back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Extraterestrii pro si contra...

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Membru din: 7/07/2009
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 16:17

tocmai aia e problema, ca dovezi ale existentei atlantidei NU EXISTA. Se cauta, se presupune ca a existat, dar nimeni nu stie exact unde a fost si cum a disparut. daca intr-adevar a existat. toata dovada e o scriere din antichitate in care se povesteste despre un asa numit continent atlantida. ca si cum am zice acum ca povestile lui shackespeare sau ale altui autor ar fi reale. este stupida chestia.
singura varianta relativ plauzibila pe care am citit-o ar fi ca atlantida ar fi de fapt antarctida......disparuta sub calota de gheata (deci tot apa), pe care o cunoastem mai ales sub denumirea de atntarctica. se pare ca s-ar fi gasit ceva urme ale unei civilizatii vechi, destul de avansate pe acest continent, pe sub calota glaciara, civilizatii care au trait probabil acolo inainte ca acest continent sa migreze spre sud si sa fie acoperit total de gheata. dar aburelile cu marea mediterana, cu oceanul atlantic.....nici nu se pot hotara macar in ce loc al planetei ar fi existat acest continent.
mi se pare stupid sa incepem sa facem cercetari stiintifice bazate pe povesti stravechi, care sincer, nu cred ca reprezinta o dovada.

asta e exact ca si chestia aia cu da vinci. a pictat da vinci un tablou la sute bune de ani de cand a murit hristos, si s-au trezit niste destepti sa il interpreteze si sa fabuleze tot felul de lucruri stupide. cica "codul lui da vinci". halal oameni de stiinta pe lumea asta! (unii)

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:06

DACA NU CREDETI NUMARUL INCREDIBIL DE MARE DE OAMENI CARE AU VAZUT APARATE SI FIINTE NONTERESTRE, POATE CREDETI OFICIALII GOMOSI. CARE SE INDURA DE NOI MURITORII.

"„Extraterestrii exista in realitate”, declara Alan Turner, in varsta de 64 de ani, comandant in retragere al serviciului RAF (Royal Air Force) din Marea Britanie. Englezul sustine ca in 1971 a fost martorul aparitiei unei intregi flote OZN dar ca, pana in prezent, Ministerul britanic al Apararii i-a interzis sa vorbeasca despre acest lucru, anunta mai multe publicatii britanice.

Fostul comandant a condus sistemul radar al RAF timp de 29 de ani si a decis sa rupa tacerea dupa mai multi ani in care i-a fost interzis sa discute despre „asa-numitele” secrete de stat.

„Extraterestrii exista. Toate radarele armatei le-au putut observa navele inca din urma cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, insa, cel mai cutremurator dintre toate. 35 de obiecte zburatoare neidentificate au aparut pe radarele armatei, obiecte identice ca dimensiune care zburau la altitudini cuprinse intre 1000 de metri si 12.000 metri. Nu ne-am putut explica ce anume erau si nici de ce dispareau de pe ecrane, pentru ca in cateva secunde sa apara in acelasi loc. Toti cei prezenti stiau ca nu e vorba de un convoi de avioane militare si exista peste 30 de martori care imi pot sustine declaratiile”, mentioneaza Alan Turner.

Fenomenul inregistrat in acea misterioasa seara de 1971 nu a fost facut public pana in prezent si face parte din categoria dosarelor OZN din Marea Britanie ce urmeaza a fi declasificate. Alan Turner a fost decorat in mai multe randuri, ultima data in 1984, si s-a retras din cadrul armatei in 1995. Declaratiile sale au fost catalogate drept „remarcabile” de catre majoritatea jurnalistilor britanici.

„ Ar fi cea mai mare dovada de aroganta sa ne imaginam ca suntem singurele fiinte inteligente din Univers”, a dorit sa concluzioneze acelasi Alan Turner.

Sursa: HeraldTribune"
"

SI UN INALT OFITER UCRAINEAN SAU RUS, CARE ORICUM AU INTINDERE DE OBSERVATIE F MARE, SPUNEA JOVIAL CA "APARITIILE NU SINT UMANE, SI EXTRATERESTRII EXISTA, SINT REALE MAJORITATEA APARITIILOR, TEHNICA LOR E F AVANSATA".




Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 04:27

O MASINA RIDICATA DE EXTRATERESTRI LA NULLABOR


Pe 20 ianuarie 1988, pe autostrada Eyre, Nullabor, Australia, Faye Knowles, cei trei fi ai sai si familia de caini calatoteau spre Sudul Australiei pentru a vizita niste rude

La un moment dat ei au vazut o lumina ciudata in fata lor. Era de u galben pal si parea sa se miste in zig-zag. Obiectul s-a indreptat apoi chiar spre familia Knowles si sa oprit chiar in fata masinii, plutind in aer. Ei au descris obiectul ca un ou aflat intr-un "egg cupp" (pahar).

Obiectul a inceput apoi sa se miste deasupra masinii lor. Familia Knowles a auzit un bazait ascutit, intimp ce masina se misca dintr-o parte in alta de parca era in bataia unui vant puternic.

In acest timp au observat un miros ca si cum s-ar fi ars o instalatie, iar masina a inceput sa se umple de o ceata gri. Toti au realizat ca masina nu mai atingea deloc solul. Plutea la cativa metri inaltime.

Dupa un scurt timp, masina a revenit la sol.

Familia a raportat incidentul atat politistilor cat si investigatorilor UFO, care au luat monstre din acel praf gri. Praful continea chimicale similare celor pe care NASA le foloseste pentrua imbraca suprafata navelor spatiale.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 04:44

www.civilizatii.extraterestre.go.ro/istorisiri/arcturieni.htm


NOI, ARCTURIENII

Rezumatul celebrei carti scrisa de Norma Milanovich


Arcturienii ne invata ca ingredientul fundamental pentru a trai in a cincea dimensiune este iubirea. Negativitatea, frica si vina trebuie sa fie depasite si schimbate in iubire si lumina.

Arcturienii lucreaza in stransa legatura cu maestrii inaltati carora le spun Fratietatea Totului. Deasemenea sunt in colaborare cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii calatoresc prin univers cu navele lor spatiale, care sunt unele dintre cele mai avansate din intregul univers.

Unul din motivele pentru care Pamantul nu a fost atacat de extraterestri negativi razboinici a fost frica acestor civilizatii de navele avansate ale arcturienilor. Navele lor reprezinta o arta din punct de vedre al tehnologiei, un lucru diferit de tot ce s-a mentionat pana acum in acest domeniu. Una dintre navele spatiale care se roteste in jurul Pamantului poarta numele Atena, dupa numele zeitei grecesti.

Societatea arcturiana este guvernata de catre intelepti, care sunt venerati de catre oamenii de pe Arcturus pentru marea lor cunoastere, intelepciune, si inaltul lor nivel vibrational. Cu cat mai mare este nivelul vibrational al unei fiinte cu atat este mai aproape de Lumina, spirit, sau Dumnezeu.

Arcturienii sunt mici de statura, aproximativ 1,20 m, sunt slabi, subtiri. Ei se aseamana foarte mult intre ei ceea ce ii face fericiti deoarece acest lucru sterge greselile care se fac pe Pamant in legatura cu etichetarea oamenilor dupa infatisare.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare si impartiale fiinte pe care vi le puteti imagina. Pielea lor are o culoare verzuie. Ei au ochi mari, migdalati. Au numai trei degete. Au abilitatea de a misca obiectele cu ajutorul mintii si comunica in totalitate prin telepatie. Sursa lor de hrana o constituie un lichid efervescent care le vitalizeaza intreaga fiinta.

Ochii lor sunt maro inchis sau negri. Principalul lor organ lor de vedere este de natura telepatica, si nu ochii fizici. Simtul auzului transcede chiar natura lor telepatica. Au abilitatea de a vedea cu partea din spate a capului.

Media de viata este de 350 - 400 de ani. Natura lor spirituala le-a permis sa evite imbatranirea, atat timp cat ei au si abilitatea de a transcede timpul si spatiul. Viata lor se termina atunci cand contractul care a fost aranjat pentru existenta lor s-a terminat. Nu este nici o boala pe Arcturus; au fost eliminate cu secole in urma.

In sistemul arcturian nu sunt temperaturi extreme. Civilizatia lor transcede dualitatea. Ei traiesc unicitate. Profesiile pe Arcturus sunt determinate de frecventa vibratioanala a persoanei si de culorile din aura sa. De exemplu, cei care au grija de copii trebuie sa aiba culoarea violet predominanta in aura, deoarece numai sufeletelor cele mai intelepte li se permite sa se asocieze cu copiii.

Acelasi lucru se aplica si pentru cei carora le este permis sa nasca. Ei sunt scanati si testati in ceea ce priveste frecventa vibrationala si aurica si atunci cand sunt alesi de intelepti pentru a da nastere unui copil arcturian, trec printr-un proces uimitor. Nivelul vibrational al ambilor indivizi este ridicat pana la frecventa celei de a VII-a frecventa dimensionala pentru ca procesul nasterii sa asigure aducerea pe lume a celor mai evoluate suflete (A VII-a dimensiune este cea a maestrilor inaltati).

Reproducerea este o onoare pe Arcturus si una dintre cele mai bine vazute profesiuni. Actul reproductiv nu are loc in sensul fizic in care este inteles pe Pamant. Pe Arcturus se realizeaza printr-un gen de legatura mentala in care energiile barbatului si femeii sunt perfect balansate. Prin acest proces de procreere, un anume gen de forta electronica curge prin cele doua fiinte si creeaza o alta fiinta care reprezinta o replica a acelei legaturi.

Noua forma de viata este dusa apoi intr-o camera speciala care emana frecvente vibrationale propice pana cand fiinta este gata pentru a se integra in familia arcturiana. Multe fiinte de pe Arcturus sunt insamantate pe alte planete pentru ca inaltul consiliu a ordonat ca acest act este un lucru maret.

Pe Arcturus nu exista competitie. Fiecare gand, cuvant, fapta si produs este judecat dupa abilitatea sa de a creste vibratiile mai aproape de Dumnezeu. Daca nu are aceasta menire atunci nu exista pe Arcturus. Frecventa de vibratie a unei persoane este direct proportionala cu controlul pe care il are asupra corpului, emotiilor, gandurilor, actiunilor si creatiilor. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte ale sinelui.

Ei si-au dezvoltat abilitatea de a transcede egoul inferior, separativ, bazat pe frica. Succesul este privit in termeni de frecventa a luminii. Sunt masini care verifica constant frecventa vibrationala a fiearui individ care se manifesta pe planeta. Daca un arcturian primeste semne ca nu isi realizeaza scopul sau evolutionar, atunci imediat inteleptii trimit invatatori sa-l ajute.

NAVELE SPATIALE ARCTURIENE

Navele spatiale ale arcturienilor sunt cele mai perfectionate din intregul univers. Ele sunt alimentate de cristale care nu sunt de pe planeta lor ci de pe o planeta din Calea Lactee care nu a fost inca descoperita de catre oamenii de stiinta pamanteni. Aceste cristale au o cale de a conduce energia luminoasa direct din Marele Soare Central.

Arcturienii spun ca nu mai folosesc de mult computerele pentru ca ei au depasit nevoia de a avea aceste lucruri. Ei au alte sisteme care sunt cu mult mai avansate. O sectiune a navei spatiale este o replica a lui Arcturus. Aceasta sectiune prezinta avantajul ca poate lua orice membru al echipajului inapoi pe Arcturus in corpul sau eteric. Aceasta ajuta la intarirea si rejuvenarea membrilor grupului care sunt departe de casa pentru lungi perioad de timp atunci cand traverseaza unversul. Frecventa pamantulu este foarte cruda pentru arcturieni din cauza frecventei lor care tine de a V-a dimensiune. Arcurienii nu mananca dar sunt capabili sa ingereze energie. Ei dorm perioade scurte de timp, o data pe saptamana, dar pentru ei este un timp sacru in care calatoresc cu sufletul si se conecteaza la inaltele sfere de constiinta.

O alta camera din nava arcturiana are o baza competa de date cu informatii despre fiecare aspect al vietii de pe Pamant precum si de pe alte planete. Arcturienii sunt capabili sa ingereze informatie prin abilitatile telepatice si prin sistemul lor nervos. Acest proces este similar cu cel prin care ingereaza mancarea dar se petrece la un nivel energetic. Ei sunt capabili sa asimileze informatie de sute de ori mai rapid decat un om mediocru de pe Pamant.

O nava arcturiana are o camera care intareste vibratiile celui care intra astfel incat acesta nu va fi coplesit de vibratiile planetei Pamant. Arcturienii sunt capabili sa calatoreasca in timp. Ei mai au nave spatiale mai mici care au forma sferica si care sunt folosite pentru a activa punctele energetice si liniile de forta ale Pamantului care s-au slabit de-a lungul secolelor. Arcturienii au fost pe Pamant de cand a inceput viata aici. Ei au multe baze pe Pamant si au trei baze si pe Luna. Multe din bazele lor de pe Pamant sunt in interiorul muntilor. Arcturienii se pot manifesta fizic, dar ei exista intr-o stare eterica, asa ca materia fizica nu este o problema pentru ei.

Exista si o sectiune disipatoare in nava care face ca orice persoana sau obiect sa dispara instantaneu. Ei o folosesc pentru persoane numai cand acestea au murit. In ceea ce priveste aceasta masina este uimitor ca orice lucru care a fost disipat poate fi resolidificat oricand in viitor prin verificarea inregistrarilor navei. Cu cat aflati mai multe despre arcturieni cu atat Star Trek pare mai real.

Multe suflete sunt aduse pe navele arcturiene in timpul starii de somn/vis si acolo sunt lucrate si ajutate, desi arcturienii nu lezeaza libera alegere a unei persoane asa cum fac griii. Arcturienii sunt aici pentru a ajuta oamenii in tranzitia catre a IV-a si a V-a dimensiune a realitatii si in cresterea frecventelor vibrationale. Ei apar ca gardieni si protectori ai inaltei constiinte din univers.

Ei au baze in fiecare tara de pe planeta si, de fapt, au baze in tot universul. Ei sunt aici pentru a educa umanitatea dar au probleme in ceea ce priveste intelegerea cu guvernele si armata, care este interesata in primul rand in tehnologie militara, nu in iluminare spirituala.

Arcturienii ne-ar putea ajuta mult mai mult, dar oamenii care guverneaza Statele Unite si lumea in general este atat de afundata in material si este atat de egoista incat se opune o forta ajutorului pe care l-ar putea da aceste fiinte incredibil de avansate. In schimb, Guvernul SUA a facut o intelegere cu griii care sunt fiinte foarte egoiste si care au in vedere numai scopurile lor avide.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Mara_54

219 mesaje
Membru din: 15/04/2010
Oras: Iasi

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 10:37

De la: nastasemihail, la data 2010-06-14 04:44:37www.civilizatii.extraterestre.go.ro/istorisiri/arcturieni.htm


NOI, ARCTURIENII

Rezumatul celebrei carti scrisa de Norma Milanovich


Arcturienii ne invata ca ingredientul fundamental pentru a trai in a cincea dimensiune este iubirea. Negativitatea, frica si vina trebuie sa fie depasite si schimbate in iubire si lumina.

Arcturienii lucreaza in stransa legatura cu maestrii inaltati carora le spun Fratietatea Totului. Deasemenea sunt in colaborare cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii calatoresc prin univers cu navele lor spatiale, care sunt unele dintre cele mai avansate din intregul univers.

Unul din motivele pentru care Pamantul nu a fost atacat de extraterestri negativi razboinici a fost frica acestor civilizatii de navele avansate ale arcturienilor. Navele lor reprezinta o arta din punct de vedre al tehnologiei, un lucru diferit de tot ce s-a mentionat pana acum in acest domeniu. Una dintre navele spatiale care se roteste in jurul Pamantului poarta numele Atena, dupa numele zeitei grecesti.

Societatea arcturiana este guvernata de catre intelepti, care sunt venerati de catre oamenii de pe Arcturus pentru marea lor cunoastere, intelepciune, si inaltul lor nivel vibrational. Cu cat mai mare este nivelul vibrational al unei fiinte cu atat este mai aproape de Lumina, spirit, sau Dumnezeu.

Arcturienii sunt mici de statura, aproximativ 1,20 m, sunt slabi, subtiri. Ei se aseamana foarte mult intre ei ceea ce ii face fericiti deoarece acest lucru sterge greselile care se fac pe Pamant in legatura cu etichetarea oamenilor dupa infatisare.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare si impartiale fiinte pe care vi le puteti imagina. Pielea lor are o culoare verzuie. Ei au ochi mari, migdalati. Au numai trei degete. Au abilitatea de a misca obiectele cu ajutorul mintii si comunica in totalitate prin telepatie. Sursa lor de hrana o constituie un lichid efervescent care le vitalizeaza intreaga fiinta.

Ochii lor sunt maro inchis sau negri. Principalul lor organ lor de vedere este de natura telepatica, si nu ochii fizici. Simtul auzului transcede chiar natura lor telepatica. Au abilitatea de a vedea cu partea din spate a capului.

Media de viata este de 350 - 400 de ani. Natura lor spirituala le-a permis sa evite imbatranirea, atat timp cat ei au si abilitatea de a transcede timpul si spatiul. Viata lor se termina atunci cand contractul care a fost aranjat pentru existenta lor s-a terminat. Nu este nici o boala pe Arcturus; au fost eliminate cu secole in urma.

In sistemul arcturian nu sunt temperaturi extreme. Civilizatia lor transcede dualitatea. Ei traiesc unicitate. Profesiile pe Arcturus sunt determinate de frecventa vibratioanala a persoanei si de culorile din aura sa. De exemplu, cei care au grija de copii trebuie sa aiba culoarea violet predominanta in aura, deoarece numai sufeletelor cele mai intelepte li se permite sa se asocieze cu copiii.

Acelasi lucru se aplica si pentru cei carora le este permis sa nasca. Ei sunt scanati si testati in ceea ce priveste frecventa vibrationala si aurica si atunci cand sunt alesi de intelepti pentru a da nastere unui copil arcturian, trec printr-un proces uimitor. Nivelul vibrational al ambilor indivizi este ridicat pana la frecventa celei de a VII-a frecventa dimensionala pentru ca procesul nasterii sa asigure aducerea pe lume a celor mai evoluate suflete (A VII-a dimensiune este cea a maestrilor inaltati).

Reproducerea este o onoare pe Arcturus si una dintre cele mai bine vazute profesiuni. Actul reproductiv nu are loc in sensul fizic in care este inteles pe Pamant. Pe Arcturus se realizeaza printr-un gen de legatura mentala in care energiile barbatului si femeii sunt perfect balansate. Prin acest proces de procreere, un anume gen de forta electronica curge prin cele doua fiinte si creeaza o alta fiinta care reprezinta o replica a acelei legaturi.

Noua forma de viata este dusa apoi intr-o camera speciala care emana frecvente vibrationale propice pana cand fiinta este gata pentru a se integra in familia arcturiana. Multe fiinte de pe Arcturus sunt insamantate pe alte planete pentru ca inaltul consiliu a ordonat ca acest act este un lucru maret.

Pe Arcturus nu exista competitie. Fiecare gand, cuvant, fapta si produs este judecat dupa abilitatea sa de a creste vibratiile mai aproape de Dumnezeu. Daca nu are aceasta menire atunci nu exista pe Arcturus. Frecventa de vibratie a unei persoane este direct proportionala cu controlul pe care il are asupra corpului, emotiilor, gandurilor, actiunilor si creatiilor. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte ale sinelui.

Ei si-au dezvoltat abilitatea de a transcede egoul inferior, separativ, bazat pe frica. Succesul este privit in termeni de frecventa a luminii. Sunt masini care verifica constant frecventa vibrationala a fiearui individ care se manifesta pe planeta. Daca un arcturian primeste semne ca nu isi realizeaza scopul sau evolutionar, atunci imediat inteleptii trimit invatatori sa-l ajute.

NAVELE SPATIALE ARCTURIENE

Navele spatiale ale arcturienilor sunt cele mai perfectionate din intregul univers. Ele sunt alimentate de cristale care nu sunt de pe planeta lor ci de pe o planeta din Calea Lactee care nu a fost inca descoperita de catre oamenii de stiinta pamanteni. Aceste cristale au o cale de a conduce energia luminoasa direct din Marele Soare Central.

Arcturienii spun ca nu mai folosesc de mult computerele pentru ca ei au depasit nevoia de a avea aceste lucruri. Ei au alte sisteme care sunt cu mult mai avansate. O sectiune a navei spatiale este o replica a lui Arcturus. Aceasta sectiune prezinta avantajul ca poate lua orice membru al echipajului inapoi pe Arcturus in corpul sau eteric. Aceasta ajuta la intarirea si rejuvenarea membrilor grupului care sunt departe de casa pentru lungi perioad de timp atunci cand traverseaza unversul. Frecventa pamantulu este foarte cruda pentru arcturieni din cauza frecventei lor care tine de a V-a dimensiune. Arcurienii nu mananca dar sunt capabili sa ingereze energie. Ei dorm perioade scurte de timp, o data pe saptamana, dar pentru ei este un timp sacru in care calatoresc cu sufletul si se conecteaza la inaltele sfere de constiinta.

O alta camera din nava arcturiana are o baza competa de date cu informatii despre fiecare aspect al vietii de pe Pamant precum si de pe alte planete. Arcturienii sunt capabili sa ingereze informatie prin abilitatile telepatice si prin sistemul lor nervos. Acest proces este similar cu cel prin care ingereaza mancarea dar se petrece la un nivel energetic. Ei sunt capabili sa asimileze informatie de sute de ori mai rapid decat un om mediocru de pe Pamant.

O nava arcturiana are o camera care intareste vibratiile celui care intra astfel incat acesta nu va fi coplesit de vibratiile planetei Pamant. Arcturienii sunt capabili sa calatoreasca in timp. Ei mai au nave spatiale mai mici care au forma sferica si care sunt folosite pentru a activa punctele energetice si liniile de forta ale Pamantului care s-au slabit de-a lungul secolelor. Arcturienii au fost pe Pamant de cand a inceput viata aici. Ei au multe baze pe Pamant si au trei baze si pe Luna. Multe din bazele lor de pe Pamant sunt in interiorul muntilor. Arcturienii se pot manifesta fizic, dar ei exista intr-o stare eterica, asa ca materia fizica nu este o problema pentru ei.

Exista si o sectiune disipatoare in nava care face ca orice persoana sau obiect sa dispara instantaneu. Ei o folosesc pentru persoane numai cand acestea au murit. In ceea ce priveste aceasta masina este uimitor ca orice lucru care a fost disipat poate fi resolidificat oricand in viitor prin verificarea inregistrarilor navei. Cu cat aflati mai multe despre arcturieni cu atat Star Trek pare mai real.

Multe suflete sunt aduse pe navele arcturiene in timpul starii de somn/vis si acolo sunt lucrate si ajutate, desi arcturienii nu lezeaza libera alegere a unei persoane asa cum fac griii. Arcturienii sunt aici pentru a ajuta oamenii in tranzitia catre a IV-a si a V-a dimensiune a realitatii si in cresterea frecventelor vibrationale. Ei apar ca gardieni si protectori ai inaltei constiinte din univers.

Ei au baze in fiecare tara de pe planeta si, de fapt, au baze in tot universul. Ei sunt aici pentru a educa umanitatea dar au probleme in ceea ce priveste intelegerea cu guvernele si armata, care este interesata in primul rand in tehnologie militara, nu in iluminare spirituala.

Arcturienii ne-ar putea ajuta mult mai mult, dar oamenii care guverneaza Statele Unite si lumea in general este atat de afundata in material si este atat de egoista incat se opune o forta ajutorului pe care l-ar putea da aceste fiinte incredibil de avansate. In schimb, Guvernul SUA a facut o intelegere cu griii care sunt fiinte foarte egoiste si care au in vedere numai scopurile lor avide.


Pro, pro si pentru tot ce ai scris si inca infinit de multe chestii pe care inca nu le cunoastem, dar care incet incet ni se vor releva, deja omenirea a trecut la o alta etapa de evolutie si am convingerea ca ne vom plimba de mana cu " extraterestri", cum spuneti voi ,dar care de fapt sunt energii ca si noi doar ca ei au alta forma in care si-au ales sa traiasca, fara sa ni se mai para ciudati. Tot ce trebuie sa acceptam e ca exista forme de viata acolo unde nici nu gandim ca ar putea exista, pentru ca Dumnezeu e in tot si in toate, iar Dumnezeu e Viata insasi.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:43

Pe Marte sint fotografiate formatiuni f inalte, ce seamana cu niste copaci sau licheni, crescuti in sus. Para a fi fumarole, insa sint prea multe sa fie asa ceva.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
ississ

332 mesaje
Membru din: 8/03/2010
Oras: Fagaras

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:45

De la: nastasemihail, la data 2010-06-20 17:43:06Pe Marte sint fotografiate formatiuni f inalte, ce seamana cu niste copaci sau licheni, crescuti in sus. Para a fi fumarole, insa sint prea multe sa fie asa ceva.

Exact, asta-i diferenta fata de terra, unde copacii cresc in jos!!!

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 03:32

De la: nastasemihail, la data 2010-06-20 17:43:06Pe Marte sint fotografiate formatiuni f inalte, ce seamana cu niste copaci sau licheni, crescuti in sus. Para a fi fumarole, insa sint prea multe sa fie asa ceva.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am208992

6 mesaje
Membru din: 23/07/2010
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 15:34

bazaconii,nici copii de 2ani nu mai cred in ele!Pamintul este unica planeta cu viatadin Univers

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 15:58

De la: 9am208992, la data 2010-07-23 15:34:35bazaconii,nici copii de 2ani nu mai cred in ele!Pamintul este unica planeta cu viatadin Univers

Iar tu esteeee.....singura fiintoasa din univers?
Iar pamintul e in centrul....universului. ?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Membru din: 16/10/2009
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 15:58


Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 15:59

De la: herra, la data 2010-07-23 15:58:18

E eleva ta?
O aperi?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Membru din: 16/10/2009
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 15:59

De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 15:59:20
De la: herra, la data 2010-07-23 15:58:18

E eleva ta?
O aperi?

nu, pt. ea era.....

Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:01

De la: herra, la data 2010-07-23 15:59:57
De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 15:59:20
De la: herra, la data 2010-07-23 15:58:18

E eleva ta?
O aperi?

nu, pt. ea era.....

A, deci las postarea. Ca daca era f tinara o bateam doar pe umar

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Membru din: 16/10/2009
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 16:03

De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 16:01:57
De la: herra, la data 2010-07-23 15:59:57
De la: nastasemihail, la data 2010-07-23 15:59:20
De la: herra, la data 2010-07-23 15:58:18

E eleva ta?
O aperi?

nu, pt. ea era.....

A, deci las postarea. Ca daca era f tinara o bateam doar pe umar


Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
BATALUL

109 mesaje
Membru din: 23/02/2010
Oras: Braila

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 03:54

De la: mvvinternational_clicknet_ro, la data 2009-09-25 18:48:15 trebuie sa fie ceva real,toate zvonurile au o limita si secretul zvonurilor nu pot tine la nesfarsit. NASA stie,a avut obiecte(parti) neindentificate,chiar si extraterestri dar nestiind totul despre ei "de fica" nu a anuntat pblicul larg ca sa nu-l sperie. Ce este ciudat ca au trecut cred acesti 60 ani si nu au reusit sa desluseasca nimic plauzibil despre ei.si stam toti si asteptam vesti de la o entitate a secretului...
Reale sunt doar oile mele ,restul ,minciuni americane !

Raporteaza abuz de limbaj
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Membru din: 20/07/2010
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 10:08

,,Nu iese fum fara foc''sau invers?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 10:12

De la: Gaius_Baltar, la data 2010-07-24 10:08:22,,Nu iese fum fara foc''sau invers?
Asa e , si in orice minciuna, trebuie strecurat si putin adevar pentru a fi mai credibila.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Membru din: 20/07/2010
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:15

De la: M_Elody, la data 2010-07-24 10:12:57
De la: Gaius_Baltar, la data 2010-07-24 10:08:22,,Nu iese fum fara foc''sau invers?
Asa e , si in orice minciuna, trebuie strecurat si putin adevar pentru a fi mai credibila.


Adevar alambicat.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Membru din: 20/07/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:31

General vorbind exista 3 acceptiuni:

1. extraterestrii nu exista
2. extraterestrii exista dar nu au ajuns pe Pamant
3. extraterestrii exista si sunt printre noi

La varianta 1: Este sustinuta si de religie (cel putin de crestinism) care zice ca D-zeu a facut un singur tip de om, restul fiind animale, sau fiinte superioare precum ingeri, arhangheli, duh sfant si alte specii d-astea ceresti.

La varianta 2:
a) Exista, dar nu au ajuns pe Pamant ca daca ajungeau ne faceau sclavi deja sau ne exterminau
b) Exista dar nu au ajuns pe Pamanat ca sunt mai inapoiati si noi ii vom descoperi primii

La varianta 3: Exista, sunt printre noi. Deci, de ce nu dau si ei o declaratie de presa? Se multumesc doar sa se uite de sus?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:35

De la: ktn91land, la data 2010-07-24 12:31:08General vorbind exista 3 acceptiuni:

1. extraterestrii nu exista
2. extraterestrii exista dar nu au ajuns pe Pamant
3. extraterestrii exista si sunt printre noi

La varianta 1: Este sustinuta si de religie (cel putin de crestinism) care zice ca D-zeu a facut un singur tip de om, restul fiind animale, sau fiinte superioare precum ingeri, arhangheli, duh sfant si alte specii d-astea ceresti.

La varianta 2:
a) Exista, dar nu au ajuns pe Pamant ca daca ajungeau ne faceau sclavi deja sau ne exterminau
b) Exista dar nu au ajuns pe Pamanat ca sunt mai inapoiati si noi ii vom descoperi primii

La varianta 3: Exista, sunt printre noi. Deci, de ce nu dau si ei o declaratie de presa? Se multumesc doar sa se uite de sus?


4 Exista, au ajuns pe pamant, si mai trec ei din cand in cand

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Membru din: 20/07/2010
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:38

5. Noi suntem fosti extraterestri,acum terestri.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 20:13

Si invers. Doar ca oamenii sint frati cel putin in suflet. Poate chiar si in spirit.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gerard

1100 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 1 August 2010, ora 16:07


Raporteaza abuz de limbaj
cristianvitu

732 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Oras: Ploiesti

Postat pe: 1 August 2010, ora 19:53

Esti convins ca EI exista si ca vor veni intr-o buna zi la noi? Sau ca au venit deja de cateva ori si tu n-ai fost acolo sa-i intampini? Daca esti unul dintre milioanele de pasionati pentru care scopul si idealul vietii ar fi sa vada un extraterstru in carne si oase (chiar daca n-or avea oase, poate nici carne), probabil stii unde sa te duci sa-i cauti si sa-i astepti. Daca esti doar un debutant, un aspirant, un novice, un boboc in cariera de cautator de extraterestrii, atunci iata ceva cu care sa incepi: o lista de locuri unde se duce lumea sa ii astepte, bizuindu-se pe faptul ca acolo s-au intamplat niste lucruri care le dau speranta ca s-ar mai putea intampla, cand sunt si ei acolo.
Iata deci, cinci dintre cele mai populare locuri de pandit extraterestrii - destinatii perfecte de vacanta pentru cei atinsi de alien addiction si care poate spera - nemarturisit - sa aiba parte de vreo alien abduction.
Avebury, Anglia, e faimos pentru cercurile din pietre - largi structuri aproape circulare, conturate de un sant marginit de un mal de pamant si de-a lungul caruia sunt plantate, in pozitie vertical, pietre. Arheologii le considera (doar) niste impresionante monumente neolitice (cu o vechime de 5000 ani). Cea mai importanta structura de acest gen are un diametru de cca. 400 m. Cercul cel mai mare ave initial, 98 de pietre, astazi au ramas doar 27.
Avebury e considerat, de catre adeptii unor religii precum Wicca si druidismul, un loc incarcat de semnificatii spirituale, drept care e folosit pentru adunari ceremoniale si tot felul de ritualuri.
Altii, nu mai putin ferventi in credinta lor in existenta fiintelor nepamantene, cred ca alcatuirile de pietre reprezinta repere destinate extraterestrilor, pentru a-i ajuta sa se orienteze, in drumul lor spre Terra.


*
Asa-numitul Triunghi Falkirk (The Falkirk Triangle), din Scotia - zona cuprinsa intre Fife, Stirling si marginea orasului Edinburgh - este celebru pentru numarul mare de OZN -uri zarite: vreo 300 pe an, se zice. Conform unui studiu intreprins de Comitetul National Scotian pentru turism, un locuitor din 17.000 a zarit macar un OZN la viata lui.
Cel mai bun loc sa vezi un astfel de obiect ar fi, dupa opinia localnicilor, oraselul Bonnybridge, aflat la cca. 50 km la vest de edinburgh, unde cam jumatate din cei 6.780 de locuitori declara ca au vazut OZN-uri. E vorba sa se construiasca acolo un centru de primire a turistilor, dar inca nu s-a materializat nimic de felul acesta, asa ca numai cei cu adevarat pasionati de OZN-uri si extraterestrii au ce face acolo, adica se se uite spre cer si sa asculte povestile localnicilor (eventual la carciuma, timp de 3-4 ore; dupa asta, sansele de a vedea un OZN cresc considerabil).


*
Cireasa de pe tort este, fara indoiala, Roswell, SUA: in 1947, un obiect ciudat a cazut din cer la mica distanta de acest orasel din statul american New Mexico. Guvernul SUA a comunicat ca era vorba despre un balon meteorologic, localnicii au zis ca era o nava spatiala cu tot cu extraterestrii aferenti. A urmat o afacere foarte dubioasa, cu niste filme care prezentau, chipurile, autopsia unuia dintre extraterestrii; ulterior s-a zis ca filmul era un fals … ma rog, azi o parte a publicului e convinsa ca povestea cu extraterestrii a fost o mare inselatorie, cealalta parte e convinsa ca extraterestrii chiar au venit la Roswell si ca dezmintirile guvernului sunt, de fapt, marea inselatorie. Oricum ar fi, omuletii aceia despre care se crede ca ar fi aterizat la Roswell au furnizat imaginea-tip a extraterestrului, in voga la momentul actual: faptura umanoida cu membre fragile, cap mare si ochi negri imensi. Oare intamplator cei care sustin ca au fost rapiti de extraterestrii ii descriu si/sau deseneaza cu asemenea infasiare?
Cert este ca, de pe urma acestei intanplarti - ramasa in istorie sub numele de "incidentul de la Roswell" - localitatea, pana atunci un targusor adormit, a devenit celebra. Azi e un veritabil centru de pelerinaj pentru cei pasionati de OZN. In oras exista acum o instituie de cultura dedicata fenomenului OZN - International UFO Museum and Research Center - si, in fiecare vara, are loc un festival OZN. In 2007, oraselul a sarbatorit cu mare fast - in stil american - implinirea a 6 decenii de la incidentul care i-a adus celebritatea. S-a organizat un mare festival, editie speciala, cu o parada a extraterestrilor, curse de vehicule stilizate in forma de nave spatiale si alte distractii carnavalesti de acest gen.


*
Intre Warm Spring si Crystal Spring, in statul american Nevada, se intinde o bucata de sosea - autostrada 375 - , intrata in folclor cu numele (fascinant, pentru cei pasionati) de Autostrada Extraterestrilor. Nu neaparat ca acolo ar fi fost zarite mai multe dracovenii zburatoare neidentificate decat in alte parti,; marele merit (?) - acela cu care se lauda, in orice caz - este ca trece fix pe langa Nevada Test and Training Range, o baza militara apartinand aviatiei SUA, cea mai mare baza aviatica din "State" (12139 km²). Ei si? Ce are asta de-a face cu extraterestrii? Pai are, fiindca pe teritoriul acestei baze militare s-ar gasi, zice-se, vestita Area 51, cea mai faimoasa baza de antrenament, cercetare si ce-o mai fi, a Statelor Unite; pe cat de celebra, pe atat de secreta: toata lumea a auzit de ea, dar nimeni (dintre cei pe cre ii cunoastem noi) n-a vazut-o. Iar daca nici Zona 51 n-are de-a face cu extraterestrii, pai atunci nici n-are rost sa mai vorbim despre conspiratiile guvernului SUA legate de existenta alienilor (pentru reamintire: aceasta legatura - poate o legenda urbana dar, oricum, indestructibila in mentalul colectiv - a fost speculata maxim in filmul Ziua Independentei; acolo, in Zona 51, militarul interpretat de Will Smith captureaza acel extraterestru cu tentacule, mare, urat si rau, care il omoara pe saracu' doctoru' Okun, savantul pletos si putin cam scrantit care lucreaza in adancul laboratoarelor subterane ultramoderne ascunse sub desert.)

*
Din pacate, Zona 51 nu o puteti vizita - sunt pe acolo niste pancarte de avertizare pe care scrie ca "Deadly Force is Authorized", adica daca incerci sa treci, s-ar putea s-o mierlesti, asa ca va ramane ca destinatie "ozenista" oraselul Rachel. Orasel e un fel exagerat de a-i zice; de fapt, e un sat, un satuc, un catun, ca are sub 100 de locuitori; dar asta nu-l impedica sa aiba un mic restaurant destul de cunoscut, botezat inspirat Little A-Le-Inn, unde poti manca un alien burger si cumpara niste suveniruri tematice (cum "ce tema"? OZN-uri, extraterestrii, chestii dintr-astea, despre ce vorbim aici?) "Restaurantelul" e centrul unui eveniment anual dedicat fenomenului OZN - cu gratar (ca doar n-o sa se holbeze lumea la cer pe nemancate, ore in sir), discutii despre OZN-uri si vizitatorii nepamanteni pe care ii asteapta cu totii si cu un mare foc de tabara, ca sa-i ajute sa aterizeze.

*
In statul Wisconsin, din SUA - stat care, daca stai sa-i asculti pe unii dintre locuitorii lui, e un petic de pamant privilegiat din multe puncte de vedere si binecuvantat in special cu vizite ale extraterestrilor, spiridusilor si ingerilor - trei orasele (Dundee, Elmwood si Bellville) sustin ca sunt cele mai frecventate locuri de aterizare pentru stiti-voi-cine. Evident, fiecare targ trage spuza pe turta lui; una dintre metodele de a face asta este sa organizeze, in fiecare an, cate un festival de profil. Asa ca, daca sunteti cu adevarat dornic sa va imbibati de ufologie, puteti face un soi de turneu, ducandu-va prin toate cele trei orasele si participand la festivalul fiecaruia.

Pana la urma, or ateriza si ei undeva in asa fel incat sa-i vedem si noi, desi, dupa cat de putine reusite am inregistrat la capitolul asta, s-ar zice ca se feresc cat pot sa aiba de-a face cu noi. Or avea motivele lor…

Sursa: Descopera.ro


de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Membru din: 20/07/2010
Oras: Buzau

Postat pe: 1 August 2010, ora 20:00

Deocamdata nu vor sa ne contacteze.
Ne observa ......

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 August 2010, ora 23:14

In cadrul unei conferinte recente, Dimitar Sasselov, co-investigator al Telescopului Kepler a anuntat ca pana in prezent, au fost descoperite alte 140 de planete orbitand alte stele, care se aseamana cu Pamantul.
In mod normal, astfel de vesti se anunta cu tam-tam, insa, anuntul descoperirii de giganti asemanatori Terrei a fost facut in cadrul conferintei TEDGLobal, din Oxford, Marea Britanie, unde Sasselov a vorbit despre micile planete drept “candidati”, adaugand ca este uimitor faptul ca cele mai multe se regasesc in Calea Lactee, potrivit discovery.com.

Inainte de Kepler, doar planetele extrasolare de dimensiuni mari puteau fi observate, deoarece doar gigantii de gaz erau usor de detectat la distante interstelare mai mari, insa gratie acestui telescop, numarul exoplanetelor descoperite a crescut foarte mult in ultima vreme, potrivit blogului Kepler.

Desi aceasta veste lansata de catre Sasselov este una importanta, putem ciocni sampania, doar dupa ce NASA va confirma veridicitatea descoperirilor. Singura intrebare pe care ne-o punem acum este, daca exista planete asemanatoare cu a noastra, atunci inseamna ca exista si viata extraterestra? Speculatiile despre extraterestri se pot multiplica acum, asa ca probabil, "viata asa cum o stim si o experimentam" pe Pamant, poate fi prezenta in intreaga Galaxie.

Scurgerile de informatii neoficiale, facute public de catre cercetatorul Dimitar Sasselov au picat fix la tanc pentru a irita controverse mai vechi asupra telescopului Kepler si informatiile impartasite comunitatii astronomice de catre NASA. In plus, datele NASA sunt considerate proprietare pentru un an dupa ce s-au facut descoperirile, ceea ce ne face sa speram ca vom avea parte de noutati in 2011, cand vor deveni publice toate aceste informatii divulgate de catre Sasselov.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 August 2010, ora 23:16

De la: Gaius_Baltar, la data 2010-08-01 20:00:49Deocamdata nu vor sa ne contacteze.
Ne observa ......


AU AVUT LOC CONTACTE INTRE CIVILIZATIA TERESTRA SI ALTE CIVILIZATII EXTRATERESTRE,PROBLEMA E CA NU TREBUIE SA AFLE PROSTII PREA MULTE,IN CAZ CA AFLA DE EXTRA,UITA DE ISUS SI POVESTILE RELIGIOASE SI EI AJUNG SA MOARA DE FOAME

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 August 2010, ora 23:52

De la: gerard, la data 2010-08-01 16:07:11

In spirit ne diferentiem. Si de aici apar conflictele.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 August 2010, ora 23:55

De la: XYW, la data 2010-08-03 23:14:08 In cadrul unei conferinte recente, Dimitar Sasselov, co-investigator al Telescopului Kepler a anuntat ca pana in prezent, au fost descoperite alte 140 de planete orbitand alte stele, care se aseamana cu Pamantul.
In mod normal, astfel de vesti se anunta cu tam-tam, insa, anuntul descoperirii de giganti asemanatori Terrei a fost facut in cadrul conferintei TEDGLobal, din Oxford, Marea Britanie, unde Sasselov a vorbit despre micile planete drept “candidati”, adaugand ca este uimitor faptul ca cele mai multe se regasesc in Calea Lactee, potrivit discovery.com.

Inainte de Kepler, doar planetele extrasolare de dimensiuni mari puteau fi observate, deoarece doar gigantii de gaz erau usor de detectat la distante interstelare mai mari, insa gratie acestui telescop, numarul exoplanetelor descoperite a crescut foarte mult in ultima vreme, potrivit blogului Kepler.

Desi aceasta veste lansata de catre Sasselov este una importanta, putem ciocni sampania, doar dupa ce NASA va confirma veridicitatea descoperirilor. Singura intrebare pe care ne-o punem acum este, daca exista planete asemanatoare cu a noastra, atunci inseamna ca exista si viata extraterestra? Speculatiile despre extraterestri se pot multiplica acum, asa ca probabil, "viata asa cum o stim si o experimentam" pe Pamant, poate fi prezenta in intreaga Galaxie.

Scurgerile de informatii neoficiale, facute public de catre cercetatorul Dimitar Sasselov au picat fix la tanc pentru a irita controverse mai vechi asupra telescopului Kepler si informatiile impartasite comunitatii astronomice de catre NASA. In plus, datele NASA sunt considerate proprietare pentru un an dupa ce s-au facut descoperirile, ceea ce ne face sa speram ca vom avea parte de noutati in 2011, cand vor deveni publice toate aceste informatii divulgate de catre Sasselov.

Eu auzisem ca se pot detecta cele cam cit Jupiter. cele cit Pamintul deocamdata nu se pot detecta sint prea mici.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului extraterestrii pro si contra...
Mergi la: