back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2207 2208 2209 2210 2211 2212 2213 2214 2215 2216 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 15:50

De la: _2148_, la data 2014-06-06 00:12:57
De la: gabigabi2, la data 2014-06-05 17:00:29
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 16:48:18
De la: _2148_, la data 2014-06-05 08:37:36
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-04 21:23:12
De la: _2148_, la data 2014-06-03 23:00:47P.S. Uitai sa-ti spun , nene Giova alias "Creme de la Creme " :nu te obosi sa-mi raspunzi , lasitatea ta nu are legatura cu cei 7 ani de acasa , probabil !

Bello, daca vrei sa predai lectii de curaj si de barbatie, incepe fato cu kakaon, Crema Cramelor!

Ia explica-i lui cum este de porc sa nu isi recunoasca greseala atunci cand este prins cu rata in gura...

In alta ordine de idei, ce cautati voi in Cafenea daca va pute locul? Nu-i mai bine sa stati acolo in mlastina la Basescu si sa il aparati pe sefu' de scuipatii pe care ii ia in freza?

Vitejilor!

Las ca am sa-ncep cu tine ! Tu iti recunoscusi vreodata greselile ?
De exemplu , cand am afirmat eu ca" imi pute locul " ?
Ceea ce faci tu acum nu este altceva decat sa inciti la scandal . Chiar vrei sa fii servit ?

Da, eu am recunoscut ca am gresit atunci cand credeam ca Basescu este un rau mai mic. Dar stiu ca tomai aceasta recunoastere o consideri tu ca fiind o greseala.

Si eu nu incit la sacndal, ci tu esti cu capsa pusa aiurea pe Giova. El chiar are dreptate sa te mustre pentru ca atat tu, cat si puiul tau kakaon pe care il ocrotesti atat, ati adus mizeriile politice aici.

Da, vreau sa fiu servit, dar sa nu bazai si tu daca o sa iti raspund pe masura.

vezi ca te-ai prins ? ai spus ca nu-l iubesti pe Base- ai comis ditamai Crima si esti bun de tavalit ....
in rest, faptul ca un om politic NU trebuie IUBIT deloc, cu atit mai mult pina la Orbire , nu intra-n mintile astea de tip europeano- asiatic , in care Tatucul e Mare, Bun si Sfint !

da , da..s-a prins de bara si a mai facut un numar eschibitionist . Pupati-va , aveti acelasi caracter de sifonari mincinosi si incitatori . Ce mizerii politice am adus eu aici , ?
Blackule , io cred ca tu in copilaria ta ai fost un fitilist si un paracios , continui sa inciti forumistii si sa ii fortezi sa faca tabere stabilite de tine si de toai'sa .
Crezi ca eu iti contabilizez tie greselile de natura politica ?
Am sa te ignor , fa-ti singur o autoevaluare si da-ti seama la care greseli m-am referit .
Nu-i nimic legat de Basescu , de Ponta sau de politica in general .
Si nici macar de gramatica , unde as putea sa-ti arat si eu cu degetul indreptarul ortografic . Crezi ca tu nu faci greseli nepermise ? Se intampla , atunci cand cineva tasteaza in graba .

Tu esti kakaon? Este un alt cont al tau, de raspunzi in locul lui, sau esti ma-sa?
M-am cam saturat de figurile tale, Bello. Tu spui ca eu creez tabere dar tu intervii de fiecare data cand eu am discutii cu kakaon sau cu semaforizata. Ce sa inteleg, ca e o singura persoana cu trei conturi? Ca tu nu rezisti fara sa te dai smechera?

Te atentionez, pina acum am tinut distanta fata de tine si nu ti-am raspuns asa cum meritai, dar daca tu insisti...hai sa vedem cine are mai multe smecherii, daca tot vrei sa ne dam smardoi . Pot sa fiu domn, dar pot sa fiu si golan. Depinde numai de tine....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 15:56

De la: symy1, la data 2014-06-06 14:01:42
De la: PaulaZ, la data 2014-06-06 12:20:49
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 20:01:34
De la: PaulaZ, la data 2014-06-05 17:01:05PS Black.... te zarisem din pragul usii. Vreau doar sa te rog sa ma ierti. Eu te-am iertat inainte sa imi pomenesti de moliftele Sfantului Vasile. Pace ! Iti multumesc pentru tot. Fara tine nu reuseam. Fara voi toti de aici , nu as fi reusit! Dumnezeu sa va binecuvanteze! La re!

Pastreaza-ti iertarile si binecuvantarile pentru altii mai creduli, Mare Preoteasa a Templului Ipocriziei.
Pe mine nu ma impresionezi.

Nu vor trece 7 zile din momentul asta si ai sa-ti dai din nou in petec. Totul revine ciclic la tine. Accese de iertare si iubire allternate cu accese de rautate si mahalagism.

Refuzi. E alegerea ta. O respect. Chir daca gresesti. Pace tie!

Esti credincios! Il ai pe Dumnezeu in tine! Deschide ochii, te rog!

De ce ma urasti intr-atat? Doar pentru ca nu vedem anumite lucruri in mod identic?

Nu mai provoca si nu mai invoca negativul, vei pierde. Prinde-te de mana ce ti-o intind! Nu vei cadea! Nu mai gandi negativ! Totul se intoarce! Pace tie!

Pace tuturor!
Tu ceri de unde nu-i....vrei sa dai margaritare porcilor...vrei sa uzi ce este uscat...vrei sa fie lumina intr-un suflet...black

Du-te bai tarane in plm si lasa-ma! Tu chiar nu observi ca te ignor? Esti prea neam prost ca sa te iau in seama.
Te-ai gasit tu sa vorbesti! La coceni bai ghertoiule, nu te mai da rotund pe net!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 15:58

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 15:50:49
De la: _2148_, la data 2014-06-06 00:12:57
De la: gabigabi2, la data 2014-06-05 17:00:29
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 16:48:18
De la: _2148_, la data 2014-06-05 08:37:36
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-04 21:23:12
De la: _2148_, la data 2014-06-03 23:00:47P.S. Uitai sa-ti spun , nene Giova alias "Creme de la Creme " :nu te obosi sa-mi raspunzi , lasitatea ta nu are legatura cu cei 7 ani de acasa , probabil !

Bello, daca vrei sa predai lectii de curaj si de barbatie, incepe fato cu kakaon, Crema Cramelor!

Ia explica-i lui cum este de porc sa nu isi recunoasca greseala atunci cand este prins cu rata in gura...

In alta ordine de idei, ce cautati voi in Cafenea daca va pute locul? Nu-i mai bine sa stati acolo in mlastina la Basescu si sa il aparati pe sefu' de scuipatii pe care ii ia in freza?

Vitejilor!

Las ca am sa-ncep cu tine ! Tu iti recunoscusi vreodata greselile ?
De exemplu , cand am afirmat eu ca" imi pute locul " ?
Ceea ce faci tu acum nu este altceva decat sa inciti la scandal . Chiar vrei sa fii servit ?

Da, eu am recunoscut ca am gresit atunci cand credeam ca Basescu este un rau mai mic. Dar stiu ca tomai aceasta recunoastere o consideri tu ca fiind o greseala.

Si eu nu incit la sacndal, ci tu esti cu capsa pusa aiurea pe Giova. El chiar are dreptate sa te mustre pentru ca atat tu, cat si puiul tau kakaon pe care il ocrotesti atat, ati adus mizeriile politice aici.

Da, vreau sa fiu servit, dar sa nu bazai si tu daca o sa iti raspund pe masura.

vezi ca te-ai prins ? ai spus ca nu-l iubesti pe Base- ai comis ditamai Crima si esti bun de tavalit ....
in rest, faptul ca un om politic NU trebuie IUBIT deloc, cu atit mai mult pina la Orbire , nu intra-n mintile astea de tip europeano- asiatic , in care Tatucul e Mare, Bun si Sfint !

da , da..s-a prins de bara si a mai facut un numar eschibitionist . Pupati-va , aveti acelasi caracter de sifonari mincinosi si incitatori . Ce mizerii politice am adus eu aici , ?
Blackule , io cred ca tu in copilaria ta ai fost un fitilist si un paracios , continui sa inciti forumistii si sa ii fortezi sa faca tabere stabilite de tine si de toai'sa .
Crezi ca eu iti contabilizez tie greselile de natura politica ?
Am sa te ignor , fa-ti singur o autoevaluare si da-ti seama la care greseli m-am referit .
Nu-i nimic legat de Basescu , de Ponta sau de politica in general .
Si nici macar de gramatica , unde as putea sa-ti arat si eu cu degetul indreptarul ortografic . Crezi ca tu nu faci greseli nepermise ? Se intampla , atunci cand cineva tasteaza in graba .

Tu esti kakaon? Este un alt cont al tau, de raspunzi in locul lui, sau esti ma-sa?
M-am cam saturat de figurile tale, Bello. Tu spui ca eu creez tabere dar tu intervii de fiecare data cand eu am discutii cu kakaon sau cu semaforizata. Ce sa inteleg, ca e o singura persoana cu trei conturi? Ca tu nu rezisti fara sa te dai smechera?

Te atentionez, pina acum am tinut distanta fata de tine si nu ti-am raspuns asa cum meritai, dar daca tu insisti...hai sa vedem cine are mai multe smecherii, daca tot vrei sa ne dam smardoi . Pot sa fiu domn, dar pot sa fiu si golan. Depinde numai de tine....

1) Ai miopie , mie mi te-ai adresat , nu lui Hakon si tu ai intervenit in discutia mea cu Giova si nu invers !
2) M-ai acuzat ca eu am adus mizerii politice in cafenea deci esti si mincinos !

3) Nu e prima oara cand ma acuzi de cate ceva , total aiuristic . De fiecare data cand ti-am demonstrat ca esti in eroare , nu ai catadicsit sa-ti ceri vreo scuza .

4) Daca vreau sa-mi fac 15 conturi , nu ar fi chiar atat de greu dar nu vad rostul si sunt prea comoda sa retin atatea parole .Nu am niciun alt cont activ pe 9am !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 20:18

Buna seara!!!
E cineva bine dispus pe aici? Va previn ca eu n-am chef de cearta, ma bucur ca a inceput mica vacanta.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 20:26

De la: _Ingrid, la data 2014-06-06 20:18:47Buna seara!!!
E cineva bine dispus pe aici? Va previn ca eu n-am chef de cearta, ma bucur ca a inceput mica vacanta.

as putea sa generalizez...
insa , nu sunt ceapist sau colhoznic, de aceea te avertizez:

n-am chef sa-ti remarc prezenta, tule-o exact acolo dde unde ai venit !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 20:32

De la: _haakon_, la data 2014-06-06 20:26:17

ok, multumesc!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 20:38

De la: _Ingrid, la data 2014-06-06 20:32:00

ok, multumesc!

multumeste-mi, dupa reintegrarea in origini.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 20:44

si nu uitati, homo sapiens sapens este o specie PRADATOARE !
atentie, nu cumva sa va intalniti cu vreo specie extraterestra cu mult ai inteligenta decat voi, or sa va haleasca la mic dejun, pranz si cina !

Orice e posibil. Daca si ei or avea probleme energetice...Se muta si ei la noi, iar noi pe Marte. Asa cred ei, de parca s-ar duce cu maxi-taxi in piata, si acolo cand or ajunge, martienii o sa-i intampine cu bucurie, ovatii si urale. Bine ati venit. Cat stati, apoi mergeti sanatosi de unde ati venit. Ce numai pe voi va aveam acu. De abia ne descurcam si noi...

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 20:53

De la: Marin56, la data 2014-06-06 20:44:06
atentie, nu cumva sa va intalniti cu vreo specie extraterestra cu mult ai inteligenta decat voi, or sa va haleasca la mic dejun, pranz si cina !

Orice e posibil. Daca si ei or avea probleme energetice...Se muta si ei la noi, iar noi pe Marte. Asa cred ei, de parca s-ar duce cu maxi-taxi in piata, si acolo cand or ajunge, martienii o sa-i intampine cu bucurie, ovatii si urale. Bine ati venit. Cat stati, apoi mergeti sanatosi de unde ati venit. Ce numai pe voi va aveam acu. De abia ne descurcam si noi...

si tu visezi martieni tot asa cum nastase viseaza cateva zeci de specii inteligente extraterestre?
un calmant sau vreo pilula de somn, adanc si fara vise, nu gaseti prin frmacia personala?

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 20:55

De la: _haakon_, la data 2014-06-06 20:53:34

si tu visezi martieni tot asa cum nastase viseaza cateva zeci de specii inteligente extraterestre?
un calmant sau vreo pilula de somn, adanc si fara vise, nu gaseti prin frmacia personala?

Poi nu ? Ma gandeam eu... Critic pana la capat. Mata erai bun in parlament ca sigur o duceam mai bine.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 21:00

De la: Marin56, la data 2014-06-06 20:55:15
De la: _haakon_, la data 2014-06-06 20:53:34

Poi nu ? Ma gandeam eu... Critic pana la capat. Mata erai bun in parlament ca sigur o duceam mai bine.

gandeai eronat.
adica: gandeai de-a-n prostulea.
imposibil, conjuratia ticalosilor functioneaza la turatie maxima, inca....
insa, nu mai este prea mult continuum pana s-o gripa angrenajul, deja scartaie pe la toate shoroafele !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 22:34

ok, multumesc!

Buna Ingrid! Tu te pui la mintea astuia? Pai haimanaua asta tocmai asa ceva urmareste, sa plecati toti ca sa ramana el, distrugatorul si groparul forumului. Asta este obiectivul lui. Chiar nu ati observat? Cum se mai leaga o discutie, hop, apare el si improasca cu mizeriile mintii lui otravite si se termina totul.
De ce il ataca pe Giova, atat el cat si umbra lui, 2148? Pentru ca Giova nu s-a certat cu nimeni, nu a jignit pe nimeni, dar va atragea pe voi in discutii.

Black_Friday_

4276 mesaje

ok, multumesc!

Buna Ingrid! Tu te pui la mintea astuia? Pai haimanaua asta tocmai asa ceva urmareste, sa plecati toti ca sa ramana el, distrugatorul si groparul forumului. Asta este obiectivul lui. Chiar nu ati observat? Cum se mai leaga o discutie, hop, apare el si improasca cu mizeriile mintii lui otravite si se termina totul.
De ce il ataca pe Giova, atat el cat si umbra lui, 2148? Pentru ca Giova nu s-a certat cu nimeni, nu a jignit pe nimeni, dar va atragea pe voi in discutii.

Black_Friday_

4276 mesaje

ok, multumesc!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 22:51

De la: _2148_, la data 2014-06-03 22:30:07
De la: giovausaro, la data 2014-06-03 01:45:16
De la: _2148_, la data 2014-06-02 23:56:21
De la: _haakon_, la data 2014-06-02 23:48:09
De la: _2148_, la data 2014-06-02 23:18:39

www.youtube.com/watch?v=1WSUeEdBPlI
Craig Armstrong

Good night !

www.youtube.com/watch?v=J0QQJfPi3ps[/quote]
Ce cloaca imputita.....reziduurile societatii

Ti-am ocupat cumva locul in cafenea sau ai mancat ceva stricat ?
Poate nu-ti place Vangelis da' cine te-a obligat sa asculti ?
Pune-ti nene Corul Madrigal , daca asta te face sa te simti spuma societatii !

Blackule , am zis ca te ignor dar nu suport minciuna si mincinosii !

Iata de unde a inceput discutia cu Giova , ti se pare ca eu am fost aia care m-am luat de el ?

Te rog frumos , de-acum sa ma ignori in discutiile tale !!!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 03:02

De la: _2148_, la data 2014-06-06 22:51:56
De la: _2148_, la data 2014-06-03 22:30:07
De la: giovausaro, la data 2014-06-03 01:45:16
De la: _2148_, la data 2014-06-02 23:56:21
De la: _haakon_, la data 2014-06-02 23:48:09
De la: _2148_, la data 2014-06-02 23:18:39

www.youtube.com/watch?v=1WSUeEdBPlI
Craig Armstrong

Good night !

www.youtube.com/watch?v=J0QQJfPi3ps[/quote]
Ce cloaca imputita.....reziduurile societatii

Ti-am ocupat cumva locul in cafenea sau ai mancat ceva stricat ?
Poate nu-ti place Vangelis da' cine te-a obligat sa asculti ?
Pune-ti nene Corul Madrigal , daca asta te face sa te simti spuma societatii !

Blackule , am zis ca te ignor dar nu suport minciuna si mincinosii !

Iata de unde a inceput discutia cu Giova , ti se pare ca eu am fost aia care m-am luat de el ?

Te rog frumos , de-acum sa ma ignori in discutiile tale !!!

Ce nevinovata esti tu! Iar kakaon un inocent.
Pai, daca tu copiezi comportamentul arogant si impertinent al partenerului tau cu probleme la mansarda si il acompaniezi in a infecta mediul, de ce te miri ca esti luata la pachet cu el?

Citeste postarile voastre dinaintea celei cu pricina. Dedicatiile pentru hodorogi si restul mizeriilor dezaxatului caruia ii tineai tu isonul. De ce te complaci in a te balaci in aceeasi mocirla cu kakaon?
Doar atat poti sa dai? Nu esti in stare sa ai si o discutie amiabila cu ceilalti din cafenea? Esti prea evoluata pentru nivelul intelectual scazut al suetelor de pe aici, unde oamenii se intalnesc ca sa spuna banalitati, sa se salute si sa schimbe o vorba buna?

Nu va place topicul? Foarte bine, nu este obligatoriu sa va placa. Puteti sa va intalniti in alta parte ca sa purtati discutii elevate. De ce trebuie sa deranjati aici?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 07:38

Buna dimineata, e weeeeeeeeek eeeeeend!!!

Dormiti, ha?

Fac eu cafele si pun placinte cu branza feta, cum am mancat in concediu!
...si capsune spalate si asezate cu drag in boluri sa ciuguleasca cine doreste!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 07:42

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 22:34:40

ok, multumesc!

Ei, na, ma pun la mintea lui! Nu, eu am intrebat daca am cu cine vorbi, el mi-a confirmat ca nu, asa ca am iesit
Cat despre restul, am indoielile mele, vad ca persoana este dependenta de forum, spre deosebire de mine, deci nu doreste sa-l distruga, ci doar sa scape de persoanele care nu ii apreciaza geniul.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 07:49

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 22:34:20

ok, multumesc!

buna dimineata, soare ! e frumos, e placut ; nu ploua, nu bate vintul ....haideti pe terasa la o cafeluta !

P.S
intrebarea mea, referitor la discutia ta cu Ingrid este : la ce-i foloseste plecarea userilor de pe acest forum ? poiii, daca ramine Singur, cu cine se mai ciondaneste ? pe cine mai jigneste sau umileste , ca fara asta e ca si cind n-ar mai avea aer ?!
asta-i precum cancerul invadator : haleste tot de jur-imprejur si cind a terminat de invadat tot organismul care moare, se termina si el, murind odata cu gazda lui !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 07:59

De la: _Ingrid, la data 2014-06-07 07:38:58Buna dimineata, e weeeeeeeeek eeeeeend!!!

Dormiti, ha?

Fac eu cafele si pun placinte cu branza feta, cum am mancat in concediu!
...si capsune spalate si asezate cu drag in boluri sa ciuguleasca cine doreste!

placintaaaa, uraaaa !
la placinte inainte, flacaiiii ....Ingrid, baga fata draga si-o bere-n frigider, ca mergeeee ...uiliuuu ! si cind Black o sa se-ntoarca de pe balta- ca precis d'aia s-a sculat cu noaptea-n cap- o sa-ti pupe minutele alea doua, pin' la coate !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 08:08

Neata, Gabita bere pune Florin, nu ma bag la treburi de barbati

Ma duc sa ma mai spal pe maini o data, daca am sanse la pupaturi

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 08:19

De la: _Ingrid, la data 2014-06-07 08:08:19Neata, Gabita bere pune Florin, nu ma bag la treburi de barbati

Ma duc sa ma mai spal pe maini o data, daca am sanse la pupaturi

spala bine si obrajorii, ca vreau sa-i pup!

meiiii, mi-a iesit rulada de orez dichisit cu diverse , de nu se poate cit de frumos arata si e si buna rau ! si merge ca o garnitura la niste ficatei inabusiti ...immmm !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 08:30

Cum rulada de orez??? da detalii, ca n-am mai auzit!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 08:32

Da matinale sunteti doamnelor,sper ca macar copii/nepotii ai lasati sa doarma mai mult.. sau merge-ti la piata dupa fructe si legume proaspete...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 08:37

De la: symy1, la data 2014-06-07 08:32:16 Da matinale sunteti doamnelor,sper ca macar copii/nepotii ai lasati sa doarma mai mult.. sau merge-ti la piata dupa fructe si legume proaspete...

Neata, Symy! pai cand e asa zi frumoasa, te trezesti vrand nevrand, ca fac vrabiile taraboi!
Tu ce faci, cand duci rulota la balta?

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 08:52

De la: _Ingrid, la data 2014-06-07 08:37:22
De la: symy1, la data 2014-06-07 08:32:16 Da matinale sunteti doamnelor,sper ca macar copii/nepotii ai lasati sa doarma mai mult.. sau merge-ti la piata dupa fructe si legume proaspete...

Neata, Symy! pai cand e asa zi frumoasa, te trezesti vrand nevrand, ca fac vrabiile taraboi!
S-a dat deschiderea sambata trecuta ...dar capturi n-am prins doar caras si puiet de crap..i-am eliberat.Asteptam sa gatiti voi ceva bun,pana vine si pestele meu va dau si un avans

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 08:54

Aha, deci deja ai inceput sezonul....eu stau cuminte si pregatesc mujdeiul

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 08:55

De la: symy1, la data 2014-06-07 08:52:15
De la: _Ingrid, la data 2014-06-07 08:37:22

S-a dat deschiderea sambata trecuta ...dar capturi n-am prins doar caras si puiet de crap..i-am eliberat.Asteptam sa gatiti voi ceva bun,pana vine si pestele meu va dau si un avans

buey marlane....cautati alti tovarasi de drum...p'aici nu sunt oameni cu puroi in suflet ca tine si ca infectu' de sir mc kak cupar ala....hai valea ....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 09:03

??? Ce faci, te asteptam cu berea si vii cu maturoiul?
Stii cum zicea Mircea. ,,cat suntem inca pe pace, eu iti spun bine-ai venit"?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 09:06

De la: _Ingrid, la data 2014-06-07 09:03:18??? Ce faci, te asteptam cu berea si vii cu maturoiul?
Stii cum zicea Mircea. ,,cat suntem inca pe pace, eu iti spun bine-ai venit"?

sarut mana fato....aduc si berea da' intai am zis sa fac oleaca de curatenie....trebuie odata pt.totdeauna ca toate aceste infectii sa-si vada lungu' nasului si cineva sa-i puna unde le e locu'...adica la tomberon....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Pagini: << 2207 2208 2209 2210 2211 2212 2213 2214 2215 2216 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: