back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Materie si fizica cuantica...

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 14:42

Hai sa distrugem productia de lasere din lume sau cea de vaccinuri sau calculatoarele sau rachetele sau avioanele cu reactie, ca au fost la baza inventii rominesti. Sau cei care au fost initiatorii lor sa ceara asta.
Dupa logica ca cel care face primul distruge primul.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 14:57

De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 14:39:20
De la: mytcor, la data 2009-09-10 02:53:49
De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 02:50:15Si atunci de ce ne-au desfiintat IPRS?

.....cercetare fundmentala cine facea,,, aaaaaaaaaaaaa?????????

Acum chiar m-ai suparat. Dupa principiul asta, hai sa bagam si noi in recesiune lumea. Ca sint o multime de inventii rominesti si teorii de baza. Tranzistorul, nu, dupa cite stiu.
si noi am avut cercetare fundamentala , cit cuprinde. Ca doar am fost si eu prezent acolo.
Si avem si acum.

.... atunci cand esti suparat te-ntristezi si-ti scad Hz-iineuro, speram sa te enervez ,...ca sa-ti creasca !...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:33

De la: mytcor, la data 2009-09-10 14:57:20
De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 02:50:15Si atunci de ce ne-au desfiintat IPRS?

Acum chiar m-ai suparat. Dupa principiul asta, hai sa bagam si noi in recesiune lumea. Ca sint o multime de inventii rominesti si teorii de baza. Tranzistorul, nu, dupa cite stiu.
si noi am avut cercetare fundamentala , cit cuprinde. Ca doar am fost si eu prezent acolo.
Si avem si acum.

.... atunci cand esti suparat te-ntristezi si-ti scad Hz-iineuro, speram sa te enervez ,...ca sa-ti creasca !...

Sa stii ca nu m-am enervat, ca nu e nici un domeniu al meu. Eu sint cu logica, mai mult.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:50

De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 15:33:11
De la: mytcor, la data 2009-09-10 14:57:20

Si avem si acum.

Sa stii ca nu m-am enervat, ca nu e nici un domeniu al meu. Eu sint cu logica, mai mult.

Daaaaaa ?...atunci daca vrei sa mai discutam despre quantum computers trebuie s-o cam abandonezi !...
gluma
apropos .
..P.S. analizeaza logic intersectarea cronos- anticronos, a crononi-anticrononi

ce-ar =>

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 17:37

Gindirea logica nu se prea impaca cu cea abstracta. Dar o fuziune intre ele....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 18:07

De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 17:37:54Gindirea logica nu se prea impaca cu cea abstracta. Dar o fuziune intre ele....

..tot p-asta i-am spus-o si io lui Adi si Andu dar nu m-au inteles.
..totusi, n-ai vrea sa ne jucam putin cu cea de-a 4-a dim. fundamentala ?.. haiiiiiii Mihaita, "incercarea moarte n-are"...nu vrei sa afii nimic ?...nici macar de ce EBE calatoreste incognito si-i semivizibil daca el vrea ?..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 23:51

De la: mytcor, la data 2009-09-10 18:07:04
De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 17:37:54Gindirea logica nu se prea impaca cu cea abstracta. Dar o fuziune intre ele....

..tot p-asta i-am spus-o si io lui Adi si Andu dar nu m-au inteles.
..totusi, n-ai vrea sa ne jucam putin cu cea de-a 4-a dim. fundamentala ?.. haiiiiiii Mihaita, "incercarea moarte n-are"...nu vrei sa afii nimic ?...nici macar de ce EBE calatoreste incognito si-i semivizibil daca el vrea ?..

EBE EBE EBE EBE EBE EBE EBE EBE , NU-MI ADUC AMINTE DE EBE. De extraterestrii vorbesti?
Vezi ca sint gripat, la limita de un mic colapsel, daca nu dorm. Revin imediat dupa ora 24. Am alta treaba la calculator.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 23:53

Si mai sint niste pusti semibeti si distrug sistematic chestii pe afara , geamuri. Zilnic. Si nu prea intervine politia. Mai nimeni nu se baga. Lasitate. Eu am fost amenintat cu bataia. Si sint gripat.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 12:53

De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 23:53:27Si mai sint niste pusti semibeti si distrug sistematic chestii pe afara , geamuri. Zilnic. Si nu prea intervine politia. Mai nimeni nu se baga. Lasitate. Eu am fost amenintat cu bataia. Si sint gripat.

..Mihaita, asambleaza-ti un tun de microunde-n balcon , s-i vezi cum fug de-ar sa manance nori !...

Mihaita, nu vrei sa raspunzi provocarii, asa-i ?...n-ai grija, chiar daca or sa ne creada astia tampiti, n-are a face !...

hai sa-ncep eu, poate-ti faci si tu curaj intre doua atosecunde.

Elementele ce compun materia au la baza atomul,... asa-i ?...lumina, are la baza fotonul, ...asa-i ?...prin "spargerea" atomului ne-am format convingerea ca el are la baza particule elementare, prot.neut. care la randul lor sunt formati din cuarci, de unde putem foarte simplu concluziona ca absolut totul este alcatuit din particule elementare !...timpul, timpul de ce n-ar avea si el la baza in compunerea sa o particula elementara, Mihaita ?... nu suntem "noi" cei care-am descoperit faptul ca pana si campul magnetic are la baza particule fizice, gravitonii ? ...Haaaai Mihaita, recunoaste !..campurile de interactiune sunt formate din particule elementare, vrei un exemplu, poftiti; camp electromagnetic ,..na !...

S-atunci, spatiul, ce ar fi spatiul ?...cumva totalitatea particulelor elementare ale tuturor elementelor existententiale?...

De ce n-am putea spune si despre timp c-ar avea la baza particule fizice temporale, ce, astai mai cu motz !? ...asa cum spatiul ocupa un volum fizic, timpul n-ar putea ocupa si el un volum in spatiul fizic ?!...

Pentru a te zapaci de tot, si, tinand sa te enervez cu oice pret, ..am sa spun ca spatiul insusi are vecin pe nimeni altcineva decat subspatiul, daca accepti infinitul ca marime, atunci infinitul mic ii apartine, si , n-ai sa poti face croaziere prin infinitul mare daca nu te integrezi infinitului mic, aaici ai cheia patrunderii in infinitul fizic, aici gasesti si "instrumentul" necesar manipularii timpului fizic !... si,...si hop-tzop ne plimbam pe axa timpului cum vrem si pe unde vrem , pt. ca timpu-i format din particule fizice temporale si-l putem localiza,asa cum localizam tridimensionalitatea...asa-i Mihaita !...

By, By !...mai vorbim....

I-am spus lui @gabigabi mai demult, ca ei suntem noi si nu ne-ajunge, aducem si "mosafiri" in vizita !... despre EBE-i vorba Mihaita !..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 20:35

...aha !...ati tulit-o !...

Mihaita, tu ai febra, frisoane, vreo viroza atemporala,...ce-ai ?..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 02:10

De la: mytcor, la data 2009-09-11 12:53:05
De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 23:53:27Si mai sint niste pusti semibeti si distrug sistematic chestii pe afara , geamuri. Zilnic. Si nu prea intervine politia. Mai nimeni nu se baga. Lasitate. Eu am fost amenintat cu bataia. Si sint gripat.

..Mihaita, asambleaza-ti un tun de microunde-n balcon , s-i vezi cum fug de-ar sa manance nori !...

Mihaita, nu vrei sa raspunzi provocarii, asa-i ?...n-ai grija, chiar daca or sa ne creada astia tampiti, n-are a face !...

hai sa-ncep eu, poate-ti faci si tu curaj intre doua atosecunde.

Elementele ce compun materia au la baza atomul,... asa-i ?...lumina, are la baza fotonul, ...asa-i ?...prin "spargerea" atomului ne-am format convingerea ca el are la baza particule elementare, prot.neut. care la randul lor sunt formati din cuarci, de unde putem foarte simplu concluziona ca absolut totul este alcatuit din particule elementare !...timpul, timpul de ce n-ar avea si el la baza in compunerea sa o particula elementara, Mihaita ?... nu suntem "noi" cei care-am descoperit faptul ca pana si campul magnetic are la baza particule fizice, gravitonii ? ...Haaaai Mihaita, recunoaste !..campurile de interactiune sunt formate din particule elementare, vrei un exemplu, poftiti; camp electromagnetic ,..na !...

S-atunci, spatiul, ce ar fi spatiul ?...cumva totalitatea particulelor elementare ale tuturor elementelor existententiale?...

De ce n-am putea spune si despre timp c-ar avea la baza particule fizice temporale, ce, astai mai cu motz !? ...asa cum spatiul ocupa un volum fizic, timpul n-ar putea ocupa si el un volum in spatiul fizic ?!...

Pentru a te zapaci de tot, si, tinand sa te enervez cu oice pret, ..am sa spun ca spatiul insusi are vecin pe nimeni altcineva decat subspatiul, daca accepti infinitul ca marime, atunci infinitul mic ii apartine, si , n-ai sa poti face croaziere prin infinitul mare daca nu te integrezi infinitului mic, aaici ai cheia patrunderii in infinitul fizic, aici gasesti si "instrumentul" necesar manipularii timpului fizic !... si,...si hop-tzop ne plimbam pe axa timpului cum vrem si pe unde vrem , pt. ca timpu-i format din particule fizice temporale si-l putem localiza,asa cum localizam tridimensionalitatea...asa-i Mihaita !...

By, By !...mai vorbim....

I-am spus lui @gabigabi mai demult, ca ei suntem noi si nu ne-ajunge, aducem si "mosafiri" in vizita !... despre EBE-i vorba Mihaita !..

mail.google.com/mail/?ui=2&ik=8e6d9b905b&view=att&th=123ab5ac99e...">

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:06

Am încercat asearã sã scriu un comentariu....aici...dar n-am reuºit!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
A_magnolie

5 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 19:17

aici e ceva ce m-ar putea face sa raman pe situl asta

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 23:58

De la: A_magnolie, la data 2009-09-12 19:17:07
aici e ceva ce m-ar putea face sa raman pe situl asta

Da?! Ce?
......nu conteazã...WELCOME !!!

9am134249

80 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 01:43

Deci cuvintele:
"Credinta ta te-a vindecat!" nu este altceva decit fizica cuantica.
Energia fiecarui individ are putere sa-l vindece etc.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 01:54

De la: 9am134249, la data 2009-09-13 01:43:24Deci cuvintele:

am spus pe topicul lui Adi:"cautati in voi ceea ce aveti si veti gasi ceea ce va lipseste "....n-au inteles !...Radita, vad ca tu esti chiar pe cale !..

9am134249

80 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 04:13

Stiu ca am experimentat pe trupul meu.
"Totul este posibil celui ce crede!"

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 04:42

De la: mytcor, la data 2009-09-11 20:35:51 ...aha !...ati tulit-o !...

A fost. Chiar gripa cu putine complicatii. Sint bine. Eu fac de obucei, la 3 luni gripa. Nu mai facusem de un an.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 04:43

De la: 9am134249, la data 2009-09-13 01:43:24Deci cuvintele:

Cam asa e .

9am134249

80 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 04:51

In artele martiale asta este o linie de baza, de unde si al 3-lea ochi.
Adica o concentrare perfecta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 04:53

De la: 9am134249, la data 2009-09-13 04:51:58In artele martiale asta este o linie de baza, de unde si al 3-lea ochi.
Adica o concentrare perfecta.
Ai facut?

9am134249

80 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 04:54

Dar lucrul asta este asa de simplu.
Insa noi filozofii, ca de obicei, trebuie sa depicam firul in 4.

9am134249

80 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 05:03

Da practic si acum.
Artele martiale nu sint numai lovituri, este o filozofie a practicului.

Mihai
Te asezi intr-o pozitie relaxata, si incet incepi sa relaxezi fiecare parte din trup.
Ca sa intelegi mai bine, pui degetul mare de la mina intre ochi si apesi.
Cind vei ajunge sa simti aceasta apasare pur si simplu numai din relaxare, fara sa mai apesi cu degetul, ai ajuns la prima faza.
Dupa ce vei intelege aceasta, prin relaxare vei putea comanda orice parte din trup.
Se numeste auto control.
Trupul nostru are putere de regenerare.
Daca mergi la doctor, iti prescrie niste chimicale cu efect secundar, si in loc sa te faci bine, te faci mai rau.
Nu sint impotriva doctorilor, dar unii cred ca organismul este ca o masina.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 05:20

De la: 9am134249, la data 2009-09-13 05:03:12Da practic si acum.

Artele martiale nu sint numai lovituri, este o filozofie a practicului.

Mihai

Te asezi intr-o pozitie relaxata, si incet incepi sa relaxezi fiecare parte din trup.

Ca sa intelegi mai bine, pui degetul mare de la mina intre ochi si apesi.

Cind vei ajunge sa simti aceasta apasare pur si simplu numai din relaxare, fara sa mai apesi cu degetul, ai ajuns la prima faza.

Dupa ce vei intelege aceasta, prin relaxare vei putea comanda orice parte din trup.

Se numeste auto control.

Trupul nostru are putere de regenerare.

Daca mergi la doctor, iti prescrie niste chimicale cu efect secundar, si in loc sa te faci bine, te faci mai rau.

Nu sint impotriva doctorilor, dar unii cred ca organismul este ca o masina.

Am facut si eu training autogen acum 20 ani. Nu a prea mers. Dar printr-un fel de autosugestie, eu acum adorm in citeva zeci de secunde fara exagerare, Ca ii adorm si pe cei din jurul meu. E o ciudatenie. Adica ii adorm cind sint treaz. Toti casca cind stau pe linga mine si vor la nani.

Eu pot dormi f putin daca vreau si mA SCOL ODIHNIT LA UN FEL DE LIMITA REZONABILA. nU SE COMPARA CU UN SOMN NORMAL. sI TOT PRIN ACEST FEL DE AUTOSUGESTIE MA POT SCULA LA MINUT. Na ca a iesit scris mare.

Cum se numeste asta. Intra tot in ce spui tu?

9am134249

80 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 07:28

Ce ai descris aici, se numeste ceas biologic.
Adica creerul programeaza trupul pentru un asemenea program.
De exemplu:
miine ma scol la 5 ca trebuie sa merg la pescuit.
La 5 esti in picioare.
Relaxarea se produce intr-o perioada mai scurta daca-l programezi astfel.
Dar dupa o saptamina isi cere dreptul, si trebuie sa dormi mai mult.
De exemplu:
cind am fost in armata, in exercitiu imi spuneam ca noaptea trebuie sa pazesc cimpul minat, si nu puteam dormi toata noaptea, chiar daca perioada mea era numai 2 ore.
Dar dupa o zi recuperam.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 14:40

De la: nastasemihail, la data 2009-09-13 04:42:46

A fost. Chiar gripa cu putine complicatii. Sint bine. Eu fac de obucei, la 3 luni gripa. Nu mai facusem de un an.

bine ca nu ai fost gripat cu virusul acela ce bantuie peste tot ....H1N1!

toate cele bune!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 14:50

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-13 14:40:42
De la: nastasemihail, la data 2009-09-13 04:42:46

bine ca nu ai fost gripat cu virusul acela ce bantuie peste tot ....H1N1!

toate cele bune!

....Zephirelo, ai ramas de caruta cu a/h1n1 !....mai nou avem pe cea canina , fa-ti si tu ,parolllll , un updata inf.,... trece-l si p-acesta la raboj !...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 15:36

Emile, nu pot decât sã ceea ce ai scris aici!!! Da, aºa este...ne învãþa ºi pe noi sensei...destule!

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:55

De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 01:40:00Micrometeorit = ....micrometeorit.
Meteorit=o piatra cam intre citiva zeci de cm si km.
Asteroid = tot o piatra cosmica. Cam intre km si sute de km
Planetoid= tot o "pietricica", de peste citeva sute de km.
Planeta="pietricica", cam peste 2000 km

Sint meteoriti metalici si pietrosi.
Cei metalici provin din centrul planetelor distruse.

Cometa - conglomerat de material vechi cosmic, pe orbite eliptice in jurul Soarelui. Vin din norul lui Oort. Au in jur de citeva zeci de km. Dar variaza dimensiunile. Se banuie ca sint de la steaua anterioara Soarelui. Deci au peste 5 miliarde ani. Sint cam o treime roca, gheata si hidrocarburi, cam egale. Se banuie ca ar fi cu miliardele, si sint ravasite de acea planeta a 12-a Nibiru.

Centura de meteoriti dintre Marte si Jupiter se banuie ca provine de la o planeta explodata, se pareTiamat. (de unde se stie numele? si cine a botezat-o?)

Vezi Mihaita ca se poate ... Acum stiu si eu ce si cum ...
Apropo ... dupa ce ne mai acomodam cu "planetele" va fi interesant e vorbit espre acea planeta Nibiru...

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:57

De la: maressalul_, la data 2009-09-13 22:55:49
De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 01:40:00Micrometeorit = ....micrometeorit.
Meteorit=o piatra cam intre citiva zeci de cm si km.
Asteroid = tot o piatra cosmica. Cam intre km si sute de km
Planetoid= tot o "pietricica", de peste citeva sute de km.
Planeta="pietricica", cam peste 2000 km

Sint meteoriti metalici si pietrosi.
Cei metalici provin din centrul planetelor distruse.

Cometa - conglomerat de material vechi cosmic, pe orbite eliptice in jurul Soarelui. Vin din norul lui Oort. Au in jur de citeva zeci de km. Dar variaza dimensiunile. Se banuie ca sint de la steaua anterioara Soarelui. Deci au peste 5 miliarde ani. Sint cam o treime roca, gheata si hidrocarburi, cam egale. Se banuie ca ar fi cu miliardele, si sint ravasite de acea planeta a 12-a Nibiru.

Centura de meteoriti dintre Marte si Jupiter se banuie ca provine de la o planeta explodata, se pareTiamat. (de unde se stie numele? si cine a botezat-o?)

Vezi Mihaita ca se poate ... Acum stiu si eu ce si cum ...
Apropo ... dupa ce ne mai acomodam cu "planetele" va fi interesant e vorbit espre acea planeta Nibiru...
Waw!!! ce prezenta!!! din punct de vedere profesional, salut!

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Materie si fizica cuantica...
Mergi la: