Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 21:23
De la: _2148_, la data 2014-06-03 23:00:47P.S. Uitai sa-ti spun , nene Giova alias "Creme de la Creme " :nu te obosi sa-mi raspunzi , lasitatea ta nu are legatura cu cei 7 ani de acasa , probabil Bello, daca vrei sa predai lectii de curaj si de barbatie, incepe fato cu kakaon, Crema Cramelor! Ia explica-i lui cum este de porc sa nu isi recunoasca greseala atunci cand este prins cu rata in gura... In alta ordine de idei, ce cautati voi in Cafenea daca va pute locul? Nu-i mai bine sa stati acolo in mlastina la Basescu si sa il aparati pe sefu' de scuipatii pe care ii ia in freza? Vitejilor!
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 23:03
Pan' sa vin cu ciocolata,
S-o dus la culcare fata, N-o sa sufar ca un caine, Ca mai e o zi si maine. Vin cu ciocolata rasa, Bag o mana pe sub masa, si-o cadea pe mine pleasca, Daca o sa dibui...ceasca....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 219 mesaje Membru din: 1/07/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 05:25
De la: PaulaZ, la data 2014-06-04 18:02:43De la: gabigabi2, la data 2014-06-04 17:12:12probabil ca daca mi-as pune-n cap cu tot dinadinsul sa ma las de fumat, as face-o ....dar, momentan, imi place ! Frumoasã postare ºi frumos indemn. Cine a trecut odatã în viatã pe punctul de a ºi-o pierde o va preþui ca pe ochii din cap, fapt ce mi s-a întâmplat ºi mie. Gabi are multã înþelepciune dar cînd omul e dominat de un viciu, greu, cu mare greu îi face faþã. trebuie o voinþã extraordinarã, voinþã pentru care o sfãtuiesc ºi eu pe draga noastrã Gabi sã ºi-o impunã. in fond e o alegere de a muri frumos sau de a sfârºi în mod neplãcut. Alegerea este a ei.
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 05:34
De la: Marin56, la data 2014-06-04 18:50:00Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune! Salut Marine, mã bucur sã te vãd pe aici, dar puþin cam sceptic. De aceea ar fi bine ca toti sã luptãm pentru acest dacã, pentru idealul de infãptuire, ºi asta doar alegând numai pe cei capabili, ºi forþându-i sã pãrãseascã puterea ºi privilegiile. Sã ai o zi minunatã!
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 05:34
De la: Marin56, la data 2014-06-04 18:50:00Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune! Salut Marine, mã bucur sã te vãd pe aici, dar puþin cam sceptic. De aceea ar fi bine ca toti sã luptãm pentru acest dacã, pentru idealul de infãptuire, ºi asta doar alegând numai pe cei capabili, ºi forþându-i sã pãrãseascã puterea ºi privilegiile. Sã ai o zi minunatã!
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 07:44
Buna dimineata, ce zi frumoasa!!!
Ma bucur sa vad ca au revenit prietenii printre noi, pregatesc cu drag o cafea neagra cu alintaturi la alegere pentru fiecare. Mai am si cateva felii de tort cu frisca si capsuni, usor si racoros, s-au batut vitejeste micutii pe el aseara, dar tot nu l-au razbit! Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 07:58
SURPRIZÃ: ROMÂNIA N U E S T E STAT DE DREPT!!
"Generatia 21 | Cum NU poti incepe un partid politic in Romania Sistemul politic românesc actual este cel mai restrictiv ºi discriminatoriu din Uniunea Europeanã ºi din întreaga lume democraticã 1. România are cele mai restrictive condiþii din Uniunea Europeanã pentru înregistrarea unui partid, fiind nevoie de 25.000 de membri fondatori, cel puþin câte 700 din minim 18 judeþe, inclusiv municipiul Bucureºti. Înregistrarea partidului este, aºadar, dificil de realizat. Dacã grupul de iniþiativã va dori sã se înscrie la tribunal, va constata cã nu poate face acest lucru la fel ca în celelalte þãri ale Uniunii Europene unde, se poate înfiinþa un partid cu pânã la 10 membri precum în Austria, Belgia, Danemarca, Franþa, Italia, Luxemburg, Olanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia. În Bulgaria sunt suficienþi 50 de membri, în alte þãri câteva sute de semnãturi iar în Polonia ºi Estonia 1000. Limita maximã este atinsã în Portugalia cu 7500 de membri. Nicãieri însã nu e nevoie de mai mult în UE. ªtiþi unde e nevoie de mulþi membri fondatori? În Khazahstan! Acesta este modelul democratic urmat de partidele româneºti care au votat legea partidelor. Cerinþa privind colectarea semnãturilor în atât de multe judeþe este arbitrarã ºi abuzivã, restricþionând ºi apariþia unor partide regionale care activeazã în numeroase þãri europene ºi care contribuie substanþial la viaþa politicã democraticã în UE. Voi ataca în curând aceastã prevederea legii nr. 14/2003 a partidelor politice la Curtea Constituþionalã întrucât ea îngrãdeºte dreptul de asociere (Art. 40 din Constituþie) ºi dreptul de a fi ales (Art. 37 din Constituþie). 2. Chiar dacã un partid înnoitor se înregistreazã, el nu va putea sã participe la alegeri parlamentare. De ce? Pentru cã legea nu îi permite acest lucru decât dacã plãteºte o taxã de cca 357.000 Euro! Asta prevede Art. 29 alin. 5 din legea nr. 35/2008 a votului uninominal. Fiecare candidat trebuie sã plãteascã o taxã de 5 salarii minime pe economie, adicã 3350 RON, întrucât salariul minim pe economie este, în 2011, de 670 RON. Astãzi un Euro este 4,23 RON. Suma totalã este de cca 791 Euro/candidat. În Parlament sunt 469 de locuri (137 senator ºi 332 deputaþi, plus 18 deputaþi ai minoritãþilor naþionale, aºadar 469-18 = 451 mandate). Aceastã sumã de 791 Euro x 451 de candidaþi înseamnã cca 357.000 Euro. Depozitul cerut pentru alegeri nu este nicãieri atât de mare. Logica unui astfel de depozit, rambursabil sau nu, este aceea cã mãsura ar descuraja persoanele extremiste sau frivole care ar dori sã candideze fãrã a avea, de fapt, ceva de spus ºi care ar face-o pentru amuzament, crescând în mod nejustificat costurile legate de tipãrirea buletinelor de vot. De asemenea, cã astfel de persoane ar dilua calitatea dezbaterilor politice sau ar folosi campaniile electorale pentru promovarea unor platforme extremiste marginale. Dar în þãri precum Belgia, Danemarca, Franþa, Germania, Ungaria, Italia, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria nu este cerutã candidaþilor ºi partidelor constituirea unui astfel de depozit la alegeri. În Austria, fiecare partid care participã la alegeri plãteºte o taxã nerambursabilã de 435 Euro la nivel naþional, aºadar o sumã simbolicã. În Cehia, depozitul este de 7000 de Euro la nivel naþional pentru fiecare partid, în Estonia douã salarii minime pe economie pentru fiecare candidat. În Grecia este cerutã o taxã nerambursabilã de 146,74 Euro pentru fiecare candidat. În Letonia maximum 7100 Euro la nivel naþional în funcþie de câte liste de candidaþi sunt propuºi de fiecare partid în cele 5 circumscripþii ale þãrii. În Lituania – un salariu mediu lunar. În Olanda 11.250 Euro pentru fiecare partid la nivel naþional. Aºadar, faþã de o þarã precum Olanda, cu venituri medii de 20 de ori mai mari decât cele din România, taxa cerutã în þara noastrã este de peste 30 de ori mai mare! Iatã cum o mãsurã care are o anumitã logicã democraticã ºi care este rezonabilã acolo unde este aplicatã, se transformã în România într-o taxã excesivã care obstrucþioneazã drepturile politice, împiedicând participarea în alegeri a unor formaþiuni politice noi care dispun de resurse financiare modeste. Este, desigur, încãlcat ºi „Ghidul bunelor practici în chestiuni electorale” elaborat de Comisia Europeanã pentru Democraþie prin Lege – Comisia de la Veneþia ºi asumat de cãtre Consiliul Europei, prin Rezoluþia 1320 din 2003, la Art. 1.3 alin. vi, se prevede cã “Dacã este cerutã constituirea unui depozit bancar, el trebuie sã fie rambursabil dacã respectivul candidat sau partid obþine un anumit rezultat; suma respectivã ºi rezultatul electoral nu trebuie sã fie excesive.” Dacã un partid nu va fi în mãsurã sã plãteascã aceastã taxã pentru toate colegiile, el va fi dezavantajat pentru cã, pentru prima datã în istoria universalã a alegerilor, sistemul pe de o parte împiedicã mulþi potenþiali candidaþi sã participe la competiþia electoralã, iar pe de alta repartizeazã mandatele în funcþie de voturile obþinute de partide în toate colegiile uninominale, aºadar la nivelul întregii þãri. Dacã, spre exemplu, un partid va plasa candidaþi în 25% dintre colegii, atunci fiecare candidat al acestui partid va înfrunta câte patru candidaþi de la celelalte partide. Candidaþii acestui partid mai mic vor trebui sã obþinã peste 20%, în colegiile lor pentru ca partidul sã treacã pragul electoral pentru a accede în parlament. O astfel de lege nu mai existã nicãieri în lumea democraticã, fiind demnã de dat ca exemplu despre cum anume nu se face o lege electoralã. O lege electoralã democraticã ar trebui elaboratã, în România, în cadrele prevãzute de „Ghidul bunelor practici electorale”. Dar cine va dori acest lucru? ªi cine îl va face? Aºadar, într-un astfel de context nedemocratic ºi extrem de restrictiv, o discuþie despre un partid înnoitor trebuie sã aibã în vedere, obligatoriu, prevederile legii partidelor ºi ale legilor electorale pentru cã acestea pot înãbuºi din start orice fel de demersuri bine intenþionate ºi coerent formulate doctrinar de cãtre grupuri de iniþiativã formate din oameni competenþi ºi oneºti. Poate numerele sunt mici , pentru cei online si pe facebook , insa ca sa aduni semnaturile fizic ai nevoie de foarta multa determinare …… Generatia 21" Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 08:00
De la: _Ingrid, la data 2014-06-05 07:44:28Buna dimineata, ce zi frumoasa!!! baga repede una mica, neagra si fierbinte c-acusi incepe razboiul....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
|
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 08:12
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 08:37
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-04 21:23:12De la: _2148_, la data 2014-06-03 23:00:47P.S. Uitai sa-ti spun , nene Giova alias "Creme de la Creme " :nu te obosi sa-mi raspunzi , lasitatea ta nu are legatura cu cei 7 ani de acasa , probabil Las ca am sa-ncep cu tine ! Tu iti recunoscusi vreodata greselile ?De exemplu , cand am afirmat eu ca" imi pute locul " ? Ceea ce faci tu acum nu este altceva decat sa inciti la scandal . Chiar vrei sa fii servit ?
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:00
Discutiile despre alti useri se lasa cu scandal. Uneori chiar si fara intentie.
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:07
De la: _Ingrid, la data 2014-06-05 09:00:04Discutiile despre alti useri se lasa cu scandal. Uneori chiar si fara intentie. de cele mai multe ori cu intentie si adresa...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:09
De la: emil9am, la data 2014-06-05 05:34:04De la: Marin56, la data 2014-06-04 18:50:00Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune! Buna Dimineata! MERSI! MIE SI LA TOATA LUMEA! ... CUM SPUNEA EVREUL! fara nici o aluzie! Stiti era o poveste pe care o stiam de la tata. Cand a fost intrebat>¬ dar de ce tie si apoi la toata lumea? Poi intai mie, ca daca ziceam invers, poi cand imi mai venea si mie randul?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:14
Salut Marine, mã bucur sã te vãd pe aici, dar puþin cam sceptic. De aceea ar fi bine ca toti sã luptãm pentru acest dacã, pentru idealul de infãptuire, ºi asta doar alegând numai pe cei capabili, ºi forþându-i sã pãrãseascã puterea ºi privilegiile. Sã ai o zi minunatã! Si apoi cum sa nu fiu sceptic, nea Emile? Cand vad ce se intampla peste tot. cand esti neindreptatit de toti si de toate...Fac si eu ca Eminescu: ”Si cum sa nu fiu suparat, daca trece vremea mea...” Ceva pe acolo... Din poezia ” Codrule , codrutule!” Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:14
De la: Marin56, la data 2014-06-05 09:09:45De la: emil9am, la data 2014-06-05 05:34:04De la: Marin56, la data 2014-06-04 18:50:00Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune! Bun rationament!
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:23
De la: _Ingrid, la data 2014-06-05 09:14:04De la: Marin56, la data 2014-06-05 09:09:45De la: emil9am, la data 2014-06-05 05:34:04De la: Marin56, la data 2014-06-04 18:50:00Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune! Ooo! La Multi Ani! O sa faci in curand 16000 de mesaje... La mai multe! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:26
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-05 09:07:00De la: _Ingrid, la data 2014-06-05 09:00:04Discutiile despre alti useri se lasa cu scandal. Uneori chiar si fara intentie. Crezi ca mi-ar fi greu sa-ncep un scandal , mai ales ca face referire la mine ? Nu ma cobor la mintea lui , este vizibil ca incita iar legat de Basescu , nici macar nu-si da seama ca taman el frizeaza penibilul . Cel care se forteaza sa faca delimitarea in doua tabere pe forum si nu de ieri sau de azi , este chiar Black . In ceea ce ma priveste , am avut grija ca discutiile mai contondente de la politica sa nu le transfer in cafenea . Asta nu inseamna ca atunci cand sunt provocata nu pot raspunde cu aceeasi moneda . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:28
16 000! asta e! Felicitari pentru spiritul de observatie, iaca am trecut de 15 000 fara sa le bag in seama.
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:31
De la: _2148_, la data 2014-06-05 09:26:52De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-05 09:07:00De la: _Ingrid, la data 2014-06-05 09:00:04Discutiile despre alti useri se lasa cu scandal. Uneori chiar si fara intentie. Apreciez!
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:31
...Numai omu-i schimbãtor,
Pe pãmânt rãtãcitor, Iar noi locului ne tinem, Cum am fost asa rãmânem: Marea si cu râurile, Lumea cu pustiurile, Luna si cu soarele, Codrul cu izvoarele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 09:57
Am observat si eu, ca in majoritatea poeziilor lui Eminescu , predomina pluralul. Ape, codrii, turmele, fântâne, etc. In sensul de mai multe. Poate si el pe vremea lui voia multe! Ca si noi de altfel. Dar ramanem cu ce apucam fiecare.
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 10:13
De la: _Ingrid, la data 2014-06-05 09:28:4016 000! asta e! Felicitari pentru spiritul de observatie, iaca am trecut de 15 000 fara sa le bag in seama. Da, deja vorbim de trecut! Prezentul a disparut. Prezentul nu mai este prezent. Prezentul s-a transformat in trecut. Cu viitorul e altfel. El devine prezent mai greu. Azi am influientat vremea , sau poate ea pe mine. Afara e trist si innourat,cum si eu de altfel. N-am chef de nimic. O fi de vina exploziile solare. Noroc de nori, ca le mai atenueaza. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 11:10
De la: PaulaZ, la data 2014-06-04 18:02:43De la: gabigabi2, la data 2014-06-04 17:12:12probabil ca daca mi-as pune-n cap cu tot dinadinsul sa ma las de fumat, as face-o ....dar, momentan, imi place ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 11:20
De la: Marin56, la data 2014-06-04 18:50:00Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune! iar o luam de la inceput cu ideea punctului O ? fraaate, i-am spus deja @Maryannei cum am putea sa o luam de la O si, exact asa ni s-a intimplat si noua si celorlalte civilizatii de dinaintea asteia si, probabil si urmatoarei, caci totul este ciclic : se naste- dezvolta- decade si moare ca sa reapara o alta civilizatie care va urma un alt drum pina i se va-nfunda si ei.....se spune, de ex. , ca civilizatia Atlantidei a experimentat o societate de tip matriarhat , cu puternice aspecte de " paranormal " pina cind exagerarea si imbatarea de Puterea "livrata" de fortele puse-n miscare au distrus-o ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 15:28
De la: symy1, la data 2014-06-04 13:15:20 iar eu nu am cafea acum
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 15:29
De la: gabigabi2, la data 2014-06-05 11:20:33De la: Marin56, la data 2014-06-04 18:50:00Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune! ce usor vb de luatul de la zero. tu stii ce inseamna asta? chiar ca civilizatie. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 15:31
Atlantida a fost distrusa de un cataclism, nu de oameni.
A fost distrusa de oameni cum este distrusa asta de tevile de esapament de la masini. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 15:34
De la: _Ingrid, la data 2014-06-05 09:28:4016 000! asta e! Felicitari pentru spiritul de observatie, iaca am trecut de 15 000 fara sa le bag in seama. vezi ca daca mai pleci, iti dau astia avatarul lui azazel. Sau al lui Terente. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 30/12/2012 Oras: Iasi |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 15:56
De la: _Ingrid, la data 2014-06-05 09:14:04De la: Marin56, la data 2014-06-05 09:09:45 e si un banc ... care seamana oarecum. La scoala, dimineata, intra profesorul si spune: - Buna dimineata! - Buna dimineata mea! -??? Zilele urmatoare la fel: - Buna dimineata! - Buna dimineata...mea! -??? Si tot asa, pana intr-o zi cand Bula lipsea de la scoala - Buna dimineata! - Buna dimineata! ...cum de nu se mai aude la sfarsit "mea"?! se gandeste profesorul... singura cauza ar putea fi absenta lui Bula- Copii, cand o sa vina Bula la scoala, eu am sa spun "Buna dimineata", dar voi sa nu raspundeti, da? -Da! ..... Vine Bula la scoala, intra profesorul... - Buna dimineata! ...si se aude doar glasul lui Bula: - Dute-n.....mea! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iunie 2014, ora 16:03
O omleta pufoasa,doua felii de paine prajita, o cana de lapte,un cafeloi baban si fuga la muunca....ca de penzie nu poatefi vorba inca...nu din Romanica anyway.Ca am auzit voci tinere cum ca Ro o duce prost din cauza pensionarilor.Noaptea se inghesuie prin baruri iar dimineata au maare chef de munca,sarmanii tineri.....asa ca io renunt la penzia din ro,ca ei sa o duca mai bine...
O sa lucrez aici pana pe la optzeci,apoi o sa calatoresc prin lume pana pe la nouazeci...p'urma poate ma insor.....
|
|
|

!
Nu-i mai bine sa stati acolo in mlastina la Basescu si sa il aparati pe sefu' de scuipatii pe care ii ia in freza?
De la 11-12 ani, eram considerata ''revenita'' definitiv, atatea zile cate oi mai avea pe terra. De abia dupa aceea doctorul meu a putut sa treaca dincolo.... Printre alti copii, ma salvase si ma insanatosise si pe mine. Tin minte ca era atata de mandru si calm cand ii aratam la fiecare sfarsit de an rezultatele scolare. Dar si eu eram mandra cand, mergand la vizita regulata, il puneam sa imi stampileze mana, de nu mi-o mai spalam in locul respectiv decat rapid si doar cu apa, de teama ca se va estompa stampila cu numele sau....
...cum de nu se mai aude la sfarsit "mea"?! se gandeste profesorul... singura cauza ar putea fi absenta lui Bula