Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 29 Mai 2014, ora 16:30
prostanacilor, luati si bagati la dovleac !
Aceste adevăruri cutremurătoare despre Iahwe și mozaism, s-au păstrat în cultura noastră religioasă pînă pe la anii 1900 fără ca cineva să le fi impus prin ucaz sau sabie și dau ca exemplu unele pasaje din Rugăciunea pe care trebuia să o rostească preotul român cînd trecea pe un mozaic în creștinismul ortodox. ,,Si Preotul merge pînă la ușile Biserici spre apus, și-l întreabă zicînd: Cine ești tu? El răspunde: Om rătăcit din calea mântuirii și rău întunecat de credința jidovească. (Cumplit adevăr rostea nefericitul tăiat împrejur!) Preotul îl întreabă: Pentru ce ai venit către sfânta Biserică a lui Dumnezeu și ce dorești de la dânsa? Răspunde: Am venit a mă învăța de la dânsa credința, și doresc să mă unesc cu dânsa. Preotul îl întreabă: Ce-ți va da ție credința? Răspuns: Viata veșnică. Întrebare: Te lepezi de tăierea împrejur, de Sîmbătă, de azime, și de toate sărbătorile lor, și de spălari, și de mâncări, și de alte obiceiuri jidovești, și le blestemi pre ele? Răspuns: Mă leapăd de cele ale legii vechi ca de cele ce acum au trecut, și de alte obiceiuri jidovești ce sînt potrivnice lui Dumnezeu, și le blestem pre ele. Întrebare: Te lepezi de învățătura cea potrivnica lui Dumnezeu a cărții ce se cheamă Talmud, care rabinii jidovești cu însuflare drăcească l-au făcut asupra dumnezeieștilor Scripturi, schimbând tîlcuirea lor într-alt chip, scriind și învățînd basme și hule asupra Domnului nostru Iisus Cristos și a tuturor Sfinților, te lepezi și le blestemi pre ele? Răspuns: Mă lepăd de toate învățăturile jidovești, cele de Dumnezeu hulitoare, și de blestemata lor carte, carea se cheamă Talmud, și de toate tălmăcirile lui, și le blestem pre ele. Textul ne arată că preoții românilor de pe la anii 1900 considerau Talmudul o scriere satanistă, iar despre Tora spun că au schimbat tîlcuirea ,,într-un alt chip deci ei cunoșteau o altă Scriptură a lui Dumnezeu pe care ivriții au falsificat-o în totalitate, adică scrierile sfinte cuprinse în Biblia geților și nu cele ieșite din ,,legămîntul lui Iahwe! Neamuri, Neamuri, Nemurele, V-a dat Iahwe table rele, Și un ,,sacru legămînt Robie pe-ntreg pămînt. CONSTANTIN OLARIU ARIMIN daca va intereseaza, aici o sa gasiti toata minciunica pe care v-o vinde si cu care va imbecilizeaza sarlatanii ordinari. linck : www.ariminia.ro/ro/fariseism-si-iudeo-crestinism-sectiunea-3/ idiodobitocretinilor!
|
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2014, ora 16:42
Cartea evreiasca Mizbeach declara ca nu exista nimic superior Talmudului Sfant. Talmudul declara ca doar evreii sunt oameni iar non-evreii sunt goy/goyim care sunt pe aceeasi scara cu vitele sau orice animal. Urmeaza citatii socante dar exacte din diverse carti ale Talmudului.
-Aboda Sarah 37a: O fata non-evreica care are doar 3 ani poate fi violata. -Abhodah Zarah 2a T: Fa bisnita in continuare cu non-evreii daca au sa dea bani. -Abodah Zarah 17a: Nu exista o singura curva in lume cu care rabinul Eleazar sa nu fi facut sex. -Abodah Zarah 22a-22b: Non-evreii prefera sex cu vacile. -Abodah Zara 26b: Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati. -Abodah Zarah 36b: Fetele non-evreice sunt in stare de niddah (mizerie) de la nastere. -Babba Bathra 54b: Proprietatea non-evreiasca apartine evreului care a folosit-o primul. -Baba Kamma 37b: Non-evreii sunt in afara protectiei Legii si Dumnezeu le-a expus banii lor Israelului. -Baba Kamma II 3a: Evreii pot folosi minciuni (subterfugii) pentru a insela un non-evreu. -Baba Kamma 113a: Orice evreu ii este permis sa foloseasca minciuni si marturie falsa pentru a aduce un non-evreu in ruina. -Baba Mezia 24a: Evreii pot fura de la non-evrei. Daca un evreu gaseste un obiect pierdut de un non-evreu, nu trebuie sa-l inapoieze. (De asemenea este afirmat si in Baba Kamma 113b) -Baba Mezia 59b: Un rabin are o dezbatere cu Dumnezeu si il invinge. Dumnezeu admite ca rabinul a castigat. -Baba Mezia 114a-114b: Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni. -Baba Necia 114,6: Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii. -Choschen Ham (156,5 Hagah): Evreul are voie sa se duca la Akum (non-evreu), sa-l conduca, sa faca afaceri cu el, sa-l insele si sa-i ia banii. Pentru ca bogatia non-evreilor trebuie sa fie privita ca proprietate comuna si apartine primului care o ia. -Choschen Ham 183, 7: Daca doi evrei au inselat un non-evreu, trebuie sa imparta profitul. iata dc se zice ca invataturile ei sunt sataniste,,,,ar trebui sa lasi can canurile hacoane Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2014, ora 20:03
De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 13:20:44Hak'..... Dumnezeu mi-a dat cap sa studiez biologia, chimia, arta cifrelor , conturile, marketingul, managementul,franceza si engleza. Dumnezeu mi-a dat si credinta in EL. Nu mi-o vei lua tu. youtu.be/NOwUCUJpf4s
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2014, ora 20:47
De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 13:20:44Hak'..... Dumnezeu mi-a dat cap sa studiez biologia, chimia, arta cifrelor , conturile, marketingul, managementul,franceza si engleza. Dumnezeu mi-a dat si credinta in EL. Nu mi-o vei lua tu. www.youtube.com/watch?v=tQ5Uwp-dB8g Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2014, ora 21:15
-Doamne vreau sa te vad
Domnul -Ai orbit, ce ai patit? -Mi-a slabit vederea de la fumul de gratare..... -Nu mai face gratare. -Nu am cum....sint prezentator de gratare.... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 09:34
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 10:35
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-29 20:47:08De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 13:20:44Hak'..... Dumnezeu mi-a dat cap sa studiez biologia, chimia, arta cifrelor , conturile, marketingul, managementul,franceza si engleza. Dumnezeu mi-a dat si credinta in EL. Nu mi-o vei lua tu. oligofrenul fudul si cersaul cioditor, buey , numai atat va pot duce bascuitele sfecle ? freshuiti-va si voi neuronul singuratic, ce draqu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 10:38
De la: 9am_750, la data 2014-05-29 16:42:22 satanistule ! ete ba female/male ce zice asta, credinta ta e satanista ! 'ti'ai dreaq de maciucari primitivi !
|
|
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:03
daca tu te pretinzi a fi un adevarat INTELECTUAL , dovedeste-ne- o vorbind ca unul si nu vorbi ca un derbedeu , ca parca faceai teoria ULTRAJULUI !
ce IPOCRIT si FARISEU esti !
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:23
De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 16:03:48daca tu te pretinzi a fi un adevarat INTELECTUAL , dovedeste-ne- o vorbind ca unul si nu vorbi ca un derbedeu , ca parca faceai teoria ULTRAJULUI ! de unde stii cum vorbesc puscariasii, ai avut vreunul prin familie sau ai fost cazata prin vreun penitenciar ? inclin sa cred posibila, ete am si eu o inclinatie, a doua ipoteza ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:26
Marin, v-a zobit cu textul postat pe topicul minunilor, observ ca nu indrazniti sa-i raspundeti contraargumentat, v-a tuflit-o exact unde-i cade greu voinicului, PRIMITIVILOR !
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:40
De la: _haakon_, la data 2014-05-30 16:23:22De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 16:03:48daca tu te pretinzi a fi un adevarat INTELECTUAL , dovedeste-ne- o vorbind ca unul si nu vorbi ca un derbedeu , ca parca faceai teoria ULTRAJULUI ! sa nu te Inclini prea mult sa nu pati vreo sodomizare , asa cum a fost amenintat baiatul ala pe care tu-l vrei pus la zid , la balamuc sau la inchisoare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 17:03
De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 16:40:34De la: _haakon_, la data 2014-05-30 16:23:22De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 16:03:48daca tu te pretinzi a fi un adevarat INTELECTUAL , dovedeste-ne- o vorbind ca unul si nu vorbi ca un derbedeu , ca parca faceai teoria ULTRAJULUI ! inainte de-a comite o fapta este bine sa te informezi si sa te gandesti bine daca fapta contravilne legii si/sau merita s-o comiti. in rest, va primii exact ceea ce merita conf. faptei comise, judecatorul ii va sabili pedeapsa iar noi putem aprecia daca a fost o pedeapsa prea aspra, prea blanda sau a fost exonerat de executarea pedepsei, INTELEGI ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 13:47
De la: MITOCANUL, la data 2014-05-29 14:22:26De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 14:11:18De la: MITOCANUL, la data 2014-05-29 13:46:31De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 10:21:46De la: IonOOO, la data 2014-05-29 10:08:41De la: 9am_750, la data 2014-05-28 21:13:12De la: IonOOO, la data 2014-05-28 19:41:37De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 18:44:28Domnul Ion? Daca un inger se rataceste in mijlocul demonilor..... ce urmeaza apoi? Reuseste ingerul sa recastige locul demonilor , care este alaturi de Dumnezeu sau este de preferat sa fuga de acolo si sa ...abandoneze misiunea pe care stie ca a capatat-o de la Cer? da....mitocanul nastase mihail...corect...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 09:21
De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 10:23:22Domnul Ion...imi ingadui sa te necajesc cu intrebari? Sigur ca puteti sa-mi puneti intrebati. Daca Dumnezeu ma va ajuta,va voi raspunde. Nu ma necajiti deloc atata timp cat suntem cu totii seriosi. Imi pare rau ca nu pot tine pasul cu dvs si cu altii forumisti in postari,caci stau destul de rau cu timpul caci lucrez si acest fapt imi i-a mult timp. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ady_ZYN 968 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 14:00
Ce mai zice dzeu? Cu cine mai tine? Cine e poporul ales?
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 15:11
De la: Ady_ZYN, la data 2014-06-02 14:00:29Ce mai zice dzeu? Cu cine mai tine? Cine e poporul ales? ALES ...ptr. ce a fost ales, te-ai gindit la asta vreodata ?
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 16:39
De la: gabigabi2, la data 2014-06-02 15:11:28De la: Ady_ZYN, la data 2014-06-02 14:00:29Ce mai zice dzeu? Cu cine mai tine? Cine e poporul ales? Chiar, buna intrebare, doamna Gabriela ! Ady_Zyn.... Vei auzi si tu la momentul potrivit. Io nu pot sa fortez nimic . Nici macar limbajul, scrisul..samd. Acum sa ma intorc la POPORUL ALES . Implicit trebuie sa fac legatura , iar, cu visele . Rabdare, rogu-va . Rabdare si indulgenta, nimeni nu e perfect. Stiti ce ti se spune cand te urci prima data la volanul unei masini ? PRIVESTE INAINTE SI LARG ! Astfel poti preveni ! Nu o singura data am visat ca are loc un sfarsit, care nu este mereu acelasi sfarsit . Ma refer ca nu este mereu acelasi context in care totul se sfarseste. De fiecare data sunt departe de casa . Si de fiecare data fug spre casa, spre cea parinteasca. Mama ma asteapta intotdeauna pe geam, calma, rabdatoare. Ajung mereu acasa la mama . Dar singura . Culmea ca niciodata nu calatoreste cineva cu mine . Nimeni. Doamna Gabriela, iara' tintesc privirea catre tine . Ca stiu ca numa' tu ma iei in serios. Dumnezeu mi-e martor ca nu mint ! Da, a avut loc o schimbare recent . Si nu, poezia aceea ce o postasem in noaptea de Inviere , nu era o poezie demoniaca, asa cum a fost tratata . Si nu o postam intaia oara ! Ea dateaza de aproximativ 2 ani. Din contra, in acea poezie, incercam sa scot in evidenta PURITATEA care a fost la inceputuri . Puritate care a fost patata treptat, in timp. La inceput, OMUL si INGERII au fost la fel de curati . Mai putin unul dintre ingeri, (doar pe unul l-am descris eu!!! fusesera mai multi razvratiti, e problema lor...) care este opusul binelui . FEMEIA, reprezentata de acea EVA din poem, reprezinta femeia rebela , dar femeia libera sa aleaga, femeia care in acelasi timp este naiva, care acorda incredere iluziei, himerelor, promisiunilor desarte, femeia manipulata de acel inger cazut . Este sau nu o femeie mai slaba decat un barbat ? Afirmativ, din nenumarate puncte de vedere. Si numai prin femeie putea fi atins barbatul de cel rau....Este adevarat? Barbatul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu . Nu si femeia, care este parte din barbat. LIBERUL ARBITRU iar il amintesc in acel poem al meu, catalogat eronat. Refuzand orice concepte religioase, acea Eva ALEGE modalitatea de a se naste..... Femeia, chiar de este mai slaba decat barbatul, are capacitatea de a discerne intre bine si rau. Ultima strofa , daca aveti rabdarea sa parcurgeti poezia pana la ea, cu calm, veti vedea esenta, crezul meu (evident, eu sunt ''poetul'', autoarea!!) : Oamenii nu sunt fara credinta in Dumnezeu. Doar ca nu stiu cum sa o foloseasca. Va salut cu respect pe toti ! Va las numai unde pozitive si ne recitim pe maine ! O seara frumoasa ! Iertati ca sa fiti iertati! Toti gresim ! Cu drag..... Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 16:57
- eii, acel sfirsit eu nu-l inteleg ca un sfirsit, devreme ce Mama te asteapta, ocrotitoare, in geam....deci , e o intoarcere la EVA ....de fapt, tu te cauti pe tine !
- intii au fost ingerii...Adam si Eva au aparut ceva mai tirziu ! - cred ca tot pe aici am spus ca in timp ce Adam e Lutul Insuflat / Insufletit , Eva NU E deloc asa , caci ea e deja din alt material facuta ,luat direct din coasta lui, materie transfigurata deja fiind si de aici capacitatea femeii, inclinatia ei catre tot ce-i " gidila " mintea si imaginatia .... de altfel, d'aia i s-a si adresat ei , sarpele si nu lui , si-i propunea CUNOASTEREA si asa a inceput in viziunea vechilor evrei, LUMEA ! dar, de ce ALES , ptr. ce ? ca sa ce ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iunie 2014, ora 18:03
ca sa se mire prostii care nu stiu si intreaba ca imbecilii schizo-paranoici, Partoneto!
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 08:46
si asta-i un raspuns de om Inteligent, a carui Minte Cerceteaza tot, caci asta-i rostul ei : sa GINDEASCA si sa acceada catre Mintea Universala ?!
P.S ti-am zis bine si, nu uita si gindeste-te la ce ti-am spus : ai cunostinte acumulate cu ajutorul memoriei , dar fiind un prost innascut , n-ai capacitatea de a le integra intr-un Tot Unitar din care sa-ti rezulte vreo Idee !...mai asculta si tu la altii, daca-ti permite gogoasa orgoliului si GINDESTE-TE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 10:22
ala-i un raspuns pentru tine si pe intelesul Partonetei care a intrebat.
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 14:04
vai de steaua ta !
daaaa' adica cum e un raspuns ptr. mine si ptr. "partoneta" care a intrebat ?! aloooooo , pamintuuuuul catre cognitiv : nu-s totuna sau ai inceput sa confuzezi ?
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 15:16
pai, vezi fa, cea doino ca: nu-ntelegi?
Partoneto, mai bine o lasai asa si nu picai de nanaca-prostanaca !
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 15:53
si ce-ar fi de inteles , moi ? ia da tu iesplicatiile necesare ca sa ne convingi ca nu te-ai ratacit iar prin
lojica-ti maiastra ! hai, zi-i ca abia astept sa ma riz !
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 15:58
De la: gabigabi2, la data 2014-06-03 15:53:47si ce-ar fi de inteles , moi ? ia da tu iesplicatiile necesare ca sa ne convingi ca nu te-ai ratacit iar prin raz-te la asta:...oIo..!
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 16:51
ce te eschivezi cind esti prins cu rata-n guraaaaa, mueyyyy, dar cind TI SE PARE TIE ca altul a gresit, ohohohooo, ce gura faci, ce de presiuni faci ca sa ti sa raspunda imediat , urgent si pe loc !
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 18:04
bre, Partoneto Zbarciulita prostoloaga, ete , vazui cum cum ti-o cauti?
pai, bre Partoneta Zbarciulita, asemenea fineturi si delicatese exprimative inductivo-aluzivo-contextual-subinteles/deductibile nu-s de nasul tau ,bre, Zbarciulito Partonita! ia incearca sa deduci logica acelei exprimari, iar daca o sa reusesti aceasta performanta, ai sa stii cine este a douua persoana careia i-am raspuns ! hai, un mic efort al glagoriei paranormale care iti haladuieste prin zgarciovleac probabil ar putea sa-ti strafulgere vreo revelatie concludent-elocventa si indubitabila in care sa gasesti simbolistica raspunsului exact !
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 18:18
De la: _haakon_, la data 2014-06-03 18:04:40bre, Partoneto Zbarciulita prostoloaga, ete , vazui cum cum ti-o cauti? DESTEPTULEEEE, oi fi vrut sa crezi ca i-ai raspuns Musetelei dar, breee, las-o-n deductia ma-sii ....Exprima-te clar ,daca vrei sa comunici, nu ochi pe dupa pom si ma-ntrebi apoi , prosteste , care ochi l-ai inchis ?! du-te si te plimba .... e frumos, e placut afara, poate gasesti si-o companie cit de cit acolo si-ti mai revi o tzira !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2014, ora 18:28
De la: gabigabi2, la data 2014-06-03 18:18:57De la: _haakon_, la data 2014-06-03 18:04:40bre, Partoneto Zbarciulita prostoloaga, ete , vazui cum cum ti-o cauti? nu. un cat mai sus-sus Partoneto. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

aloooooo , pamintuuuuul catre cognitiv : nu-s totuna sau ai inceput sa confuzezi ?