Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
marinela_diana 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:47
As vrea sa vad o Romanie frumoasa si bogata,cu oameni buni si harnici dar ma tem ca toate astea sunt o utopie .Mai aproape de adevar e ca si in 2010 vom avea parte de aceleasi scandaluri si de aceleasi salarii mici .Nu vad nimic nou si sigur nimic bun .Sarbatori fericite tuturor .
|
|
adina_chiriac 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
In crestere economica, modernizata si cu cetateni pozitivi, educati si uniti!
|
|
antonitrade2 1 mesaj Membru din: 13/02/2009 |
sumbru
|
|
nedelcustefan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:48
In 2010 Romania inca se va zbate sa iasa din criza.Abia din 2011 vor fi sanse de revenire, insa si atunci destul de mici
|
|
tereziarusu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
pentru Romania si romani urmeaza, inca o data, o perioada foarte grea,plina de dispute politice interminabile si lipsite de bun simt
|
|
9am159646 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
cu multe probleme
|
|
terzi_p_yahoo_com 125 mesaje Membru din: 9/08/2009 Oras: BUCURESTI |
In anul 2010, primul guvern aprobat de parlament, va incepe cu recuperarea consecintelor erorii PSD, de a esi de la guvernare, pentru a asigura lui Geoana o platforma de atac la Basescu, in campania prezidentiala. Plasat acum in opozitie - o persistenta in erorore, consecinta a primei erori - au determinat si pe presedintele PNL, agiamiu si lipsit de caracter - Crin Antonescu, sa situeze si PNL in opozitie ciudata, atata timp cat consideram ca intre denumire si ideologie ezista o corespondenta, dupa ce Tariceanu a dovedit ca pentru propriile interese poate sacrifica national-liberalismul, lasand-ul prada neobolsevimului romanesc pastorit de Iliescu, sub steagul social-democratiei, precum inchizitia su semnul crucii. In aceste conditii noul guvern are de invins greutati enoerme, pentru a moderniza Romania cu costuri minime pentru romanul de rand. Iata dece anul 2010, va fi dificil si dureros ! Doamne ajuta-ne sa-l parcurgem cu suferinte minime !
|
|
ben_scirlatache 1 mesaj Membru din: 24/01/2009 |
as vrea sa fiu optimist, dar viitorul suna relativ sumbru. As vrea sa vad mai multa implicare a autoritatilor in a ajuta tinerii absolveti sa inceapa sa invete ceva in mod practic. Din cate se vede acum e doar vorba din partea mai marilor nostri! Va aduceti aminte refrenul de la "MARI ROMANI"? Nu vorbele ci faptele te fac sa fii mare!
|
|
|
|
|
dumitru_mnerie 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
In contextul actualei conduceri, anul 2010 va fi cam "albastru", in sens negativ, nu ca si culoare a Uniunii Europene. Nu va fi "roz", ca si culoare apropiata de "portocaliu". Trebuie ajutata de stat lumea sa munceasca si sa castige. Sa aiba incredere in rolul esential al muncii. Munca potrivita pentru momentul potrivit. In acest fel se va face o reperatie morala.
|
|
90411163444 1 mesaj Membru din: 2/09/2009 Oras: Ploiesti |
romania,,,cred ca va progresa din punctul meu de vedere,,,conteaza atitudinea alesilor,,,va fi o tarisoara agitata si in permanenta stare de tensiune,,nu e un lucru tocmai placut zilele fara plata pt bugetari,,,nu e placuta batjocora din sanatate,,nici tepele financiare ale bancilor,,,,,speram sa izbutim sa ne desprindem putin de coruptia la nivel inalt,,
|
|
ele_sz 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:49
Multi someri, multe societati in stare de insolventa, un an greu.
|
|
boda_sorina 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Zalau |
Toata lumea e pesimista in ce priveste viitorul.Sincer,nici eu nu am motive sa fiu altfel,doar sunt constienta de ceea ce e in jurul meu,DAR....,nu vreau sa ma las cuprinsa de acest sentiment.Tocmai de aceea ,raspunsul meu va fi unul cat se poate de optimist sau chiar naiv cum ar zice multi:Romania va iesi din criza financiara,locurile de munca nu vor mai fi o problema,studiile si diplomele noastre vor fi recunoscute ,vom fi renumerati conform celorlalte tari din UE,romanii nu vor mai pleca in strainatate pt. un ban in plus,Sanatatea,Invatamantul etc.vor primi multe procente din PIB.....Mai vreti sa visez frumos?Stiu ca e un vis si eu totusi sper ca asa va fi!
|
|
daniel_iancu2008 10 mesaje Membru din: 2/02/2009 |
Romania mea se va transforma in 2010 intr-o tara cu mult mai civilizata, cu oameni care vor uita ca banul este motorul ce ne calauzeste pasii (si asta pentru ca nu-i vom mai avea) si care se vor apleca mai mult asupra cititului (din lipsa de alta ocupatie si satui de aceleasi figuri triste ce se perinda pe la televizor). Din Romania mea vor disparea fitzele snobilor (pentru ca nu vor mai avea in fata cui sa-si etaleze "bijuteriile"). In Romania mea, femeile vor incepe sa simta adevarata dragoste, cladita din sentimente bazate pe calitati intelectuale sau fizice, pentru ca vor realiza faptul ca nu mai au cu cine sa se lupte in bijuterii, haine, genti sau masini de fitze. Asadar, femeile vor simti ce inseamna sa fii fericit (sintagma atat de indepartata de ele pana acum). Drept urmare, barbatii vor fi mult mai fericiti, cand nu vor mai fi stresati sau timorati de gandul ca nu vor putea satisface financiar pretentiile femeilor pe care le doresc. O simpla poezie sau o atitudine barbateasca le vor aduce in brate femeia mult dorita. Si atunci cand si femeile si barbatii vor fi satisfacuti spiritual si sexual, se vor opri si claxoanele si injuraturile de la volan, iar toti conducatorii auto vor ceda politicos banda in favoarea celui care semnalizeaza ca vrea sa treaca pe cealalta banda. Si cu aceasta liniste si pace sufleteasca, toti romanii vor ajunge la locurile lor de munca linistiti si cu o pofta uriasa de a face ceva deosebit in acea zi care a inceput atat de bine. Si ideile bune vor lua amploare si vor ajuta romanul sa gandeasca. Si atunci cand romanul va gandi, tara asta nefericita isi va lua zborul catre universuri pe care nu le-a atins pana acum. Si ce frumos va fi totul! Da, Doamne sa fie CRIZA!
|
|
9am6739 1 mesaj Membru din: 9/03/2009 |
Eu cred ca tendintele in anul viitor vor semana cu tendintele prevazute pentru acest an. Adica cei saraci vor saraci in continuare iar cei bogati (si smecheri) se vor imbogati (si vor smecheri) in continuare. Nu ne vom trezi din amorteala decat atunci cand ne va ajunge cutitul la os si, legati printr-un nou inedit spirit de echipa, ca acum 20 de ani, ne vom opune hotiei si bataii de joc la care suntem supusi zi de zi, acceptandu-ne umili conditia de "romani". Numai ca de data asta va trebui sa constientizam ca daca vrem sa pretindem, trebuie sa si muncim, ceea ce ... e greu pentru noi.
|
|
9am113723 1 mesaj Membru din: 7/08/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:50
Sa zicem ca va fi un an mai bun decat anul care a trecut si sa iesim din criza asta care mai mult ne-a torturat psihicul decat buzunarul.
|
|
Ninu 58 mesaje Membru din: 27/04/2009 Oras: Cluj |
rOMANIA VA FI TOT TARA COMUNISTA PE CARE O STIM,SI NU DE ALTA ,DAR SE BAT PREA MULTI PE EA.
|
|
briceagm 2 mesaje Membru din: 16/02/2009 |
ROMANIA IN 2010??? Nu sunt deloc optimista!!! aceiasi politicieni....care vor face TOTUL pentru ei si vor uita de noi ....ceilalti!!!! *pentru ce au fost aceste alegeri???? ....ne-am intors de unde am plecat... *****VOM TRAI ALTI 5 ANI DE COSMAR!!!!!! MARIANA
|
|
iulianparnica 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
IMI PARE RAU SA SPUN , DAR CRED CA MULT MAI RAU DECA ANUL 2009 MULTA SARACIE,SOMAJ ...OAMENI DISPERATI.....SINUCIDERI POATE SI IN MASA...SPERANTA A MURIT ODATA CU EMIL BOC,DAR NE MERITAM SOARTA CA SUNTEM UN POPOR RAU, HAIN,INVIDIOS SI FARA MINTE ...NE VINDEM PENTRU NIMIC, ..NE LIPSESTE DEMNITATEA ,SI NE LASAM CALCATI IN PICIOARE ....A MURIT ZIMBETUL PANA SI COPIII NU MAI RAD,NU MAI ZAMBESC...SUNT TRISTI SUNTEM UN POPOR DE SUFLETE TRISTE......IMI PARE RAU
|
|
mihaispeteanu 2 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Va fi un an greu ptr toata lumea! Si pentru popor (taxe impozite, disponibilizari, micsorari de salarii) si pentru clasa conducatoare (greve, rabufniri "a la Berlusconi", FMI). Mihai Ciobanu
|
|
cristianai74 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
o vad in "roz". . . cred ca vor apare schimbari in bine in plan social
|
|
teletincristina 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Din punct de vedere politic va fi incert, din punct de vedere economic va fi drastic iar in ceea ce priveste alimentatia din "granarul Europei" vom ajumge sa "cersim din poarta in poarta". Nu sunt o pesimista dar prea multe miscari nu se intrevad la orizont.Atata timp cat noi avem multi someri cu diploma pentru care s-au platit bani buni si nu se pot recupera prin aplicarea celor invatate ..... numarul somerilor este in crestere, in loc sa fie invers..... luminita de la capatul tunelului nu o sa o vedem foarte repede.
|
|
9am171170 1 mesaj Membru din: 16/11/2009 |
Nu cred ca o sa iesim din situatia asta prea curand,avem pretentii mereu de la altii ca sa faca,sa schimbe ceva,de ce nu ne uitam intai la noi si sa incercam pentru ca noi sa ne schimbam,sa fim mai buni si sa facem noi ceva, si sincer, cred ca ne meritam soarta!
|
|
mihaispeteanu 2 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:51
Va fi un an greu ptr toata lumea! Si pentru popor (taxe impozite, disponibilizari, micsorari de salarii) si pentru clasa conducatoare (greve, rabufniri "a la Berlusconi", FMI). Mihai Ciobanu
|
|
stamulea_stere 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
1.Romania va "trage" din greu sa depaseasca criza si va fi si mai rau ca in 2009. 2.Luptele politice vor continua si vor afecta si mai mult situatia economica intr-un sens nefavororabil, doar de dragul venirii la putere a altora, in genul "Buna tara , rea croiala, Mama ei de randuiala, Aia hoti astia hoti , Mama lor la toti. Vin ai nostri, pleaca ai nostri, Noi ramanem tot ca prostii Aia hoti astia hoti , Mama lor la toti."
|
|
wild_undaying 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Targoviste |
Cum vad eu Romania in 2010? ... mmmmm SA incerc sa-mi tin in frau elanul de profund dezgust fata de ce s-a intamplat pana acuma, sa ma gandesc la viitor, cred ca romania va ramane aceasi tara in care fiecare isi face legea cum vrea fie cu pumnul ca doar suntem o tara in care forta bruta face mult mai mult decat gandirea.Luptele politice o sa ajunga pe culmi din ce in ce mai mari (o sa treaca si culmile Everestului)Traian Basescu o sa incerce sa-l distruga pe "prostanac" iar PSD desigur incearca sa dea vina pe ceea ce faceau si ei in timpul cand au fost la putere dar na acuma sunt in opozitie si nu mai fac ei deci ATACA.Economic o sa ne mutam in Papua Noua Guinee sau in cel mai bun caz o sa fim vanduti la bucata unei tari din Africa gen Gana si asa o sa traim bine si fara ninsoare..probleme or sa fie cu apa dar suntem un popor credincios asa ca ne rugam la Dumnezeu sa ne dea si noua niste ploaie si gata Domnul Base o sa ne zica "vedeti, v-am zis eu ca traiti bine".In plan monden lumea o sa intre in criza deoarece vedetele nu mai au loc in cluburile din Dorobanti si o sa trebuiasca sa-si mute locut ...Deci criza mare "FATA".In plus vor fi alte despartiri parueli de genulAndreea Spatar si Boschet , chesti care le vedem vilnic nimic special.Anul acesta o sa reusim sa iesim pe locul 17 la Eurovision(incerc sa fiu optimist). Copii din romania o sa inceapa din ce in ce mai mult sa copieze stilul vestic si vor trage pe nas sau fuma ierburi "aromate", educatia este dusa deja dar sa nu uitam intotdeauna este loc de mai mult rau si noi ca romani nu trebuie sa ne lasam daca se poate si mai rau de ce sa nu fim destepti noi si sa ne scufundam...cam atata am de zis . un an nou fericit
|
|
ygo_cris 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
In 2010 Romania va fi asa cum a fost si pana acum.Adica, ne vom raporta tot la ce s-a intimplat in trecut, ceea ce nu ne va da vreodata posibilitatea sa vedem viitorul. Au trecut 20 de ani luptindu-ne cu trecutul si am ajuns sa ne condamnam unii pe altii, fara sa gindim ca in felul acesta nu rezolvam nimic,ci mai rau ne este.Trebuie sa invatam de la acei romani,care si-au luat `inima in dinti` au plecat in alte tari s-au apucat de treaba si isi construiesc un viitor pe care noi aici asteptam sa ni-l dea cineva. Nu mai avem nici rabdare, nici putere dar totusi speranta, atit cit mai este, trebuie sa ne faca sa construim ceva,macar pentru copiii nostri.
|
|
Andrey007 4 mesaje Membru din: 25/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Sincer, cred ca 2010 va fi mult mai greu decat 2009 si multa lume va avea de suferit de pe urma acestei "crize". Dar, sa speram ca vom trece cu bine si peste acest an.
|
|
9am19102 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
In 2010 vad o Romanie trista, afundata in datorii, cu muuuulte promisiuni de bine din partea conducerii, cu someri care poate vor iesi in strada. In viziunea mea 2010 va fi un an cu multe scandaluri politice, cu mitinguri ale bugetarilor, cu impozitul forfetar( cea mai mare tampenie) de platit, cu preturi la fel de mari pe rafturile supermarketurilor. Va fi un an foarte greu de trecut, dar speram ca ajutati de bunul Dumnezeu vom trece si peste asta! Eu va urez Sarbatori Fericite si Un an de nota 10!!!!
|
|
lyzzuka 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:52
In 2010 eu vad Romania umpic mai gri decat in 2009. Chiar daca din punct de vedere economic, politic sau chiar social, nu vad realista posibilitatea de a avea bunastare insa sper ca atat oamenii, indeosebi politicienii vor constientiza ca vom avea cu totii beneficii mai mari daca colaboram si trecem peste orgolii si rautati.
|
|
9am178877 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:52
Nimic schimbat fata de 2009,disponibilizari,diminuari de salarii,minciuni guvernamentale,etc
|
|
|
|