back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 15:32

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 15:27:08
De la: _haakon_, la data 2014-05-28 15:21:16
De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 15:12:25
Doamna Gabi... de ce deformezi IAR realitatea?

transparento, nu acuza Partoneta, deoaece nici tu nu esti prea departe de ea, cu alte cuvinte, aveti o gandire utopico-haotica de factura eclectic-ontologica vaduvita de cunostintele elementare si simtul realitatii.

Hak'.... Invata-ma! Nu iti dau nimic si nu iti cer nimic! Bucura-te ca gandesti tu ordonat, Sire! Invata-ma sa gandesc si io, ordonat! De unde incep invataturile tale ELEMENTARE, te rog, ai pagina deschisa, citesc!

de la aritmetica din clasa I-a si continui cu mate.-fizi. anat&bio-bot. chimi-astrofiz. de la cl a V-a si pana hat departe, prin fac-le. de profil.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 15:32

De la: _haakon_, la data 2014-05-28 15:04:09
De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 13:00:00Hak'..... De ce nu mi-ai prezenta tu o sinteza a cunostintelor tale? De ce as face io un referat despre vise ? Mai ales tie, care le consideri ''baliverne''?

PAS!

pas-pas, insa...
pas cu pas ti-ai varat rimelatii in textele linck-ului !
transparento, visele sunt un anumit tip de parturi ale creierului !

ceva de genul conceptiilor partonite pe care le vantura Partoneta pe forum.

Hak' spune-mi ca nu ai visat niciodata! Spune-mi ca habar nu ai daca ai visat vreodata! spune-mi ca tu nu stii sa visezi ! Spune-mi ca tu nu accepti sa visezi si dai cu Mos Ene de podeaua dormitorului pana crapa!

Dar nu imi spune ca visele sunt partzuri ca dau dupa tine cu laptopu'!

Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 15:35

De la: _haakon_, la data 2014-05-28 15:32:14

transparento, nu acuza Partoneta, deoaece nici tu nu esti prea departe de ea, cu alte cuvinte, aveti o gandire utopico-haotica de factura eclectic-ontologica vaduvita de cunostintele elementare si simtul realitatii.

Hak'.... Invata-ma! Nu iti dau nimic si nu iti cer nimic! Bucura-te ca gandesti tu ordonat, Sire! Invata-ma sa gandesc si io, ordonat! De unde incep invataturile tale ELEMENTARE, te rog, ai pagina deschisa, citesc!

de la aritmetica din clasa I-a si continui cu mate.-fizi. anat&bio-bot. chimi-astrofiz. de la cl a V-a si pana hat departe, prin fac-le. de profil.

Japs se auzi aratatorul potentialei eleve a profesorului Hakon cand aceasta(se subintelege ca ELEVA!!!!) vazu scris de domn' profesor : clasa I-a!

Profesore, treci in banca langa mine! Cine preda GRAMATICA azi ?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 15:35

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 14:06:15Vorbim despre vise sau iar o las pe Gabi sa scrie si ma duc sa ma plimb prin ploaie?

Daca cineva are de zis ceva despre ceea ce se discuta, bine. Discutia este deschisa si libera.

Chibitzii nu au decat sa stea pe tusa! Ca de contre toti sunt buni!

Uite draguta mosului, tu ai dat cu sabia aici, de aceea te-am tras de maneca amintindu-ti ca topicul este numit ,,cine este Dumnezeu?!!" - acesta este titlul, acolo sus, nu este o intrebare pusa de mine.
Pentru ca tu doresti sa impui o tema de discutie acolo unde nu ii este locul.

Esti credincioasa in felul tau, vorbeste despre asta aici, sau daca nu poti sa te limitezi la asta cel putin nu ii certa pe altii, caci nu este echitabil, intelegi?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 15:37

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 15:32:32
De la: _haakon_, la data 2014-05-28 15:04:09
De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 13:00:00Hak'..... De ce nu mi-ai prezenta tu o sinteza a cunostintelor tale? De ce as face io un referat despre vise ? Mai ales tie, care le consideri ''baliverne''?

PAS!

pas-pas, insa...
pas cu pas ti-ai varat rimelatii in textele linck-ului !
transparento, visele sunt un anumit tip de parturi ale creierului !

ceva de genul conceptiilor partonite pe care le vantura Partoneta pe forum.

Hak' spune-mi ca nu ai visat niciodata! Spune-mi ca habar nu ai daca ai visat vreodata! spune-mi ca tu nu stii sa visezi ! Spune-mi ca tu nu accepti sa visezi si dai cu Mos Ene de podeaua dormitorului pana crapa!

Dar nu imi spune ca visele sunt partzuri ca dau dupa tine cu laptopu'!

pai, visez si eu ca orice om sau animal, dar asta nu inseamna sa-mi pierd vremea cu intrepretarea oniricelor pe care mi le amintesc dimineata.
realitatea este cu mult mai interesanta decat visele nocturne . nu ?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 15:43

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 15:35:57
De la: _haakon_, la data 2014-05-28 15:32:14

Japs se auzi aratatorul potentialei eleve a profesorului Hakon cand aceasta(se subintelege ca ELEVA!!!!) vazu scris de domn' profesor : clasa I-a!

Profesore, treci in banca langa mine! Cine preda GRAMATICA azi ?

iar te-ai repezit ! gramachica-i la mini, tu, mai invata ! intai/intaia--forme corecte dpdv gramachical, transparento.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 15:47

De la: _Ingrid, la data 2014-05-28 15:35:59
De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 14:06:15Vorbim despre vise sau iar o las pe Gabi sa scrie si ma duc sa ma plimb prin ploaie?

Daca cineva are de zis ceva despre ceea ce se discuta, bine. Discutia este deschisa si libera.

Chibitzii nu au decat sa stea pe tusa! Ca de contre toti sunt buni!

Uite draguta mosului, tu ai dat cu sabia aici, de aceea te-am tras de maneca amintindu-ti ca topicul este numit ,,cine este Dumnezeu?!!" - acesta este titlul, acolo sus, nu este o intrebare pusa de mine.
Pentru ca tu doresti sa impui o tema de discutie acolo unde nu ii este locul.

Esti credincioasa in felul tau, vorbeste despre asta aici, sau daca nu poti sa te limitezi la asta cel putin nu ii certa pe altii, caci nu este echitabil, intelegi?

Nu cert pe nimeni. Ma revolt. Am dreptul sau trebuie sa ma revolt in timp ce raspund la intrebarea din titlul topicului?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 15:52

Hakon..... Mai las-o balta, perfectule compus, tu, care esti perfect de nimeni nu o atins acea perfectiune in realitatea palpabila si visata de omenire vreodata!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 15:55

Hakon..... Mai las-o balta, perfectule compus, tu, care esti perfect de nimeni nu o atins acea perfectiune in realitatea palpabila si visata de omenire vreodata!

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 16:02

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 13:01:49Domnule Ion....dumneata ce parere ai? De ce visam noaptea ?

Freud,Jung,Parhon ca si alti mari oameni pot avea si au dreptate in multe privinte din ceia ce au scris atunci cand vorbesc despre vise,formarea lor,ect. Iata pe scurt mai jos, ce cred eu ,ca simplu om si credincios ce sunt despre vise..
----Caci, daca visele se nasc din multimea grijilor, prostia nebunului se cunoaste din multimea cuvintelor. (Ecl.5:3) Biblia
--- Dumnezeu,ca si Suveran ce este Isi poate arata voia sa inclusiv cea viitoare folosindu-se si de visele unor oameni:credinciosi,pagani chiar..

Nu este bine sa umblam dupa senzatii tari,sau sa insistam asupra unor lucruri pe care Dumnezeu NU ni le cere. Mai bine,si normal,logic,este ca sa cautam sa facem voia Lui Dumnezeu scrisa in Biblie. Spre exemplu mantuirea este mai importanta,mai prioritara pentru om decat cunoasterea (Ma refer la cunoastere la modul general).
Personal,sunt un om interesat despre cunoastere,iubitor de frumos si de adevar,dar am in vedere prioritatile mai tot timpul,intrebandu-ma uneori: ''Oare cat de mult si cat de important este acest lucru NOU ce l-am aflat azi?''. Este bine cred ca Dumnezeu,in toate,sa aiba primul ca si ultimul cuvant. In felul acesta vom iesi intodeauna bine si biruitori in fata raului ,a intunericului..

Si pentru-ca visele se leaga mult de superstitie,va recomand o carticica pe care sa o procurati,sa o cititi, legata de subiectul nostru:
www.satanism.ro/2013/12/11/e-zimmerman-ocultism-superstitie-vraj...

Avem nevoie de Dumnezeu!
www.youtube.com/watch?v=WvveaNGJGkY&feature=kp

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 16:06

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 15:55:22Hakon..... Mai las-o balta, perfectule compus, tu, care esti perfect de nimeni nu o atins acea perfectiune in realitatea palpabila si visata de omenire vreodata!

percep, constientizez, analizez si concluzionez epica fenomenologica
insa, cum ramane cu dilematicele intai/intaia. aaaaa!?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 16:07

De la: IonOOO, la data 2014-05-28 16:02:24
Avem nevoie de Dumnezeu!

...

N-AVEM !
Ionele, ai trecut pe dieta cu trei nule?
Daca o sa supravietuiesti incearc-o si p-aia cu patru nule, cofetaresele si cofetarii te vor aprecia la justa valoare prin laboratoarele cofetariilor.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 16:47

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 13:01:49Domnule Ion....dumneata ce parere ai? De ce visam noaptea ?

Freud,Jung,Parhon ca si alti mari oameni pot avea si au dreptate in multe privinte din ceia ce au scris atunci cand vorbesc despre vise,formarea lor,ect. Iata pe scurt mai jos, ce cred eu ,ca simplu om si credincios ce sunt despre vise..
----Caci, daca visele se nasc din multimea grijilor, prostia nebunului se cunoaste din multimea cuvintelor. (Ecl.5:3) Biblia
--- Dumnezeu,ca si Suveran ce este Isi poate arata voia sa inclusiv cea viitoare folosindu-se si de visele unor oameni:credinciosi,pagani chiar..

Nu este bine sa umblam dupa senzatii tari,sau sa insistam asupra unor lucruri pe care Dumnezeu NU ni le cere. Mai bine,si normal,logic,este ca sa cautam sa facem voia Lui Dumnezeu scrisa in Biblie. Spre exemplu mantuirea este mai importanta,mai prioritara pentru om decat cunoasterea (Ma refer la cunoastere la modul general).
Personal,sunt un om interesat despre cunoastere,iubitor de frumos si de adevar,dar am in vedere prioritatile mai tot timpul,intrebandu-ma uneori: ''Oare cat de mult si cat de important este acest lucru NOU ce l-am aflat azi?''. Este bine cred ca Dumnezeu,in toate,sa aiba primul ca si ultimul cuvant. In felul acesta vom iesi intodeauna bine si biruitori in fata raului ,a intunericului..

Si pentru-ca visele se leaga mult de superstitie,va recomand o carticica pe care sa o procurati,sa o cititi, legata de subiectul nostru:

Avem nevoie de Dumnezeu!

Este adevarat ca grijile provoaca vise. La fel este adevarat ca prostia fiecarui om este vadita prin cuvintele cu care se exprima.

Eu nu cred in superstitii. Iubesc la fel de mult o pisica, chiar daca este alba, crem sau neagra, ma intelegeti ce vreau sa spun. Nu stiu ce sa zic despre interpretarea viselor din punct de vedere popular. Probabil oamenii, de-a randul secolelor, au asociat anumite vise si ulterioare intamplari acelor vise, le-au suprapus coincidentele (sau nu?) si le-au catalogat drept interpretari. Este contestabil!

Avem nevoie de Dumnezeu, mereu si pretutindeni si pentru totdeauna, pentru ca noi insisi/insene il avem pe Dumnezeu in noi. Dupa cum spuneti dumneavoastra, zilele sunt atat de pline uneori, suntem atat de prinsi uneori cu cele pamantene, ca uitam, neglijam rugaciunea. Si totusi, oricat de prinsi am fi, ca am lucra ceva, ca am conduce, ca am tine un discurs, ca am face orice peste zi, noaptea am visa, Dumnezeu tot este cu noi. Fara voia lui Dumnezeu, nu am visa noaptea! Fara voia lui Dumnezeu, nu am afla nimic. A interzis Dumnezeu cunoasterea adevarului in orice ipostaza? Faptul ca vrem sa cunoastem adevarul pentru a sti cum se intampla totul si toate, este un pacat? Eu zic ca nu. Sa ma ierte Dumnezeu de gresesc.....

Ori de cate ori ne simtim debusolati, Dumnezeu ne gaseste metodele spre a ne readuce pe calea cea curata pe care am fost lasati de la inceputuri si pe care stim sa pasim pana la sfarsituri.

Domnul Ion, va multumesc pentru raspunsul dumneavostra. Va doresc numai bine si sper sa putem povesti despre posibila legatura intre vise si cunoasterea divinitatii, pe care oameni de culturi diferite o numesc diferit. Cu respect....

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 16:50

De la: _haakon_, la data 2014-05-28 16:06:24
De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 15:55:22Hakon..... Mai las-o balta, perfectule compus, tu, care esti perfect de nimeni nu o atins acea perfectiune in realitatea palpabila si visata de omenire vreodata!

Nu fugeam, stimate Sire. Avui timp si de a ravasi doomu' si il gasii pe domnul Pruteanu lamurindu-ma ca ambele variante sunt acceptate. Mea culpa, te rog sa accepti scuzele mele sincere.

Ne reintoarcem la vise? Sau vrei si tu ceai ca si mine, ca nu ne supunem cerintelor titlurilor topicelor? Daca vrei, impartim si ceaiu' ! Apoi 'om vedea ce e cu visele si in ce masura ne afecteaza ele viata de zi cu zi.

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 17:08

De la: _haakon_, la data 2014-05-28 16:07:58
Avem nevoie de Dumnezeu!

...

N-AVEM !
Daca o sa supravietuiesti incearc-o si p-aia cu patru nule, cofetaresele si cofetarii te vor aprecia la justa valoare prin laboratoarele cofetariilor.

Ascultati va rog aceasta superba cantare,apoi va rog sa analizati cuvintele ei si comparati cu cea ce vedem in jurul nostru,la TV ca si in toata MAS-MEDIA de pe intreg Mapamondul ca sa va convingeti ca AVEM nevoie de Dumnezeu!

Daca l-am avea pe Dumnezeu cu totii,am implini voia Lui. Ce fericiti cu totii am fi cu totii daca s-ar face voia Domnului. Inca inainte de Imparatia Cerurilor pe acest pamant s-ar instala un fel de Paradis celestica

Doar cateva,invataturi,pe care le da Dumnezeu credinciosilor Sai,prin apostolul Pavel

''Urmati, dar, pilda lui Dumnezeu ca niste copii preaiubiti.
Traiti in dragoste, dupa cum si Hristos ne-a iubit si S-a dat pe Sine pentru noi "ca un prinos si ca o jertfa de bun miros - lui Dumnezeu.
Curvia sau orice alt fel de necuratie, sau lacomia de avere nici sa nu fie pomenite intre voi, asa cum se cuvine unor sfinti.
Sa nu se auda nici cuvinte porcoase, nici vorbe nechibzuite, nici glume proaste care nu sunt cuviincioase; ci mai degraba cuvinte de multumire.
Caci stiti bine ca niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un inchinator la idoli, n-are parte de mostenire in Imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu.
Nimeni sa nu va insele cu vorbe desarte; caci din pricina acestor lucruri vine mania lui Dumnezeu peste oamenii neascultatori.
Sa nu va intovarasiti, dar, deloc cu ei. Odinioara erati intuneric; dar acum sunteti lumina in Domnul. Umblati deci ca niste copii ai luminii.
Caci roada luminii sta in orice bunatate, in neprihanire si in adevar.
Cercetati ce este placut inaintea Domnului
si nu luati deloc parte la lucrarile neroditoare ale intunericului, ba inca mai degraba osanditi-le.
Caci e rusine numai sa spunem ce fac ei in ascuns.
Dar toate aceste lucruri, cand sunt osandite de lumina, sunt date la iveala; pentru ca ceea ce scoate totul la iveala este lumina.
De aceea zice: "Desteapta-te tu care dormi, scoala-te din morti, si Hristos te va lumina."
Luati seama deci sa umblati cu bagare de seama, nu ca niste neintelepti, ci ca niste intelepti.
Rascumparati vremea, caci zilele sunt rele.
De aceea nu fiti nepriceputi, ci intelegeti care este voia Domnului.
Nu va imbatati de vin, aceasta este destrabalare. Dimpotriva, fiti plini de Duh.
Vorbiti intre voi cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, si cantati si aduceti din toata inima lauda Domnului.
Multumiti totdeauna lui Dumnezeu Tatal, pentru toate lucrurile, in Numele Domnului nostru Isus Hristos.
Supuneti-va unii altora in frica lui Hristos.
Nevestelor, fiti supuse barbatilor vostri ca Domnului;
caci barbatul este capul nevestei, dupa cum si Hristos este Capul Bisericii, El, Mantuitorul trupului.
Si dupa cum Biserica este supusa lui Hristos, tot asa si nevestele sa fie supuse barbatilor lor in toate lucrurile.
Barbatilor, iubiti-va nevestele cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea,
ca s-o sfinteasca, dupa ce a curatat-o prin botezul cu apa prin Cuvant,
ca sa infatiseze inaintea Lui aceasta Biserica, slavita, fara pata, fara zbarcitura sau altceva de felul acesta, ci sfanta si fara prihana.
Tot asa trebuie sa-si iubeasca si barbatii nevestele, ca pe trupurile lor. Cine isi iubeste nevasta se iubeste pe sine insusi.. Caci nimeni nu si-a urat vreodata trupul lui, ci il hraneste, il ingrijeste cu drag, ca si Hristos Biserica;
pentru ca noi suntem madulare ale trupului Lui, carne din carnea Lui si os din oasele Lui.
"De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de nevasta sa, si cei doi vor fi un singur trup."
Taina aceasta este mare - (vorbesc despre Hristos si despre Biserica). -
Incolo, fiecare din voi sa-si iubeasca nevasta ca pe sine; si nevasta sa se teama de barbat.
Copii, ascultati in Domnul de parintii vostri, caci este drept.. "Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta" - este cea dintai porunca insotita de o fagaduinta -
"ca sa fii fericit si sa traiesti multa vreme pe pamant."

Realizati cred ca daca o societate umana ar da ascultare cuvintelor lui Dumnezeu de la sine ar disparea printre altele: inchisorile,politia,,Aparatul de Justie,sistemele de alarma de la locuinte sau Banci. Masinile ca si ale bunuri nu ar mai avea supraveghere video sau sisteme de alarmare.
Ar disparea curvia ,preacurvia,divorturile,copii bastarzi,bolile venerice. Ce ar fi daca ar disparea dintre noi minciuna,lacomia,mandria ca si tot ce este rau si urat? Ce ar fi daca ar disparea inselatoria?
Am putea vorbi mult dar ma opresc aici considerand ca ati inteles ce am vrut sa spun.
Deci avem nevoie de Dumnezeu tot timpul:si aici si in lumea viitoare celestica,

Nu-i nimeni ca tine Isus
www.youtube.com/watch?v=TuWC_fUXNYY

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 17:21

De la: IonOOO, la data 2014-05-28 17:08:56
De la: _haakon_, la data 2014-05-28 16:07:58
Avem nevoie de Dumnezeu!

...

N-AVEM !

Ascultati va rog aceasta superba cantare,apoi va rog sa analizati cuvintele ei si comparati cu cea ce vedem in jurul nostru,la TV ca si in toata MAS-MEDIA de pe intreg Mapamondul ca sa va convingeti ca AVEM nevoie de Dumnezeu!

Daca l-am avea pe Dumnezeu cu totii,am implini voia Lui. Ce fericiti cu totii am fi cu totii daca s-ar face voia Domnului. Inca inainte de Imparatia Cerurilor pe acest pamant s-ar instala un fel de Paradis celestica

Doar cateva,invataturi,pe care le da Dumnezeu credinciosilor Sai,prin apostolul Pavel

''Urmati, dar, pilda lui Dumnezeu ca niste copii preaiubiti.
Traiti in dragoste, dupa cum si Hristos ne-a iubit si S-a dat pe Sine pentru noi "ca un prinos si ca o jertfa de bun miros - lui Dumnezeu.
Curvia sau orice alt fel de necuratie, sau lacomia de avere nici sa nu fie pomenite intre voi, asa cum se cuvine unor sfinti.
Sa nu se auda nici cuvinte porcoase, nici vorbe nechibzuite, nici glume proaste care nu sunt cuviincioase; ci mai degraba cuvinte de multumire.
Caci stiti bine ca niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un inchinator la idoli, n-are parte de mostenire in Imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu.
Nimeni sa nu va insele cu vorbe desarte; caci din pricina acestor lucruri vine mania lui Dumnezeu peste oamenii neascultatori.
Sa nu va intovarasiti, dar, deloc cu ei. Odinioara erati intuneric; dar acum sunteti lumina in Domnul. Umblati deci ca niste copii ai luminii.
Caci roada luminii sta in orice bunatate, in neprihanire si in adevar.
Cercetati ce este placut inaintea Domnului
si nu luati deloc parte la lucrarile neroditoare ale intunericului, ba inca mai degraba osanditi-le.
Caci e rusine numai sa spunem ce fac ei in ascuns.
Dar toate aceste lucruri, cand sunt osandite de lumina, sunt date la iveala; pentru ca ceea ce scoate totul la iveala este lumina.
De aceea zice: "Desteapta-te tu care dormi, scoala-te din morti, si Hristos te va lumina."
Luati seama deci sa umblati cu bagare de seama, nu ca niste neintelepti, ci ca niste intelepti.
Rascumparati vremea, caci zilele sunt rele.
De aceea nu fiti nepriceputi, ci intelegeti care este voia Domnului.
Nu va imbatati de vin, aceasta este destrabalare. Dimpotriva, fiti plini de Duh.
Vorbiti intre voi cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, si cantati si aduceti din toata inima lauda Domnului.
Multumiti totdeauna lui Dumnezeu Tatal, pentru toate lucrurile, in Numele Domnului nostru Isus Hristos.
Supuneti-va unii altora in frica lui Hristos.
Nevestelor, fiti supuse barbatilor vostri ca Domnului;
caci barbatul este capul nevestei, dupa cum si Hristos este Capul Bisericii, El, Mantuitorul trupului.
Si dupa cum Biserica este supusa lui Hristos, tot asa si nevestele sa fie supuse barbatilor lor in toate lucrurile.
Barbatilor, iubiti-va nevestele cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea,
ca s-o sfinteasca, dupa ce a curatat-o prin botezul cu apa prin Cuvant,
ca sa infatiseze inaintea Lui aceasta Biserica, slavita, fara pata, fara zbarcitura sau altceva de felul acesta, ci sfanta si fara prihana.
Tot asa trebuie sa-si iubeasca si barbatii nevestele, ca pe trupurile lor. Cine isi iubeste nevasta se iubeste pe sine insusi.. Caci nimeni nu si-a urat vreodata trupul lui, ci il hraneste, il ingrijeste cu drag, ca si Hristos Biserica;
pentru ca noi suntem madulare ale trupului Lui, carne din carnea Lui si os din oasele Lui.
"De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de nevasta sa, si cei doi vor fi un singur trup."
Taina aceasta este mare - (vorbesc despre Hristos si despre Biserica). -
Incolo, fiecare din voi sa-si iubeasca nevasta ca pe sine; si nevasta sa se teama de barbat.
Copii, ascultati in Domnul de parintii vostri, caci este drept.. "Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta" - este cea dintai porunca insotita de o fagaduinta -
"ca sa fii fericit si sa traiesti multa vreme pe pamant."

Realizati cred ca daca o societate umana ar da ascultare cuvintelor lui Dumnezeu de la sine ar disparea printre altele: inchisorile,politia,,Aparatul de Justie,sistemele de alarma de la locuinte sau Banci. Masinile ca si ale bunuri nu ar mai avea supraveghere video sau sisteme de alarmare.
Ar disparea curvia ,preacurvia,divorturile,copii bastarzi,bolile venerice. Ce ar fi daca ar disparea dintre noi minciuna,lacomia,mandria ca si tot ce este rau si urat? Ce ar fi daca ar disparea inselatoria?
Am putea vorbi mult dar ma opresc aici considerand ca ati inteles ce am vrut sa spun.
Deci avem nevoie de Dumnezeu tot timpul:si aici si in lumea viitoare celestica,

Nu-i nimeni ca tine Isus
www.youtube.com/watch?v=TuWC_fUXNYY

Aveti dreptate. AVEM NEVOIE DE DUMNEZEU!

Deci ati reusit sa vedeti la fel precum am vazut eu....anumite chestii....pentru care unii de aici m-ar fi ars pe rug. Va multumesc, domnule Ion, ca impartasiti asta cu noi.

Domnul Ion..... ce nu inteleg eu..... Daca percepem raul, intinericul, il recunoastem..... daca stim ca putem sa il schimbam in bine, in lumina....gresim daca incepem a transforma tot ce e negativ in pozitiv, avand ingaduinta bunului Dumnezeu?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 17:35

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 16:50:53

. Mea culpa, te rog sa accepti scuzele mele sincere.

or fi sincere sau nu, insa NTz !
nu sunt acceptate!
intai gandim si apoi : vorbim/tastam, nu!?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 17:39

De la: IonOOO, la data 2014-05-28 17:08:56

Dle 3 nule, la mine nu funtioneaza experimentul religios,cauta-l pe @750, in mod sigur n-ai sa-l convingi nici pe el deoarece sunteti asemenea!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 17:40

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 17:21:03
Aveti dreptate. AVEM NEVOIE DE DUMNEZEU!

Roaa-L sa te-nvete sa sofezi !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 18:00

De la: _haakon_, la data 2014-05-28 17:35:30

nu sunt acceptate!

Indubitabil ca bucurosi le-om duce toate, Hakon! E alegerea ta ! Sinceritatea scuzelor mele este incontestabila. Eu nu tin minte ca tu sa iti fi prezentat scuzele (!sincere sau false!)fata de mine pentru ca ma trimisesesi in mama, indiferent ca e vie sau nu!

Scoala elementara m-a invatat ca varianta corecta este clasa intai. Ulterior, in 2006, cand domnul Pruteanu afirma cele gasite de mine adineaori, eu eram iesita din tarc, concentrandu-ma pe perfectionarea francezei, ceea ce tie iti este impardonabil. Gelosule!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 18:08

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 18:00:21
De la: _haakon_, la data 2014-05-28 17:35:30

nu sunt acceptate!

Indubitabil ca bucurosi le-om duce toate, Hakon! E alegerea ta ! Sinceritatea scuzelor mele este incontestabila. Eu nu tin minte ca tu sa iti fi prezentat scuzele (!sincere sau false!)fata de mine pentru ca ma trimisesesi in mama, indiferent ca e vie sau nu!

Scoala elementara m-a invatat ca varianta corecta este clasa intai. Ulterior, in 2006, cand domnul Pruteanu afirma cele gasite de mine adineaori, eu eram iesita din tarc, concentrandu-ma pe perfectionarea francezei, ceea ce tie iti este impardonabil. Gelosule!

da' ce-ai fi vrut, sa te trimit intaia data la vreun mgrebian islamist ?

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 18:18

Domnisoara,doamna PaulaZ: Ati postat: Domnul Ion..... ce nu inteleg eu..... Daca percepem raul, intinericul, il recunoastem..... daca stim ca putem sa il schimbam in bine, in lumina....gresim daca incepem a transforma tot ce e negativ in pozitiv, avand ingaduinta bunului Dumnezeu?

A schmba raul in bine,lumina in intuneric ca si alte rele din viata noastra este bine. Dar pentru aceste schimbari din viata noastra trebuie ca sa fim intorsi la Dumnezeu,caci altfel vom esua. De ce? Pentru-ca Diavolul va lucra negresit impotriva noastra. Si de aceasta data avem nevoie de Dumnezeu,de biruinta Lui,de dragostea Sa. De fapt El lucreaza,nu noi. Noi ca si credinciosi vom calca in faptele pregatite de El pentru noi,si EL ne va ocroti. Vom cauta apoi sa nu pacatuim,si sa ducem o viata sfanta dupa cum voieste Dumnezeu.
Daca doriti sa stiti ce este un crestin adevarat,cautati la topicul: Ce este ziua judecatii? la pagina 19,unde am postat acest lucru.

'' Ingerul Domnului tabaraste in jurul celor ce se tem de El si-i scapa din primejdie.'' ( Extras din Biblie)

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 18:41

De la: IonOOO, la data 2014-05-28 18:18:00Domnisoara,doamna PaulaZ: Ati postat: Domnul Ion..... ce nu inteleg eu..... Daca percepem raul, intinericul, il recunoastem..... daca stim ca putem sa il schimbam in bine, in lumina....gresim daca incepem a transforma tot ce e negativ in pozitiv, avand ingaduinta bunului Dumnezeu?

A schmba raul in bine,lumina in intuneric ca si alte rele din viata noastra este bine. Dar pentru aceste schimbari din viata noastra trebuie ca sa fim intorsi la Dumnezeu,caci altfel vom esua. De ce? Pentru-ca Diavolul va lucra negresit impotriva noastra. Si de aceasta data avem nevoie de Dumnezeu,de biruinta Lui,de dragostea Sa. De fapt El lucreaza,nu noi. Noi ca si credinciosi vom calca in faptele pregatite de El pentru noi,si EL ne va ocroti. Vom cauta apoi sa nu pacatuim,si sa ducem o viata sfanta dupa cum voieste Dumnezeu.
Daca doriti sa stiti ce este un crestin adevarat,cautati la topicul: Ce este ziua judecatii? la pagina 19,unde am postat acest lucru.

'' Ingerul Domnului tabaraste in jurul celor ce se tem de El si-i scapa din primejdie.'' ( Extras din Biblie)

Va multumesc, domnul Ion. Mi-ati raspuns exact ceea ce intuisem de o vreme incoace. Se multumeste. Multumesc lui Dumnezeu ca imi confirmati cele percepute de mine! Cu toata stima si respectul!

PS Sunt o doamna.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 18:44

Domnul Ion? Daca un inger se rataceste in mijlocul demonilor..... ce urmeaza apoi? Reuseste ingerul sa recastige locul demonilor , care este alaturi de Dumnezeu sau este de preferat sa fuga de acolo si sa ...abandoneze misiunea pe care stie ca a capatat-o de la Cer?

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 19:41

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 18:44:28Domnul Ion? Daca un inger se rataceste in mijlocul demonilor..... ce urmeaza apoi? Reuseste ingerul sa recastige locul demonilor , care este alaturi de Dumnezeu sau este de preferat sa fuga de acolo si sa ...abandoneze misiunea pe care stie ca a capatat-o de la Cer?

Sunt doua lumi total diferite,stari de lucruri diferite...:
De la tronul lui Dumnezeu de slava,de la Fata Lui,Dumnezeu a aruncati cu foarte mult timp in urma pe Lucifer si pe ingerii ce-l urmase. Acest numar de ingeri cazut in neascultare fata de Dumnezeu este de o treime din totalul de ingerii buni (necazuti in pacat).
Dumnezeu ce este drept n-a obligat pe nimeni din ingeri sa-i dea ascultare ci a respectat libertatea fiecaruia in alegere,cum respecta si liberul albitru al nostru al oamenilor: Credem,sau nu in EL.(Cei ce cred in EL fac voia Sa,iar cei ce nu cred in EL nu fac voia Sa)
Nu cred ca se poate intampla cea ce spuneti, Ingerii lui Dumnezeu NU se pot rataci pentru-ca sunt tinuti de puterea lui Dumnezeu.
Nu va suparati doamna ca va spun dar cea ce ati postat mai sus estte utopie. Trebuie sa tinem cont ca vorbim despre cea ce este a lui Dumnezeu ,iar Lui nimic nu-i scapa,chiar daca noua ni se pare uneori contrariu. Nu cred ca este posibil ca din ingerii necazuti,sa mai cada (ei vad,si inteleg negresit starea ingrozitoare de lucruri in starea actuala a pacatului.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 20:04

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 18:44:28Domnul Ion? Daca un inger se rataceste in mijlocul demonilor..... ce urmeaza apoi? Reuseste ingerul sa recastige locul demonilor , care este alaturi de Dumnezeu sau este de preferat sa fuga de acolo si sa ...abandoneze misiunea pe care stie ca a capatat-o de la Cer?

il convertesc.
daca nu reusesc, il cloneaza !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 20:48

De la: IonOOO, la data 2014-05-28 12:40:50
De la: 9am_750, la data 2014-05-25 19:00:04
De la: IonOOO, la data 2014-05-25 14:14:01
De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:10:51argumentele au combatut ateismul,,,,,de altfel cel mai usor de combatut,,,,,sectarismele,,, practicile yoghine karma si alte asemenea,,

vreun musulman nu i pe aici ?

Ce intelegeti (percepeti) dvs, prin sectarisme?

ioane lasa te iooane de sectarisme ioane ca nu sti de unde ai biblie,

sectarismele sunt toate ereziile ce sau indepartat de la adevar,caci adevarul e unul singur ioane ,nu pot exista 2 adevaruri,,,,inca de la hristos oamenii sau departat de adevar facandu si idei in mintea lor ce nu tinea de realitate si de adevar prostindu i si pe altii,,,,

ortodoxia pastreaza invataturile de la hristos si apostoli si ucenicii apostolilor si sfintilor parinti,,acesta este lantul care nu sa abatut niciodata de la adevar,,,,
catolicismul din care se trag aproape toate sectele inclusiv a ta a sa departat de adevar creza n dul pe pappa ce nu este vezi canciliul 1 vatican,,si alte cateva lucruri,,,din acestia va trageti voi majoritatea sectelor ,,iar cum ei sau departat de adevar voi sunteti si mai departati,,,,iti sau eu link unde secta ta baptista este lasata fara nici un argument ca nu au de unde si binenteles redusa la tacere pentru ca sunt departe de adevar iar cand se confrunta cu el ramane perplexa,,,catolicii defapt se numesc adunarea papistasilor nu biserica,ca biserica este una singura,,,,

paraseste sectarismul ioane ca nu ai nici o treaba cu adevarul

www.scribd.com/doc/170591827/Paganizarea-Crestinismului-Apostolic

ioane te trimit eu la carti despre inselarea sectelor de ti umplu biblioteca

si pentru cultura ta ,,nu exista traditie bisericeasca niciunde,,exista doar sfanta traditie care nu incepe cu hristos si apostolii ea este inca de la adam si eva caci dumnezeu in prima faza trebui sa vorbeasca innainte ca sa se fi scris ceva iar el nu a vorbit de la avraam moise sau hristos intrupat ci inca de la primii oameni tu ai astazi scriptura pe care nu sti de unde o ai si crezi ca cei ce ti au dato sunt corupti,,o ai datorita cuvantului ,iar daca cei ce ti au dato sunt corupti insa ti scriptura ta este corupta insa cum scriptura ta nu este corupta decat de sectele de genul tau cei de la care o ai au primitlo de la dumnezeu iar ea nu este corupta pentru ca cei de la care o ai nu sunt corupti,tokmai ca sectele voastre le au corupt precum va corup si pe voi,,tocmai pentru ca nu va cunoasteti religia si nici scriptura

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 21:13

De la: IonOOO, la data 2014-05-28 19:41:37

Sunt doua lumi total diferite,stari de lucruri diferite...:
De la tronul lui Dumnezeu de slava,de la Fata Lui,Dumnezeu a aruncati cu foarte mult timp in urma pe Lucifer si pe ingerii ce-l urmase. Acest numar de ingeri cazut in neascultare fata de Dumnezeu este de o treime din totalul de ingerii buni (necazuti in pacat).
Dumnezeu ce este drept n-a obligat pe nimeni din ingeri sa-i dea ascultare ci a respectat libertatea fiecaruia in alegere,cum respecta si liberul albitru al nostru al oamenilor: Credem,sau nu in EL.(Cei ce cred in EL fac voia Sa,iar cei ce nu cred in EL nu fac voia Sa)
Nu cred ca se poate intampla cea ce spuneti, Ingerii lui Dumnezeu NU se pot rataci pentru-ca sunt tinuti de puterea lui Dumnezeu.
Nu va suparati doamna ca va spun dar cea ce ati postat mai sus estte utopie. Trebuie sa tinem cont ca vorbim despre cea ce este a lui Dumnezeu ,iar Lui nimic nu-i scapa,chiar daca noua ni se pare uneori contrariu. Nu cred ca este posibil ca din ingerii necazuti,sa mai cada (ei vad,si inteleg negresit starea ingrozitoare de lucruri in starea actuala a pacatului.

din totalul de ingeri ioane ,,ca nu au fost din inceput ingeri cazuti ci doar ingeri

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 21:17

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 12:57:47
De la: 9am_750, la data 2014-05-27 22:01:51
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 21:02:35Parapsihologic vorbind, visele sunt o eliberare a subconstientului. Bun. Asta accept cand , de exemplu, omul viseaza imagini, chipuri , locuri samd deja intalnite in precedent, de care poate nici nu a fost constient, insa subconstientul le-a memorat. OK.

Ce se intampla cand omul viseaza ceva inedit? Chipuri pe care nu le-a vazut, nu avea cum si unde sa le vada, insa pe care urmeaza sa le cunoasca si chiar reuseste sa le cunoasca peste o perioada de timp? Premonitie... Deci avem acces la viitor. Avem acces la trecut. In timpul somnului nocturn. Este?

Ce se intampla cand un om se viseaza in doua ipostaze diferite, avand varste diferite, dar fiind to el/omul?

Ce se intampla cand un om viseaza persoanele decedate care ii transmit ceva, un mesaj , o durere, un zambet samd?

Ce se intampla cand omul primete raspunsuri in vis. Adica pune intrebari cu mintea si i se raspunde...tot cu mintea sa din mintea persoanei cu care este pusa in contact prin acel vis?

No, asta as vrea sa imi explicati, din orice punct de vedere. Se multumeste anticipat!

ai acces la inselare

Deci tu sustii in continuare ca visele vin de la necurat si ca sunt inselatoare. Este ultimul tau cuvant ?

nu sustin eu ci realitatea,,sunt vise normale din oboseala care nu spun nimic,sunt bise de la draci care il duc pe om in inselare sa si faca fel si fel de idei si sunt vise foarte rare de la dumnezeu

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 21:26

Avem nevoie de Dumnezeu!

daca erai interesat de adevar ioane aveai si curajul sa lasi sectarismele ca esti in contradictie totala,,nu sti de unde ai biblia iar desii o ai ii faci pe cei de la care o ai corupti ,inseamna ca si biblia ta este corupta ioane daca cei de la care o ai sunt corupti,,,ca sa vorbiti despre adevar ioane macar putina logica ar trebui sa aveti,,,nu va mai lasa ti pacaliti

Pagini: << 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: