back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Extraterestrii pro si contra...

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 23:58

Deci tot rusii sint seriosi in cercetare cum ii stiam. Dar se mai uita.
Interesant articol.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 23:59

De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-04 11:07:58Misterele Vaii Mortii din Siberia

Rapoarte ale unor martori oculari referitoare la distrugerea de meteoriti deasupra Siberiei in anii 1984 si 2002 de catre „sfere exterminatoare” acorda un credit suplimentar descrierilor exploziilor din Tunguska din anul 1908 si legendelor antice.


In data de 30 iunie 2008 va avea loc aniversarea a o suta de ani de la una dintre cele mai misterioase catastrofe planetare petrecute vreodata: explozia in Siberia a unui corp provenit din spatiu, in apropiere de bazinul raului Tunguska. Este greu de crezut ca in secolul trecut a mai existat vreun fenomen comparabil cu acesta. Forta totala a exploziei a depasit puterea combinata a bombelor de la Hiroshima si Nagasaki de 2.000 de ori! Efectele exploziei au fost vazute sau auzite pe o arie de aproape un milion de kilometri patrati, iar centrul seismografic din Irkutsk, situat la aproape 900 km, a inregistrat oscilatii ce corespundeau cu un cutremur de 4-5 grade pe scara Richter.
Dupa sistematizarea unei foarte mari cantitati de date stiintifice si rapoarte provenite de la diferiti martori, cercetatorii din cadrul institutului au reusit sa determine cu exactitate cauza acestui fenomen atat de misterios. Ne-am decis prin urmare sa informam opinia publica asupra acestor fapte uimitoare, ce pot schimba complet modul nostru de raportare la lumea in care traim.
Obiectul ce a provocat aceasta gigantica explozie a fost un meteorit, dar un meteorit ce a fost distrus de un „proiectil” lansat de catre o instalatie materiala. Dovezile si martorii oculari sugereaza ca meteoritul din Tunguska din anul 1908 a fost distrus de catre „sfere exterminatoare” constituite din plasma.
Cu mult timp in urma, cineva a construit in locul numit „Valea Mortii” o instalatie complexa ce functioneaza si in zilele noastre. Este vorba despre o tehnologie ce depaseste cu mult nivelul nostru actual de dezvoltare.
Distrugerea sau deflectia meteoritului a fost realizata utilizand un anumit tip de formatiuni electromagnetice, ce aveau aspectul unor sfere luminoase, foarte stralucitoare. In esenta, acestea sunt asemanatoare cu fulgerele globulare, diferenta fiind aceea ca cel mai mare fulger globular cunoscut de catre stiinta moderna este de aproape doi metri, in timp ce sferele utilizate aveau dimensiuni gigantice, unele avand chiar saizeci de metri in diametru!
Zborul acestor „sfere exterminatoare” a fost observat in anul 1908 de catre mii de oameni din Siberiei, ceea ce a facut ca unii dintre martorii evenimentului de la Tunguska sa atribuie intreaga situatie aparitiei unei serii de fulgere globulare imense.
Sferele exterminatoare se pare ca sunt produse de catre un generator localizat la mare adancime in pamant. Acest loc este asociat cu o arie geofizica distincta – asa numita „anomalie magnetica est-siberiana”. Publicatia periodica Tekhnika Molodiozhi (nr. 1 / 1984) o descrie ca pe o „super-anomalie magnetica, a carei sursa se gaseste la o adancime egala cu jumatate din raza Pamantului”. Cu alte cuvinte, generatorul energetic al complexului isi extrage energia chiar din interiorul Pamantului si se pare ca este, intr-o anumita masura, una din cauzele acestei anomalii.
Investigatiile efectuate ulterior au demonstrat ca, in trecut, in aceste zone au avut loc mai multe astfel de explozii. In Siberia de Nord, in bazinul raului Viliuy, se gaseste o zona greu accesibila ce poarta urmele unor explozii nucleare devastatoare ce au avut loc acum opt sute de ani, eveniment ce a dus la distrugerea unor mari suprafete de padure si a raspandit fragmente de piatra pe o suprafata de sute de kilometri patrati. De-a lungul acestei zone se gasesc distribuite o serie de structuri metalice misterioase, unele localizate adanc sub pamant. Locuitorii din acele zone au descris in amanunt aceste obiecte metalice de dimensiuni mari, pe care le-au si desenat ulterior. Numele antic al acestei zone este Uliuiu Cherkechekh, care in traducere libera inseamna „Valea Mortii”.
In cercetarile intreprinse s-a descoperit un set de texte antice cu o vechime de peste 4.000 ani, numite Echutin Apposs Alanhor, ce vorbesc pe larg despre cataclismele petrecute in aceste locuri si descriu „instalatia” in termeni aproape stiintifici.
Legendele yakute contin multe referiri la explozii, trombe arzatoare si sfere luminoase ce se ridicau in aer. Toate aceste fenomene erau intr-un fel sau altul asociate cu misterioasele constructii din metal ce se gasesc raspandite in „Valea Mortii”. Unele dintre ele sunt circulare, de dimensiuni mari, adevarate „case din fier”, fara geamuri si usi, ci doar o „mare deschizatura” in partea superioara a cupolei. Unele dintre ele s-au scufundat aproape complet in pamant, la suprafata ramanand vizibila doar o mica protuberanta.
Cu mult timp in urma, au existat vanatori locali care au dormit in aceste camere. Imediat dupa aceasta au inceput sa se simta foarte rau, iar cei care au petrecut mai multe zile la rand in acele locuri au murit dupa un scurt timp. Yakutii spuneau ca aceste locuri erau „foarte rele si cel mai bine este sa nu mergi acolo”. Locatia acestor constructii era cunoscuta doar de catre batranii care in tinerete au fost vanatori si au vizitat des acele zone. Deoarece descendentii lor au adoptat un mod de viata mai stabil, aceasta cunoastere din trecut s-a pierdut, la aceasta contribuind si suprafata imensa a zonei in cauza – peste 100.000 km2.
Martori care nu se cunosteau deloc intre ei au descris misterioasele constructii exact in acelasi fel. Stranii sunt si capacele metalice emisferice care acopera ceva necunoscut, raspandite in intrega zona. Legendele yakute afirma ca misterioasele sfere stralucitoare erau produse de catre „o deschizatura din care iesea fum si foc”, prevazuta cu „un capac din otel ce se inchidea cu zgomot”.
Ultima data cand instalatia s-a activat, distrugand un meteorit ce intrase in atmosfera terestra, a fost la data de 24/25 septembrie 2002. Armata americana a inregistrat si ea aceasta explozie, cu ajutorul satelitilor militari.
In „Valea Mortii” s-a observat o crestere a nivelului de radiatii la anumite intervale de timp – fenomen pe care specialistii nu au reusit sa il explice de-a lungul timpului. In timpul conflictului din Yugoslavia am observat de asemenea o crestere a emisiei de energie generata de instalatie. Desi pare incredibil, s-a determinat ca aceasta reactioneaza la miscarile sociale si la diferitele conflicte ce au loc la nivel planetar.
Analizele medicale efectuate au evidentiat ca majoritatea oamenilor si animalelor din aceasta zona sufera de afectiuni datorate radiatiilor.
Un alt aspect important legat de explozia din Tunguska este ca toate animalele au parasit regiunea, cu aproximativ doua luni inainte de explozie, probabil datorita activarii instalatiei ce se pregatea de intampinarea meteoritului.

Microsferule provenite de la explozia din Tunguska
Compozitia chimica a microsferulelor gasite in turba de la locul dezastrului conduce indirect in acelasi sens. Acestea nu sunt obisnuite pentru meteoriti si sunt bogate in special in elemente alcaline. Gandindu-ne asupra mecanismului prin care actioneaza sferelele exterminatoare, putem presupune ca acestea se ataseaza de meteoritul aflat in zbor cu ajutorul puternicei lor incarcaturi electromagnetice si ii modifica traiectoria, astfel incat acesta este deviat in afara atmosferei terestre. In situatia in care traiectoria meteoritului era astfel incat facea imposibila deflectia, sferele exterminatoare distrugeau pur si simplu fragmentele de roca, topind efectiv substanta meteoritului, care se solidifica ulterior in sferule minuscule.
Numeroase mostre de sol prelevate de la diferite distante fata de locul dezastrului prezentau in compozitia lor sferule de magnetit, care contineau pana la 10% nichel, fapt care sprijina ipoteza provenientei din spatiu a acestora. Pe langa magnetit s-au descoperit de asemenea si sfere din silicat. Dimensiunile acestora erau cuprinse intre 5 si 400 de microni. Particulele de magnetit prezentau o mare varietate de forme si suprafete cu diferite caracteristici. Pe langa formatiunile predominant sferice, se puteau gasi de asemenea si particule ce aveau forma unor stropi, rezultate din topirea substantei meteoritice sub influenta temperaturilor colosale produse de actiunea sferelor exterminatoare. Anumite sferule aveau o suprafata stralucitoare; altele aveau o suprafata mata, cenusie si uneori chiar cu pori fini, aspecte datorate in parte vaporizarii substantei meteoritului intr-un moment in care aceasta era inca vascoasa. Deseori sferele prezinta cavitati cu un aspect asemanator unei zguri. Uneori putem gasi conglomerate de sfere de magnetit si silicat, ceea ce arata ca acestea s-au format in acelasi timp, fiind o dovada a compozitiei complexe a meteoritului din Tunguska, meteorit asociat cu geneza acestor sferule.
Cercetarile realizate intre anii 1961 si 1962 au stabilit ca exista un anumit model in distributia acestor sferule pe suprafata solului. Cea mai mare concentrare a lor a fost descoperita pe o fasie de 50-60 km latime, extinzandu-se spre nord-vest de epicentrul exploziei meteoritului si care poate fi urmarita pe mai mult de 250 km.
In zona dezastrului, pe o suprafata cu o raza de aproximativ 130 km, cu centrul situat in regiunea Kulik, se pot identifica trei zone cu turba imbogatita cu microsferule. Prima zona, cu o forma de secera, se curbeaza in jurul epicentrului. A doua zona reflecta miscarea bolidului in regiunea zonelor 4 si 5, spre est si nord-est de regiunea Kulik, in partea superioara a zonei sudice a fluviului Chunia si coincide astfel cu inceputul dezintegrarii meteoritului. A treia zona, cu dimensiuni foarte mari si forma neregulata, este localizata exact in regiunea craterului Voronov. Nu este o coincidenta faptul ca microsferulele din aceasta zona prezinta anumite particularitati in structura si formarea lor, fapt care le face diferite fata de cele din alte zone, deoarece distrugerea meteoritului a avut loc direct in pamant si astfel solul s-a amestecat cu materia meteoritica in timpul vaporizarii.
Bolidul a fost complet vaporizat de catre explozie, iar produsele acestui proces au fost dispersate sub forma unor sfere extrem de fine pe o suprafata de 15.000 km2. Masa totala a acestora este estimata la aproximativ 10 tone. Acesta este motivul pentru care toate expeditiile realizate in regiunea exploziei nu au gasit nimic din meteorit, cu exceptia unui praf, format din sferule de silicat si magnetit, pe care suflul exploziei l-a raspandit pe intreg Pamantul.
Vechea legenda epica Olonkho povesteste ca, la cateva decenii dupa zborul lui Niurgun Bootur, Kiun Erbiie („mesagerul aerian stralucitor”) a urcat in vazduh, anuntand aparitia lui Uot Usumu Tong Duurai. Aceasta sugereaza ca explozia de la Tunguska este identificata cu Niurgun Bootur.

[Articol extras din Nexus New Times Magazine, Anul I, Numarul 1 (iunie - iulie 2005)]


Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 00:41

Disclose.tv - UFO Sighting Of Mothership Size UFOs In Our Solar Video

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
COANA_JOITICA

12 mesaje
Membru din: 8/01/2011
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 05:54

De la: mvvinternational_clicknet_ro, la data 2009-09-25 18:48:15 trebuie sa fie ceva real,toate zvonurile au o limita si secretul zvonurilor nu pot tine la nesfarsit. NASA stie,a avut obiecte(parti) neindentificate,chiar si extraterestri dar nestiind totul despre ei "de fica" nu a anuntat pblicul larg ca sa nu-l sperie. Ce este ciudat ca au trecut cred acesti 60 ani si nu au reusit sa desluseasca nimic plauzibil despre ei.si stam toti si asteptam vesti de la o entitate a secretului...

Am luat legatura cu ei ,sa ne scoata Romania din crize !

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 13:26

RASE DE EXTRATERESTRII:



A
Aeonii
Albastrii
Alfa centaurienii
Altarienii
Amfibienii
Andromedanii
Antarienii
Arcaeeanii
Arcturienii
Arienii
Arzexienii
Azurienii
B
Belatricienii
Bernarienii
Bioizii
Blonzii
Booteenii
C
Casiopienii
Centaurienii
Cenusiii
Clonele nordice
Cygnusienii
D
Dalii
Delfinoizii
Dinozaurienii
Draconii
E
Elkitii
Elohimii
F
Folmahautansii
G
Gornii
Grailii
Griii
I
Insectoizii
Interdimensionalii
Ivorienii
J
Jupiterienii
K
Kliendcontlarienii
L
Lunarienii
Lyrienii
M
Mamiferienii
Mantis (calugaritele)
Martienii
Mercurienii
MIB (Oamenii in negru)
MILABS (Rapiri militare)
Mintakanii
Morgolienii
N
Nefilimii
Neonatii
Neptunienii
Nordicii
O
Orionii
P
Paladisienii
Pegasienii
Piticii parosi
Pleidienii
Plivorienii
Plutonienii
Procyonansii
Prozatii
R
Rase foarte inalte
Razboinicii stelari
Refii
Reptilienii
Robotii
S
Saturnienii
Serpii (Oamenii-serpi)
Siriusienii
Solarienii
Suedezii
T
Talenienii
Taucetiansii
Thiaooubanii
Timarii
U
Ultraterestrii
Umanoizii scunzi
Ummitii
Uranienii
V
Vamfienii
Vegasienii
Venusienii
Verzii
X
Xerii
Xpotz
Z
Zetanii
Zovii
Zooizii

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 13:30

LUATI-O CA O INFORMATIE EXOTICA.
NU STIU DE UNDE SE STIE SIGUR DE ATITEA RASE.
Eu stiam de vreo 50.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 13:33

De la: nastasemihail, la data 2011-01-27 13:30:29LUATI-O CA O INFORMATIE EXOTICA.
NU STIU DE UNDE SE STIE SIGUR DE ATITEA RASE.
Eu stiam de vreo 50.


or fi mai multe, asta explica si de ce suedezii o duc mai bine....

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2011, ora 13:36

Din moment ce pe Pamint exista vreo 5 rase de baza, si citeva zeci amestecuri sau subrase, ar fi normal sa existe un minim de rase cit e in expunere. Si asta doar in galaxia noastra.
Nu contraziceti, ca nu aveti ce.....

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 09:25

De la: nastasemihail, la data 2011-01-27 13:36:31Din moment ce pe Pamint exista vreo 5 rase de baza, si citeva zeci amestecuri sau subrase, ar fi normal sa existe un minim de rase cit e in expunere. Si asta doar in galaxia noastra.
Nu contraziceti, ca nu aveti ce.....

Stire bombaaaaaa............................NU EXISTA EXTRATERESTRI................numai in mintile noastre!Stire data de NASA!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 12:30

De la: 9am243736, la data 2011-01-27 13:33:20
De la: nastasemihail, la data 2011-01-27 13:30:29LUATI-O CA O INFORMATIE EXOTICA.
NU STIU DE UNDE SE STIE SIGUR DE ATITEA RASE.
Eu stiam de vreo 50.


or fi mai multe, asta explica si de ce suedezii o duc mai bine....

............si Australienii au o rasa rar de extraterestrii!CANGURUL.............

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 00:27

De la: Tramp, la data 2011-01-31 09:25:40
De la: nastasemihail, la data 2011-01-27 13:36:31Din moment ce pe Pamint exista vreo 5 rase de baza, si citeva zeci amestecuri sau subrase, ar fi normal sa existe un minim de rase cit e in expunere. Si asta doar in galaxia noastra.
Nu contraziceti, ca nu aveti ce.....

Stire bombaaaaaa............................NU EXISTA EXTRATERESTRI................numai in mintile noastre!Stire data de NASA!

s-a terminat palinca la tine sau la NASA?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Membru din: 20/07/2010
Oras: Buzau

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:33

Cred ca forumul asta o sa dispara in curind...
,Extraterestrilor..''.nu le plac anumite adrese sau postari...!
Orice ,,lucru bun'' e doar aparent,,bun''...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:45

De la: nastasemihail, la data 2011-01-27 13:26:54RASE DE EXTRATERESTRII:



A
Aeonii
Albastrii
Alfa centaurienii
Altarienii
Amfibienii
Andromedanii
Antarienii
Arcaeeanii
Arcturienii
Arienii
Arzexienii
Azurienii
B
Belatricienii
Bernarienii
Bioizii
Blonzii
Booteenii
C
Casiopienii
Centaurienii
Cenusiii
Clonele nordice
Cygnusienii
D
Dalii
Delfinoizii
Dinozaurienii
Draconii
E
Elkitii
Elohimii
F
Folmahautansii
G
Gornii
Grailii
Griii
I
Insectoizii
Interdimensionalii
Ivorienii
J
Jupiterienii
K
Kliendcontlarienii
L
Lunarienii
Lyrienii
M
Mamiferienii
Mantis (calugaritele)
Martienii
Mercurienii
MIB (Oamenii in negru)
MILABS (Rapiri militare)
Mintakanii
Morgolienii
N
Nefilimii
Neonatii
Neptunienii
Nordicii
O
Orionii
P
Paladisienii
Pegasienii
Piticii parosi
Pleidienii
Plivorienii
Plutonienii
Procyonansii
Prozatii
R
Rase foarte inalte
Razboinicii stelari
Refii
Reptilienii
Robotii
S
Saturnienii
Serpii (Oamenii-serpi)
Siriusienii
Solarienii
Suedezii
T
Talenienii
Taucetiansii
Thiaooubanii
Timarii
U
Ultraterestrii
Umanoizii scunzi
Ummitii
Uranienii
V
Vamfienii
Vegasienii
Venusienii
Verzii
X
Xerii
Xpotz
Z
Zetanii
Zovii
Zooizii



AEONII
Etraterestrii de pe Lotus. Sunt de tip "aiuns". Au o fata umana si a rpoximativ 3 metri inaltime. Sunt in legatura cu mediumul Tami Kaly din Israel. Acestia reprezinta o echipa medicala care trateaza cu ajutorul lui Tami Kaly oamenii. La clinica lui Tami Kaly s-au facut numeroase vindecari.
Vezi: Personalitati - Tami Kaly
Extraterestrii celebri - Tom, Lu

ALBASTRII (RAZBOINICII STELARI)
Se spune ca au o piele transparenta, ochi mari migdalati si sunt mici de statura. Principalele reguli pe care le urmeaza sunt: URMARESTE PLACEREA, fa totul dupa capul tau, fa ceea ce vrei, fi tu insuti. Informatiile despre albastrii ne vin de la Robert Morningsky un dansator Apache. Potrivit lui Morningsky primul contact oficial cu extraterestrii a inceput in 1947-1948, atunci cand cenusii aucontactat Guvernul S.U.A. pentru a incheia un tratat cu acesta. Atunci au venit si lti extraterestrii, albastrii, care au sfatuit guvernul sa nu intre in contact cu cenusiii, doeoarece sunt periculosi. Ei au afirmat ca pot invata oamenii despre armonie si pace, dar trebuie ca omenirea sa se dezarmeze si sa-i asculte. Armata nu a fost de acord. Ei au plecat, dar cativa au decis sa ramana in nordul statului Mexico si in Arizona si au incheiat un tratat cu indienii Hopi. Acesti extraterestrii sunt cunoscuti de catre indienii Hopi ca fiind razboinicii stelari. Cenusiii au inceput sa-i monitorizeze pe albastrii, astfel ca acestia au plecat din rezervatie si s-au ascuns. Cativa dintre batrani au mers cu ei. Legendele Hopi spun ca au existat doua rase, copii celor care au venit din ceruri si copiii reptilelor care au venit de sub pamant.
Vezi: Personalitati - Robert Morningsky

ALFA CENTAURIENII
Specie umanoida care are trasaturi acvatice cum ar fi branhii si picioare ca ale scafandrilor costumati. Aceste trasaturi le permit sa traiasca sub apa. Exista o posibilitate ca acestia sa locuiasca in adancurile oceanelor noastre, acolo unde au fost vazuti pilotand OZN-uri. Au fost asociati si cu mutilarile de animale. Altii afirma ca alfa centaurienii sunt prezenti pe Pamant pentru a ilumina constiinta oamenilor. Au fost descrisi ca fiind de culoare gri-albastruie luminoasa.
Vezi: Articole - OSN (Obiecte Subacvatice Neidentificate)
Mutilari de animale - Mutilari de animale

ALTAIRIENII
Presupusi locuitori reptilieni ai sistemului stelar Altair din constelatia Aquila.

AMFIBIENII
Extraterestrii cu aspect de amfibieni.

ANDROMEDANII
Sunt o rasa non-fizica de fiinte angelice foarte vechi din galaxia Andromeda. Reprezinta forta spirituala din spatele comandantului Ashtar si alaturi de Pleidieni fac parte din aceiasi ramura evolutiva ca si oamenii.


ANTARIENII
O specie umanoida asociata cu bazele subterane din Antarctica. Au par blond si piele alba. In unele descrieri acestei rase i se atribuie si anumite trasaturi reptiliene cum ar fi ochi de felina sau reptila in culori ce variaza de la galben pal pana la verde aprins.

ARCAEEANII
Extraterestrii din galaxia Arcaeea.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:46

BELATRICIENII

Locuitori de pe Bellatrix, una dintre cea mai stralucitoare stele din constelatia Orion. Distanta de Pamant: 112,2 ani lumina. Specia majoritara este un hibrid de reptilian. A migrat din Constelatia Sagetatorului, in urma cu 25 de milioane de ani. Piele cu solzi si sunt foarte ososi. Pe cap au o creasta osoasa. Ochi mari rosi sau galbui. Gura are buze subtiri care se intinde dintr-o parte pana in cealalta a capului. Urechile sunt inexistente, decat un semn al existentei lor, un cerc de 7-8 cm. Pielea solzoasa este asemanatoare cu cea a crocodilului, de culoare verde, galbena, maro sau rosie.
Sunt bipezi. Mainile subtiri au sase degete lungi cu gheare. Picioarele au cinci degete, care se termina cu gheare foarte ascutite. Au o coada foarte mica asemanatoare crocodilului. Masculii sunt mai scunzi decat femelele. masculi variaza in inaltime intre 2,5-3 m iar femelele intre 2,5-3 m.
Limbajul este brut si gutural si consta intr-un in mormaituri si suieraturi.
Navele-cercetas ale lor arata ca picaturile de roua sau ca niste carabusi. Ele variaza intre 30-122 m in lungime. Navele-mama au lungimi intre 1,6-640 km. Sunt membri ai Confederatiei Galactice.

BERNARIENII

Presupusi locuitori ai sistemului solar Barnard.

BIOIZII

In aceasta grupa sunt incluse majoritatea tipurilor de extraterestrii. Bioizii sunt entitati extraterestre care functioneaza pe baza unui metabolism care este asemanator sau aminteste de cel al vietuitoarelor de pe pamant. Printre fiintele care nu fac parte din aceasta grupa amintim entitatile extraterestre din planurile astrale de inalta frecventa care functioneaza pe baza altor principii fata de dimensiunile fizice ale existentei. Acestea din urma, spre deosebire de entitatile biologice functioneaza exclusiv pe baza energiei eterice acumulata prin diferiti centri energetici subtili. O alta grupa care nu fac parte din categoria bioizilor sunt robotii.

BLONZII (ARIENII, NORDICII)
Vezi: Arienii.

BOOTEENII

Reptilieni care se presupune ca vin din sistemul Bootes. Se presupune ca cestia si entitatile reptiliene din sistemul Draconis sunt implicate in infiltrarile, implantarile si controlul societatii umane de pe Pamant cu scopul de a obtine controlul in viitor.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:47

CASIOPIENII

Fiinte non-fizice din constelatia Cassiopea, aflate intr-o dimensiune mai inalta decat Pamantul.

CENTAURIENII

Sunt extraterestrii de tip nordic (blonzi) care vin din Alpha Centauri. Asemenea pleidienilor ei cauta sa ne ajute sa evoluam spiritual dar nu se implica in mod activ asa cum fac alte rase desi au contacte cu anumite persoane de pe Pamant.

CENUSIII (GRIII)

Vezi: Griii
Articole - Totul despre extraterestrii cenusii

CLONELE NORDICE

Aparent similari noua, dar au o slaba nuanta de gri in pielea lor. Sunt un fel de roboti creati de catre cenusii. Au o mentalitate asemanatoare copiilor.

CYGNUSIENII

Sunt tacuti, slinosi si au aspectul unor creaturi amfibii care vin de pe planete din constelatia Cygnus.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:47

DALII

Sunt o rasa de tip nordic care vin din ceea ce se numeste Universul DAL. Sunt o ramura a lyrienilor sisunt foarte avansati tehnologic si spiritual; sunt cu 300-1000 de ani inaintea pleidienilor. Ajuta pleidienii in aceiasi amaniera in care pleidienii ne ajuta pe noi.
Vezi: timarii

DELFINOIZII

Sunt o rasa legata de mediul acvatic si reprezinta o versiune mai evoluata a delfinilor de pe Pamant. Se spune ca au un nivel spiritual deosebit. Numerosi mediumi sau contactati sau mediumi care au luat legatura cu ei spun ca acestia influenteaza in mod pozitiv, in mod subtil evolutia spirituala a pamantenilor.
Vezi: siriusienii

DINOZAURIENII (DINOZOIZII)

Extraterestrii cu infatisare fizica asemanatoare dinozaurilor.

DRACONII

Aparent entitati „fara suflet” care au fost asociate cu neo-saurienii sau cu linia genetica a reptilienilor. Se spune ca aceste fiinte vin din sistemul stelar Alpha Draconis.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:48

ELOHIMII

Elohimii sunt extraterestrii care i-au creat pe pamanteni prin inginerie genetica dupa cum spune Rael, renumitul contactat care a luat legatura cu ei. Dupa ce au creat oamenii si au parasit pamantul ei au lasat societatea sa progreseze in mod natural, dupa propiile ei reguli, dar totusi au mentinut contactul prin profeti cum ar fi Buddha, Moise, Isus si Mahomed, toti alesi si educati in mod special de catre ei. Acum ei s-au intors pentru a stabili o ambasada pe Pamant, un loc in care sa fie intampinati cu bine de catre oamenii si guvernele de pe Pamant. Dar ei nu pot ateriza pana cand pamantenii nu isi doresc cu adevarat acest lucru. Scopurile lor si a organizatiei Miscarea raeliana sunt: de a informa fara a convinge; de a stabili o ambasada; pentru a cataliza o societate adaptata viitorului.
Extraterestrul elohim care a luat legatura cu Rael era Extraterestrul era inalt de circa 1.40 metri, avea par lung si brunet, ochi migdalati, piele maslinie si exprima multa armonie si umor.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:48

FOMALHAUTANSII

Membrii ai Confederatiei Galactice. Locuiesc pe cea mai stralucitoare stea din Constelatia Piscus Austrinus (Pestii de Sud). Piscus Austrinus se gaseste intre Varsator si Grus. Distanta: aproximativ 23 ani lumina de Pamant. Sunt doua tipuri de rase. Primul, un grup umanoid rebel din Pleiade care au colonizat Folmahaut in urma cu 250.000 de ani si care se gasesc pe planetele a tria si a patra a sistemului Fomalhaut. Al doilea grup este o rasa de reptilieni din Bellatrix in Orion, care au colonizat cea de a doua planeta din acest sistem solar in urma cu 200.000 de ani. Cele doua parti au creat o Confederatie (Confederatia Fomalhautansilor) dupa o serie de razboaie distructive care s-au sfarsit in urma cu 20.000 de ani.
Aparenta fizica: Prima rasa se aseamana cu asa-numitii nordici si sunt in general blonzi cu ochi albastri, caprui sau gri-metalizat. Barbatii sunt musculosi si au in jur de 1,85 m inaltime. Femeile sunt rumene si au inaltimi ce variaya intre 1,7 si 1,8 m. Cel de-al doileea grup din prima rasa au o pile inchisa si arata ca si cum ar fi bronzati cu par negru si ochi maro, gri sau negri. Au aceiasi inaltime si infatisare ca si primii.
Locuitorii reptilieni sunt un hibrid original de pe Bellatrix, in Orion. Sunt solzosi si ososi. Se aseamana cu belatricienii.
Navele-cercetas lae umanoizilor sunt ovale, ca picaturile de roua. Variaza intre 18,3-26 m in diametru. Navele-mama arata ca niste imense tigari, cu mai multe nivele si au diametre cuprinse intre 3,2-1921 km.
Navele-cercetas reptiliene sunt in forma de carabusi si au aproximativ 30 m. Navele-mama se aseamana cu niste amibe si au un diametru intre 13-14.400 km.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:49

GORNII

Sunt o rasa de reptilieni.

GRAILII

Sunt entitati de tip saurian, ceva mai inalti decat cenusii, cu trunchiuri si membre extrem de subtiri. Se spune ca sunt foarte puternici.

GRIII (CENUSIII)

Griii sunt cel mai intalnit tip de entitati de pe alte planete vazut in cazurile de intalniri cu extrarerestrii. Sunt umanoizi; inaltimea lor variaza de la 2 pana la 4 picioare; in general au ochi negrii, asemanatori insectelor, nas mic sau inexistent, gura mica cu buze foarte mici. Majoritatea rapitilor tind sa-i considere ostili, dar sunt si oameni care au o parere buna despre ei si despre actiunile lor.
GRII DE TIPUL A: Cel mai intalnit tip de extraterestrii cenusii. Cunoscuti sub denumirea de zetasi (din sistemul stelar Zeta Reticuli – steaua Bernard; se invecineaza cu zona Orion). Sunt organizati dupa criterii aparent militare, cu o structura rigida; pun accentul pe stiinta si cucerirea de noi lumi. Au aproximativ 4,5 picioare, capul mare, ochi mari oblici. Trasaturile faciale sunt limitate, gura foarte mica, sub forma unei mici deschizaturi si nasul lipseste.
Ei au evoluat dincolo de nevoia de a aveaun sistem reproductiv sau digestiv si se reproduc prin clonare.
in parte, genetica lor are la baza genetica insectivora. Stiinta lor se ocupa de studiul altor forme de viata si cu ingineria genetica. Se presupune ca ei au jucat un rol important in alterarea geneticii umane de-a lungul mileniilor. Se pare ca ca ei vor sa incruciseze rasa lor cu cea umana pentru a creea o noua rasa superioara celor doua. (Se mai spune ca ei ar fi chiar o specie pe cale de disparitie, mai ales datorita programului lor de reproducere prin clonare. Cu fiecare clonare pe care o fac specia devine mai slaba. Ei incearca sa perpetueze specia lor prin creerea de hibrizi.)
Se pare ca sunt doua clase sociale importante. Una este mai cruda, taioasa si directa, fara menajamente. Cealalta mai buna, este mult mai rafinata si capabila sa afiseze un comportament mult mai uman si prefera sa foloseasca un comportament mai „diplomatic” pentru a castiga increderea oamenilor. Acest tip de grii poate fii ceea ce este mentionat sub numele de grupa „orange” (portocalie) a griilor.
Ei par a fi lipsiti de emotii (dupa standardele umane) si, in consecinta, sunt vazuti cruzi in modul in care trateaza oamenii.
Se spune ca acesti grii sunt servitorii unei rase de extraterestrii de tip reptilian si incearca sa pregateasca pamantul pentru sosirea lor, prin exercitarea unui control asupra pamantului folosindu-se in acest scop de diferite mijloace. Ei se bucura de sentimentul de libertate pe care il au pe pamant, departe de stapanii lor si ar dori chiar sa-i ajute pe pamanteni in confruntarea cu reptilienii.
Acesti grii au cele mai cunoscute baze in New Mexico si Nevada dar se mai stie ca au si alte baze in multe tari ale lumii.
GRII DE TIPUL B: Sunt grii din Orion. inaltime de 7-8 picioare. Cu trasaturi faciale similare griilor de tipul A, exceptie nasul larg. Acesti grii au o tehnologie care ii ajuta sa actioneze intr-un mod „miraculos”. Acesti grii sunt mai putin incomozi pentru oameni decat tipul A de grii. (cu toate acestea sunt considerati „ostili”.) Ei au tendinta de a controla mai mult prin exercitarea unei influente pe plan politic si negociaza acorduri cu personalitati cu influenta in acest domeniu. Principalele lor baze sunt in Insulele Aleutine.
Acesta este tipul de extraterestrii care a fost vazut nu cu mult timp in urma in estul Rusiei.
GRII DE TIPUL C: Cea mai scunda rasa de grii, aproximativ 3,5 picioare inaltime. Trasaturile lor faciale sunt similare griilor de tip A din Zeta Rericuli si deriva din aceeasi rasa-radacina. Ei sunt la fel de ostili fata de oameni ca si zetasii. Sunt dintr-un sistem solar din Orion, de langa Bellatrix.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:49

INSECTOIZII

Extraterestri cu infatisare de insecte. Mult mai rar intalniti decat extraterestrii umanoizi, cenusii sau reptilieni. O rasa de extraterestri insectoizi benefici se spune ca ar veni de pe Arcturus.

INTERDIMENSIONALII

Entitati care pot lua o varietate de forme. Esentialmente au o natura pacificatoare.

IVORIENII
Locuiesc pe planeta Ivo - Planeta Iubirii - din constelatia Orion. Este o planeta imateriala din alta dimensiune (astrala). Pare ireala, are o culoare mov-pal, iar solul este transparent. Pe aceasta planeta este viata cea mai pura si mai aproape de Absolut. Entitatile de iubire care populeaza aceata planeta sunt de neimaginat, greu de descris. Au culoarea liliacului inflorit, pregnant stralucitor si... transparent. Arata ca niste globuri de iubire pura. Unele dintre ele isi schimba forma si devin triunghiuri, triunghiuri de iubire. Entitatile emit vibratii de putere, energie si iubire. Este un loc al iubirii, puritatii si al pacii divine. Se poate ajunge pe Ivo prin bilocatie si dedublare astrala.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:50

JUPITERIENII

Locuitori ai planetei Jupiter, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.


Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:50

KLIENDCONTLARIENII (KLIDORIENII)

Planeta lor mama este Aiotip din galaxia Andromeda. Sunt umanoizi de 1 m inaltime, trei degete la maini si piele gri. In urma cu 30 de ani un dezastru ecologic i-a fortat sa caute alt loc. S-au indreptat catre planeta Arcturus din galaxia noastra unde s-au si asezat. Au construit o hiper-poarta pentru a scurta calatoria pana in Arcturus, care a durat numai 1 an.
In urma cu cinci ani, o alta rasa, morgolienii i-au invadat si le-au distrus poarta. Se asteapta ca morgolienii sa lanseze un masiv atac pe Arcturus in urmatorii doi ani. kliendcontlarienii se tem ca morgolienii ar putea invada Pamantul in urmatorii 50 de ani. Aceasta este istorisirea pe care extraterestrul Forth a expus-o lui Adrian Dvir, celebru medium care are o clinica in Israel unde vindeca cu ajutorul extraterestrilor aflati in alte dimensiuni. Forth si alti 600 de extraterestrii sunt acum la bordul unei mari nave spatiale de 12 km lungime si 1 km latime. nava contine multe laboratoare. Nu mai au multa energie si asteapta ca nava sa fie reincarcata. deocamdata cu se mai pot intoarce pe planeta lor mama si nici nu mai pot primi ajutor, deoarece poart a fost distrusa.
Au invins toate bolile si traiesc 350-400 de ani. Nu se hranesc cu animale, asa cum fac oamenii. Mancarea o obtin prin nano-tehnologie, folosind ca materie prima minerale din sol. Este ca si cum ai produce in fabrica zahar din carbon, sau ca si cum ai obtine apa. Pe langa aceasta mai mananca si vegetale.
Klidorienii nu au sistem monetar. Traiesc pe planeta Aiotip intr-o forma de organizare numita Utopia.
Phoenix, un alt extraterestru din aceasi rasa spune ca muzica pe care o asculta ei este folosita doar pentru relaxare si nu pentru distractie. Nu au instrumente muzicale. Muzica este generata computerizat. Au showuri si filme, dar actorii sunt alesi la intamplare din randul populatiei si nu devin celebri. Filmele si spectacolele ii influenteaza emotiv. Surprinzator este faptul ca ele contin multa violenta.
Nu exista libertate in ceea ce priveste credinta intr-un Dumnezeu sau in lucruri metafizice, cum ar fi reincarnarea. Exista un cult clandestin klidorian care se inchina unui Dumnezeu. Acestia sunt vanati si executati. Aceasta secta este numita Corda si are 500.000.000 de adepti.
Forth a descris Utopia ca fiind un paradis perfect. Insa nimeni nu isi alege o meserie propie si educatia este implantata prin proceduri chirurgicale. Sistemul medical este bazat pe reconstructie moleculara (nano-tehnogie, organe intregi sau membre pot fi reconstruite prin aceasta tehnologie), dar are si scapari, uneori nano-tehnologia poate provoca cancer.
Adrian Dvir ajunge la concluzia ca au creierele spalate de o ideologie comuna. Nu au dreptul la o opinie care vine in contradictie cu legea. Ei cred ca supravietuirea civilizatiei este mult mai importanta decat viata individuala.


Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:51

LUNARIENII

Locuitori ai lunii din alte dimensiuni. Exista mediumi care au afirmat ca luna este populata in alta dimensiune de fiinte rationale si inteligente.

LYRIENII

Rasa foarte veche din care descende toate rasele umanoide, incluzand toate tipurile de nordici, orionii si chiar si cenusiii. Au fost razboinici la inceputul civilizatiei lor, apoi treptat s-a imbunatatit si au ajuns acum tehnologic si spiritual, cam la acelasi nivel cu pleidienii.


Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:51

MAMIFERIENII

Extraterestrii parosi cu aspect de mamifere.
Vezi: Taucetiansii

****************************************
MANTIS (CALUGARITELE)

Denumirea vine de la infatisarea lor care ne amintesc de insectele calugarite de pa Pamant. Poarta mantii subtiri si lungi. Au fete alungite cu ochi dispusi in forma de V, catre partea laterala a capului si iesiti putin in afara. Au brate subtiri care par deformate si indoite. Degetele pornesc din incheietura mainii, sunt subtiri si rasfirate. Picioarele sunt indoite intr-un unghi aproape drept. Au fost raportate atat femele cat si masculi.
Vezi: Insectoizii

****************************************
MARTIENII

Locuitori ai planetei Marte, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg si continuand cu George King sau George Adamski au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati. Exista o dimensiune a planetei Marte sub numele de Vamfim.
Vezi: Vamfienii
Istoria pamantului si extraterestrii - Rebeliunea luciferiana
Istorisiri alien - Calatorii pe Vamfim - Melfior Ra
Personalitati - Melfior Ra, George Adamski, Ivo A. Benda, George King
Lumi extraterestre - Planeta Vamfim
Extraterestrii celebri - Firkon, Ilmuth, Ashtan Sheran

MERCURIENII

Locuitori ai planetei Mercur, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.


MEN-IN-BLACK (MIB) (OAMENII IN NEGRU)

Au ochi migdalati cu pupile verticale, senzitivi la lumina. Pielea este pala, spalacita. Nu se supun modelelor comportamentale ale societatii omenesti. Poarta haine negre, conduc masini de culoare neagra si poarta ochelari de soare. Cand sunt in grup se imbraca la fel. Uneori sunt dezorientati. Adesea intimideaza martorii fenomenelor OZN si joaca rolul oficialilor guvernamentali. Sunt echivalentul serviciilor noastre secrete de informatii. Sunt din alta galaxie.


MILITARY ABDUCTIONS (MILABS) (RAPIRI MILITARE)

Multe persoane afirma ca au fost rapiti de militari dupa ce au asistat la aterizari sau prabusiri de OZN-uri. Unele persoane sunt de parere ca rapitorii sunt angajati de guvern pentru a crea rapitilor impresia falsa ca au fost rapiti de extraterestrii. Alte persoane au ajuns la concluzia ca rapitorii sunt de fapt o rasa de extraterestrii care i-au aceasta infatisare pentru a-si atinge anumite scopuri. Scenariile de rapiri militare se aseamana foarte mult cu rapirile efectuate de alti extraterestrii.

MINTAKANII

Membrii ai Confederatiei Galactice. Locuiesc pe una din planetele unei stele din Centura lui Orion, la o distanta de 233 ani-lumina de Pamant.
Verzii sunt fiinte extraterestre de marime „normala”, care poseda piele de culoare verde-maslinie. Sunt o specie amfibie. Printre ei traiesc si cativa hibrizi reptilieni.
In multe privinte, mintakanii se aseamana cu broastele de pe Pamant. Sunt, totusi, cateva diferente majore. Sunt in principal bipezi. Pielea este neteda si fara par si iese in evidenta prin culorile care iradiaza intr-o gama de culori de la rosu aprins, portocaliu si verde pana la galben si maro.
Spre deosebire de amfibienii pamantenii, ochii nu sunt bulbucati, dar sunt foarte mari, de culoare rosu aprins, portocaliu ori galben-verzui. Nasul consta in doua deschizaturi mici deasupra unei guri cu buze foarte subtiri. Gura, atunci cand se deschide, este foarte mare, asemanatoare cu cea a broastelor. Urechile se prezinta sub forma a doua cercuri mici.
Capul este mare si pare disproportionat in raport cu restul corpului, iar gatul pare inexistent. Corpul, bratele si picioarele sunt foarte musculoase. degetele de la maini si de la picioare sunt lungi, subtiri, cu pielite intre ele si patru la numar; cele de la picioare au gheare mici.
Masculii sunt mai mici decat femelele si au intre 2-2,5 m inaltime. Mintakanii se mai fac remarcati prin mici cocoase interconectate intre ele care se deruleaza pe toata lungimea spatelui si pana in varful capului.
Au abilitati in ceea ce priveste stiintele psihologice si sunt manipulatori geniali ai mintii. Cunostintele lor reprezinta o vasta librarie de intelepciune interioara acumulata pe pacursul a peste 15 milioane de ani.
Navele-mama si celelalte nave apar sub forma unor ciuperci mari care se aseamana cu navele spatiale de la sfarsitul filmului "Close encounters" (Intalniri apropiate). Variaza intre15-46 m in diametru. Navele-mama sunt foarte largi (160-1600 km) diametru. Cele care sunt mai mari isi sunt auto-suficiente si sunt de regula tinute numai in spatiu.

MORGOLIENII

Infatisare similara cu cea a Kliendcontlarienilor. Umanoizi cu inaltime de 1 metru, piele gri, cate trei degete la maini si la picioare. Comportamentul morgolienilor a fost modificat genetic de alta rasa pentru a-i transforma in soldati eficienti. Ei au invadat in numar mare alte planete ocupate si au distrus ocupantii originari. Se folosesc de ocupanti pentru a se hranii cu ei. (Brrr...). Folosesc un mare numar de tipuri de arme, cum ar fi pustile cu plasma care au raza de actiune pana la 0,5 km. Acestea contin material in stare de plasma. Printre rasele pe care le-au invadat se numara si Kliendcontlarienii (klidorienii).


Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:57

ORIONII (IMPERIUL ORION, FORTELE ORION)

Orionii apar ca doua rase aflate in opozitie. Bazele Consiliului Luminii au fost puse in sistemul stelar Betegeuse si fortele malefice la fel de puternice Orion aveau baza in sistemul stelar Rigel. in trecut orionii au preluat controlul a mai multor planete, in galaxia noastra, dar mereu au fost temperati de catre Confederatia Intergalactica. Imperiul razboinic al fortelor Orion au fost invinse in urma cu 200.000 de ani de catre Confederatia Galactica. in prezent ei sunt gata sa se translateze in a patra dimensiune, ca si noi pamantenii, de altfel. De fapt, unii oameni de pe pamant sunt orioni reincarnati care sunt aici atat pentru a-si manifesta fortele lor negative cat si pentru a ajuta lumea noastra sa se inalte.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:59

RASE FOARTE INALTE

Arata la fel ca noi, dar au 7-8 picioare inaltime. Sunt in legatura cu suedezii (nordicii, arienii).

RAZBOINICII STELARI (ALBASTRII)

Vezi: Albastrii

REFII

Locuitori ai planetei Ref. Refii arata ca niste scaieti. Sunt niste sfere mici, pline de un fel de tentacule pe toata suprafata lor. Pot sa-si regleze numarul de tentacule prin concentrarea moleculelor in anumite locuri. Folosesc aceste tentacule in loc de maini, picioare, organe auditive si organe pentru vaz. Sunt de circa 5 cm in diametru, plus tentaculele. Refii se hranesc cu ceea ce noi am numi PRANA. Viata lor se aseamana cu o imensa viermuiala. Se inmultesc asemanator cu xerii.
Vezi: Xerii
Lumi extraterestre - Planeta REF
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)

REPTILIENII

Se spune despre o rasa reptiliana din Draco inclinata spre cuceriri ca exercita controlul asupra griilor de tipul A prin implanturi, asa cum griii marcheaza oamenii cu implanturi. Se spune ca sunt in primul rand manipulatori geniali ai mintii si abia mai apoi implicati in planuri de rapire. Planul lor implica folosirea noilor hibrizi (jumatate om – jumatate extraterestrii) creati cu implanturi pentru a infrange Confederatia Umanoizilor.
Cu o infatisare de reptile, acesti extraterestrii sunt entitati foarte avansate dar sunt vazute ostile, periculoase si negative avand in vedere ca privesc umanoizii ca pe o rasa inferioara. Ei ne percep pe noi asemenea unei cirezi de vite. Se presupune ca un „asteroid” locuit de 30 de milioane de fiinte reptiliene au patruns in sistemul nostru solar la mijlocul anilor ’90.
Ei considera Pamantul ca fiind vechiul lor avanpost si e de asteptat sa preia controlul intregii planete Pamant cand se vor reintoarce. Planeta lor nu va mai putea sa sustina viata si au nevoie sa de unnou loc in care sa locuiasca.
Sunt extraterestrii care sunt servitii de tipul A de extraterestrii grii.
Unii contactati (mai putini) afirma ca exista si rase de reptilieni benefici.

ROBOTII

Extraterestri cu infatisare de roboti. In aceasta grupa sunt incluse si entitatile alien de tip robot create de catre alte rase de extraterestrii.


Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 15:00

SATURNIENII

Locuitori ai planetei Saturn, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii planetei Saturn ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.
Vezi: Personalitati - George Adamski
Extraterestrii celebri - Ramu

SERPII (OAMENII-SERPI)

Extraterestrii cu infatisare de serpi.
Vezi: arzexienii

SIRIUSIENII

Membrii ai Confederatiei Umanoizilor.
Sunt o rasa de vis, care este legata de mediul acvatic si sunt o versiune evoluata a delfinilor sau balenelor sau ceva in acest gen. Se spune ca traiesc in constiinta christica si sunt dintr-un sistem solar legat cu al nostru pe o cale psihica. Joaca deasemenea un rol important in ajutorarea Pamantului, dar o fac intr-un mod mult mai subtil, dupa cum o fac cetaceele in oceanele marile noastre.
Vezi: Istoria pamanului si extraterestrii - Istoria Pamantului, Creatorii nostri, Thoth

SOLARIENII

Locuitori ai Soarelui, aflati intr-o dimensiune subtila. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. Fiintele din soare sunt entitatile cele mai evoluate spiritual din sistemul nostru solar.

SUEDEZII

Vezi:Arienii (blonzii, nordicii)


Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 15:01

ULTRATERESTRII

Se presupune a fi specia de extraterestri cenusii care au fost implicati in faimoasa prabusire de la Roswell, New Mexico. Au capete mari si trupuri subtiri. Se presupune ca aceste creaturi au acordat guvernului american un sprijin tehnologic in schimbul experimentelor pe oameni.
Vezi: cenusiii

UMMITII

Locuitori ai planetei Umma, cu ochi albastri si par blond. Sunt foarte avansati spiritual. Exercita o influenta spirituala asupra pamantenilor.
Vezi: Personalitati - Jean Pierre Petit

UMANOIZI SCUNZI

Inaltime pana in 2,5 picioare, piele de culoare albastruie. Sunt vazuti frecvent in Mexico, langa Chiuahua.
URANIENII
ULTRATERESTRII

Se presupune a fi specia de extraterestri cenusii care au fost implicati in faimoasa prabusire de la Roswell, New Mexico. Au capete mari si trupuri subtiri. Se presupune ca aceste creaturi au acordat guvernului american un sprijin tehnologic in schimbul experimentelor pe oameni.
Vezi: cenusiii

UMMITII

Locuitori ai planetei Umma, cu ochi albastri si par blond. Sunt foarte avansati spiritual. Exercita o influenta spirituala asupra pamantenilor.
Vezi: Personalitati - Jean Pierre Petit

UMANOIZI SCUNZI

Inaltime pana in 2,5 picioare, piele de culoare albastruie. Sunt vazuti frecvent in Mexico, langa Chiuahua.

URANIENII
Locuitori ai planetei Uranus, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensiUni planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.

Locuitori ai planetei Uranus, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensiUni planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.


Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 15:01

VAMFIENII

Locuitori ai planetei Vamfim, o dimensine a planetei Marte. Acel spatiu si timp este populat de niste fiinte mult superioare noua pamantenilor, din punct de vedere intelectual – spiritual, dar oarecum inferioare in ceea ce priveste aspectul, armonia corpului material, fizic. Alminteri, sunt pritenoase dormice de a comunica cu pamantenii si nu numai cu ei.
Acolo, pe Vamfim totul este o atmosfera diafana si totul este argintiu. Aceste fiinte se deplaseaza intr-un fel de zbor – plutire si nu au mai mult de un metru inaltime. Au capul in forma de prisma dreapta, doi ochi foarte mari ocupa toata latimea suprafetei laterale, nasul insesizabil, iar organul lor auditiv se gaseste pe crestet, sub forma unui triunghi mic. Gura nu este prea mare cu buze foarte , foarte subtiri. Nu au par. Intre degete au o membrana foarte subtire, deasemenea au membrane si intre corp si maini si intre cele doua picioare, de-a lungul acestora. Aceste membrane au o culoare galbuie, iar trupurile au o culoare mai inchisa, mai precis un cafeniu inchis.
La moarte trupul lor se volatilizeaza. Foarte putini, cei care nu au anume grad de evolutie spirituala, si care nu vor sa se impartaseasca din "Izvoarele Cunoasterii", la moartea fizica nu se volatilizaza ci trec printr-un proces de putrezire. Acestia sunt acoperiti cu o foita de iur, pentru a facilita integrarea mai buna in sol. Cartea "Calatorii pe Vamfim", de Melfior Ra, este publicata in intregime pe acest site.
O alta contactata, care afirma ca este indrumata de vamfieni este celebra clarvazatoare oarba din Bulgaria, Vanga. Melfior Ra a declarat ca a fost initiata intr-un plan subtil, unde a ajuns prin dedublare astrala de catre Vanga.
Vezi: Lumi extraterestre - Vamfim - dimensiune a planetei Marte
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact), Vanga (medium de contact)

VEGASIENII(EXTRATERESTRII DIN VEGA)

Membri ai Confederatiei Umanoizilor
Este limpede ca si alte tipuri de extraterestrii umanoizi foarte evoluati spirituali sunt constienti de situatia actuala a Pamantului si actioneaza in consecinta in zona planetei noastre. Este vorba despre extraterestrii de pe Arcturus si Vega.
Specie de extraterestri evoluati spiritual, nativi din sistemul stelar Vega. Unul din planurile in care este implicata acasta rasa este cel de ajutorare al rasei umane.

VENUSIENII

Locuitori ai planetei Venus, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii planetei ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.
Vezi: Personalitati - George Adamski
Extraterestrii celebri - Kalna, Orthon, Zulu, Aetherius

VERZII

Verzii sunt fiinte extraterestre de marime "normala", care poseda piele de culoare verde-maslinie.


Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 15:02

XERII

Locuitori dintr-o dimensiune subtila ai planetei Xer din constelatia Orion. Se aseamana foarte mult cu copacii din padurile de pe Pamant. Sunt de culoare galben-aurii, si au inaltime de 3-4 m. Sunt fiinte vii, rationale, iar durata lor de viata este e aproximativ 200 de ani terestrii.
Se inmultesc foarte ciudat. Un xer adult se indoaie de la mijlocpe langa jumatateea inferioara a trupului sau si se uneste cu cealalta jumatate pana cand devine o sfera. Dupa ce moleculele lui sau aranjat in asa fel incat a devenit o sfera, incepe sa se rostogoleasca pana intalneste alte sfere asemanatoare si vor forma impreuna o masa de aemenea corpuri, aflate pe orizontala, pe sol. Din mijlocul aceste mase, pe suprafata ei exterioara este expulzata o excrescenta sferica, viitoarea progenitura.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului extraterestrii pro si contra...
Mergi la: