Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
petruslaura 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:17
Cred ca anul 2010 va aduce o crestere economica in Romania, desi mica dar totusi se va simti. Avand in vedere ca majoritatea statelor bine dezvoltate au inregistrat deja cresteri, parerea mea ca acest lucru va genera si la noi lucruri bune. Sau cel putin asa speram cu totii...sa scapam de nenorocita asta de criza. Sarbatori cat mai inbelsugate si un An Nou cat mai bun! Laura
|
|
anadaro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romania a intrat intr-o noua perioada de 5 ani de incertitudine! Anul 2010 este primul dintre acestia!
|
|
cosmin_soanca 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Romania o tara a provocarilor si a incertitudinilor.
|
|
ionel_chioreanu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Greu de spus. Daca te iei dupa politicieni totul este bine. Daca traiesti in lumea reala este greu acum darmite la anul care se anunta si mai greu. Eu personal cred ca va fi foarte greu cu multe firme falimentare, economie la pamant, multi someri, pensionari traind de azi pe maine. Vom ajunge sa ne bucuram de lucruri care acum ni se par normale. La multi ani si sanatate. Cum zic americanii "Dumnezeu sa binecuvanteze Romania".
|
|
eduard_vlad2003 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:18
Situatia in 2010 nu va fi una prea roza, criza din pacate se va adanci, iar datoria la FMI va creste exponential. E foarte rau ca am ajuns dependenti de imprumuturile FMI si ca ei ne impun conditii care obliga indirect la concedieri, somaj, taxe marite etc. Ceausescu se chinuia sa nu avem datorii externe, si la un moment dat chiar reusise. Acum suntem inglodati in datorii. Nu sunt fan Ceausescu, dar macar asta a facut bine, nu eram datori la nimeni, nu ne impunea nimeni nimic... Daca o sa invatam sa ne iubim tara, sa fim mandri ca suntem romani, si sa ne ajutam intre noi, dezinteresat si altruist, atunci o sa fie bine in Romania in 2010. Uitati-va la greci, daca ii zici ceva grecului de tara lui, te ucide. La fel sunt si turcii. Una din problemele majore ale Romaniei este ca romanii care mai stau in Romania nu sunt patrioti, nu isi iubesc tara in care locuiesc si nu sunt mandrii ca sunt romani. Mai patrioti sunt cei din diaspora, odata plecati din tara incepe sa le fie dor de Romania, cauta posturile TV din Romania care se prind si in afara sau se uita la cele care transmit on-line, citesc ziarele on-line, se duc la spectacolele date de artisti romani si asculta muzica populara romaneasca cu lacrimi in ochi, desi cand erau in tara li se parea degradant etc. Alta problema majora e ca romanul este egoist, nu il intereseaza ce face cel de langa el, pe el il intereseaza sa ii fie lui bine, ceilalti pot sa o duca rau, cu cat mai rau o duc ceilalti, cu atat ii pare lui mai bine (ceva de genu' sa moara si capra vecinului...). Daca am fi uniti, si ne-am ajuta intre noi, am face multe lucruri bune. Din pacate, suntem un popor dezbinat, macinat de ura si invidie pe succesul vecinului.
|
|
email_37 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Deva |
PLINA DE FRAMANTARI, CRESTERE A SOMAJULUI, CRESTERE A TAXELOR IMPLICIT A TUTUROR CELORLALTE. SCADE NIVELUL DE TRAI. PENTRU MINE ...PERSONAL...NIMIC NOU, DOAR CEVA MAI GREU. IMPORTANT E CA ATAT EU CAT SI FAMILIA SA FIM SANATOSI (DACA AM AVEA NOROC...S-AR REALIZA SI ACEST DEZIDERAT...DAR...) LA MULTI ANI ECHIPEI 9am SI TUTUROR MEMBRILOR!
|
|
nana_neagoe 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Eu sunt de profesie economista si raspunsul este din punctul de vedere al unui om al cifrelor....Suntem o tara de luptatori...suntem opimisti ca v-a fi un an bun .primul trimestru este mai greu ,dar vom incheia anul cu satisfactia ca ne-am revenit si a fost un an prosper.
|
|
andraiol10 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Previziunile in ceea ce priveste anul 2010 nu suna foarte pozitiv si, din cate se pare, criza economica se va adanci. Acest lucru insa nu ma descurajeaza intru totul si eu sper totusi la o imbunatatire a lucrurilor in noul an. Din punctul meu de vedere anul 2010 nu va fi cu mult mai bun decat cel care tocmai se incheie, insa, consider eu, ca ne indreptam spre o iesire, e adevarat ca mai anevoie, din aceasta criza in care ne aflam.
|
|
|
|
|
doreldolcos 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romania in 2010 la cum se alearga dupa ciolan v-a ramane doar... varza.
|
|
valydany2000 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Un an deosebit de greu
|
|
dudauv 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Anul 2010 va fi unul dezastruos din punct de vedere politic si economic pentru Romania, se vor culege din pacate numai roadele politicii catastrofale duse de Guvern in cardasie cu Presedentia Romaniei. Se vor agrava conflictele sociale gen greve,demonstratii de strada etc pentru respectarea unui drept castigat deja in 1989, acela de a gandi si trai liber si de a munci, din pacate cei mai multi dintre noi nu pot inca beneficia de aceste atribute, statul de drept fiind totalmente compromis.Statul este doar o adunatura de indivizi care se scot unii pe altii , profitori , nesimtiti care de la impuscarea lui Ceausescu pana acum au furat si stricat ce se mai putea fura si strica in Romania, CONSIDER CA PLECAREA IN EXIL ESTE UNICA SOLUTIE DE A RAMANE ROMAN........
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Avand in vedere ca in politica romaneasca nu s-a schimbat nimic nici in legatura cu presedintele tarii si nici cu cei din subordinea sa, adica domnul prim-ministru, parerea mea este ca in urmatorii cinci ani vom avea parte de ceea ce am avut in ultimii cinci ani, deci de o regresiune atat pe plan economic cat si din punct de vedere social, deoarece fiind aceiasi oameni la carma tarii au aceleasi idei si aceeasi politica dezastruoasa ca si pana acum! Tara noastra se va duce de rapa incet si sigur. Ne mai ramane doar speranta ca va fi mai bine!!!!!
|
|
geta_paraschiv 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
LOCURI DE MUNCA STABILE, FIRME PARTCULARE CARE SUNT IN PRAGUL FALIMENTULUI SA INTRE IN NORMAL.
|
|
gabinela2005 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Foarte buna intrebare! O vad asa cum probabil o vad mii de tineri care sunt in situatia mea. Anul 2010 anul conflictelor politice interminabile, anul nesigurantei continue , anul in care trebuie sa ma reorientez dupa un nou loc de munca, si lista ar putea continua la nesfarsit. Anul in care urmeaza sa dau licenta si sa fiu anuntata ca facultatea pe care am urmat-o nu este in legalitate. Intr-un cuvant; 2010 este un alt an in care tupeul si bataia de joc este in top :) La multi ani ROMANIA
|
|
savan_andreea 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romanilor speranta le-a mai ramas, asa ca speram ca in 2010 criza economica sa urmeze o curba descendenta. Despre gripa porcina insa nu stiu daca pot fi atat de optimista pentru ca acum e iarna si ingheata microbii, dar cand va veni primavara vor fi mai mari dezastrele. Pe plan politic, am decis deja, ne-am facut-o singuri si nu ramane decat sa-l rugam pe Dumnezeu sa ne ajute alesii sa ne conduca pe drumuri mai bune. Craciun fericit tuturor!
|
|
elenastoica80 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
O Romanie cu oameni tristi, dezamagiti, saraci,cu politicieni bogati si dezinteresati
|
|
andronache_marry 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
2010, mai rau, iar daca partidele nu ajung la un consens si-si vor lasa acasa ambitiile, orgoliile, va fi mult, mult mai rau si dupa cum vad ca a debutat noul (vechiul) guvern sa nu avem colaps. Am sperat ca va fi totusi o SCHIMBARE , nu stiu de ce nu m-am invatat minte de 20 de ani incoace, nu-i mai pun pe ''generatia de sacrificiu", domnilor am obosit sperand, am sa devin un spectator.
|
|
costel_iordache_2 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Mi-as dori sa vad (printre "nametii" de zapada de afara) o Romanie cu un guvern care sa "puna osul la treaba" si in folosul populatiei care a votat pentru o viata mai buna. Nu spun ca va fi usor, dar dupa 20 de ani ( cat de optimist a fost Brucan) ar fi timpul sa vedem luminitele de la capatul tunelului "comunist"
|
|
andreea_gabriela23 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
IN ANUL 2010 EU VAD ROMANIA MAI RAU DECAT IN ANUL 2009
|
|
emily_pop2005 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Anul 2010 sper sa fie unul mai bun pentru Romania atat din punct de vedere economic cat si politic,sa avem parte de mai multa stabilitate financiara si de intelegere din punct de vedere politic din plan extern,sa crestem odata cu cei din jurul nostru si urmam exemplele bune pe care le avem mai mult sau mai putin.
|
|
valydany2000 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
|
|
danaciobanu2002 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Cum vad eu Romania in 2010? Incarcata de probleme, in cautarea unor solutii "salvatoare", cu oameni din ce in ce mai stresati si mai obositi cu fiecare zi care trece. Situatia economica ne va afecta viata pe toate planurile ducand la relatii mai tensionate intre noi toti, atat in plan personal cat si profesional. Pacat ca nu reusim sa ne pastram optimismul, stapanirea de sine si mai ales increderea in ceilalti, chiar si in aceste perioade mai dificile.
|
|
petra_cosmin440 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:19
In 2010 sper la o Romanie mai curata, mai sigura, o Romanie care sta pe coate dar invata sa umble pe ele...
|
|
cristi_pirosca 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
in zapada............pana la primavara...iar atunci intram la apa.
|
|
C_BUMBA 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Sper intr-o Romanie mai linistita, mai vesela si mai aproape de cetatenii ei.
|
|
alerim_arnab 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
incercand sa se dezmeticeasca din criza si situatia actuala.....sper ca va si reusi...
|
|
alynnna 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
din pacate tot ce se intampla ma face sa fiu din ce in ce mai pesimista, parca statul vrea sa o ducem rau, daca vrei sa faci ceva , cum ar fi sa ai o firma sau sa -ti cumperi o casa, it se pun bete in roate , nu cred ca 2010 va fi mai bun, cred ca multi oameni o vor duce mai rau si ca oamenii de la putere isis vor vedea in continuare de buzunarele lor
|
|
busoilucian 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Eu cred ca va fii un an la fel de greu ca 2009,dar daca ne vom uni fortele si vom pune osul la munca,cu ajutorul promis de forurile europene,este posibil de la jumatatea anului 2010 sa incepem sa ne revenim,usor usor,din aceasta criza artificiala,care a lovit intreg globul. Totul depinde de interpretarea si intelegerea fiecaruia dintre noi a acestor greutati prin care trecem cu totii. Numai daca vom fii uniti si increzatori in fortele noastre vom izbutii sa invingem si sa miscam economia acestei tari bogate in resurse naturale si frumusete turistica. Totul este sa exploatam asa cum trebuie aceste bogatii.
|
|
onutastroie 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
O sa fie un an foarte greu.
|
|
simionov2000 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Va fi un an destul de prost dupa 15 februarie 2010 intrucat intra in actiune masinaria PNL+PSD
|
|
|
|