Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 20:37
De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:10:51argumentele au combatut ateismul,,,,,de altfel cel mai usor de combatut,,,,,sectarismele,,, practicile yoghine karma si alte asemenea,, nebunule, te-ai saturat de tras pe nara fumul de tamaie ortodoxa si-acum vrei sa-i sugi narghileaua musulmanului ? |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 23:07
De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:10:51argumentele au combatut ateismul,,,,,de altfel cel mai usor de combatut,,,,,sectarismele,,, practicile yoghine karma si alte asemenea,, Sint de acord cu tine....ptr tine....nu mai folosi pasta de dinti, sapunul, apa. Astea sint promovate prin yoga, adica curatenia corporala. Tu esti demn de evul mediu cind oamenii se spalau cu....bete, scarpinindu-se pe spate de jeg, dar se inchinau la toate cele. Nu s-au spalat oamenii sute de ani, dar erau...credinciosi. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 23:07
De la: KARP0V_, la data 2014-05-07 18:57:51Ne rugam sperand ca dumnezeu isi va incalca propriile legi. Deci vrem un dumnezeu pacatos prin care sa ne scuzam proriile pacate sau neputinta. Si daca e homo.....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 14:14
De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:10:51argumentele au combatut ateismul,,,,,de altfel cel mai usor de combatut,,,,,sectarismele,,, practicile yoghine karma si alte asemenea,, Ce intelegeti (percepeti) dvs, prin sectarisme? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 16:48
De la: IonOOO, la data 2014-05-25 14:14:01De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:10:51argumentele au combatut ateismul,,,,,de altfel cel mai usor de combatut,,,,,sectarismele,,, practicile yoghine karma si alte asemenea,, Insusi CRESTINISMUL a aparut in sec. I e.n . in Palestina, ca SECTA iudeo-CRESTINA. explica-i nataraului paranormal !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 16:54
De la: _haakon_, la data 2014-05-25 16:48:28De la: IonOOO, la data 2014-05-25 14:14:01De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:10:51argumentele au combatut ateismul,,,,,de altfel cel mai usor de combatut,,,,,sectarismele,,, practicile yoghine karma si alte asemenea,, boschetaru' sef al crestinismului autodenumitul mesia hristos a fost fondatorul si liderul sectei notzri din care a evoluat ulterior secta ,,crestinilor'' o noua religie din vastul noian de imbecilitati religioase din acele vremuri... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 19:00
De la: IonOOO, la data 2014-05-25 14:14:01De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:10:51argumentele au combatut ateismul,,,,,de altfel cel mai usor de combatut,,,,,sectarismele,,, practicile yoghine karma si alte asemenea,, ioane lasa te iooane de sectarisme ioane ca nu sti de unde ai biblie, sectarismele sunt toate ereziile ce sau indepartat de la adevar,caci adevarul e unul singur ioane ,nu pot exista 2 adevaruri,,,,inca de la hristos oamenii sau departat de adevar facandu si idei in mintea lor ce nu tinea de realitate si de adevar prostindu i si pe altii,,,, ortodoxia pastreaza invataturile de la hristos si apostoli si ucenicii apostolilor si sfintilor parinti,,acesta este lantul care nu sa abatut niciodata de la adevar,,,, catolicismul din care se trag aproape toate sectele inclusiv a ta a sa departat de adevar creza n dul pe pappa ce nu este vezi canciliul 1 vatican,,si alte cateva lucruri,,,din acestia va trageti voi majoritatea sectelor ,,iar cum ei sau departat de adevar voi sunteti si mai departati,,,,iti sau eu link unde secta ta baptista este lasata fara nici un argument ca nu au de unde si binenteles redusa la tacere pentru ca sunt departe de adevar iar cand se confrunta cu el ramane perplexa,,,catolicii defapt se numesc adunarea papistasilor nu biserica,ca biserica este una singura,,,, paraseste sectarismul ioane ca nu ai nici o treaba cu adevarul Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 19:00
buey neica nimeni....kakoane...n-am ce-ti face daca nu ti-a placut scoala ....e prea grele pt.tine...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
|
|
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 19:07
si ppentru hakonas si cei care mai zic ca crestinismul la inceput a fast o secta din cauza nestiintei lor
crestinismul nu a fost nicidecum vreo secta caci este prooorocit inca din vechiul testament,,,crestinismul este continuarea iudaismului pe care ei nu au acceptato si il asteapta si acum pe mesesia ,astfel iudaismul a ramas precum o secta nicidecum crestinismul,,,iar crestinismul este inca de la facerea lumii prin hristos caci cu el a inceput lumea,,,la inceput a fost cuvantul si cuvantul era la dumnezeu si dumnezeu era cuvantul,,,iar cuvantul sa intrupat Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 19:15
De la: 9am_750, la data 2014-05-25 19:07:45si ppentru hakonas si cei care mai zic ca crestinismul la inceput a fast o secta din cauza nestiintei lor gigele...de la tine chiar as fii prea crud si nemilos sa-ti cer prea multe.... atata stii....atata poti....atata scrii...cartea nu-i pt.tine.... tu citesti numai d'alea cu poze...daca sunt si de colorat e si mai bine... asta ti-e nivelu'...
|
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 20:35
De la: 9am_750, la data 2014-05-25 19:07:45 bine buey asta al lui " mai ziC CA CRE", daca asa spui tu, cum sa nu... s i c t i r ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 23:41
Matei 18/ 20 Cãci acolo unde sunt doi sau trei adunaþi în Numele Meu, sunt ºi Eu în mijlocul lor.”
============================================================================== Cei care nu cunosc inca Evanghelia, pentru ca nu studiaza Biblia, le aduc la cunostinta acest verset spus de Domnul Isus,care coboara chiar intre 2 sau 3 care se aduna in Numele lui.Deci in crestinism sant permise sectele, important este sa aibe adevarul.Degeaba o biserica are ,sa zicem 50 de miliarde de oameni dar se aduna pentru minciuna, vor pieri toti pentru ca Domnul nu coboara in acea adunare. Va multumesc pentru citire. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 23:58
,iar crestinismul este inca de la facerea lumii prin hristos caci cu el a inceput lumea,,,la inceput a fost cuvantul si cuvantul era la dumnezeu si dumnezeu era cuvantul,,,iar cuvantul sa intrupat
------------------------------------- Te contrazici singur, daca crestinismul a fost de la inceput....a fost o secta, caci la inceput a fost Adam si Eva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 00:18
ioane lasa te iooane de sectarisme ioane ca nu sti de unde ai biblie,
sectarismele sunt toate ereziile ce sau indepartat de la adevar,caci adevarul e unul singur ioane ,nu pot exista 2 adevaruri,,,,inca de la hristos oamenii sau departat de adevar facandu si idei in mintea lor ce nu tinea de realitate si de adevar prostindu i si pe altii,,,, ortodoxia pastreaza invataturile de la hristos si apostoli si ucenicii apostolilor si sfintilor parinti,,acesta este lantul care nu sa abatut niciodata de la adevar,,,, catolicismul din care se trag aproape toate sectele inclusiv a ta a sa departat de adevar creza n dul pe pappa ce nu este vezi canciliul 1 vatican,,si alte cateva lucruri,,,din acestia va trageti voi majoritatea sectelor ,,iar cum ei sau departat de adevar voi sunteti si mai departati,,,,iti sau eu link unde secta ta baptista este lasata fara nici un argument ca nu au de unde si binenteles redusa la tacere pentru ca sunt departe de adevar iar cand se confrunta cu el ramane perplexa,,,catolicii defapt se numesc adunarea papistasilor nu biserica,ca biserica este una singura,,,, paraseste sectarismul ioane ca nu ai nici o treaba cu adevarul ============ Sti tu ce este adevarul, sau care este adevarul? ADEVARUL ESTE - Dumneseu Tatal - Dumnezeu Fiul - Dumnezeu Duhul Sfant - Cuvantul Sau (Biblia) - Poruncile lui Dumnezeu Daca biserica nu are toate aceste adevaruru este o biserica ratacita, iar biserica ta nu le are. Deasemenea si tu faci parte tot dintr-o secta pentru ca ortodoxia este desprinsa din catolicism. Cand te trezesti la adevar?????/.Mai ales ca te lauzi ca noi avem Biblia de la tine. Problema este cine studiaza aceasta Biblie, de fapt ea vine di n Israel. Raporteaza abuz de limbaj |
|
MITOCANUL 206 mesaje Membru din: 25/10/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 07:11
Ce putin ai dormit....doar 6 ore.....
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 11:09
De la: 9am121159, la data 2014-05-25 23:41:19Matei 18/ 20 Cãci acolo unde sunt doi sau trei adunaþi în Numele Meu, sunt ºi Eu în mijlocul lor.” exact,,in numele sau,,,cum tu nu esti in adevar ci in minciuna nu inseamna ca esti in numele sau,,ca de exemplu si eu fac o adunare in numele lui hagi insa eu cred ca hagi este extraterestru si deci n am nici o treba cu adevarul ci cu ideile mele infantile ,,asa si voi sectantii ti am adus argumente si o sa ti mai aduc ca esti in minciuna insa asa cum ti am zis tie iti este deja greu sa mai vezi adevarul odata ce te ai departat de el Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 11:24
De la: 9am121159, la data 2014-05-25 23:58:25,iar crestinismul este inca de la facerea lumii prin hristos caci cu el a inceput lumea,,,la inceput a fost cuvantul si cuvantul era la dumnezeu si dumnezeu era cuvantul,,,iar cuvantul sa intrupat ai de capul meu,,,mai valentina tu habar n ai ce vorbesti sectele astea nu numai ca va departeaza de adevar va departeaza si de logica,,lasa draga sectarismele ca auzi ce poti sa zici din cauza nestiintei tale si a manipularii mintii tale de unii cum putea sa fie la inceput adam si eva mai viorico asta inseamna ca l negi pe dumnezeu,,,, iti zice ca la inceput a fost cuvantul ca ,,cu el a inceput toate prin el sau facut toate lumea vazuta si nevazuta creatia care o vezi ,la inceput poate vroia i sa zici ca a fost materia care a devenit galaxi stele planete plante animale si dupa adam si eva insa aste te face ateu viorico lasa te viorico de sectarisme ca uite ce ai inceput sa spui ioan 1 14,,,ªi Cuvântul S-a fãcut trup ºi S-a sãlãºluit între noi ºi am vãzut slava Lui, slavã ca a Unuia-Nãscut din Tatãl, plin de har ºi de adevãr Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 11:34
De la: 9am121159, la data 2014-05-26 00:18:07ioane lasa te iooane de sectarisme ioane ca nu sti de unde ai biblie, cuvantul este hristos nu biblia dupa mintea ta ai sa mai aduci o persoana in trinitate desi vedem ca hristos este cuvantul asa cum iti arata ioan mai sus insa asa cum am zis tu nu sti nici biblia si te mai lasi si manipulata,,deci ai aratat din nou ca nu ai studiat nimic,,,,,,iar biserica care este una singura are adevarul care este hristos tu urmezi legea veche deci n ai nici o treaba cu adevarul,,si nu ma lud ca ai biblia de la mn asta este un fapt,,problema este ca tu nu sti de unde o ai de aia si aberezi si esti manipulata ft usor,,,ai aberatiile tale mai sus care sunt logice atata timp cat esti sectanta si deci habar n ai de adevar
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 11:49
"1. La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul.
2. Acesta era intru inceput la Dumnezeu. 3. Toate prin El s-au facut; si fara El nimic nu s-a facut din ce s-a facut. 4. Intru El era viata si viata era lumina oamenilor. 5. Si lumina lumineaza in intuneric si intunericul nu a cuprins-o." Extraordinara definitie a lui Dumnezeu Iisus Hristos!!! in Sfanta Evanghelie dupa Ioan. Acum am inteles, ca aici se defineste existenta Lui Iisus Hristos de la inceput impreuna cu Dumnezeu Tatal, definitie care sta la baza Crezului "Care din Tatal s-a nascut mai inainte de toti vecii" Iisus Histos este Cuvant, Lumina, Viata. Acest citat din Iisus Hristos este scris pe toate Evangheliile cu care este pictat in icoane : Eu sunt lumina lumii, Eu sunt calea adevarului, viata! Cine ma urmeaza pe mine nu va umbla in intuneric ci va avea lumina vietii! Totul se leaga in credinta ortodoxa, totul este inchegat. Daca esti atent, o sa observi ca si in viata personala, totul are o legatura, totul este inchegat daca traiesti in credinta. Cind dispare credinta totul devine dezbinat, haotic, intuneric. Respectati cuvintele pe care le scoateti din gura. Cuvantul este foarte important. Cuvantul aduce fericirea. Cuvantul este lucrator in inima oamenilor. Cuvantul este totul. Un cuvant poate marca un om. Un cuvant poate schimba o viata. Aveti grija ca prin cuvantul vostru sa nu vina ispita, sa nu aduceti pacatul, sa nu strice, sa dispara lumina. Cuvantul ne-a fost dat spre asemanare cu Dumnezeu! Aveti grija de el! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:10
De la: 9am_750, la data 2014-05-26 11:49:32"1. La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul. La inceput a fost CUVANTUL..... Cine este vocea interna care in permanenta ne avertizeaza ca cineva ne priveste? CONSTIINTA. Cum se exprima constiinta in noi ? Prin CUVANT ! Cuvantul a fost, este si va fi intai perceput, apoi se dezvolta si este exprimat. La fel si Dumnezeu pe care il avem in noi, il percepem, il dezvoltam si il exprimam. Oda CUVATULUI, este oda CONSTIINTEI, este oda lui Dumnezeu ! Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:12
Respectand CUVANTUL, respectam CONSTIINTA, il respectam pe Dumnezeu si ne respectam pe noi insine/insene.
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:17
De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:12:50Respectand CUVANTUL, respectam CONSTIINTA, il respectam pe Dumnezeu si ne respectam pe noi insine/insene. constiinta este vocea lui dumnezeu in om,,pati zice si cum ai zis tu ,,insa mai este si cuvantul innauntru asezat,,adica vorbesti in sinea ta fara sa scoti vreo vorba Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:24
De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:17:13De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:12:50Respectand CUVANTUL, respectam CONSTIINTA, il respectam pe Dumnezeu si ne respectam pe noi insine/insene. (Te) asculti, (iti) raspunzi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:28
si din nou spui prosti viorico ,ortodoxia nu sa desprins niciodata de nimic,,papistasii au facuto din care cam toate sectele se trag,,ia si citeste conciliul 1 vatican si ai sa intelegi
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:28
750.... Cum se face in acele visuri nocturne in care persoana care viseaza, in timp ce doarme o parte din ea, este atat de treaza si vede si aude si intreaba si raspunde .... din doua ipostaze, mai explicit : din doua entitati diferite ? Cum imi poti explica asta?
|
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:29
De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:24:29De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:17:13De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:12:50Respectand CUVANTUL, respectam CONSTIINTA, il respectam pe Dumnezeu si ne respectam pe noi insine/insene. si eu te iubesc musetel
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:34
De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:28:16750.... Cum se face in acele visuri nocturne in care persoana care viseaza, in timp ce doarme o parte din ea, este atat de treaza si vede si aude si intreaba si raspunde .... din doua ipostaze, mai explicit : din doua entitati diferite ? Cum imi poti explica asta? vise draga vise Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:36
De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:29:28De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:24:29De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:17:13De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:12:50Respectand CUVANTUL, respectam CONSTIINTA, il respectam pe Dumnezeu si ne respectam pe noi insine/insene. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne dea intelepciunea necesara si cuvintele adecvate ca sa putem exprima pe intelesul tuturor IUBIREA adevarata, cea care tine lumea asta inca vie ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:38
De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:34:01De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:28:16750.... Cum se face in acele visuri nocturne in care persoana care viseaza, in timp ce doarme o parte din ea, este atat de treaza si vede si aude si intreaba si raspunde .... din doua ipostaze, mai explicit : din doua entitati diferite ? Cum imi poti explica asta? Adevar, draga 750, adevar ! Dar nu ma multumeste acest raspuns. Incearca sa imi explici, cum stii mai bine! Vreau sa stiu !
|
|
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 12:45
De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:38:29De la: 9am_750, la data 2014-05-26 12:34:01De la: PaulaZ, la data 2014-05-26 12:28:16750.... Cum se face in acele visuri nocturne in care persoana care viseaza, in timp ce doarme o parte din ea, este atat de treaza si vede si aude si intreaba si raspunde .... din doua ipostaze, mai explicit : din doua entitati diferite ? Cum imi poti explica asta? incearca sa cauti unde trebui nu astepta sa ti se aduca pe tava Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

tu citesti numai d'alea cu poze...daca sunt si de colorat e si mai bine...