back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 >> Sari la pagina:

stanescumihaita

1 mesaj
Oras: Focsani

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:58

Ceva frumos,mult asteptat,cea mai frumoasa tara din lume,tara mea,a celor dragi mie,a celor pe care-i iubesc si de care mi-e dor,tara care mi-a dat tot ceea ce am si m-a facut ceea ce sunt.Sunt de 7 luni in Afganistan si pot spune ca abia astept sa ma intorc acasa.

taiana44

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Romania anului 2010 va fi o tara impovarata de datoriile externe pe care le are si de acordul cu FMI. Va creste somajul, veniturile si puterea de cumparare se vor diminua.Nemultumirea populatiei va culmina cu manifestatii incepand cu luna aprilie. Rivalitatile politice se vor ascuti. Incepand cu luna septembrie economia se va inviora usor, dar pana la sfarsitul anului nu vor fi semne de inbunatatire a nivelului de trai.Anul viitor von mai vedea. Din pacate , romanul este capabil sa indure multe.

9am7469

1 mesaj
Oras: Constanta

Din punctul de vedere al unuia care a ramas fara job, sper ca 2010 sa fie anul in care sa poti gasi de munca in urma calificarii si experientei pe care o ai, si nu in functie de relatii/prieteni!In an de criza, nepotismul este mai prezent ca oricand. As vrea sa vad romanii muncind mai mult si mai bine(cu cap!).Sa incetam sa mai asteptam si sa cerem de la altii ce nu avem.

dobrest

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Am cunoscut foarte putin Romania in 2009 (locuiesc si muncesc in Italia). De aici ramane numai dorul de cei dragi, de prieteni de rude si cam atat. Romania o cunosc de fapt doar din 9AM si nu pare prea ,,felice,,. Va doresc sarbatori fericite! Stelian

narkoma_1985

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:59

pai cum vad Romania la fel poate un an mult mai dificil din cauza crizei financiare si a lipsei locurilor de munca cred va fi un an al prudentei din toate punctele de vedere mai ales la noi si cine a fost bine va fi bine si la anul in rest o sa ne chinuim sa supravietuim si chiar mai rau poate unii isi vor pierde locul de munca spun astea in calitate de proaspat absolvent de facultate care inca la jumatate de an de la terminare nu am gasit ceva de munca in domeniul studiat deci va fi greu ca si poana acum. oricum Sarbatori Fericite tuturor romanilor si sa nu ne pierdem optimismul si umorul doar o viata avem si trebuie sa o traim la maxim... numai bine ;) Alex - BR

dana_stanciu

1 mesaj

Sumbru! cum as putea sa vad Romania....cand zilnic sute de oameni raman fara locuri de munca,in politica e ca la circ,invatamantul si sanatatea e la pamant,etc,etc...oricat de optimista as fi nu cred in ceva mai bun....ramane doar sa SPERAM! SARBATORI FERICITE!!!

PLESUTEO

1 mesaj
Oras: Braila

In 2010 Romania isi va mentine din pacate actuala stare a economiei interne. In prima jumatate a anului 2010 nu va fi nici o schimbare pozitiva. Ma astept ca in cea de-a doua parte a anului sa apara o usoara crestere economica ce se va datora in principal deblocarii creditarii bancare in special pe segmentul persoanelor juridice.

9am086683

1 mesaj

o tara la fel de saraca sau poate si mai saraca din punct de vedere financiar.Cu multe perspective de afaceri dar din cauza situatie de guvernare nestabila si neserioasa, totul lasa de dorit.

9am079626

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:00

foarte foarte greu politicieni se bat toti pe ciolan si noi poporul o vom duce tot mai greu

geotontehnic

2 mesaje

2010 ...ROMANIA... O TARA COMPUSA DIN DOUA JUMATATI IN CAUTAREA INTREGULUI. UN AN CU LACRIMI , SUDOARE, NEMULTUMIRI SI ,POATE DIN VARA ,CU CEVA SPERANTA ...

claudiuromosan

2 mesaje
Oras: Sibiu

Romania in 2010 va fi la fel ca si acum un an de zile, zbatandu-se si incercand din rasputeri sa amelioreze situatia financiara in care ne gasim cu totii. Cea mai mare speranta este asteptata de la Guvern.

cristibadea4492

1 mesaj

Cel mai rau an dintre cei 20 de ani de la rev. incoace si toate acestea datorandu-se partidului aflat la conducerea tarii si implicit presedintelui republicii.

giacob

1 mesaj

eu vad ROMANIA intrata in normalitate si pe drumul spre dezvoltarea la care are dreptul pentru ca este o tara cu oameni minunati inteligenti si cu suflete minunate .Romani care au dovedito in nenumarate rinduri ca sintem net mai dotati spiritual si mult mult mai buni ca toate acele popoare asa zise dezvoltate .in final va fii mult mai frumos daca si vedem lucrurile dintro alta prisma nu tot din cea a negativismului si a urii de semeni.

kristolex

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:01

Cu buzunarul si sufletul empty

ionel_ploscaru2

1 mesaj

prima jumatate a anului o Romanie resemnata fara incredere sau chef de munca, a doua jumatate a anului mai activa , mai optimista, dar /total nu mai buna decat 2009

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

Instabila politic, lupta pentru putere se acutizeaza, vom fi vazuti afara ca o natie de oportunisti, Basescu va face ce va vrea din acest popor.

pirvuiulia

1 mesaj

Rominia in 2010 o sa treaca prin aceiasi criza financiara ca cea de acum, poate mai grea, somerii or sa fie pe toate drumurile dar important e ca macar cei din conducerea tarii or sa fie multumiti.

ga_da_fi

3 mesaje

CU ACEST GUVERN? ...NU STIU CUM NE VA GASII IARNA VIITOARE...ASTA DACA SCAPAM DIN IARNA ASTA!!! Un an care daca nu ne va omora sigur ne va intarii....

ionelasofiei

1 mesaj

buna ziua, imi este foarte greu sa spun cum a fost anul 2009, pentru ca au trecut cinci ani nu unul. s-a naruit tot ceea ce visasem sa facem. de aceea si abia astept sa se termine. de asta, dar si pentru ca anul 2010 va fi foarte bun. la fel va fi si in Romania. ma gandesc ca mai rau de atat nu poate fi iar noi trebuie sa ne pastram sanatatea mintala si optimismul. sarbatori fericite si sa dea Domnul un an nou mult mai bun.

9am051823

1 mesaj
Oras: Bacau

Din punctul meu de vedere, Romania, va traversa o perioada grea atat in anul 2010, cat si in perioada urmatoare si acest lucru va fi urmarea optinuii pe care au avut-o unii la data de 06.12.2009. Vor urma zile de criza financiara si criza sociala datorita somerilor ce vor alimenta personalul neproductiv. Nu imi dau seama inca ce va duce la o crestere economica, atata timp cat multe firme vor falimenta, iar din banii obtinuti prin concedieri si reduceri salariale nu se dezvolta economia unui stat. Mai mult, nu am vazut nici un program de ajutor social la cei care vor conduce Romania adica : cine supravetuieste supravetuieste, cine nu sa moara. Eu nu fac politica, dar sunt extrem de afectat de politica si atunci pot avea optiuni. Anul 2010 va fi anul pe care l-a ales poporul si mai rau decizia a aprtinut, dupa cum se poate observa si diasporei, reprezentata de oameni care nu traiesc in Romania si atunci pot avea o optiune deformata a realitatii din tara. Deasemenea in ultima perioada am observat ca nu avem conducatori care sa gaseasca solutii pentru oamenii simpli - dar multi. Partidele de dreapta vor solutii radicale, dar cu urmari groaznice pentru majoritatea oamenilor ( saraci), iar lupta pentru existenta este dura, mai dura decat la animale. Cine va suferi? OMUL SIMPLU la care nu se gandeste nimeni, batranul neputincios si copiii care nu vor avea o asistenta medicala si o intretinere corespunzatoare. Deci ce ne poate aduce anul 2010 : Saracie mai multa, somaj, egoism, lupta pentru existenta - hotii, talharii : vizavi de o patura sociala superioara bogata, dornica de imbogatire permanenta pe spinarea celor multi, gata sa-si promulge legi de aparare a propietatilor din ce in ce mai mari. Dar daca asta si-au dorit OAMENII asta sa aiba.

je5

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:02

Romania - o tara in faliment.Romanii inglodati in datorii (rate la credite de consum sau imobiliare). Firmele in blocaje financiare.

elenna_lavinia82

20 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:02

Primariile din Romania fac accesibilitati pentru persoanele cu handicap, rampe corecte, oamenii sunt fericiti si au oferte tot mai multe pentru locurile de munca, economia creste si viata romanilor se imbunatateste considerabil! ( e un vis frumos! dar sper sa devina realitate! macar peste ani)

magdalena_alexandru

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:03

Personal, cred ca va fi mai greu ca in 2009, vor fi din ce in ce mai putini bani, bugetarii vor avea cel mai mult de suferit si sper sa nu ajungem in situatia Bulgariei de acum cativa ani, sa fim nevoiti sa dam lucruri din casa pentru ceva de mancare.

elena_dia

3 mesaje
Oras: Cluj

Cu toate ca sunt o fire foarte optimista nu vad bine tara noastra ... situatia financiara nu pare a se imbunatati din pacate si cred ca pana prin septembrie octombrie nu se va intrezari ceva bun din punct de vedere financiar. cred ca vor fi din ce in ce mai multe zile de concediu fara plata pentru bugetari, salarii prin urmare tot mai mici pentru acestia ... si multi oameni isi vor pierde serviciul ... sa nu mai vorbim de sporuri sau prime care oricum au disparut. oameni din ce in ce mai tristi si mai abatuti de problemele financiare, iar politicieni tot mai aprigi in a-si mari averile. trista vad Romania anului 2010 ... cu oameni saraci, bolnavi si fara chef de lupta ...

9am8964

1 mesaj

In 2010, cred ca Romania va fi plina de stress. Stress provocat atat de continuarea povestii cu gripa porcina, cat si a situatiei economice si politice dezastruoase.

denisvoicu

1 mesaj

In 2010 vad Romania ingropata in: minciuna, demagogie politica, inselaciune, mociral si mizerie, (acum si zapada) datorii pe care o sa le platim noi nu ei si nu stiu daca mai avem resurse noi oamenii de rand sa facem ceva.

rbe

1 mesaj
Oras: Iasi

Cred ca Romania in 2010 va ramane o tara saraca si plina de datorii.

ancaitaltrad

1 mesaj

Vad o Romanie in care oamenii politici sunt interesati de interese proprii si de propriile orgolii in loc sa fie interesati sa rezolve situatia grea in care ne gasim. Dar, poate, cine stie, le-o veni mintea la cap si se vor preocupa mai mult de "prostime". Sarbatori fericite !

axintelexa

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:04

Economic,Romania va fi departe de a depasi momentul crizei economice.Imi este greu sa cred intr-o revigorare economica.Daca si bugetul anului 2010 va fi construit pe absortia de fonduri structurale,catastrofa va fi de mari proportii,asta nu pentru ca nu ar fi proiecte ce pot fi finantate si sumele alocate de UE absorbite ,ci pentru ca jocurile politice si in special necesitatea recuperarii urgente a investitiilor in campania electorala este legata in acceptiunea administratiei (a se citin GUVERNANTI ) de aceste sume.Legea salarizarii unice va perpetua degradarea sistemului de invatamant si de asistenta medicala.Indatorarea ststului la banci,pana la o ipotetica acordare a transelor de imprumut de la FMI vor stopa creditarea atat de mult clamata intrucat bancile vor dirija banii de creditare catre stat care in acest moment ofera mai multe garantii decat firmele sau persoanele fizice.Cu PNL si PSD in opozitie grupul de independenti va fi usor de destabilizat in cazul unor motiuni de cenzura in conditiile in care fiecare parlamentar din grup si-a pierdut identitatea politica si probabil locul intr-un viitor parlament redus la 300 de persoane.Vor fi tulburari sociale,populatia va saraci,nivelul de trai va scadea,probabil vor creste taxele si fara indoiala somajul,iar din economie de energie "se va stinge si luminita de la capatul tunelului".

good_evening_2010

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:04

Nu sunt sceptica,dar nu intrezaresc nici un viitor luminos !Nu ma deranjeaza Romania ca tara ,ci mentalitatea majoritatii indobitocite.Mi-ar placea sa curga miere si la noi,dar va trebui sa mai asteptam cateva decenii. Sarbatori fericite si ganduri bune tuturor romanilor!

Pagini: << 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: