back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 >> Sari la pagina:

george_b_20

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:55

Criza economica si financiara se va prelungi pe tot parcursul S1 2010, urmand ca din ultimul semestru sa apara semne de revigorare si, mai mult decat atat, acea modesta crestere economica prognozata de 0.5 - 1.5% sa-si faca aparitia. Noul guvern va continua reforma apartului bugetar si din acest motiv cred ca rata somajului va atinge valori maxime in special in S1 2010. Cursul de schimb va fi tinut in frau de BNR si nu cred ca vor exista derapaje. Sper ca si alti romani au avut ceva de invatat de pe urma acestei crize, au invatat sa-si "dramuiasca" mult mai bine economiile&investitiile, isi vor restructura companiile din timp fara a mai fi nevoie de presiunea unei schimbari datorate de o situatie economica incerta. Sarbatori Fericite, Bogdan.

drasir2003

1 mesaj

Romania in 2010 va fi ingropata in zapada asa cum sunt drumurile noastr in zilele acestea. Vai de capul nostru al romanilor de zi cu zi , nu al politicienilor si al mogulilor..... Vom avea "soarta care ne-am dorit-o", caci asa am votat "sa traim bine". Din acest considerent ne meritam soarta. Ce sa va mai spun, sunt bugetar si am plecat acasa in luna cadourilor cu un pum mic de bani, ce ne asteapta in ianuarie 2010 ....foamete cel mai probabil. Deci in concluzie pana in vara situatia economica va fi jalnica ramnem cu speranta ca mai prindem vara lui 2010 nu vom fi toti morti de inanitie. Cu stima, Corina Serban PS Datorita voua raman informata, nu mai deschid televizorul de un an de zile.

liviu_doru2008

87 mesaje
Oras: BUCURESTI

Buna ziua ! Va urma un an agitat pe plan politic , dezastruos in plan economic , sprijin poate din Japonia , cu toate ca sintem saraci v-om cumpara avioane de lupta vechi in baza unui contract inrobitor pentru toti contribuabili , vom asista la o emigratie accentuata , datorita crizei, ce se va prelungi ARTIFICIAL , starea de sanatate a populatiei , precara , se va adinci , nostalgici ai vechiului regim vor prinde forta , manifestarile de nemultumire in strada se vor inmulti . Sumbru dar adevarat !

CREDINTA SI CALITATE !!!
c_mihaelacristina

1 mesaj

Romania mai are inca de crescut,pot spune ca peste 4-5 ani(poate sunt prea optimista!) se poate spune de Romania ca se intrevede luminita de la celalalt capat. VA UREZ UN SINCER LA MULTI ANI! Cristina C.

moni_baruta

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:56

Din pacate, prea multe schimbari nu se intrevad, dar conteaza foarte mult si felul oamenilor de a privi problema si a lupta mai departe pentru a razbate. Nu mai trebuie sa ne intereseze ce se intampla in gradina vecinului, ci sa ne vedem de a noastra,trebuie sa lasam deoparte orgoliile si sa incercam sa ne rezolvam problemele cu calm si intelepciune, fara rautati. La multi ani va doresc tuturor. Monica

viorel_tache

1 mesaj

In 2010 copilul cel mic va putea sa mearga din nou(are 18 ani dar a fost bolnav si nu a mai putut merge 5 ani), copilu cel mare va obtine o bursa la o facultate de arhitectura din strainatate, afacerea va functiona bine pentru ca fac toate eforturile in acest sens, sotia se va vindeca si nu va mai face operatie. 2010 vafi deci un an excelent!

9am052097

1 mesaj

DESI MI-AS DORI CA FIECARE DINTRE NOI SA AIBA UN TRAI BUN IN NOUL AN MA TEM CA VOM SIMTI IN SI MAI ACUT EFECTUL CRIZEI CEEA CE VA SCADEA SI MAI MULT NIVELUL DE TRAI AL POPULATIEI. LA MULTI ANI ROMANIA !

roxana_anamaria

1 mesaj

Plina de sperante, cu ganduri bune si incredere in viitor.

9am053876

1 mesaj

Daca politicienii vor intelege ca trebuie sa lase orgoliile si sa creeze climatul necesar reasezarii economiei pe fagasul ei normal, ( acum patronatul profita foarte mult de haosul politic ca sa nu mai plateasca darile catre stat, chiar si cei care merg bine) si tot politic, daca se va pune capat salarizarii pe doua paliere, unul declarat si alrul real care este cel putin dublul celui declarat si daca tot politic se va impune ca primul drept a fiecarui cetatean esta sa-si pleteasca datoriile si ca de acolo-n colo urmeaza toate celelalte drepturi, atunci vom traii cu toti mai bine nu mumei smecherii. Sarbatori cat se poate de frumoase. LA MULTI ANI !

andreea_milan

1 mesaj

Cred ca nu vom iesi din criza economica nici in 2010,ba chiar se va adanci,atat timp cat la conducere,multitudinea de politicieni romani se "bat pentru ciolan" si nu pentru tara situatia Romaniei va fi din ce in ce mai disperata.

9am147405

1 mesaj

Rau. Mare parte a crizei se va adinci si va fi resimtita de Majoritatea Populatiei si nu numai . Se pleaca Gresit in stoparea si efectele crizei se vorbeste mult dar cred fara a produce efecte benefice,sunt resurse sunt domeni care pot fi revigorate trebuie vointa si ce este mai grav se inpusca Speranta macar sa luam si sa adaptam cit mai rapid metode benefice aplicate de tari care au vointa si au reusit, nu ducem lipsa de profesionisti de vorbe ducem lipsa de fapte.In Rest Ce e Val ca Valul Vine, Problema este ce ramine dupa,ma tem ca este vorba de viata multora care si-au facut datoria de buni Romani,de a unora care acum iau viata in piept. Va fi foarte greu. Eu ca si Revolutionar va multumesc ca ma-ti bagat in seama .La multi ani !

cretu_maria

1 mesaj

vad o Romanie mai curata politic,va fi foarte greu dar asta e

jen

1 mesaj
Oras: Pitesti

In plan politic : situatia nu va fi diferita de cea din aceasta toamna daca presedintele Basescu se �ncapat�neaza sa ne sfideze cu prezenta personajului Udrea �n guvern! Un guvern fragil atacat de opozitie, deci nimic constructiv doar orgolii ....Economia se urneste greu datorita slabului interes , reduceri de personal bugetar ( fonduri insuficiente), guvernantii ar trebui sa prevada un buget de criza si pentru parlamentari...din pacate o situatie "gri" pentru Rom�nia! Va doresc o zi buna si "Sarbatori fericite!"

cernetchi_remus

1 mesaj
Oras: Suceava

Romania...hmm!Tara tuturor posibiltatilor.Dupa parerea mea este o tara foarte bogata!De ce?...pentru ca s-a furat atat din tara asta si inca mai este de unde FURA!!Sa nu mai zic ca Romania este tara unde maneaua este inmul ei,tara in care televizorul LCD este mai ieftin decat unul la mana a doua,tara in care casa prezidentiala s-a mutat la Golden Sprit.Asta e parerea mea despre Romania noastra de toate zilele si vorba lui Basescu "Sa traim bine".Iar acum din 2010 o sa traim bine bine cu ghilimelele de rigoare.Stau si ma intreb, cum se poate frate sa fim inchisi de foame intr-o tara-n libertate?Nimeni nu te asculta, nimeni nu vrea ca sa stie ce parere ai si oare daca-i bine, senatorii isi etaleaza bogatiile-n multime si trec nepasatori pe langa oamenii ca mine...In fine n-are rost sa mai vb aiurea ca m-am obisnuit in tara noastra,in Romania!!!Totul se duce pe rapa din cauza hotilor si nesatulilor din romania:((( imi este mila de oamenii batranii din Romania care nu au ce manca..le e furata pana si casa si tot ce au...de copii care nu au nici un viitor....singura solutie dupa parerea mea ar fi inca o revolutie ..poate de data asta am scapa definitiv de toate animalele,jegurile parlamentare si cu totii mortii lor -.- k provoaca numai suferinta...si gata

tucamica14

1 mesaj

Eu vad Romania in 2010 inca afectata de criza economica....sa fiu sincera cred ca va fi un an mai greu din punct de vedere economic spre deosebire de anul 2009, cu o rata a somajului destul de mare.

cutu_cutu2001

1 mesaj

Daca toata lumea si-ar vedea de treaba pentru care este angajat eu cred ca Romania ar fi departe, cu sau fara criza economica.

9am167378

2 mesaje

Criza economica va fi si mai acuta in 2010 pentru cetatenii Romaniei, din pacate.Daca cei de la guvernare nu ajung la un numitor comun va fi foarte rau de noi. Numai Bine! Un an nou Fericit!

bogdancimpian

1 mesaj
Oras: Cluj

mai saraca

9am105145

1 mesaj

Romania anului 2010 va fi asemanatoare cu Romania din 2009 din punct de vedere economic. Astfel ceea ce ne ramane de facut este sa speram ca va fi mai bine, lucru care se poate realiza incepanad cu fiecare dintre noi din momentul in care vom incerca sa fim mai buni unii cu ceilalti. Mult spor in ceea ce va propuneti!!!

merza_denisa

2 mesaje

sper ca romania sa isi revina din criza, sa scapam de toti politicienii corupti, de minciuna, de datorii si tot ceea ce ne face sa fim in urma multor popoare sa fie adus la zi (drumuri, educatie, sanatate, siguranta ca nu suntem atacati in plina strada)

merza_denisa

2 mesaje

sper ca romania sa isi revina din criza, sa scapam de toti politicienii corupti, de minciuna, de datorii si tot ceea ce ne face sa fim in urma multor popoare sa fie adus la zi (drumuri, educatie, sanatate, siguranta ca nu suntem atacati in plina strada)

9am143634

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:57

in viziunea mea va fi si mai dezastros decat 2009 din pacate.

ovidette

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Romania va trece prin niste greutati serioase. Va dura pana bugetul va fi aprobat, deci intreg mediul de afaceri care ne poate scoate din criza financiara va fi paralizat. Guvernantii sunt toti o apa si un pamant, fara pic de cultura care sa le arate cat de usoara este calea depasirii unui impas ce, am impresia, se va intinde pe urmatorii 3-4 ani cel putin. Dar Romania va trai in continuare, mai mult ca un efect pervers. Taranii vor fi la fel de chinuiti si vor practica agricultura de subzistenta, profesorii vor fi arsi la buzunar dar in continuare vor fi implicati in modelarea viitorului tinerelor generatii, medicii vrand nevrand vor continua sa salveze vietile noastre caci au de respectat un juramant, armata si Biserica vor fi in continuare institutiile cele investite cu incredere populara, gimnastica si handbalul sau judocanii vor oferii la fel de multe medalii pe cat au oferit pana acum, asemeni olimpicilor nostri nenumarati de la filozofie, matematica, fizica, chimie ori informatica. Si uite asa, cu ajutorul unor forte nebanuite, Romania va continua sa existe pe harta Europei si a lumii, in detrimentul unor elite care nu au auzit de teoria economica a lui Keynes sau Manoilescu, de teoria formelor fara fond a lui Maiorescu, de teoria paturii superpuse a lui Eminescu, de dorinta Scolii Ardelene de a promova adevaratele valori si cultura reala, a noastra a tuturor. Si lista poate continua.

nicole_uny

1 mesaj

Romania in 2019 va fi la fel de drzastruoasa din punct de vedere economic,in conditiile in care guvernul nu se implica delocin rezolvarea problemelor somerilor. Mai multe firme vor da faliment sau se vor desfiinta din cauza impozitelor si a taxelor. Va fi din ce in ce mai rau.

salmyn_ok2000

1 mesaj

Buna ziua, ma bucur sa am ocazia sa mi expun parerea despre Romania in noul an, eu vad in 2010 o "Romanie dinamica" Se tot discuta de ceva vreme ca in Romania apare tot mai clar diferenta dintre cele doua clase sociale, saracii si bogatii, deja aceasta impartire s-a facut fie ca vrem sa o recunoastem fie ca nu. Faptul la care trebuie sa ne asteptam de la noul an e sa vedem dinamica celor care au puterea sa schimbe lucrurile, si o vor face pentru ca eu cred ca au ramas cei care stiu sa si faca treaba si o fac bine. Eu unul nu mai vreau sa platesc pentru servicii de doi bani, si ca mine mai sunt multi care au muscato in felul asta.

tocaciflori

1 mesaj

EU VAD ROMINIA IN 2010 PUTIN MAI BINE CA ANUL ACESTA SI CU O CRESTERE ECONOMICA CIT DE CIT MAI BUNA.SI O IESIRE DIN CRIZA POLITICA IN CARE SUNTEM ACUM.DACA NU TRAIM CU SPERANTA CA VA FII ORICUM MAI BINE PENTRU TARA SI POPULATIE.DAR SI OAMENII SA FIE MAI CURAJOSI.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

Vom trece in 2010 prin foarte multe probleme de somaj si probleme financiare,masuri de criza care nu pot fi aminate(consider ca trebuie dusa pina la capat aceasta reforma" inceputa de Emil Boc,stiu ca e foarde dureroasa dar,nu avem alta varianta,ar fi dureros sa nu reusim nici acum) ci din contra,un finis,,,sper ca la sfirsitul lui 2010 sa se intrevada citeva schimbari in bine(cu conditia ca si cei din Guvern sa tremine cu aceste trucurii"" furtisaguri''si "Partidul e totul pentru ei"__interesul sa fiie interesul National si nu Individualismul!!!,ajunge cu hotia ,sa faca ceva pentru Poporul Roman)sincer sa fiu,nu am lipsit la nici un Vot si mi-am facut datoriia de Roman,dar Eiiii???!!!

amalia7

1 mesaj

Dupa toate previziunile 2010 va fi un an mai greu dacat 2009, dpdv economic. Totusi sa speram ca va fi mai bine.

9am038969

4 mesaje

O Romanie mai buna pe plan politic cat si financiar.Trebuie sa depasim criza in care suntem dar asta se poate face tot cu ajutorul nostru a romaniilor.Sa speram int-un viitor mai bun.

9am038969

4 mesaje

O Romanie mai buna pe plan politic cat si financiar.Trebuie sa depasim criza in care suntem dar asta se poate face tot cu ajutorul nostru a romaniilor.Sa speram int-un viitor mai bun.

Pagini: << 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: