back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 21:23

Râsul ucide frica și fără frică nu poate exista credință. Căci fără frica de diavol nu mai e nevoie de Dumnezeu.

Anubis
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 21:45

Domnule Sil100,bine v-am regasit.Este un inceput si acesta sa dovediti exzistenta lui Dumnezeu matematic.El a fost primul matematician si este.La crearea universului a fost nevoie de matematica.Dumnezeu ni se descopera cel mai bine prin creatiunea Sa.Oricat de inteligent ar fi omul,nu poate sa cuprinda cu mintea lui creatiunea lui Dumnezeu si prestinta Sa.Multa pace va doresc.

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 21:48

Râsul ucide frica și fără frică nu poate exista credință. Căci fără frica de diavol nu mai e nevoie de Dumnezeu.
------
Biblia ne spune ca inceputul intelepciuni este frica de Dumnezeu,nu de diavol.

Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 22:14

De la: 9am121159, la data 2013-01-16 21:48:26Râsul ucide frica și fără frică nu poate exista credință. Căci fără frica de diavol nu mai e nevoie de Dumnezeu.
------

Ar fi cazul sa incepi cu inceputul.Arunca biblia in foc si ai sa vezi ca nu se intampla nimic.Dupa aceea incearca sa gandesti singura.Si o sa remarci ca incetul cu incetul dumnezeul tau se retrage din constiinta ta.Si atunci poate o sa-ti descoperi sinele si o sa te crucesti de naivitatea ta prezenta.

Anubis
Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 22:24

De la: _KARPOV, la data 2013-01-16 20:27:38

Creierul este o mare inventie a naturii...cea care este o parte a universului.S-ar parea ca totul are o logica...desi am putea vorbi,mai repede,de o logica a hazardului......In momentul in care a aparut viata totul a inceput sa se desfasoare intr-o singura directie....de la simplu spre complex...Dupa o serie de adaptari....am avut sansa sa aparem noi....Si sigur nu vom fi ultimii....locul nostru va fi luat de catre alta specie ...care va trai impreuna cu noi....sau fara noi...
Asemanarea dintre creier si calculator este fortata.Creierul s-a format...altfel...calculatorul este creatia noastra.Creierul functioneaza dupa alte principii si este mereu in cautarea de informatii.El are o sete de cunoastere.Creierul poate "invata"....calculatorul inca nu poate.In viitorul apropiat calculatorul va fi dotat cu cele 5 simturi si atunci poate va fi altfel....sau poate nu....Creierul invata si creeaza noi ganduri.Si cred ca el comunica si in afara organismului asa cum la interior comunica toate celulele pentru a coopera in vederea unirii pentru a forma un singur organism.Corpurile noastre sau doar creierele noastre rezoneaza....transmitand diverse informatii .Exista poate un subconstient colectiv....prin care se transmit anumite informatii.Cand un numar mare de indivizi dintr-o specie se adapteaza atunci toti indivizii speciei se adapteaza,indiferent de distanta si de mediul in care traiesc.Si bacteriile "sufera" de adaptare....atunci cand apare un nou vaccin....ele gasesc "antidotul"

Creierul s-a format din ADN

Anubis
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 23:02

Si ADN-ul din ce?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 23:16

De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 23:02:02Si ADN-ul din ce?

Chiar nu stii?

Anubis
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 23:29

De la: 9am_1275, la data 2013-01-16 23:16:03
De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 23:02:02Si ADN-ul din ce?

Chiar nu stii?

Daca spui ca corpul e format de ADN, si nu-mi soui cine formeaza ADN-ul....nu stiu.
Stiu ca creierul e cel mai complex organ, si nu poate fi inteleasa nici acum complexitatea lui.
Fiecare celula e un mic creier.
Un amarit de ADN, formeaza o asemenea complexitate......
Chiar daca sint 20000 de gene. Sau 100000.

Eu stiu ca sint niste matrici energetice, ce apar inainte de nastere. Si se sudeaza de corpul in formare.
Adn-ul e cel mai complex set de .....nu mai spun.
Dar nu el formeaza creierul de capul lui.

Si saminta cum formeaza o planta?
Eu nu inteleg cum creste din ceva uscat, ceva atit de mare.
Cu matrici energetice, mai venim de acasa.
Ele exista formate de la vietatile anterioare.
Si sint mai vii decit ne putem inchipui noi.
Aceea e viata. samintele sint ....nu mai spun....cu tot codul genetic.

Nici macar o celula nu a fost creata de oameni, cu toate cunostintele noastre.
Fiindca o celula e vie. Un lant ADN, in afara celulei, e mort.
O celula mai are inca ACEA AURA ENERGETICA, CIT O MAI ARE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 23:50

Si totusi ADN-ul este capul rautatilor.Il gasim peste tot,in lumea vie.Este alcatuit din gene care stocheaza informatia care este transmisa,diferentiat in celule.Si asa ne nastem noi.Si totusi doar o parte din ADN are gene,in cea mai mare parte nu exista.E ca si cum cineva a prevazut o "rezerva",pentru ce va urma.Cum a aparut ADN-ul nu e complicat insa ne putem pune problema de ce este necesara mereu schimbarea.De ce se cauta ceva mai complicat,de ce nu se opreste materia din evolutie?Ce cauta oare?Ce urmareste?Sa vrea oare sa-l creeze pe dumnezeu?

Anubis
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 00:38

De la: 9am_1275, la data 2013-01-16 23:50:18Si totusi ADN-ul este capul rautatilor.Il gasim peste tot,in lumea vie.Este alcatuit din gene care stocheaza informatia care este transmisa,diferentiat in celule.Si asa ne nastem noi.Si totusi doar o parte din ADN are gene,in cea mai mare parte nu exista.E ca si cum cineva a prevazut o "rezerva",pentru ce va urma.Cum a aparut ADN-ul nu e complicat insa ne putem pune problema de ce este necesara mereu schimbarea.De ce se cauta ceva mai complicat,de ce nu se opreste materia din evolutie?Ce cauta oare?Ce urmareste?Sa vrea oare sa-l creeze pe dumnezeu?

Se spune ca acea parte a ADN care nu se vede, de fapt nue activa, se va activa datorita acestei zone energizate in care s-a intrat deja.
ADN exista si in tesuturi moarte, si in fiinte ce au suferit soc. dar ele nu mai sint vii. Deci le dispare structura energetica. care e viata reala.
Toata structura corporala e un imens si complex bloc, ce nu e viu decit cu oameni in el si toate utilitatile.
Blocul poate fi si fara oameni, dar mort.
Oamenii sint vii si fara bloc, sau casa, sau oras.
Ca nu am chef sa ma mut de la bloc.

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 00:47

De la: nastasemihail, la data 2013-01-17 00:38:52
De la: 9am_1275, la data 2013-01-16 23:50:18Si totusi ADN-ul este capul rautatilor.Il gasim peste tot,in lumea vie.Este alcatuit din gene care stocheaza informatia care este transmisa,diferentiat in celule.Si asa ne nastem noi.Si totusi doar o parte din ADN are gene,in cea mai mare parte nu exista.E ca si cum cineva a prevazut o "rezerva",pentru ce va urma.Cum a aparut ADN-ul nu e complicat insa ne putem pune problema de ce este necesara mereu schimbarea.De ce se cauta ceva mai complicat,de ce nu se opreste materia din evolutie?Ce cauta oare?Ce urmareste?Sa vrea oare sa-l creeze pe dumnezeu?

Se spune ca acea parte a ADN care nu se vede, de fapt nue activa, se va activa datorita acestei zone energizate in care s-a intrat deja.
ADN exista si in tesuturi moarte, si in fiinte ce au suferit soc. dar ele nu mai sint vii. Deci le dispare structura energetica. care e viata reala.
Toata structura corporala e un imens si complex bloc, ce nu e viu decit cu oameni in el si toate utilitatile.

Maaaaa,ma lasi?? ce aberezi acolo?? ce drequ spui ca tot nu inteleg ce -are blocu' cu prefectura??Baaa tu mananci prea multe lamui??

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 00:52

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 01:05

De la: 9am_1308, la data 2013-01-17 00:47:29

Maaaaa,ma lasi?? ce aberezi acolo?? ce drequ spui ca tot nu inteleg ce -are blocu' cu prefectura??Baaa tu mananci prea multe lamui??

MIHAIEEEE !STIU CE SMECHERIE faci cu citatu asta ca sa ai mai multe pagini la topic!Nu tine,ba fraiere ,ca mi-am dat seama1

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 08:04

De la: 9am_1275, la data 2013-01-16 21:15:00
De la: gabigabi2, la data 2013-01-16 18:29:46
De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 18:15:42Degeaba incerci sa-l ajuti pe acest baiat, Mytcor.
El din in cind spune ca nu exista......

himmmm si eu oscilez intre a crede ca e Mytcor, acest 1278 , dar ma intriga si 1275 care, Coincidenta Coincidentelor scrie tot despre cuantica si da raspuns in locul lui 78 , ca sa nu spun ca am Identificat si in postarile fostului 1111 , ticuri verbale apartinind lui Myt ......aaaaapropo, crezi ca acest numar , nu ne spune nimic in limbaj binar : 1 1 1 1 ? tu ce zici , ca pe mine m-a mirat / intrigat / incitat de cind l-am vazut si l-am banuit a fi tot Mytcor ?

P. S. ca doar nu l'o fi luat betia clonelor si si-a facut 3 conturi diferite ca sa ne nauceasca de'abinelea, stiind ca avem fobia clonelor ?

Eu sunt Anubis,se poate observa ca asa semnez

adica te-ai Reintrupat in Sacalul ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 08:12

De la: 9am_1275, la data 2013-01-16 21:19:03Moartea e o ipoteză până în momentul când omul se pomenește în brațele ei, fără nicio speranță de întoarcere.

Liviu Rebreanu

IPOTEZA ?
din pctul meu de vedere , e Singura Certitudine a vietii noastre !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 08:17

De la: 9am_1275, la data 2013-01-16 22:14:52
De la: 9am121159, la data 2013-01-16 21:48:26Râsul ucide frica și fără frică nu poate exista credință. Căci fără frica de diavol nu mai e nevoie de Dumnezeu.
------

Ar fi cazul sa incepi cu inceputul.Arunca biblia in foc si ai sa vezi ca nu se intampla nimic.Dupa aceea incearca sa gandesti singura.Si o sa remarci ca incetul cu incetul dumnezeul tau se retrage din constiinta ta.Si atunci poate o sa-ti descoperi sinele si o sa te crucesti de naivitatea ta prezenta.

ce curios imi pare sa spui asta, cind ceva mai sus ne-ai spus ca EU la patrat= Dumnezeu !
nu vrei sa te hotarasti in spre ce parte argumentezi sau, mataluta ...deh, ca romanu' , impartial si o iei in toate partile ?

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 09:20

De la: 9am_1275, la data 2013-01-16 21:21:23Eu la pătrat

viața este zero, la puterea doi
și rămâne zero, nuli suntem și noi

viața-i primul număr, împărțit la doi
rămâne jumate, restul la gunoi

viața-i radicalul din divinitate
și rămân doar sfinții fără de păcate

viața este sfera, cercul și pătratul
scotocind prin toate, aflăm rezultatul

viața e triunghiul, dreptele catete
și rămâne unghiul fără epitete

viața e obtuză, până-n infinit
și rămâne punctul, singur și uimit

viața-i printre puncte, o mulțime vidă
și rămâne moartea... singură, rigidă

viața este zero, zero absolut
la puterea doi, un necunoscut

viața e un calcul – simplu – cum sunt Eu
însă Eu² = Dumnezeu

Daniela
Sil100

250 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 10:43

De la: 9am121159, la data 2013-01-16 21:45:47Domnule Sil100,bine v-am regasit.Este un inceput si acesta sa dovediti exzistenta lui Dumnezeu matematic.El a fost primul matematician si este.La crearea universului a fost nevoie de matematica.Dumnezeu ni se descopera cel mai bine prin creatiunea Sa.Oricat de inteligent ar fi omul,nu poate sa cuprinda cu mintea lui creatiunea lui Dumnezeu si prestinta Sa.Multa pace va doresc.

Trebuie sa vin neaparat cu cateva precizari: nu eu am conceput argumentul matematic, eu doar l-am criticat, dar am facut-o intr-un mod ambiguu...
Comentariul meu care incepe cu fraza: "Tot acest argument ... nu este decat o joaca cu cifrele." apare ca facand parte din aceeasi postare. E vina mea ca nu apare ca un raspuns.

Am spus apoi: "N-o sa analizez calculele, ci o sa prezint cateva modalitati prin care argumentul se poate dovedi gresit la o privire superficiala" ceea ce poate fi interpretat ca si cum eu as sustine argumentul in ideea ca argumentatia e buna, dar cineva superficial ar putea crede ca-l contrazice. Ceea ce am vrut de fapt sa spun e ca argumentul poate fi cu usurinta combatut fara sa intru intr-o analiza de profunzime. Imi asum si aceasta gresala de exprimare.

Deci, punand totul cap la cap: e greu de demonstrat existenta lui D-zeu folosind argumente matematice (in cazul de care vorbim e vorba de probabilitati). Argumentul nu e bun, vreau sa fie clar asta. Probabilitatile nu sunt facute pentru a demonstra imposibilitatea unui fenomen (cum ar fi gruparea unor elemente chimice pentru a forma aminoacizi) ci pentru a estima niste probabilitati. Faptul ca un eveniment are o probabilitate mica de a se produce nu inseamana ca nu se poate produce!

Chiar presupunand ca argumentul ar fi fost corect, el tot n-ar fi demonstrat existenta lui D-zeu, ci doar ca modul in care noi intelegem evolutia speciilor nu e cel corect.

Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 12:01

Creierul nostru este mai puternic decat un calculator,se descurca mai bine insa este ceva mai lent.In ceea ce priveste functionarea noastra ca organism,acele divizii de celule care s-au unit pentru a ne 'crea' pe noi,sunt coordonate de catre creier la un nivel extraordinar,de neatins,de catre tot ce am reusit noi sa facem pana acum.Creierul dispune iar noi suntem benificiarii a ceva ce nu stim.Nu stim de ce s-a luat o asemenea decizie candva de-a lungul asazisei evolutii.Acest organ sofisticat putea sa functioneze si singur,fara aportul nostru daca incerca sa obtina energia direct de la soare.E posibil ca specia urmatoare sa reuseasca acest lucru.Astfel energia stelelor nu s-ar mai pierde in infinitul galactic.

Anubis
Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 15:23

Dumnezeu nu poate fi creat, pentru ca nu poate sa apara. Cind ne gandim la aparitia unui lucru, trebuie sa luam in calcul timpul. Doar in timp apar lucrurile. Pentru ca aparitia presupune timp, inainte nu era, apoi a aparut. Deci numai in timp se poate asta. Timpul e o caracteristica a Universului in care traim. Deci, daca l-ai pus pe Dumnezeu in timp, l-ai limitat la Univers. Insa Dumnezeu e in afara Universului creat de el, e in afara timpului, care tine de acest Univers. Deci El nu poate fi facut, nu poate sa fi aparut, odata ce nu e in timp. El doar exista sau nu exista.Ceva ce functioneaza in afara timpului cat si in prezenta timpului pare de neconceput.Ca urmare dumnezeu e putin probabil sa existe.Daca el ne crea,ne crea intr-un spatiu fara timp.

Anubis
Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 15:30

Dumnezeu apare intr-un singur loc, in Biblie. Deci e clar cine l-a creat, cel sau cei care au scris Biblia.

Anubis
Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 15:36

Dumnezeu nu are inceput nici sfarsit dupa cum spune in biblie, ceva ce nu are inceput nu exista deoarece toate lucruriile apar cumva, deci au un inceput, deci daca nu incepi ceva acel ceva nu poate lua forma, deci nu exista, in concluzie dumnezeu nu exista.El totusi exista in mintea celor cu neuroni sinaptiati gresit.

Anubis
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 15:37

De la: 9am_1275, la data 2013-01-17 15:23:50Dumnezeu nu poate fi creat, pentru ca nu poate sa apara. Cind ne gandim la aparitia unui lucru, trebuie sa luam in calcul timpul. Doar in timp apar lucrurile. Pentru ca aparitia presupune timp, inainte nu era, apoi a aparut. Deci numai in timp se poate asta. Timpul e o caracteristica a Universului in care traim. Deci, daca l-ai pus pe Dumnezeu in timp, l-ai limitat la Univers. Insa Dumnezeu e in afara Universului creat de el, e in afara timpului, care tine de acest Univers. Deci El nu poate fi facut, nu poate sa fi aparut, odata ce nu e in timp. El doar exista sau nu exista.Ceva ce functioneaza in afara timpului cat si in prezenta timpului pare de neconceput.Ca urmare dumnezeu e putin probabil sa existe.Daca el ne crea,ne crea intr-un spatiu fara timp.

Dumnezeu este...DUH Poti sa-i dai vantului o forma fizica?poti vedea curentul?sau doar al simti?si multe alte ex,limiteaza-te la cele vazute,si verificate de altii Nu esti ALES sa cunosti mai mult,asta nu inseamna ca trebuie sa te opresti din cautari,dar fara idei''traznite''..

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 15:38

De la: 9am_1275, la data 2013-01-17 15:23:50Dumnezeu nu poate fi creat, pentru ca nu poate sa apara. Cind ne gandim la aparitia unui lucru, trebuie sa luam in calcul timpul. Doar in timp apar lucrurile. Pentru ca aparitia presupune timp, inainte nu era, apoi a aparut. Deci numai in timp se poate asta. Timpul e o caracteristica a Universului in care traim. Deci, daca l-ai pus pe Dumnezeu in timp, l-ai limitat la Univers. Insa Dumnezeu e in afara Universului creat de el, e in afara timpului, care tine de acest Univers. Deci El nu poate fi facut, nu poate sa fi aparut, odata ce nu e in timp. El doar exista sau nu exista.Ceva ce functioneaza in afara timpului cat si in prezenta timpului pare de neconceput.Ca urmare dumnezeu e putin probabil sa existe.Daca el ne crea,ne crea intr-un spatiu fara timp.

Dumnezeu e inafara Universului ? asa crezi ?
eu cred ca Universul e in EL ....e si-nnauntru si-nnafara, cam ca la banda lui Mobius , na ...ca nu poti delimita inauntru de dinafara !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 15:42

De la: 9am_1275, la data 2013-01-17 15:30:49Dumnezeu apare intr-un singur loc, in Biblie. Deci e clar cine l-a creat, cel sau cei care au scris Biblia.
Cei care au scris Biblia au fost insuflati(calauziti)de Duhul Sfant...adica de duhul Lui DUMNEZEU ai cam grea teologia Anubis din Stargate 1..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 15:44

De la: 9am_1275, la data 2013-01-17 15:36:17Dumnezeu nu are inceput nici sfarsit dupa cum spune in biblie, ceva ce nu are inceput nu exista deoarece toate lucruriile apar cumva, deci au un inceput, deci daca nu incepi ceva acel ceva nu poate lua forma, deci nu exista, in concluzie dumnezeu nu exista.El totusi exista in mintea celor cu neuroni sinaptiati gresit.

bine, m-ai convins : nu-i mai spunem Dumnezeu , ii spunem UNIVERS .....CUM a Inceput ? din Ce s-a creeat ? din NIMIC ? de ce te-mpiedici de un cuvint / o notiune , cind intrebarile sunt aceleasi ptr. ambele ?

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 15:53

Gaby ziceai ceva de cei ALESI...sau PREDESTINATI!!!...atunci unde este LIBERUL ALBITRU???...

Tot așa, cei din urmă vor fi cei dintâi, și cei dintâi vor fi cei din urmă; pentru că mulți sunt chemați, dar puțini SUNT ALESI'''

Căci se vor scula hristoși mincinoși și proroci mincinoși. Ei vor face semne și minuni, ca să înșele, dacă ar fi cu putință, și pe CEI ALESI'''

Atunci va trimite pe îngerii Săi și va aduna pe CEI ALESI din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului. ''

Și dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina CELOR ALESI zilele acelea vor fi scurtate.''...si totusi suntem ALESI.!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 16:02

De la: symy1, la data 2013-01-17 15:53:19 Gaby ziceai ceva de cei ALESI...sau PREDESTINATI!!!...atunci unde este LIBERUL ALBITRU???...

Tot așa, cei din urmă vor fi cei dintâi, și cei dintâi vor fi cei din urmă; pentru că mulți sunt chemați, dar puțini SUNT ALESI'''

Căci se vor scula hristoși mincinoși și proroci mincinoși. Ei vor face semne și minuni, ca să înșele, dacă ar fi cu putință, și pe CEI ALESI'''

Atunci va trimite pe îngerii Săi și va aduna pe CEI ALESI din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului. ''

Și dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina CELOR ALESI zilele acelea vor fi scurtate.''...si totusi suntem ALESI.!!!

n-am zis eu de ALESI, ci tu....eu nu Indraznesc sa vorbesc despre asta, ca NU STIU cum e !
cit despre Liberul Arbitru.... am mai vorbit despre asta si, cred ca intr-o discutie cu Mihail pe tema asta, mi-am exprimat parerea ca el functioneaza la nivel marunt, ca sa zic asa ! ca avem o predestinare ,ca deh: ce ne e scris in frunte ne e pus dar aceasta ne permite totusi, un oarecare "joc de glezne " !
adica : TREBUIE sa ma duc la serviciu - asta-i "predestinarea" - dar sunt Libera sa aleg a ma duce pe jos, cu metroul sau cu troleul , dar de Dus Trebuie sa ma duc ! cam asa inteleg eu acest liber arbitru !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 16:30

De la: gabigabi2, la data 2013-01-17 16:02:57
De la: symy1, la data 2013-01-17 15:53:19 Gaby ziceai ceva de cei ALESI...sau PREDESTINATI!!!...atunci unde este LIBERUL ALBITRU???...

n-am zis eu de ALESI, ci tu....eu nu Indraznesc sa vorbesc despre asta, ca NU STIU cum e !
cit despre Liberul Arbitru.... am mai vorbit despre asta si, cred ca intr-o discutie cu Mihail pe tema asta, mi-am exprimat parerea ca el functioneaza la nivel marunt, ca sa zic asa ! ca avem o predestinare ,ca deh: ce ne e scris in frunte ne e pus dar aceasta ne permite totusi, un oarecare "joc de glezne " !
adica : TREBUIE sa ma duc la serviciu - asta-i "predestinarea" - dar sunt Libera sa aleg a ma duce pe jos, cu metroul sau cu troleul , dar de Dus Trebuie sa ma duc ! cam asa inteleg eu acest liber arbitru !
Ai dreptate...DAR ai fost ALEASA sa lucrezi pentru aceea ''firma''din sute..mii de CV-uri..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2013, ora 16:36

De la: symy1, la data 2013-01-17 16:30:48
De la: gabigabi2, la data 2013-01-17 16:02:57

Ai dreptate...DAR ai fost ALEASA sa lucrezi pentru aceea ''firma''din sute..mii de CV-uri..

oooooo, Doamne, ce Imensa Responsabilitate imi pui pe umeri ?

Pagini: << 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: