Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:02
De la: hammerady1, la data 2013-12-24 12:00:21in mintea ta,,pentru ca nu intelegi sensul cum nici evrei nu l au inteles si il asteapta in continuare pe hristos,,,,cine e biserica ,,nooi,,nooi suntem mireasa mireluiDe la: 9am_750, la data 2013-12-24 11:57:45Cuv�ntul �mire�, care este utilizat de 16 ori �n Noul Testament, se refer� doar persoana lui Iisus. Acest titlu apare, �n cea mai mare parte, �n Evanghelii (de 15 ori), cu excep�ia unei apariții �n cartea Apocalipsei (18, 23). |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:05
�n pasajul din Apocalips� (18, 23), mireasa este Biserica, comunitatea celor r�scump�rați. Pilda celor zece fecioare relateaz� despre venirea Mirelui �i despre prietenele miresei, care ies �n �nt�mpinarea lui, dup� obiceiul iudaic, pentru a-l bineveni și a merge cu el la nunt�, dar nu se precizeaz� unde este mireasa. At�t conexiunea, c�t �i termenii acestei parabole presupun c� ea este deja �n casa Tat�lui, a�tept�nd acolo venirea Mirelui, �n timp ce prietenele ei merg afar� s�-l �nt�lneasc�, nu �n speran�a de a deveni mirese ale lui, ci de a avea binecuv�ntarea de a merge cu El la nunt�.
Aceast� pild�, ca și pilda nunții fiului de �mp�rat, �n care se vorbește de cei poftiți la nunt�, care au nevoie de o preg�tire pentru participarea la osp�ț, sugereaz� faptul c� intrarea la osp�țul nunții fiului este cele mai mare bine, iar excluderea de la acesta este cea mai mare durere. Așadar, dup� cum Apocalipsa m�rturisește despre visonul curat și luminos, care �sunt faptele cele drepte ale sfin�ilor� (19, 8), cu care se �nveșm�nteaz� mireasa Mielului, adic� Biseric�, pentru a-L �nt�mpina, așa și oaspeții poftiți la nunt� trebuie s� ia foarte �n serios preg�tirea pentru nunt�, fie c� se numesc ei prieteni ai mirelui, slujitori ai mirelui, sau simpli nuntași, deoarece acela care va fi g�sit f�r� hain� potrivit� va fi aruncat ��n �ntunericul cel mai din afar�, unde va fi pl�ngerea și scr�șnirea dinților� (Matei 22, 13). Raporteaza abuz de limbaj |
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:15
De la: 9am_750, la data 2013-12-24 11:57:45Cuv�ntul �mire�, care este utilizat de 16 ori �n Noul Testament, se refer� doar persoana lui Iisus. Acest titlu apare, �n cea mai mare parte, �n Evanghelii (de 15 ori), cu excep�ia unei apariții �n cartea Apocalipsei (18, 23). Ce este asa greu de inteles? Se observa clar din evanghelii ca isus nu agrea femeile. Nu avea nicio amanta si nici sotie. El agrea barbatii si de aceea si-a tras ca apostoli 12 barbati. Cred ca avea relatii cu ei si ca urmare e clar ca era homosexual. Si era mirele lor.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:16
"Avraam prin credin�� a locuit vremelnic �n p�m�ntul f�g�duin�ei, ca �ntr-un p�m�nt str�in, locuind �n corturi cu Isaac �i cu Iacov, cei dimpreun� mo�tenitori ai aceleia�i f�g�duin�e; c�ci a�tepta cetatea cu temelii puternice al c�rei me�ter �i lucr�tor este Dumnezeu". Cetatea despre care vorbe�te Apostolul neamurilor este Biserica lui Dumnezeu, c�ci �i drep�ii au a�teptat-o �i se bucur� �mpreun� cu noi de venirea ei. Sf�ntul Pavel completeaz�: "�i to�i ace�tia, m�rturisi�i fiind prin credin��, n-au primit f�g�duin�a pentru c� Dumnezeu r�nduise pentru noi ceva mai bun, ca ei s� nu ia f�r� noi des�v�r�irea"
|
Sol Invictus, S�rb�toarea Soarelui Festivit��ile din Imperiul Roman au marcat data de 25 decembrie ca cea �n care se s�rb�torea Soarele. Prima oar� c�nd a fost sugerat� ideea c� s�rb�toarea Cr�ciunului ar fi fost pus� pe 25 decembrie pentru a se sincroniza cu Sol Invictus a fost �n secolul al XII-lea, de c�tre episcopul sirian Jacob Bar-Salibi. "Era un obicei pentru p�g�ni s� s�rb�toreasc� pe 25 decembrie ziua Soarelui, unde aprindeau lumini �i petreceau. Chiar �i cre�tinii luau parte la aceste s�rb�tori. C�nd �efii Bisericii �i-au dat seama c� enoria�ilor le place aceast� s�rb�toare, au f�cut un consiliu �i au decis s� s�rb�toreasc� na�terea lui Iisus la aceast� dat�", scria Bar-Salibi.
QED Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: KARP0V_, la data 2013-12-24 12:15:25culcate ca si asa dormi pe tnDe la: 9am_750, la data 2013-12-24 11:57:45Cuv�ntul �mire�, care este utilizat de 16 ori �n Noul Testament, se refer� doar persoana lui Iisus. Acest titlu apare, �n cea mai mare parte, �n Evanghelii (de 15 ori), cu excep�ia unei apariții �n cartea Apocalipsei (18, 23).
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:18
Apostolul arat� c� ace�tia ar fi trebuit s� se bucure de f�g�duin�ele lui Dumnezeu, s� vad� �mplinit chipul legii celei vechi �i s� vad� pe Mesia, dar pentru noi cei din urm� Dumnezeu a r�nduit ca venirea Fiului lui Dumnezeu s� se fac� �n vremurile c�nd drep�ii Vechiului Testament erau de mult adormi�i, ca s� fim p�rta�i des�v�r�irii �i harului �mpreun� cu ei. M�ntuitorul va ferici pe cei care ascult� cuvintele Lui: "Dar ferici�i sunt ochii vo�tri c� v�d �i urechile voastre c� aud. C�ci adev�rat gr�iesc vou� c� mul�i prooroci �i drep�i au dorit s� vad� cele ce privi�i voi, �i n-au v�zut, �i s� aud� cele ce auzi�i voi, �i n-au auzit". Sf�ntul Ioan Gur� de Aur spune referitor la aceste cuvinte: "Au dorit s� vad�, le spune Domnul, venirea Mea pe p�m�nt, minunile acestea, glasul Meu �i �nv���tura Mea! �n aceste cuvinte Domnul nu pune pe apostolii s�i mai presus numai de neamul acesta al iudeilor, ci chiar mai presus de profe�i, de iudeii care au s�v�r�it numai fapte bune; le spune c� sunt mai ferici�i dec�t profe�ii. Pentru c� apostolii v�d nu numai cele ce iudeii n-au v�zut, ci chiar pe acelea pe care profe�ii au dorit s� le vad�; aceia le-au v�zut numai prin credin��, ace�tia �ns�, cu ochii trupului mult mai limpede. A�i v�zut din nou c� Hristos une�te Vechiul Testament cu Noul Testament, ar�t�nd c� profe�ii nu numai c� �tiau cele ce aveau s� se petreac� �n Noul Testament, ci �i c� le doreau cu �nfocare". Dar s� nu credem c� noi suntem mai presu de profe�i �i drep�ii Vechiului Testament pentru c� avem Biseric� �i taine �i Evanghelie �i s�rb�tori pentru c� tot Sf�ntul Ioan Gur� de Aur elogiaz� credin�a lui Avraam ar�t�nd c� nimeni nu s-a asem�nat cu el nici �n vechime, nici �n vremurile Bisericii. "A�i v�zut c�runte�e viguroas� �i b�tr�ne�e �nfloritoare? A�i v�zut atlet viteaz lupt�nd �mpotriva firii �i a inimii? A�i v�zut b�rbat la ad�nci b�tr�ne�i mai tare ca diamantul? I-a sl�bit t�ria trupului, dar i s-a �nt�rit puterea credin�ei. A�a sunt faptele Bisericii. Sl�biciunea trupului nu vat�m� cu nimic t�ria credin�ei. Podoab� a Bisericii este c�runte�ea g�rbov� unit� cu credin�a �ntraripat�. �n Biseric�, c�nd �mb�tr�nesc cei care tr�iesc �n virtute, atunci sunt mai de folos. Nu se caut� t�ria trupului, ci t�ria credin�ei. A�a era �i Avraam.
Slab la trup, dar tare �n credin��. Era b�tr�n, dar la ad�nci b�tr�ne�i lupta firea, ridic�nd mari trofee de biruin��. Era b�tr�n, dar mai tare ca fierul, mai puternic ca diamantul. Era cu p�rul alb, dar p�rul alb nu i-a fost piedic�. De aceea �i Dumnezeu �tiindu-i t�ria, i se arat� �i-i spune: "Ie�i din p�m�ntul t�u, din rudenia ta �i din casa p�rintelui t�u�". A ascultat Avraam de cuv�nt, de�i era acum b�tr�n �i slab la trup. Nu i-a spus "Unde s� plec eu, c�nd sunt cu p�rul alb? Pentru o clip� s-a �ntristat, dar a plecat. Ca iubitor de locul na�terii sale, era nelini�tit la g�ndul plec�rii, dar ca un iubitor de Dumnezeu s-a plecat �i a ascultat. Nu era ne�ncrez�tor, nici nelini�tit. Avea temei vrednic �n credin�a glasului Celui care l-a chemat. C�nd firea nu mai putea, atunci harul d�ruia. A primit r�splat� mare pentru ascultarea sa, iar r�splata f�r� s� o �tie de mai �nainte, c� dac� ar fi �tiut-o, fapta sa nu ar fi avut nici un merit", spune P�rintele Bisericii, Sf�ntul Ioan Gur� de Aur. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:20
De la: Black_Friday_, la data 2013-12-24 11:48:08De la: hammerady1, la data 2013-12-24 11:42:11De la: 9am_750, la data 2013-12-24 11:32:49De la: hammerady1, la data 2013-12-24 10:44:15De la: 9am_750, la data 2013-12-23 23:58:18De la: KARP0V_, la data 2013-12-23 23:11:20in mintea ta normal ca e secta a iudaismului daca ei nu au acceptat implinirea legii,,crestinismul nu i nici o secta ci e sfanta traditie de la adam si evaDe la: 9am_750, la data 2013-12-23 21:57:07De la: 9am121159, la data 2013-12-23 20:40:49 ..iar crestinii , cu mana intinsa la poarta iluziei vietii vesnice ! Sigur ca nu poti sa-ti dai arama pe fata taman in ziua de Craciun Poi asa-l pacalesti tu pe Dzeu ?
|
|
|
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:21
[Facerea 3:15] Du�m�nie voi pune �ntre tine �i �ntre femeie, �ntre s�m�n�a ta �i s�m�n�a ei; aceasta ��i va zdrobi capul, iar tu �i vei �n�epa c�lc�iul.
Implinirea [Galateni 4:4] Iar c�nd a venit plinirea vremii, Dumnezeu, a trimis pe Fiul S�u, n�scut din femeie, n�scut sub Lege, � [Evrei 2:14] Deci, de vreme ce pruncii s-au f�cut p�rta�i s�ngelui �i trupului, �n acela�i fel �i El S-a �mp�rt�it de acestea, ca s� surpe prin moartea Sa pe cel ce are st�p�nirea mor�ii, adic� pe diavolul, � [Evrei 2:15] �i s� izb�veasc� pe acei pe care frica mor�ii �i �inea �n robie toat� via�a. [Coloseni 1:13] El ne-a scos de sub puterea �ntunericului �i ne-a str�mutat �n �mp�r��ia Fiului iubirii Sale, � [Apocalipsa 20:10] �i diavolul, care-i am�gise, a fost aruncat �n iezerul de foc �i de pucioas�, unde este �i fiara �i proorocul mincinos, �i vor fi chinui�i acolo, zi �i noapte, �n vecii vecilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:22
02. Urmasul lui Avraam: samanta in care toate neamurile vor fi binecuvantate
Profetia [Facerea 12:3] Binecuv�nta-voi pe cei ce te vor binecuv�nta, iar pe cei ce te vor blestema �i voi blestema; �i se vor binecuv�nta �ntru tine toate neamurile p�m�ntului [Facerea 22:18] �i se vor binecuv�nta prin neamul t�u toate popoarele p�m�ntului, pentru c� ai ascultat glasul Meu. [Facerea 26:4] Voi �nmul�i pe urma�ii t�i ca stelele cerului �i voi da urma�ilor t�i toate �inuturile acestea; �i se vor binecuv�nta �ntru urma�ii t�i toate popoarele p�m�ntului, � Implinirea [Matei 1:1] Cartea neamului lui Iisus Hristos, fiul lui David, fiul lui Avraam. [Evrei 2:16] C�ci, �ntr-adev�r, nu a luat firea �ngerilor, ci s�m�n�a lui Avraam a luat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:23
Urmasul lui Isaac
Profetia [Facerea 17:19] Iar Dumnezeu a r�spuns lui Avraam: �Adev�rat, �ns�i Sarra, femeia ta, ��i va na�te un fiu �i-i vei pune numele Isaac �i Eu voi �ncheia cu el leg�m�ntul Meu, leg�m�nt ve�nic: s�-i fiu Dumnezeu lui �i urma�ilor lui � . Implinirea [Luca 3:34] Fiul lui Iacov, fiul lui Isaac, fiul lui Avraam, fiul lui Tara, fiul lui Nahor, � Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:23
Urmasul lui Iacov
Profetia [Numerii 24:17] �l v�d, dar acum �nc� nu este; �l privesc, dar nu de aproape; o stea r�sare din Iacov; un toiag se ridic� din Israel �i va lovi pe c�peteniile Moabului �i pe to�i fiii lui Set �i va zdrobi. [Numerii 24:19] Din Iacov se va scula Cel ce va st�p�ni cu putere �i va pierde pe cei ce vor r�m�ne �n cetate. Implinirea [Matei 1:2] Avraam a n�scut pe Isaac; Isaac a n�scut pe Iacov; Iacov a n�scut pe Iuda �i pe fra�ii lui; � Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:24
Vine din tribul lui Iuda
Profetia [Facerea 49:10] Nu va lipsi sceptru din Iuda, nici toiag de c�rmuitor din coapsele sale, p�n� ce va veni �mp�ciuitorul, C�ruia se vor supune popoarele. Implinirea [Luca 3:33] Fiul Aminadav, fiul lui Admin, fiul lui Arni, fiul lui Esrom, fiul lui Fares, fiul lui Iuda. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:24
Urmas pe tronul lui David
Profetia [Isaia 9:6] �i mare va fi st�p�nirea Lui �i pacea Lui nu va avea hotar. Va �mp�r��i pe tronul �i peste �mp�r��ia lui David, ca s-o �nt�reasc� �i s-o �ntemeieze prin judecat� �i prin dreptate, de acum �i p�n�-n veac. R�vna Domnului Savaot va face aceasta. Implinirea [Luca 1:32] Acesta va fi mare �i Fiul Celui Prea�nalt se va chema �i Domnul Dumnezeu �i va da Lui tronul lui David, p�rintele S�u. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:25
Uns si Vesnic
Profetia [Daniel 9:25] S� �tii �i s� �n�elegi c� de la ie�irea poruncii pentru zidirea din nou a Ierusalimului �i p�n� la Cel-Uns � Cel-Vestit � sunt �apte s�pt�m�ni �i �aizeci �i dou� de s�pt�m�ni; �i din nou vor fi zidite pie�ele �i zidul din afar�, �n vremuri de str�mtorare. [Psalmi 44:9] Iubit-ai dreptatea �i ai ur�t f�r�delegea; pentru aceasta Te-a uns pe Tine, Dumnezeul T�u, cu untdelemnul bucuriei, mai mult dec�t pe p�rta�ii T�i. [Psalmi 44:10] Smirna �i aloea �mb�ls�meaz� ve�mintele Tale; [Psalmi 101:25] Nu m� lua la jum�tatea zilelor mele, c� anii T�i, Doamne, sunt din neam �n neam. [Psalmi 101:27] Acelea vor pieri, iar Tu vei r�m�ne �i to�i ca o hain� se vor �nvechi �i ca un ve�m�nt �i vei schimba �i se vor schimba. [Psalmi 101:28] Dar Tu acela�i e�ti �i anii T�i nu se vor �mpu�ina. Implinirea [Luca 1:33] �i va �mp�r��i peste casa lui Iacov �n veci �i �mp�r��ia Lui nu va avea sf�r�it. [Evrei 1:9] Iubit-ai dreptatea �i ai ur�t f�r�delegea; pentru aceea Te-a uns pe Tine, Dumnezeule, Dumnezeul T�u cu untdelemnul bucuriei, mai mult dec�t pe p�rta�ii T�i. [Evrei 1:12] �i ca un pe un ve�m�nt le vei str�nge �i ca o hain� vor fi schimbate. Dar Tu acela�i e�ti �i anii T�i nu se vor sf�r�i. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:25
Nascut in Betleem
Profetia [Miheia 5:1] �i tu, Betleeme Efrata, de�i e�ti mic �ntre miile lui Iuda, din tine va ie�i St�p�nitor peste Israel, iar ob�r�ia Lui este dintru �nceput, din zilele ve�niciei. Implinirea [Luca 2:4] �i s-a suit �i Iosif din Galileea, din cetatea Nazaret, �n Iudeea, �n cetatea lui David care se nume�te Betleem, pentru c� el era din casa �i din neamul lui David. [Luca 2:5] Ca s� se �nscrie �mpreun� cu Maria, cea logodit� cu el, care era �ns�rcinat�. [Luca 2:7] �i a n�scut pe Fiul s�u, Cel Unul-N�scut �i L-a �nf�at �i L-a culcat �n iesle, c�ci nu mai era loc de g�zduire pentru ei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:26
Vremea Nasterii Lui
Profetia [Daniel 9:25] S� �tii �i s� �n�elegi c� de la ie�irea poruncii pentru zidirea din nou a Ierusalimului �i p�n� la Cel-Uns � Cel-Vestit � sunt �apte s�pt�m�ni �i �aizeci �i dou� de s�pt�m�ni; �i din nou vor fi zidite pie�ele �i zidul din afar�, �n vremuri de str�mtorare. Implinirea [Luca 2:1] �n zilele acelea a ie�it porunc� de la Cezarul August s� se �nscrie toat� lumea. [Luca 2:2] Aceast� �nscriere s-a f�cut �nt�i pe c�nd Quirinius oc�rmuia Siria. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:26
Nascut din Fecioara
Profetia [Isaia 7:14] Pentru aceasta Domnul meu v� va da un semn: Iat�, Fecioara va lua �n p�ntece �i va na�te fiu �i vor chema numele lui Emanuel. Implinirea [Luca 1:26] Iar �n a �asea lun� a fost trimis �ngerul Gavriil de la Dumnezeu, �ntr-o cetate din Galileea, al c�rei nume era Nazaret, � [Luca 1:27] C�tre o fecioar� logodit� cu un b�rbat care se chema Iosif, din casa lui David; iar numele fecioarei era Maria. [Luca 1:30] �i �ngerul i-a zis: Nu te teme, Marie, c�ci ai aflat har la Dumnezeu. [Luca 1:31] �i iat� vei lua �n p�ntece �i vei na�te fiu �i vei chema numele lui Iisus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:28
Uciderea pruncilor
Profetia [Ieremia 31:15] A�a zice Domnul: �Glas se aude �n Rama, bocet �i pl�ngere amar�. Rahila �i pl�nge copiii �i nu vrea s� se m�ng�ie de copiii s�i, pentru c� nu mai sunt�. Implinirea [Matei 2:16] Iar c�nd Irod a v�zut c� a fost am�git de magi, s-a m�niat foarte �i, trimi��nd a ucis pe to�i pruncii care erau �n Betleem �i �n toate hotarele lui, de doi ani �i mai jos, dup� timpul pe care �l aflase de la magi. [Matei 2:17] Atunci s-a �mplinit ceea ce se spusese prin Ieremia proorocul: [Matei 2:18] �Glas �n Rama s-a auzit, pl�ngere �i t�nguire mult�; Rahela �i pl�nge copiii �i nu voie�te s� fie m�ng�iat� pentru c� nu sunt�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fuga in Egipt
Profetia [Osea 11:1] C�nd Israel era t�n�r, Eu �l izbeam, �i din Egipt am chemat pe fiul Meu. Implinirea [Matei 2:13] Dup� plecarea magilor, iat� �ngerul Domnului se arat� �n vis lui Iosif, zic�nd: Scoal�-te, ia Pruncul �i pe mama Lui �i fugi �n Egipt �i stai acolo p�n� ce-�i voi spune, fiindc� Irod are s� caute Pruncul ca s�-L ucid�. [Matei 2:14] �i scul�ndu-se, a luat, noaptea, Pruncul �i pe mama Lui �i a plecat �n Egipt. [Matei 2:15] �i au stat acolo p�n� la moartea lui Irod, ca s� se �mplineasc� cuv�ntul spus de Domnul, prin proorocul: �Din Egipt am chemat pe Fiul Meu�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
I s-a pregatit calea
Profetia [Isaia 40:3] Un glas strig�: ��n pustiu g�ti�i calea Domnului, drepte face�i �n loc neumblat c�r�rile Dumnezeului nostru. [Isaia 40:4] Toat� valea s� se umple �i tot muntele �i dealul s� se plece; �i s� fie cele str�mbe, drepte �i cele col�uroase, c�i netede. [Isaia 40:5] �i se va ar�ta slava Domnului �i tot trupul o va vedea c�ci gura Domnului a gr�it�. Implinirea [Luca 3:3] �i a venit el �n toat� �mprejurimea Iordanului, propov�duind botezul poc�in�ei, spre iertarea p�catelor. [Luca 3:4] Precum este scris �n cartea cuvintelor lui Isaia proorocul: �Este glasul celui ce strig� �n pustie: G�ti�i calea Domnului, drepte face�i c�r�rile Lui. [Luca 3:5] Orice vale se va umple �i orice munte �i orice deal se va pleca; c�ile cele str�mbe se vor face drepte �i cele col�uroase, drumuri netede. [Luca 3:6] �i toat� f�ptura va vedea m�ntuirea lui Dumnezeu�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:29
Are un Inaintemergator
Profetia [Maleahi 3:1] �Iat�, Eu trimit pe �ngerul Meu �i va g�ti calea �naintea fe�ei Mele �i va veni �ndat� �n templul S�u Domnul pe Care �l c�uta�i �i �ngerul leg�m�ntului pe Care voi �l dori�i. Iat�, vine!�, zice Domnul Savaot. Implinirea [Luca 7:24] Iar, dup� ce trimi�ii lui Ioan au plecat, El a �nceput s� vorbeasc� mul�imilor despre Ioan: Ce a�i ie�it s� privi�i, �n pustie? Oare trestie cl�tinat� de v�nt? [Luca 7:25] Dar ce a�i ie�it s� vede�i? Oare om �mbr�cat �n haine moi? Iat�, cei ce poart� haine scumpe �i petrec �n desf�tare sunt �n casele regilor. [Luca 7:26] Dar ce-a�i ie�it s� vede�i? Oare prooroc? Da! Zic vou�: �i mai mult dec�t un prooroc. [Luca 7:27] Acesta este cel despre care s-a scris: �Iat� trimit �naintea fe�ei Tale pe �ngerul Meu care va g�ti calea Ta, �naintea Ta�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:29
Precedat de Ilie
Profetia [Maleahi 3:23] Iat� c� Eu v� trimit pe Ilie proorocul, �nainte de a veni ziua Domnului cea mare �i �nfrico��toare; � Implinirea [Matei 11:13] To�i proorocii �i Legea au proorocit p�n� la Ioan. [Matei 11:14] �i dac� voi�i s� �n�elege�i, el este Ilie, cel ce va s� vin�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:31
Numit Fiul lui Dumnezeu
Profetia [Iasaia 9:5] C�ci Prunc s-a n�scut nou�, un Fiu s-a dat nou�, a C�rui st�p�nire e pe um�rul Lui �i se cheam� numele Lui: �nger de mare sfat, Sfetnic minunat, Dumnezeu tare, biruitor, Domn al p�cii, P�rinte al veacului ce va s� fie. [Psalmi 2:7] Domnul a zis c�tre Mine: �Fiul Meu e�ti Tu, Eu ast�zi Te-am n�scut! � Implinirea [Matei 3:17] �i iat� glas din ceruri zic�nd: �Acesta este Fiul Meu cel iubit �ntru Care am binevoit�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: 9am_750, la data 2013-12-24 12:26:37Vremea Nasterii Lui Raporteaza abuz de limbaj |
|
Slujeste in Galileea
Profetia [Isaia 9:1] Poporul care locuia �ntru �ntuneric va vedea lumin� mare �i voi cei ce locuia�i �n latura umbrei mor�ii lumin� va str�luci peste voi. [Isaia 9:2] Tu vei �nmul�i poporul �i vei spori bucuria lui. El se va veseli �naintea Ta, cum se bucur� oamenii �n timpul seceri�ului �i se veselesc la �mp�r�irea pr�zilor. Implinirea [Matei 4:12] �i Iisus, auzind c� Ioan a fost �ntemni�at, a plecat �n Galileea. [Matei 4:13] �i p�r�sind Nazaretul, a venit de a locuit �n Capernaum, l�ng� mare, �n hotarele lui Zabulon �i Neftali, � [Matei 4:14] Ca s� se �mplineasc� ce s-a zis prin Isaia proorocul care zice: [Matei 4:15] �P�m�ntul lui Zabulon �i p�m�ntul lui Neftali spre mare, dincolo de Iordan, Galileea neamurilor; [Matei 4:16] Poporul care st�tea �n �ntuneric a v�zut lumin� mare �i celor ce �edeau �n latura �i �n umbra mor�ii lumin� le-a r�s�rit�. 18. Ravna pentru Casa lui Dumnezeu Profetia [Psalmi 68:11] C� r�vna casei Tale m-a m�ncat �i oc�rile celor ce Te oc�r�sc pe Tine au c�zut asupra mea. Implinirea [Ioan 2:14] �i a g�sit �ez�nd �n templu pe cei ce vindeau boi �i oi �i porumbei �i pe schimb�torii de bani. [Ioan 2:15] �i, f�c�ndu-�i un bici din �treanguri, i-a scos pe to�i afar� din templu, �i oile �i boii, �i schimb�torilor le-a v�rsat banii �i le-a r�sturnat mesele. [Ioan 2:16] �i celor ce vindeau porumbei le-a zis: Lua�i acestea de aici. Nu face�i casa Tat�lui Meu cas� de negustorie. [Ioan 2:17] �i �i-au adus aminte ucenicii Lui c� este scris: �R�vna casei Tale m� mistuie�. 19. Vorbeste in pilde Profetia [Psalmi 77:2] Deschide-voi �n pilde gura mea, spune-voi cele ce au fost dintru �nceput, � [Isaia 6:9] �i El a zis: �Du-te �i spune poporului acestuia: Cu auzul ve�i auzi �i nu ve�i �n�elege �i, uit�ndu-v�, v� ve�i uita, dar nu ve�i vedea. [Isaia 6:10] C� s-a �nv�rto�at inima poporului acestuia �i cu urechile sale greu a auzit �i ochii s�i i-a �nchis, ca nu cumva s� vad� cu ochii �i cu urechile s� aud� �i cu inima s� �n�eleag� �i s� se �ntoarc� la Mine �i s�-l vindec�. Implinirea [Matei 13:13] De aceea le vorbesc �n pilde, c�, v�z�nd, nu v�d �i, auzind, nu aud, nici nu �n�eleg. [Matei 13:14] �i se �mpline�te cu ei proorocia lui Isaia, care zice: �Cu urechile ve�i auzi, dar nu ve�i �n�elege, �i cu ochii v� ve�i uita, dar nu ve�i vedea�. [Matei 13:15] C�ci inima acestui popor s-a �nv�rto�at �i cu urechile aude greu �i ochii lui s-au �nchis, ca nu cumva s� vad� cu ochii �i s� aud� cu urechile �i cu inima s� �n�eleag� �i s� se �ntoarc�, �i Eu s�-i t�m�duiesc pe ei. [Matei 13:34] Toate acestea le-a vorbit Iisus mul�imilor �n pilde, �i f�r� pild� nu le gr�ia nimic, [Matei 13:35] Ca s� se �mplineasc� ce s-a spus prin proorocul care zice: �Deschide-voi �n pilde gura Mea, spune-voi cele ascunse de la �ntemeierea lumii�. 20. Va tamadui inimile zdrobite Profetia [Isaia 61:1] Duhul Domnului este peste Mine, c� Domnul M-a uns s� binevestesc s�racilor, M-a trimis s� vindec pe cei cu inima zdrobit�, s� propov�duiesc celor robi�i slobozire �i celor prin�i �n r�zboi libertate; [Isaia 61:2] S� dau de �tire un an de milostivire al Domnului �i o zi de r�zbunare a Dumnezeului nostru; [Isaia 61:3] S� m�ng�i pe cei �ntrista�i; celor ce jelesc Sionul, s� le pun pe cap cunun� �n loc de cenu��, untdelemn de bucurie �n loc de ve�minte de doliu, slav� �n loc de dezn�dejde. Ei vor fi numi�i: stejari ai drept��ii, sad al Domnului spre sl�virea Lui. Implinirea [Luca 4:18] �Duhul Domnului este peste Mine, pentru care M-a uns s� binevestesc s�racilor; M-a trimis s� vindec pe cei zdrobi�i cu inima; s� propov�duiesc robilor dezrobirea �i celor orbi vederea; s� slobozesc pe cei ap�sa�i, [Luca 4:19] �i s� vestesc anul pl�cut Domnului�. [Luca 4:21] �i El a �nceput a zice c�tre ei: Ast�zi s-a �mplinit Scriptura aceasta �n urechile voastre. 21. Respins de ai Sai (de evrei) Profetia [Isaia 53:3] Dispre�uit era �i cel din urm� dintre oameni; om al durerilor �i cunosc�tor al suferin�ei, unul �naintea c�ruia s�-�i acoperi fa�a; dispre�uit �i neb�gat �n seam�. Implinirea [Ioan 1:11] �ntru ale Sale a venit, dar ai S�i nu L-au primit. [Luca 23:18] Dar ei, cu to�ii, au strigat, zic�nd: Ia-L pe Acesta �i elibereaz�-ne pe Baraba, � 22. Va fi Profetul Profetia [Deuteronomul 18:15] Prooroc din mijlocul t�u �i din fra�ii t�i, ca �i mine, ��i va ridica Domnul Dumnezeul t�u: pe Acela s�-L asculta�i. [Deuteronomul 18:18] Eu le voi ridica Prooroc din mijlocul fra�ilor lor, cum e�ti tu, �i voi pune cuvintele Mele �n gura Lui �i El le va gr�i tot ce-I voi porunci Eu. Implinirea [Ioan 6:14] Iar oamenii v�z�nd minunea pe care a f�cut-o, ziceau: Acesta este �ntr-adev�r Proorocul, Care va s� vin� �n lume. [Ioan 7:40] Deci din mul�ime, auzind cuvintele acestea, ziceau: Cu adev�rat, Acesta este Proorocul. [Luca 24:19] El le-a zis: Care? Iar ei I-au r�spuns: Cele despre Iisus Nazarineanul, Care era prooroc puternic �n fapt� �i �n cuv�nt �naintea lui Dumnezeu �i a �ntregului popor. [Fapte 3:20] Ca s� vin� de la fa�a Domnului vremuri de u�urare �i ca s� v� trimit� pe Cel mai dinainte vestit vou�, pe Iisus Hristos, [Fapte 3:21] Pe Care trebuie s�-L primeasc� Cerul p�n� la vremile stabilirii din nou a tuturor celor despre care a vorbit Dumnezeu prin gura sfin�ilor S�i prooroci din veac. 23. Preot dupa randuiala lui Melchisedec Profetia [Psalmi 109:4] Juratu-S-a Domnul �i nu-I va p�rea r�u: �Tu e�ti preot �n veac, dup� r�nduiala lui Melchisedec�. Implinirea [Evrei 5:5] A�a �i Hristos nu S-a preasl�vit pe Sine �nsu�i, ca s� Se fac� arhiereu, ci Cel ce a gr�it c�tre El: �Fiul Meu e�ti Tu, Eu ast�zi Te-am n�scut�. [Evrei 5:6] �n alt loc se zice: �Tu e�ti Preot �n veac dup� r�nduiala lui Melchisedec�. [Evrei 5:10] Iar de Dumnezeu a fost numit: Arhiereu dup� r�nduiala lui Melchisedec. 24. Intrarea triumfala in Ierusalim Profetia [Zaharia 9:9] Bucur�-te foarte, fiica Sionului, vesele�te-te, fiica Ierusalimului, c�ci iat� �mp�ratul t�u vine la tine drept �i biruitor; smerit �i c�lare pe asin, pe m�nzul asinei. Implinirea [Marcu 11:7] �i au adus m�nzul la Iisus �i �i-au pus hainele pe el �i Iisus a �ezut pe el. [Marcu 11:9] Iar cei ce mergeau �nainte �i cei ce veneau pe urm� strigau, zic�nd: Osana! Bine este cuv�ntat Cel ce vine �ntru numele Domnului! [Marcu 11:11] �i a intrat Iisus �n Ierusalim �i �n templu �i, privind toate �n jur �i vremea fiind spre sear�, a ie�it spre Betania cu cei doisprezece. 25. Laudat de copii Profetia [Psalmi 8:2] Din gura pruncilor �i a celor ce sug ai s�v�r�it laud�, pentru vr�jma�ii T�i, ca s� amu�e�ti pe vr�jma� �i pe r�zbun�tor. Implinirea [Matei 21:15] �i v�z�nd arhiereii �i c�rturarii minunile pe care le f�cuse �i pe copiii care strigau �n templu �i ziceau: Osana Fiului lui David, s-au m�niat, [Matei 15:16] �i I-au zis: Auzi ce zic ace�tia? Iar Iisus le-a zis: Da. Au niciodat� n-a�i citit c� din gura copiilor �i a celor ce sug �i-ai preg�tit laud�? 26. Nu este crezut Profetia [Isaia 53:1] Cine va crede ceea ce noi am auzit �i bra�ul Domnului cui se va descoperi? Implinirea [Ioan 12:37] �i, de�i a f�cut at�tea minuni �naintea lor, ei tot nu credeau �n El, � [Ioan 12:38] Ca s� se �mplineasc� cuv�ntul proorocului Isaia, pe care l-a zis: �Doamne, cine a crezut �n ceea ce a auzit de la noi? �i bra�ul Domnului cui s-a descoperit?� 27. Tradat de un prieten Profetia [Psalmi 40:9] Chiar omul cu care eram �n pace, �n care am n�d�jduit, care a m�ncat p�inea mea, a ridicat �mpotriva mea c�lc�iul. Implinirea [Marcu 14:10] Iar Iuda Iscarioteanul, unul din cei doisprezece, s-a dus la arhierei ca s� li-L dea pe Iisus. [Marcu 14:20] Iar El le-a zis: Unul dintre cei doisprezece, care �ntinge cu Mine �n blid. [Marcu 14:21] C� Fiul Omului merge precum este scris despre El; dar vai de omul acela prin care este v�ndut Fiul Omului. Bine era de omul acela dac� nu s-ar fi n�scut. 28. Vandut pe treizeci de arginti Profetia [Zaharia 11:12] �i le-am zis: �Dac� socoti�i cu cale, da�i-Mi simbria, iar dac� nu, s� nu Mi-o pl�ti�i. �i Mi-au c�nt�rit simbria Mea treizeci de argin�i.� Implinirea [Matei 26:14] Atunci unul din cei doisprezece, numit Iuda Iscarioteanul, duc�ndu-se la arhierei, [Matei 26:15] A zis: Ce voi�i s�-mi da�i �i eu �l voi da �n m�inile voastre? Iar ei i-au dat treizeci de argin�i. 29. Acuzat de martori mincinosi Profetia [Psalmi 34:10] S-au sculat martori nedrep�i �i de cele ce nu �tiam m-au �ntrebat. Implinirea [Marcu 14:56] C� mul�i m�rturiseau mincinos �mpotriva Lui, dar m�rturiile nu se potriveau. 30. Tacut in fata invinuirilor Profetia [Isaia 53: 7] Chinuit a fost, dar S-a supus �i nu �i-a deschis gura Sa; ca un miel spre junghiere s-a adus �i ca o oaie f�r� de glas �naintea celor ce o tund, a�a nu �i-a deschis gura Sa. Implinirea [Marcu 15:4] Iar Pilat L-a �ntrebat: Nu r�spunzi nimic? Iat� c�te spun �mpotriva Ta. [Marcu 15:5] Dar Iisus nimic n-a mai r�spuns, �nc�t Pilat se mira. 31. Scuipat si batut Profetia [Isaia 50:6] Spatele l-am dat spre b�t�i �i obrajii mei spre p�lmuiri, �i fata Mea nu am ferit-o de ru�inea scuip�rilor. Implinirea [Matei 26:67] �i au scuipat �n obrazul Lui, b�t�ndu-L cu pumnii, iar unii �i d�deau palme, 32. Urat fara temei Profetia [Psalmi 34:11] R�spl�tit-au mie rele pentru bune �i au vl�guit sufletul meu. [Psalmi 34:18] S� nu se bucure de. mine cei ce m� du�m�nesc pe nedrept, cei ce m� ur�sc �n zadar �i fac semn cu ochii. Implinirea [Ioan 15:24] De nu a� fi f�cut �ntre ei lucruri pe care nimeni altul nu le-a f�cut p�cat nu ar avea; dar acum M-au �i v�zut �i M-au ur�t �i pe Mine �i pe Tat�l Meu. [Ioan 15:25] Dar (aceasta), ca s� se �mplineasc� cuv�ntul cel scris �n Legea lor: �M-au ur�t pe nedrept�. 33. Moare pentru mantuirea noastr� Profetia [Isaia 53:5] Dar El fusese str�puns pentru p�catele noastre �i zdrobit pentru f�r�delegile noastre. El a fost pedepsit pentru m�ntuirea noastr� �i prin r�nile Lui noi to�i ne-am vindecat. Implinirea [Romani 5:6] C�ci Hristos, �nc� fiind noi neputincio�i, la timpul hot�r�t a murit pentru cei necredincio�i. [Romani 5:7] C�ci cu greu va muri cineva pentru un drept; dar pentru cel bun poate se hot�r�te cineva s� moar�. [Romani 5:8] Dar Dumnezeu κi arat� dragostea Lui fa�� de noi prin aceea c�, pentru noi, Hristos a murit c�nd noi eram �nc� p�c�to�i. 34. Rastignit impreuna cu raufacatorii Profetia [Isaia 53:12] Pentru aceasta �i voi da partea Sa printre cei mari �i cu cei puternici va �mp�r�i prada, ca r�splat� c� �i-a dat sufletul S�u spre moarte �i cu cei f�c�tori de rele a fost num�rat. C� El a purtat f�r�delegile multora �i pentru cei p�c�to�i �i-a dat via�a. Implinirea [Marcu 15:27] �i �mpreun� cu El au r�stignit doi t�lhari: unul de-a dreapta �i altul de-a st�nga Lui. [Marcu 15:28] �i s-a �mplinit Scriptura care zice: Cu cei f�r� de lege a fost socotit. 35. Strapunse mainile si picioarele Profetia [Zaharia 12:10] Atunci voi v�rsa peste casa lui David �i peste locuitorii Ierusalimului duh de milostivire �i de rug�ciune, �i �i vor a�inti privirile �nspre Mine, pe Care ei L-au str�puns �i vor face pl�ngere asupra Lui, cum se face pentru un fiu unul n�scut �i-L vor jeli ca pe cel �nt�i n�scut. [Psalmi 21:18] Str�puns-au m�inile mele �i picioarele mele. Implinirea [Ioan 20:20] �i zic�nd acestea, le-a ar�tat m�inile �i coasta Sa. Deci s-au bucurat ucenicii, v�z�nd pe Domnul. [Ioan 20:25] Deci au zis lui ceilal�i ucenici: Am v�zut pe Domnul! Dar el le-a zis: Dac� nu voi vedea, �n m�inile Lui, semnul cuielor, �i dac� nu voi pune degetul meu �n semnul cuielor, �i dac� nu voi pune m�na mea �n coasta Lui, nu voi crede. 36. Dispretuit, hulit si batjocorit Profetia [Psalmi 21:7] To�i cei ce m-au v�zut m-au batjocorit, gr�it-au cu buzele, cl�tinat-au capul zic�nd: [Psalmi 21:8] �N�d�jduit-a spre Domnul, izb�veasc�-l pe el, m�ntuiasc�-l pe el, c�-l voie�te pe el�. Implinirea [Luca 23:35] �i sta poporul privind, iar c�peteniile �i b�teau joc de El, zic�nd: Pe al�ii i-a m�ntuit; s� Se m�ntuiasc� �i pe Sine �nsu�i, dac� El este Hristosul, alesul lui Dumnezeu. [Matei 27:39] Iar trec�torii �l huleau, cl�tin�ndu-�i capetele, � 37. Este chinuit de sete Profetia [Psalmi 21:16] Uscatu-s-a ca un vas de lut t�ria mea, �i limba mea s-a lipit de cerul gurii mele �i �n ��r�na mor�ii m-ai cobor�t. Implinirea [Ioan 19:28] Dup� aceea, �tiind Iisus c� toate s-au s�v�r�it acum, ca s� se �mplineasc� Scriptura, a zis: Mi-e sete. 38. Ii este dat otet sa bea Profetia [Psalmi 68:25] �i mi-au dat spre m�ncarea mea fiere �i �n setea mea m-au ad�pat cu o�et. Implinirea [Matei 27:34] I-au dat s� bea vin amestecat cu fiere; �i, gust�nd, nu a voit s� bea. [Matei 27:48] �i unul dintre ei, alerg�nd �ndat� �i lu�nd un burete, �i umpl�ndu-l de o�et �i pun�ndu-l �ntr-o trestie, �i da s� bea. 39. Ocarat Profetia [Psalmi 68:9] C� pentru Tine am suferit ocar�, acoperit-a batjocura obrazul meu. Implinirea [Matei 27:44] �n acela�i chip �l oc�rau �i t�lharii cei �mpreun�-r�stigni�i cu El. [Romani 15:3] C� �i Hristos n-a c�utat pl�cerea Sa, ci, precum este scris: �Oc�rile celor ce Te oc�r�sc pe Tine, au c�zut asupra Mea�. 40. Se roaga pentru dusmani Profetia [Psalmi 108:3] �n loc s� m� iubeasc�, m� cleveteau, iar eu m� rugam. Implinirea [Luca 23:34] Iar Iisus zicea: P�rinte, iart�-le lor, c� nu �tiu ce fac. � 41. S-au tras sorti pentru camasa Lui Profetia [Psalmi 21:20] �mp�r�it-au hainele mele loru�i �i pentru c�ma�a mea au aruncat sor�i. Implinirea [Marcu 15:24] �i L-au r�stignit �i au �mp�r�it �ntre ei hainele Lui, arunc�nd sor�i pentru ele, care ce s� ia. [Ioan 19:23] Dup� ce au r�stignit pe Iisus, osta�ii au luat hainele Lui �i le-au f�cut patru p�r�i, fiec�rui osta� c�te o parte, �i c�ma�a. Dar c�ma�a era f�r� cus�tur�, de sus �esut� �n �ntregime. [Ioan 19:24] Deci au zis unii c�tre al�ii: S� n-o sf�iem, ci s� arunc�m sor�ii pentru ea, a cui s� fie; ca s� se �mplineasc� Scriptura care zice: ��mp�r�it-au hainele Mele loru�i, �i pentru c�ma�a Mea au aruncat sor�ii�. A�adar osta�ii acestea au f�cut. 42. Parasit de Dumnezeu Profetia [Psalmi 21:1] Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, ia aminte la mine, pentru ce m-ai p�r�sit? � Implinirea [Marcu 15:34] �i la al nou�lea ceas, a strigat Iisus cu glas mare: Eloi, Eloi, lama sabahtani?, care se t�lm�ce�te: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, de ce M-ai p�r�sit? [Matei 27:46] Iar �n ceasul al nou�lea a strigat Iisus cu glas mare, zic�nd: Eli, Eli, lama sabahtani? adic�: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai p�r�sit? 43. Nu va avea nici un os zdrobit Profetia [Psalmi 33:19] Domnul p�ze�te toate oasele lor, nici unul din ele nu se va zdrobi. Implinirea [Ioan 19:33] Dar venind la Iisus, dac� au v�zut c� deja murise, nu I-au zdrobit fluierele. [Ioan 19:36] C�ci s-au f�cut acestea, ca s� se �mplineasc� Scriptura: �Nu I se va zdrobi nici un os�. 44. Inmormantat laolalta cu cei bogati Profetia [Isaia 53:9] Morm�ntul Lui a fost pus l�ng� cei f�r� de lege �i cu cei f�c�tori de rele, dup� moartea Lui, cu toate c� nu s�v�r�ise nici o nedreptate �i nici �n�el�ciune nu fusese �n gura Lui. Implinirea [Matei 27:57] Iar f�c�ndu-se sear�, a venit un om bogat din Arimateea, cu numele Iosif, care �i el era un ucenic al lui Iisus. [Matei 27:58] Acesta, duc�ndu-se la Pilat, a cerut trupul lui Iisus. Atunci Pilat a poruncit s� i se dea. [Matei 27:59] �i Iosif, lu�nd trupul, l-a �nf�urat �n giulgiu curat de in, [Matei 27:60] �i l-a pus �n morm�ntul nou al s�u, pe care-l s�pase �n st�nc�, �i, pr�v�lind o piatr� mare la u�a morm�ntului, s-a dus. 45. Invie din morti Profetia [Psalmi 15:10] C� nu vei l�sa sufletul meu �n iad, nici nu vei da pe cel cuvios al T�u s� vad� stric�ciunea. [Psalmi 48:14] Ca ni�te oi �n iad sunt pu�i, moartea �i va pa�te pe ei. [Psalmi 48:16] Dar Dumnezeu va izb�vi sufletul meu din m�na iadului, c�nd m� va apuca. Implinirea [Marcu 16:6] Iar el le-a zis: Nu v� �nsp�im�nta�i! C�uta�i pe Iisus Nazarineanul, Cel r�stignit? A �nviat! Nu este aici. Iat� locul unde L-au pus. [Marcu 16:7] Dar merge�i �i spune�i ucenicilor Lui �i lui Petru c� va merge �n Galileea, mai �nainte de voi; acolo �l ve�i vedea, dup� cum v-a spus. [Fapte 2:31] Mai �nainte v�z�nd, a vorbit despre �nvierea lui Hristos: c� n-a fost l�sat �n iad sufletul Lui �i nici trupul Lui n-a v�zut putreziciunea. [Corinteni 15:4] �i c� a fost �ngropat �i c� a �nviat a treia zi, dup� Scripturi; 46. Se va inalta la dreapta lui Dumnezeu Profetia [Psalmi 109:1] Zis-a Domnul Domnului Meu: ��ezi de-a dreapta Mea, p�n� ce voi pune pe vr�jma�ii T�i a�ternut picioarelor Tale�. Implinirea [Marcu 16:9] Deci Domnul Iisus, dup� ce a vorbit cu ei, S-a �n�l�at la cer �i a �ezut de-a dreapta lui Dumnezeu. [Marcu 14:62] Iar Iisus a zis: Eu sunt �i ve�i vedea pe Fiul Omului �ez�nd de-a dreapta Celui Atotputernic �i venind pe norii cerului. [Coloseni 3:1] A�adar, dac� a�i �nviat �mpreun� cu Hristos, c�uta�i cele de sus, unde se afl� Hristos, �ez�nd de-a dreapta lui Dumnezeu; � [Efeseni 1:20] Pe aceasta, Dumnezeu a lucrat-o �n Hristos, scul�ndu-L din mor�i �i a�ez�ndu-L de-a dreapta Sa, �n ceruri, � [Evrei 1:3] Care, fiind str�lucirea slavei �i chipul fiin�ei Lui �i Care �ine toate cu cuv�ntul puterii Sale, dup� ce a s�v�r�it, prin El �nsu�i, cur��irea p�catelor noastre, a �ezut de-a dreapta slavei, �ntru cele prea �nalte, � [Evrei 8:1] Lucru de c�petenie din cele spuse este c� avem astfel de Arhiereu care a �ezut de-a dreapta tronului slavei �n ceruri, � [Evrei 10:12] Acesta dimpotriv�, aduc�nd o singur� jertf� pentru p�cate, a �ezut �n vecii vecilor, de-a dreapta lui Dumnezeu, � [Evrei 12:2] Cu ochii a�inti�i asupra lui Iisus, �ncep�torul �i plinitorul credin�ei, Care, pentru bucuria pus� �nainte-I, a suferit crucea, n-a �inut seama de ocara ei �i a �ezut de-a dreapta tronului lui Dumnezeu. [Fapte 7:55] Iar �tefan, fiind plin de Duh Sf�nt �i privind la cer, a v�zut slava lui Dumnezeu �i pe Iisus st�nd de-a dreapta lui Dumnezeu. [Fapte 7:56] �i a zis: Iat�, v�d cerurile deschise �i pe Fiul Omului st�nd de-a dreapta lui Dumnezeu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:43
De la: 9am_750, la data 2013-12-24 12:21:15 Sigur ca da , frica mortii te inrobeste intr-o religie care-ti promite ILUZII ! Tu nu vei fi liber niciodata , fricosule ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:46
De la: 9am_750, la data 2013-12-24 12:26:37Vremea Nasterii Lui Quirinius nu carmuia in Siria la acea data.....
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:48
De la: _2148_, la data 2013-12-24 12:43:38iar ai inteles din parti,,,frica mortii vesnice ,pacatul te tine in robie,,viata nu o ai de la tn,,nu te mai pacalii singura cu povestile din mintea taDe la: 9am_750, la data 2013-12-24 12:21:15 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2013, ora 12:48
De la: 9am_750, la data 2013-12-24 12:26:56 Nascut din Fecioara Iosif era din neamul lui David, isus nu era din neamul lui David deoarece nu era fiul lui Iosif....era un bastard.....
|
|
|