9am096251
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:19
In 2010, in Romania,va fi multa greutate,pentru romani si pentru tara.Asa, vad eu lucrurile.Nu cred k va fi mai rau,dar nici mai bine.Cu asa un presedinte,un prim-ministru si un guvern,nu va merge.Soarta tarii a fost decisa.Sa traim,rau,nu bine.......
|
|
|
daniel_rosu_68
1 mesaj
|
Romania in 2010 va fi in prima jumatate a anului foarte naspa,cu concedieri masive,cu incertitudinea locului de munca si cred ca vor fi multe plecari in strainatate.In cealalta jumatate sper sa ne revenim economic si o sa inceapa sa intre ceva investitori in Romania care au scapat de criza si care vorsa faca bani si si noi pe langa ei.Sa de-a domnul.Sper sa gresesc si sa traim foarte bine.Multumesc.Daniel Rosu.
|
eugenia_dinca
1 mesaj
|
Cred ca mai nimic schimbat fata de 2009! Guvernarea va fi in conditii de "acomodare", criza tot criza, coruptia tot coruptie, profesorii vor fi manageri la "Meditatii SRL"-punctul lor forte, ca la clasa nu e nimeni "fraier" sa-si faca datoria., medicii vor lasa oamenii sa moara daca nu isi primesc "ciubucul" si vor fi indignati de salariile mici (pentru ca veniturile sunt dragute, slava Domnului, au grija de ele policlinicile particulare, pacientii si firmele de medicamente care recompenseaza la greu retetele umflate), justitia va fi lipsita de scrupule si prejudecati in ciuda celor mai mari venituri din sistem, iar sectoarele productive vor fi muritoare de foame. Sa nu uitam ca vom "impinge la greu" carutul imprumuturilor externe! Poate va aparea o noua gripa....in rest....vom munci doar ca as mancam si vom manca cat sa muncim.
|
9am032721
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:20
Nu mi-o pot imagina decat la fel,desi imprevizibilitatea cu care ne-a obisnuit,poate sa lase loc si altor posibilitati. Romania va fi la fel...si in 2010 si in 2020...Nu se vor schimba decat fudulia romanului,care din nimic,tot va face ceva,care dormind intr-o amarata de garsoniera la periferia orasului,se va plimba cu Ferrari prin oras ca sa agate fete,si are multe sperante,desi are numai 10 clase... In Romania nu se va schimba nimic,indiferent de cine ne-ar conduce...Influentati (inca) de conceptii comuniste,cei care aspira la o functie inalta nu vor face un exemplu din tara noastra in UE...Desi credeam ca doar un presedinte tanar va putea schimba ceva,m-am inselat...Oricare ar avea in spate un tata,un unchi,care cu siguranta il va invata sa fie parvenit.In Romania nu se va schimba nimic...pentru ca ne dicteaza majoritatea.Romanul din ziua de azi e tare smecher,cand vine vorba sa se ia de unu mai mic ca el,dar atunci cand e pus sa-si exprime punctul de vedere,tace malc,sau spune ca ii e indiferent,supunandu-se celorlalti...Ceilalti sunt majoritatea...Majoritatea este masa de oameni,formata preponderent de cei care au trait vremurile comuniste la varsta adulta...Eu,care aveam un an cand a avut loc Revolutia,nu voi avea niciodata dreptate in fata acestor oameni,care ma vor considera impertinenta ca indraznesc sa pun la indoiala cuvantul lor.Eu nu ma complac,imi exprim parerea cand ea e diferita de majoritatea...Nu-mi place sa fac ceva ce nu-mi place,si care pe altii ii distreaza...pentru ca asta s-ar numi ipocrizie... Asadar...Cum vad eu Romania?In continuare foarte IPOCRITA.Jumatate+1 este majoritatea(oamenii trecuti prin viata,caliti,experimentati,care le stiu pe toate) si jumatate-1 este minoritatea(oamenii fara drept la cuvant,sau cu drept la cuvant,dar cu opiniile altora,incultii,semianalfabetii,junii etc).Eu fac parte din a doua catergorie,a acelor impertinenti,care nu au voie sa-si exprime punctul de vedere...Dar eu o voi face...vreau sa o fac...Prin urmare vreau sa castig miniexcursia din Viena,pentru a vedea civilizatie,pe care sa o aduc cu troler-ul inapoi,si sa o impart celor cu...+1. Multumesc!Ceparu Isabella 22ani
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
In 2010 vad Romania ca si in 2009. Poate mai bine catre sfarsitul anului, cand se vor atenua efectele crizei politice de la noi din tara si criza financiara mondiala.
|
9am036320
1 mesaj
|
O sa fie un an mai bun, cel putin asa tb sa credem..sa avem speranta in mai bine....putem mai mult.....
|
moni_motanel
1 mesaj
|
Buna ziua, Desi doresc din toata inima tuturor romanilor o viata mai buna, nu cred ca asa ceva se va intampla.Va fi un an foarte greu pt ca prea tarziu se incearca masuri anti-criza,pt ca orizontul de asteptare al mutora dintre noi a devenit aproape punctiform,pt ca foarte multi nu inteleg ca abia acum se face ceea ce trebuia facut in primii 10 ani postrevolutie. Vor fi multe convulsii sociale marcate de disperarea pierderii locurilor de munca,dar si de sperante legate de reformarea ,sper reala si serioasa a STATULUI.Greu,dar trebuie inceput de undeva ,ca sa nu zicem -"a fost odata undeva ,candva".Va urez tuturor ,sarbatori fericite si sanatate!!!!(nimic altceva ,caci au avut unii grija sa ne faca sa intelegem sensul vorbelor"ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca") Cu pretuire ,Simona Anton
|
|
|
9am125080
1 mesaj
|
Cum vad Romania in 2010? As dorii sa fie totul super OK , dar din pacate nu v-a fii asa. Vad multi someri, taxe si impozite mai mari ca anul acesta , intr-un cuvant vom trece printr-o perioada foarte grea dar puse una peste alta vom trece si peste alta si vom zice ca intotdeauna " CAND V-A FII MAI RAU SA FIE CA ACUM ".
|
|
|
catrdor2002
1 mesaj
|
Romani treziti-va puterea de a va dezvolta tara sta in voi si nu intr-o lamentare permanenta care elimina orice energie creatoare. Asociati-va in organizatii dupa modelul japonez(care nu au materii prime deloc, dar au materie cenusie care este cea mai importanta) si dezvoltati proiecte care sa ridice economia. Deci intrebarea daca anul 2010 va fi mai bun sau nu este pur retorica. Daca vom lincezi intr-o permanenta asteptare va fi mai rau daca ne punem mintea la contributie va fi mai bun. Deci...
|
cos_tel31
3 mesaje
Oras: Slatina
|
dezastros deja mult iubitul nostru presedinte a inceput sa ne faca viata mai buna (ne mareste t.v.a.-ul)
|
9am060480
2 mesaje
|
|
laurentiu_cirstea
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:21
Romania anului 2010,d.p.v al meu,nu arata prea bine. Inca sunt pesimist in ceea ce priveste redresarea economica si stabilitatea politica. Si nici in urmatorii ani nu vad o inbunatatire pe care ar trebui sa o simt si un cetatean de rand.
|
Fosta membra 9am.ro
7245 mesaje
|
imi place sa cred ca Basescu a invatat ceva din experienta anterioara si ca in mandatul anteriora avut suficient timp sa vada fatarnicia oamenilor politici si manipularea lor de catre toti maharii cu bani si cu ochelari de cal ce nu vad mai departe de contul lor bancar. mi-ar placea sa clasa politica scuturata putin de reziduurile comuniste ce nu se lasa de vechiul si prost obicei de a umili omul de rand pana la disperare. mi-a mai ramas un strop de optimism si mai sper ca... cineva acolo sus ne iubeste! (oricine ar fi!)
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
SHOCK2000X
1 mesaj
|
banuiesc k o sa incercam sa traim mai bine:)
|
9am069786
1 mesaj
|
Isi va contiua cursul de pana acum.
|
eu_asasina
2 mesaje
|
mult mai saraca si mult mai furata , pacalita si dezamagita
|
codruta_baga
1 mesaj
|
Sunt o persoana optimista si vreau sa cred ca Romania noastra e pe drumul cel bun, insa adevaru e: ori va fi tot ca in 2009 ori mai rau. Mai bine in nici un caz (poate peste vreo 10 ani cel putin)
|
9am2159
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:22
...Nu pot fi decat subiectiva insa cred ca anul 2010 nu va fi cu mult deosebit de 2009...bani mai putini, zvonuri care ne fac sa fim stresati din cauza nesigurantei .Cred ca mai rea va fi atmosfera de teroare decat ce se va intampla efectiv....sper sa fie bine ...pana la urma...
|
taus_eugenia
8 mesaje
Oras: Brasov
|
Cred ca va fi la fel ca si pana acum. Daca nu s-au schimbat lucrurile asa cum trebuia, n-avem a ne face iluzii. Desi sunt o visatoare, mai sper. Un an mai bun va doresc si sanatate.
|
cameliamoldovan22
1 mesaj
|
Cum vad eu Romania? Grea intrebare!! Cred ca raspunsul sta in fiecare dintre noi, depinde de noi cat putem face si ce putem face pentru a vedea o stare de bine in Romania anului 2010. Stiu pare aiurea ce spun, dar daca noi incercam atat cat ne sta in putiinta sa ne facem o viata frumoasa indiferent de greutatile care cu certitudine vor aparea, poate vom incerca sa ne vedem tara cu alti ochii si chiar se ne bucuram ca-i apartinem. Noi romanii am trecut prin foarte multe incercari si le-am depasit, daca vom aborda greutatile cu firea noasta caracteristica, poate la sfarsit de 2010 o sa fim multumiti ca am trait si acel an in Romania, dar totul depinde de noi, sa nu lasam rautatile sa ne intunece mintea sa incercam sa ramanem cu sufletul cat mai curat, sa incercam sa descoperim tara asta altfel decat ne este ea infatisata.
|
dumitrina2002
1 mesaj
|
Romania se va implini in 2010, cu bune si cu rele. Nu cred ca va fi nici cel mai bun, dar nici cel mai rau an pentru Romania.
|
dgiogio2002
2 mesaje
Oras: Slobozia
|
Va fi un an foarte greu dar romanii sunt oameni optimisti si cred ca au in continuare incredere in clasa politica, la modul ca ,poate, le lumineaza Domnul mintea in ceasul cel din urma si pun si ei mana la treaba ,macar acum ,in situatie de criza.Va fi groaznic de greu din moment ce bugetarii nu vor primi salariile intregi si peste asta adaugandu-se si cresterea euro si implicit a preturilor la mancare si alte consumabile.Stim din istorie ca astfel de momente au mai fost si au trecut cumva,poate n-o sa mai cumparam de imbracat,sau alte lucruri trebuincioase prin case,dar macar de mincare speram sa fie. Mai important este sa nu lasam bancile sa ne cumpere cu totul pentru ratele care le-au facut oamenii pana in prezent pentru ca vom ajunge atunci sa stam cu chirie la noi in tzara. CU SPERANTA IN MAI BINE ,SA FIM SANATOSI PANA LA ANUL !
|
dan_budescu
1 mesaj
Oras: Galati
|
Din punctul meu de vedere mai bine nu o sa fie!
|
eu_asasina
2 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:23
|
sim_ciupi
1 mesaj
|
|
9am123223
1 mesaj
|
Daca in anul 2010 nu se vor lua decizii foarte bine gindite din partea celor care sunt indreptatiti sa o faca,Romania anului 2010 va arata cu mai multe datorii cu mai multi someri si cu o perspectiva nu prea buna.
|
carmengabrielastan
1 mesaj
|
Nu ma caracterizeaza optimismul, cu atat mai mult cu cat lucrez in ssitemul bugetar. Vad Romania, ca un front de lupta, in timpul unui " razboi mondial" in care am intrat fara voia noastra, un razboi in care toata lumea lupta si scapa... cine poate.
|
oc3an3y3
1 mesaj
|
nici nu vreau sa ma gandesc la asta.... :|
|
BRAESCULUIZA
1 mesaj
|
O vad ceva in genul lui George Bacovia. GRI, GRI si iar GRI. Nu cred ca suntem in stare sa ne revenim. Cred ca o sa mai supravietuim cativa ani dupa care poate ca o sa reusim sa traim bine.
|
simrad_2004
1 mesaj
|
cum o vad?...ca sa incep cu o gluma nu prea..o vad...iar ca sa vb serios , sincer, nici nu am curaj sa spun ...pentru ca deja de 20 de ani speram la un an mai bun , la o dezvoltare a tarii, la o emancipare a principiilor..dar degeaba..nu se schimba nimic, desi ne dorim; adevarul e ca nici nu e greu sa ne imaginam Romania din 2010; la fel de saraca, de "intinsa" - asemenea unui os gasit de o haita - de tot soiul de partide care isi doresc suprematia in stat... mai oameni chiar ati uitat ca traim intr-o tara care e a noastra..si urmeaza sa fie si a copiilor si stranepotilor nostri?...de ce tre sa ne batem joc de ea?de ce nu va ganditi macar la urmasii vostri daca nu va ganditi la insasi soarta Romaniei; am vazut multi romani mandri ca sunt romani , mandri ca asta le e tara...de ce sa nu fim toti mandri de ea...tragem de ea - si aici fara nici o subtilitate- mai ales patura politica..care sincer ca om simplu din popor nu inteleg ce vor de la amarata asta de tara. Cam asta e concluzia mea despre cum va fi Romania de maine, Romania in 2010, mai ales atata timp cat vor exista"sacalii" politici care o vor sfasia pana la sange...si apoi ce va mai ramane de ea? de cine vor mai fi mandri?...ca Romania se duce de rapa! Sper ca asta sa fie doar starea mea pesimista datorita crizei si ca Romania va incepe din 2010 sa mearga pe drumul cel bun ....v-am salutat romani!
|
|
|