back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:46

Discutia este deschisa si libera.

Ma gandesc ca fiecare om este alcatuit din trup si suflet/viata. Trupul nu traieste fara suflare, suflare care vine de la Dumnezeu, care este insasi harul divin. Harul divin nu se poate materializa fara un trup. Un trup si un suflet alcatuiesc omul. O combinatie unica. De aceea zic ca existam o singura data. Nu exista doua trupuri cu acelasi suflet , cum nu exista doua suflete in acelasi trup.

Ce se intampla in acele vise din timpul noptii in care subiectul/omul este ..... doi oameni diferiti? Cine ma poate face sa inteleg?

In timpul noptii se presupune ca al nostru corp fizic se odihneste, se reface, recapata forte pentru viitor. Doar o parte face asta. Doar o parte doarme, in timp ce alta parte reuseste sa exploreze ceea ce inca nu cunoaste. Deci, in somn, avem acces la ADEVAR! Nu numai ne odihnim, ci accedem adevarul ! Sunteti cu mine?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:49

De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:45:07
De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:38:29
De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:34:01
De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:28:16750.... Cum se face in acele visuri nocturne in care persoana care viseaza, in timp ce doarme o parte din ea, este atat de treaza si vede si aude si intreaba si raspunde .... din doua ipostaze, mai explicit : din doua entitati diferite ? Cum imi poti explica asta?

vise draga vise

Adevar, draga 750, adevar ! Dar nu ma multumeste acest raspuns.

Incearca sa imi explici, cum stii mai bine! Vreau sa stiu !

incearca sa cauti unde trebui nu astepta sa ti se aduca pe tava

Asa dau impresia? Este una falsa!

Nimic nu vine la noi fara sa fi cerut noi asta in prealabil !

Ma lasi sa inteleg ca tu nu ai avea raspunsul pentru mine ?

Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:55

De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:46:11Discutia este deschisa si libera.

Ma gandesc ca fiecare om este alcatuit din trup si suflet/viata. Trupul nu traieste fara suflare, suflare care vine de la Dumnezeu, care este insasi harul divin. Harul divin nu se poate materializa fara un trup. Un trup si un suflet alcatuiesc omul. O combinatie unica. De aceea zic ca existam o singura data. Nu exista doua trupuri cu acelasi suflet , cum nu exista doua suflete in acelasi trup.

Ce se intampla in acele vise din timpul noptii in care subiectul/omul este ..... doi oameni diferiti? Cine ma poate face sa inteleg?

In timpul noptii se presupune ca al nostru corp fizic se odihneste, se reface, recapata forte pentru viitor. Doar o parte face asta. Doar o parte doarme, in timp ce alta parte reuseste sa exploreze ceea ce inca nu cunoaste. Deci, in somn, avem acces la ADEVAR! Nu numai ne odihnim, ci accedem adevarul ! Sunteti cu mine?

in somn in deosebi ai parte de iluzii si esti dispus la inselare de michiduta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:56

De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:49:00
De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:28:16750.... Cum se face in acele visuri nocturne in care persoana care viseaza, in timp ce doarme o parte din ea, este atat de treaza si vede si aude si intreaba si raspunde .... din doua ipostaze, mai explicit : din doua entitati diferite ? Cum imi poti explica asta?

vise draga vise

ai grija ce ceri

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 13:05

De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:55:18

Deci, acceptand ca micky... al tau ar fi un inger care a gresit fiind mandru si a pierdut edenul..... concluzionez ca DACA Micky... are acces la visele omului , inger fiind, indiferent ca este sau nu decazut..... ATUNCI orice inger are acces la visele noastre?

Daca unii accepta ca visele sunt iluzii impuse de ceva rau, de ce varianta mea , care sustine contrariul, nu ar fi valabila?

Dumnezeu este cu noi si in noi in permanenta! De ce nu si in vis?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 13:10

De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:56:16
De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:49:00

vise draga vise

ai grija ce ceri

Ma refer la divinitate, 750. Si da, ma tem..... Stii de ce ma tem ? Ma tem ca totusi misiunea pe care o primim la venirea noastra pe pamant.... ar putea esua.... Asta inseamna ca ... Stii ce inseamna, 750?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 13:13

De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 13:05:12
De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:55:18

Deci, acceptand ca micky... al tau ar fi un inger care a gresit fiind mandru si a pierdut edenul..... concluzionez ca DACA Micky... are acces la visele omului , inger fiind, indiferent ca este sau nu decazut..... ATUNCI orice inger are acces la visele noastre?

Daca unii accepta ca visele sunt iluzii impuse de ceva rau, de ce varianta mea , care sustine contrariul, nu ar fi valabila?

Dumnezeu este cu noi si in noi in permanenta! De ce nu si in vis?

dracu nu este decat un tolerat,nu are nici o putere de la sine el te ispiteste ,,depinde tn tn si credinta ta,daca crezi in cai verzi pe pereti inseamna ca te a pacalit

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 13:18

Pai tocmai asta zic si eu ca TOTUL vine de la Dumnezeu! Ingerii aceia cazuti, daca ar fi renuntat la mandria lor si ar fi incetat sa se vrea a fi in locul lui Dumnezeu, noi mai visam noptile?

Doar cu vointa lui Dumnezeu visam. Ca sutem testati, asta este in permanenta, nu numai in timpul somnului cand nu suntem atat de treji! Din nou intervine liberul arbitru care si el este permis a fi clar, net, doar cu permisiuena lui Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 13:22

Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne fereasca de ispite, ajutandu-ne sa ramanem curati!

O zi frumoasa tuturor! Numai bine si curat ! Pe curand!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 13:47

De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 13:18:58Pai tocmai asta zic si eu ca TOTUL vine de la Dumnezeu! Ingerii aceia cazuti, daca ar fi renuntat la mandria lor si ar fi incetat sa se vrea a fi in locul lui Dumnezeu, noi mai visam noptile?

Doar cu vointa lui Dumnezeu visam. Ca sutem testati, asta este in permanenta, nu numai in timpul somnului cand nu suntem atat de treji! Din nou intervine liberul arbitru care si el este permis a fi clar, net, doar cu permisiuena lui Dumnezeu.

nu pentru ingerii cazuti visezi tu si esti ispitita,,,ei au cazut din libertate la fel ca omul,,insa omul a fost ispitit de aia pedeapsa lui este mai mica

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 15:39

care sunt cele 2 entitati diferite ?
mintea continua sa fie intr-o stare de semi-veghe si asista la calatoria sufletului care TREBUIE sa se-ntoarca-n lumea lui eterica ptr. a se reincarca, dar si a-i aduce aminte Mintii ca OMUL e o UNITATE si nu este numai o bucata de carne ! ca sa nu spun de Lectiile pe care le primim in somn si care ne ajuta sa nu ne ratacim si sa intelegem cine suntem si de ce am venit in acest Spatiu - Scoala, condus de Cel ce i-a promis omului Cunoasterea Binelui si Raului si astfel va ajunge ca Dumnezeu !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 16:20

De la: gabigabi2, la data 2014-05-26 15:39:34

mintea continua sa fie intr-o stare de semi-veghe si asista la calatoria sufletului care TREBUIE sa se-ntoarca-n lumea lui eterica ptr. a se reincarca, dar si a-i aduce aminte Mintii ca OMUL e o UNITATE si nu este numai o bucata de carne ! ca sa nu spun de Lectiile pe care le primim in somn si care ne ajuta sa nu ne ratacim si sa intelegem cine suntem si de ce am venit in acest Spatiu - Scoala, condus de Cel ce i-a promis omului Cunoasterea Binelui si Raului si astfel va ajunge ca Dumnezeu !

nu ai inteles de aia si crezi in reincarnari si alte prosti,,,

omul atunci a constientizat binele si raul pe pielea lui,asta insemna pomul cunoateri binelui si al raului,,caci atunci omul si a dat seama cat de rau ii este pentru ca din cauza pacatului a pierdut raiul acele minunatii incomensurabile,si trebui sa se chinuie pe pamant si sa moara ca sa l redobandeasca,,
daca omul nu manca si nu cadea in ispita dumnezeu ii deschidea aceste porti mult mai larg probail si cunostea raul fara sa l infaptuiasca

iti zice ca a cunoscut binele si raul si e ca dumnezeu,insa putea sa l cunoasca fara sa l infaptuiasca

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 16:21

Prea multe semafoare prin intersectii!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 16:41

De la: 9am_750, la data 2014-05-26 16:20:49

omul atunci a constientizat binele si raul pe pielea lui,asta insemna pomul cunoateri binelui si al raului,,caci atunci omul si a dat seama cat de rau ii este pentru ca din cauza pacatului a pierdut raiul acele minunatii incomensurabile,si trebui sa se chinuie pe pamant si sa moara ca sa l redobandeasca,,
daca omul nu manca si nu cadea in ispita dumnezeu ii deschidea aceste porti mult mai larg probail si cunostea raul fara sa l infaptuiasca

iti zice ca a cunoscut binele si raul si e ca dumnezeu,insa putea sa l cunoasca fara sa l infaptuiasca

NU si asta ptr. ca porunca a fost sa Nu manince din pomul cunoasterii binelui si raului !
iar daca e sa duc ideea ta pina la capat, Cunoasterea dobindita fara Experienta Trairii acestei Cunoasteri si ASUMAREA Consecintei gresilor facute, este o Falsa Cunoastere !
a Fost Nevoie de Caderea din Rai , venitul pe Terra , Ispitirea si toate cite sunt, tocmai ptr. a fi in Cunostinta de Cauza si a Intelege Exact Cine esti, al Cui esti si, depasind toate astea sa te Mintuiesti, torcindu-te ACASA !....pilda Intoarcerii fiului risipitor, despre asta vorbeste !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 16:43

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-26 16:21:21Prea multe semafoare prin intersectii!

nino-nino

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 17:51

De la: gabigabi2, la data 2014-05-26 16:41:08
De la: 9am_750, la data 2014-05-26 16:20:49

NU si asta ptr. ca porunca a fost sa Nu manince din pomul cunoasterii binelui si raului !
iar daca e sa duc ideea ta pina la capat, Cunoasterea dobindita fara Experienta Trairii acestei Cunoasteri si ASUMAREA Consecintei gresilor facute, este o Falsa Cunoastere !
a Fost Nevoie de Caderea din Rai , venitul pe Terra , Ispitirea si toate cite sunt, tocmai ptr. a fi in Cunostinta de Cauza si a Intelege Exact Cine esti, al Cui esti si, depasind toate astea sa te Mintuiesti, torcindu-te ACASA !....pilda Intoarcerii fiului risipitor, despre asta vorbeste !

eram sigur ca asta o sa spui insa ti am zis este de inteles sa intelegi si sa spui prostii atata timp cat crezi in reincarnare si alte prosti

in primul rand ca nu a fost nevoie de nimic omul a facut ce a facut din libertate altfet tu nu l crezi pe om decat o marioneta
2 omul nu era cel de acum era un om induhovnicit,este cel de acum tocmai datorita pacatului deci nu poti spune ca,,ca sa cunoasca ceva trebui sa l practice,,ca altfel il faci si pe dumnezeu pacatos,,,tu te referi la firea omului dupa pacat

omul a zis ca nu are voie sa manance sa opus pacatului insa satana la ispitit din gelozie de aia pacatul omului este mai mic

ca dumnezeu a stiut de la inceput ce se va intampla este una insa nu a influentat cu nimic pentru ca altvel celelalte parti deveneau marionete,,
nu uita de caderea ingerilor,nu toti au cazut iar ceilati sau invrednicit mai mult,,nu trebui sa comiti o crima pentru ai cunoaste consecintele

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 17:59

Matei 18/ 20 Cãci acolo unde sunt doi sau trei adunaþi în Numele Meu, sunt ºi Eu în mijlocul lor.”
==============================================================================
Cei care nu cunosc inca Evanghelia, pentru ca nu studiaza Biblia, le aduc la cunostinta acest verset spus de Domnul Isus,care coboara chiar intre 2 sau 3 care se aduna in Numele lui.Deci in crestinism sant permise sectele, important este sa aibe adevarul.Degeaba o biserica are ,sa zicem 50 de miliarde de oameni dar se aduna pentru minciuna, vor pieri toti pentru ca Domnul nu coboara in acea adunare. Va multumesc pentru citire.
--------
exact,,in numele sau,,,cum tu nu esti in adevar ci in minciuna nu inseamna ca esti in numele sau,,ca de exemplu si eu fac o adunare in numele lui hagi insa eu cred ca hagi este extraterestru si deci n am nici o treba cu adevarul ci cu ideile mele infantile ,,asa si voi sectantii

ti am adus argumente si o sa ti mai aduc ca esti in minciuna insa asa cum ti am zis tie iti este deja greu sa mai vezi adevarul odata ce te ai departat de el
----------
Tu nu faci adunari nici in Nulele Domnului, nici in numele lui Hagi.Tu faci adunari in numele lemnelor, a oamenilor si in numele moastelor, a oaselor pline de pacat " Caci nu este nici-un om fara pacat, nici unul macar" Dar n-ai sa te trezesti, decat atunci cand vei veni la pocainta.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:11

,iar crestinismul este inca de la facerea lumii prin hristos caci cu el a inceput lumea,,,la inceput a fost cuvantul si cuvantul era la dumnezeu si dumnezeu era cuvantul,,,iar cuvantul sa intrupat
-------------------------------------
Te contrazici singur, daca crestinismul a fost de la inceput....a fost o secta, caci la inceput a fost Adam si Eva.
-------
ai de capul meu,,,mai valentina tu habar n ai ce vorbesti sectele astea nu numai ca va departeaza de adevar va departeaza si de logica,,lasa draga sectarismele ca auzi ce poti sa zici din cauza nestiintei tale si a manipularii mintii tale de unii
cum putea sa fie la inceput adam si eva mai viorico asta inseamna ca l negi pe dumnezeu,,,
------------
Unde dai si unde crapa.......Noi aici vorbeam despre secte, sectele sant facute din oameni, iar Dumnezeu coboara intre ei, daca nu au pacat.Sau nu ai citit cum cobora Dumnezeu in Eden inainte de caderea in pacat a lui Adam si Eva? Tu nu ai invatat decat o lectie, sa jignesti pe ceilalti, iar tu sa vorbesti numai vrute si nevrute, si rastalmacite, numai adevarul nu este in tine si in cuvintele tale..Faci pe invatatorul si nu sti nimic. Cand un orb invata pe alt orb, cad amandoi in groapa. Daca le sti pe toate, de ce nu esti in stare sa-i raspunzi fetei despre vise?,

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:15

De la: 9am121159, la data 2014-05-26 17:59:40 Matei 18/ 20 Cãci acolo unde sunt doi sau trei adunaþi în Numele Meu, sunt ºi Eu în mijlocul lor.”
==============================================================================
Cei care nu cunosc inca Evanghelia, pentru ca nu studiaza Biblia, le aduc la cunostinta acest verset spus de Domnul Isus,care coboara chiar intre 2 sau 3 care se aduna in Numele lui.Deci in crestinism sant permise sectele, important este sa aibe adevarul.Degeaba o biserica are ,sa zicem 50 de miliarde de oameni dar se aduna pentru minciuna, vor pieri toti pentru ca Domnul nu coboara in acea adunare. Va multumesc pentru citire.
--------
exact,,in numele sau,,,cum tu nu esti in adevar ci in minciuna nu inseamna ca esti in numele sau,,ca de exemplu si eu fac o adunare in numele lui hagi insa eu cred ca hagi este extraterestru si deci n am nici o treba cu adevarul ci cu ideile mele infantile ,,asa si voi sectantii

ti am adus argumente si o sa ti mai aduc ca esti in minciuna insa asa cum ti am zis tie iti este deja greu sa mai vezi adevarul odata ce te ai departat de el
----------
Tu nu faci adunari nici in Nulele Domnului, nici in numele lui Hagi.Tu faci adunari in numele lemnelor, a oamenilor si in numele moastelor, a oaselor pline de pacat " Caci nu este nici-un om fara pacat, nici unul macar" Dar n-ai sa te trezesti, decat atunci cand vei veni la pocainta.

exact nu este nimeni fara de pacat ,insa cei care duc viata curata in numele lui hristos pustnicii calugarii dumnezeu isi arata maretia prin oasele lor si prin ele face minuni ca sa arate omului cine sunt fratii lui,,,

deci tu faci adunari in numele minciunii

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:23

De la: 9am121159, la data 2014-05-26 18:11:13 ,iar crestinismul este inca de la facerea lumii prin hristos caci cu el a inceput lumea,,,la inceput a fost cuvantul si cuvantul era la dumnezeu si dumnezeu era cuvantul,,,iar cuvantul sa intrupat
Te contrazici singur, daca crestinismul a fost de la inceput....a fost o secta, caci la inceput a fost Adam si Eva.
-------
ai de capul meu,,,mai valentina tu habar n ai ce vorbesti sectele astea nu numai ca va departeaza de adevar va departeaza si de logica,,lasa draga sectarismele ca auzi ce poti sa zici din cauza nestiintei tale si a manipularii mintii tale de unii
cum putea sa fie la inceput adam si eva mai viorico asta inseamna ca l negi pe dumnezeu,,,
------------
Unde dai si unde crapa.......Noi aici vorbeam despre secte, sectele sant facute din oameni, iar Dumnezeu coboara intre ei, daca nu au pacat.Sau nu ai citit cum cobora Dumnezeu in Eden inainte de caderea in pacat a lui Adam si Eva? Tu nu ai invatat decat o lectie, sa jignesti pe ceilalti, iar tu sa vorbesti numai vrute si nevrute, si rastalmacite, numai adevarul nu este in tine si in cuvintele tale..Faci pe invatatorul si nu sti nimic. Cand un orb invata pe alt orb, cad amandoi in groapa. Daca le sti pe toate, de ce nu esti in stare sa-i raspunzi fetei despre vise?,

vezi ce faci cand argumentele te depasesc??imi zici mie ca jignesc,,inca odata nu te am jignit nicaieri asa te simti tu pentru ca ti dai seama ca spui prostii si esti in ratacire ,insa ti e greu sa te intorci pentru motivul din finalul dialogului cu un sectar la care ti am zis sa te gandesti mereu ca ala iti va sta ca un lant greu la gat atata timp cat vei fi in ratacire cu sectele,,mediteaza la el

cum zici unde dai si unde crapa cand ai zis ca primi au fost adam si eva,sa mi dai mie peste nas cica ca nu a fost cuvantul primul adica hristos despre care iti zice ioan ca sa intrupat,,vezi unde ajungi cand nu ai argumente si din frustrare spui numai prostii???

lasa te viorico de sectarisme ca dupa cum vezi nici biblia nu o cunosti si ti este si manipulata logica de dsecta ta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:30

De la: 9am121159, la data 2014-05-26 18:11:13 ,iar crestinismul este inca de la facerea lumii prin hristos caci cu el a inceput lumea,,,la inceput a fost cuvantul si cuvantul era la dumnezeu si dumnezeu era cuvantul,,,iar cuvantul sa intrupat
-------
------------

auzi la ea crestinismul a fost secta ca la inceput a fost adam si eva secte ai tu in minte mai fata mai,, cum poate ceva sa fie o secta cand este singulara sectele deriva din ceva draguta nu apare pricepi?insa asa cum ti am zis odata ce esti in ratacire ti e greu chiar sa mai vezi si llogica,,pacat viorica,,ia ti mana de la ochi si iesi din secta matrix

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:31

te doare-n minte!

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:34

ha haaa mai frend ce faci ma

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:37

crestinismul a fost de la inceput viorica,,el sa proorocit din vechiul testament ca evreii nu la u acceptat nu face din crestinism o secta ci din iudaism pricepi?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:39

adriane nu cunosti ma si tu vreun musulman sa argumentez cu el cum am facut cu tn si ai pierdut in fata argumentelor?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:43

De la: 9am_750, la data 2014-05-26 18:39:39adriane nu cunosti ma si tu vreun musulman sa argumentez cu el cum am facut cu tn si ai pierdut in fata argumentelor?

care argumente gigele.... ???
stii tu ce-s alea...???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 18:47

De la: Fl_Orion999, la data 2014-05-26 18:43:24
De la: 9am_750, la data 2014-05-26 18:39:39adriane nu cunosti ma si tu vreun musulman sa argumentez cu el cum am facut cu tn si ai pierdut in fata argumentelor?

stii tu ce-s alea...???

cauta de a lungul topicului daca nu esti legat la ochi ai sa le vezi mai frend,,sunt negru pe alb

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 19:02

De la: 9am_750, la data 2014-05-26 18:47:09
De la: Fl_Orion999, la data 2014-05-26 18:43:24

stii tu ce-s alea...???

cauta de a lungul topicului daca nu esti legat la ochi ai sa le vezi mai frend,,sunt negru pe alb

care....???
vorbesti despre mizeriile si imbecilitatile insirate de tine...???
pai tot ce-ai insirat p'aci nu face decat sa-ti tradeze incultura si lipsa de discernamant, gigele....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 19:04

asa e fllorinele cand esti legat la ochi te inteleg,,apreciez postarile tale pline de cultura

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2014, ora 19:09

De la: 9am_750, la data 2014-05-26 19:04:32asa e fllorinele cand esti legat la ochi te inteleg,,apreciez postarile tale pline de cultura

iti multumesc frumos pt. aprecieri...da' nu e cazu'...ar insemna sa ma injosesc prea mult acceptand laude si aprecieri din partea ta....evident daca reusesti o schimbare-n bine in gandire si atitudine...mai putem discuta...

Pagini: << 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: