back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2206 2207 2208 2209 2210 2211 2212 2213 2214 2215 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 19:07

Marin, ai luat-o razna !
Mergi si contacteaza un med. psihiatru, esti intr-o stare avansata de prostie si inconsienta semiconsienta.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 19:54

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-04 15:20:53
De la: _haakon_, la data 2014-06-04 03:47:23
De la: giovausaro, la data 2014-06-04 02:19:32pot raspunde unor oameni ce au nume
si pot accepta, pe bune
dar mi- ie scarba de-avataruri dubioase
fara nume doar in spume
Se caca pe ei in secret si se dau mari zmei pe net

dupa ce ca esti un nesimtit miorlait si-un onanist trist, te mai C@ci si pe tine, ipocitule !

youtu.be/sBMcnK1vurk

ciorditor cersau, altceva, stii!?
daca nu trantesti un copy/paaste imi tot sugiosu' si mi-o lingkuiesti toata ziua.
ti-am spus , nu agreez sa-mi lingkuesti postarile si ici nu-ti deschid bazaconiile pe care le postezi !

pp-m-nc!
sictir!

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 20:01

De la: PaulaZ, la data 2014-06-05 17:01:05PS Black.... te zarisem din pragul usii. Vreau doar sa te rog sa ma ierti. Eu te-am iertat inainte sa imi pomenesti de moliftele Sfantului Vasile. Pace ! Iti multumesc pentru tot. Fara tine nu reuseam. Fara voi toti de aici , nu as fi reusit! Dumnezeu sa va binecuvanteze! La re!

Pastreaza-ti iertarile si binecuvantarile pentru altii mai creduli, Mare Preoteasa a Templului Ipocriziei.
Pe mine nu ma impresionezi.

Nu vor trece 7 zile din momentul asta si ai sa-ti dai din nou in petec. Totul revine ciclic la tine. Accese de iertare si iubire allternate cu accese de rautate si mahalagism.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 20:05

De la: _haakon_, la data 2014-06-05 19:05:24un infim avantaj a unei singure specii in ceea ce priveste evolutia inteligentei in cadrul tuturor speciilor si iata rezultatul, omul este autoritatea suprema , cea mai inteligenta fiinta dintre toate speciile planetei, iar resul speciilor sunt considerate inferioare si le poate folosi, eventual dispune de acestea exact asa dupa cum doreste.

si nu uitati, homo sapiens sapens este o specie PRADATOARE !
atentie, nu cumva sa va intalniti cu vreo specie extraterestra cu mult ai inteligenta decat voi, or sa va haleasca la mic dejun, pranz si cina !

Tu esti homo sapens? Adica homo care da cu sapa? In sfarsit ai spus si tu un adevar, involuntar, intr-adevar.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 20:09

De la: _haakon_, la data 2014-06-05 19:07:10Marin, ai luat-o razna !
Mergi si contacteaza un med. psihiatru, esti intr-o stare avansata de prostie si inconsienta semiconsienta.

Nea Marine, casca ochii bine la numele celui care iti creste tensiunea. Sa nu mai avem vorbe ca te-ai plans sotiei ca eu te-am bagat in spital.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 20:27

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 20:05:00
De la: _haakon_, la data 2014-06-05 19:05:24un infim avantaj a unei singure specii in ceea ce priveste evolutia inteligentei in cadrul tuturor speciilor si iata rezultatul, omul este autoritatea suprema , cea mai inteligenta fiinta dintre toate speciile planetei, iar resul speciilor sunt considerate inferioare si le poate folosi, eventual dispune de acestea exact asa dupa cum doreste.

atentie, nu cumva sa va intalniti cu vreo specie extraterestra cu mult ai inteligenta decat voi, or sa va haleasca la mic dejun, pranz si cina !

Tu esti homo sapens? Adica homo care da cu sapa? In sfarsit ai spus si tu un adevar, involuntar, intr-adevar.

buey female/male, pai, de unde si pana unde sa stii din ce specie faci parte buey enoriaso/enoriasule , ete ptr. tine imi permit sa precizez ca: Homo sapiens sapiens, este denumire stiintifica, boule, numai la sapa te gandesti, colhoznicule !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 20:33

Game, set & match! Bravo Simona!!!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 20:33

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 20:09:45
De la: _haakon_, la data 2014-06-05 19:07:10Marin, ai luat-o razna !

Nea Marine, casca ochii bine la numele celui care iti creste tensiunea. Sa nu mai avem vorbe ca te-ai plans sotiei ca eu te-am bagat in spital.

esti idiot?
insinuei ca eu l-am determinat sa-si anuleze contul de utilizator 9am?

hai sictir, lasule mincinoos, tu l-ai determinat !
eu, l-am avertizat ca ii voi taxa orice ineptie pe care o va posta, dupa momentul reinstalarii pe 9am, pr[n urmare , demonstrezi inechivoc faptul ca : esti un mincinos mizerabil infectule, un ipocrit si un las imputit, gunoiule!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 20:36

De la: _haakon_, la data 2014-06-05 20:27:40

buey female/male, pai, de unde si pana unde sa stii din ce specie faci parte buey enoriaso/enoriasule , ete ptr. tine imi permit sa precizez ca: Homo sapiens sapiens, este denumire stiintifica, boule, numai la sapa te gandesti, colhoznicule !

Da vita, dar tu ai scris Homo sapens, ceea ce te caracterizeaza foarte bine si dovedeste ca tu nu esti om. Stii ca la radacina arborelui tau ginecologic sta iubirea nebuna dintre un maimutoi in calduri si o scroafa.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 20:42

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 20:36:41
De la: _haakon_, la data 2014-06-05 20:27:40

Da vita, dar tu ai scris Homo sapens, ceea ce te caracterizeaza foarte bine si dovedeste ca tu nu esti om. Stii ca la radacina arborelui tau ginecologic sta iubirea nebuna dintre un maimutoi in calduri si o scroafa.

altceva ?

Fosta membra 9am.ro

219 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 22:00

De la: gabigabi2, la data 2014-06-05 11:20:33
De la: Marin56, la data 2014-06-04 18:50:00Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune!

Daca s-ar respecta toate punctele, ar fi o societate ideala. Nu cred ca a fost asa ceva vreodata.Si nici nu cred ca noi o sa apucama asemenea minune. vreodata... doar daca o luam de la zero!

iar o luam de la inceput cu ideea punctului O ?
fraaate, i-am spus deja @Maryannei cum am putea sa o luam de la O si, exact asa ni s-a intimplat si noua si celorlalte civilizatii de dinaintea asteia si, probabil si urmatoarei, caci totul este ciclic : se naste- dezvolta- decade si moare ca sa reapara o alta civilizatie care va urma un alt drum pina i se va-nfunda si ei.....se spune, de ex. , ca civilizatia Atlantidei a experimentat o societate de tip matriarhat , cu puternice aspecte de " paranormal " pina cind exagerarea si imbatarea de Puterea "livrata" de fortele puse-n miscare au distrus-o !

Ai cumva vreo viziune cu Atlant-Terra?
Cã ºi pe ea e multã putero-prostie.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 22:57

Homo sapiens (în latinã, omul înþelept) reprezintã specia cãreia îi aparþin toþi oamenii moderni. dE AICI NU PREA REZULTA...

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 23:10

S-ar putea sa fie Americ-Atlantida....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 00:08

De la: PaulaZ, la data 2014-06-05 16:56:43
De la: Marin56, la data 2014-06-05 16:36:57Cum ar putea declansa un cutremur ce scufunda un continent, niste cristale puse prin diverse locuri?

Nu cristalele declanseaza cutremurile, ci cu ajutorul lor se prevad. Niste senzori montati in aceste cristale, fac ca ele sa vibreze, si da indicati cand pe undeva scoarta vibreaza. Seamana cu efectul pizoelectric.

Eu nu cred ca efectul de sera produs de CO2-ul emanat de masini este nociv terrei. De ce? Ce este CO2? Carbon si oxigen. Si ce sta la baza vietii? Ce zice stiinta? Da, atat carbon cat si oxigen. Apoi, daca mai si ploua, mai intervine Hidrogenul. Si uite cum viata merge mai departe. Coordonata de divinitate, acel alb imens, incomensurabil, care provoaca temere dar care reinstaleaza iar linistea.

Oki doki, io va pup cu drag si va regasesc pe maine, stimati forumisti! Ramaneti cu bine, faceti pace peste tot pe unde treceti. Iubiti omul, iubiti viata! La fel cum Dumnezeu ne iubeste si nu ne va lasa pieririi! Noi, oamenii de azi, suntem pe cale sa ne schimbam. Vom supravietui cei alesi de Dumnezeu. Avem inca timp sa ne reorientam busolele catre divinitate, catre Dumnezeu singur, adevarat si bun.

O seara frumoasa, pace tuturor!

Aici ai spus ceva ce putini au observat.
Gazul vietii este CO2, nu O2.
Dar toate fiintele nu pot tine....viata prea mult in ele, adica CO2.
Un paradox, gazul vietii este aruncat afara si gazul mortii, O2 este retinut.
Iar O2 oxideaza tot in organism si produce acumularea de radicali liberi.
E gaz ce da energia din reactii.
CO2 construieste.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 00:12

De la: gabigabi2, la data 2014-06-05 17:00:29
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 16:48:18
De la: _2148_, la data 2014-06-05 08:37:36
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-04 21:23:12
De la: _2148_, la data 2014-06-03 23:00:47P.S. Uitai sa-ti spun , nene Giova alias "Creme de la Creme " :nu te obosi sa-mi raspunzi , lasitatea ta nu are legatura cu cei 7 ani de acasa , probabil !

Bello, daca vrei sa predai lectii de curaj si de barbatie, incepe fato cu kakaon, Crema Cramelor!

Ia explica-i lui cum este de porc sa nu isi recunoasca greseala atunci cand este prins cu rata in gura...

In alta ordine de idei, ce cautati voi in Cafenea daca va pute locul? Nu-i mai bine sa stati acolo in mlastina la Basescu si sa il aparati pe sefu' de scuipatii pe care ii ia in freza?

Vitejilor!

Las ca am sa-ncep cu tine ! Tu iti recunoscusi vreodata greselile ?
De exemplu , cand am afirmat eu ca" imi pute locul " ?
Ceea ce faci tu acum nu este altceva decat sa inciti la scandal . Chiar vrei sa fii servit ?

Da, eu am recunoscut ca am gresit atunci cand credeam ca Basescu este un rau mai mic. Dar stiu ca tomai aceasta recunoastere o consideri tu ca fiind o greseala.

Si eu nu incit la sacndal, ci tu esti cu capsa pusa aiurea pe Giova. El chiar are dreptate sa te mustre pentru ca atat tu, cat si puiul tau kakaon pe care il ocrotesti atat, ati adus mizeriile politice aici.

Da, vreau sa fiu servit, dar sa nu bazai si tu daca o sa iti raspund pe masura.

vezi ca te-ai prins ? ai spus ca nu-l iubesti pe Base- ai comis ditamai Crima si esti bun de tavalit ....
in rest, faptul ca un om politic NU trebuie IUBIT deloc, cu atit mai mult pina la Orbire , nu intra-n mintile astea de tip europeano- asiatic , in care Tatucul e Mare, Bun si Sfint !

da , da..s-a prins de bara si a mai facut un numar eschibitionist . Pupati-va , aveti acelasi caracter de sifonari mincinosi si incitatori . Ce mizerii politice am adus eu aici , ?
Blackule , io cred ca tu in copilaria ta ai fost un fitilist si un paracios , continui sa inciti forumistii si sa ii fortezi sa faca tabere stabilite de tine si de toai'sa .
Crezi ca eu iti contabilizez tie greselile de natura politica ?
Am sa te ignor , fa-ti singur o autoevaluare si da-ti seama la care greseli m-am referit .
Nu-i nimic legat de Basescu , de Ponta sau de politica in general .
Si nici macar de gramatica , unde as putea sa-ti arat si eu cu degetul indreptarul ortografic . Crezi ca tu nu faci greseli nepermise ? Se intampla , atunci cand cineva tasteaza in graba .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 00:44

De la: nastasemihail, la data 2014-06-06 00:08:40
De la: PaulaZ, la data 2014-06-05 16:56:43
De la: Marin56, la data 2014-06-05 16:36:57Cum ar putea declansa un cutremur ce scufunda un continent, niste cristale puse prin diverse locuri?

Nu cristalele declanseaza cutremurile, ci cu ajutorul lor se prevad. Niste senzori montati in aceste cristale, fac ca ele sa vibreze, si da indicati cand pe undeva scoarta vibreaza. Seamana cu efectul pizoelectric.

Eu nu cred ca efectul de sera produs de CO2-ul emanat de masini este nociv terrei. De ce? Ce este CO2? Carbon si oxigen. Si ce sta la baza vietii? Ce zice stiinta? Da, atat carbon cat si oxigen. Apoi, daca mai si ploua, mai intervine Hidrogenul. Si uite cum viata merge mai departe. Coordonata de divinitate, acel alb imens, incomensurabil, care provoaca temere dar care reinstaleaza iar linistea.

Oki doki, io va pup cu drag si va regasesc pe maine, stimati forumisti! Ramaneti cu bine, faceti pace peste tot pe unde treceti. Iubiti omul, iubiti viata! La fel cum Dumnezeu ne iubeste si nu ne va lasa pieririi! Noi, oamenii de azi, suntem pe cale sa ne schimbam. Vom supravietui cei alesi de Dumnezeu. Avem inca timp sa ne reorientam busolele catre divinitate, catre Dumnezeu singur, adevarat si bun.

O seara frumoasa, pace tuturor!

Aici ai spus ceva ce putini au observat.
Gazul vietii este CO2, nu O2.
Dar toate fiintele nu pot tine....viata prea mult in ele, adica CO2.
Un paradox, gazul vietii este aruncat afara si gazul mortii, O2 este retinut.
Iar O2 oxideaza tot in organism si produce acumularea de radicali liberi.
E gaz ce da energia din reactii.
CO2 construieste.

Tie Marine iti raspund la ce ai spus la inceputul ziarului.

Se spune ca civilizatia atlanta folosea cristale ptr un gen de energie ce o foloseau.
Nu se stie ce, dar au dereglat scoarta, si au gennerat cutremurele ce au distrus continentul.
Cu asta nu prea as fi de acord, fiindca cutremure f mari au mai fost si inainte si dupa ei si fara atlanti.

Interesant ce spui cu acele cristale cu senzori ptr previziune.
Dar daca au folosit ptr previziune cum de nu au stiut de cutremure (au fost 3 la intervale de zeci de mii de ani), si nu s-au salvat practic toti.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 09:34

De la: Marin56, la data 2014-06-05 18:28:14
,,, un exemplu de intoarcere la zero, poate fi popularea unei noi planete, colonizarea ei.''''
Buna ideie...... Ce bine ar suna........Planeta Pensionarilor....... o planeta cu multi bananieri......

De ce credeti ca nu ar fi o idee buna? Da! ”Planeta pensionarilor”! O planeta unde se strang toti pensionarii, ca intr-o statiune. Acolo o sa aiba parte de tratamente mult mai bune, sub supravegherea atenta a robotilor, medici sau asistenti. Orice boala sau stare proasta a unui eventual pacient, este repede detectata si se i-au masuri. Nu ca aici cand astepti salvarea, si dupa ce moare omul , apare si ea. Cel putin acolo o sa dispara, plictiseala, nepasarea si aplicarea relelor tratamente. Masinile au mai multa rabdare...ca sunt programate, chiar daca nu au ”suflet” dar depun tot atat de mare suflet!

... mda ...si Ceausescu propusese comunitati auto- guvernate, populate numai din pensionari....acuuu' nu-i vorba : am vazut si prin filmele americane mici campusuri locuite de pensionari ....bogati , nu din aia saracuti ....aia locuiesc in azile mai putin luxoase sau chiar comunitare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 09:49

De la: emil9am, la data 2014-06-05 22:00:53
De la: Marin56, la data 2014-06-04 18:50:00Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune!

Daca s-ar respecta toate punctele, ar fi o societate ideala. Nu cred ca a fost asa ceva vreodata.Si nici nu cred ca noi o sa apucama asemenea minune. vreodata... doar daca o luam de la zero!

fraaate, i-am spus deja @Maryannei cum am putea sa o luam de la O si, exact asa ni s-a intimplat si noua si celorlalte civilizatii de dinaintea asteia si, probabil si urmatoarei, caci totul este ciclic : se naste- dezvolta- decade si moare ca sa reapara o alta civilizatie care va urma un alt drum pina i se va-nfunda si ei.....se spune, de ex. , ca civilizatia Atlantidei a experimentat o societate de tip matriarhat , cu puternice aspecte de " paranormal " pina cind exagerarea si imbatarea de Puterea "livrata" de fortele puse-n miscare au distrus-o !

scuza-ma, nu inteleg intrebarea ta !
dar daca vrei sa spui despre Puterea Prostiei cu care ne-am condus dezvoltarea acestei civilizatii care se autodistruge prin otravirea habitatului in care traieste , nu trebuie sa fi mare vizionar ca sa vezi spre ce ne indreptam !
si, Hakon a zis-o si-i dau dreptate ....na, ca se-ntimpla si asta : DA, suntem PRADATORI si pradam tot , pina la a ne hali pe noi insine !

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 10:00

De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 09:49:28
De la: emil9am, la data 2014-06-05 22:00:53

scuza-ma, nu inteleg intrebarea ta !
dar daca vrei sa spui despre Puterea Prostiei cu care ne-am condus dezvoltarea acestei civilizatii care se autodistruge prin otravirea habitatului in care traieste , nu trebuie sa fi mare vizionar ca sa vezi spre ce ne indreptam !
si, Hakon a zis-o si-i dau dreptate ....na, ca se-ntimpla si asta : DA, suntem PRADATORI si pradam tot , pina la a ne hali pe noi insine !

Poti incepe cu piciorul stang .....poate asa reusesti sa cotesti la dreapta.....!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 10:21

nastase, esti un habarnist, Mosule !
cine draqu ti-a eliberat acel certificat de absolvent al gimnaziului ba, habarnistule, numai tampenii si aiureli paranormale vehiculezi. obositule!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 12:20

De la: PaulaZ, la data 2014-06-05 17:01:05PS Black.... te zarisem din pragul usii. Vreau doar sa te rog sa ma ierti. Eu te-am iertat inainte sa imi pomenesti de moliftele Sfantului Vasile. Pace ! Iti multumesc pentru tot. Fara tine nu reuseam. Fara voi toti de aici , nu as fi reusit! Dumnezeu sa va binecuvanteze! La re!

"'Sex' is as important as eating or drinking and we ought to allow the one appetite to be satisfied with as little restraint or false modesty as the other.

Your body is the church where nature asks to be reverenced."

Marquis de Sade

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 12:20

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 20:01:34

Pastreaza-ti iertarile si binecuvantarile pentru altii mai creduli, Mare Preoteasa a Templului Ipocriziei.

Nu vor trece 7 zile din momentul asta si ai sa-ti dai din nou in petec. Totul revine ciclic la tine. Accese de iertare si iubire allternate cu accese de rautate si mahalagism.

Refuzi. E alegerea ta. O respect. Chir daca gresesti. Pace tie!

Esti credincios! Il ai pe Dumnezeu in tine! Deschide ochii, te rog!

De ce ma urasti intr-atat? Doar pentru ca nu vedem anumite lucruri in mod identic?

Nu mai provoca si nu mai invoca negativul, vei pierde. Prinde-te de mana ce ti-o intind! Nu vei cadea! Nu mai gandi negativ! Totul se intoarce! Pace tie!

Pace tuturor!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 12:38

prostie infinita, ipocrizie absoluta, invidie colosala, ranchiuna viscerala
oftica imensa, sut exact fazele prin care trece specimenul respectiv, Transparento!

argument
prostie crunta, de la mama natura
ipocrizia absoluta, este efectul prostiei infinite
invidie colosala, este efectul reactiei dintre cele doua stari :prostie+ipocrizie
ranchiuna viscerala, este efectul celor trei componente caracteriale combinate intr-o reactie aleatorie din care ii rezulta uneori trairi, frustrante
oftica imensa, ptr. ca nu te are in parcare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 13:13

extraordinar, Hakoane : TELEPATIA exista si este exact ceea ce cred despre tine ! ti-ai facut portretul mai bine decit mine si-i pe intelesul tau, caci eu nu puteam folosi acelasi limbaj !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 13:21

De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 13:13:28extraordinar, Hakoane : TELEPATIA exista si este exact ceea ce cred despre tine ! ti-ai facut portretul mai bine decit mine si-i pe intelesul tau, caci eu nu puteam folosi acelasi limbaj !

Partoneto, ai simtit-o pe basma !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 14:00

De la: _haakon_, la data 2014-06-06 12:38:43prostie infinita, ipocrizie absoluta, invidie colosala, ranchiuna viscerala
oftica imensa, sut exact fazele prin care trece specimenul respectiv, Transparento!

argument
prostie crunta, de la mama natura
ipocrizia absoluta, este efectul prostiei infinite
invidie colosala, este efectul reactiei dintre cele doua stari :prostie+ipocrizie
ranchiuna viscerala, este efectul celor trei componente caracteriale combinate intr-o reactie aleatorie din care ii rezulta uneori trairi, frustrante
oftica imensa, ptr. ca nu te are in parcare.

ia te uita ce bine TI se potriveste descrierea / caracterizarea ... nici eu nu puteam s-o concep asa de pe intelesul tau si explica foarte bine de unde-ti vine excesul de umori revarsinde pe toate topicurile ! !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 14:01

De la: PaulaZ, la data 2014-06-06 12:20:49
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 20:01:34

Refuzi. E alegerea ta. O respect. Chir daca gresesti. Pace tie!

Esti credincios! Il ai pe Dumnezeu in tine! Deschide ochii, te rog!

De ce ma urasti intr-atat? Doar pentru ca nu vedem anumite lucruri in mod identic?

Nu mai provoca si nu mai invoca negativul, vei pierde. Prinde-te de mana ce ti-o intind! Nu vei cadea! Nu mai gandi negativ! Totul se intoarce! Pace tie!

Pace tuturor!
Tu ceri de unde nu-i....vrei sa dai margaritare porcilor...vrei sa uzi ce este uscat...vrei sa fie lumina intr-un suflet...black

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 14:03

acu' ma duc sa pun de'o cafea ptr. oamenii cu nervii tari !
ptr. tine, un ceai de tei si un extraveral ....e bine asa ? hai, ca te mai calmeaza un pic !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 14:09

De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 14:03:42acu' ma duc sa pun de'o cafea ptr. oamenii cu nervii tari !
ptr. tine, un ceai de tei si un extraveral ....e bine asa ? hai, ca te mai calmeaza un pic !
Tu vorbesi de calm???? esti rea de gura ca si o soacra.. ....da cafea buna tot tu faci

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 15:43

De la: symy1, la data 2014-06-06 14:09:59
De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 14:03:42acu' ma duc sa pun de'o cafea ptr. oamenii cu nervii tari !
Tu vorbesi de calm???? esti rea de gura ca si o soacra.. ....da cafea buna tot tu faci

da , nu sunt calma? ...asa crezi ? hai sa-ti spun un secret : tot ce zic e spus la rece !
dar, poate ca e si asa cum spui tu si depinde cine citeste si cum interpreteaza ....
da ' sa stii ca si soacra-i buna la ceva : VEGHEAZA ca totul sa mearga bine si sa nu fie rau !

Pagini: << 2206 2207 2208 2209 2210 2211 2212 2213 2214 2215 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: