Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 15:03
De la: 9am121159, la data 2013-01-14 14:54:24 la multi ani ! ma bucur sa te vad sanatoasa !
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 15:06
Eu ii respect ziua de odihna, dar de fapt e dorinta subconstienta ca duminica sa nu fac nimic! Ma bucur ca nu s-a odihnit numai dupa trei zile de 'facere' ca altfel lenea devenea un cromizom dupa care puteam fi identificata!
Exista Dumnezeu atat cat vrem noi sa recunoastem, adica exista o teama subconstienta :daca totusi exista? -------- INCEP COMENTARIUL PRIN A VA SPUNE CA dUMNEZEU EXZISTA CU ADEVARAT,STIU ACESTA PENTRU CA MIE MI-A VORBIT.Totusi am vrut sa-ti scriu acest raspuns ca Dumnezeului Cel adevarat trebuie sa-i inchinam ca zi de odihna Sambata,nu duminica,caci in ziua a saptea Dumnezeu s'a odihnit de lucrarile Lui binecuvantand si sfiintind siua a saptea pe care a dat-o si ca porunca.Este porunca a patra din cele 10 porunci.Multa pace Gina. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 15:09
la multi ani ! ma bucur sa te vad sanatoasa !
-------- Anul acesta am fost la tara,sau un orasel mai mic,unde am o casa care a necesitat reparatii dupa zapada din iarna trecuta.Am facut atata miscare,ca m-am insanatosit in parte.LA MULTI ANI!...cu iubire Vali. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 59 mesaje Membru din: 9/01/2013 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 15:15
De la: 9am121159, la data 2013-01-14 14:58:38Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate. Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă. Debutul acestor simptome apare de obicei la începutul perioade adulte, cu o prevalență globală de-a lungul vieții în jur de 0,30,7%. Diagnosticul se bazează pe comportamentul observat și pe experiențele raportate de pacient. In "cartea cartilor" nu se gsesc asemenea informatii, ar fi indicat, si de minim bun simt rational pentru un individ care se respecta pe sine, sa lecturati cu o deosebita curiozitate sau interes si asemenea texte : www.sfatulmedicului.ro/Schizofrenia-si-alte-tulburari-psihice/sc... Apoi sa exprimati opinii in deplina cunostinta de cauza. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 15:16
Chiar si fara dumnezeu,noi suntem NOI.Suntem o parte din univers si asta e suficient.
------ Dar pentru cat timp?de la zero pana la maxim 120 de ani,apoi vor mai fii numai aceia care cred si asculta de Dumnezeu......restu cad in iezer. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 15:26
In "cartea cartilor" nu se gsesc asemenea informatii, ar fi indicat, si de minim bun simt rational pentru un individ care se respecta pe sine, sa lecturati cu o deosebita curiozitate sau interes si asemenea texte :
-------------- Stiu si texte Biblice,dar vorbesc si din propie experienta,caci am avut grija de un schizofrenic si cunosc manifestarile boli. Un text Biblic din memorie spune "Nebunia ca boala,vine in urma nebuniei pacatului".Apoi este scris ca "Dumnezeu poate sa insanatoseasca si pe nebuni?Sant destul de multe texte pentru nebuni daca doriti sa rasfoiti Biblia le veti gasi,mai ales in Psalmi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 15:38
De la: 9am_1287, la data 2013-01-13 03:11:29De la: nastasemihail, la data 2013-01-13 02:52:30De la: 9am_1287, la data 2013-01-13 02:42:19De la: nastasemihail, la data 2013-01-13 02:02:11De la: 9am_1287, la data 2013-01-13 01:52:22Exista trei feluri de minti omenesti: cele dintai, sunt acele minti care percep si inteleg singure, ele sunt minti desavarsite,( geniale) altele, sunt minti capabile sa inteleaga ceea ce le explica mintile geniale, ceea ce inseamna ca ele sunt minti foarte bune, iar a treia categorie, sunt minti care nu inteleg nici singure si nici atunci cand celelalte doua tipologii de minti (geniale si foarte bune )se straduiesc sa-i explice, intr-o asemenea situatie, cel de-al treilea tip de minti sunt inutile. Eu intrebam cum de e posibil sa se influenteze firele de nisip in imensitatea spatiului cosmic, la asemenea distante. Firele de nisip fiind corpurile cosmice fata de distantele intre ele. Facind abstractie de stelel gigante de citva miliarde de km, toate au pina in citeva sute de mii de km. Astea se influenteaza intre ele, si de la citiva ani-lumina dostanta. Teoria gravitatii nu prea explica asta. Nu ma refeream la ce vad oamenii, cu telescoapele, ci la aceasta enigma. Imi raspund eu. E posibil sa fie o forma de energie ce unifica tot, si practic corpurile ceresti sint un tot unitar, si ele nu atit se influenteaza ci sint intr-un fel de melasa, posibil energia neagra sau materia neagra. Iar chestia cu schizofrenia las-o pe doctori, ca si ei o lasa pe pacienti. cind sint incurabile.Scizi e de fapt citeva zeci de boli mentale, iar cea mai raspindita e aia in care vorbesti cu.....mnezeu dupa unii sau cu ceva din interiorul tau. Pe la biblie se spune ca e normal, medicii ca nu e normal. Vezi ca daca vorbesti de ceva anume, trebuie sa si stii despre ce vorbesti. Schizii sint oameni ce ar fi bine sa ii eviti. Paranoicii sint cei mai putin periculosi, si aduce cu temperamentul coleric. In ambele situatii sint incadrate toate persoanele. Fiecare are ceva din aceste comportamente. asa ca atunci cind urasti unul din ele, e posibil....sa nu se stie. Lasa-i pe medici sa judece asta. sau tu esti? daca esti stii ca bolile nu se vindeca sau amelioreaza urind....pacientii. Un coleg al unei rude, facuse o criza f urita, cu familia. Si in spital era vizitat de colegi de serviciu si de mine. M-a intrebat ce se intimplase. Pe loc i-am spus ceva ca sa il linistesc, dar nu-mi aduc aminte ce. Stiu sigur ca omul facea vreo 2 cursuri de specializare, isi dadea doctoratul, si avea cursuri de predare, si servici f greu, proiectare cu produse cu raspundere mare. A fost invitat de medici sa termine cu toate si sa se duca la tara. Nu stiu ce a mai fost, ca era o cunostinta de moment. Deci cam toate se explica prin abuzurile din viata. Sint frumoase video dar realitatea vazuta cu ochii bate orice animatie. Cind vezi un obiect rosu-portocaliu-galben, ce merge oe cer, ca un avion, de marimea Lunii, (marimea lui ulterioara s-a dovedit a fi spre 10 km real, sau mai mult) te intrebi cum de le negam. Si sint negate, eventual unii isi pun mina la ochi sa nu le vada. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 15:43
De la: 9am_1287, la data 2013-01-14 15:15:22De la: 9am121159, la data 2013-01-14 14:58:38Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate. Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă. Debutul acestor simptome apare de obicei la începutul perioade adulte, cu o prevalență globală de-a lungul vieții în jur de 0,30,7%. Diagnosticul se bazează pe comportamentul observat și pe experiențele raportate de pacient. Deci esti medic? Probabil ar trebui sa stii ca schizii nu trebuie izolati, exclusi din societate, ci ajutati, integrati. sau nu exista aceasta metoda? Atunci trebuie aplicata, pina nu se inmultesc.....prin atingere. Pe forum....prin maus.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1113 mesaje Membru din: 7/01/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 16:08
De la: 9am121159, la data 2013-01-14 15:16:40Chiar si fara dumnezeu,noi suntem NOI.Suntem o parte din univers si asta e suficient. Nu ar fi mai indicat sa-i ardem pe rug?
Anubis
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 16:13
Cine exlude din start existenta vietii extra-terestre, extra-galactica, (indiferent in sau sub ce forma s-ar afla, exista) este un individ neinformat, dar cine sustine ca Terra a fost sau este vizitata de extraterestrii (entitati rational-inteligene) ar fi necesar sa prezinte si cateva dovezi certificate stiintific in acest sens.
Intr-un viitor oarecare, civilizatia umana de pe Tera, n-ar fi cu totul exclus sa aibe surprize in acest sens. Deocamdata, nu avem nimic concludent, suntem in faza formularilor de intrebari si in cautarea unor raspunsuri complexe si concrete pe care le adresam infinitului cosmic impregnat abundent cu incertitudini. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 195 mesaje Membru din: 12/01/2013 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 16:18
De la: gabigabi2, la data 2013-01-14 15:03:58De la: 9am121159, la data 2013-01-14 14:54:24 Fizic,poate! Uite ca ma mananca-n c.ur De maine incep tratamentul de mancarime..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 16:18
AIA EXISTA SI FARA DOVEZILE NOaSTRE.
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 16:24
De la: 9am121159, la data 2013-01-14 15:09:53la multi ani ! ma bucur sa te vad sanatoasa ! multumesc
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 16:30
De la: 9am_1308, la data 2013-01-14 16:18:14De la: gabigabi2, la data 2013-01-14 15:03:58De la: 9am121159, la data 2013-01-14 14:54:24 si mincarimea excesiva e o boala , asa ca cine zice ca el e SANATOS TUN e posibil sa aibe o bubita la cap, totusi !
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2013, ora 23:26
Gandurile noastre ne ajuta sa gandim,cuantic.Putem alege orice varianta posibila din cele existente.Insa nu prea avem curajul sa ne folosim de 'liberul arbitru'.Gandurile noastre alearga prin toate ungherele posibile insa noi de multe ori ne infranam singuri si nu avem curajul sa alegem variantele cele mai bune.Tinem prea mult cont de religie sau de ceea ce am mostenit de la stramosii nostri.Avem la indemana o infinitate cuantica de a ne alege parcursul prin viata.Noi insa suntem niste limitati.Doar capsunarii au invatat sa foloseasca gandirea cuantica alegand si alte destinatii.
Anubis
|
|
Fosta membra 9am.ro 195 mesaje Membru din: 12/01/2013 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 01:53
De la: gabigabi2, la data 2013-01-14 16:30:14De la: 9am_1308, la data 2013-01-14 16:18:14De la: gabigabi2, la data 2013-01-14 15:03:58De la: 9am121159, la data 2013-01-14 14:54:24 Multumesc Domnului ca eu am doar o buba la cap,ca vad ca altii au o buba in loc de cap!
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 02:02
De la: 9am_1275, la data 2013-01-14 23:26:16Gandurile noastre ne ajuta sa gandim,cuantic.Putem alege orice varianta posibila din cele existente.Insa nu prea avem curajul sa ne folosim de 'liberul arbitru'.Gandurile noastre alearga prin toate ungherele posibile insa noi de multe ori ne infranam singuri si nu avem curajul sa alegem variantele cele mai bune.Tinem prea mult cont de religie sau de ceea ce am mostenit de la stramosii nostri.Avem la indemana o infinitate cuantica de a ne alege parcursul prin viata.Noi insa suntem niste limitati.Doar capsunarii au invatat sa foloseasca gandirea cuantica alegand si alte destinatii. Moooo,ce au capsunarii cu infinitatea cuantica??? Nene io daca mai stau mult da vorba cu voi dau dreq in prosteala Mai e si looser-ul ala da 87 ce insira margaritarele partzurilor i intr-o salba de cuvinte incalcite/alambicate?rastalmacite,de-si pierd dreq sensu'pa parcurs!E d e belea,vrea sa para neinteles,un fel de alchimistul cuvintelor,amesteca literele intre ele cu o fantezie demna de un scop mai bun Fantezie???neeee!Frenezie!!!Apocalipsa cuvintelor cu semantica lor cu to t!
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 08:45
De la: 9am_1275, la data 2013-01-14 23:26:16Gandurile noastre ne ajuta sa gandim,cuantic.Putem alege orice varianta posibila din cele existente.Insa nu prea avem curajul sa ne folosim de 'liberul arbitru'.Gandurile noastre alearga prin toate ungherele posibile insa noi de multe ori ne infranam singuri si nu avem curajul sa alegem variantele cele mai bune.Tinem prea mult cont de religie sau de ceea ce am mostenit de la stramosii nostri.Avem la indemana o infinitate cuantica de a ne alege parcursul prin viata.Noi insa suntem niste limitati.Doar capsunarii au invatat sa foloseasca gandirea cuantica alegand si alte destinatii. avem pe ma-sa pe gheata ! suntem PREDESTINATI, nenica si are dreptate si nea treispezeroopt : o bagasi p'asta cu cuantica si capsunarii , de ne-ai lasat paf, chit ca am inteles ca i-ai dat intelesul de miscare libera ....dar, nu tine nici asta, pen' ca si aici intervine proverbul : omul propune, Dumnezeu Dispune ! si eu vrusei sa ma dau in miscare cuantica, alegind sa emigrez in Canada si era cit pe ce dar s-a schimbat schimbarea si ramasei priponita de gard in romanica !
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 11:56
La nivel macrocosmic totul este guvernat de legi insa la nivel cuantic totul este posibil si probabilitatea de a aparea ceva nou ,este realizabila.Iar evenimentele din prezent ,trecut sau viitor,pot fi oricand schimbate
Anubis
|
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 12:22
De la: 9am_1275, la data 2013-01-14 23:26:16Gandurile noastre ne ajuta sa gandim,cuantic.Putem alege orice varianta posibila din cele existente.Insa nu prea avem curajul sa ne folosim de 'liberul arbitru'.Gandurile noastre alearga prin toate ungherele posibile insa noi de multe ori ne infranam singuri si nu avem curajul sa alegem variantele cele mai bune.Tinem prea mult cont de religie sau de ceea ce am mostenit de la stramosii nostri.Avem la indemana o infinitate cuantica de a ne alege parcursul prin viata.Noi insa suntem niste limitati.Doar capsunarii au invatat sa foloseasca gandirea cuantica alegand si alte destinatii. CUÁNTIC, -Ă adj. Referitor la cuantă sau la cuantificare. ◊ Număr cuantic = fiecare dintre numerele care caracterizează stările staționare ale unui atom, ale unei molecule etc.; mecanică cuantică = ramură a fizicii teoretice care se ocupă cu legile mișcării din lumea atomilor; electronică cuantică = ramură a fizicii care studiază procesele elementare discontinue din câmpul electromagnetic și interacțiunea dintre acesta și substanțe și corpuri. [Pron. cuan-, var. cvantic, -ă adj. / < fr. quantique]. Sursa: DN (1986) | Din DEX ????? Ce are prefectura cu cuantica? Altfel spus, ce are mintea, gandirea cu teoria cuantica a atomului. Mintea nu este un atom. Mintea este noianul de ganduri, controlate sau negontrolate(vritiile) cum le denumesc inteleptii orientali. Gandul este o energie pe care nici savantii n-au definit-o explicit, nici viteza ei, nici forma, oricum nu cuantica. Se stie ca orice atom care produce energie se dezintegreaza. Creierul este un sediu al gandurilor si nu factorul care il produce. Ceva ai vrut sa spui amintind de liberul arbitru: dar nu ai gasit cifrul. Cifrul este controlul gandurilor, emiterea prin constienta a gandurilor pure, care se transfarma in fapte, actiuni benefice sau malefice. Cand vom sti ce alegem sa fim, ce alegem sa vrem, avem liberul arbitru, putem influenta hotarari si directii la nivel de colectivitati, natiuni, politici s.a.m.d. Marea nenorocire este ca oamenii se comporta ca sclavii, supusi, manipulati, predispusi usor la contorsionarea constiintei si doar atunci cand isi simt cu disperare insuportabila existenta, ies din carapace, atunci se trezeste subconstientul, sfideaza frica, supunerea si vor schimbarea altui destin, daca i se ofera prilejul, dar numai atunci. Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care stăpânește și munca, și dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că și tu poți deveni mare.-Mark Twain
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 12:43
De la: mili, la data 2013-01-15 12:22:33De la: 9am_1275, la data 2013-01-14 23:26:16Gandurile noastre ne ajuta sa gandim,cuantic.Putem alege orice varianta posibila din cele existente.Insa nu prea avem curajul sa ne folosim de 'liberul arbitru'.Gandurile noastre alearga prin toate ungherele posibile insa noi de multe ori ne infranam singuri si nu avem curajul sa alegem variantele cele mai bune.Tinem prea mult cont de religie sau de ceea ce am mostenit de la stramosii nostri.Avem la indemana o infinitate cuantica de a ne alege parcursul prin viata.Noi insa suntem niste limitati.Doar capsunarii au invatat sa foloseasca gandirea cuantica alegand si alte destinatii. Ceea ce spui tu are legatura cu ceea ce se cunoaste.Cunoasterea este limitata.Chiar si credinciosii desi folosesc o gandire a unora destul de limitati,gandesc un dumnezeu cuantic.Un dumnezeu care functioneaza simultan in tot universul.Daca dumnezeul lor este omnipotent atunci de ce nu am crede si in omnipotenta creierului nostru.Creierul nostru are o parte ascunsa,de ce nu am putea crede ca exista un mod cuantic de a gandi la nivel neuronal?Gandurile sunt primite ca urmare a unor decizii luate de creier.Creierul ne ajuta sa cunoastem si ne ofera niste oportunitati.In functie de temperamentul nostru luam niste decizii.Decizii care ne pot modifica prezentul si viitorul,uneori chiar si daca avem un trecut,anost.Creierul poate adapteaza cuanticul la lumea macroscopica in care noi traim,pregatind terenul pentru viitoarele schimbari. Raporteaza abuz de limbaj
Anubis
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 14:55
De la: 9am_1275, la data 2013-01-15 11:56:28La nivel macrocosmic totul este guvernat de legi insa la nivel cuantic totul este posibil si probabilitatea de a aparea ceva nou ,este realizabila.Iar evenimentele din prezent ,trecut sau viitor,pot fi oricand schimbate hohoho, exagerezi, neniculeeee ! ca prezentul il putem schimba, DA, te cred ! ca atare si Viitorul se schimba , dar ca sa-mi spui ca putem schimba TRECUTUL , ha ! mai va ! daca s-ar putea face asta , atunci prezentul actual ar fi cu totul altul si schimbarea ar antrena nu numai persoana ta ,ci cu mult mai multe , determinind o reconfigurare nu numai a prezentului, ci si a viitorului ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 18:41
Gandurile noastre ne ajuta sa gandim,cuantic.Putem alege orice varianta posibila din cele existente.Insa nu prea avem curajul sa ne folosim de 'liberul arbitru'.Gandurile noastre alearga prin toate ungherele posibile insa noi de multe ori ne infranam singuri si nu avem curajul sa alegem variantele cele mai bune.Tinem prea mult cont de religie sau de ceea ce am mostenit de la stramosii nostri.Avem la indemana o infinitate cuantica de a ne alege parcursul prin viata.Noi insa suntem niste limitati.Doar capsunarii au invatat sa foloseasca gandirea cuantica alegand si alte destinatii.
----------- Domnule in religie daca te iei dupa stramosi,nu vei vedea decat lumina lumanarii si a statului care-l pun babele pe pieptu omului cand moare.Cine vrea sa cunoasca lumina cea mare,sa studieze Biblia cu multa credinta,si va primi din adevarata lumina.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 18:53
Nu ar fi mai indicat sa-i ardem pe rug?
--------- Omenirea s'a mai desteptat.....nu se mai incarca cu asemenea pacate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 18:57
De la: gabigabi2, la data 2013-01-15 14:55:20De la: 9am_1275, la data 2013-01-15 11:56:28La nivel macrocosmic totul este guvernat de legi insa la nivel cuantic totul este posibil si probabilitatea de a aparea ceva nou ,este realizabila.Iar evenimentele din prezent ,trecut sau viitor,pot fi oricand schimbate Ar cam fi cazul sa va informati temenic, altfel , o sa exprimati opinii ridicole. O vizita intr-o clinica specializata va poate efetua un examen EEG pentru a stabili un diagnostic si recomanda o evenuala electroterapie in vderea recapatarii functiilor cognitiv-cuantice ale organului crereblal al carui proprietara sunteti dar pe care il folositi in scopuri intru totul frauduloase. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 19:06
De la: 9am_1287, la data 2013-01-15 18:57:26De la: gabigabi2, la data 2013-01-15 14:55:20De la: 9am_1275, la data 2013-01-15 11:56:28La nivel macrocosmic totul este guvernat de legi insa la nivel cuantic totul este posibil si probabilitatea de a aparea ceva nou ,este realizabila.Iar evenimentele din prezent ,trecut sau viitor,pot fi oricand schimbate ups, tu si 1275 sunteti acelasi tip sau Coincidenta Coincidentelor, amindoi stiti cum e cu Cuantica si Capsunarii si sunteti de acord , amindoi, ca se poate Schimba TRECUTUL , fara a modifica Prezentul actual ? vezi ca ai "uitat " sa-mi raspunzi la o intrebare pusa la obiect, pe topicul Cafenelei ....dar, deh, cind e sa raspundeti, "va " faceti ca uitati sau n-ati vazut ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 19:15
Te rog sa-mi repeti intrebarea, sorry !...n-am citit intreaga maculatura contextuala de pe cafeneaua virtuala.
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 19:31
De la: 9am_1287, la data 2013-01-15 19:15:27Te rog sa-mi repeti intrebarea, sorry !...n-am citit intreaga maculatura contextuala de pe cafeneaua virtuala. nici pe cea de aici, de deasupra postarii tale , n-ai citit-o ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 19:50
Cine exlude din start existenta vietii extra-terestre, extra-galactica, (indiferent in sau sub ce forma s-ar afla, exista) este un individ neinformat, dar cine sustine ca Terra a fost sau este vizitata de extraterestrii (entitati rational-inteligene) ar fi necesar sa prezinte si cateva dovezi certificate stiintific in acest sens.
Intr-un viitor oarecare, civilizatia umana de pe Tera, n-ar fi cu totul exclus sa aibe surprize in acest sens. Deocamdata, nu avem nimic concludent, suntem in faza formularilor de intrebari si in cautarea unor raspunsuri complexe si concrete pe care le adresam infinitului cosmic impregnat abundent cu incertitudini. ------=------- Eu am sa-ti dau un raspuns pe care ti-l demonstrez cu Biblia. Iov 38/ 4 Unde erai tu când am întemeiat pământul? Spune, dacă ai pricepere. 5 Cine i-a hotărât măsurile, știi? Sau cine a întins frânghia de măsurat peste el? 6 Pe ce sunt sprijinite temeliile lui? Sau cine i-a pus piatra din capul unghiului, 7 atunci când stelele dimineții izbucneau în cântări de bucurie și când toți fiii lui Dumnezeu scoteau strigăte de veselie? Deci la creatiune,Dumnezeu a creat pe Adam si Eva pe pamant,dar Biblia spune ca "când toți fiii lui Dumnezeu scoteau strigăte de veselie?"la crearea pamantului.Deci exzista vietuitori in univers. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2013, ora 19:51
De la: 9am_1287, la data 2013-01-15 19:15:27Te rog sa-mi repeti intrebarea, sorry !...n-am citit intreaga maculatura contextuala de pe cafeneaua virtuala. lasule ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

cind sint incurabile.
ca eu am doar o buba la cap,ca vad ca altii au o buba in loc de cap!
....dar, nu tine nici asta, pen' ca si aici intervine proverbul : omul propune, Dumnezeu Dispune ! si eu vrusei sa ma dau in miscare cuantica, alegind sa emigrez in Canada si era cit pe ce
dar s-a schimbat schimbarea si ramasei priponita de gard in romanica !
Coincidenta Coincidentelor, amindoi stiti cum e cu Cuantica si Capsunarii si sunteti de acord , amindoi, ca se poate Schimba TRECUTUL , fara a modifica Prezentul actual ?