Fl_Orion999
15216 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 21:27
De la: _haakon_, la data 2014-06-08 21:20:54De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 21:16:36De la: _haakon_, la data 2014-06-08 21:12:47De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 21:05:59De la: _haakon_, la data 2014-06-08 21:01:21De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 20:52:56De la: _haakon_, la data 2014-06-08 20:39:17De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 20:16:26De la: _haakon_, la data 2014-06-08 18:24:58De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 15:09:22De la: _2148_, la data 2014-06-08 13:11:08Si mai ziceti voi ca nu incitati si ca nu va place cearta .
Ete ca va cam place , este ? Si chiar va pricepeti ...
ce faci micuto...??? iar ai uitat sa fii obiectiva...???este ca e greu de asimilat adevaru'...???
trebuie implementat doar ,,adevarul'' tau si-al lui sir mc kak cumot ...este...???
adevaru' e ca trebuie nenea cu harponu' sa injure si sa jigneasca nonstop pe oricine, oricand si cum ii vine lui la gurita si-ailalti daca-i raspund pe masura...gata...e genocid...terorism la drumu' mare...golanie...nesimtire....in concluzie ..data viitoare cand mai vrei sa exprimi o parere, incearca sa te documentezi amanuntit si sa fie o parere cat mai obiectiva posibil....
"este ca e greu de asimilat adevaru'...???"
in ceea ce te priveste, cersau hotoman si datornic, iti este foarte greu si chiar imposibil sa-ti recunosti adevarul si adevaratele metehne: cersetoria, furtisagul, prostia ipocrizia si nesimtirea colosala !
ba' cersau htoman, pentu un dublu campion judetean si vice campion national la tenis de masa si clasat in primii 5 judetean trei ani consecutivi la tenis de camp, ( cl. 8-an IV lic.) ,stiu cu mult mai multe despre tenisul de masa sau de camp, atat dpdv teoretic, cat si dpdv practic, decat stie un cersau hot, nesimtit mincinos si ipocrit cum esti tu, lepra ordinara!
iar te-ai bagat in seama singur ca un nesimtit prost si ipocrit, sictir!
ia un sugios si mars la ciordeala prin mahala, cersau hot!
nu uita sa-napoiezi jucuta copilului,borcanul cu nes al popii si banii ptr. biletul de-ntors in mahalaua buc.-na in care iti petreci obscura existenta, celui care ti-a oferit, din mila si sila, cativa banuti, gunoiule !
te cam ustura adevarul, n-asa!?
buey deshidratatule...adevaru' e ca nu ma ustura nimic din ceea ce scrii tu sau bolnavu' ala de porumbel vopsit.... da' sa vezi ce-o sa te usture pe tine gaozu' ... poate inca nu te-au informat consilierii tai superextramega galactici si universali...da-ti spun io...insulta si calomnia au fost reintroduse in codul penal.... si daca bolnavu' din zalau scapa usor pe motiv de deshidratare mintala....sa vedem pe unde-o scoti talica.... sau ma rog...posibil si talica sa ai asemenea probleme grave...doar asa se explica cum ai reusit sa-i pacalesti pe judetenii aia sa-ti acorde certificat de cel mai bun om de la masa sau din camp.... mie mi-e clar ca esti cel mai bun taran de la serbarile campenesti organizate la lumina emisa de tuica de valeni.... in rest ai de grija cu cunostintele alea juridice ...sa ti le reevaluezi si reactualizezi....
intr-adevar, nu te ustura
in ceea ce te priveste. adevarul te ucide pe tacute, te iradiaza si nici nu-l auzi cum iti dezintegreaza la modul absolut intreaga ta existenta ipocrita nesimtita si obscura !
m-ai impresionat pana la lacrimi cu acest text cersau, din mila iti mai ofer un sugios si un sictir, lepra ! 
edit:
calomnie ? hahahahahah!
ba' ciordel, o afirmatie falsa adresata cuiva , poate fi considerata calomnioasa, insa eu spun adevarul, pot proba fiecare afirmatie inclusiv cu martori si inscrsuri, pe unde ai sa scoti camesa mahalagiule cresau si ciorditor, mai bine taci dreaq si admira-ti bombeurile, saracan nesimtit naspetar !
sictir!
mama.....strasnic ma mai distrez cu tine.... asa esti tu haios de obicei.... sau acum ai vreun motiv anume.... vrei cumva sa te-nsori...si maimuta nu te baga-n seama decat daca-i produci hohote de ras ...sau accese de compasiune ....???
vai de capul tau, florin petre preda, esti un mare TANTALAU nesimtit si ipocrit, o fiinta ratata, un deseu/rebut uman.
ramai in cocina ta cu:prosta, nesimtirea si ipocrizia pe care iti sprijin intreaga mentalitate, caracter si comportament.
sictir.
cere-i omului ce n-are....in cazu' tau e greu sa dovedesti rusine si bun simt....despre simt al masurii .....se vede clar cand te lauzi cu reformele si reciclarile tale judetene si galactice....cat de mult detii in propria-ti ograda....
www.juridice.ro/257671/insulta-si-calomnia-sunt-din-nou-infracti... 
....
De la: Albinuta, la data 2009-07-23 22:32:50
Dorulet sa vii sa iti ei maimutica de la noi
De la: Dorulet, la data 2009-07-23 22:38:08
De la: camelia75, la data 2009-07-23 22:32:50
Maimuþã??? Pentru ce???
De la: Albinuta, la data 2009-07-23 22:41:39
Vorbesc foarte serios
De la: Dorulet, la data 2009-07-23 22:44:51
De la: camelia75, la data 2009-07-23 22:41:39
Vorbesc foarte serios
Chiar nu înþeleg!!!
De la: Albinuta, la data 2009-07-23 22:51:59
O maimutica sa virit la mine in sacosica ,cind am venit de la tine de la cluj la bucuresti cine o fi pus-o oare?
De la: Albinuta, la data 2009-07-23 23:03:45
Zi-mi Dora vii sa iei mamutica sau o trimit prin posta ca se poate si asa e maimuta lui Traian nu a mea
De la: Dorulet, la data 2009-07-23 23:07:46
Camy...las-o încolo de maimuþicã...doar ai vãzut câte jucãrii are...ºi i-am mai cumpãrat ºi eu ºi mama între timp...o grãmadã!!! Nu duce lipsã de nimic puiul meu!!!!!
De la: Albinuta, la data 2009-07-23 23:12:23
Bravo Dora ma bucur dar eu cu maimuta asta ce fac? i
De la: Dorulet, la data 2009-07-24 01:47:35
De la: camelia75, la data 2009-07-23 23:12:23
Poþi s-o pãstrezi...amintire de la Cluj!!!!!
www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/20891/despre-orice/despre...
borcanul cu nes al popii, tot de unul singur s-o pitulat in sacosa voastra ?
pai, asta mai poate fi calomnie !?
bonus, mai exista si martori in viata !
cine draqu te-a impins sa comiti o asemenea fapta, ni la el prostia absoluta care ii zace in dovleac.
tu n-ai decat sa insisti in prostia si nesimtirea ta....da' nu uita ca nu faci altceva decat sa te afunzi mai rau....navlegule....
ai primit inscrisurile, popa symy poate confirma ciordirea brcanului cu nes, altceva?
evidentele, nu sunt destul de clare , certe si indubitabile, pentru tine?
hai, iti mai ofer un sugios si mergi in cocina ta...
sictir!
 iti place munca-n zadar....???  e alegerea ta....da' sa nu vii cu scuze ..ca n-ai stiut...ca nu ti-a spus nimeni...ca esti neinformat....  ce-si face omu' cu mana lui...se cheama lucru manual....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 22:23
De la: _haakon_, la data 2014-06-08 21:20:54De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 21:16:36De la: _haakon_, la data 2014-06-08 21:12:47De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 21:05:59De la: _haakon_, la data 2014-06-08 21:01:21De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 20:52:56De la: _haakon_, la data 2014-06-08 20:39:17De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 20:16:26De la: _haakon_, la data 2014-06-08 18:24:58De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 15:09:22De la: _2148_, la data 2014-06-08 13:11:08Si mai ziceti voi ca nu incitati si ca nu va place cearta .
ce faci micuto...??? iar ai uitat sa fii obiectiva...???este ca e greu de asimilat adevaru'...???
trebuie implementat doar ,,adevarul'' tau si-al lui sir mc kak cumot ...este...???
adevaru' e ca trebuie nenea cu harponu' sa injure si sa jigneasca nonstop pe oricine, oricand si cum ii vine lui la gurita si-ailalti daca-i raspund pe masura...gata...e genocid...terorism la drumu' mare...golanie...nesimtire....in concluzie ..data viitoare cand mai vrei sa exprimi o parere, incearca sa te documentezi amanuntit si sa fie o parere cat mai obiectiva posibil....
in ceea ce te priveste, cersau hotoman si datornic, iti este foarte greu si chiar imposibil sa-ti recunosti adevarul si adevaratele metehne: cersetoria, furtisagul, prostia ipocrizia si nesimtirea colosala !
ba' cersau htoman, pentu un dublu campion judetean si vice campion national la tenis de masa si clasat in primii 5 judetean trei ani consecutivi la tenis de camp, ( cl. 8-an IV lic.) ,stiu cu mult mai multe despre tenisul de masa sau de camp, atat dpdv teoretic, cat si dpdv practic, decat stie un cersau hot, nesimtit mincinos si ipocrit cum esti tu, lepra ordinara!
nu uita sa-napoiezi jucuta copilului,borcanul cu nes al popii si banii ptr. biletul de-ntors in mahalaua buc.-na in care iti petreci obscura existenta, celui care ti-a oferit, din mila si sila, cativa banuti, gunoiule !
buey deshidratatule...adevaru' e ca nu ma ustura nimic din ceea ce scrii tu sau bolnavu' ala de porumbel vopsit.... da' sa vezi ce-o sa te usture pe tine gaozu' ... poate inca nu te-au informat consilierii tai superextramega galactici si universali...da-ti spun io...insulta si calomnia au fost reintroduse in codul penal.... si daca bolnavu' din zalau scapa usor pe motiv de deshidratare mintala....sa vedem pe unde-o scoti talica.... sau ma rog...posibil si talica sa ai asemenea probleme grave...doar asa se explica cum ai reusit sa-i pacalesti pe judetenii aia sa-ti acorde certificat de cel mai bun om de la masa sau din camp.... mie mi-e clar ca esti cel mai bun taran de la serbarile campenesti organizate la lumina emisa de tuica de valeni.... in rest ai de grija cu cunostintele alea juridice ...sa ti le reevaluezi si reactualizezi....
in ceea ce te priveste. adevarul te ucide pe tacute, te iradiaza si nici nu-l auzi cum iti dezintegreaza la modul absolut intreaga ta existenta ipocrita nesimtita si obscura !
m-ai impresionat pana la lacrimi cu acest text cersau, din mila iti mai ofer un sugios si un sictir, lepra ! 
edit:
calomnie ? hahahahahah!
ba' ciordel, o afirmatie falsa adresata cuiva , poate fi considerata calomnioasa, insa eu spun adevarul, pot proba fiecare afirmatie inclusiv cu martori si inscrsuri, pe unde ai sa scoti camesa mahalagiule cresau si ciorditor, mai bine taci dreaq si admira-ti bombeurile, saracan nesimtit naspetar !
sictir!
mama.....strasnic ma mai distrez cu tine.... asa esti tu haios de obicei.... sau acum ai vreun motiv anume.... vrei cumva sa te-nsori...si maimuta nu te baga-n seama decat daca-i produci hohote de ras ...sau accese de compasiune ....???
vai de capul tau, florin petre preda, esti un mare TANTALAU nesimtit si ipocrit, o fiinta ratata, un deseu/rebut uman.
ramai in cocina ta cu:prosta, nesimtirea si ipocrizia pe care iti sprijin intreaga mentalitate, caracter si comportament.
sictir.
cere-i omului ce n-are....in cazu' tau e greu sa dovedesti rusine si bun simt....despre simt al masurii .....se vede clar cand te lauzi cu reformele si reciclarile tale judetene si galactice....cat de mult detii in propria-ti ograda....
....
Maimuþã??? Pentru ce???
Vorbesc foarte serios
Vorbesc foarte serios
Chiar nu înþeleg!!!
O maimutica sa virit la mine in sacosica ,cind am venit de la tine de la cluj la bucuresti cine o fi pus-o oare?
Zi-mi Dora vii sa iei mamutica sau o trimit prin posta ca se poate si asa e maimuta lui Traian nu a mea
Camy...las-o încolo de maimuþicã...doar ai vãzut câte jucãrii are...ºi i-am mai cumpãrat ºi eu ºi mama între timp...o grãmadã!!! Nu duce lipsã de nimic puiul meu!!!!!
cine draqu te-a impins sa comiti o asemenea fapta, ni la el prostia absoluta care ii zace in dovleac.
tu n-ai decat sa insisti in prostia si nesimtirea ta....da' nu uita ca nu faci altceva decat sa te afunzi mai rau....navlegule....
ai primit inscrisurile, popa symy poate confirma ciordirea brcanului cu nes, altceva?
sictir!  Stai s-o contactez pe doamna Merry..sa vezi marturia ei...ai facem un dosar beton puslamalei puturoase si scumpei hoate cameluca ,PRINSA CU DOVEZI nu abureli ca cele a tiganului
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 02:43
"Popa" aliata cu Kakanel satanistul.... Ce mizerie!
Raporteaza abuz de limbaj
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 08:14
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 02:43:41"Popa" aliata cu Kakanel satanistul.... Ce mizerie!
 ce faci, bre ? e ora 2.43.41 si esti treaz?  aaaaa, te duci pe balta....da da da...parca asa ai zis ! biiine, bre, bine s'apoi o sa zici ca esti foarte obosit, na !
ma duc sa pui de'o galeata de cafea si sa treci sa te revigorezi, desi un somn tzeapan e mai bun ca orice altceva !
 canile sunt aliniate ....chec , frisca, ceai, cacao !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 09:36
Neata lume!
Checul lui Gabi mi-a amintit ca pe la tara azi se impart cani cu cirese la toarta, cozonac, si orez cu lapte probabil. Eu regret vremea cand se impartea coliva, orezul cu lapte nu-mi place deloc.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
Fosta membra 9am.ro
803 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 10:24
eeeee, ce era sa faca si el la ora 2 dimineata, din cauza de prostata/prostmama, a-ntarzat otarica pe forum oferindu-ne o perla de gandire imaginativo-ipotetica desuet-aiuristica.
o fi popa, insa este un popa protestant independent fata de bugetul statului roman, atat din pct. de vdere financiar, cat si material, Partoneto.
pe intelesul tau, Partoneto Zbarciulita, popa Symy nu primeste un salariu de la bugetul statului si nici vreo pensie din fondul national de pensii, nu cerseste sponsorizari guvernamentale si nici pe la administratiile locale, nu impune taxe de botez,cununie sau inmormantare si nici nu obliga enoriasul sa se tarasca pe coate si genunchi in jurul bisericii, nu -i obliga nici sa pupe diferite oseminte prezentate si pretinse a fi moastele vreunui sfant si nici nu obliga statul roman sa-i introduca invatamantul religios protestant in sistemul de invatamat al statului etc.
deci,Partoneta Zbarciulita, popa Symy isi intretine/administreaza cultul in regim privat si independent fata de stat, este o mare diferenta intre: a pretinde si obliga enoriasul sa se conformeze unor chetuieli religioase cu mult peste psibilitatile sale financiar-materiale si cu totul altceva atunci cand enoriasul isi autofinanteaza benevol credinta din proprie cnvingere si conf. posibilitatilor sale financiar-materiale.
aceste specte descrise mai sus, nu inseamna ca agreez prozelitismul religios oricare ar fi , insa adevarul este necesar a fi rostit pentru a se facilita o anaiza comparativa realista intre: culturile catolice, protestante , neo, reformate s.a.m.d. si cultul ortodox, care este finantat de la bugetul statului, nu plateste nici un fel de taxa sau impozit , insa are pretentia sa i se retrocedeze suprafetele de paduri si terenuri agricole secularizate de Al.Ioan Cuza, construieste catedrale pentru "mantuirea" neamului pe seama unei populatii pauperizate care isi duce traiul zilnic de azi-pe-maine, 86%, incheie protocoale secrete cu guvernul romaniei prin care obliga administratia statului laic sa-i ofere diferite avantaje si privilegii etc.
|
Fosta membra 9am.ro
803 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 10:29
De la: symy1, la data 2014-06-08 22:23:52De la: _haakon_, la data 2014-06-08 21:20:54De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 21:16:36De la: _haakon_, la data 2014-06-08 21:12:47De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 21:05:59De la: _haakon_, la data 2014-06-08 21:01:21De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 20:52:56De la: _haakon_, la data 2014-06-08 20:39:17De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 20:16:26De la: _haakon_, la data 2014-06-08 18:24:58De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-08 15:09:22De la: _2148_, la data 2014-06-08 13:11:08Si mai ziceti voi ca nu incitati si ca nu va place cearta .
edit:
calomnie ? hahahahahah!
sictir!
sictir.
....
Maimuþã??? Pentru ce???
Vorbesc foarte serios
Vorbesc foarte serios
Chiar nu înþeleg!!!
sictir! Stai s-o contactez pe doamna Merry..sa vezi marturia ei...ai facem un dosar beton puslamalei puturoase si scumpei hoate cameluca ,PRINSA CU DOVEZI nu abureli ca cele a tiganului
din afirmatiile pe care le vehiculezi, popo, sa inteleg faptul ca: ar mai exista si alte victime ale acestui cersau hotoman?
mai sa fie, asta da, mizerie !
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 14:29
De la: _Ingrid, la data 2014-06-09 09:36:19Neata lume!
Checul lui Gabi mi-a amintit ca pe la tara azi se impart cani cu cirese la toarta, cozonac, si orez cu lapte probabil. Eu regret vremea cand se impartea coliva, orezul cu lapte nu-mi place deloc.
 nu-ti place orezul cu lapte si cu un pic de scortisoara presarata ,artistic, pe deasupra ? immmmm  si, da, cirese la toarta canii ....ce frumos, ce simplu si omenesc gest !
da' ia spune, ai citit reteta de la "checul " ala , fantezi, din orez ? sa-l faci o data si sa vezi ce bun e !
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 14:35
De la: _haakon_, la data 2014-06-09 10:24:12eeeee, ce era sa faca si el la ora 2 dimineata, din cauza de prostata/prostmama, a-ntarzat otarica pe forum oferindu-ne o perla de gandire imaginativo-ipotetica desuet-aiuristica.
o fi popa, insa este un popa protestant independent fata de bugetul statului roman, atat din pct. de vdere financiar, cat si material, Partoneto.
pe intelesul tau, Partoneto Zbarciulita, popa Symy nu primeste un salariu de la bugetul statului si nici vreo pensie din fondul national de pensii, nu cerseste sponsorizari guvernamentale si nici pe la administratiile locale, nu impune taxe de botez,cununie sau inmormantare si nici nu obliga enoriasul sa se tarasca pe coate si genunchi in jurul bisericii, nu -i obliga nici sa pupe diferite oseminte prezentate si pretinse a fi moastele vreunui sfant si nici nu obliga statul roman sa-i introduca invatamantul religios protestant in sistemul de invatamat al statului etc.
deci,Partoneta Zbarciulita, popa Symy isi intretine/administreaza cultul in regim privat si independent fata de stat, este o mare diferenta intre: a pretinde si obliga enoriasul sa se conformeze unor chetuieli religioase cu mult peste psibilitatile sale financiar-materiale si cu totul altceva atunci cand enoriasul isi autofinanteaza benevol credinta din proprie cnvingere si conf. posibilitatilor sale financiar-materiale.
aceste specte descrise mai sus, nu inseamna ca agreez prozelitismul religios oricare ar fi , insa adevarul este necesar a fi rostit pentru a se facilita o anaiza comparativa realista intre: culturile catolice, protestante , neo, reformate s.a.m.d. si cultul ortodox, care este finantat de la bugetul statului, nu plateste nici un fel de taxa sau impozit , insa are pretentia sa i se retrocedeze suprafetele de paduri si terenuri agricole secularizate de Al.Ioan Cuza, construieste catedrale pentru "mantuirea" neamului pe seama unei populatii pauperizate care isi duce traiul zilnic de azi-pe-maine, 86%, incheie protocoale secrete cu guvernul romaniei prin care obliga administratia statului laic sa-i ofere diferite avantaje si privilegii etc.
te-ai zarghit de tot, ha ? cu cine vorbesti , cu mine , de ce cu mine ?
poiiii , eu Stiu.... doar tu erai cel care-l insultai pe Symy , injurindu-l de mama focului ...acu' ce facusi, te rasucisi ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 15:40
 ooooo, ce domn....ce maniere !
la mine-n " Mahala " nu se vorbeste ca pe unde haladui tu si nici nu se pun poalele-n cap sau se dau nadragii jos ca sa se arate rusinica, asa cum faci tu !
esti chiar caraghios si nu stiu cum de nu-ti dai seama Cit de mult te dezvaluie acest limbaj, cu toate fandoselile tale de "lume buna".....  adunata de prin porturi, bodegi si oameni ai strazii !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 15:56
De la: gabigabi2, la data 2014-06-09 08:14:50De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 02:43:41"Popa" aliata cu Kakanel satanistul.... Ce mizerie!
ce faci, bre ? e ora 2.43.41 si esti treaz? aaaaa, te duci pe balta....da da da...parca asa ai zis ! biiine, bre, bine s'apoi o sa zici ca esti foarte obosit, na !
ma duc sa pui de'o galeata de cafea si sa treci sa te revigorezi, desi un somn tzeapan e mai bun ca orice altceva !
Pai nu ti-am zis ca plec la balta? La 4.30 eram pe mal, tocmai cand incepea sa se crape de ziua. Din pacate, nu a mers iarasi si am prins doar carasei, cat pachetul de tigari sau cat palma. I-am donat unor vecini din bloc.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 15:58
De la: _haakon_, la data 2014-06-09 14:51:07De la: gabigabi2, la data 2014-06-09 14:35:49De la: _haakon_, la data 2014-06-09 10:24:12eeeee, ce era sa faca si el la ora 2 dimineata, din cauza de prostata/prostmama, a-ntarzat otarica pe forum oferindu-ne o perla de gandire imaginativo-ipotetica desuet-aiuristica.
deci,Partoneta Zbarciulita, popa Symy isi intretine/administreaza cultul in regim privat si independent fata de stat, este o mare diferenta intre: a pretinde si obliga enoriasul sa se conformeze unor chetuieli religioase cu mult peste posibilitatile sale financiar-materiale si cu totul altceva atunci cand enoriasul isi autofinanteaza benevol credinta din proprie convingere si conf. posibilitatilor sale financiar-materiale.
aceste specte descrise mai sus, nu inseamna ca agreez prozelitismul religios oricare ar fi , insa adevarul este necesar a fi rostit pentru a se facilita o anaiza comparativa realista intre: cultele catolice, protestante , neo, reformate s.a.m.d. si cultul ortodox, care este finantat de la bugetul statului, nu plateste nici un fel de taxa sau impozit , insa are pretentia sa i se retrocedeze suprafetele de paduri si terenuri agricole secularizate de Al.Ioan Cuza, construieste catedrale pentru "mantuirea" neamului pe seama unei populatii pauperizate care isi duce traiul zilnic de azi-pe-maine, 86%, incheie protocoale secrete cu guvernul romaniei prin care obliga administratia statului laic sa-i ofere diferite avantaje si privilegii etc.
te-ai zarghit de tot, ha ? cu cine vorbesti , cu mine , de ce cu mine ?
poiiii , eu Stiu.... doar tu erai cel care-l insultai pe Symy , injurindu-l de mama focului ...acu' ce facusi, te rasucisi ?
"Fa" Partoneto, esti chioara sau o ipocrita proasta si nesimtita "
pai bine"fa" Partoneta deraiata, ai citit textul?
mai citeste-l , nesimtito! si in mod sigur ai sa descoperi, uimita, urmatoarea afirmatie, citez:
" nu inseamna ca agreez prozelitismul religios oricare ar fi", pe care daca o sa reusesti s-o si intelegi, atunci ai o sansa infima, dar ai, sa-ti dai seama cat esti de proastasi ticaloasa.
eeee!? esti, "cu muuuult mai proasta decat prevede legea" sau nu !?
"Fa"Partoneto, ia mai du-te dreaqu de mahalagioaica tzoparlanca "Fa" ,retardato !
Campion judetean la categoria carutasi. Daca asta a auzit la el in cort, asta spune si el acum. Restul, figuri de Buftea. Copy-paste de pe internet ca sa para si el mai spalat.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 16:01
Din Arhiva de Aur a Televiziunii Române: „Steaua fãrã nume” de Mihail Sebastian, pe 9 iunie, la TVR2
Telespectatorii pot urmãri luni, 9 iunie, de la ora 20.10, la TVR 2, „Steaua fãrã nume” de Mihail Sebastian, în regia lui Eugen Todoran (premiera TVR: 1983). Din distribuþia acestui spectacol fac parte Szilágyi Enikö, Florin Zamfirescu, Octavian Cotescu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Petre Gheorghiu, Rodica Tapalagã, Camelia Maxim, Teodor Danetti, Sandu Sticlaru, Ion Anghel ºi Cornel Vulpe.
O garã micã, o carte scumpã „de matematici ºi de astronomie” ºi „automotorul” dupã care aleargã, curioase, toate fetele, dau naºtere unei intrigi ºi unor dialoguri savuroase, ai cãror protagoniºti sunt locuitorii unei comune de pe Valea Prahovei. „Într-un târg de provincie ca al nostru… gara este… marea. Este portul, necunoscutul, depãrtarea. [...] Este dorul de a pleca, de a fugi. […] În altã parte. În altã lume.” (spune Profesorul Miroiu în „Steaua fãrã nume” de Mihail Sebastian)
Spectacolul aduce pe scenã atmosfera unui târguºor provincial, în care trãieºte profesorul Miroiu, un visãtor, trãitor în lumea cãrþilor ºi a… astrelor cereºti, care ar da orice pentru un „catalog” în valoare de 22 de mii de lei, care sã-l „lumineze” dacã steaua gãsitã de el pe cer este o descoperire într-adevãr nouã. Din „societatea” localã mai fac parte ºeful gãrii, care-ºi fixeazã ceasul dupã sosirile ºi plecãrile trenurilor… ºi ale oamenilor; domniºoara Cucu, o profesoarã înãcritã de provincie, permanent interesatã de evadãrile elevelor dornice sã vadã trenurile „de scandal” care duc spre Cazinoul din Sinaia; Pascu, negustor mãrunt, proprietarul unei mici prãvãlii cu pretenþii de „magazin general”, ºi „Necunoscuta”, personaj care concentreazã tot misterul piesei, apãrând pe firmamentul micului târg de provincie din neant, fãrã þintã ºi… fãrã nume, ca ºi steaua profesorului Miroiu.
În 1944, piesa avea premiera absolutã pe scena Teatrului Alhambra din Bucureºti, în regia lui Soare Z. Soare ºi în interpretarea magistralã a unor mari maeºtri, precum Radu Beligan, Maria Mohor, Nora Piacentini, Nineta Gusti, Mircea ªeptilici, Mircea Anghelescu. 21 de ani mai târziu, seniorul cinematografului francez, Henri Colpi, semna alãturi de Pitt Popescu ºi de Jasmin Chasney regia „Stelei fãrã nume” pentru marele ecran, avându-i în distribuþie pe Marina Vlady, Cristea Avram ºi Claude Rich.
Casa de Producþie TVR vã invitã sã urmãriþi cea de-a treia mare punere în scenã ºi a doua memorabilã ecranizare, de data aceasta pentru televiziune, a celebrei opere dramaturgice a lui Mihail Sebastian, cea realizatã în 1983 de cãtre Eugen Todoran.
Mai multe detalii despre acest spectacol gãsiþi pe site-ul www.TVR.ro: „Steaua fãrã nume – Mihail Sebastian” - www.tvr.ro/steaua-fara-nume-mihail-sebastian_8597.html.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 16:05
De la: _Ingrid, la data 2014-06-09 09:36:19Neata lume!
Orez cu lapte!  Sau gris cu lapte. Nemtii mananca si acum asa ceva, ca desert, cu dulceata de fructe de padure sau de caise deasupra.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 16:23
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 15:56:23De la: gabigabi2, la data 2014-06-09 08:14:50De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 02:43:41"Popa" aliata cu Kakanel satanistul.... Ce mizerie!
ce faci, bre ? e ora 2.43.41 si esti treaz? aaaaa, te duci pe balta....da da da...parca asa ai zis ! biiine, bre, bine s'apoi o sa zici ca esti foarte obosit, na !
Pai nu ti-am zis ca plec la balta? La 4.30 eram pe mal, tocmai cand incepea sa se crape de ziua. Din pacate, nu a mers iarasi si am prins doar carasei, cat pachetul de tigari sau cat palma. I-am donat unor vecini din bloc.
poi, imi adusei aminte ca pleci si iote ca mai e ceva cafea facuta special ptr. tine , ca asta de chibiteaza p'aci, serveste altceva
si, bine ai facut ca ai donat pestisorii ....da' niste cirese ai pus alaturi, ca sa zica oamenii bogdaproste ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 16:31
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 16:01:50Din Arhiva de Aur a Televiziunii Române: „Steaua fãrã nume” de Mihail Sebastian, pe 9 iunie, la TVR2
Telespectatorii pot urmãri luni, 9 iunie, de la ora 20.10, la TVR 2, „Steaua fãrã nume” de Mihail Sebastian, în regia lui Eugen Todoran (premiera TVR: 1983). Din distribuþia acestui spectacol fac parte Szilágyi Enikö, Florin Zamfirescu, Octavian Cotescu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Petre Gheorghiu, Rodica Tapalagã, Camelia Maxim, Teodor Danetti, Sandu Sticlaru, Ion Anghel ºi Cornel Vulpe.
O garã micã, o carte scumpã „de matematici ºi de astronomie” ºi „automotorul” dupã care aleargã, curioase, toate fetele, dau naºtere unei intrigi ºi unor dialoguri savuroase, ai cãror protagoniºti sunt locuitorii unei comune de pe Valea Prahovei. „Într-un târg de provincie ca al nostru… gara este… marea. Este portul, necunoscutul, depãrtarea. [...] Este dorul de a pleca, de a fugi. […] În altã parte. În altã lume.” (spune Profesorul Miroiu în „Steaua fãrã nume” de Mihail Sebastian)
Spectacolul aduce pe scenã atmosfera unui târguºor provincial, în care trãieºte profesorul Miroiu, un visãtor, trãitor în lumea cãrþilor ºi a… astrelor cereºti, care ar da orice pentru un „catalog” în valoare de 22 de mii de lei, care sã-l „lumineze” dacã steaua gãsitã de el pe cer este o descoperire într-adevãr nouã. Din „societatea” localã mai fac parte ºeful gãrii, care-ºi fixeazã ceasul dupã sosirile ºi plecãrile trenurilor… ºi ale oamenilor; domniºoara Cucu, o profesoarã înãcritã de provincie, permanent interesatã de evadãrile elevelor dornice sã vadã trenurile „de scandal” care duc spre Cazinoul din Sinaia; Pascu, negustor mãrunt, proprietarul unei mici prãvãlii cu pretenþii de „magazin general”, ºi „Necunoscuta”, personaj care concentreazã tot misterul piesei, apãrând pe firmamentul micului târg de provincie din neant, fãrã þintã ºi… fãrã nume, ca ºi steaua profesorului Miroiu.
În 1944, piesa avea premiera absolutã pe scena Teatrului Alhambra din Bucureºti, în regia lui Soare Z. Soare ºi în interpretarea magistralã a unor mari maeºtri, precum Radu Beligan, Maria Mohor, Nora Piacentini, Nineta Gusti, Mircea ªeptilici, Mircea Anghelescu. 21 de ani mai târziu, seniorul cinematografului francez, Henri Colpi, semna alãturi de Pitt Popescu ºi de Jasmin Chasney regia „Stelei fãrã nume” pentru marele ecran, avându-i în distribuþie pe Marina Vlady, Cristea Avram ºi Claude Rich.
Casa de Producþie TVR vã invitã sã urmãriþi cea de-a treia mare punere în scenã ºi a doua memorabilã ecranizare, de data aceasta pentru televiziune, a celebrei opere dramaturgice a lui Mihail Sebastian, cea realizatã în 1983 de cãtre Eugen Todoran.
Mai multe detalii despre acest spectacol gãsiþi pe site-ul www.TVR.ro: „Steaua fãrã nume – Mihail Sebastian” -www.tvr.ro/steaua-fara-nume-mihail-sebastian_8597.html.
oooo, da : am vazut acel film cu Marina Vlady - era rusoaica de origine sau ma-nsel eu ? cu un Cristea Avram frumusel, dar nu cine stie ce de talentat si cu Claude Rich....mda, fain ....o sa ma uit deseara , desi cred ca am vazut si varianta asta....mersic de informatie !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 16:36
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 16:05:01De la: _Ingrid, la data 2014-06-09 09:36:19Neata lume!
Orez cu lapte! Sau gris cu lapte. Nemtii mananca si acum asa ceva, ca desert, cu dulceata de fructe de padure sau de caise deasupra.
sa stii ca si eu mai fac si, peste grisul cu lapte pun siropul de zahar ars si mintenas devin iar copil ...si auuuuu  , ce -am vrut eu sa iau cu degetul sa vad cit de bun e zaharul ars din tigaie si ce basica imensa s-a facut pe urma,caci zaharul s-a lipit de virful degetelului , nu mai spun !  citi ani aveam ? fo 6 , cred !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 16:46
De la: gabigabi2, la data 2014-06-09 16:23:17De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 15:56:23De la: gabigabi2, la data 2014-06-09 08:14:50De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 02:43:41"Popa" aliata cu Kakanel satanistul.... Ce mizerie!
poi, imi adusei aminte ca pleci si iote ca mai e ceva cafea facuta special ptr. tine , ca asta de chibiteaza p'aci, serveste altceva
si, bine ai facut ca ai donat pestisorii ....da' niste cirese ai pus alaturi, ca sa zica oamenii bogdaproste ?
Nu Gabi, eu nu dau de pomana decat unor prieteni sau rude. Cu vecinii nu ma bag, pentru ca nu stiu in ce cred sau nu se simt jigniti. De exemplu, o vecina stiu sigur ca ste evreica.
Cand prind mai mult peste, mai dau din el. Dau in primul rand mamei, soacrei, surorii mele, iar cand este si mai mult, le dau vecinilor, fara niciun ban sau pretentie. Doar nu o sa-l arunc, pentru ca este pacat, este proaspat, il aduc viu in lada frigorifica. Si in orice caz, nu il dau unor vecini cu care nu vorbesc sau care au posibilitati sa isi cumpere.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 16:47
De la: gabigabi2, la data 2014-06-09 16:36:14De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 16:05:01De la: _Ingrid, la data 2014-06-09 09:36:19Neata lume!
Orez cu lapte! Sau gris cu lapte. Nemtii mananca si acum asa ceva, ca desert, cu dulceata de fructe de padure sau de caise deasupra.
sa stii ca si eu mai fac si, peste grisul cu lapte pun siropul de zahar ars si mintenas devin iar copil ...si auuuuu , ce -am vrut eu sa iau cu degetul sa vad cit de bun e zaharul ars din tigaie si ce basica imensa s-a facut pe urma,caci zaharul s-a lipit de virful degetelului , nu mai spun ! citi ani aveam ? fo 6 , cred !
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 17:14
De la: _haakon_, la data 2014-06-09 10:24:12eeeee, ce era sa faca si el la ora 2 dimineata, din cauza de prostata/prostmama, a-ntarzat otarica pe forum oferindu-ne o perla de gandire imaginativo-ipotetica desuet-aiuristica.
 Ai dreptate,cultul baptist din Romania NU PRIMESTE BANII STATULUI!!!...motivul;evitam santajul politic de orice fel.Au venit candidatii unor partide la noi la biserica,pentru promavarea partidelor din care faceau parte,au fost avertizati ca in Casa Domnului NU SE FACE POLITICA  unii au plecat cu coada intre picioare,alti au ramas dar se uitau la ceas,sa treaca mai repede programul  Noi ne autofinantam,plus alte donatii din strainatate.NU avem taxe sau obligatii financiare,fiecare da dupa puterea financiara,sau dupa cuget.
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 18:15
No ziua buna la seara!
Am nevoie de help, please!
Nu gasesc logica si diagnosticul pentru un android care nu ma lasa sa ii descarc pozele nicicum: nici prin cablu de conectare intre gsm si pc, dar nici prin micro sd adapter in care inserez/bag cartea sd a telefonului. Culmea ca modelul identic al sotului meu a functionat perfect si am reusit in cateva minute. Al meu, pixu' lui Flaro, ca ma seaca de dimineata, nu si nu....
Si inca ceva.... Pe galerie la gsm, arata ca am 92 de poze. Conectata cartea sd la pc, arata ca am 850 dar o gramada de erpri, fisiere de negasit(or fi cele sterse???) sau 450 daca dau deschidere fisiere, pe pc. Deci mi le-a deschis dupa vreo 2 ceasuri, am vizionat cele 450 de poze, exista. De ce nu le pot descarca pe pc?
Va multumesc din suflet. PE forumurile franceze am haladuit deja, nu am gasit solutia.....
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
Fosta membra 9am.ro
803 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 18:23
De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:15:23No ziua buna la seara!
Nu gasesc logica si diagnosticul pentru un android care nu ma lasa sa ii descarc pozele nicicum: nici prin cablu de conectare intre gsm si pc, dar nici prin micro sd adapter in care inserez/bag cartea sd a telefonului. Culmea ca modelul identic al sotului meu a functionat perfect si am reusit in cateva minute. Al meu, pixu' lui Flaro, ca ma seaca de dimineata, nu si nu....
Si inca ceva.... Pe galerie la gsm, arata ca am 92 de poze. Conectata cartea sd la pc, arata ca am 850 dar o gramada de erpri, fisiere de negasit(or fi cele sterse???) sau 450 daca dau deschidere fisiere, pe pc. Deci mi le-a deschis dupa vreo 2 ceasuri, am vizionat cele 450 de poze, exista. De ce nu le pot descarca pe pc?
Va multumesc din suflet. PE forumurile franceze am haladuit deja, nu am gasit solutia.....
up date software, Transparento, pentru viitor, nu achizitiona marfa SH !
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 18:26
De la: _haakon_, la data 2014-06-09 18:23:14De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:15:23No ziua buna la seara!
up date softare, Transparento, pentru viitor, nu achizitiona marfa SH !
Up date la care logiciel, frate? Tin sa te anunt ca marfa e achizitionata din magazin agreat! Nu mai fii mistocar ca nu ma ajuti asa!
La ce dau actualiser? Ca io is cu meniurile in franceza!
Enoua marfa. diferenta e ca al meu android e mai batran decat al sotului cu aproape 2 ani. De acolo e ceva hiba?
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
Fosta membra 9am.ro
803 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 18:29
De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:26:05De la: _haakon_, la data 2014-06-09 18:23:14De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:15:23No ziua buna la seara!
Up date la care logiciel, frate? Tin sa te anunt ca marfa e achizitionata din magazin agreat! Nu mai fii mistocar ca nu ma ajuti asa!
si-si!
iar daca i-ai f@tut software-ul , reinstaleaza-l!
nu toate natantoacele se descurca cu asemenea scule, mergi cu el la specialist, zgarciumelnitzo!
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 18:33
De la: _haakon_, la data 2014-06-09 18:29:53De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:26:05De la: _haakon_, la data 2014-06-09 18:23:14De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:15:23No ziua buna la seara!
si-si!
nu toate natantoacele se descurca cu asemenea scule, mergi cu el la specialist, zgarciumelnitzo!
Asa, baga strambe ca habar nu ai defapt! Ia lasa pe cei ce stiu, baga stramba in alta parte!
Cu tine orice zici nu e a buna! Si cauta de jigneste pe cine ti-o mai raspune, uratule!
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 18:38
Am inserat cartea sd in micro sd adapter si apoi in aparatul photo. Am conectat aparul foto la usb, la pc. Zice ca am 850 poze, deci le vede pe toate. Dau importer si imi da mesaje la anumite fisiere, cum ca ar fi eroare de importare la cele de tip .jpg. Presupun ca sunt cele 400 diferenta. Acum ma distrez si dau ignora si continua la fiecare fisier cu eroare de importare.....
|
Fosta membra 9am.ro
803 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 19:02
De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:33:51De la: _haakon_, la data 2014-06-09 18:29:53De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:26:05De la: _haakon_, la data 2014-06-09 18:23:14De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:15:23No ziua buna la seara!
si-si!
Asa, baga strambe ca habar nu ai defapt! Ia lasa pe cei ce stiu, baga stramba in alta parte!
Cu tine orice zici nu e a buna! Si cauta de jigneste pe cine ti-o mai raspune, uratule!
ei, si !?
te rogi la Dzeu, astepti un vis la noapte, citesti horscopul, faci astrograma sau citesti linck
support.apple.com/kb/HT4083
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 19:24
De la: _haakon_, la data 2014-06-09 19:02:41De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:33:51De la: _haakon_, la data 2014-06-09 18:29:53De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:26:05De la: _haakon_, la data 2014-06-09 18:23:14De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:15:23No ziua buna la seara!
si-si!
ei, si !?
te rogi la Dzeu, astepti un vis la noapte, citesti horscopul, faci astrograma sau citesti linck
support.apple.com/kb/HT4083
Ce sa fac io cu apple?
Ti-am mai zis cat poti fi de urat cand vrei? Hâdule!
Mai io mi le fac singura! Si daca nu reusesc azi, maine ma duc la atelier de androide! Da' de ce merge la celalalt tel identic si la asta nu?
Crezi ca am o pista?
Io, in tel meu am doua fisiere de poze: galeria tel aparatului photo al telefonului si .....what's ap. Io, considerand ca what's up nu mi-e necesar, l-al dezinstalat. Este ceva hiba aci, stiu!
Da de ce zice ca am 850 de fototipuri ? Or fi si cele sterse luate in considerare! Dar.... unde imi sunt pozele, ca i galerie s-au evaporat!!! Pe SD, claro! De nu bag sd-u 'asta la scanner si il disec pana maine ii dau foc!
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 19:31
De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 18:38:46Am inserat cartea sd in micro sd adapter si apoi in aparatul photo. Am conectat aparul foto la usb, la pc. Zice ca am 850 poze, deci le vede pe toate. Dau importer si imi da mesaje la anumite fisiere, cum ca ar fi eroare de importare la cele de tip .jpg. Presupun ca sunt cele 400 diferenta. Acum ma distrez si dau ignora si continua la fiecare fisier cu eroare de importare.....
E clar! Am ignorat si continuat peste toate fisierele nelizibile care nu au putut fi gasite. Dar nu am nicaieri in calc nici macar dosarul creeat pt aceste poze!
Fata feciorului  fostului functionar face fasole frecata fara foc fiindca focul face fum......
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 19:51
|
|
|