tensy1987
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:53
Sunt o fire mai optimista si vad Romania in anul 2010 ca o tara care tinde spre ceea ce-i mai bun, o pozitie sociala, economica si morala mai buna. Vad o Romanie care va prospera din toate punctele de vedere. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
|
|
|
marinescutentsorin
1 mesaj
|
In 2010 Romania se va afla in continuare in declin, vor predomina deciziile pripite ale Guvernului de Marionete, coordonat de Premierul Pinochio (a se citi Boc) si usuratica Barbi (alias E.U.) Va creste numarul de someri fericiti (doar sunt disponibilizati datorita magnificii guvernari pe care si-a dorit-o mult iubitul si stimatul Traian Basescu, pe care l-au votat numai in ideea ca vor beneficia de somaj).
|
emanuelatriandafil
1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Aceeași țar�. aceiași conduc�tori, criza �n continuare ......dar nu pentru toți, multa mizerie, un sistem sanitar ruinat, analfabeți absolvenți de liceu, colegii cu nume pompoase care nasc șomeri, carne de tun, droguri, prostituție, violenta, munca multa - bani putini, excrocherii, fraude..................numai bun�t�ți.
|
bmarius
1 mesaj
Oras: Roman
|
Romania va fi o tara in revenire economica , in plin progres , dar cu miscari sociale facute de sindicate care sunt conduse de PSD-istii infranti in alegeri .
|
|
|
9am154009
1 mesaj
|
Eu mare lucru nu vad, in sensul ca mare lucru nu vor realiza guvernantii!Nu mai poti avea incredere in promisiunile lor.
|
rodica3
1 mesaj
|
|
teopala
1 mesaj
|
|
|
|
ocirstea
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:54
Cu mai mult somaj, cu o oarecare revigorare a PIB-ului de maxim 1% cu un curs de schimb in apreciere, cu un declin mai pronuntata al industriei de constructii, fara nici un km de autostrada circulabila
|
|
|
yonela7712
1 mesaj
|
In cel mai bun caz, va fi ca si pana acum, dar cred ca va fi mult mai rau pentru noi , oamenii de rand, in orice caz, pentru noi nu va fi nicio schimbare in bine, dupa previziunile date si dupa cum merg lucrurile in aceasta tara.Regretam vremurile de dinainte de'89, cand toata lumea avea un servici sigur, o casa, nu ca acum, cand suntem stresati tot timpul daca vom mai avea servici maine, daca ne vom mai putea plati rata la casa si daca ne vom putea hrani copilul asa cum trebuie.
|
dana_stanescu_2
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
|
Cu mai mult soare in inimile romanilor, in zimbetul copiilor, in optimismul tuturor pentru a putea trece peste greutati financiare, probleme de sanatate, nefericiri si neimpliniri.
|
ierimiedani
1 mesaj
|
Anul 2010 va fi un an mult mai greu ptr romani, criza va fi resimtit puternic de bugetari, vor fi greve si manifestatii, va creste nr somerilor, va fi vai de noi. Reformele in economie nu vor fi spectaculoase, gratie politicii dezastruoase a fostului si viitorului guvern. Ne meritam soarta , dar cei 5 mil de romani care nu au votat Basescu de ce trebuie sa sufere?
|
cornelia_marinescu
5 mesaje
|
Romania isi va reveni economic in 2010, vom inregistra cresteri economice inca din primele luni ale anului. Situatia politica se stabilizeaza si odata cu ea si situatia locurilor de munca. Cornelia Marinescu
|
9am089003
1 mesaj
|
Nu stiu sigur cum o sa arate romania in 2010 dar cred sa fie un an mai bogat decat 2009,oricum eu sper ca Romania sa iasa din criza si bugetul sa creasca
|
helivit
1 mesaj
|
Raspunsul meu este raspunsul unei persoane obisnuite, nicidecum expert in analiza politica, economica sau sociala, insa nu detasata sau indiferenta fata de evolutia societatii in care traim. Cred ca inceputul anului 2010 va fi caracterizat de aceleasi evenimente ca sfarsitul anului 2009: cresterea numarului somerilor, inghetarea sau scaderea salariilor, poate chiar miscari sociale, dar sper ca pe parcursul anului situatia economica, dar si politica sa se imbunatateasca. Raspunsul meu este raspunsul unei persoane inca optimiste in ceea ce priveste viitorul Romaniei.
|
9am173872
1 mesaj
|
In prima jumatate a anului 2010 vad o romanie inca sufocata de criza, cu multe probleme pentru populatia saraca. Incepand din semestrul II o sa inceapa o crestere economica, care se va reflecta si in nivelul nostru de trai. Spre sfarsitul anului romanii isi vor recapata optimismul.
|
9am174183
2 mesaje
|
2010 eu cred ca este un an de incercari grele pentru Romania din pricina somajului masiv, blocajului financiar, lipsei unei strategii foarte coerente de dezvoltare economica, lipsei unei transparente a strategiei acceptate de Romania vis-a-vis de Comunitatea Europeana, frecusurilor si orgoliilor politice, sistemului educational inca suficient de coerent si neaflarii unor adevaruri despre mortii din decembrie 1989. Este important ca noul Guvern sa adopte o politica care sa poata rezolva sau crea perspective de rezolvare a acestor probeme. La multi ani! Nicolae Sdrula
|
Floriim
1 mesaj
Oras: Oradea
|
Buna ziua, Cred ca Romania o sa reuseasca sa treaca peste criza cu care se confrunta,eu sper in mai bine.Dupa parerea mea romanii sunt oameni care trec peste orice greutate. Sper ca noua conducere sa ne duca spre mai bine,nu mai rau. Va multumesc, Miron Florica Monica
|
pena_dinca
1 mesaj
|
Buna ziua!Atata vreme cat am scapat de moguli, comunisti, nu am o parere mai proasta despre alt partid decat de acest PSD, cred ca Romania cu Traian Basescu presedinte, pentru care am cele mai bune ganduri si cea mai buna caracterizare, este in sfarsit pe drumul cel bun! Am multa incredere in presedintele nostru si in PD-L, pentru al carui mandat, am tinut posturi, m-am rugat si am dat acatiste.Sunt foarte convinsa ca este un om sincer, foarte bun pentru functia pe care a castigat-o pentru ca o merita. Din toata inima le doresc mutl succes, putere de munca si DOAMNE AJUTA!
|
9am082369
1 mesaj
|
Avans in vedere situatia de acum...nu cred in cei ce vor veni la guvernare ca vor reusi sa ia masurile cele mai bune pentru a atenua criza.Decizia politica in economie, cel putin la noi, este catastrofala. Oamenii politici nu percep criza economica la fel ca noi ci superficial.Nu sunt oameni pregatit economic, nu cunosc micro, macro si economie mondiala si vor lua masuri care vor agrava criza asa cum au facut si pina acum.Nu sunt nici pesimista nici optimista ci realista si consider ca vom iesi din criza la sfirsitul anului 2011 sau inceputul anului 2012
|
berheci_ioana
1 mesaj
|
Din pacate anul 2010 va aduce in continuare criza financiara urmata de cea sociala- se vor resimti in toate staturile societatii romanesti, dar mai ales in zona oamenilor cu venituri medii (cei cu venituri mici nu vor mai avea ce sa siimta intrucat nu vor mai avea nicio sansa la munca). Cel mai prost aspect este acela ca in plina criza, in Romania se vor accentua furturile, iar politia nu va avea ce face intrucat se anunta inca de pe acum disponibilizari masive in randul lor.
|
giginiculae
1 mesaj
|
Daca o privessc din perspectiva politicienilor si a economistilor, Romania nu va arata prea bine in 2010, dar privita din perspectiva omului simplu de la tara, departe de "nebunia" orasului, Romania va arata frumoasa si linistita ca o mama ce tocmai si-a nascut pruncul si-l tine la pieptul ei darnic.
|
9am128028
3 mesaje
|
Va fi un an crunt. Un an de tinut minte si fara indoiala un an de "facut istorie ". Un an in care si zapada venita cand ii sade mai bine, ti-a devenit dusman. Sarbatorile cele mai frumoase din an au devenit, chin, disperare si umilinta. Disponibilizarile sunt si v-or fi in masa, bugetari v-or primi plata pe 10-15 zile de munca, pensionarii se pot astepta la ce este mai rau. Alegerea s-a facut la fel de nefasta. In batjocura si revansa. Daca, sa zicem, te-ai trezit dintr-un vis urat, dupa 66 de zile (urata cifra), si vezi realitatea, ai spune ca nu este adevarat ! Da... este si v-a fi adevarat, anul 2010 va fi anul de cotitura, un an cu convulsii de organism bolnav, un an cu ura, indecenta si conflict. De ce DOAMNE, ne este dat noua romanilor un an ca 2010 ?
|
9am22844
1 mesaj
Oras: Brasov
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:55
2010 nu promite prea multe lucruri bune romanilor. Cred ca in acest moment si in perioada urmatoare vom cobora pe "panta", si ar fi cazul sa tragem macar frana de mana. Scandalul din viata politica, lipsurile mari in economie, numarul mare de someri care nu produc, si impozitele care-i storc si pe producatorii ce au mai ramas, vor duce la destramarea societatii. Nu ne ramane decat sa ne orientam spre alte valori decat cele materiale, dar din acestea nu ne putem creste copiii. Poate dupa coborare urmeaza si un urcus....
|
9am164700
1 mesaj
|
|
diana_popescut
1 mesaj
|
Primul semestru al anului 2010 va fi unul dificil atat pentru firme cat si pentru angajati, pentru ca vor lipsi lichiditatile, oamenii se vor teme sa faca achizitii stand in expectativa. Din al doilea semestru cred ca economia va incepe sa se miste, urmand o usoara crestere economica.
|
9am130824
1 mesaj
|
|
danjamalt
1 mesaj
|
Urmatoarea perioada va fi o continuare la ce sa intamplat in 2009.Daca se intampla ceva in afara ca sa ne traga si pe noi afara din criza bine,daca nu ,ai nostii politicieni sunt prea preocupati cu alte lucruri.Batalia dintre putere si opozitie e mai importanta decat criza.Deci o sa fie bine in republica basasciana.
|
marian_brkt
1 mesaj
|
fara viitor...si cred ca asta spune totul...
|
Fosta membra 9am.ro
6 mesaje
Oras: Constanta
|
Anul 2010 din perspectiva mea,din punct de vedere politic..un declin,poate mai accentuat,avand in vedere frustrarile pierderii rusinoase a alegerilor ,dupa expunerea in fata electoratului cu lozinci care nu au facut decat sa scarbeasca romanul inca odata(psd).Nu vad o remediere pe plan economic intr-un singur an,practic imposibil avand in vedere situatia prin care trecem. Sincer poate toti am raspunde mai degraba cu mai multa speranta la intrebarea ,"cum am dori un an"...asta am invatat noi romanii ,sa credem cat mai mult in "Speranta Moare Ultima" asta am sa fac si eu si sper sa avem un an,mult mai bun decat ce ne rezerva situatia ROMANIEI de azi.
|
babygabriel1955
1 mesaj
|
Tocmai am aflat ca Dl. Vladescu s-ar putea sa fie in Guvern. Altii vor si ei la Putere, vezi Sarbu si altii. OK. De felul meu sunt optimist. Devin un pic mai mult. Daca suntem lasati sa ne vedem de treaba, fara indoiala o vom duce mai bine.Oricum Puterea adevarata este putin in alte granite, fara a fi chiar un mare dezastru. Nu suntem nici primii nici ultimii care avem aceasta problema. In anii acestia (ultimii 20 conform Dlui Brucan) am invatat ca trebuie sa-ti iei in propriile maini destinul si sa faci ce crezi ca-i mai bine pentru tine si familia ta. Eu unul voi trai "mai bine" daca sanatatea imi va permite. Cu stima Paul Baby
|
|
|