back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2376 2377 2378 2379 2380 2381 2382 2383 2384 2385 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:22

haideti cu totii sa beti o cafea.....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:23

De la: zenitt, la data 2015-04-23 21:26:34
De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 14:06:43aaaa, vorbiti despre Atlantida ? moiiii, o fo, moi, cum sa nu si cum Totul e Ciclic pe pamintul asta, o sa mai fie , intr-o forma sau alta, o transformare radicala a Terrei si va incepe o alta poveste , cu un alt Adam si o alta Eva !

Pe cand? Vor mai muºca iar din mar?

stii bancu cu MARU.....???
da' bancu cu 23 AUGUST....???

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:24

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:26

De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-24 12:24:45www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/1989+Anul+care+a+schimbat+lumea/

www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/1989+Anul+care+a+schimbat+lum...]

APROPO...cati dintre voi au participat la ultima manifestatie de 23 august si ce-si mai amintesc....???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 12:31

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:52

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:55

Gest extrem de ciudat la Administratia Prezidentiala
administratia prezidentiala
www.ziartricolorul.ro/gest-extrem-de-ciudat-la-administratia-pre...
Departamentul de comunicare al Administratiei Prezidentiale a transmis doua comunicate, aparent diametral opuse, cu ocazia congresului UDMR de saptamîna trecuta. Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie organizat la Cluj-Napoca, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii.

În primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confronta cu „multe chestiuni ramase nerezolvate”, cu „subiecte sensibile”, cum ar fi autonomia, si vorbea despre „extinderea drepturilor minoritatilor”. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii maghiari de la Transindex.ro.

„Exista multe chestiuni ramase nerezolvate, deziderate ale minoritatilor nationale privind respectarea efectiva a drepturilor conferite de lege, dar si nevoia de garantii mai bune pentru protejarea si promovarea identitatii lor nationale. Exista, în acelasi timp, multe provocari care vizeaza întreaga societate si clasa politica în ansamblul ei”, este un fragment din comunicatul initial în care presedintele recunoaste ca minoritatea maghiara se confrunta cu probleme. „Dialogul si constructia pas cu pas împreuna cu liderii politici ai majoritatii reprezinta singura solutie viabila. Doar asa putem evita calculele electoraliste sau discursurile pline de stereotipuri, cum se întîmpla adesea atunci cînd se discuta în spatiul public despre autonomie. Subiectele sensibile în relatiile dintre majoritate si minoritate pot fi abordate doar pe calea dialogului, chiar daca eforturile necesare par uneori enorme si distanta dintre cele doua parti insurmontabila. Atît respectarea sau extinderea drepturilor minoritatilor, cît si decizii majore precum conturul regiunilor pot fi obtinute si consolidate doar deschizînd si mentinînd canale de comunicare cu toate partidele politice care au un cuvînt de spus în politica româneasca”, se arata în comunicatul initial al presedintelui României, potrivit sursei citate. În primul mesaj se vorbea si despre coruptie si integritate, în contextul în care UDMR se confrunta cu problema deputatului fugar Marko Attila, în cazul caruia DNA a cerut arestarea preventiva, si cu cazul Nagy Zsolt, condamnat definitiv la închisoare. La Congresul de la Cluj-Napoca, unul din consilierii lui Klaus Iohannis a citit un comunicat mult mai scurt. Din text lipseau partile privitoare la drepturile minoritatilor si la cazurile de coruptie, un subiect delicat pentru UDMR. Jurnalistii de la Transindex sustin ca au contactat Administratia Prezidentiala, dar cei de la Biroul de presa de la Cotroceni au spus ca nu sînt abilitati sa raspunda.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:55

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:57

Ar trebui ca toatã clasa politicã sã intre în pãmînt de ruºine
traian_basescu-generic principal

NUMAI EU AM AVUT CURAJUL

SÃ DEMASC ÎNCHISORILE C.I.A.!

Un jet de apã, puternic, cu dezinfectant, începe sã mãture la canal toatã clasa politicã. Astãzi, pînã ºi Senatul SUA recunoaºte ºi condamnã prezenþa lagãrelor de torturã ale CIA pe teritoriul altor þãri. Þãri printre care se aflã, din pãcate, ºi România. Încã de la început, eu am rostit adevãrul. Mai întîi despre buncãrul zidit sub baza din comuna Mihail Kogãlniceanu. Un spaþiu de 56 de hectare, scãpat, total, de sub autoritatea Statului Român. O zonã „decupatã“ din teritoriul naþional al României. Acolo se aflã ºi un aeroport subteran, în care intrã avioanele fãrã probleme, fãrã nici o evidenþã. Aveam informaþii cã ºi în acele catacombe au fost torturaþi oameni. Apoi, am primit date ºi despre o închisoare CIA din Capitalã. Eu am furnizat elemente concrete, despre zboruri ºi destinaþii ulterioare. În 2005, preºedintele Adunãrii Parlamentare a Consiliului Europei, René van der Linden, a sosit, special, la Bucureºti, pentru a purta un dialog, cu mine. L-am primit în cabinetul meu, de vicepreºedinte al Senatului, de faþã cu mai mulþi senatori ºi deputaþi PRM. I-am dãruit Medalia Jubiliarã a Senatului, placatã cu aur. Convorbirea a fost filmatã, la vedere, de echipa mea. Am ºi difuzat-o pe un post TV. Apoi, la finalul lui 2006, trebuia sã conduc o delegaþie a Senatului României la Londra. Numai cã ambasadorul SUA la Bucureºti, Nicholas Taubman, s-a deplasat, val-vîrtej, la Palatul Victoria ºi i-a poruncit premierului C.P. Tãriceanu sã facã tot ce e posibil sã anuleze acea vizitã (?!). Zis ºi fãcut. În vremea aceea, doi colegi de Senat, Teodor Meleºcanu ºi Norica Nicolai, au negat, cu vehemenþã, existenþa acestor închisori. Eu am fost pedepsit – ei au fost rãsplãtiþi. În 2008, ºi eu, ºi PRM, am fost scoºi din Parlamentul României, printr-o fraudã ordinarã, dictatã ºi dirijatã de Traian Bãsescu. Eu am primit biciul, ceilalþi doi au primit zãhãrelul: Meleºcanu a devenit directorul SIE iar Nicolai – membrã a Parlamentului European. Ce-i drept, ºi eu am intrat în acel forum, în 2009, întrucît Mafia Electoralã n-a avut încotro, scorul era prea mare ca sã poatã fi fraudat. A doua oarã nu mi s-a mai permis, în 2014, dar Norica Nicolai a intrat din nou, fiindcã a fost foarte ascultãtoare ºi cooperantã. Atunci cînd am fost membru al P.E. am rostit un discurs acuzator, în Aula de la Strasbourg. Probabil cã în acel moment s-a luat decizia sã nu mai am o altã ocazie. Bine, cel puþin, cã am scãpat cu viaþã – pe alþii, killerii yankei i-au curãþat.

Astãzi, Dosarul Închisorilor CIA s-a îmbogãþit. Adevãrul e recunoscut ºi de americani, nu mai poate fi ascuns. Dacã am fi o þarã, cu adevãrat, democraticã, principalii rãufãcãtori, sau tãinuitori, ar trebui judecaþi ºi închiºi. Mã refer la Ion Iliescu, Ioan Talpeº, Teodor Meleºcanu, Ioan Mircea Paºcu, Traian Bãsescu ºi la alþii ca ei. Am spus toate acestea pentru a pricepe românii, dar ºi strãinii, cine ºi ce politicã a fãcut în þara asta; cine ºi cum a apãrat Interesul Naþional. Toþi lacheii americani au fost complici la torturarea unor fiinþe umane. Pentru cã acesta e fondul problemei: americanii n-au voie, prin Lege, sã schingiuiascã oameni pe teritoriul lor, aºa cã au gãsit niºte slugoi nenorociþi, ba prin România, ba prin Polonia. ªi ne mai mirãm cã ne bate Dumnezeu atît de rãu…

CORNELIU VADIM TUDOR

23 aprilie 2015

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 13:57

În plin val de arestãri, popularitate ºi susþinere externã – ªefa DNA, luatã la întrebãri pentru toate eºecurile sale din vremea Parchetului General

INTERPELARE
www.ziartricolorul.ro/in-plin-val-de-arestari-popularitate-si-su...
În perioada 2006-2012, actualul procurer-ºef al Direcþiei Naþionale Anticorupþie, doamna Laura Codruþa Kövesi, a deþinut funcþia de procuror general al Parchetului de pe lîngã Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie, calitate în care a avut ºi atribuþii de conducere ºi coordonare a Direcþiei Naþionale Anticorupþie ºi a Direcþiei de Investigare a Infracþiunilor de Crimã Organizatã ºi Terorism. În aceastã perioadã a fost înregistratã cea mai mare ºi pãguboasã contrabandã cu carburanþi, þigãri, legume ºi fructe, precum ºi cea mai vizibilã corupþie în sistemul vamal din România. De asemenea au fost înregistrate cele mai multe ºi mai mari retrocedãri frauduloase din activitatea Autoritãþii Naþionale pentru Restituirea Proprietãþilor. În aceastã perioadã s-a produs devalizarea aproape totalã a Fondului Proprietatea, la care a devenit preºedinte al Consiliului de Administraþiei fostul ambasador american la Bucureºti, Mark Gitenstein (cunoscut drept un susþinãtor constant ºi vehement al doamnei Laura Codruþa Kövesi). Tot acum au fost înregistrate cele mai multe retrocedãri nelegale de proprietãþi imobiliare cãtre urmaºi ai unor foºti grofi maghiari, care au fost despãgubiþi în perioada interbelicã, dupã procesul optanþilor, sau ale cãror proprietãþi au fost confiscate în baza unor sentinþe de condamnare pentru crime de rãzboi, dupã a doua conflagraþie mondialã. În aceastã perioadã a fost instituþionalizatã corupþia la Ministerul Dezvoltãrii Regionale ºi Turismului. Tot în aceastã perioadã Curtea de Conturi a constatat, iar foºti angajaþi ai Agenþiei Naþionale de Integritate au sesizat o serie de abuzuri ºi fraude sãvîrºite de ºefii acestei instituþii, preºedintele Alexandru Cãtãlin Macovei ºi secretarul general Horia Georgescu. De asemenea, au fost înregistrate cele mai mari fraude ºi au fost plãtite cele mai mari comisioane nelegale privind derularea contractelor Microsoft ºi EADS. Pentru considerentele expuse, solicit sã verificaþi ºi sã-mi comunicaþi dacã, în perioada 2006-2012, Parchetul de pe lîngã Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie, Direcþia Naþionalã Anticorupþie ºi Direcþia de Investigare a Infracþiunilor de Crimã Organizatã ºi Terorism s-au sesizat din oficiu, în urma dezvãluirilor din presã, ori dacã au fost sesizate de Servicii de Informaþii (SRI, DGIPI º.a.), instituþii guvernamentale, organizaþii neguvernamentale sau cetãþeni în legãturã cu implicarea în fapte de corupþie sau de crimã organizatã a fostului preºedinte al Agenþiei Naþionale pentru Administrare Fiscalã, Sorin Blejnar (2009-2012), a fostului preºedinte al Autoritãþii Naþionale pentru Restituirea Proprietãþilor, Crinuþa Dumitrean (2009-2011), a fostului preºedinte al Agenþiei Naþionale de Integritate, Alexandru Cãtãlin Macovei, ºi a fostului secretar general Horia Georgescu (2008-2012), a fostului ministru al Dezvoltãrii Regionale ºi Turismului, Elena Udrea (2009-2012), ori referitor la devalizarea Fondului Proprietatea, derularea contractului pentru licenþe Microsoft ºi a contractului pentru securizarea frontierelor încheiat cu concernul EADS, sau retrocedãrile cãtre pretinºi urmaºi ai unor foºti grofi maghiari din Transilvania, care au fost despãgubiþi în perioada interbelicã, dupã procesul optanþilor, sau ale cãror proprietãþi au fost confiscate în baza unor sentinþe de condamnare pentru crime de rãzboi, dupã a doua conflagraþie mondialã, urmînd sã-mi precizaþi numãrul dosarelor instrumentate ºi soluþiile emise în aceste cazuri. Avînd în vedere cã aveþi ºi calitatea de ºef al Ministerului Public, solicit sã-i cereþi doamnei Laura Codruþa Kövesi o notã explicativã în acest sens, din care sã-mi remiteþi o copie împreunã cu rãspunsul.

VALER MARIAN, Senator

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:01

Sã mori de rîs: Alina Bicã nu-l primeºte pe Traian Bãsescu
alina-bica-o intrebare pe zi
www.ziartricolorul.ro/sa-mori-de-ris-alina-bica-nu-l-primeste-pe...
Fosta ºefã DIICOT Alina Bicã spune cã nu îl va primi pe Traian Bãsescu dacã acesta va dori sã vinã la domiciliul sãu pentru a o vizita. Traian Bãsescu a declarat, marþi, la B1 TV, cã vrea sã o viziteze pe Alina Bica, recent ieºitã din Penitenciarul Tîrgºor ºi plasatã în arest la domiciliu. „M-aº bucura enorm dacã doamna Bicã ar fi de acord sã îi fac o vizitã”, a afirmat Bãsescu.

El a spus cã fosta ºefã DIICOT „e un profesionist desãvîrºit ºi un om care are o anume staturã moralã”. Traian Bãsescu a susþinut, totodatã, cã nu crede cã Bicã, Georgescu ºi Udrea au luat mitã, ei fiind oameni în care a crezut ºi pe care i-a girat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:02

De la: gabigabi2, la data 2015-04-23 14:06:43aaaa, vorbiti despre Atlantida ? moiiii, o fo, moi, cum sa nu si cum Totul e Ciclic pe pamintul asta, o sa mai fie , intr-o forma sau alta, o transformare radicala a Terrei si va incepe o alta poveste , cu un alt Adam si o alta Eva !

io stiu ? poate vor imparti un pepene sau ,se va gasi un alt motiv ptr. a porni in noua calatorie !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:10

O ÎNTREBARE PE ZI

Unde au dispãrut liderii de sindicat din þara asta? Ne referim la Bogdan Hossu, Dumitru Costin, Marius Petcu, Matei Brãtianu, Ioan Rãdoi ºi la alþii, care, vorba aia, ºi-au fãcut suma ºi s-au dat la fund…???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:13

HAI SÃ (NE) RÎDEM CU PAPAGALUL TURTURICÃ!
Dan-Turturica hai sa ne ridem
www.ziartricolorul.ro/hai-sa-ne-ridem-cu-papagalul-turturica/
Am mai scris despre obsesia lefegiilor de la fiþuica mortuarã „România liberã” pentru titlurile care încep cu turnãtoria de copii pîrîcioºi „CUM”. Proºtii ãºtia se iau de mînã cu zuzele de la „Click!”, care nu se pot dezbãra de „UITE!”. La ziarul unguresc de limba românã troneazã, pe post de redactor-ºef, clipiciosul Dan Cristian Turturicã, fiul cunoscutului turnãtor la Securitate Constantin Turturicã. O familie de cretini.
În nr. de miercuri, 29 ianuarie 2014, am întîlnit o avalanºã de „CUM”, repetãm, în titluri: 1) „CUM a ajuns Armata pe post de companie de drumuri”; 2) „CUM a rãmas PP-DD fãrã grup parlamentar”; 3) „CUM dispare PP-DD”; 4) „CUM s-au descurcat asigurãtorii (?!) în 2013″; 5) „CUM a ajuns Armata sã þinã loc de companie de drumuri”. Aºadar, de nu mai puþin de 5 ori, într-o singurã ediþie de ziar! Cîtã lipsã de imaginaþie! Ce sãrãcie de idei! ªi încã ceva, fãcãtorul de gãinaþ (turturaþ) Turturicã: ce-o fi aia „asigurãtorii”?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:20

De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-24 14:01:47Sã mori de rîs: Alina Bicã nu-l primeºte pe Traian Bãsescu
alina-bica-o intrebare pe zi
www.ziartricolorul.ro/sa-mori-de-ris-alina-bica-nu-l-primeste-pe...
Fosta ºefã DIICOT Alina Bicã spune cã nu îl va primi pe Traian Bãsescu dacã acesta va dori sã vinã la domiciliul sãu pentru a o vizita. Traian Bãsescu a declarat, marþi, la B1 TV, cã vrea sã o viziteze pe Alina Bica, recent ieºitã din Penitenciarul Tîrgºor ºi plasatã în arest la domiciliu. „M-aº bucura enorm dacã doamna Bicã ar fi de acord sã îi fac o vizitã”, a afirmat Bãsescu.

El a spus cã fosta ºefã DIICOT „e un profesionist desãvîrºit ºi un om care are o anume staturã moralã”. Traian Bãsescu a susþinut, totodatã, cã nu crede cã Bicã, Georgescu ºi Udrea au luat mitã, ei fiind oameni în care a crezut ºi pe care i-a girat.

pe amarita aia de Ridzi , care face puscarie ptr. EBA , nu numai ca n-a aparat-o sau vizitat-o, dar a si vorbit urit despre ea...
deh , ceea ce putea spune Ridzi STIE toata lumea, dar ceea ce Stie Bica, Georgescu si Udrea mai ales, e Asteptat de toata lumea si lui ii tremura genunchii , deja !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:21

Tovarãși pupenklauși, sã facem din Sibiu un nou Scornicești!
sibiu.justitiarul.ro/tovarasi-pupenklausi-sa-facem-din-sibiu-un-...
O doamnã pe nume Elena Lotrean ( Asociația „Future Capital Sibiu”), de care nu mai auzisem pânã ieri, vine...

O doamnã pe nume Elena Lotrean ( Asociația „Future Capital Sibiu”), de care nu mai auzisem pânã ieri, vine cu nãstrușnica idee a traseului memorial Klaus Werner Iohannis! Eu știam cã aceste rute turistice se ivesc dupã decesul unor mari personalitãți culturale sau științifice care au lãsat omenirii ceva palpabil și care meritã recunoștințã veșnicã, ele nefiind „dedicate” unor politicieni cât se poate de vii și inutili.

Iatã ce declara siropos aceastã nostalgicã a turismului comunist de tip Doftana: „Cunoaște și recunoaște Sibiul așa cum l-a descoperit Președintele, cu ochi de copil, de adolescent, de îndrãgostit, de profesor, de primar, cu ochi care te întâmpina binevoitor, te urmãresc curios și te îndeamnã la descoperiri. Turism, educație, culturã”. Educație? „«Kakaia» educația?” – strigã invidios Stalin din mormânt. Culturã? Poate cult… CULTUL PERSONALITÃȚII pentru un „Președinte” omniprezent și scris musai cu majusculã!

Aceastã ofertã „turisticã” va demara începând cu data de 1 mai 2015 și va purta numele „Drumul președintelui” (https://www.facebook.com/Drumulpresedintelui?fref=ts), probabil ca replicã la șoseaua „Transalpina”, cunoscutã și ca „Drumul regelui”! Cinstea de a cãlca pe urma pașilor prezidențiali se plãtește cu 50 de lei. Cicã „prima doamnã” a fost foarte încântatã de aceastã inițiativã nord-coreeanã în stil Kim Jong-il. Aștept cu nerãbdare sã întâlnesc grupuri de turiști plângând în hohote în fața unei bãnci din parcul Astra, atunci când ghidul le va spune cã acolo tovarãșul Klaus a mîncat covrigi pentru prima oarã împreunã cu tovarãșa Carmen, pe vremea când era un „anticomunist privat”!

Ce mai spune tovarãșa Lotrean Elena, botezatã astfel de pãrinții sãi în cinstea savantului de renume mondial, tovarãșa Elena Ceaușescu: „Este un tur mai special, porneºte de la casa unde a copilãrit când era foarte mic preºedintele, casa de pe Papiu Ilarian, ºi se terminã la Primãrie, e o rutã frumoasã, atinge toate punctele importante din viaþa domniei sale, toate care sunt în centrul istoric, nu o sã ieºim din centrul istoric”. Am înțeles cã publicul vizat pentru pelerinajul la „ieslea” casei pãrintești o sã fie, în general, unul tânãr, cu vârste pânã în 35 de ani. Normal, fiindcã automat celor de peste 40 de ani doar amintirea excursiilor școlare la casa memorialã Ceaușescu din Scornicești sau la închisoarea Doftana le provoacã greațã! Atunci, hai sã gãsim o nouã generație cãreia sã-i spãlãm creierii și sã o pervertim ca pupãtoare a urmelor pașilor noului idol și amușinãtoare a dârei lãsate de „floarea beșina sasului”! Hai sã construim „omul nou”, adorator al conducãtorului de esențã divinã de la Cotroceni, în bunã tradiție ceaușistã. Fiindcã am pomenit „floarea” cunoscutã în Ardeal ca „beșina sasului”, sã reamintesc cititorilor ce spunea propagandistul Emil Hurezeanu, un pupenklaus notoriu, despre aceastã plantã la televizor, în septembrie 2008: „românii i-au zis aºa pentru cã miroase frumos, în numele bunei convieþuiri cu saºii”. De unde sã știe marele analist cã beșina sasului nu este o floare, ci o umilã ciupercã puturoasã, „Lasiosphaera gigantea”, pe numele ei latinesc? (www.upm.ro/ldmd/LDMD-02/Lds/Lds%2002%2064.pdf) Poți sã mai spui altceva… decât „pas cu pas” spre penibilul absolut?

„În primul rând vizãm publicul român, în prima fazã, pentru cã este o personalitate a României, ne dorim de fapt sã stârnim curiozitatea pentru cã atunci când eºti curios ºi reuºeºti sã înveþi ºi sã descoperi”, mai dã pe goarnã distinsa politrucã sibiancã. Ce mare personalitate a României este domnul Klaus Werner Iohannis ca sã-l lãudãm și ce acte de vitejie a fãptuit ca sã-l glorificãm, cã în cele patru luni, de când activeazã ca președinte al României, nu a fãcut absolut nimic notabil pentru țarã? Doar plimbãri aiurea, decorații, declarații belicoase la adresa Rusiei, mesaje de compasiune pentru locuitorii altor țãri – doar pentru români, nu! – concedii private și mesaje fãrã substanțã, dar într-o ridicolã limbã de lemn, pe Facebook! Dupã ce acest individ, mut și lipsit de personalitate, a fost plimbat în campania electoralã ca un „prapur” – vorba lui Ion Cristoiu –, acuma este musai sã canonizãm același personaj mediocru și fãrã pic de charismã, deși este încã în viațã?

Iatã simple comparații și un periplu prin istoria relativ recentã, nu pe „Drumul președintelui” pavat cu „floarea” beșina sasului… Nicolae Ceaușescu scria cãrți? Nu, nu le scria, dar avea trepãdușii lui, „culturnicii”, care-i alcãtuiau cãrți din combinarea mai multor discursuri. Tocmai au apãrut dezvãluiri cã la fel a fost „scrisã” și cartea „Pas cu pas”, din interviurile date de Klaus Iohannis de-a lungul timpului, iar acest montaj a fost comercializat avându-l ca autor pe Iohannis, la fel ca în cazul „operelor” tovarãșului Nicolae Ceaușescu. Este mãcar o singurã zi de la Dumnezeu fãrã sã aparã Klaus Iohannis în mass-media? Nu! La fel era și pe vremea lui Ceaușescu, doar cã acela nu beneficia de atâtea canale de telviziune care sã-i închine ode simultan și sã-i aducã osanale chiar și noaptea, în reluare, non-stop! Exista un cult a personalitãții pentru consoarta dicatatorului? Da, era celebrul „Cabinet doi”, adicã taman instituția „primei doamne” pe care se chinuiesc sã ne-o bage pe gât propagandiștii cuplului Iohannis! Îl critica cineva pe Ceaușescu? Nu! Pãi, pe Iohannis are cineva curajul sã-l critice, deși face gafã dupã gafã? Se vizita Scorniceștiul natal al „tovarãșului” ca prinos de recunoștințã? Da! Se va vizita și Sibiul natal al „domnului” în același scop omagial? Da!

Comparații multe și relevante, o singurã concluzie: Klaus Iohannis, pentru noi, este Ceaușescu doi!

Simina BARBU

Nota redacției: Pentru sibieni nu este o noutate promovarea insistentã a imaginii lui Klaus Iohannis și cultul personalitãții construit special pentru acest satrap local. Ei au fost obligați sã suporte timp de 14 ani o propagandã dezmãțatã pentru care și ministrul propagandei naziste, Joseph Goebbels, ar fi fost invidios! Iatã ce scriam noi despre propaganda iohannisianã în anul 2009: www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-johannis-un-mit-creat-artif...

Iatã și aici o scurtã notã tot din publicația noastrã, din data de 20 aprilie 2010, deci în urmã cu cinci ani: Menestrelii Kaiser-ului. Datoritã crizei de imagine a primarului, care se suprapune cu criza economicã mondialã, biroul de presã al primãriei a transmis presei sibiene, de rit pupincurist, un articol comandat despre slãvirea primarului sibian pe alte meridiane. Articolul de proslãvire fiind în limba spaniolã, fãtucile au omis sã specifice ºi þara în care apare publicaþia cu pricina („El Nuevo Herald“) sau nu au ºtiut nici ele, cã pentru „copy-paste” de pe internet nu-þi trebuie multã carte ºi nici cunoºtinþe geografice! Aºa cã „guguºtiuci” de la sãptãmânalul „Turnul Sfatului” s-au grãbit sã titreze materialul primit de la primãrie cu eclatantul: „Elogiaþi în Spania: Pe mâinile lui Johannis, Sibiul a ºtiut sã îmbine istoria ºi modernizarea”. Ce zici, Franz? „El Nuevo Herald” apare în Miami, Florida, U.S.A., fiind practic o copie a cotidianului „The Miami Herald”, dar editat în limba spaniolã, special pentru minoritatea de origine cubanezã de acolo. Dupã ce au fãcut bãºcãlie cititorii, printre comentariile de pe ediþia on-line a sãptãmânalului cu nume de obiectiv turistic, redactorii au rectificat titlul, înlocuind Spania cu State! Care State? Sã fie State Potcovaru, ãla din telenovela þigãneascã de la tembelizor, numitã ,,State de România”? „Elogiile” erau de fapt nu ale „spaniolilor”, ci ale biroului de presã din primãrie,care a avut grijã sã trimitã materialul în cauzã ºi la „Tribuna”, unde a apãrut sub un titlu – „original” ºi acesta! – la fel de rãsunãtor ca ºi la papagalii ceilalþi: „El Nuevo Herald: Sibiul, una dintre bijuteriile þãrii”. Iatã ºi un scurt pasaj, selectat din ziarul lui nea Ilie Carabulea, dar cu traducerea venitã direct de la primãria lui nea Klaus: „Pe strãzile pietruite – curate ºi fãrã trafic – , aºa cum se petrece în puþine oraºe româneºti, trec în fiecare an mii de turiºti, care gãsesc în acest burg vechi al fostului imperiu austro-ungar acelaºi aer central european ca în Praga, Viena ori Trieste. Spanioli, francezi, germani, italieni – toþi cutreierã strãzile, printre casele perfect vopsite, unde îºi beau cafelele, la picioarele turnurilor oraºului”. Sublinierile ne aparþin, iar pasajele evidenþiate astfel ne-au provocat un zâmbet amar, pentru cã vedem zilnic halul în care aratã „strãzile pietruite – curate ºi fãrã trafic”. Ele sunt sufocate de un trafic infernal, fiind ºi pline de gropi, care le vin de hac autoturismelor sibienilor! Cât despre „casele perfect vopsite”, se vede treaba cã autorul nici mãcar nu a vizitat oraºul, ci doar a privit fotografiile de pe site-ul primãriei. Pânã ºi casele de pe Corso, spoite în grabã pentru „Capitala culturalã a Europei” din anul 2007, au început sã piardã bucãþi mari de tencuialã, iar în curþi nu vã sfãtuim sã intraþi, dacã nu vreþi sã suferiþi ºocuri vizuale sau olfactive. Nu o sã ne apucã sã disecãm toate inadvertenþele din articolul omagial, mai ales cã ãia din Florida habar nu au unde-i România pe hartã, darãmite Sibiul, ci dorim sã vã atragem atenþia asupra unor „coincidenþe”. 1) În Jacksonville, tot statul american Florida, locuieºte Ion Baºtea, escrocul împreunã cu care soþii Iohannis au furat douã case din centrul Sibiului prin folosirea unor falsuri, recunoscute definitiv ºi irevocabil de justiþia românã! Cele douã familii pãstreazã relaþiile în continuare ºi se viziteazã reciproc. 2) Când a apãrut articolul în presa sibianã , luni 22 martie 2010 – prompt biroul de presã al primãriei, fiindcã articolul a fost publicat în „El Nuevo Herald” cu o zi înainte, în 21 martie, ediþia de duminicã („publicado el domingo”), ziua tirajului redus ºi a materialelor de umpluturã pentru toate ziarele din lume – Iohannis tocmai sosise din concediul sãu anual din Republica Dominicanã, care este „la doi paºi” de Florida, tot în Caraibe. 3) Iatã ce declara soþia primarului, în ziarul „Monitorul de Sibiu” ( „Johannis, în blogosferã”, 05.12.2007 ) despre un blog iniþiat de ea la liceul „Gheorghe Lazãr”, unde activeazã ca profesoarã: „Avem un proiect cu o Universitate din Florida, de vreo cinci ani, cu care colaborãm prin internet. Am fãcut niºte proiecte foarte interesante împreuna. Copiii noºtri au scris despre locurile lor preferate din oraº, cei din Florida au scris despre locurile lor preferate…)”. Cu cinci ani înainte, în 2002, se stabilise definitiv în statul Florida, prin emigrare, complicele soþilor Iohannis, Baºtea Ioan, împreunã cu familia. Aceasta avea o fiicã, proaspãtã absolventã a liceului „Gheorghe Lazãr”, unde toatã lumea ºtia cã este „nepoata” doamnei profesoare de englezã, Carmen Iohannis. Aiurea, poate doar dacã hoþia împreunã („together” cum ar spune doamna profesoarã, în limba pe care o predã) ar induce automat ºi grade de rudenie! Din aceste „coincidenþe”, doar cei care nu au creierele spãlate ºi neuronii puºi pe bigudiuri vor înþelege de unde pânã unde un ziar din Florida pomeneºte de un orãºel din Europa, necunoscut publicului american, articolul culminând cu slãvirea primarului. Nu mai conteazã cã oda de omagiere este compusã în spaniolã ºi ziarul a apãrut duminica, zi în care americanii din Florida sunt la plajã. Important era sã aparã traducerea în presa localã, ca sã fie copleºiþi sibienii de importanþa planetarã a „tãtucului” neamþ.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:24

am pus pe masa linga cafea, niste inghetata si frisca ! eu mi-am decorat cana si cine mai vrea sa pofteasca !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:35

De la: gabigabi2, la data 2015-04-24 14:24:19am pus pe masa linga cafea, niste inghetata si frisca ! eu mi-am decorat cana si cine mai vrea sa pofteasca !

deocamdata io...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 14:37

Propaganda, înãlbitor pentru banii lui Iohannis șapte case
Posted by Justitiarul 6 days ago
Iohannis solidariza, din insula de lux Madeira, cu sãracii printr-un mesaj controversat de pe Facebook. Este vorba de urarea de...
sibiu.justitiarul.ro/propaganda-inalbitor-pentru-banii-lui-iohan...
Iohannis solidariza, din insula de lux Madeira, cu sãracii printr-un mesaj controversat de pe Facebook. Este vorba de urarea de Paști, scrisã aiurea „Cristos a-nviat”, deși normal era „Hristos a înviat”.

În fine, nu mai stau sã explic de ce așa este corect și nu cum au scris postacii de serviciu iohanusieni, cei care-i posteazã permanent cugetãrile inepte și lozincarde exprimate într-o ridicolã limbã de lemn sau urãrile banale și scrise greșit ca aceasta, fiindcã au fãcut-o deja alții mai competenți și cu studii teologice. În schimb, am sã mã refer la mesajul filmat, unde Klaus Werner Iohannis citește de pe prompter un text șablon, o lecturã facilã, dar platã și recitatã exact ca un robot lipsit de sentimente. Iatã ce ne citește domnul președinte ca un „politruc” conștiincios ce este: „Sã împãrțim bucuria Învierii cu semenii noștri, care poate nu au ce sã punã pe masã, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperiș deasupra capului.” (stirileprotv.ro/stiri/politic/politicienii-s-au-intrecut-in-urar...)

Câtã ipocrizie și tupeu dospit, maturat și ajuns la stadiul de nesimțire! Adicã tu, unul cu șapte case, din care una ai pierdut-o ca fiind luatã prin acte false, îți permiți sã-i cãinezi pe cei fãrã „un acoperiș deasupra capului”? Tu, care ai evacuat abuziv, ca primar, sute de români din casele pe care le-ai retrocedat unei organizații hitleriste desființatã de Convenția de Armistițiu și regele Mihai în septembrie – octombrie 1944, dar resuscitatã oficial tot de tine în anul 2007, ai acuma obrãznicia de a-i compãtimi pe cei fãrã adãpost? (www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-ca...)

Sã vedem, referitor la colecția de case a individului încoțopenit de oculta mondialã în fruntea României, cum se încearcã aburirea poporului prin propaganda mass-media și curãțirea „petelor” frauduloase cu „înãlbitorii” minciunii. Iatã ce spune despre nunta din anul 1989 a familiei de profesori Iohannis o verișoarã a „primei doamne” – o altã doamnã, probabil secundã, numitã Doina Lãzurca – într-o publicație de scandal, dar preluatã ulterior de aproape toatã presa româneascã: „Petrecerea s-a tinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gramada de invitati, vreo 200 de oameni, adica o suta de familii. Mai multi au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastra, pentru ca Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales ca multi sasi plecasera deja din Romania. Iar Ioan, tatal lui Carmen, era un blanar respectat, au venit multi la nunta doar pentru ca il stiau pe el”(…) „Tin minte ca darul a fost cam 2.000 de lei de persoana, adica 4.000 de lei de familie, cam cat era un salariu bun pe vremea aia. Uite asa, Klaus si Carmen au strans la nunta vreo 400.000 de lei, sa nu se mai mire unii ca de unde au avut la Revolutie 10.000 de dolari ca sa-si cumpere casa. De acolo ii aveau, de la nunta. Si au avut si niste nasi tocmai din Austria, niste prieteni de-ai lor”. (www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-s-a-aflat-cum-i-a-cumparat-klaus-...)

Minciuni ordinare și manipulare din greu! Și eu am avut nunta în anii ’80, așa cã pot sã dau detalii despre cum se desfãșurau nunțile pe vremea aceea. În primul rând, nu era „o taxã fixã” de participare și darul în bani nu era per persoanã, ci per familie! O pereche dãdea între 500 și 1.000 de lei la nuntã, în funcție și de localul unde se desfãșura nunta (costul „tacâmului”/nuntaș), doar nașii și pãrinții ofereau 5.000 lei! Restaurantul hotelului BTT („Parc”) era modest, nu se încadra la categoria restaurante de lux ca sã justifice daruri exorbitante din parte nuntașilor. La vremea respectivã Sibiul avea doar un singur restaurant select: „Împãratul Romanilor”. Restul: „Bulevard”, „Continental”, „Transilvania”, Hanul „Dumbrava”, „Sibiul Nou”, „Silva” (hotelul Partidului), „Unicum” sau „Parc” (hotelul BTT-ului) erau de mâna a doua, chiar dacã unele erau încadrate la Categoria I. Salariul mediu în România anului 1989 era de 2.100 de lei (4.000 de lei avea salariul un colonel MapN sau directorul unei întreprinderi mijlocii), deci nu era posibil ca o singurã familie sã-i onoreze pe miri cu douã salarii medii (4.000 de lei / familie), așa cum relatezã mincinoasa trompeta propagandisticã! O familie de tineri cãsãtoriți nu scotea aproape o jumãtate de milion de lei la nuntã, nici dacã toți invitații ar fi fost ciobani, responsbili de cârciumi, aprozariști, ofițeri superiori, medici ginecologi sau chirurgi, adicã cele mai avute categorii sociale din acele vremuri! În nici un caz nu se fãceau bani la o nuntã cu invitați profesori și tãrani din județul Mureș, de unde era originar socrul mic, Lãzurca Ioan. Care „blãnar respectat”? Sã fim serioși! Dar nu chiar așa de serioși precum homosexualii sau Emil Hurezeanu, fiindcã și el susținea cã Lãzurca, socrul lui Iohannis era un blãnar renumit, cu clientelã selectã și plin de bani. O minciunã cât Casa Poporului! Ioan Lãzurca era doar un amãrât de „cãciular”, adicã el confecționa doar cãciuli de blanã, pe care le comercializa nevastã-sa, Georgeta Lãzurca, prin târgul de vechituri al Sibiului, la ieșirea din oraș cãtre Mediaș!

Ce sã mai zicem… Nici mãcar imaginație nu au propagandiștii iohanusieni, din moment ce au plagiat un alt clasic în viațã, pe ex-ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, cã ãla a scos-o primul pe asta cu nuntașii, justificându-și averea ilegalã cu banii fãcuți din nunți!

Este aberant sã spui cã niște bani obținuți la o nuntã din anul 1989 au fost folosiți pentru cumpãrarea unui imobil în anul 1992, dar la aceștia s-au adãugat: aportul financiar al pãrinților și bunicilor( dixit Klaus Iohannis!), banii obținuți din salarii și meditații (același Iohannis!) și bani din vânzãri imobiliare anterioare (la fel, sursa Klaus Iohannis!), dar el (tot Klaus Werner Iohannis!) sã mai aibã totuși și acuma un cont de 9.000 de dolari din anul 1990!

ioha 9000 dolari

Prima casã a costat 70.000 de mãrci germane, conform declarației lui Iohannis, adicã aproximativ 35.000 de dolari. Așa cã manâncã rahat verișoara care zice cã și-a luat casa cu 10.000 de dolari câștigați, chipurile, la nuntã! O dovadã cã minte este pânã și faptul cã Iohannis a afirmat cã și-a cumparat cu banii de la nuntã mai întâi un apartament (altãdatã a spus cã douã, le mai încurcã și el sãracul, la atâtea locuințe!), doar dupã aceea și-a luat o casã, cu banii obținuți din vânzarea apartamentului (ca vânzãrile anterioare ale Ioanei Bãsescu!), cu ce i-au dat bunicii și socrii, bașca meditații și salarii, plus economii, mâncat iaurt cu grisine și eugenii. Dar, sã vezi miracol, nu doar cã s-au adunat banii pentru un autoturism „Dacia 1300” și cei 70.000 de mãrci necesari pentru cumpãrarea unei case, în 1992, dar au mai rãmas în cont și 9.000 de dolari din anul 1990, când tot românul avea ceva dolãrei prin bãnci, mai ales cã doar cu câteva luni înainte te bãga Miliția la închisoare și dacã te prindea cu un singur dolar prin buzunare!

Sã fie clar, în anul 1990, dupã ce soții Iohannis își cumpãraserã deja apartamentul la bloc și o mașinã cu așa-zișii bani de la nunta din 1989, nu puteau rãmâne și cu cei 9.000 de dolari, uitați în conturi din același an 1990, decât din „afaceri” precum cele investigate de subsemnatul, adicã traficul internațional de copii, demarat și el tot în fatidicul an 1990! (www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-wern...) La fel, tot de acolo, din tranzacțiile cu carne vie, provenea și „grosul” celor 70.000 de mãrci germane cu care s-a achiziționat casa din anul 1992 de cãtre familia Klaus Werner și Carmen Georgeta Iohannis.

Marius Albin MARINESCU

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 21:04

De la: Fl_Orion999, la data 2015-04-24 14:10:03O ÎNTREBARE PE ZI

Unde au dispãrut liderii de sindicat din þara asta? Ne referim la Bogdan Hossu, Dumitru Costin, Marius Petcu, Matei Brãtianu, Ioan Rãdoi ºi la alþii, care, vorba aia, ºi-au fãcut suma ºi s-au dat la fund…???

Tac mâlc pentru ca si ei au furat cot la cot cu politicienii.

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Aprilie 2015, ora 21:22

De la: gabigabi2, la data 2015-04-24 14:02:50

io stiu ? poate vor imparti un pepene sau ,se va gasi un alt motiv ptr. a porni in noua calatorie !

Eva din rai impãrtea marul doar cu Adam, in zilele noastre Evele impat pepenele cu mai multi.
Adicã sunt miloase.

Doi buni prieteni avocaþi, pasionaþi de schi, pleacã sã schieze pe cel mai înalt munte, cu cel mai mare grad de dificultate.
La un moment dat, îi surprinde o mare furtunã de zãpadã, urmatã de o avalanºã. Cu chiu - cu vai, se târãsc prin zãpadã ºi, când pierduserã orice speranþã, ajung în faþa unui castel cocoþat în vârful muntelui. Fericiþi, bat la poartã, strigã ºi, într-un sfârºit, apare stãpâna castelului, o blondã superbã.
- Ce vreþi?, îi întreabã aceasta.
- Gãzduire peste noapte, rãspund ei.
- ªtiþi, nu se poate... Soþul meu, Baronul, a murit abia de douã sãptãmâni ºi nu se poate ca eu, femeie singurã, sã primesc în toiul nopþii doi bãrbaþi singuri...
- Dar, doamnã, nu vã gândiþi cã ne condamnaþi la moarte, zic ei...
Suntem la 50 km de cea mai apropiatã aºezare, afarã se înnopteazã ºi mai este ºi furtunã... Vã rugãm!
- Bine, se molcomeºte blonda, ar exista o soluþie...Dormiþi în grajd!
- Vai, vã mulþumim, ne-aþi salvat viaþa. Vã promitem ca mâine, la prima orã, sã plecam fãrã sã vã deranjãm...
Zis ºi fãcut. Cei doi se culcã în grajd. În timpul nopþii,unul dintre ei se ridicã ºi zice cã trebuie sã meargã sã se uºureze. A doua zi, cei doi prieteni pleacã de dimineaþã fãrã sã mai deranjeze stãpâna casei.
La nouã luni dupã incident, la biroul de avocaturã al celor doi soseºte un curier care înmâneazã o scrisoare unuia dintre ei. Acesta citeºte scrisoarea ºi intrã val - vârtej în biroul celuilalt.
- Acum nouã luni, când am înnoptat la castelul blondei ºi tu ai ieºit noaptea sã faci pipi, nu cumva ai intrat în casã la gazdã?!
- Ba da...
- ªi nu cumva aþi fãcut...
- Ba da... Na, ce vrei, ea, tânãrã vãduvã, ai vãzut ºi tu cum arãta...Oameni suntem...
- Aha!...Si nu cumva te-ai recomandat cu numele meu?!
- Ba da... Na, ce sã fac? ªtii cã eu sunt însurat... Tu eºti burlac, era mai simplu aºa... Dar de ce?! Ce s-a întâmplat?
- Nimic... nimic...
- Zi, omule, nu mã mai fierbe... Am dat de necaz, nu?!
- Nu, boule... Sã-mi fie de bine...Cucoana a murit luna trecutã ºi, pentru cã alãturi de mine a trãit cea mai pasionalã noapte a vieþii ei, m-a trecut în testament ca unic moºtenitor al averii ei de 50 milioane de euro!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 06:57

hahaha ....e cu tilc bancul tau si ar fi ceva de discutat pe tema lui, dar acu' ma duc sa pun de cafea , ca ma cam grabesc !
o zi buna, tuturor !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 14:52

am venit si io sa ,,talcuiesc'' ....da' pan' la urma imi fac o cafea si-mi trece....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 14:58

Presa nebunã, nebunã, nebunã

www.ziartricolorul.ro/presa-nebuna-nebuna-nebuna/

Din Vest ºi din Est, de ani de zile, presa l-a criticat din greu pe Vladimir Putin al Rusiei, s-a strãduit din rãsputeri sã-i punã în spate toate relele þãrii sale ºi ale lumii, sã batã-n cuie opinia generalã cã guverneazã ca un dictator, cã ºi-a intimidat sau lichidat adversarii, cã ºi-a înspãimîntat vecinii etc. Apoi, cã toate s-au întors împotriva lui din 2014 încoace, de cînd cu evenimentele din Ucraina, cã ele au fost o loviturã teribilã pentru omul de la Kremlin. Cã acesta s-a ales doar cu Crimeea, cã numai cu o mobilizare masivã de forþe militare proprii – deci agresoare pe pãmînturi strãine – a reuºit sã impunã un pumn de rebeli fãrã cauzã în Estul þãrii, de la Doneþk la Lugansk, cã situaþia economicã a Rusiei este dezastruoasã, din pricina embargoului occidental ºi, mai ales, din cauza unor slãbiciuni ºi eºecuri proprii ale ruºilor. De mai bine de un an, povestea pornitã din Vest spune cã Putin este un „nou Hitler”, care ameninþã Europa, pe baltici ºi pe cei de la Marea Neagrã, inclusiv România, ºi cã încearcã „sã reînvie Uniunea Sovieticã”. ªi cã bombardierele lui strategice, purtãtoare de bombe nucleare, hãrþuiesc NATO, adînc în interiorul spaþiului euro-atlantic.

Într-un cuvînt, cã Putin este un geniu al rãului, cã Rusia calcã, negreºit, pe urmele fostei URSS ºi cã, sub actualul ei lider, a ajuns o ºandrama ce se va prãbuºi în curînd.

ªi totuºi, campania aparent neobositã a mass-media din Vest, de demonizare a lui Putin, pare sã nu mai fie atît de convingãtoare pentru publicul-þintã ales. Pare sã fi ostenit. Astãzi, acest public vestic are nenumãrate surse mediatice de informare, de la servicii de ºtiri externe, pînã la site-uri occidentale de pe Internet. Agendele politice „ascunse” ale unor guverne sînt expuse, sursele alternative de ºtiri ºi comentarii, extrem de bine informate, pun la dispoziþia oamenilor exact ceea ce ziarele, agenþiile de ºtiri ºi televiziunile „cooperante” cu Puterea trec sub tãcere. ªi se pare cã, în ultima vreme, campaniile mediatice ale acestei prese „cooperante” din Vest ºi, slavã Domnului!, ºi din Est, îºi pierd tot mai mult efectul. O loviturã devastatoare, „lovitura de graþie”, ca sã spunem aºa, le-a dat-o decizia de zilele trecute a revistei americane „Time”, cea mai reputatã sursã de ºtiri ºi comentarii internaþionale din lume, de a-l nominaliza pe Vladimir Putin „Omul Anului 2014″. Se poate numi „loviturã de graþie”, pentru cã nominalizarea liderului rus a fost fãcutã nu de sãptãmînalul american, ci de cititorii sãi, în principal de publicul din Statele Unite, Canada ºi Marea Britanie. Exact acelaºi public-þintã, vizat de campania Anti-Putin a mass-media „cooperantã”… din SUA, Canada ºi Marea Britanie! Nu prea a mai rãmas ceva de comentat, varianta ca decizia celor de la „Time” sã fi fost cumpãratã cu bani de Kremlin se exclude… Iar onorabila „Time” ne aduce în situaþia sã ne punem întrebãrile: de ce, oare, este considerat Vladimir Putin una dintre personalitãþile cele mai influente din lume?; de ce, dupã ce a anexat Crimeea, a stîrnit un rãzboi civil în Ucraina (dixit mass-media „cooperantã”) ºi a trimis arme în Iran, de ce rãmîne cea mai influentã figurã din lume? De ce îi fascineazã pe oameni mai mult decît alþi lideri, decît Papa, Obama, Angela Merkel, sau Xi Jinping? Cum „îndrãzneºte” sã fie mai popular, la americani ºi englezi, ca Lady Gaga, sau Rihanna? De unde aceastã popularitate a sa? Motivaþiile sînt, sigur, mai multe. Una ar fi cã, în mega-torentul actual de informaþii, idei ºi deprinderi noi, adicã globaliste, Putin vorbeºte de valori vechi ºi moralizatoare, ºi previne dispariþia lor: patriotism, familie, credinþã în Dumnezeu, mîndrie naþionalã, demnitate, patrie, apãrarea patriei ºi dreptatea patriei, în cel mai bun sens al dictonului anglo-saxon: Right or Wrong, my Country. ªi, în sfîrºit, o altã motivaþie a popularitãþii liderului rus, în opinia distinsului politolog ºi profesor american Ian Bremmer, de la New York University, ar fi cã, de cîte ori cînd cele mai puternice þãri din lume îl mustrã pe Putin cu cuvintele: „Poartã-te cuviincios, sau ia vezi cã…”, nominalizatul nr. 1 al lui „Time” alege „Ia vezi cã…!”. ªi, astfel, fascineazã, crede profesorul Bremmer.

RADU TOMA

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 14:59

Adrian Nãstase, un om sarac (?!)
Trucaj nastase-gaini
www.ziartricolorul.ro/explicatie-trucaj-nastase-la-arestarea-lui...
Explicaþie trucaj Nãstase: La arestarea lui Adrian Nãstase, procurorii au gãsit în casa acestuia 400.000 de euro. Bani de buzunar. Sau de piaþã. Acum, crescãtorul de gãini ouatoare se vaitã cã e sãrac (?!). Tupeu de bulangiu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:00

profit si eu de cafeaua facuta de tine si pun pe masa prajitura din piscoturi ! sa fie primit, nu ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:00

Eugen Tomac l-a ameninþat pe Traian Bãsescu, la miezul nopþii, cã va divulga modul cum au fost deturnate 4.000.000 de euro destinate Basarabiei
eugen-tomac ultima ora

www.ziartricolorul.ro/eugen-tomac-l-a-amenintat-pe-traian-basesc...

Acum, chiar cã se strînge laþul în jurul Chiorului! În fiecare zi, nelegiuitul e strîns cu uºa. În noaptea de sîmbãtã spre duminicã (mai exact, între orele 24 ºi 2,30!) el a fost vizitat, la Palatul Scroviºtea, de numitul Eugen Tomac. Figurã ºtearsã, de ciolãnar þigan care pretinde cã reprezintã pe cineva, acesta a avut, cîþiva ani, o funcþie importantã: ºef al Departamentului pentru relaþiile cu românii de pretutindeni. Ce-i drept, s-a cãþãrat pe umerii altui ºmecher, Dorin Chirtoacã, primarul Chiºinãului (ofiþer acoperit SIE), care îi e rudã – un fel de veriºor. Ce l-a adus pe tolomacul Tomac, în puterea nopþii, la Pacientul Naþional? El l-a ameninþat pe Pazvante Chiorul cã, dacã ajunge sã fie arestat, va divulga modul cum s-au deturnat nu mai puþin de 4.000.000 de euro care, chipurile, au fost date de Statul Român pentru fraþii de peste Prut: biserici, tonete cumpãrate de unele firme pentru vinderea presei române în Basarabia ºi Bucovina de Nord (adicã în Republica Moldova ºi Ucraina). În realitate, banii au fost folosiþi pentru campaniile, din 2009, ale lui Traian Bãsescu ºi fiicei sale, Elena. Se mai vehiculeazã cã suma deturnatã e cu mult mai mare: 15.000.000 de euro. Eugen Tomac a mai spus cã el n-o sã tacã, aºa cum tace Elena Udrea. Traian Bãsescu l-a sfãtuit sã renunþe la cetãþenia românã ºi sã se retragã, o vreme, în Basarabia – dar moldoveanul a refuzat.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:02

Am rupt orice legãturã cu Antenele furajate, cu „bani negri”, din ºantaj, de mafiotul Dan Voiculescu
Dan-Voiculescu - cu coarne generic principal

Comunicat de Presã

Am luat aceastã decizie ca urmare a insultelor ºi minciunilor incalificabile, proferate, de mai multe ori, de numitul Dan Capatos. Înþeleg cã individul respectiv stã rãu cu nervii (înghite pumni de Xanax), dar nu înþeleg de ce conducerea Trustului Intact tolereazã vomismentele lui de om bolnav. Nu are rost sã intru în amãnunte, lumea îl ºtie ca pe-un cal breaz pe acest specimen sinistru, care e capabil de orice mîrºãvie pentru un nenorocit de rating. De cîþiva ani, grecoteiul fãrã caracter, crescut la ºcoala vidanjelor ,,Libertatea” ºi „Evenimentul Zilei”, s-a înhãitat cu o golancã nenorocitã, pe nume Oana Zãvoranu, cu care are contract (?!). Întrebarea care se pune este: Dan Capatos are contract ºi cu cel cu care satanista are, ºi ea, un contract, adicã Diavolul? Eu am publicat mai multe File din Dosarul Vrãjitoarelor, din care se vede, limpede, cum aceastã dementã îl implorã pe Satana s-o omoare pe mama ei. E un caz unic, fãrã precedent în Istoria României! Pînã la urmã, practicile de „magie neagrã” ale vrãjitoarelor, plãtite cu sute de mii de euro, au dat rezultat: biata femeie a murit! În loc s-o trateze pe descreieratã ca pe-o ciumatã, Dan Capatos o þine ºi mai aproape, o apãrã, îi pune la zid pe cei care au îndrãznit sã-i spunã cã a luat-o razna. Ce m-a deranjat cel mai mult? Atacurile murdare care s-au dat la Antena 1, marþi, 21 aprilie, împotriva mea. ªi asta, dupã ce, cu cîteva ore înainte, micul fanariot îmi dãduse un SMS, prin care mã ruga sã vin la emisiunea lui, fiindcã Oana Zãvoranu vrea sã se împace cu mine. Am refuzat, cu scîrbã. Nu putem trãi ca porcii.

1) Acest aºa-zis ziarist a pretins cã eu i-am cerut sã intervinã pe lîngã unii oameni de afaceri, care sã-mi dea bani (?!). În realitate, eu i-am cerut sã identifice niºte posibili cumpãrãtori ai bogatei mele colecþii de documente istorice, culturale, muzeale. Colecþie pe care am expus-o, de altfel, ºi la alte posturi: Pro TV, România TV etc. Sã aibã prãpãditul ãsta de Capatos atîþia ani cîþi bani i-am cerut eu! De altfel, eu am participat la zeci, poate sute de emisiuni ale Antenelor, unde am fãcut ratinguri uriaºe (odatã, la emisiunea lui Dan Negru, am avut un „Minut de Aur” de 20 de puncte) – am cerut, vreodatã, vreo platã, cum cer alþi invitaþi? Eu nu primesc „bani negri” de la Dan Voiculescu care, de altfel, din pricina asta zace în puºcãrie. Constat cã „vînãtoarea de oameni” e o boalã lungã ºi grea a focarului de infecþie lãsat în urma lui de Varan. ªi mai îmi era milã de el…

2) Maimuþa turbatã Oana Zãvoranu a lãtrat, marþi noaptea, cã eu aº trãi cu o avocatã. E o minciunã ordinarã, care poate fi demontatã foarte uºor. Eu trãiesc între oameni, mã vãd cu ei, am avut mai multe procese – care-i problema? Minciuna e la fel de sceleratã ca ºi fabulaþiile curvei de þigani cã eu aº fi vrut s-o violez, închizînd, cu cheia, uºa cabinetului meu de vicepreºedinte al Senatului (?!). Asta e o idee fixã a vagaboandei, care, dupã ce a trecut de 40 de ani ºi ºi-a fãcut numeroase operaþii estetice, trãieºte în iluzia cã o tot violeazã cineva – aºa a minþit ºi în privinþa unui administrator de imobil. Cine se uitã în gura de canal a acestei scorpii e mai nebun ca ea. Îþi trebuie multã neruºinare ca, dupã ce ai debutat în viaþa de prostituatã, la vîrsta de 14 ani, fiind plasatã la clienþi de interlopul Fane Cîrlig, sã inventezi asemenea poveºti bolnave.

3) Infama creaturã a mai pretins cã, în preajma Crãciunului, eu i-aº fi fãcut o vizitã mamei sale, tot pentru bani. Ce sã comentezi la asemenea aberaþie? Habar n-am unde a locuit biata femeie.

Aº putea sã dau numeroase exemple. Dar mã opresc aici. A devenit evident, pentru toatã lumea, cã avem de-a face cu o fiinþã profund bolnavã: „diagnosticul este între paranoia ºi schizofrenie” – îmi spunea un academician. Cu manifestãri violente, dacã stãm sã ne gîndim cum i-a plãtit rapandula pe body-guarzi, pentru a-i stîlci în bãtaie ºi a-i orbi cu sprayuri lacrimogene pe niºte bãtrîni, duminicã, de Paºtele Blajinilor. Conform Legii, paraºuta agresivã ar fi trebuit bãgatã, imediat, în cãmaºã de forþã. Încã nu-i timpul pierdut.

Problema nu e a ei – ea aºa a trãit toatã viaþa, în mocirla scandalului. Problema e a unei instituþii mass-media, care se pune la mintea ei, o protejeazã ºi se nãpusteºte asupra unor oameni care au îndrãznit sã respingã manifestãrile ei sataniste. Ce credit moral mai are Antena 1? S-a sinucis, în direct ºi la orã de vîrf!

Iatã cîteva dintre motivele care m-au determinat sã refuz orice invitaþie a Antenelor. Românii au o vorbã: „Te bagi în troacã, te mãnîncã porcii”. Pãcat de munca unor oameni de valoare, care e tîrîtã la canal de cuplul comic-fantezist (satanist) Dan Capatos – Oana Zãvoranu. Dacã acest grec fãrã Dumnezeu va continua sã verse lãturi în direcþia mea, am sã mã vãd nevoit sã mã leg, ºi eu, de familia lui, de sursele de bani, de legãturile bolnãvicioase de la cocina sa „Un show pãcãtos”. Nu cred cã le-ar fi bine acestor hingheri de presã dacã aº face plîngeri la ANAF, cu privire la „banii negri” ºi la „parandãrãtul” de la „Un show cãcãcios”. De pildã, de ce nu s-au înregistrat, conform Legii, cele peste 40.000 de euro plãtiþi scandalagioaicei pentru exclusivitatea (?!) înmormîntãrii ºi apariþiile ei ulterioare? Ce servicii îi tot face acest Capatos lui Sorin Oprescu, care i-a angajat nevasta la Direcþia Generalã a Cimitirelor? ªi cît a cîºtigat soþia lui, Monica, în urma colaborãrii cu Nelu Iordache? ªi cît contribuie emisiunea la prostituþia, pe bani, a unor „vedete” care se fîþîie-n fundul gol pe acolo? Dar el, lupul moralist de azi, cu ce se ocupa la începutul anilor ’90 – nu cumva fãcea biºniþã cu blugi aduºi din Turcia? ªi de unde are, acum, atîta bãnet, sã-ºi facã vacanþele ba în America, ba în Malta etc.? Deocamdatã, mã opresc aici. Habar n-are fomistul ãsta analfabet cîtã lume îl urãºte ºi abia aºteaptã sã-l dea în gît. κi va muºca mîinile.

Capatos cu coarne generic principal

CORNELIU VADIM TUDOR, Preºedintele PRM

22 aprilie 2015

Explicaþie poze:

Un Dan, doi Dani…

Adicã niºte mitocani !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:11

Amendã record pe un ºantier! Un muncitor a uitat sã punã dopul ºi s-a rãsuflat petul de bere!
www.timesnewroman.ro/life-death/amenda-record-pe-un-santier-un-m...
Un Dorel scelerat a intrat în vizorul Direcþiei de Muncã, primind o amendã record pentru o neglijenþã criminalã. În timp ce se afla la o asfaltare, a uitat sã punã dopul petului de bere, iar berea s-a rãsuflat, acesta distrugând singurul motiv pentru care colegii sãi veniserã la muncã.dorel_amenda_inspectia_muncii.jpg

“Asfaltam lângã o bancã ºi zona e supravegheatã. Se poate vedea ºi pe camere cum ia petul, se duce la umbrã, bea din el, apoi adoarme, fãrã sã-i punã dopul. Când am ajuns, era prea târziu, berea era caldã”, spune unul coleg.

“A venit ºi cineva din Primãrie sã inspecteze lucrarea ºi când l-am cinstit din petul de bere, a constatat cã e caldã, ne-a fãcut proces verbal ºi ne-a anulat autorizaþia, dupã care ne-a pus sã spargem la loc tot ce-am asfaltat, din cauza acestui nenorocit”, declarã Victor T, maistrul brigãzii lui Dorel.

Inspectorii de muncã susþin cã Dorelul nesãbuit nu a semnat procesul verbal de amendã, pentru cã nu a putut fi trezit.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2015, ora 15:14

Pagini: << 2376 2377 2378 2379 2380 2381 2382 2383 2384 2385 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: