back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2200 2201 2202 2203 2204 2205 2206 2207 2208 2209 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 09:14

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 08:34:24moiiii, da' ce m-ati deturnat din dorinta de a va spune ce copii frumosi si cuminti ati fost voi anul asta ! cum meritati voi rochite, pantofiori si hainute de firma....biciclete si masinute ....dulciuri si alte bunataturi .... aaaa ,Ingrid, merele alea-n sos caramel ....pfoaiii, o nebunie, dar a nu se-ncerca cu bere ca -i cihhhh !
pina una-alta insa, la Clinceni e azi un mare miting aviatic si da Doamne sa nu ploua si, ptr. ca meritati , ma duc sa fac un cafeloi mareeee si, Blackule, drum bun !

Cu ploaia asta, se numara banii, sau cum spunea Ingrid, se fac copii.

Saru' mana pentru urare. Oricum, deplasarea asta e subtire, pentru ca vineri ma intorc.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 09:21

Buna dimineața copii! Poi da copii! In fiecare din noi este samanta unui copil. Rãmânem mereu copii!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 09:28

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-01 09:14:03
De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 08:34:24moiiii, da' ce m-ati deturnat din dorinta de a va spune ce copii frumosi si cuminti ati fost voi anul asta ! cum meritati voi rochite, pantofiori si hainute de firma....biciclete si masinute ....dulciuri si alte bunataturi .... aaaa ,Ingrid, merele alea-n sos caramel ....pfoaiii, o nebunie, dar a nu se-ncerca cu bere ca -i cihhhh !
pina una-alta insa, la Clinceni e azi un mare miting aviatic si da Doamne sa nu ploua si, ptr. ca meritati , ma duc sa fac un cafeloi mareeee si, Blackule, drum bun !

Cu ploaia asta, se numara banii, sau cum spunea Ingrid, se fac copii.

Saru' mana pentru urare. Oricum, deplasarea asta e subtire, pentru ca vineri ma intorc.

nu conteaza cit dureaza , poti sa te duci si pina vizavi ...cind don Neloo mai are treaba si pleaca de acasa, eu il conduc cu privirea de la balcon, ma-nchin si zic : Doamne, du-l si adu-l sanatos inapoi , acasa !
asa iti spun si tie

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 09:29

De la: Marin56, la data 2014-06-01 09:21:20Buna dimineața copii! Poi da copii! In fiecare din noi este samanta unui copil. Rãmânem mereu copii!

asa e si, bine ai revenit sanatos !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 09:31

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-01 09:05:29Buna dimineata doamnelor!

www.youtube.com/watch?v=--ahZ4mp2dE

da' poftiti, poftiti !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 09:35

buna dimineata la voi copiii mosului...ce bunatati mai pregatiti in asta zi de sarbatoare....???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 09:42

De la: _Ingrid, la data 2014-06-01 08:34:16
De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 08:22:30
De la: _Ingrid, la data 2014-06-01 08:07:12Neata Gabita! Vad ca deja se lucreaza insistent la spoirea imaginii lui Johannis, eu nu l-am vazut-auzit sa aiba vreun gest personal care sa insemne ceva.

nu, hai sa-i recunoastem fiecarui om meritele si el a condus Sibiul foarte bine vreo 2 sau 3 mandate si asta nu-i putin lucru , caci vorba bancului : fapte, baaaa, nu vorbe !
dar, am zis care e banuiala mea si nu-i numai a mea .... cu Johannis presedinte si Hunor premier, vom fi niste romani intr-o tara care nu mai exista

Atunci poate sa candideze si Mazare, si Falca, si atatia altii care sunt apreciati ca primari multimandatati.
Cat priveste ideea ca a doua...mie mi se pare ca romanii verzi de pana acum au pus tara pe tarabe en gros si en detail.

cel mai nimerit e vanghelie..... chiar asa de repede ne lasam pacaliti...pai voi uitati cati voteaza in sibiu, arad, constanta sau sect. 5....din prezenta la vot de 20-30 % ies castigatori aceste lichele perpetue cu 51-60 %.....asta insemnand in real undeva la maxim 15-20 % ...si-atunci unde-i marea iubire de care se face atata caz...???
asta ca sa nu mai spunem de mita electorala sau de furturile la urnele mobile sau de baietii strangatori de buletine pt. 50-100 lei....cam asa castiga toti acesti primari....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 09:45

bun...daca-i asa , atunci sa le lasam pe toate, balta si, intimpla-se orice !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 10:08

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 09:29:24
De la: Marin56, la data 2014-06-01 09:21:20Buna dimineața copii! Poi da copii! In fiecare din noi este samanta unui copil. Rãmânem mereu copii!

asa e si, bine ai revenit sanatos !

Bine v-am regasit!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 10:09

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 09:45:24bun...daca-i asa , atunci sa le lasam pe toate, balta si, intimpla-se orice !

Poi daca mergem pe premiza asta... De asta se intampla orice!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 10:18

De la: Marin56, la data 2014-06-01 10:09:02
De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 09:45:24bun...daca-i asa , atunci sa le lasam pe toate, balta si, intimpla-se orice !

Poi daca mergem pe premiza asta... De asta se intampla orice!

Parerea mea este: oricine o sa iasa presedinte, si mai ales daca e si nou, o sa aiba grija intai de el si apoi de noi, din ce o sa mai ramana...

Puneti-ma pe mine presedinte si va promit de toate si mai ales: marirea pensiilor cu 99,999 % , numai pe cele care nu sunt nesimtite...

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 11:26

De la: _Ingrid, la data 2014-06-01 07:34:06
De la: _haakon_, la data 2014-06-01 00:34:13 .............cafeluta matinala, ............ !

www.youtube.com/watch?v=NrCitqYq8Qo

aaaaaa!?
De la: _haakon_, la data 2014-06-01 00:38:28ia sa-mi dedic si io o chesa avant la lettre !
www.youtube.com/watch?v=UfIXs2ZMxDU
www.youtube.com/watch?v=btmLv44t0Pw
aaaa!? beeeeeton armat!

De la: _haakon_, la data 2014-06-01 01:05:08
www.youtube.com/watch?v=cM0T9fumD5k&list=PL8E0179C67277B7EF
www.youtube.com/watch?v=UG_ILkqtsac
Janis Joplin

Te cam plictiseai, dar muzica super faina, multumim!

eh, una ptr. mine, restul: ptr. enoriasi !
sa nu traiasca cu imresia ca-i dicriminez.
insa, daca-i prind cu prozelitisme, ii jupoi de vii daca nu-mi demonstreaza si argumenteaza afirmatiile pe care le vehiculeaza.
.........
Partoneto, n-am chimbat prefixul cu 04, mai am , dar cum esti o trilie paranormala, ai si incercat sa fii profeta de pe tampovita si n-ai pierdit cazia, era imposibil sa nu iti expui profeticul spanacul din dovleac.
daca am postat acele genuri de muzica retro, ai conexat acest aspect u varsta probabila pe care ar avea-o persoana care a postat? alta concluzie n-ai gasit si nici la altceva nu te-ai gandit decat la faptul ca as avrea vreo 60 de ani?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 11:37

las' ca rezolva altii ceea ce voi nu sunteti in stare sa rezolvati de un sfert de secol.
a sosit momentul si pentru romania sa devina un stat de drept capitalist si prosper, iar a coada de tot, cu profitul btinut e va finanta educatia, invatamantul, sanatatea, si cu ceea ce va prisosi astora trei de baza, vor finanta si democratia, ca deh, asa ceva , cu obraz subtire si cheltuiala se-ntretine.

hai, tot un retro

www.youtube.com/watch?v=b2h_elvIYXI
Johnny Cash
www.youtube.com/watch?v=f2HxmTli9a4
Shakin Stevens-O Julie

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 12:08

toate astea cu,,intampla-se orice ca noi nu suntem in stare''...mi-a amintit de-o scena dintr-un film romanesc despre perioada imediata de dupa ww2....in care mai multi tovarasi cu functii importante discutau despre steagul ce trebuie arborat pt. a ne fii bine....unii sustineau ca steagul american e cel mai bun....altii ca cel sovietic e mai nimerit...si dintre toti se trezeste unu care afirma ca cel romanesc este cel mai nimerit...la care toti ceilalti intr-un cor se intorc inspre el si-i dau replica...,,taci ma...nu vezi ca esti bou....??? ''

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 12:34

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-01 12:08:36toate astea cu,,intampla-se orice ca noi nu suntem in stare''...mi-a amintit de-o scena dintr-un film romanesc despre perioada imediata de dupa ww2....in care mai multi tovarasi cu functii importante discutau despre steagul ce trebuie arborat pt. a ne fii bine....unii sustineau ca steagul american e cel mai bun....altii ca cel sovietic e mai nimerit...si dintre toti se trezeste unu care afirma ca cel romanesc este cel mai nimerit...la care toti ceilalti intr-un cor se intorc inspre el si-i dau replica...,,taci ma...nu vezi ca esti bou....??? ''

Da cunosc filmul!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 13:22

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-01 12:08:36toate astea cu,,intampla-se orice ca noi nu suntem in stare''...mi-a amintit de-o scena dintr-un film romanesc despre perioada imediata de dupa ww2....in care mai multi tovarasi cu functii importante discutau despre steagul ce trebuie arborat pt. a ne fii bine....unii sustineau ca steagul american e cel mai bun....altii ca cel sovietic e mai nimerit...si dintre toti se trezeste unu care afirma ca cel romanesc este cel mai nimerit...la care toti ceilalti intr-un cor se intorc inspre el si-i dau replica...,,taci ma...nu vezi ca esti bou....??? ''

laba trista, incerci sa corectezi textele altora si nu te vezi cat de pr@st esti

"a ne fii bine"

ma-ta are cratima, idiotule !
ia un sugios si-un sictir, escrocule ordinar !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 13:36

De la: _haakon_, la data 2014-06-01 13:22:48

laba trista, incerci sa corectezi textele altora si nu te vezi cat de pr@st esti

"a ne fii bine"

ma-ta are cratima, idiotule !
ia un sugios si-un sictir, escrocule ordinar !

ce vezi tu gresit aici ANALFABETULE....???
INCEARCA SA-TI CORECTEZI PROPRIILE-TI SCURSURI SI INEPTII SI ABIA LA URMA SA RIDICI GLASU' ....BUEY AGRAMATULE NESIMTIT.... CAPISCI....???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 14:05

tovule...schimba plaCA CA deja zgarie la ureche semianalfabetismul tau care vrea sa iasa din tipare si sa para ceva nemaiformifantabolant....BOLNAVULE.... hai sa ti-o suga curentu' electric....lovite-ar trenu-n statie la PAMANTENI....sau esti din ungureni....???

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 14:08

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-01 14:05:44tovule...schimba plaCA CA deja zgarie la ureche semianalfabetismul tau care vrea sa iasa din tipare si sa para ceva nemaiformifantabolant....BOLNAVULE.... hai sa ti-o suga curentu' electric....lovite-ar trenu-n statie la PAMANTENI....sau esti din ungureni....???

ce ma?
taci si-nghite sugiosul pe care l-ai primit escrocule ordinar, scuteste-ma!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 14:09

da' ce nervos esti tati...bine totusi ca pe timp scurt reusesti sa te corectezi cat de cat...doar atat cat sa reusesti sa dai impresia ca vai ...stii ce vrei.... asta-i un semn bun ca alzheimeru' e pe vindecate....mai straduieste-te ...cine stie...poate scapi de el definitiv...sau poate scapa el de tine....

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 14:24

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-01 14:09:27da' ce nervos esti tati...bine totusi ca pe timp scurt reusesti sa te corectezi cat de cat...doar atat cat sa reusesti sa dai impresia ca vai ...stii ce vrei.... asta-i un semn bun ca alzheimeru' e pe vindecate....mai straduieste-te ...cine stie...poate scapi de el definitiv...sau poate scapa el de tine....

ba' , chiar nu realizezi cat de pr@st esti?

hai , mai ia un sugios si-un sictir de la mine, escrocule ordinar !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 15:04

scuzati...pardon...la revedere....p'aci nu-i de intrat si nici de stat la o cafea !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 15:28

Amicul tau, cel multiclonat, asta este, ce nu-ti convine la el, ipocrizia , nesimtirea, cerseala, prostia si ciordeala?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 15:38

te pomeni ca-ti faci autoportretul ?!
hai c-ar fi tare asta !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 15:52

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 15:38:52 te pomeni ca-ti faci autoportretul ?!
hai c-ar fi tare asta !

N-avem aceiasi prieteni Partoneto!
Este amicul tau, cel multiclonat, asta este !
Ce nu-ti convine la el, ipocrizia , nesimtirea, cerseala, prostia si ciordeala !
Multumeste-te cu averea pe care ti-ai agonisito si insoteste-te cu el , Partoneto, sunteti compatibili !
Foarte tare!

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:02

De la: _haakon_, la data 2014-06-01 15:52:44
De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 15:38:52 te pomeni ca-ti faci autoportretul ?!
hai c-ar fi tare asta !

Ce nu-ti convine la el, ipocrizia , nesimtirea, cerseala, prostia si ciordeala !
Multumeste-te cu averea pe care ti-ai agonisito si insoteste-te cu el , Partoneto, sunteti compatibili !
Foarte tare!

Astia fac parte din acelasi leat.......leatul homo-sovieticus....adica mediocrii si iresponsabili !!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:10

hai c-ar fi tare asta !

Foarte tare!

scumpete, uitasi de ieri pina azi ca eu te cred Clona lui si ca tu n-ai demontat in nici-un fel aceasta banuiala ? numai si daca se uita cineva cu atentie la ce va spuneti " unul - altuia "nu se poate, Bueyyyy, sa nu-si puna aceeasi intrebare, n'asha ? capisci ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:14

De la: 9am_3909, la data 2014-06-01 16:02:10
hai c-ar fi tare asta !

Foarte tare!

Astia fac parte din acelasi leat.......leatul homo-sovieticus....adica mediocrii si iresponsabili !!!

cind Romania va deveni o regiune oarecare din UE, sub directa conducere a PPE catre care va-ndreptati cu ardoare sperantele, sa-mi spui atunci mie si milioanelor de romani, Cit de Inteligenti si mai ales Responsabili sunteti voi !

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:18

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 16:14:16
De la: 9am_3909, la data 2014-06-01 16:02:10
hai c-ar fi tare asta !

Foarte tare!

cind Romania va deveni o regiune oarecare din UE, sub directa conducere a PPE catre care va-ndreptati cu ardoare sperantele, sa-mi spui atunci mie si milioanelor de romani, Cit de Inteligenti si mai ales Responsabili sunteti voi !

Bun asa....sa zicem ca ai avea si tu un pic de dreptate....cu toate ca esti departe de realitate.
Ce alte variante mai sunt? Cred ca realizezi ca in conjunctura actuala nu prea este loc de independenta sau neutarlitate?
Astept un raspuns .........
PS. Poate doresti sa luam tarisoara si sa o mutam pe Jupiter...deoarece Luna si Marte sunt deja colonizate de catre ,,imperialisti''?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:23

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 16:10:43
hai c-ar fi tare asta !

Foarte tare!

scumpete, uitasi de ieri pina azi ca eu te cred Clona lui si ca tu n-ai demontat in nici-un fel aceasta banuiala ? numai si daca se uita cineva cu atentie la ce va spuneti " unul - altuia "nu se poate, Bueyyyy, sa nu-si puna aceeasi intrebare, n'asha ? capisci ?

N-am uitat fraiero, de aceea am si afirmat pe final, citez: "Foarte tare !"
intelegi tu multe dintre cele sfinte, insa nu intelegi ceea ce este chiar sub nasul tau de Partoneta Ignoranta!

Pagini: << 2200 2201 2202 2203 2204 2205 2206 2207 2208 2209 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: