back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2213 2214 2215 2216 2217 2218 2219 2220 2221 2222 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 19:57

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 19:51:30

Esti prima data ?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 19:59

De la: florinpreda999, la data 2010-02-01 02:58:02chiar din aceasta dimineata,puteti servi aici orice doriti,de la o cafea simpla pana la cele mai picante stiri din presa,strada sau locul de munca al fiecaruia,domnilor,doa mnelor,cafeaua este aburinda si va asteapta s-o degustati !!!

Ultimele stiri din capitolul Androizi si Memorii extensibile si/sau mobile!

Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 20:02

De la: PaulaZ, la data 2014-06-09 19:59:13
De la: florinpreda999, la data 2010-02-01 02:58:02chiar din aceasta dimineata,puteti servi aici orice doriti,de la o cafea simpla pana la cele mai picante stiri din presa,strada sau locul de munca al fiecaruia,domnilor,doa mnelor,cafeaua este aburinda si va asteapta s-o degustati !!!

Ultimele stiri din capitolul Androizi si Memorii extensibile si/sau mobile!

www.youtube.com/watch?v=VxF0aja7rLU

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 20:04

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-05 20:01:34
De la: PaulaZ, la data 2014-06-05 17:01:05PS Black.... te zarisem din pragul usii. Vreau doar sa te rog sa ma ierti. Eu te-am iertat inainte sa imi pomenesti de moliftele Sfantului Vasile. Pace ! Iti multumesc pentru tot. Fara tine nu reuseam. Fara voi toti de aici , nu as fi reusit! Dumnezeu sa va binecuvanteze! La re!

Pastreaza-ti iertarile si binecuvantarile pentru altii mai creduli, Mare Preoteasa a Templului Ipocriziei.
Pe mine nu ma impresionezi.

Nu vor trece 7 zile din momentul asta si ai sa-ti dai din nou in petec. Totul revine ciclic la tine. Accese de iertare si iubire allternate cu accese de rautate si mahalagism.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 20:05

Ce win ai ? Daca e 7 sau mai vechi e o problema. Dar vezi ca atunci cand bagi cablul intre aparat si PC, iti apar doi directori. Numai unul e activ de unde poti copia sau vizualiaza pozele. Inceaca-le pe amandouã. Vezi care merg. Unele sunt DMA sau un tip de extensie JPG sau altele. Poate trebuie un program instalat pe calc. care sa le vizualizeze. Poate un ”Piacassa” o sa mearga.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 20:06

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 19:51:30

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/27444/Sfaturi-practice-pe...

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 20:09

De la: Marin56, la data 2014-06-09 20:05:07Ce win ai ? Daca e 7 sau mai vechi e o problema. Dar vezi ca atunci cand bagi cablul intre aparat si PC, iti apar doi directori. Numai unul e activ de unde poti copia sau vizualiaza pozele. Inceaca-le pe amandouã. Vezi care merg. Unele sunt DMA sau un tip de extensie JPG sau altele. Poate trebuie un program instalat pe calc. care sa le vizualizeze. Poate un ”Piacassa” o sa mearga.

Ar mai fi o problema sa fie cablul intrerupt, daca nu apar in calculator. sau sa nu recunoasca extensia!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2014, ora 20:16

De la: Marin56, la data 2014-06-09 20:09:01
De la: Marin56, la data 2014-06-09 20:05:07Ce win ai ? Daca e 7 sau mai vechi e o problema. Dar vezi ca atunci cand bagi cablul intre aparat si PC, iti apar doi directori. Numai unul e activ de unde poti copia sau vizualiaza pozele. Inceaca-le pe amandouã. Vezi care merg. Unele sunt DMA sau un tip de extensie JPG sau altele. Poate trebuie un program instalat pe calc. care sa le vizualizeze. Poate un ”Piacassa” o sa mearga.

Ar mai fi o problema sa fie cablul intrerupt, daca nu apar in calculator. sau sa nu recunoasca extensia!

sau DCIM...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 07:57

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 16:47:57
De la: gabigabi2, la data 2014-06-09 16:36:14
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 16:05:01
De la: _Ingrid, la data 2014-06-09 09:36:19Neata lume!
Checul lui Gabi mi-a amintit ca pe la tara azi se impart cani cu cirese la toarta, cozonac, si orez cu lapte probabil. Eu regret vremea cand se impartea coliva, orezul cu lapte nu-mi place deloc.

Orez cu lapte! Sau gris cu lapte. Nemtii mananca si acum asa ceva, ca desert, cu dulceata de fructe de padure sau de caise deasupra.

sa stii ca si eu mai fac si, peste grisul cu lapte pun siropul de zahar ars si mintenas devin iar copil ...si auuuuu , ce -am vrut eu sa iau cu degetul sa vad cit de bun e zaharul ars din tigaie si ce basica imensa s-a facut pe urma,caci zaharul s-a lipit de virful degetelului , nu mai spun ! citi ani aveam ? fo 6 , cred !

buna dimineata ! te-ai uitat la " Stea" aseara ? baiiii, da' ce prost filmat ....neee, nu mi-a placut foarte tare, iar domnisoara Cucu era aproape umana ....nu stiu daca nu cumva intr-o alta interpretare am vazut-o pe Olga Tudorache-n rolul respectiv si mi s-a parut asa cum trebuia sa fie : absurda !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 08:01

da' haideti la o cafea aburinda si, salutari de la @ VANEA azi e ziua lui de nastere si-i mai zic o data : LA MULTI ANI !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 08:05

De la: gabigabi2, la data 2014-06-10 08:01:51da' haideti la o cafea aburinda si, salutari de la @ VANEA azi e ziua lui de nastere si-i mai zic o data : LA MULTI ANI !
Tie pentru cafea,si la Vanea ...fara numar....fara numar

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 08:19

sa ai o zi buna si cu mult spor !

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 09:32

De la: gabigabi2, la data 2014-06-10 08:01:51da' haideti la o cafea aburinda si, salutari de la @ VANEA azi e ziua lui de nastere si-i mai zic o data : LA MULTI ANI !

Vanea, Ivanov////////////toti retrardatii rusofoni ....,,prietenii stiu de de ce''

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 09:54

STUPIDULE, ai zis ca-mi arati dovada ca eu sunt madam Ivanov...sau ca el e amantul meu ... dupa cum ti-e gindirea, asa ti-e si vorbirea ....deci : DOVADA, stupidule !

si, sezi blind : nici Vanea si nici Ivanov nu sunt decit niste nick name, oricum mai bune decit CIFRA aia cu care defilezi si in Spatele careia TU te ascunzi, lasule !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 09:57

Buna dimineata! Gabi, transmite-i lui dom' Vanea la multi ani, multa sanatate si urarile mele sincere de bine.
Imi pare rau ca nu mai vine pe aici si in schimb vin toate loazele de genul Corcodelului idiot.

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 10:11

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-10 09:57:59Buna dimineata! tovarasa Ivanov, transmite-i tovarasului ' Vanea la multi ani, multe inpliniri marete in finalizarea cincinalului si urarile mele sincere de bine.
Imi pare rau ca nu mai vine pe aici si in schimb vin toate loazele de genul tov Vasilii din Galati. idiot.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 10:24

De la: 9am_3909, la data 2014-06-10 10:11:06
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-10 09:57:59Buna dimineata! tovarasa Ivanov, transmite-i tovarasului ' Vanea la multi ani, multe inpliniri marete in finalizarea cincinalului si urarile mele sincere de bine.
Imi pare rau ca nu mai vine pe aici si in schimb vin toate loazele de genul tov Vasilii din Galati. idiot.

Retardat! Sa-mi spui cand e ziua ta ca sa iti trimit o carte de colorat si niste plastilina.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 10:31

buna dimineata cafenea si la multi ani tovarasului vanea....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 10:56

Stai s-o contactez pe doamna Merry..sa vezi marturia ei...ai facem un dosar beton puslamalei puturoase si scumpei hoate cameluca ,PRINSA CU DOVEZI nu abureli ca cele a tiganului

symy1
4569 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 22:33
Citeaza Raspunde

Ma tigan ratat te joci cu focu,si te miri ca esti un ratat,fara casa,fara copii,fara viitor...o sa mori ca un caine maidanez si cameluca asi va creste copilul fericita cu brancardierul Virgil..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

asa....bun....am delimitat puroaiele ,,domnului symy'' de mesajul pe care-l voi scrie io....
am tot stat si m-am gandit...ce om normal ---asta-n cazu-n care simion poate fii considerat ,,om'' normal-----ar dori sa transmita atata rautate,puroi, venin, infectie, ura si invidie intr-un singur mesaj.... si-am ajuns la concluzia ca acest mesaj a fost scris de-un om bolnav, ajuns in pragul disperarii, este un mesaj al unui om stresat si aflat in pragul disperarii....ce ne transmite acest mesaj ----pe langa ura, rautatea si invidia evidente-----acest mesaj este incarcat de frica unui om care stie ca numai tipand isteric si spunand minciuni ar putea tine la distanta un potential adversar...este exact cazu' soricelului incoltit de-un tigru care stie ca n-are scapare da' se apara precum puradeii din ferentariul natal al ,,domnului symy''....adica tipand, injurand, scuipand,,,,nu te apropia ca te sparg sa moara mama.....daca mai faci un pas sa mor io de nu-ti iau gatu'....

p.s. ..domnu'' symy.....va pupa brancardieru' virgil....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 11:37

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 02:43:41"Popa" aliata cu Kakanel satanistul.... Ce mizerie!
D alianta ta cu excrocul fripturist nu este o mizerie???...'''crestine''black???...oare nu injura si Dumnezeul tau???..si Cuvantul Scripturii???...sau nu mai esti crestin,cand e vorba de meleteanu florin???...eu te rog crestineste,NU LINGE CE AI SCUIPAT!!!si nu te face frate cu dracu!Tie ati intorc si celalalt obraz,s-au ami cer scuze pentru vorbele mele..DAR un gunoi ratat cu dumnezeul lui mort si ingropat...NU accept...decat mort si ingropat...amin

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 11:41

Tu al pupi in fiecare zi...iubi ti-ai pus dintii iubi???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 11:43

De la: _haakon_, la data 2014-06-10 11:31:03bine ba, cersesau ciorditor "si-am, de-un", incearca sa incropesti un desen explicativo-justificativ, cu acest miorlait insinuant redactat printre cratime multiple si pct. de suspensie cu duiumul, nu reusesti sa-i convingi decat pe fraierii naivi si fuduli !

hai, mai ia de la mine un sugios si mars, la ciordeala prin mahala!

cand ti-am spus ca esti prea prost sa-ntelegi toate subtilitatile limbii romane, ai zis c-am io ceva cu tine buey analfabetule fudul....
hai sa-mi giugiulesti ,,maimuta''....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 11:44

De la: symy1, la data 2014-06-10 11:41:06p.s. ..domnu'' symy.....va pupa brancardieru' virgil....

Tu al pupi in fiecare zi...iubi ti-ai pus dintii iubi???

ceea ce fac io nu-i treaba ta....disperatule plin de puroi....
hai sa-mi ciufulesti barzoiu'.....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 11:49

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-10 10:56:59 Stai s-o contactez pe doamna Merry..sa vezi marturia ei...ai facem un dosar beton puslamalei puturoase si scumpei hoate cameluca ,PRINSA CU DOVEZI nu abureli ca cele a tiganului

symy1
4569 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 22:33
Citeaza Raspunde

Ma tigan ratat te joci cu focu,si te miri ca esti un ratat,fara casa,fara copii,fara viitor...o sa mori ca un caine maidanez si cameluca asi va creste copilul fericita cu brancardierul Virgil..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

asa....bun....am delimitat puroaiele ,,domnului symy'' de mesajul pe care-l voi scrie io....
am tot stat si m-am gandit...ce om normal ---asta-n cazu-n care simion poate fii considerat ,,om'' normal-----ar dori sa transmita atata rautate,puroi, venin, infectie, ura si invidie intr-un singur mesaj.... si-am ajuns la concluzia ca acest mesaj a fost scris de-un om bolnav, ajuns in pragul disperarii, este un mesaj al unui om stresat si aflat in pragul disperarii....ce ne transmite acest mesaj ----pe langa ura, rautatea si invidia evidente-----acest mesaj este incarcat de frica unui om care stie ca numai tipand isteric si spunand minciuni ar putea tine la distanta un potential adversar...este exact cazu' soricelului incoltit de-un tigru care stie ca n-are scapare da' se apara precum puradeii din ferentariul natal al ,,domnului symy''....adica tipand, injurand, scuipand,,,,nu te apropia ca te sparg sa moara mama.....daca mai faci un pas sa mor io de nu-ti iau gatu'....

in mod normal asemenea minciuni si puroaie trebuie ocolite si ignorate...insa ceea ce m-a frapat cel mai mult a fost rautatea cu care au fost incondeiate....de parca io as fii fost unicul si cel mai mare dusman al ipochimenului....i-as fii violat nevasta sau i-as fii distrus universul...i-as fii furat libertatea sau demnitatea...oricum pe viitor voi ocoli asemenea infectii...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 11:54

De la: _haakon_, la data 2014-06-10 11:49:26
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-10 11:43:10
De la: _haakon_, la data 2014-06-10 11:31:03bine ba, cersesau ciorditor "si-am, de-un", incearca sa incropesti un desen explicativo-justificativ, cu acest miorlait insinuant redactat printre cratime multiple si pct. de suspensie cu duiumul, nu reusesti sa-i convingi decat pe fraierii naivi si fuduli !

cand ti-am spus ca esti prea prost sa-ntelegi toate subtilitatile limbii romane, ai zis c-am io ceva cu tine buey analfabetule fudul....

ti-o giugiuleste ma-ta !
ma-ta, se scrie cu cratima, idiotule !

ai un cap in gura din partea mea....

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 12:19

Un cafecito para el alma, por favor!

Am beut-o, multzam fain, am lasat ceasca nespalata in chiuveta, scuze, accelerez! O zi faina, saptamana minunata si gandurile fie-va curate!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 12:28

De la: PaulaZ, la data 2014-06-10 12:19:09Un cafecito para el alma, por favor!

Am beut-o, multzam fain, am lasat ceasca nespalata in chiuveta, scuze, accelerez! O zi faina, saptamana minunata si gandurile fie-va curate!

treci inapoi si-ti spala cana, domnisoara....

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 12:55

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-10 11:54:18
De la: _haakon_, la data 2014-06-10 11:49:26
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-10 11:43:10

ti-o giugiuleste ma-ta !
ma-ta, se scrie cu cratima, idiotule !

ai un cap in gura din partea mea....

"Ratat ai fost...iar trecutul te va urmarii mereu...o sa ma asgur ca NU UITI!!
Postat pe: 1 August 2010, ora 12:22 CITEAZA RASPUNDE

se pare ca esti aproape de "coma alcolica asa cum ai fost si acum 8 ani cind te-a parasit prima femeie adevarata din viata ta"....am citat di spusele domniei dumneavoastra....eu am o familie frumoasa cu care pot sa ma laud oriunde si oricind....un sot iubitor si muncitor si doi copii frumosi , destepti si cuminti!!!....noi sintem o familie realizata care am muncit pentru ce avem..........voi stati in casa lui "sor'mea si avem fiecare mutatia la parinti...eu unde sta sor'mea si ea la masa"......ai stat la masa mea si tot spui minciuni incontinuare.......sa-ti fie rusine ,ca veneai cu foamea in git si v-am hranit doua luni ca pe niste maidanezi....acum imi pare rau ....mai bine hraneam cainii de linga bloc si eram mai respectati!!!......din respect pentru prietenii care m-au rugat in mesaje sa nu va mai bag in seama ........eu va spun ca fiecare pasare pe limba ei piere,asa o sa pieriti si voi pentru ipocrizia de care da-ti dovada........inculta ta, sa zica mersi ca i-am facut topicul sa mearga.......as prefera sa se intoarca bad ca avea mai mult caracter si bun simt decit voi doi la un loc.........toti cei ce sint deranjati de cuvintele murdare care le adresati forumistilor sa raporteze ,ca sa invatati ce inseamna respectul fata de ceilalti semeni!!"

, concluziile si impresiile pe care le-am avut, erau corecte !
cersau hotomn, esti un ratat!
ramai in cocina mahalalei si cloaca ta impreuna cu amicii virtuali de teapa ta.
pe viitor, scuteste-ma !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 13:25

De la: symy1, la data 2014-06-10 11:37:10
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-09 02:43:41"Popa" aliata cu Kakanel satanistul.... Ce mizerie!
D alianta ta cu excrocul fripturist nu este o mizerie???...'''crestine''black???...oare nu injura si Dumnezeul tau???..si Cuvantul Scripturii???...sau nu mai esti crestin,cand e vorba de meleteanu florin???...eu te rog crestineste,NU LINGE CE AI SCUIPAT!!!si nu te face frate cu dracu!Tie ati intorc si celalalt obraz,s-au ami cer scuze pentru vorbele mele..DAR un gunoi ratat cu dumnezeul lui mort si ingropat...NU accept...decat mort si ingropat...amin

NU accept...decat mort si ingropat...amin [/quote]

domnul fie cu tine fiule....faca-se voia ta....

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2014, ora 13:45

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-10 12:28:22
De la: PaulaZ, la data 2014-06-10 12:19:09Un cafecito para el alma, por favor!

treci inapoi si-ti spala cana, domnisoara....

Hai mai, ca am ajuns! Le spal pe toate celedin chiuveta, na! Da'....am ciocanit ceva la poarta, prea zburau canile prin eter! No shea..... Am spalat, amu tre' sa fug la scoli! Va las cafea proaspata si numa' bine!

Pagini: << 2213 2214 2215 2216 2217 2218 2219 2220 2221 2222 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: