back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Atentie !!!!! pierdem ardealul !!

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:19

Ungurimea isi da arama pe fata !!! Neofascistul Marko Bela impreuna cu satanistul Tokes si spurcata hoarda de secui, vor desfintarea Romaniei si preluarea Ardealului . !Datorita evenimentelor de la Miercurea Ciuc, PRM a hotarat pichietarea sediului UDMR , acest cuib de naparci bozgoresti, si a ambasadei Ungariei ,facem apel catre toti romanii, de buna credinta care nu doresc pierderea Ardealului, sa ajute PRM, altfel mergem in Ardeal cu pasaport !!

Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:25

De la: ticu, la data 2009-09-05 17:19:21 Ungurimea isi da arama pe fata !!! Neofascistul Marko Bela impreuna cu satanistul Tokes si spurcata hoarda de secui, vor desfintarea Romaniei si preluarea Ardealului . !Datorita evenimentelor de la Miercurea Ciuc, PRM a hotarat pichietarea sediului UDMR , acest cuib de naparci bozgoresti, si a ambasadei Ungariei ,facem apel catre toti romanii, de buna credinta care nu doresc pierderea Ardealului, sa ajute PRM, altfel mergem in Ardeal cu pasaport !!

L-am vazut si eu azi pe Vadim la tv. cum se certa cu secuiul
A spus Vadim ca nu va permite asa ceva si ca oricum el este viitorul presedinte al Romaniei

Deci , fratilor, sa avem incredere in Vadim(salvatorul natiunii) !!!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:30

De la: ticu, la data 2009-09-05 17:19:21 Ungurimea isi da arama pe fata !!! Neofascistul Marko Bela impreuna cu satanistul Tokes si spurcata hoarda de secui, vor desfintarea Romaniei si preluarea Ardealului . !Datorita evenimentelor de la Miercurea Ciuc, PRM a hotarat pichietarea sediului UDMR , acest cuib de naparci bozgoresti, si a ambasadei Ungariei ,facem apel catre toti romanii, de buna credinta care nu doresc pierderea Ardealului, sa ajute PRM, altfel mergem in Ardeal cu pasaport !!
ticusor,stai calm,nu pierdem nici un ardeal,astea-s jocurile lui basescu si ale maghiarilor care ori sunt platiti de budapesta ori n-au inteles inca cine le face cartile

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:39

Orice minoritate are drepturi ! Asa cum homosexualii au drepturi mai mari decat heteroxexualii nu vad de ce minoritatea maghiara nu ne-ar lua o parte din Ardeal ,mai ales ca noi suntem ...minoritari pe acolo !
Homosexualitatea e normala deci normal este ca cineva sa hotarasca singur in ce tara vrea sa fie casa lui cand de fapt ei traiesc acolo de sute de ani ,nu romanii ! De ce nu au cumparat romanii terenurile scoase la vanzare de maghiari sau putea sa cumpere chiar statul roman ! Prostia in general se plateste ! Istoria se repeta ! Oamenii nu invata din greseli ! Romanii au dat jos comunistii dar au ales presedinti doar fosti membri ai partidului comunist . despre comunism ,culmea ,chiar un presedinte comunist ,Basescu , a afirmat ca a fost un regim criminal ! Sunt convins ca si viitorul presedinte va fi tot membru PCR -deci membrul unei organizatii criminale -organizatie vinovata de crime impotriva umanitatii -comunistii =complici la crima impotriva umanitatii !

INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:52

Mare paguba,la ce-mi foloseste ARDEALUL ?bASESCU NU ESTE IN STARE NIUCI DE tRA rOMANEASCA !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:07

De la: INITIATORUL, la data 2009-09-05 17:52:23Mare paguba,la ce-mi foloseste ARDEALUL ?bASESCU NU ESTE IN STARE NIUCI DE tRA rOMANEASCA !

Poate face si el o Arca precum NOE , o ia pe Elena Udrea ,pe EBA si pe cine mai vrea " muschii lui " si ne salveaza de criza ! O barca stie si el sa conduca ,Romania s-a dovedit ca e prea mare pentru el !

elena elena

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:07

De la: INITIATORUL, la data 2009-09-05 17:52:23Mare paguba,la ce-mi foloseste ARDEALUL ?bASESCU NU ESTE IN STARE NIUCI DE tRA rOMANEASCA !

Poate face si el o Arca precum NOE , o ia pe Elena Udrea ,pe EBA si pe cine mai vrea " muschii lui " si ne salveaza de criza ! O barca stie si el sa conduca ,Romania s-a dovedit ca e prea mare pentru el !

elena elena

Me1

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:15

Muta'te in Covasna ...

Emanuel
itigmeanu

30 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:23

Nu iau bozgorii Ardealul fiindca: -in Ardeal sunt mai multi romani,
-bozgorii sunt urati, rai, niste jivine,
-cel mult se face o enclava de alte natzii,
-suntem si noi si jivinele in UE.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:52

mai voi chiar muscati aburelile astea? cum sa ia ungurii ardealul? pai atunci in ungaria ar fi mai multi romani decat unguri!
in plus, la ce inapoiati santem fata de ei, i-am trage si pe ei in urma cu dezvoltarea si nivelul de trai. oare chiar le-ar conveni?

si la urma urmei, daca ia ardealul , ce mare fâs? (atentie, sant chiar din ardeal !!! la granita cu ei !!!!)
la ei oricum e mai bine decat la noi, oricum o gramada de romani se muta la ei. m-ar scuti pe mine de grija asta. casele la ei sunt la jumate de pret.....salariile ceva mai mari....putintica mai multa dreptate....mai multa (muuult mai multa) curatenie.....etc, etc....decat un rahat la mine in tara, mai bine domn in alta tara......

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 18:59

De la: Emanuel_S, la data 2009-09-05 18:15:07

Muta'te in Covasna ...

da, muta-te in covasna

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 19:01

Ar fi o problema intradevar ... at fura ungurii si nu romanii...

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 19:04

da, niste naparci de bozgoroicheer emoticon Pictures, Images and Photoscheer emoticon Pictures, Images and Photoscheer emoticon Pictures, Images and Photoscheer emoticon Pictures, Images and Photos

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 19:24

Gresim acordandu-le importanta. Asta vor. Sa-i lasam sa se balaceasca la nivel local in propriile elucubratii. Ignore.
Nu avem nici o teama !

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 22:39

si eu il voi vota pe vadim...

huo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bozgorilor imputiti....

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 22:47

De la: ioa_d, la data 2009-09-05 18:52:23mai voi chiar muscati aburelile astea? cum sa ia ungurii ardealul? pai atunci in ungaria ar fi mai multi romani decat unguri!
in plus, la ce inapoiati santem fata de ei, i-am trage si pe ei in urma cu dezvoltarea si nivelul de trai. oare chiar le-ar conveni?

si la urma urmei, daca ia ardealul , ce mare fâs? (atentie, sant chiar din ardeal !!! la granita cu ei !!!!)
la ei oricum e mai bine decat la noi, oricum o gramada de romani se muta la ei. m-ar scuti pe mine de grija asta. casele la ei sunt la jumate de pret.....salariile ceva mai mari....putintica mai multa dreptate....mai multa (muuult mai multa) curatenie.....etc, etc....decat un rahat la mine in tara, mai bine domn in alta tara......
Ai dreptate si scapam si de basinile lui tata ca a imputit Romania,cu promisiunile

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 15:02

De la: super_green_frog, la data 2009-09-05 19:24:32Gresim acordandu-le importanta. Asta vor. Sa-i lasam sa se balaceasca la nivel local in propriile elucubratii. Ignore.
Nu avem nici o teama !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:28

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-05 17:25:37

A spus Vadim ca nu va permite asa ceva si ca oricum el este viitorul presedinte al Romaniei

Milioane de flori pentru domnita CAMELYA!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:31

De la: ioana_dark, la data 2009-09-05 22:39:48

si eu il voi vota pe vadim...

huo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bozgorilor imputiti....

Milioane de flori pentru domnita Ioana_dark. .....e.t.c.

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:34

De la: ioa_d, la data 2009-09-06 15:02:57
De la: super_green_frog, la data 2009-09-05 19:24:32Gresim acordandu-le importanta. Asta vor. Sa-i lasam sa se balaceasca la nivel local in propriile elucubratii. Ignore.
Nu avem nici o teama !

Milioane de flori pentru ioa_d :

sml-happy0065: ..........

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:39

De la: 999florin, la data 2009-09-05 17:30:39
ticusor,stai calm,nu pierdem nici un ardeal,astea-s jocurile lui basescu si ale maghiarilor care ori sunt platiti de budapesta ori n-au inteles inca cine le face cartile
:

sml-confused0067: Si atunci ce s-a intamplat la Miercurea Ciuc , ce a fost ? cand l-am vazut pe bozgorul ala imputit de Marko Bela ce a declarat la Tv, mi-a venit rau de la stomac !!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:03

De la: karpov, la data 2009-09-05 17:39:56

Orice minoritate are drepturi ! Asa cum homosexualii au drepturi mai mari decat heteroxexualii nu vad de ce minoritatea maghiara nu ne-ar lua o parte din Ardeal ,mai ales ca noi suntem ...minoritari pe acolo !
Homosexualitatea e normala deci normal este ca cineva sa hotarasca singur in ce tara vrea sa fie casa lui cand de fapt ei traiesc acolo de sute de ani ,nu romanii ! De ce nu au cumparat romanii terenurile scoase la vanzare de maghiari sau putea sa cumpere chiar statul roman ! Prostia in general se plateste ! Istoria se repeta ! Oamenii nu invata din greseli ! Romanii au dat jos comunistii dar au ales presedinti doar fosti membri ai partidului comunist . despre comunism ,culmea ,chiar un presedinte comunist ,Basescu , a afirmat ca a fost un regim criminal ! Sunt convins ca si viitorul presedinte va fi tot membru PCR -deci membrul unei organizatii criminale -organizatie vinovata de crime impotriva umanitatii -comunistii =complici la crima impotriva umanitatii !

Domnu' karpov, homosexualitatea nu are legatura cu maghiarimea, si mai sunt niste precizari care ar fi bine sa le stii si matale bre . !In Ardeal , ca ori unde in Romania , romanii sunt majoritari ,daca intr-o localitate din Romania sunt 100 de persoane, 99 sunt unguri si un singur roman , ala e majoritatea ca el reprezinta populatia majoritara romana.!Ce drepturi sa mai aiba ungurimea ? au drepturi mai multe ca noi dar prin obraznicia care-i caracterizeaza , nu recunosc . !!-Sa nu uite un lucru ; - ca ei in Ardeal sunt venetici , chiriasi !Si cum adica sa cumpere romanii teren la ei acasa ,adica tocmai terenurile lor, ocupate prin cotropire? Indiferent ce presedinte avem, comunist sau nu, poate si rege sa fie , asta -i problema noastra a romanilor si secaturile UDMR-iste,impreuna cu bandele de capi secui sa respecte pe romani si legile Romaniei, daca nu ... dincolo de Buda cu ei !!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:21

De la: ioa_d, la data 2009-09-05 18:52:23mai voi chiar muscati aburelile astea? cum sa ia ungurii ardealul? pai atunci in ungaria ar fi mai multi romani decat unguri!

Eu inteleg pe romanii din Ardeal ,ca ei se tem de cisma fascismului maghiar, si coltii secuilor , aici se fac niste confuzii, care trebuiesc precizate. Vad ca te referi la viata din Ungaria . Nu, nu este asa nici la ei, se traieste foarte greu, preturile sunt foarte scumpe , [ mai ales cu criza mondila ], ceva ai dreptate cu curatenia , atat,dar cu dreptatea nu este asa, ei nu respecta nicio minoritate . de aia nici nu au in parlament minoritati, si au doua partide neofasciste, legale ., dar problema nu-i asta , ca nu e pericolul sa ia ei Ardealul [ nici nu-l vor ], ci pericolul este ca acesti capi UDMR-isti mafioti din Romania , vor federalizarea Romaniei, vor un Ardeal independent rupt de tara mama ! Asta e pericolul cel mare !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 14:48

999www.youtube.com/v/Dva6BDriqvU&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/Dva6BDriqvU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 14:49

999www.youtube.com/v/hQsD0q9FJXk&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/hQsD0q9FJXk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:10

IN MOMENTUL IN CARE, VA EXISTA CU ADEVARAT ACEASTA AMENINTARE, DE A PIERDE ARDEALUL....MA DECLAR FERICIT : ROMANIA NU MAI EXISTA !!! ... CEL MAI FRUMOS GAND....NU NE MERITAM TARA.. NICI MACAR NU MA POT GANDII CE ASI FACE....JACK SSPINTECATORUL, AL CAPONE, HITLER.....STALIN.....MICI COPII ....

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:15

De la: vladidec, la data 2009-09-10 15:10:56IN MOMENTUL IN CARE, VA EXISTA CU ADEVARAT ACEASTA AMENINTARE, DE A PIERDE ARDEALUL....MA DECLAR FERICIT : ROMANIA NU MAI EXISTA !!! ... CEL MAI FRUMOS GAND....NU NE MERITAM TARA.. NICI MACAR NU MA POT GANDII CE ASI FACE....JACK SSPINTECATORUL, AL CAPONE, HITLER.....STALIN.....MICI COPII ....

Iti lipseste o doaga. Mai gindeste putin cind postezi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:16

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-05 17:25:37

Vadim e un fricos. L-am surprins odata ce a facut si m-am lamurit.
Unde a fost asta 1-2 luni, dupa reevolutie. Statea cuminte sa nu pata ceva.
Apoi a scos capul, ca un las ce a fost. In nadejdea astuia, pierdem si aerul din tara.
Mie-mi place de el, dar numai ca actor....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 17:04

bai bolovanilor si idiotilor care spuneti sus si tare "si ce daca pierdem ardealul?", sunteti niste dobitoci incurabili si meritati inchisi! voi sunteti o RUSINE pentru toata natiunea romana care a tins (si a si reusit la un moment dat sa realizeze) spre STATUL NATIONAL UNITAR ROMAN in care noi, romanii, sa ne hotaram singuri destinele, sa nu mai fim sclavii sau vasalii altora! Voi sunteti meschini din aia de RAHAT care la alegeri v-ati vandut voturile pe un kilogram de zahar si o doza de bere! Daca pentru voi un salariu de 500 de euro (in loc de 250 cat faci in Romania) inseamna mai mult decat natiunea romana si statul national unitar INDEPENDENT, atunci plecati bai undeva unde sa faceti bani, e libertate, suntem in UE, e dreptul vostru sa va cautati bunastarea materiala unde vreti si unde puteti, dar nu veniti cu IDIOTENII SEPARATISTE pro-unguresti bai, BOILOR!

Transilvania a fost, este si va fi romaneasca pentru totdeauna!!! La fel si Basarabia!

energeticnr1.files.wordpress.com/2007/11/1-decembrie-dezbateri-l..." height="200px" width="200px" />

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 17:19

Tara noastra este o tara medie spre mica. Jocul asta cu separari de teritorii din tari mici, medii au fost ale celor asa zis mari. Nu le faceti jocul, ca asa au rupt ei teritorii de la altii. Stabilitatea nu e data de vointa celor asazis mari ci de vointa populatiei din interiorul arealului respectiv. Cind s-a calcat in picioare cu armele vointa oamenilor, atunci au izbucnit conflictele. Chiar f mari. Si tot vointa oamenilor s-a facut dar cu suferinta.
Nu pierdem nici un Ardeal.

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Atentie !!!!! pierdem Ardealul !!
Mergi la: