ti bolnave. 3) Infama creatur� a mai pretins c�, �n preajma Cr�ciunului, eu i-a� fi f�cut o vizit� mamei sale, tot pentru bani. Ce s� comentezi la asemenea abera�ie? Habar n-am unde a locuit biata femeie. A� putea s� dau numeroase exemple. Dar m� opresc aici. A devenit evident, pentru toat� lumea, c� avem de-a face cu o fiin�� profund bolnav�: �diagnosticul este �ntre paranoia �i schizofrenie� � �mi spunea un academician. Cu manifest�ri violente, dac� st�m s� ne g�ndim cum i-a pl�tit rapandula pe body-guarzi, pentru a-i st�lci �n b�taie �i a-i orbi cu sprayuri lacrimogene pe ni�te b�tr�ni, duminic�, de Pa�tele Blajinilor. Conform Legii, para�uta agresiv� ar fi trebuit b�gat�, imediat, �n c�ma�� de for��. �nc� nu-i timpul pierdut. Problema nu e a ei � ea a�a a tr�it toat� via�a, �n mocirla scandalului. Problema e a unei institu�ii mass-media, care se pune la mintea ei, o protejeaz� �i se n�puste�te asupra unor oameni care au �ndr�znit s� resping� manifest�rile ei sataniste. Ce credit moral mai are Antena 1? S-a sinucis, �n direct �i la or� de v�rf! Iat� c�teva dintre motivele care m-au determinat s� refuz orice invita�ie a Antenelor. Rom�nii au o vorb�: �Te bagi �n troac�, te m�n�nc� porcii�. P�cat de munca unor oameni de valoare, care e t�r�t� la canal de cuplul comic-fantezist (satanist) Dan Capatos � Oana Z�voranu. Dac� acest grec f�r� Dumnezeu va continua s� verse l�turi �n direc�ia mea, am s� m� v�d nevoit s� m� leg, �i eu, de familia lui, de sursele de bani, de leg�turile boln�vicioase de la cocina sa �Un show p�c�tos�. Nu cred c� le-ar fi bine acestor hingheri de pres� dac� a� face pl�ngeri la ANAF, cu privire la �banii negri� �i la �parand�r�tul� de la �Un show c�c�cios�. De pild�, de ce nu s-au �nregistrat, conform Legii, cele peste 40.000 de euro pl�ti�i scandalagioaicei pentru exclusivitatea (?!) �nmorm�nt�rii �i apari�iile ei ulterioare? Ce servicii �i tot face acest Capatos lui Sorin Oprescu, care i-a angajat nevasta la Direc�ia General� a Cimitirelor? �i c�t a c�tigat so�ia lui, Monica, �n urma colabor�rii cu Nelu Iordache? �i c�t contribuie emisiunea la prostitu�ia, pe bani, a unor �vedete� care se f���ie-n fundul gol pe acolo? Dar el, lupul moralist de azi, cu ce se ocupa la �nceputul anilor �90 � nu cumva f�cea bi�ni�� cu blugi adu�i din Turcia? �i de unde are, acum, at�ta b�net, s�-�i fac� vacan�ele ba �n America, ba �n Malta etc.? Deocamdat�, m� opresc aici. Habar n-are fomistul �sta analfabet c�t� lume �l ur�te �i abia a�teapt� s�-l dea �n g�t. κi va mu�ca m�inile. Capatos cu coarne generic principal CORNELIU VADIM TUDOR, Pre�edintele PRM 22 aprilie 2015 Explica�ie poze: Un Dan, doi Dani� Adic� ni�te mitocani ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:11
Amend� record pe un �antier! Un muncitor a uitat s� pun� dopul �i s-a r�suflat petul de bere! www.timesnewroman.ro/life-death/amenda-record-pe-un-santier-un-m... Un Dorel scelerat a intrat �n vizorul Direc�iei de Munc�, primind o amend� record pentru o neglijen�� criminal�. �n timp ce se afla la o asfaltare, a uitat s� pun� dopul petului de bere, iar berea s-a r�suflat, acesta distrug�nd singurul motiv pentru care colegii s�i veniser� la munc�.dorel_amenda_inspectia_muncii.jpg �Asfaltam l�ng� o banc� �i zona e supravegheat�. Se poate vedea �i pe camere cum ia petul, se duce la umbr�, bea din el, apoi adoarme, f�r� s�-i pun� dopul. C�nd am ajuns, era prea t�rziu, berea era cald�, spune unul coleg. �A venit �i cineva din Prim�rie s� inspecteze lucrarea �i c�nd l-am cinstit din petul de bere, a constatat c� e cald�, ne-a f�cut proces verbal �i ne-a anulat autoriza�ia, dup� care ne-a pus s� spargem la loc tot ce-am asfaltat, din cauza acestui nenorocit�, declar� Victor T, maistrul brig�zii lui Dorel. Inspectorii de munc� sus�in c� Dorelul nes�buit nu a semnat procesul verbal de amend�, pentru c� nu a putut fi trezit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:14
|
|
|
|

poate vor imparti un pepene sau ,se va gasi un alt motiv ptr. a porni in noua calatorie !
....e cu tilc bancul tau si ar fi ceva de discutat pe tema lui, dar acu' ma duc sa pun de cafea