back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 >> Sari la pagina:

andreea95enache

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:49

La fel ca 2009 pt. ca '' CONDUCATORII'' nostri au de impartit tara si nu se pot ocupa si de locuitorii ei. Asa ca noi o sa stam cuminti si sa asteptam pina termina ei [20-50]ani de impartit.Asa sa fim cuminti sa ne spalam pe dinti sa vedem ce dracu mai fac '' CONDUCATORII'' si la anu?

cosminel_ctin

1 mesaj
Oras: Timisoara

O Romanie zdruncinata de conflicte la nivel politic, cu oameni care in loc sa puna mana de la mana sa se construiasca ceva util in tara asta pentru viitor, au altceva de facut pe agenda lor. Un popor "ametit" de atatea minciuni, un urs aflat in hibernare, dar atentie candva se va trezi si acest urs. Sper sa se trezeasca cat mai repede. Intamplarile lui Caragiale sunt copil mic pe langa starea de fapt a natiunii noastre. Si totusi romanul supravietuieste asa cum a facut-o de-a lungul intregii sale istorii. Anul 2010 va fi un an al supravietuirii pe toate planurile.

belfo73

1 mesaj

din exterior...simplu.....o tara ametita,care "traieste de pe o zi pe alta", fara orizonturi si mari tzeluri la nivel european......mereu am avut nevoie de "altii"......din interior .....la fel de simplu...o lupta dura, oarba si perpetua pentru supravietuire....da...greu de crezut dar asta e....e dificil sa iti propui ceva ,sa planifici ceva macar pe termen mediu,nu mai vorbim pe termen lung....absolut orice moare "in fasha", cum zice romanul.....ne imbatam cu bucurii si satisfactii mici,ce tzin de universul personal, din jurul fiecaruia, si acela foarte subred, in realitate: NE CHINUIM CU REALITATILE DE ZI CU ZI IAR INERTIA ESTE CEA CARE FACE ,CA PENTRU ALTII, SA PAREM CA NE MISCAM .....cam atat..... P.S.: ...precizez ca nu sunt genul pesimistului,sunt apolitic si doresc sa nu se inteleaga gresit, ca mesajul are o anumita destinatie....pur si simplu asa se vede de pe "strada" mea...

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Constanta

2010 va fi un an foarte greu . Pararea mea este ca aceasta criza se va accentua foarte mult , din ce in ce mai multi oameni nu vor avea loc de munca , bancile nu isi vor mai recupera banii , multe firme mici vor da faliment si lumea nu va mai investi bani in diferite afaceri . Economia va fi la pamant din toate punctele de vedere. Se asteapta un an foarte greu din toate punctele de vedere. Lumea nu mai are bani sa traiasca ceea ce ne obliga sa tragem un semnal de alarma !!! Cum mai poate un parinte sa isi intretina copilul la facultate daca isi pierde locul de munca. Oamenii sunt disponibilizati , somajul este foarte greu acordat , preturile cresc alarmant !!! Ce se va intampla cu noi ?? Vom pleca toti sa muncim in alte tari ? Este o rusine ca suntem condusi de oameni care nu au decat interese personale . Eu nu cred ca ei isi fac griji pentru ziua de maine si ce le vor pune pe masa copiilor , cu ce isi vor plati datoriile catre stat . Suntem saraci si vom ajunge si mai saraci, la sapa de lemn cum se zice in popor. Asa nu se mai poate.

rodina_dobre

1 mesaj

Sunt optimista. Mi-as dori sa vad o tara frumoasa, curata , cu locuitori seriosi si harnici. Cu functionari amabili si expeditivi. Cu o crestere a produsului intern brut . Cu taxe si impozite mai mici. Cu mai multa promovare a turismului romanesc si cu mii de turisti straini in tara. Cu un volum mai mare de produse romanesti la export. Fara politisti corupti si mereu la datorie. Cu toate localitatile racordate la apa si canalizare . Cu drumurile nationale spalate, dezapezite si fara lesuri de animale. CU STIMA RODINA DOBRE

TheTitisuru

2 mesaje

Lingand-si ranile dupa fatidicul 2009, dupa monstruoasa guvernare cu PSD, in 2010, Romania isi va reveni treptat treptat, dupa impactul experientei acumulate: - in prima perioada va continua implementarea masurilor drastice si nepopulare de reducere a personalului bugetar, de inchidere a afacerilor nedurabile care au generat un profit rapid in anii trecuti. Deci va fi un numar mai mare de someri si probabil miscari sociale asociate - preturile locuintelor si ale terenurilor vor scadea ajungand la pretul real - bancile vor executa debitorii insolvabili care probabil vor deveni chiriasi in propriile case Toate aceste neplaceri vor conduce la o restructurare a mentalitatii populatiei, care va abandona consumismul in favoarea unor investitii durabile si isi va reprofila activitatea pe domenii cautate care asigura un venit rapid. VINE noua generatie bine instruita de absolventi din urma, incercand timid sa-si impuna punctul de vedere astfel incat sa depaseasca mentalitatile deja implementate Probabil nu va fi un an benefic pentru investitiile in infrastructura; bine ar fi sa nu se lase fondurile europene si guvernamentale pe mana unor administratori nepriceputi. Scoala primara si liceul vor ramane la fel de sterile si ineficiente; probabil incepand din 2011 se va modifica ceva in acest domeniu Serviciile medicale vor lasa si ele de dorit; populatia va deveni mai constienta de avantajele abonamentelor medicale in unitati private astfel incat cel putin in mediul urban oamenii se vor orienta in aceste directii Va creste infractionalitatea pe fondul unor lipsuri (mai ales la nivel de hotii si talharii) si avand in vedere resursele reduse ale politiei, se va intari capacitatea firmelor de paza private. Pe de alta parte avand in vedere reducerile de personal, parintii vor sta mai mult cu copiii si va scadea infractionalitatea juvenila Transportul va fi aglomerat si dificil, desi s-ar putea inregistra o usoara reduce a numarului de masini pe fondul scumpirii leasingului si a combustibilului Achizitiile de locuinte se vor reduce drastic crescand pondere chiriasi versus proprietari PNL si PSD se vor reduce ca numar; proportional agresivitatea lor va creste Probabil presedintele va gasi o formula sa dizolve parlamentul, dupa primirea urmatoarelor doua transe de la FMI si se vor organiza alegeri anticipate

mihaela_din

1 mesaj
Oras: Slatina

Situa�ia economic�, social�, politic� va fi mult mai grea dec�t �n 2009

adrianbejinaru

1 mesaj

Lucrurile se vor indrepta dar in a doua jumatate a anului (incepand cu trim.III)

denysia2005

2 mesaje

Perspectivele in privinta Romaniei pentru 2010 nu sunt pozitive. Este clar ca economia a fost puternic lovita de criza in 2009, ceea ce a rezultat in productie, angajari si investitii la nivele reduse. Totusi, revenirea zonei euro ar trebui s� fie vizibil� �i �n Rom�nia.

clona02030

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:50

2010 va fi un an la fel ca si 2009 ( sau mai rau ). Romanii nu se vor schimba in bine anul viitor si nici peste 20 de ani. Cei care conduc tara ne vor adanci si mai rau in datorii pe care tot noi le vom plati.

scorpio_nr_1

1 mesaj

In criza

vranceradu

1 mesaj
Oras: Brasov

Sper ca tara noastra sa iasa din criza acuta in care se afla si sa fie macar ca in anii precedenti cand desi nu o duceam senzational macar aveam un loc de munca si o stabilitate care acum ne lipseste cu desavarsire

rary25

1 mesaj

In 2010 vad o Romanie mai dezvoltata economic si sper si dpdv moral.

delia_zamfir

1 mesaj

Anul 2010 va fi un an la fel de greu ca si 2009 din punct de vedere politic si economic!Dar totusi ar trebui sa devenim mai optimisti si sa speram in mai bine. Pentru Romania in momentul de fata nu ramane decat SPERANTA!

9am121148

1 mesaj

Depinde pentru cine. Pentru unii bine, pentru altii nu. In general prevad o stabilizare economica si o mica revenire cu riscul unor conflicte cu sindicatele.Razboaiele politice vor continua, iar pentru omul de rand nu se va schimba nimic in bine. Totusi eu sunt mai optimista si sper sa fie mai bine ca altfel de ce am mai votat.

ileana_popa

1 mesaj

Romania va semana foarte bine cu toate tarile dezvoltate din lume intr-un singur aspect, , bogatii vor fi cu bogatii si saracii cu saracii. Vor exista un pumn de oameni care au stiut sa speculeze bine criza financiara si saracia din criza si au facut bani murdari, dar frumosi si mai sunt si cei saraci, majoritatea, care vor muri la propriu de foame. Dupa cum vad eu lucrurile Romania va fi o tara prabusita poate mai rau decat Irakul si Afganistanul la un loc dupa 8 ani de razboi. Nu va fi rau va fi inimaginabil de rau. Pe de alta parte noua guvernare Basescu va putea concedia si lasa cu fundul gol pe cei care l-au votat presedinte pe "mai marele conducator" BASescu Traian. Ca sa o rezum, Guvernarea basescu ne-a pus cu capu pe taietor si tot ea o sa il taie. Sa traim bine rau!

9am100649

1 mesaj

Hmmm km in acelasi stadiu de pana acum...nu cred k se va schimba cu nimic special nici economia, nici politica si nici cu noi tineri absolventi de facultate....atata timp cat ei stau la putere si se cearta intre iei si multe altele...desi sper sa fie o Romanie mai buna din punct de vedere economic,politic,al locurilor de munca....sa avem si noi o tara productiva nu o tara care e plina de datorii...la revedere si o zi buna...

lia_apa2000

1 mesaj

Romania anului 2010 o sa fie, probabil, o Romanie care incearca sa depaseasca o criza economica, criza care, din punctul meu de vedere, isi va arata coltii (cu adevarat) de la 01 ianuarie 2010. Ramane de vazut daca un viitor guvern Boc va reusi anul viitor ce nu a reusit anul asta.

9am166508

1 mesaj

Anul 2010 va aduce cheltuieli mai mari pentru rom�ni �nc� din luna ianuarie, ca urmare a scumpirii produselor alimentare �i b�uturilor, c�t �i a diverselor servicii, cre�terea cu 14% a cursului de schimb la care se calculeaz� accizele pentru electricitate, carburan�i, tutun �i alcool fiind principalul "vinovat", spun reprezentan�ii patronatelor, informeaz� cotidianul G�ndul.

aurelian_mester

1 mesaj

mai rau

9am074733

1 mesaj

Romania anului 2010 ar trebui sa arate intr-adevar bunul simnt caracteristic poporului roman. In sfarsit adevaratele valori trebuie scoase in evidenta si asumate raspunderi care au fost neglijate si evitate atatia ani de zile. Cred ca implicarea tuturor factorilor decizionali in viata economica si sociala a Romaniei va deschide o noua pagin a istoriei acestei tari

doru_zampano

1 mesaj

cred ca se va schimba radical in bine,asa isi doresc toti romani. domnul basescu sper ca-si va onora promisiunile fata de alegatori,copii sa aibe cel putin 50 de euro alocatie pe luna,in alte tarii au 100 sau 150 de euro,la noi abia cu chiu cu vai 11 euro,nu este admis asa ceva. o viata imbelsugata tuturor romanilor de pretutindeni si sarbatori fericite "LA MULTI ANI"!

CrynutZzZa

1 mesaj

In anul 2010 vom iesi din acesata criza economica si sa speram ca si politiceni isi vor face treaba ca Romaniasa mearga cat mai bine si sa ajunga sa fie o tara apreciata de restul Europenilor si sa nu ne mai facem de rusine prin alte tari. Anul 2010 va fi un anu mai bun

marius_bobocel

2 mesaje

mai rau ca in 2009

litoialex

1 mesaj

Din punctul meu de vedere 2010 nu va fi un an la fel de rau ca 2009. Daca se reuseste creerea unei stabilitati politice cred ca se poate realiza si o stabilizare economica. Mai devreme sau mai tarziu acest lucru se va intampla cu siguranta in anul ce vine, asa ca o mica crestere economica presupun ca va avea loc. Oricum nu trebuie sa ne asteptam sa revenim la conditiile din 2008.

ionestii2002

1 mesaj
Oras: Craiova

In Noul An 2010, sper sa avem stabilitate macar politica daca nu si economica ! Dar sperantele cele mai mari sunt : sa fim sanatosi si sa avem servici, pentru ca avem familii de intretinut si, daca pe noi nu ne intereseaza viitorul, pe " alesii neamului " nici macar atat ! Personal, le-as dori, alesilor neamului sa aiba parte de un an asa cum am avut eu anul acesta !!! Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu !!!

alina_n2006

1 mesaj

Eu sper sa fie mai bine in anul 2010, pentru noi cei care nu avem un loc de munca ,proaspetii absolventi de facultate;sa fie mai bine si pentru batranii care au pensiile acelea foarte mici de abia le ajung sa-si plateasca medicamentele ,dar sa isi mai i-a de mancare sau sa-si plateasca intretinerea apartamentului sau al casei si pentru toti cei ce duc o viata mizera plina numai de lipsuri .Sper la o iesire din aceasta asa zisa criza ,in care tot oamenii saraci au de suferit,caci cei care au avut banii si inainte de criza au si acum...Deci sper la o Romanie mai buna ,la o viata mai buna pentru toti romanii!!!

AndreeaLupu

1 mesaj

groaznic !!!! o tara in care oamenii nu au de lucru, o tara dezordonata, o tara in care tot ce se face, nimic nu este bun. In curand vom devenii ca in jungla, cel mai bun supravietuieste :(

a_diaconu

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

inpotmolita.

simon_vasilescu

1 mesaj

In aceeasi criza economica, ca si in 2009, cu haos la nivel politic, insa cu ceva sperante de crestere economica pe trimestrul 3 si 4. Un lucru bun, vad ca ne vom trezi din somn in ceea ce priveste absortia de fonduri structurale, singura speranta sa crestem economic. La Multi Ani!

Pagini: << 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: