back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2203 2204 2205 2206 2207 2208 2209 2210 2211 2212 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 08:17

De la: _2148_, la data 2014-06-02 23:18:39Ca sa nu te muzicesti singur www.youtube.com/watch?v=ZWLIuaukOvc

Parca-l vaz pe Blacku' acuzandu-ma maine ca am inceput sa contribui la distrugerea topicului de pescuit

fain !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 08:24

buuuun, ne-am delectat cu muzicute din toate stilurile si multumim celor ce le-au adus in atentia noastra , budigaii sunt la locul lor, facerea lumii s-a comis, ia haideti la cafeaua matinala !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 13:59

siiiingur
atit de siiingur
da' oare nu mi-o face rau atita cafea , ca vaz ca n-am cu cine'-o- mparti ?!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 16:12

Ete bre, zbarciulito, Partonetele se partonesc !

www.youtube.com/watch?v=ZDWNFWceF7k

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 16:16

De la: giovausaro, la data 2014-06-03 01:45:16
De la: _2148_, la data 2014-06-02 23:56:21
De la: _haakon_, la data 2014-06-02 23:48:09
De la: _2148_, la data 2014-06-02 23:18:39

www.youtube.com/watch?v=1WSUeEdBPlI
Craig Armstrong

Good night !

www.youtube.com/watch?v=J0QQJfPi3ps
...

Ce cloaca imputita.....reziduurile societatii
...

Gainare clopuit, o cauti cu lumanarea sau cu deshtiul, de ou?

www.youtube.com/watch?v=rFDtmgZooSg

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 16:47

De la: _haakon_, la data 2014-06-03 16:12:35Ete bre, zbarciulito, Partonetele se partonesc !

www.youtube.com/watch?v=ZDWNFWceF7k

aaaaa ce fain a fost , sa traiesti dar crezi ca-s pe bune asezate pe note, trompetele alea sau erau doar de spectacol ? ....bun- bun, am vazut ca el urmarea niste partituri dupa care cinta, dar ar putea fi doar ptr. impresia artistica ! ....oricum, una peste alta, simpatic !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 18:51

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 22:30

De la: giovausaro, la data 2014-06-03 01:45:16
De la: _2148_, la data 2014-06-02 23:56:21
De la: _haakon_, la data 2014-06-02 23:48:09
De la: _2148_, la data 2014-06-02 23:18:39

www.youtube.com/watch?v=1WSUeEdBPlI
Craig Armstrong

Good night !

www.youtube.com/watch?v=J0QQJfPi3ps[/quote]
Ce cloaca imputita.....reziduurile societatii

Ti-am ocupat cumva locul in cafenea sau ai mancat ceva stricat ?
Poate nu-ti place Vangelis da' cine te-a obligat sa asculti ?
Pune-ti nene Corul Madrigal , daca asta te face sa te simti spuma societatii !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 23:00

P.S. Uitai sa-ti spun , nene Giova alias "Creme de la Creme " :nu te obosi sa-mi raspunzi , lasitatea ta nu are legatura cu cei 7 ani de acasa , probabil !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 02:19

pot raspunde unor oameni ce au nume
si pot accepta, pe bune
dar mi- ie scarba de-avataruri dubioase
fara nume doar in spume
Se caca pe ei in secret si se dau mari zmei pe net

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 03:47

De la: giovausaro, la data 2014-06-04 02:19:32pot raspunde unor oameni ce au nume
si pot accepta, pe bune
fara nume doar in spume

dupa ce ca esti un nesimtit miorlait si-un onanist trist, te mai C@ci si pe tine, ipocitule !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 06:25

ete cine se gasi sa vorbeasca, na....ca te umfla si risu- plinsu ' !

da' ma grabii sa cad din pat sa fac degraba cafeaua ptr. niste oameni dragi !
sa aveti o zi cu mult spor !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 11:27

De la: giovausaro, la data 2014-06-04 02:19:32pot raspunde unor oameni ce au nume
si pot accepta, pe bune
fara nume doar in spume

Vai ce ifose si toane ,
ce mai spume cu baloane
face aci' un mimozat..
crede ca-i un cizelat
si foarte original
daca are-un avatar
cu o poza rococo
semnat Giovausaro
Mai badie , hai sa-ti spun :
9AM nu vrea sa-mi pun
nume cum facusi matale ,
asta-i ofu' ce te doare ?
Si n-am chef sa ma clonez
Cu tine sa m-asortez
De-ti miroase a haznale,
Cumpara-ti un drob de sare!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 13:15

O bacterie pune în pericol una dintre cele mai populare bãuturi din lume. Încãlzirea globalã contribuie la dispariþia ei
În 24 de ore, întreaga populaþie consumã 1,6 miliarde de ceºti de cafea. Este cea mai popularã bãuturã dupã apã ºi ceai. Din punct de vedere financiar, cafeaua este al doilea cel mai tranzacþionat bun dupã petrol, iar businessul cafelei a atins, anul trecut, 28,6 miliarde de dolari.

O bacterie numitã Hemileia vastatrix face însã din ce în ce mai multe ravagii, iar în 2013 a produs pagube de jumãtate de miliard de dolari în rândul fermierilor din America Centralã, scrie Quartz.

ªi mai rãu este faptul cã încãlzirea globalã cu valurile ei de cãldurã excesivã favorizeazã rãspândirea acestei bacterii, distrugând anual sute de tone de cafea.

Având cel mai probabil origini în Africa de Est, bacteria infecteazã frunzele de cafea, lãsându-le cu pete galbene care distrug procesul de fotosintezã.

Bacteria a ajuns pe continent în anii '70, rãspândindu-se pe cale aerianã ºi pe hainele muncitorilor.

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 14:09

De la: symy1, la data 2014-06-04 13:15:20

O bacterie pune în pericol una dintre cele mai populare bãuturi din lume. Încãlzirea globalã contribuie la dispariþia ei
În 24 de ore, întreaga populaþie consumã 1,6 miliarde de ceºti de cafea. Este cea mai popularã bãuturã dupã apã ºi ceai. Din punct de vedere financiar, cafeaua este al doilea cel mai tranzacþionat bun dupã petrol, iar businessul cafelei a atins, anul trecut, 28,6 miliarde de dolari.

O bacterie numitã Hemileia vastatrix face însã din ce în ce mai multe ravagii, iar în 2013 a produs pagube de jumãtate de miliard de dolari în rândul fermierilor din America Centralã, scrie Quartz.

ªi mai rãu este faptul cã încãlzirea globalã cu valurile ei de cãldurã excesivã favorizeazã rãspândirea acestei bacterii, distrugând anual sute de tone de cafea.

Având cel mai probabil origini în Africa de Est, bacteria infecteazã frunzele de cafea, lãsându-le cu pete galbene care distrug procesul de fotosintezã.

Bacteria a ajuns pe continent în anii '70, rãspândindu-se pe cale aerianã ºi pe hainele muncitorilor.

Ce bacterie rautacioasa! fara mila, fara inima! fara cnstiinta...egoista... sa nu ne mai lase sa consumam cafea? Poate stie ea ceva...Eu consum acu cacao. Poate arborele de cacao ii mai raman destule frunze... Eu de aceia nu mai beau cafea...

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 14:13

De la: Marin56, la data 2014-06-04 14:09:43

Ce bacterie rautacioasa! fara mila, fara inima! fara cnstiinta...egoista... sa nu ne mai lase sa consumam cafea? Poate stie ea ceva...Eu consum acu cacao. Paote arborele de cacao ii mai raman frunze destule... Eu de aceia nu mai beau cafea...

adica talica stiai c-o sa vina bacteria sa ne strice placerea si-ai preferat s-o ascunzi.....???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 14:36

'aidi din mini si di mini ....raminem si fara cafea ?
iasta nu se poate mooor fara ....adica beau eu de aproape 50 ani o cafeluta - doua/ zi si acum sa ma las
neeee, ma duc la bucatarie si uite acusica o fac !
Giova , adu ciocolata rasa , ca eu am adus frisca si inghetata !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 14:43

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-04 14:13:08
De la: Marin56, la data 2014-06-04 14:09:43

Ce bacterie rautacioasa! fara mila, fara inima! fara cnstiinta...egoista... sa nu ne mai lase sa consumam cafea? Poate stie ea ceva...Eu consum acu cacao. Paote arborele de cacao ii mai raman frunze destule... Eu de aceia nu mai beau cafea...

adica talica stiai c-o sa vina bacteria sa ne strice placerea si-ai preferat s-o ascunzi.....???
Ramane sa bem cafeaua ta;gratis si virtuala pe deasupra...

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 14:44

De la: gabigabi2, la data 2014-06-04 14:36:31'aidi din mini si di mini ....raminem si fara cafea ?
iasta nu se poate mooor fara ....adica beau eu de aproape 50 ani o cafeluta - doua/ zi si acum sa ma las
urmeaza si tigarile dupa care mergi la...manastire

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 14:48

De la: symy1, la data 2014-06-04 14:44:48
De la: gabigabi2, la data 2014-06-04 14:36:31'aidi din mini si di mini ....raminem si fara cafea ?

intr-o alta viata, iti promit !

Fosta membra 9am.ro

219 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 15:11

NOI CEI DIN DIASPORA SCHIMBAM REGULILE! VRETI VOTUL NOSTRU? ACESTEA SUNT CONDITIILE!
Candidatule! Asculta ce vreau eu, inainte de a-mi face tu o oferta !
1. Respectarea rezultatului referendumului din 2009 pentru reducerea numarului de parlamentari la cel mult 300.
2. Imprescriptibilitatea infractiunilor de furt din bani publici, comise de demnitari.
3. Demnitarii si familiile lor (copii, parinti), sa isi asume obligatia de a folosi doar sistemul public de sanatate. In caz contrar isi pierd calitatea de demnitar. Doar asa s-ar putea schimba ceva in sistemul public de sanatate.
4. Copiii/nepotii demnitarilor vor invata doar in sistemul public de invatamant de stat. In caz contrar isi pierd calitatea de demnitar. Poate asa se va schimba ceva in invatamant.
5. Orice pedeapsa primeste un demnitar pentru infractiuni comise in timpul mandatului, sa fie dublata.
6. Averea demnitarilor care nu poate fi justificatã sa fie confiscata, la fel si a rudelor care nu o pot justifica.
7. Parlamentarii care nu au initiat nicio lege pe toata perioada mandatului, sa restituie 50% din sumele primite ca îndemnizatie. Nu sunt acolo doar pentru a incasa un salariu pe care multi dintre noi, nu il au.
8. Interzicerea totala a traseismului politic. Pleci din partid, renunti si la functia obtinuta .
9. Parlamentarii care prin vot s-au opus solicitarii Parchetului pentru cercetarea altor demnitari, sa nu mai aibã dreptul de a candida pentru functii publice timp de 10 ani.
10. Interzicerea prin lege a dreptului parlamentarilor de a se pronunta in privinta cercetarii unui demnitar.
11. Redeschiderea tuturor dosarelor care s-au inchis prin prescriere, ale fostilor si actualilor demnitari.
12. Cheltuielile parlamentului sa fie reduse cu 50% fata de nivelul actual. Un stat sarac nu poate suporta costurile unui parlament bogat.
13. Produsele/serviciile din institutiile de stat sa fie in proportie de 70% produse in Romania.
14. Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru infractiuni deosebit de grave.
15. Inasprirea pedepselor din codul rutier. Despre cat de aspre sa fie, sa-i intrebam pe cei care si-au pierdut copiii sau parintii in accidente rutiere.
16. Puscariasii sa munceasca pt. cazare, mancare, ingrijire medicala. Ei ne fura, ne talharesc, ne violeaza copiii sau parintii si noi ii tinem pe banii nostri! In puscarie, munca sa fie obligatorie, mai putin cauzele medicale certe.
17. Castrarea pedofililor si a violatorilor.
18. Pentru traficantii de droguri, inchisoare pe viata.
19. Marirea alocatiei pentru copii la cel putin 150 lei.
20. Parintii care nu-si trimit copiii la scoala, sa fie decazuti din drepturi.
21. Interzicerea exploatarii zacamintelor de orice fel, prin metode care duc la distrugerea pe termen lung a mediului inconjurator.
22. Reimpadurirea terenurilor defrisate, costurile urmand sa fie suportate sau imputate tuturor celor care le-au defrisat sau trebuiau sa apere padurile, nu sa le distruga!
23. Interzicerea vanzarii pamantului agricol romanesc catre straini. Copiii si nepotii nostri, vor trebui sa-si creasca copiii. Noi daca avem astazi pamant romanesc, avem datorita strabunilor nostri care nu l-au vandut, ci s-au jertfit sa-l pastreze.
24. In procesele castigate la CEDO , daunele sa fie platite de catre judecatorii care au dat sentintele. Nu trebuie sa platim noi pentru ca si-au bagat ei bani in buzunare.
25. Executarea silita a datornicilor Bancorex, pentru recuperarea sumelor nerestituite.
26. Tranzactiile in cash intre persoane fizice, sa nu fie limitate de suma. In actul de vanzare-cumparare sunt parti: notarul, vanzatorul, cumparatorul. De ce trebuie sa primeasca banca un comision?
27. Inlocuirea prin lege a denumirii de rrom, cu denumirea de tigan.
28. Deschiderea unui proces impotriva tuturor guvernantilor, a celor care se fac vinovati de distrugerea industriei.
29. Depolitizarea autoritatilor de reglementare si control (fisc, media, protectia consumatorului, etc).
30. Desecretizarea tuturor contractelor civile facute cu statul roman. Contractele de achizitie din bani publici sa fie transparente si sa nu fie acceptata nicio forma de secretizare
31. "Catedrala Neamului" sa devina in totalitate scoala pentru copiii defavorizati, camin pt. batranii fara ajutor si spital social - administrarea si costurile sa fie in sarcina Bisericii Romane(B.O.R).
32. Anularea subventiilor de la buget catre cultele religioase.
Voi vota cu cel care stie sa raspunda asteptarilor mele. Daca cineva considera ca ceea ce am scris mai sus, contravine Constitutiei, legislatiei (multe legi fiind facute special pentru a servi intereselor clientelei politice), normelor europene, precizez ca asta va trebui sa faca cel care imi cere votul si care astfel se obliga: sa initieze legi, sa le corecteze pe cele gresite, sa gaseasca solutii, asa incat lucrurile sa functioneze in favoarea cetateanului.

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 15:20

De la: _haakon_, la data 2014-06-04 03:47:23
si pot accepta, pe bune
fara nume doar in spume

dupa ce ca esti un nesimtit miorlait si-un onanist trist, te mai C@ci si pe tine, ipocitule !

youtu.be/sBMcnK1vurk

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 16:11

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-04 15:20:53
De la: _haakon_, la data 2014-06-04 03:47:23
si pot accepta, pe bune
fara nume doar in spume

youtu.be/sBMcnK1vurk

Daca si robotii au sa ajunga sa ne cante manele...vin extraterestrii sa ne salveze... sau ne mutam cu toti pe Marte!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 16:28

De la: gabigabi2, la data 2014-06-04 14:48:19

Pariu ca te poti lasa de fumat? Vorbeste propria experienta, dragilor. Va povestesc ?

De aproape 14 ani nu mai fumam nici eu si nici sotul meu. A trebuit sa ne cunoastem ca sa ne sustinem reciproc in acest proces de renuntare la acest viciu. Dupa ce fuseseram la piscina o zi intreaga, dupa ce fumaseram aproape 3 pachete a cate 20 de bazconii fumigene , kent era, ala cu ce stiu io ce filtre de carbon , mai ramasesera 3 fire de tutun. Am zis: Pfuai, ce viciosi suntem! De maine nu mai fumam! A fost greu, vreo 2 saptamani. Ne ''bateam'' seara cand ne intalneam,( inca nu locuiam impreuna), de la tableta de poiana cu lapte si de la tot ce era sarat: cipsuri, seminte, popcorn, alune, orice dar sare sa fie!
Apoi, dupa cativa ani buni, mama venind la noi dupa decesul tatalui meu, vreo 6 luni, am reusit sa o determin si sa o motivez sa se lase de fumat, dupa vreo 30 de ani de fumat. Cand a vazut ce pret au tigarile aici, (era atunci cam 5 euros pachetul, acum depaseste 7€!), a zis ca mai bine ii cumpar jucarii fiului meu de banii aia, decat sa ii mai iau ei tigari. Plus ca la mine in casa nu se fumeaza.... Nu se putea ca mama sa vina la mine si sa cheltuie ea vreun ban, mi se pare normal. Parintii nostri merita tot ce e mai bun!

Inca beau cafea, dimineata, la micul dejun si gata. Si aia fara zahar, doar putin lapte. Italienii sustin ca o cafea adevarata, ca sa nu fie nociva corpului, este bine/recomandat sa fie ingerata scurt, o cescuta mica de cafea foarte tare, imediat dupa ce s-a baut un pahar mare cu apa plata. Asa ar fi mai putin nociva. Io, de beau o cafea italiana, intru in vibratii , pe bune!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 17:12

probabil ca daca mi-as pune-n cap cu tot dinadinsul sa ma las de fumat, as face-o ....dar, momentan, imi place !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 17:52

De la: PaulaZ, la data 2014-06-04 16:28:42
De la: gabigabi2, la data 2014-06-04 14:48:19

Pariu ca te poti lasa de fumat? Vorbeste propria experienta, dragilor. Va povestesc ?

De aproape 14 ani nu mai fumam nici eu si nici sotul meu. A trebuit sa ne cunoastem ca sa ne sustinem reciproc in acest proces de renuntare la acest viciu. Dupa ce fuseseram la piscina o zi intreaga, dupa ce fumaseram aproape 3 pachete a cate 20 de bazconii fumigene , kent era, ala cu ce stiu io ce filtre de carbon , mai ramasesera 3 fire de tutun. Am zis: Pfuai, ce viciosi suntem! De maine nu mai fumam! A fost greu, vreo 2 saptamani. Ne ''bateam'' seara cand ne intalneam,( inca nu locuiam impreuna), de la tableta de poiana cu lapte si de la tot ce era sarat: cipsuri, seminte, popcorn, alune, orice dar sare sa fie!
Apoi, dupa cativa ani buni, mama venind la noi dupa decesul tatalui meu, vreo 6 luni, am reusit sa o determin si sa o motivez sa se lase de fumat, dupa vreo 30 de ani de fumat. Cand a vazut ce pret au tigarile aici, (era atunci cam 5 euros pachetul, acum depaseste 7€!), a zis ca mai bine ii cumpar jucarii fiului meu de banii aia, decat sa ii mai iau ei tigari. Plus ca la mine in casa nu se fumeaza.... Nu se putea ca mama sa vina la mine si sa cheltuie ea vreun ban, mi se pare normal. Parintii nostri merita tot ce e mai bun!

Inca beau cafea, dimineata, la micul dejun si gata. Si aia fara zahar, doar putin lapte. Italienii sustin ca o cafea adevarata, ca sa nu fie nociva corpului, este bine/recomandat sa fie ingerata scurt, o cescuta mica de cafea foarte tare, imediat dupa ce s-a baut un pahar mare cu apa plata. Asa ar fi mai putin nociva. Io, de beau o cafea italiana, intru in vibratii , pe bune!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 17:53

De la: gabigabi2, la data 2014-06-04 17:12:12probabil ca daca mi-as pune-n cap cu tot dinadinsul sa ma las de fumat, as face-o ....dar, momentan, imi place !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 17:56

De la: emil9am, la data 2014-06-04 15:11:12
NOI CEI DIN DIASPORA SCHIMBAM REGULILE! VRETI VOTUL NOSTRU? ACESTEA SUNT CONDITIILE!
Candidatule! Asculta ce vreau eu, inainte de a-mi face tu o oferta !
1. Respectarea rezultatului referendumului din 2009 pentru reducerea numarului de parlamentari la cel mult 300.
2. Imprescriptibilitatea infractiunilor de furt din bani publici, comise de demnitari.
3. Demnitarii si familiile lor (copii, parinti), sa isi asume obligatia de a folosi doar sistemul public de sanatate. In caz contrar isi pierd calitatea de demnitar. Doar asa s-ar putea schimba ceva in sistemul public de sanatate.
4. Copiii/nepotii demnitarilor vor invata doar in sistemul public de invatamant de stat. In caz contrar isi pierd calitatea de demnitar. Poate asa se va schimba ceva in invatamant.
5. Orice pedeapsa primeste un demnitar pentru infractiuni comise in timpul mandatului, sa fie dublata.
6. Averea demnitarilor care nu poate fi justificatã sa fie confiscata, la fel si a rudelor care nu o pot justifica.
7. Parlamentarii care nu au initiat nicio lege pe toata perioada mandatului, sa restituie 50% din sumele primite ca îndemnizatie. Nu sunt acolo doar pentru a incasa un salariu pe care multi dintre noi, nu il au.
8. Interzicerea totala a traseismului politic. Pleci din partid, renunti si la functia obtinuta .
9. Parlamentarii care prin vot s-au opus solicitarii Parchetului pentru cercetarea altor demnitari, sa nu mai aibã dreptul de a candida pentru functii publice timp de 10 ani.
10. Interzicerea prin lege a dreptului parlamentarilor de a se pronunta in privinta cercetarii unui demnitar.
11. Redeschiderea tuturor dosarelor care s-au inchis prin prescriere, ale fostilor si actualilor demnitari.
12. Cheltuielile parlamentului sa fie reduse cu 50% fata de nivelul actual. Un stat sarac nu poate suporta costurile unui parlament bogat.
13. Produsele/serviciile din institutiile de stat sa fie in proportie de 70% produse in Romania.
14. Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru infractiuni deosebit de grave.
15. Inasprirea pedepselor din codul rutier. Despre cat de aspre sa fie, sa-i intrebam pe cei care si-au pierdut copiii sau parintii in accidente rutiere.
16. Puscariasii sa munceasca pt. cazare, mancare, ingrijire medicala. Ei ne fura, ne talharesc, ne violeaza copiii sau parintii si noi ii tinem pe banii nostri! In puscarie, munca sa fie obligatorie, mai putin cauzele medicale certe.
17. Castrarea pedofililor si a violatorilor.
18. Pentru traficantii de droguri, inchisoare pe viata.
19. Marirea alocatiei pentru copii la cel putin 150 lei.
20. Parintii care nu-si trimit copiii la scoala, sa fie decazuti din drepturi.
21. Interzicerea exploatarii zacamintelor de orice fel, prin metode care duc la distrugerea pe termen lung a mediului inconjurator.
22. Reimpadurirea terenurilor defrisate, costurile urmand sa fie suportate sau imputate tuturor celor care le-au defrisat sau trebuiau sa apere padurile, nu sa le distruga!
23. Interzicerea vanzarii pamantului agricol romanesc catre straini. Copiii si nepotii nostri, vor trebui sa-si creasca copiii. Noi daca avem astazi pamant romanesc, avem datorita strabunilor nostri care nu l-au vandut, ci s-au jertfit sa-l pastreze.
24. In procesele castigate la CEDO , daunele sa fie platite de catre judecatorii care au dat sentintele. Nu trebuie sa platim noi pentru ca si-au bagat ei bani in buzunare.
25. Executarea silita a datornicilor Bancorex, pentru recuperarea sumelor nerestituite.
26. Tranzactiile in cash intre persoane fizice, sa nu fie limitate de suma. In actul de vanzare-cumparare sunt parti: notarul, vanzatorul, cumparatorul. De ce trebuie sa primeasca banca un comision?
27. Inlocuirea prin lege a denumirii de rrom, cu denumirea de tigan.
28. Deschiderea unui proces impotriva tuturor guvernantilor, a celor care se fac vinovati de distrugerea industriei.
29. Depolitizarea autoritatilor de reglementare si control (fisc, media, protectia consumatorului, etc).
30. Desecretizarea tuturor contractelor civile facute cu statul roman. Contractele de achizitie din bani publici sa fie transparente si sa nu fie acceptata nicio forma de secretizare
31. "Catedrala Neamului" sa devina in totalitate scoala pentru copiii defavorizati, camin pt. batranii fara ajutor si spital social - administrarea si costurile sa fie in sarcina Bisericii Romane(B.O.R).
32. Anularea subventiilor de la buget catre cultele religioase.
Voi vota cu cel care stie sa raspunda asteptarilor mele. Daca cineva considera ca ceea ce am scris mai sus, contravine Constitutiei, legislatiei (multe legi fiind facute special pentru a servi intereselor clientelei politice), normelor europene, precizez ca asta va trebui sa faca cel care imi cere votul si care astfel se obliga: sa initieze legi, sa le corecteze pe cele gresite, sa gaseasca solutii, asa incat lucrurile sa functioneze in favoarea cetateanului.

Eu pe tine te votez,ca oricum NU poti respecta 100%ce ai scris au incercat si altii de 25ani... ia o bere si taci

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 18:02

De la: gabigabi2, la data 2014-06-04 17:12:12probabil ca daca mi-as pune-n cap cu tot dinadinsul sa ma las de fumat, as face-o ....dar, momentan, imi place !

Suflete, de ce lasi ca trupul tau sa se plimbe mai putin decat ii este permis pe acest pamant?

Sustin ca avem un singur suflet in acest trup si ca acest trup poate fi insufletit doar o singura data. Este ceea ce simt eu.

Ma gandeam zilele acestea ce ma face sa fiu deosebita?! Oare faptul ca in primii ani de viata am dus o lupta pentru supravietuire? Ma luptasem sa traiesc. Si am castigat eu impotriva mortii? Nu o singura data. De acolo cunosc acel ALB imens, incomensurabil si omniprezent? Un alb temator dar linistitor concomitent. Daca acel alb este insusi Dumnezeu? Astfel pot sa fiu azi aici cu voi si sa va povestesc. In acele ceasuri, cand eu eram intre viata si moarte, CINEVA se ruga continuu pentru mine. Mama , Tata si Bunica paterna. Si desigur doctorii care faceau totul sa ma tina .... aici. Dumnezeu sa il ierte pe cel ce a reusit sa isi duca planul pana la capat cu mine! Acel om a ajuns cu certitudine in Rai. Tin minte ca sectia de pediatrie a spitalului de urgente era precum a doua mea casa. Inca de acolo, de pe la 3 ani , incercam sa fac ceea ce pot face baietii...printre altele. De la 11-12 ani, eram considerata ''revenita'' definitiv, atatea zile cate oi mai avea pe terra. De abia dupa aceea doctorul meu a putut sa treaca dincolo.... Printre alti copii, ma salvase si ma insanatosise si pe mine. Tin minte ca era atata de mandru si calm cand ii aratam la fiecare sfarsit de an rezultatele scolare. Dar si eu eram mandra cand, mergand la vizita regulata, il puneam sa imi stampileze mana, de nu mi-o mai spalam in locul respectiv decat rapid si doar cu apa, de teama ca se va estompa stampila cu numele sau....

Deci, Gabriela, ramai cu noi pe pamant atatea zile pentru cat ai fost conceputa. Te rog, nu iti scurta singura viata. Cu respect.... Adica...LASA-TE DE FUMAT!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2014, ora 18:50

Nea Emile, daca s-ar respecta macar unul, din cele 32 de puncte, ar fi o mare minune!

Daca s-ar respecta toate punctele, ar fi o societate ideala. Nu cred ca a fost asa ceva vreodata.Si nici nu cred ca noi o sa apucama asemenea minune. vreodata... doar daca o luam de la zero!

Pagini: << 2203 2204 2205 2206 2207 2208 2209 2210 2211 2212 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: