back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 >> Sari la pagina:

cornelia_arina

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:34

Sa ne fereasca Dumnezeu sa fie atat de rau pe cat stiu eu! Ce pot sa spun mai mult decat atat?!

dea_andu

1 mesaj

Hmm...Romania in 2010.....nu o vad prea bine.....putem spune ca noi suntem in criza de mult timp.....dar ...in ultimul timp este din ce in ce ma rau.....fara locuri de munca....sanatatea la pamant.....preturi de UE.....salarii ??...vai de capul nostru.....dar ceea ce este adevarat ca, nici noi nu facem nimic ca sa schimbam acesta situatie......ne-am invatat un popor de puturosi......asta e parerea mea.....cu stima Andrea Diaconescu.

john1976ro

1 mesaj
Oras: Iasi

Si mai greu decat anul asta! Vezi : criza financiara mondiala (care la noi loveste din plin abia in 2010), instabilitate politica interna (neintelegeri intre partide pana se va face guvernul si dupa), lipsa unui plan coerent de relansare economica ( si chiar daca ar exista unul, nu s-ar aplica cum trebuie, sa se taie in carne vie!)...si cam atat. ca mi-e sila in rest!

myklla

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:35

Destul de rau! Mai rau decat in 2009. Marcata de saracie, somaj si instabilitate politica! Din pacate, asa vad eu Romania 2010. Dar daca suntem sanatosi trecem si peste acest an si vin alti si alti ani cu bune si cu rele. Sarbatori fericite!

diaconu2000

1 mesaj

Un puzzle ale carui piese nu se potrivesc si la care trebui lucrat mult pentru ca in cele din urma sa obinem imaginea de ansamblu. Mi-e teama insa sa nu se piarda vreo piesa.

9am171953

1 mesaj

BUNA ZIUA SPER SI MA ROG CA IN 2010 ROMANIA SA IESE DIN CRIZA .SI SA FIE UN AN NOU MAI BUN DECAT 2009.

9am134101

1 mesaj

Eu vad o Romanie mai buna , in care sa reusim sa ne crestem copii mai bine , cu mai multa maturitate si responsabilitate politica din partea celor ce ne conduc . Speranta moare ultima .

chivu_clavi

1 mesaj

criza economica va ajunge la cea mai inalta cota in primele luni ale anului , cand rata somajului va fi mai mare ca niciodata in romania. politicienii vor da vina unii pe altii pentru situatia creata in loc sa vada cum sa rezolve situatia actuala. prin mai dupa aceasta perioada nefasta pentru tara noastra se va gasi o minte sclipitoare ca Isarescu care ne va scoate si de aceasta data la liman si situatia fara precedent de criza economica va incepe usor usor sa dispara urmand ca Romania sa cunoasca o perioada de reconstructie economica si o reinflorire ... vom renaste ca pasarea pheonix , dar numai dupa aceasta grea incercare la care am fost si vom fi pusi

9am054197

1 mesaj
Oras: Brasov

Romania in 2010 va fi foarte saraca cu disponibilizari foarte mari

monicajumara

2 mesaje

Buna ziua! Din pacate anul 2010 nu cred ca va aduce schimbari in bine in plan economic. De asemeni, va persista si instabilitatea politica, care aduce mari prejudicii Romaniei si cetatenilor ei.

irina_tm66

1 mesaj
Oras: Timisoara

Sper s-a fie m-ai bine in 2010,dar slabe sperante!

z_zoe56

1 mesaj

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:36

Ami pare rau sa constat ca ultimi 20 de anii nu au adus nimic bun Romaniei decat o clasa politica lacoma de anbogatire fara scrupule acest lucru este valabil pentru toate formatiunile politice pacat pentru acest popor .Am 53 de ani si va rog sa ma credeti ca am momente cand as vrea sa nu ma fi nascut decat sa vad atata suferinta an jurul meu fara a putea ajuta cu nimic pe altii mai an nevoie ca mine .Dumnezeu sa ne lumineze mintile tuturor la acest sfarsit de an.

9am154057

1 mesaj

cum vad Romania in 2010 ? trist si dramatic! anul 2010 va fi unul DIFICIL, dar sper mai bun decit anul 2009, pt. ca economia Romaniei va inregistra sigur o crestere mica dar sanatoasa! dar numai in cazul in care actualul GUVERN , care se va forma pina la sfirsitul acestui an, va fi credibil atit in tara cit mai ales in strainatate !astfel speram ca economia se va redresa incet cu fondurile primite din exterior !!! si va fi o redresare a acesteia, incepind cu partea a doua a anului, dar cu cresteri f. mici ! Romania in 2010, va fi o tara tot mai mult afundata in datorii, cu somajul in continua crestere, cu greve spontane sau chiar generale si cu miscari de strada ! salariul mediu si pensiile vor creste f f. putin , de aici si nemultumirile sociale !speram ca ,cu ajutorul lui D-ZEU , si cu gindirea SANATOASA a CONDUCATORILOR acestei frumoase si minunate tari, numita ROMANIA, sa iesim din aceasta criza in anul 2011, si sa fie bine si pt acest popor greu incercat de lungul timpului ! SPERANTA moare ultima !

muraruadrian75

1 mesaj

Romania in 2010 va ajunge pe linia de plutire numai daca ne vom da interesul fiecare dintre noi. Sa muncim, sa fim responsabili, sa cheltuim cu chibziunta, sa fim buni unii cu altii, sa ne ajutam intre noi. Va fi foarte greu, dar nu imposibil si cu ajutorul lui Dumnezeu vom iesi si noi din criza. Sarbatori fericite si un 2010 fructuos pentru toata lumea ! La multi ani !

9am29532

1 mesaj

Romania in 2010 nu cred ca va fi asa cum incearca politicienii sa ne induca:adica mai bine.Atat timp cat somajul va creste,aproape toate ramurile functioneaza aproape la nivel de avarie nici societatea in ansamblul si cu atat mai mult membrii ei(mai putin acei 10% care o duc bine fara grija zilei de maine) nu o vor duce mai bine. Niciodata nu am avut conducatori care sa duca tara in randul celor in care cetatenii o duc bine,toti politicienii indiferent de culoare pana la urma nu-si urmaresc decat proriile scopuri.Eu sunt la o varsta la care nu mai pot sa o iau de lacapat intr-o alta tara,dar nici nu pot pleca toti cetatenii din tara... Trebuie sa ne bucuram de viata asa cum o avem sa ne imbogatim spiritual ca doar asa suntem fericiti...

Sue_Axe

1 mesaj
Oras: Brasov

vad romania cu multe scandaluri politice, unu acuza pe celalt de esuarea de a aduce tara pe plan economic la nivel mai bun, oameni pierd locurile de munca, tinerii emigreaza in strainatate si mai mult, scandaluri pe plan de invatamant, pensie si medicamente, sincer nu imi pot imagina cum putem iesi din aceasta criza economica mai bine. romania se indreapta spre un viitor sumbru, si din pacate oamenii nu vad defapt ce se intampla sub nasul lor, obiectu politicienilor este de a face lumea mai proasta ca sa le poate conduce de nas.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

Sincer nu prea bine.O sa mai fie concedieri si persoane in concediu fara plata avand in vedere imprumutl de la banci si FMI, Poate pe la sfarsitul anului daca nu se redreseaza ceva.

carmen_diaconu83

1 mesaj

Data fiind situatia economica si instabilitatea politica, anul 2010 o sa fie o provocare pentru majoritatea romanilor. Sansele tinerilor neangajati de a-si gasi un loc de munca este minim. Sansele angajatilor peste 50 de ani de a-si pierde locul de munca este foarte mare. Cei angajati au sanse foarte mici de a promova sau a avea o marire de salar. In acest caz, cum se poate inregistra crestere economica? Foarte greu. Si conducerea tarii este prea preocupata de certurile lor pentru a le mai pasa de oameni. Pentru un anagajat cu salar mediu este oricum o provocare sa traiesti in Romania. Daca toate se scumpesc, unde o sa ajungem? Investitorii dau toti bir cu fugitii. Este si mentalitatea noastra care afecteaza situatia economica. Altfel cum se poate ca tarile din jurul Romaniei sa gaseasca solutii pentru a iesi din criza, numai noi nu putem? Sa nu mai zicem de educatie, de sanatate? Daca nu se investeste in educatie, atunci cum o sa avem oameni de valoare in viitor? Sanatatea la fel. Bugetul alocat sanatatii este unul nemaiauzit pentru o tara care face parte din Uniunea Europeana.

raab_ro

1 mesaj

Cred ca inceputul de an va fi ca si sfarsitul lui 2009 dar pe parcurs treaba in tara asta se va aseza pe un fagas normal, la rand cu celelalte tari din categoria " o margareta". Cu siguranta vom afla prin iunie mai multe...pana atunci: LA MULTI ANI!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Tg Mures

in primele 6 luni tot saraca.dupa aceia incet cu incetu vom incepe sa iesim din criza asta.sper sa nu tina prea mult saracia asta,ca suntem deja muritori de foame.e jale de noi.

constantin2florea

1 mesaj

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:37

Romania in 2010 va fi in suferinta si mai mare decat pana acum, cel putin in primul semestru, lucrurile vor merge ca si pana acum, nu vad schimbari pentru simplu fapt ca la conducerea acestei tari sunt aceeasi oameni ( parlamentari, guvernanti, etc.) carora nu le pasa decat bunastarea lor nu si a oamenilor care traiesc in aceasta tara. Pana nu se va schimba aceasta generatie de oameni cu "mana de popa" si pana nu ne vom pune pe munca si pe carte, nu o sa ne ridicam, si nu o sa avem un nivel de trai demn de o tara europeana. Trebuiesc date legi aspre, iar aplicarea si respectarea acestora trebuie verificata la fiecare pas de oameni integrii si luate masurile legale ce se cuvin in caz de nerespectare a acestora - In tara asta nu se va face treaba decat cu biciu si poate asa vom ajunge sa fim si noi in Europa cu adevarat.

styvy_costel

1 mesaj

2010 CRED CA VA FI UN AN FOARTE GREU PENTRU NOI ,OAMENII DE RAND. VA FI UN AN IN CARE E PROBABIL SA CREASCA DARILE CATRE STAT FARA CA SALARIILE SA FIE MARITE.AVAND IN VEDERE "CIRCUL"CU ALEGERILE ESTE POSIBIL CA PARTIDELE DE OPOZITIE SA PUNA BETE IN ROATA ACTUALULUI GUVERN SI SA INCERCE SA-L DISCREDITEZE ATUNCI CIND ACESTIA VOR VENI CU SOLUTII DE REDRESARE A ECONOMIEI SI DE IESIRE DIN CRIZA . ORICUM NOI "CEI DE JOS "VOM AVEA MULTE DE INDURAT IAR EI O VOR DUCE TOT BINE CA "DE OSUL E MARE "

9am058310

1 mesaj

mult mai bine

9am059169

4 mesaje

cu salarii diminuate la bugetari; guvernare instabila;

Sorinik

1 mesaj

Romania in 2010...greu de spus...dar cred ca ar fi cazul sa se faca ceva sau mai bine zis sa facem ceva pentru ca nu se anunta vreo ameliorare in ceea ce priveste situatia Romaniei din orice unghi ai privi lucrurile. Si daca eu vad lucrurile asa, la cei 20 de ani ai mei, cred ca e destul de clar pentru toata lumea. Ideea e ca, din punctul meu de vedere, sanatatea va fi intr-o stare mai acuta decat pana acum, de fapt cred ca toate vor deveni mai grave decat deja sunt. In concluzie, cu parere de rau, nu cred ca se va imbunatati situatia Romaniei, ci din contra.

laurarica_82

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Este posibil sa se mai prelungeasca aceasta criza,dupa cum se aude,ca la noi se va termina la un an jumatate dupa ce se va incheia in America.Dar,eu fiind o fire optimista,sper sa rezolv,ca si pana acum,tot ce-mi propun indiferent ca e sau nu criza. Va pup, Laura

IRINA_MIHAI_14

1 mesaj

Someri foarte multi,taxe forte mari si foamete.

stroe_adrian2006

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:38

In mod sigur, anul 2010 va fi un reviriment pentru Romania, acest lucru fiind pus in evidenta de cresterea productiei industriale si agricole , de IT si servicii, a turismului intern si international, a exporturilor. Toate acestea se vor face pe fondul cresterii veniturilor populatiei si implicit a puterii de cumparare. Se cere insa multa rabdare si o mobilizare a tuturor cetatenilor acestei tari minunate, se cer alungate gandurile negativiste si de asemnea se cer abordate metode noi, pentru rezolvarea problemelor ca invatamantul, educatia si cercetarea, perfectionarea continua. Numai privind cu incredere viitorul vom putea asigura fiilor nostri ceea ce merita - o viata cu adevarat occidentala, ferita de grija zilei de maine. Nu credeti ? Vom mai discuta pe 9AM. Si tuturor , multa bafta in 2010 !

luciana_andron

1 mesaj

Sper ca Romania in 2010 sa nu ajunga pragul falimentului. Urmatoarele luni sunt ingrijoratoare in privinta pensiilor si salariilor, din pacate....

plocon_niculina

1 mesaj
Oras: Turnu Magurele

la cum au decurs alegerile nu ne asteptam la mai bine "sa traiti bine"

Pagini: << 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: