Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 15:11
De la: gabigabi2, la data 2013-01-16 15:05:03De la: _KARPOV, la data 2013-01-16 11:10:42De la: gabigabi2, la data 2013-01-16 06:41:32De la: _KARPOV, la data 2013-01-15 23:08:39De la: gabigabi2, la data 2013-01-15 20:13:58De la: 9am_1287, la data 2013-01-15 19:57:57De la: gabigabi2, la data 2013-01-15 19:31:39De la: 9am_1287, la data 2013-01-15 19:15:27Te rog sa-mi repeti intrebarea, sorry !...n-am citit intreaga maculatura contextuala de pe cafeneaua virtuala. Ai noroc ca sunt la scoala.....ca iti aratam eu tie clonariada....
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 15:13
In timpul viselor, trairile sint reale.
Doar stie fiecare de acel somn paradoxal, din care ne mai amintim cite ceva. E momentul in care chiar se pleaca din corp. in alte dimensiuni. Daca atitia oameni spun ca e real ce viseaza ei, nu se simte nevoia sa luam de bune explicatiile unor semidocti ce ne induc ideea ca ar fi ireal. Sint si acele vise superficiale, ce refac informatiile stocate in creier. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 59 mesaje Membru din: 9/01/2013 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 15:22
@gabigabi, creierul uman inmagazineaza cu mult mai multe cunostinte (informatii) decat iti poti imagina, iar atunci cand visezi, creierul elimina (sterge din memorie) informatii foarte vechi, sau pe cele care le-ai accesat foarte rar pe timpul starii de veghe. Uneori, chiar si-n timpul starii de veghe, creierul iti poate juca cateva feste halucinogene oferindu-ti impresia ca ai mai trecut, vazut, o oarecare locatie pe care n-ai mai vizitat-o niciodata, aceste aspecte ale asa zisului deja vu etc., (paranormal/e) nu este decat un efect al acestor stocari informativ-neuronale intr-un volum cu mult mai mare decat ti-ai fi inchipuit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 15:24
De la: _KARPOV, la data 2013-01-16 15:08:22De la: 9am_1287, la data 2013-01-16 15:01:55De la: _KARPOV, la data 2013-01-16 14:46:08De la: 9am_1287, la data 2013-01-16 14:30:43De la: _KARPOV, la data 2013-01-16 12:26:44 OK. D`le Elev.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 15:31
de ce sa ma bulversez, Karpoave, intrucit nu mi-ai spus nici tu si nici 1278 / 1275 , nimica nou !? doar Cuvintele ce-mbraca teoria sunt altele noi , dar Inteligenta Materiei scrisa acu' 30 de ani , ti-am recomandat-o deja spre citire ; si scriitorii SF scriau despre asta, tot acum 30 si ceva de ani , folosind insa alte imagini si cuvinte ,adecvate literaturii si doar ti-am spus povestea cu " NORUL" compus din miliarde de picaturi de apa ce se reintilneau in EL , reconfigurindu-l si aducind fiecare informatii din zona in care ele fusesera si pe care le Impartaseau Norului si astfel , ce Stiau ele stia Tot Norul si ce stia el ,stiau si ele toate ..... - ca sa nu spun ca vechii indieni vorbeau despre ACASHA - locul in care tot ce s-a spus si s-a gindit de cind e lumea lume, se Stocheaza ca -ntr-o Banca Mondiala de Date ....ai uitat cind vorbeam despre asta s-ti spuneam ca fiecare dintre noi are acces la ea in functie de vibratia gindului sau ? si oare nici ca ti-am spus ca ce-i Calculatorul ptr. noi , suntem noi fata de Creeatorul nostru , nu-ti mai aduci aminte ? adica noi am facut Calculatorul dupa chipul si asemanarea functionarii creierului uman , tot asa cum MINTEA UNIVERSALA ne-a creeat pe noi ca pe mici, dar necesare componente ale mintii sale ! dar, chiar daca ai uitat discutiile-n sine, tot e bine ca s-a dizlocat incapatinarea aia cu care vorbeai despre NIMIC ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 15:37
Faceti confuzii grave cu acel deja-vu.
Cint toti oamenii spun ca e straniu, sa vada ceva ce au vazut ptr prima data, ca fiind ceva familiar, voi spuneti ca e ceva din creier rezidual. Si atentie apare numai in prima parte a vietii, a tineretii. daca ar fi reziduu, ar trebui sa apara in a doua parte a vietii, ca amintiri refulate, uitate. Si nu mai apare deloc dupa 30-40 de ani. Fiindca dejaurile sint ori din vieti trecute, ori din viitor, ca o imagine cunoscuta. Apropo de faptul ca timpul nu e liniar, cum se spune, ci punctual. Asta pe alta data. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 15:38
@gabigabi, cu tot respectul, aberezi mistico-superstitios intr-o veselie !
Te rog sa incerci citirea celor 2 linck-uri pe care i le-am oferit ELEVULUI "Karpov", ai la dispozite un translator goole, nu poti invoca nici o scuza pentru lipsa ta de interes in a te informa corect intr-un domeniu sau altul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 15:45
De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 15:37:45Faceti confuzii grave cu acel deja-vu. @Nastase, fiinta umana este unica si irepetabila.Nimic n-o precede si nimic n-o poate transcede, daca ai dovezi si poti combate cu date observational-empirice enuntul pe care l-am postat,te rog sa procedezi in consecinta, daca nu, atunci ar fi mai bine sa incercam sa fim sceptici, critici, si sa ne abtinem a face afirmatii absurde. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 15:45
De la: 9am_1287, la data 2013-01-16 15:22:09 ai garantia de 100% ca asa este ? si daca in "zborul " lui de noapte , Sufleul a trecut pe acolo si revazind locul in stare de veghe ,se tulbura ? spune-mi cum e posibil sa ti sa "PARA" Cunoscut un loc , cu toate amanuntele lui, daca nu l-ai mai vazut niciodata , desi spui ca impresia e ca urmare a unor STOCARI Informationale ? deci : exista sau nu imaginea acelui loc printre acele stocari ? dar, ti s-a-ntimplat tie personal , vreodata, acea stare de deja vu sau e doar din citite ? stii ce senzatii exista ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 16:00
De la: 9am_1287, la data 2013-01-16 15:38:27@gabigabi, cu tot respectul, aberezi mistico-superstitios intr-o veselie ! domnule, cu tot respectul va spun ca NU INTELEGETI NIMIC, devreme ce Nu sunteti Capabil sa recunoasteti aceeasi Idee, dar imbracata-n straie noi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 16:01
Da, exista, chiar in detaliu la nivel de informatie cerebrala, dat tu, in stare constienta, (veghe) nu ti-o poti aminti, nu-ti amintesti nici momentul in care informatia respectiva a fost receptionata si stocata in masa cerebrala, acest aspect determina declansarea operatiunii de stergere a informatiei respective. Informatia iti este stearsa din memorie pe timpul unui vis deoarece n-ai accesat-o niciodata, n-ai incercat sa-ti accesezi acea zona a memoriei profunde in care era stocata, iar creierul o considera un balast informational.
Sunt vise pe care n-ai sa ti le amintesti niciodata. iar celelalte pot fi redate, (amintite)cu acuratete sau confuz. in imediatele secunde ale stari de veghe . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 16:07
De la: gabigabi2, la data 2013-01-16 16:00:16De la: 9am_1287, la data 2013-01-16 15:38:27@gabigabi, cu tot respectul, aberezi mistico-superstitios intr-o veselie ! Ajutati-ma sa inteleg ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 16:13
De la: 9am_1287, la data 2013-01-16 15:45:34De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 15:37:45Faceti confuzii grave cu acel deja-vu. da, de acord, dar tu te referi la fiinta umana de ACUM, asa cum arata -n forma actuala ! ori ceea ce ignori tu este, de fapt, ceea ce ANIMA acea forma si care se "decoperteaza " la decesul fiintei ....insusi cuvintul FIINTA spune despre o structura de alta natura ce fiinteaza intr-o anumita intruchipare care, intr-adevar, e unica si e codul ei genetic , cod = cheia cu care acceseaza Mintea Universala ! n-ai spus tu ca-s 3 feluri de minti ? pai, de unde crezi ca STIA, intelegind din Sine Insusi prima categorie de Minte ? Nu din SINELE SUPERIOR sinonim cu o Banca de Date ? de unde crezi ? din NIMIC ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 16:23
De la: gabigabi2, la data 2013-01-16 15:31:44 aici ,domnu' 1278 puteti descoperi microtubulele , cuvint inventat de cei doi savanti , dar care nu vin decit sa confirme toate " aberatiile " mistico nustiucum v-ati exprimat dvs, nereusind sa IDENTIFICATI ca e vorba despre ACELASI LUCRU ! asta se-ntimpla atunci cind Teoria nu e inteleasa si se foloseste doar ca epatare si se copiaza neste Cuvinte ale caror inteles , in profunzimea lor, va scapa !
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 16:23
De la: gabigabi2, la data 2013-01-16 16:13:40De la: 9am_1287, la data 2013-01-16 15:45:34De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 15:37:45Faceti confuzii grave cu acel deja-vu. Citeste cu rabdare, atentie,si cauta sa intelegi adevaratul sens subinteles,(deductibil) din acel text. In cazul in care o sa-ti fie imposibil sa percepi si descoperi sensul real, am sa-ti ofer cateva indicii, bine ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 16:36
De la: 9am_1287, la data 2013-01-16 15:45:34De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 15:37:45Faceti confuzii grave cu acel deja-vu. Fiinta umana este unica si repetabila. Se scoala in fiecare zi cam la aceeasi ora, aceleasi activitati. Adica are o viata bilbiita, mai degraba decit unica. Abtineti-va dumneatu, ca nu eu am spus de deja vu ca e reziduu. o fi reziduu, din anumite puncte de vedere, dar eu stiu ca reziduurile nu te lasa cu gura cascata de uimire. Din contra fugi de ele, si nu spui la nimeni ca le-ai vazut, reziduurile. Ultimul deja-vu al meu a fost pe la 33-35 de ani, si a fost f ciudat, dar daca il rememorez a fost mai degraba o premonitie f puternica. In veghe. Am pus pe seama inimii, dar nu mai sint sigur acum. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 16:38
Transcenderea exista si nu poate fi cuprinsa in cuvinte pe un forum. Nici eu nu stiam ce este...si nici acum.
Dl Mytcor.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 16:44
Nu mai incercati sa pervertiti fenomenele.
Deja-vu, premonitiile, in veghe sau nu, revelatiile, intuitia, gindirea pozitiva pragmatica...etc, fac parte din partea suoperioara a exitentei. Sint deasupra gindirii mecanice, zilnice existentiale, ritmice, a fiecaruia. Altele fac parte din reziduuri....frica, meschinaria, acumularile materiale, posesia, etc Fenomenele de deja-vu, premonitiile, intuitia, nu vin prin exercitiu de gindire. Apar brusc si dispar brusc, ca un fulger. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 18:15
Degeaba incerci sa-l ajuti pe acest baiat, Mytcor.
El din in cind spune ca nu exista......
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 18:29
De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 18:15:42Degeaba incerci sa-l ajuti pe acest baiat, Mytcor. himmmm si eu oscilez intre a crede ca e Mytcor, acest 1278 , dar ma intriga si 1275 care, Coincidenta Coincidentelor scrie tot despre cuantica si da raspuns in locul lui 78 , ca sa nu spun ca am Identificat si in postarile fostului 1111 , ticuri verbale apartinind lui Myt ......aaaaapropo, crezi ca acest numar , nu ne spune nimic in limbaj binar : 1 1 1 1 ? tu ce zici , ca pe mine m-a mirat / intrigat / incitat de cind l-am vazut si l-am banuit a fi tot Mytcor ? P. S. ca doar nu l'o fi luat betia clonelor si si-a facut 3 conturi diferite ca sa ne nauceasca de'abinelea, stiind ca avem fobia clonelor ?
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 18:33
De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 18:15:42Degeaba incerci sa-l ajuti pe acest baiat, Mytcor. pffff, se potriveste al naibii de bine versul : ...." ERA pe cind nu se vedea acum il vedem si nu e ! "..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 18:38
Toata discutia se axeaza pe o singura problema: "Cine este Dumnezeu?!!!!". Nimeni nu stie adevarul adevarat.
1) Unii, spun ca nu exista Dumnezeu, pentru ca ei personal nu l-au vazut pana acum. Idee falsa, deoarece nimeni nu poate sa demonstreze ca nu i se va arata vreodata pana vor muri. Dar lenea lor de a cauta TOATE variantele sub care Dumnezeu se poate infatisa omului este cu mult mai mare decat dorinta lor de a-l descoperi! O parte din ei incearca sa studieze problema existentei lui Dumnezeu, dar nu duc cercetarea pana la capat (tot din cauza de lene, binenteles). 2) Altii, sunt indecisii daca ar exista Dumnezeu sau nu, si asta pentru ca acestia, au nevoie tot mereu de altcineva pe care sa dea vina atunci cand greutatea raspunderii ii depaseste. A-si asuma propria vina este un lucru care le dapaseste modul de intelegere si atunci aleg ce este mai usor pentru ei (inexistenta lui Dumnezeu, chiar daca pana atunci sustineau ca exista). Idee falsa si aceasta, pentru ca acestia nu cred cu adevarat in Dumnezeu. Cand nu mai au nevoie de (ideea) de Dumnezeu vor cadea in pacat imediat. Dar sunt si cei mai usor de adus pe calea cea buna (a lui Dumnezeu). 3) Altii, cred ca exista, pentru ca asa au fost invatati de parintii si mosii si stramosii lor. Idee buna, dar daca nu este urmata de studierea Cartilor Sfinte, credinta, ramane ca bobul de secara cazut pe terenul sterp si care nu poate rodi (se pierde Invatatura lui Dumnezeu). Acestia intra cel mai ades in categoria celor "cred, dar nu cercetez". Sunt si cei mai instabili psihic, gata mereu sa fie de acord cu cei din jurul lor. Si cei mai inclinati sa "cada in Pacat". 4) Altii, cred din convingere (si ca urmare a studierii Invataturii lui Dumnezeu) si cauta sa-i invete si pe cei care, din diferite motive, nu cred in Dumnezeu. Din pacate sunt unii dintr ei care cauta sa invete obligatoriu pe cei din jur, Credinta lor. Acestia dau in cealalta extrema (habotnicia) si ajung in final sa incalce preceptele (bune) ale Invataturii lui Dumnezeu (vezi terorismul religios). Aici se apropie foarte mult de cei care nu cred in Dumnezeu (din diferite motive) si vor ca nimeni sa nu creada in Dumnezeu. 5) Mai exista si unii care, desi nu cred in Dumnezeu, cauta sa afle care este adevarul adevarat in aceasta problema. Dar cercetand sustinerile Pro si Contra isi dau seama ca de ce afla date noi, de aceea trebuie sa afle alte date care sa sustina sau sa nege ce aflasera pana acum. Culmea este ca si Invataturile Credintei in Dumnezeu nu impiedica acest lucru, dimpotriva. Aceasta categorie cred ca ar trebui sa fie singurii care sa ne dea (macar sa incerce) un raspuns la intrebarea acestui subiect (Cine este Dumnezeu?). Restul, este o discutie in care s-au spus de mult cam tot ce stim Pro sau Contra si acum se cam vorbeste numai de a sta cu cineva de vorba fara o rezolvare practica. Nota: Binenteles, aceasta este o simpla parere la acest subiect, si nu oblig pe nimeni sa fie de acord cu mine! O seara placuta in continuare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 18:48
CINE sau CE este Dumnezeu ? si eu am propus mai demult aceasta intrebare, dar nu a fost vazuta sau colegilor de forum nu li s-a parut relevanta ! ma gindesc ca ,poate, s-ar gasi mai repede un raspuns !
zic si eu, nu dau cu paru ' !
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 20:27
Creierul este o mare inventie a naturii...cea care este o parte a universului.S-ar parea ca totul are o logica...desi am putea vorbi,mai repede,de o logica a hazardului......In momentul in care a aparut viata totul a inceput sa se desfasoare intr-o singura directie....de la simplu spre complex...Dupa o serie de adaptari....am avut sansa sa aparem noi....Si sigur nu vom fi ultimii....locul nostru va fi luat de catre alta specie ...care va trai impreuna cu noi....sau fara noi... Asemanarea dintre creier si calculator este fortata.Creierul s-a format...altfel...calculatorul este creatia noastra.Creierul functioneaza dupa alte principii si este mereu in cautarea de informatii.El are o sete de cunoastere.Creierul poate "invata"....calculatorul inca nu poate.In viitorul apropiat calculatorul va fi dotat cu cele 5 simturi si atunci poate va fi altfel....sau poate nu....Creierul invata si creeaza noi ganduri.Si cred ca el comunica si in afara organismului asa cum la interior comunica toate celulele pentru a coopera in vederea unirii pentru a forma un singur organism.Corpurile noastre sau doar creierele noastre rezoneaza....transmitand diverse informatii .Exista poate un subconstient colectiv....prin care se transmit anumite informatii.Cand un numar mare de indivizi dintr-o specie se adapteaza atunci toti indivizii speciei se adapteaza,indiferent de distanta si de mediul in care traiesc.Si bacteriile "sufera" de adaptare....atunci cand apare un nou vaccin....ele gasesc "antidotul" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 20:33
De la: gabigabi2, la data 2013-01-16 18:48:32CINE sau CE este Dumnezeu ? si eu am propus mai demult aceasta intrebare, dar nu a fost vazuta sau colegilor de forum nu li s-a parut relevanta ! ma gindesc ca ,poate, s-ar gasi mai repede un raspuns ! Cine sau ce este Zeus?Raspunsul este acelasi ca la dumnezeu.Nu poti sa enunti ceva....despre ceva ce nu exista
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 20:57
De la: eugenb, la data 2013-01-16 18:38:41Toata discutia se axeaza pe o singura problema: "Cine este Dumnezeu?!!!!". Nimeni nu stie adevarul adevarat. Oamenii ar trebui lasati sa-l descopere singuri pe dumnezeu.Nu trebuie sa primeasca un dumnezeu cu forta.Doar se stie ca noi avem dorinta de a sti....vrem sa aflam ce sau cine suntem....si poate ca intr-un final l-am fi descoperit singuri pe "dumnezeu" ![]() De ce nu suntem lasati sa-l descoperim noi pe dumnezeu?De ce suntem fortati inca din copilarie sa acceptam zeul din zona in care ne-am nascut?Chiar sa nu existe niciun interes?Putin probabil.Totul este de fapt.....o utopie!
|
Fosta membra 9am.ro 1113 mesaje Membru din: 7/01/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 21:15
De la: gabigabi2, la data 2013-01-16 18:29:46De la: nastasemihail, la data 2013-01-16 18:15:42Degeaba incerci sa-l ajuti pe acest baiat, Mytcor. Eu sunt Anubis,se poate observa ca asa semnez
Anubis
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 21:19
Moartea e o ipoteză până în momentul când omul se pomenește în brațele ei, fără nicio speranță de întoarcere.
Liviu Rebreanu Raporteaza abuz de limbaj
Anubis
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 21:20
Când crezi că nu mai există nicio speranță, o singură speranță mai rămâne: să nu crezi.
Anubis
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2013, ora 21:21
Eu la pătrat
viața este zero, la puterea doi și rămâne zero, nuli suntem și noi viața-i primul număr, împărțit la doi rămâne jumate, restul la gunoi viața-i radicalul din divinitate și rămân doar sfinții fără de păcate viața este sfera, cercul și pătratul scotocind prin toate, aflăm rezultatul viața e triunghiul, dreptele catete și rămâne unghiul fără epitete viața e obtuză, până-n infinit și rămâne punctul, singur și uimit viața-i printre puncte, o mulțime vidă și rămâne moartea... singură, rigidă viața este zero, zero absolut la puterea doi, un necunoscut viața e un calcul simplu cum sunt Eu însă Eu² = Dumnezeu Raporteaza abuz de limbaj
Anubis
|
|
|
|

cine a scris aici, in locul tau ? asta nu e stilul tau de a "vorbi" !
e similar cu cei care pasind pe Luna , aveau un costum gros de protectie si bocanci speciali ce-i tineau la sol sa nu se desprinda de el !
Cuvinte ale caror inteles , in profunzimea lor, va scapa !
zic si eu, nu dau cu paru ' !