back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 >> Sari la pagina:

cristinutza2k

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:19

Cred ca o sa continue scandalul din politica, ceea ce ma face sa cred ca o sa fie la fel ca si in acest an.

silviupad

2 mesaje
Oras: Tecuci

Anul 2010 va fi unul esential pentru Romania. Numai strangand randurile vom putea reusi sa redresam economia nationala, asta daca si politicienii vor face la fel. Precum se vede se sacrifica doar populatia nu si "Elita", ei au un statul aparte. Se tot spune ca trebuiesc reduse cheltuielile cu 15%, oare nu puteti voi politicieni(si toti cei care stau in spatele lor) sa furati cu 15% mai putin? ia ganditi-va un pic! Pe strada lumea sufera din diverse motive(neajunsuri,saracie,foame,etc) dar voua va merg afacerile din plin, voi nu trebuie sa faceti sacrificii si continuati sa mintiti frumos pe la televiziuni ca doar nu va doare gura. Sa va fereasca Dumnezeu sa se rascoale poporul, o sa fiti in locul activistilor de alta data. Oricum nu ne baga nimeni in seama." Apa trece pietrele raman". Anul 2010 va fi foarte greu pentru Romania si totodata unul crucial. Sa speram ca nu ne vom prabusi de tot! Dar oare nu asta e interesul , ar trebui sa cugetam. Daca economia va da semne de revigorare va trebui sa ne strangem si mai mult pana vom ajunge pe o linie de plutire onorabila. Doamne ajuta! Oare basescu nu se gandeste ca istoria il va judeca?

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

Reprezentata fruntas de "victoria" serviciilor secrete, cu un mandat de presedinte mai nefericit ca primul, ajutat de "vremurile de criza". Nu va lipsi din schema nefericita economie reprezentata paradoxal de Videanu si miza acestei guvernari "Udrea and friends".. In consecinta eu cred ca 2010, desi ne ia prin surprindere cu prea multa zapada va transforma Romania intr-un reper cultural, turistic, un simbol al luptei anticomuniste si o tara al carei nivel de trai se va ridica la mult numitele standarde europene...

costache_dana

1 mesaj

Romania va traversa o perioada foarte grea. Puterea politica va influenta sectorul financiar, administrativ si social ; in acest sens nu cred ca ne vom indrepta pe un drum bun ; nu cred ca s-au analizat toate masurile pertinente statului nostru ; deciziile care se vor lua vor fi decizii politice, de orgoliu sau ambitie mai mult sau mai putin profesionala.

carole3108

1 mesaj
Oras: Iasi

In 2010 ne asteapta multe sacrificii,incepind cu cresterea somajului(multe disponibilizari, reduceri salariale)cresteri de preturi ,mai putine investitii atat in domeniul privat cat si cel de stat(ca urmare a restrangerii activitatii multor societati ,a insolventei,a falimentului ,cresterii cursului leu/euro)si imprumuturile acumulate de catre stat ,pe care trebuie sa incepem sa le rambursam(dobinzile aferente) Sincer ,nu stiu daca vom reusi sa ne relansam economic,in 2010 ,cred ca aceasta relansare va incepe cu pasi grei, incepind cu primavara anului 2011.

adelynaa

1 mesaj

Romania lui 2010..greu de spus..avand in vedere ca din '90 suntem intr-o continua criza..ca noi,suntem la fel de prost vazuti in Europa ca si pana in intrarea in UE, ca nu am reusit sa schimbam mentalitatea romanului care isi etaleaza lanturile de aur si masinile din a caror marca au facut o rusine.. Clasa politica va ramane aceasi..va fi aceasi "criza de ministri si fonduri", taxele se vor mari..iar noi vom fi ramas doar cu speranta ca macar la anu`(2011) va fi mai bine..Trecem din an in an, cu aceasi speranta..uneori ma intreb de unde atata optimism pe noi,pe cei care suntem cat de cat treziti...pe noi,generatia noua..care venim cu forte prospete din urma altora...si nu ne dorim decat sa plecam din tara asta..unde practic,munca,talentul si devotamentul pentru a face ceva..nu este rasplatit la justa valoare.Cam asa vad eu si 2010 si anii care urmeaza.

florin_feticu007

1 mesaj

Va fi mai greu in primele 6 luni decat in 2009, iar dupa aceea o sa ne revenim. Toate astea in conditiile in care sper ca nu vom mai avea crize politice cel putin 1 an.

beny_buje

1 mesaj

raspunsul meu este cat se poate de otimist...."se poate si mai rau " cred ca numai Dumnezeu mai poate schimba ceva pt romania,

x12cmihalic

1 mesaj

Dupa sperantele si visele mele Romania in 2010 ar trebui sa fie mult mai prospera atat pe plan economic cat si politic. Sper din toata inima sa scapam de aceasta criza economica care a pus stapanire pe tara si 2010 sa ne aduca tuturor locuri de munca si venituri pentru a trai decent. Astea sunt sperantele si asteptarile mele si sper sa nu ramana doar vise, iar intr-una din dimineti cand ma trezesc sa vad aceste schimbari in frumoasa noastra Romania.

cocota_florina

5 mesaje

la fel ca acum un an

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Cum s�r�cia și riscurile majore i-au solidarizat pe rom�ni mai totdeauna, obiectivitatea grav� a situației actuale asigur� o astfel de conditie ceea ce nu este insa si solutia. Daca Puterea nu isi propune alegeri anticipate sub pretextul ipocrit ca opozitia e rebela și se vor cauta solutii de relansare economica, semnele redresarii ar putea sa apara in primele 7-8 luni ale anului 2010.

adina_cwl

2 mesaje

Ca un avion aflat intr-o zona cu turbulente, fiind dat pe pilot automat si cu un motor stricat.

giaa4u2

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Desi sunt o fire optimista, nu cred ca 2010 va aduce o schimbare in bine pentru Romania. Se spune ca speranta moare ultima, sper sa nu murim cu ea de gat, deoarece din punctul meu de vedere nu vad o ameliorare a lucrurilor ci un mare esec care a dus la distrugerea tarii. Am distrus tot ce era mai bun in noi, am ajuns sa fim rai, egoisti, vazandu-ne propriul nostru interes am pierdut din vedere tot ce era mai important. Toti am vrut o schimbare, dar ne-a fost mult prea frica de ea! Fiecare are dreptul la o opinie si daca tot vrem sa schimbam ceva, putem sa incepem cu noi! Romania este asa cum vrem noi sa fie, Romania suntem noi! Nu cred ca este patria "mama"...cred ca noi suntem parinti ei si in functie de noi depinde viitorul ei... mai bine ne gandim la ea ca la un copil si sa incercam sa o crestem cum stim noi mai frumos!

alecsysss

1 mesaj

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:20

romania in 2010? nu va aduce nimic nou care sa surprinda populatia asta in sensul bun al cuvantului, ci din contra o sa se adanceasca datoriile, iar cel mai indotorat om va fi chiar "statul" credeti ca imprumutul de la FNI e pe vesnicie sau nerambursabil? trezitii pe cei ce dorm in fotolii de deputat si alte grade policite, e rambursabil.....si mai puneti-le o intrabare...de unde o sa fie bani de rambursat daca acesti bani nu sunt investiti????ci folositi doar pentru salariile lor colosal de mare in comparatie cu volumul de munca....nu mai e nimic bun totul va trage in jos.....sper sa ma insel......sarbatori fericite si un an bun tuturor romanilor.....

silcker_x

2 mesaje

2010 va fi un an cu multe schimbari pt tara noastra , mai mult rele decat bune pt ca asa ne-am obisnuit sa suportam . Macar salariile si pensiile sa mai creasca fata de anul acesta si cred ca toti vor avea un minim de multumire . Sa speram ca noul an ne va face sa fim mai buni unii cu altii , deoarece romanii se urasc intre ei prea mult .

georgeciocan

1 mesaj

Buna ziua! Cred ca anul 2010 va fi un an greu pentru tara noastra. Daca din punct de vedere politic se vor lua toate masurile necesare pentru realizarea reformelor necesare, scaderea cheltuielilor cu salariile si cresterea investitiilor statului in infrastructura, atunci poate ca anul 2010 va fi un an de relansare pentru tara noastra. Cu stima, George Ciocan [email protected]

nelutu_v

1 mesaj

Cred ca din punct de vedere politic anul 2010 nu va face nota distincta fata de 2009, se va inscrie in acelasi tipar consacrat din 2009(actorii, piesa jucata si decorurile au ramas aceleasi),mascarada politica ieftina dar platita cu costuri sociale si economice mari, si probabil cu mari convulsii sociale.

tomacipi

1 mesaj

Romania in 2010 sectorul privat va avea o mica imbunatatire dar se va confrunta cu aceleasi probleme , problema banilor in special, sectorul privat depinde de sectorul de stat, si probabil acesta nu se va reforma nici anul viitor. Anul 2009 s-a vazut cel mai bine cum depinde sectorul privat de cel de stat , adica in luna a 3 a fiecarui trimestru era lipsa acuta de bani pe piata in luna urmatoare fiind luna colectari majoritati impozitelor la buget se constata o imbunatarire fiindca acesti bani se eliberau pe piata.

georgica29

1 mesaj

ROMANIA????...IN 2010...va fii un alt stat si "mai necunoscut" decat inainte..si multi pasi facuti inapoi spre regres..dar poate mai exista un licar de speranta si NOI mai putem salva ceva, aveti incredere in voi si veti reusi..

fz_atti

1 mesaj

Din pacate nu cred ca vom intalni multi romani fericiti nici anul viitor. Asta datorita politicienilor prea ocupati cu afacerile proprii si celor multi de acasa care asteapta letargici nici ei nu stiu ce minune...Desteapta-te romane!

doina_otrocol

1 mesaj

Cel putin in primele 3 luni ale noului an situatia va fi fff grea pentru toti romanii.Daca nu se vor crea noi locuri de munca rata infractionalitatii va fi mare.In concluzie Romania da semne de saracie.Ma doare ca spun acest lucru dar nu ma pot amagi singura cu tot optimismul de care dau dovada. Va doresc un an bun si LA MULTI ANI 2010.

moiceanumihaela

2 mesaje
Oras: Campulung Muscel

Cum vad eu Romania in 2010...cred ca incet incet va iesi din criza, cel putin asa sper.Oricum , tot ceea ce se intampla nu putem controla noi decat intr-o foarte mica masura.Romania in 2010 ori va iesi de tot din criza, ori se va adanci si mai mult in ea.

florentinaion

1 mesaj

Din pacate....mai prost ca in 2009 :(

robinbadiu

1 mesaj
Oras: Tg Mures

Buna ziua. Romania anului 2010...e greu de spus in conditiile in care 2009 a fost cum a fost...cu bune si rele...mai mult rele decat bune...cel putin eu asa resimt. Romania anului 2010...daca suntem destepti (nu noi asta mici, ca noi nu contam - cei mari sau asa zis mari), poate fi ceva mai bun decat 2009...insa mi-e greu sa cred ca va fi mai bun...doamne ajuta sa fie asa pentru ca totul pare ca planeaza in jos si nu in sus. In Romania anului 2010, cel putin eu, voi incerca sa fiu mai bun, mai intelegator, mai rabdator, mai muncitor (nu ca in 2009 n-as fi fost, dar criza ne-a rapus pe toti) etc.. Va doresc sarbatori fericite si La Multi Ani!

lemy1976

1 mesaj

Mai bine ca in 2009.

caramihaicristina

2 mesaje

- noul guvern va fi la fel de (daca nu mai) prost decat cele de pana acum - masurile lui vor fi facute pe genunchi, la nimereala, fara analiza de impact etc. - unele vor fi de taiere a costurilor guvernarii, urmate in sens contrar de imblanzirea maselor, - va creste fiscalitatea (cu exceptia 16%, dar orice pe langa ea) - economia romaneasca va fi in 2010 pe la 0+ % in timp ce Bulgaria si altele vor fi pe plus bine (investitorii se vor duce acolo) - coruptia se va accentua (barbutul cu statul) ceea ce insemna bani irositi nu in proiecte de care e nevoie, ci in proiecte de unde se pot trage comisioane - FMI ne va da bani (la fel si alte banci) pt ca mai e loc de indatorare iar banii vor fi cheltuiti in consum - mai devreme sau mai tarziu inflatia va creste si populatia nu va avea incredere in leu (de parca pana acum ar fi avut-o) in concluzie, urmeaza doi-trei ani de scadere constanta a leului (amintiti-va de perioada lui Vacaroiu) BNR mai poate face unele manevre de scurta durata, dar economia nu o va ajuta si pe termen lung, leul scadea fata de valoarea de acum cat si fata de celelalte monede din zona (Polonia, Ungaria, Cehia, etc...) nu cred sa intram in incapacitate de plata pt ca indatorirea tarii este mult sub restul european (la noi total datorie e de 35-40% pe cand in alte parti e de la 60 pana la 135% din GDP) Merita sa cumparati euro cand/daca aveti lei de rezerva, pt ca euro se va scumpi.

diru_filip

1 mesaj
Oras: Timisoara

In anul care urmeaza nu cred ca se vor inregistra imbunatatiri vizibile pe plan economic si cu atat mai putin pe plan politic. Certurile din sfera politica nu vor face decat sa adanceasca criza in care ne aflam...mai ales acum dupa ce, pare-se ca nimic nu s-a schimbat dupa alegerile politice. Nu vreau sa fiu pesimista dar dupa atata timp in care am asistat la aceasta guvernare si stiind ca va urma una relativ la fel nu vad o alta situatie decat sa persisitam in starea noastra de acum noua luni. In rest sper ca familia mea sa fie sanatoasa si sa am in continuare un loc de munca! Va multumesc ca mi-ati dat aceasta oportunitate de a-mi expune opinia, si sa speram la mai bine! Sarbatori fericite si sanatate tuturor! Iar celor de la 9AM sa aveti in 2010 o activitate la fel ca pana acum sau mai buna:)

avocat_draghici_marius

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:21

Romania este si va ramane o tara in curs de dezvoltare care inca isi mai cauta locul printre statele lumii civilizate, eu cred ca 2010 pentru tara in acare abitam va fi unul de efort comun national pentru relansarea economica.

blackeyesadyna

2 mesaje

Cum vad eu Romania in 2010?buna intrebare si in acelasi timp foarte greu de raspuns....sunt invatatoare de 14 ani...si am ajuns sa ma intreb ce imi da tara mea si politicienii votati ??un mare NIMIC....2010 va fi un an al disperarii...al foametei in Romania...sper doar ca bunul Dumnezeu sa aiba grija de noi...de romani...Sarbatori frumoase si CRACIUN FERICIT!!!!Tuturor romanilor...(daca mai e posibil)..Adina Godja

crissanix

1 mesaj

Pentru a avea o privire de ansamblu asupra Romaniei in 2010, ar trebui sa cunoastem si interesele ascunse , lumina sau intunericul din spatele informatiilor care ni se prezinta in fiecare zi in media. Imi doresc o Romanie mai buna, mai sigura si mai corecta cu cetatenii ei in anul 2010. Si noi-romanii ar trebui sa ne schimbam si sa nu ne mai intrebam ce face Romania pentru noi , sa incepem fiecare in parte sa realizam mai multe pentru noi, si poate in acest mod vom aduce o mica contributie pentru o Romanie mai stabila care sa ofere copiilor nostri un viitor mai bun. Ar fi pacat pentru Romania, o tara frumoasa si bogata , dar prea mult secatuita de dorinta de imbogatire a romanilor , care calca peste toate valorile pentru a-si atinge scopul lor final. Incepeti cu voi , dragi romani pentru a schimba tara in care traim.

Pagini: << 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: